Téma: Ezel

10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 11. - 10:12:07 10/10
(2065/7115)
júni 28, látom.. oké.
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 11. - 10:10:18 10/10
(2064/7115)
Ez mikori cikk?
10/10
Geschichte 2011 júl. 11. - 10:01:06 10/10
(2063/7115)
A nagy áttörést mégis az Ezel címû nagy sikerû sorozat hozta meg Baris számára. Melyet Magyarországon is mûsoroára tûzott az RTL Klub kereskedelmi csatorna. A sorozat az utóbbi évek egyik legsikeresebb szappanoperája. 2009-ben gyártották az elsõ évadot. Olyan népszerû lett, hogy a környezõ országokban is megvásárolták. Azóta már elkészült a harmadik széria is. A siker annak is köszönhetõ, hogy nem a gyakori szappanoperák mintájára készült. Van benne akció, rafinált a történet, a színészi játék pedig lenyûgözõ: tavaly a széria a legnagyobb török televíziós gálán 9 díjat hozott el.
10/10
Sunfleur 2011 júl. 11. - 09:55:40 10/10
(2062/7115)
Öhhm, én most akkor jócskán le vagyok maradva..

SPOILER !!!!!!!!!!!!

Én azthittem, hogy ott a vége fuss el véle, hogy Ezel megmérgezi magát, és elfelejt mindent, ami Ezelként történt vele.

SPOILER OFF !!!!!!!!!

Tényleg lesz még utána egy évad? O.o
Valaki valamit? Felvillanyozódtam.
| És nem a sorozatban szereplõ férfiaktól, még mielõtt csengõs barátunk belekötne:))) |
10/10
Geschichte 2011 júl. 11. - 09:49:16 10/10
(2061/7115)
Legalább megtudtam hogy 3 évados és nem 2 lesz:-) Remélem már lesz 4. évad is! Baris Falayt néztem meg és ott írták le. Ott van róla kép és ott nagyon jól néz ki az Ali a képen. Kár, hogy nem én vagyok a felesége:)))
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 11. - 09:48:50 9/10
(2060/7115)
Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon jól sikerült, de már vártam, hogy itthon legyünk és visszanézhessem mielõbb az elmúlt 3 részt, amirõl lemaradtam. Tegnap egyhuzamban néztem meg, fél 2-kor kerültem ágyba.
Most visszaolvasgatok, aztán lesz kérdésem is. :-)
K.Andi1 2011 júl. 11. - 09:29:14 Előzmény sunflower_seed
(2059/7115)
Azadé Závoczky Noémi, õt én felismertem, viszont Kenanét az Istennek sem...ügyes vagy !
10/10
Geschichte 2011 júl. 11. - 08:58:28 10/10
(2058/7115)
Köszönöm!
Meg lenne egy észrevételem. Szerintem az lenne a legjobb ha a Cobra11 helyére kerülne az Ezel és az Ezel helyére a Cobra11 vagy késõbbi idõpontba a Cobra11. Este 7-tõl 8-ig tuti sokkal többen néznék mint du. Ha már a Cobra11-et is leadhatják lövöldözéssel akkor Ezelbõl sem vágnák ki és még este 7-kor rengetegen fent vannak még aki fáradt is. Tudom törvény meg Kolosi stb. Csak észrevétel volt...
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 11. - 08:34:40 10/10
(2057/7115)
Ali = Baris Falay
10/10
Geschichte 2011 júl. 11. - 08:27:56 10/10
(2056/7115)
Sziasztok!

Lenne egy hülye kérdésem. Ali-t ki játssza? Szereplõk között nem szerepel a neve. Vagy már volt róla szó? Ki tudja az eredeti nevét? Ha volt róla szó akkor elnézést de 2445 komment között keresgélni... Választ elõre is köszönöm!
10/10
Sunfleur 2011 júl. 11. - 07:02:54 10/10 Előzmény sunflower_seed
(2055/7115)
Jogos....
Egy újabb, és egy rövidebb :D
Mikor nézem, már sokszor fogom és átnyomom a fõcímet, megzizzenek, mire "mindenkit" beúsztatnak, elmesélnek, beforgatnak... Spórolhatnák ezen a másodperceiket, ne a filmbelieken ítélkezzenek.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 11. - 00:05:59 10/10
(2054/7115)
A szavazáson újabb 1 %-kal emelkedett az Ezel :))))))) Már 30 %-kal vezet :))))) Az "anyátok közt" csak a második helyen van 26 %-kal :))))

Minden Ezel rajongó szavazzon :))))))
Nyomjuk minél följebb !! :))) ITT tessék nyomni:
http://rtlklub.hu/
10/10
sunflower_seed 2011 júl. 11. - 00:05:49 10/10
(2053/7115)
Ráférne már a sorozatra egy új fõcím stáblista. Egyre több új szereplõ lép be a sorozatba, illene az õ nevüket is megemlíteni. Kaya-nak azt hiszem Végh Péter, Kenan-nak Harmath Imre (tipp:) a magyar hangja. Amúgy Azad-é ki? Ezt eddig nem sikerült felismernem.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 23:56:51
(2052/7115)
Nyilván neki sem a Calgon hiányozna!
De ha ilyen jól állsz...
Tefigyu! Kinél bankolsz? :P
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 23:53:34 10/10
(2051/7115)
Hidd el hogy bele menne, ha közjegyzõ jelenlétében írásos nyilatkozatot tennék, hogy a jövõben a reklámokért befolyó összegek hiányát ezentúl én egyenlítem ki! :))
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 23:46:51
(2050/7115)
Na, írj te is Kolosinak! :D
Le a reklámokkal!!!! :)
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 23:45:58 10/10
(2049/7115)
Délután 4-tõl este 11-ig. :) Ha már aquaparkom van, megtehetem. :)
Egyébként a tököm tele van ezekkel a k..va reklámokkal! Este akármilyen jó filmet nézek, tuti hogy a reklámon alszom el. Tudom hogy elkerülhetetlen, de akkor is elegem van belõle!
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 23:41:18
(2048/7115)
A dolog végtelen egyszerû.
Ha megkérdeznék tõled,hogy mikor szeretnéd reklámoztatni az aquaparkodat, délután a híradó elõtt, vagy este fél 11 kor,melyiket választanád?
Szélesebb nézõi réteg, több nézõ, több pénz. Moralizálni meg lehet itt a porton :)
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 23:37:34 10/10
(2047/7115)
Kimaradt a 6! :(
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 23:36:15 10/10
(2046/7115)
Ez így van!
Amikor elkezdõdött a sorozat, még dolgoztam, és állandóan azon problémáztam, hogy lemaradok a filmrõl. :)
De másnap délelõtt amikor beértem dolgozni, az volt az elsõ, hogy a neten megnéztem. Legalább nem voltak reklámok! :) Most viszont már meg tudom nézni.
Visszakanyarodva a témához, nagyon sokan hisztiztek a korai idõpont végett! A legtöbb ember 5-ig, -ig dolgozik.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 23:33:00
(2045/7115)
Köszönjük,szerintem ezt is küldd el Kolosinak facebookon, biztos kvára érdekli a véleményed.
Nem, este 10után kevesebben néznek tévét,mert alszanak,bmeg!
Aki 8-ra megy,az az Ezel-re már otthon van, 10kor viszont már pilled.
Ezen kívül otthon vannak még a nyugdíjasok,kismamák stb.
A híradó elõtti sáv eléggé nézett, tesztelték már a Maunika showkkal,nem kell elõadást tartanod nekik.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 23:29:18 10/10
(2044/7115)
Csak tudod ez szerintem egy nagy baromság! Mármint az, hogy délután 5-kor TÖBBEN nézik a tévét!!!
Hát ez sztem PONT FORDÍTVA van!
Délután 5-kor nem ér rá mindenki tévét nézni!
Nagyon sokan 5-ig vagy mégtovább dolgoznak!!! Este 10-kor viszont MINDENKI (vagy legalábbis az emberek nagyrésze) otthon van és nézi a tévét (hétköznapokon legalábbis)

Délután 5-kor ki tud tévét nézni?
1:Kicsi gyerekek
2:Diákok (középiskola, egyetem, fõiskola stb)
3:nyugdíjasok
4:Olyanok akik délután 2-ig dolgoznak
3:Vagy vállalkozók vagy kötetlen munkaidõben dolgoznak. (mint pl én is)

De szted ezek a fennt említett csoportok képezik a többséget?! KIZÁRT! Szerintem az emberek NAGYRÉSZE, KÉSÕ DÉLUTÁN ér haza és este 8 és éjfél között néz tévét!!!!!!!!
Egy ilyen minõségi filmet pláne!!! Aki nem érne rá az videora venné............!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 23:20:55 10/10
(2043/7115)
Én pedig figyelmedbe ajánlom az általad tetszetõsebbnek minõsített filmek topikjait :))) Osztogasd ott az észt :))

Habár tudom úgyis hiába beszél itt bárki is neked :)) Te magát a kötözködést élvezed :))
Sajnállak..........
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 23:20:38 10/10
(2042/7115)
Mivel a TV2 az RTL-nél is trágyább, kell a nézettség, mert a Megasztár kivételével mindig az RTL vezet. Ezért aztán persze hogy hajlandóak a kompromisszumokra. És mindez úgy van tálalva, hogy õk jöjjenek ki jól belõle. Jól csinálják! Ellentétben az RTL-lel.
Egyébként igaza van csengõzolinak abban, hogy a bevételn van a hangsúly, és pont tojnak rá, hogy zsörtölõdnek a kivágások miatt.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 23:13:50
(2041/7115)
"Azért nem éjszaka adják,mert semmi más nem fontos számukra,csak a bevétel és egy "éjjeli adásidõben" sugárzott sorozatot fele annyian sem néznek,mint egy késõ délutánit, azaz fele annyit sem lehet elkérni a reklámoztatóktól azokra az idõpontokra.
Úgyhogy,ha a fejed tetejére állsz sem fogják áttenni most, eszük ágában sincs,ha már megvették jópénzért.
Az ismétlést lehet majd beteszik valami éjszakai idõpontra,mikor úgyse tudnának mást adni.
Ez van, így mûködik a világ :)"
Részemrõl zárva a vita.
(ajánlom figyelmedbe az offtopic gomb használatát :)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 23:10:43 10/10
(2040/7115)
Mi az, hogy "MIT nem értek?"

Csöngesd már meg a csengõdet az agyadban Zolika!!!

Itt arról témázunk nagyon sokan, hogy miért vagdosnak a sorozatból (egyrészt), másrészt pedig arról, hogy ha a média törvény mögé akarnak bújni akkor MIÉRT délutánra tették....?!?
ÉN erre is írtam egy magyarázatot amikor HETEKKEL EZELÕTT leírtam, hogy az RTL egyik embere NEKEM ezt mondta, hogy "attól félnek, hogy éjjel nem lenne akkora nézettsége mint délután 5-kor". Emiatt másoltam ide be anno 3-szor is, hogy mindenki NYILATKOZZON, hogy õ és ismerõsei MIKOR néznek tévét! (erre mondtam,hogy ne az én szavaimat másolgasd ide, ha önálló gondolataid nincsnek. Mert ezt az ÉN ÍRÁSOMBÓL tudhattad már HETEKKEL EZELÕTT)

A jelenrõl pedig annyit, hogy én és rengeteg más ember akik szeretik ezt a sorozatot MEGPRÓBÁLJÁK KIHARCOLNI, hogy NE ÍGY LEGYEN MINT EDDIG! És ezt ÉSSZERÛ INDOKOKKAL megtûzdelve kértük az RTL-tõl ilyen-olyon úton-módon.......
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 22:59:52 10/10
(2039/7115)
Én is és sokan mások is pont erre gondoltunk!! Csodálom hogy a törökök nem kérik vissza a vetítési jogokat :((( De nem ismerem az erre vonatkozó jogszabályt....lehet, hogy ez meg van engedve?! Nem tudom....fogalmam sincs mi az erre vonatkozó pontos jogszabály :(((

De eszembe jutott még valami! Ha olvastad amit Sunfleur bemásolt pénteken a TV2 nyilatkozatából....hát az szted nem "érdekes"? Ha tényleg MINDENKIRE vonatkozik a média törvény (?!) akkor miért CSAK az RTL vagdos?! A TV2 MIÉRT tudta átteni bizonyos sorozatok BIZONYOS epizódjait késõ esti adásidõbe, hogy ne kelljen vagdosni?! Hm?!

Lehet, hogy Kolosi jóban van Orbán Vitya bátyánkkal vagy az egyik Keresztény Demokrata honatyával....és ezért nem akar "összeütközést" velük.......
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 22:56:42
(2038/7115)
Jó,lapozzunk,hogy kivel beszéltél,de ha az ismerõsöd is megmondta,hogy miért nem teszik éjjelre,akkor mit nem értesz még mindig?
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 22:52:23 10/10
(2037/7115)
Idézet tõled te nagyon "okos" uraság: " A helyzet az,hogy akivel beszéltél 100%,hogy nem az asszisztense,"

Ha a fejed tetejére állsz AKKOR IS a Kolosi asszisztensével beszéltem KÉPZELD!!!! Nem ügyfélszolgálatossal!!! (na persze elõtte azokkal is) De a Kolosi asszisztenséhez KÜLÖN IDÕPONTBAN kellett telefonálni,hogy VELE beszélhessek! Tehát ha a fejed tetejére állsz AKKOR IS VELE beszéltem :)))))))
Nyomozd ki, hogy hívják Kolosi asszisztensét :)))) Annyit megsúgok, hogy a keresztneve "Ivett".... :))))

Azonkívül én SZEMÉLYESEN IS beszéltem az RTL egyik belsõ emberével......Ha esetleg nem ismernéd a "személyes" szó jelentését.....személyesen=a való életben történõ beszélgetésrõl van szó! ( nem telefonon ÉS õ mondta, hogy ETTÕL FÉLNEK, hogy éjjel nem néznék annyian mint délután, vagyis csökkenne a nézettsége.....ne az én szavaimat másolgasd be ha önálló gondolataid nincsenek!

Azzal pedig kizárólag az idiótaságodat bizonyítottad, hogy KIJELENTÕ MÓDBAN írsz egy olyan dologról amirõl te "azt hiszed" hogy úgy volt ahogy te gondolod....
Gondolok itt arra, hogy nem hiszed el, hogy a Kolosi asszisztensével beszéltem.....nyílván azt hitted, hogy egyszerûen egy közönségszolgálatos akárkivel beszéltem ...hahaha....:)))) Megismétlem, hogy TÉVEDSZ! Igenis VELE beszéltem! :))i
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 22:46:58 10/10
(2036/7115)
Én nem ismerem õt, a barátnõm járt vele egy társaságba régen, vagy most is, nem tudom.
Mindenesetre egy próbát megér. És nem a kedvemért, hanem azok kedvéért, akik szeretik, no meg az RTL Klub "színvonaláért". Mert ez rontja. Szerintem.
Általában kritikán aluli, gagyi agymosó mûsorokat sugároznak, amiket ép eszû ember meg sem néz. Erre aztán végre jön egy nem mindennapi, izgalmas sorozat, ami nem egy kaptafára készült, és szinte mindenki szeret, és pont azt az egy igényes sorozatot kótyavetyélik el, mert Alekosz meg a Barátok közt kell fõmûsoridõben! Szánalmas! Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, de a törökök egyébként nem szólhatnak bele a vagdosásba minõségrontásra hivatkozva?
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 22:38:52
(2035/7115)
Nem kötözködtem, ismétlem, leírtam,hogy nekem mi nem tetszik! (azt is ami tetszik)
Ami Kolosit illeti segítek,mert látom nem érted.
A helyzet az,hogy akivel beszéltél 100%,hogy nem az asszisztense, max. egy ügyfélszolgálatos,aki persze mindent megígért csak rakd már le.
Facebook oldalát nyilván szintén nem õ alakítja, hanem van erre megfelelõ ember,de az is lehet,hogy az egész kamu oldal és a 10 éves Pistike áll mögötte.
Ezek az emberek vezetõk a kereskedelmi tévéknél,ami azt jelenti,hogy max a nézettség-bevétel-kiadás táblázatokat nézegetik, telibsz*rják,hogy mit és hogy vágtak ki a sorozatból és kiknek mi nem tetszik.
Max. akkor foglalkoznak vele,mikor emiatt promózhatják kicsit a sorozatot a fókuszban stb., akkor majd elmondják,hogy mennyi emailt kaptak és milyen kedvesek,hogy változtattak a nézõk miatt.
Azért nem éjszaka adják,mert semmi más nem fontos számukra,csak a bevétel és egy "éjjeli adásidõben" sugárzott sorozatot fele annyian sem néznek,mint egy késõ délutánit, azaz fele annyit sem lehet elkérni a reklámoztatóktól azokra az idõpontokra.
Úgyhogy,ha a fejed tetejére állsz sem fogják áttenni most, eszük ágában sincs,ha már megvették jópénzért.
Az ismétlést lehet majd beteszik valami éjszakai idõpontra,mikor úgyse tudnának mást adni.
Ez van, így mûködik a világ :)
Remélem segítettem!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 22:18:55 10/10
(2034/7115)
....már azt is bánom, hogy szóltam hozzád....velem is csak kötözködni tudsz mint mindenkivel....

További jó kötözködés........
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 21:59:28
(2033/7115)
Kedves pinki.
Nem tudom miért egy olyan hozzászólásomba kötsz bele,amivel senkit sem bántottam,de ha már ily hosszan írtál válaszolok :)
Kezdjük egy gyakori tévedéssel.
Azt írod kötözködni járok ide.
Nos, felhívnám a figyelmedet,hogy ez egy fórum!
Nem rajongói oldal, nem a ki szereti jobban Ezelt c. oldal és nem is a Szerelmes vagyok Ezelbe c. oldal.
Fórum!
TEccikérteni?
Tehát ahová kritikák is érkeznek, amit érdemes elolvasni mielõtt megnézel egy filmet stb.
NEM ÍRTAM SZEMÉLYESKEDÉST, NEM MONDTAM,HOGY HÜLE VALAKI AKI EZT NÉZI, SZERETI STB. ellentétben a válaszokkal pl. de mindegy :) (jelen esetben lényegtelen)
Ha elolvastad pl. az elsõ kommentemet a tárgyban.akkor láthattad,hogy azt írtam róla,hogy mindezek mellett jó.
Néztem és leírtam ami nem tetszik. Putty,ennyi.
Ezen nem kell felháborodni.
Másik észrevételedre,mely szerint nem tudnék olvasni és ne tudnám mi az oka a vágásoknak, talán választ ad az elõtted 4-el írt hozzászólásom.
"Az ismétlésrõl ennyit,hogy nyilván fõmûsoridõben nem sorozat ismétlést fog menni.
Ezek szerint este 10 után ismétlik majd? Fura..."
Elõtted írtam!
1:Baj van a szemeddel?
2:Nem tudsz olvasni?
3:Nem olvastad amit elõtted ezren és ezerszer leírtak ENNEK AZ OKÁRÓL?! :)

Na,röviden ennyi,de ne írj ilyen hosszan,mert dögre unom, meg szerintem más is a mi kis vitánkat! :)
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 21:27:44 10/10 Előzmény -csengõzoli--
(2032/7115)
csengõzoli!

Én még sosem reagáltam a te írásaidra....de emlékszem rád a sorozat indulása óta kizárólag kötözködni jársz ide és azért, hogy cinikus megjegyzéseket tegyél az Ezel címû filmre és azokra akiknek tetszik a film.....

Egy kérdés! Miért foglalkozol egy olyan filmmel amit nem szeretsz?! Elárulnád?!
Én pl az úgynevezett "tucat gagyi" mexikói sorozatok közül EGYIKET SEM nézem mert NEM ÉRDEKEL! Én csak a minõségi filmeket szeretem! DE.........attól függetlenül sosem jutna eszembe, hogy beirogassak akármelyik mexikói gagyi sorozat topikjába és gúnyolódjak azokkal akiknek tetszik...........
A Barátok közt topikjába sem irogatok bele, mert engem az sem érdekel....egy nagy nullának tartom azt is.....De akinek tetszik annak tetszik! Váljék egészségére! Mindenkinek joga van eldönteni mit szeret és mit nem..........

Ami pedig ezt a nagyon "bölcs" megjegyzésedet illeti,amikor ezt mondtad: " Nyilván volt valami oka a vágásoknak, ami az ismétléseknél is fennáll majd"

Nem tudom, hogy arról van-e szó, hogy .....
1:Baj van a szemeddel?
2:Nem tudsz olvasni?
3:Nem olvastad amit elõtted ezren és ezerszer leírtak ENNEK AZ OKÁRÓL?!

Persze, hogy VOLT OKA a kivágásoknak! Az OK a délutáni mûsoridõ volt! Mivel a média törvény miatt BRUTÁLIS JELENETEKET tartalmazó jeleneteket csak este 10 és hajnali 5 között lehet vetíteni!!! Ellenkezõ esetben a csatorna sokmilliós bírságot kaphat..............

Az ismétléseknél ez "nem áll fenn" (ahogy te gondolod) .......Úgy látom azt sem olvastad, hogy MAGA KOLOSI NYILATKOZTA, hogy az ismétlés késõ este lesz 16-os karikával és a VÁGATLAN VERZIÓVAL!!!

Már sokszor és sokan leírták, hogy itt az a kérdés, hogy MIÉRT tették ezt a filmet délutáni adásidõbe?! EZEN KÉNE VÁLTOZTATNI!!!
Mert ha továbbra is a vágott verziót adják.....sokan nem fognak érteni és tudni, a film dramaturgiája szempontjából NAGYON FONTOS DOLGOKAT!
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 10. - 21:10:42 10/10 Előzmény Keep the Faith
(2031/7115)
Nézd! Én írtam rengeteg e-mailt.....sok ismerõsöm is írt.....innen a fórumról is írtak sokan....és (tudtommal) SENKINEK nem válaszoltak,az egyetlen kivétel Sunfleur volt.De neki is csak egy idióta szabvány szöveget másoltak be a média törvényrõl...kiskorúak védelme ....stb

Telefonon a Kolosi asszisztensével beszéltem......a hölgy megígérte, hogy továbbítja Kolosinak amit elmondtam.....ennek a fórumnak a címét is megadtam, hogy nézzék csak meg hányan SZIDJÁK az RTL-t a kivágások miatt....!

A Facebook-on is rengetegen támadták a Kolosit emiatt.....tehát õ nagyon is tisztában van ezzel......

Hogy még ezen kívül adjak fel postai levelet is?! Eszemben sincs! Ha ennyire tuskó a "tisztelt" RTL, hogy még INDOKOLNI SEM hajlandó, hogy MIÉRT tesznek délutánra egy FELNÕTTEKNEK VALÓ akciófilmet............
Sõt! Még arra se méltatják az embert, hogy VÁLASZOLJANAK egy e-mail-re....magyarul nagyívben xarnak a nézõkre.....No comment az intelligencia hányadosukról és az ILLÕ viselkedésrõl! Egy kereskedelmi tv esetében ez KÜLÖNÖSEN FURCSA.....hiszen ott a nézõk véleménye EZERSZER fontosabb mint egy közszolgálati csatornánál.....

De ha te (vagy az a barátnõd) valóban ismered Kolosit személyesen, akkor TE tudsz vele beszélni.Próbáld meg...hátha a kedvedért átteszi éjjeli adásidõbe VÁGATLANUL.....
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 20:43:41 Előzmény sunflower_seed
(2030/7115)
:D
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 20:42:50 Előzmény K.Andi1
(2029/7115)
Az ismétlésrõl ennyit,hogy nyilván fõmûsoridõben nem sorozat ismétlést fog menni.
Ezek szerint este 10 után ismétlik majd? Fura...
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 19:15:45 10/10 Előzmény Geschichte
(2028/7115)
Hát, csak nem ölnek meg mindenkit!
Gondolj bele, milyen nyomasztó érzés lenne, ha az utolsó részben mindenki meghalna aki számít, a nézõ meg ott ülne a TV elõtt frusztráltan, elmélyülve...
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 19:06:47 10/10 Előzmény -csengõzoli--
(2027/7115)
Ha nem tudja, majd megtudja. :)
K.Andi1 2011 júl. 10. - 15:20:36
(2026/7115)
...azért írtam, hogy ELVILEG nem lehet.....
10/10
lindus01 2011 júl. 10. - 13:42:35 10/10 Előzmény K.Andi1
(2025/7115)
Igen, csak sajnos ez NEM igaz, mert sorolhatnánk, hogy mennyi-mennyi olyan jelenetet meg benne hagytak, amit a médiatörvény miatt ki kellett volna venni. Lásd Bahar fejbelõvését, vagy akár Temmuz megcsonkított kezét, véres hasakat stb. Egyik részbõl kiveszik ugyanazt a hasat, a következõben benne hagyják. Szóval hagyjuk már..... még hogy a médiatörvény miatt!! A percek miatt, hogy a nyomi reklámok beférjenek.

csengozzoli-hoz pedig annyit, hogy Kolosi Úr tökéletesen tisztában van a mûsorokkal, anno az Ezel indulása elõtt olvastam egy cikket egy napilapban, amiben pont arról nyilatkozott, hogy az Ezel milyen fantasztikus film lesz, és hogy már õ maga is Ezel-lázban ég. Akkor kérdezte tõle a riporter, hogy akkor úgy könnyû, mert tudja a végét is, erre mondta, hogy nem nézi meg elõre, õ is a tv-bõl látja....
K.Andi1 2011 júl. 10. - 12:59:27
(2024/7115)
Az RTL/Ezel Facebook-os oldalán jelentették be, nem személyesen Kolosi, de az õ nevében és tudtával...a vágások oka pedig, rossz idõsávban kezdték el vetíteni a sorozatot, abban az idõsávban elvileg nem lehet erõszakos jeleneteket sugározni az új médiatörvény szerint, ezért vágják meg, s és ezért morgolódunk nagyon sokan a fõmûsoridõre való áthelyezés ügyében....
10/10
sunflower_seed 2011 júl. 10. - 12:54:42 10/10
(2023/7115)
szerintem meg nézi, jó pasik vannak benne ;)))
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 12:16:22
(2022/7115)
Ja,aha... ez egy nagyon rendes ember,hogy még facebookozik is.
Azért arra a vágatlan ismétlésre kíváncsi leszek.
Nyilván volt valami oka a vágásoknak, ami az ismétléseknél is fennáll majd,de úgylegyen...
K.Andi1 2011 júl. 10. - 11:14:23
(2021/7115)
Tévedés, nagyon is jól tudja, eleget lett cseszegetve miatta.....ennek hatására ígérte be a facebook-on a vágatlan ismétlést...más kérdés, hogy annak már semmi értelme.....
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 10. - 10:00:32
(2020/7115)
:D Valószínûleg Kolosinak egy kérdése lenne: Mi a túró az az Ezel?
Ez kb. olyan,mintha bemennél a Shell európai igazgatójához,hogy a Gödöllõi kúton nem hideg a kóla a hûtõben :)
10/10
Geschichte 2011 júl. 10. - 09:56:24 10/10
(2019/7115)
Sziasztok!

Én annak örülnék a legjobban ha már senki nem halna meg fõleg Ali, Cengiz meg Ezel. Az volna a jó ha újból barátok lennének Eysan nélkül aki ismét bosszúra éhes:) De elhangzottak alapján elõbb utóbb mindegyik meghal. Alit imádom:) Egyik kedvencem:) Bemutatója amikor beadják mikor lesz abból kiderül, hogy nem Ezel mondja el, hogy Õ Ömer. De akkor sem fog neki Eysan megbocsájtani sztem csak kihasználja a bosszúra. Hétvége rossz, mert mindig várom a hétfõt, hogy jöjjön a következõ rész.:)
10/10
Sunfleur 2011 júl. 10. - 07:11:29 10/10
(2018/7115)
Az ötlet kiváló. Szabvány, normális levelet én még úgysem írtam a mélyen tiszteltnek, csak elektronikusat. Pink? Szerintem jó ötlet.
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 02:08:49 10/10
(2017/7115)
Utólag elolvasva a bejegyzésem, mindenkitõl elnézést kérek a szóismétlésekért!
10/10
Keep the Faith 2011 júl. 10. - 02:04:47 10/10
(2016/7115)
Szia!
Én most kezdtem el ezt a fórumot olvasni ( de nagy Ezel fan vagyok :-) ), így bocsi hogy kotnyeleskedek.
Elolvastam jó pár hozzászólásodat, és jól felhúztam magam, amiért kivagdosnak lényeges dolgokat a sorozatból.
Teljesen igazat adok Neked, mert tényleg néha olyan összecsapott egy-egy rész, hogy sokszor azt sem tudom milyen évet írunk, de hála annak az okos fejemnek, általában pár perc alatt rájövök.
De most már gondolkodnom sem kell, mert megtaláltam ezt a fórumot, vele együtt Téged, így ha esetleg valami nem lesz világos, Te úgy is felvilágosítasz.. :)
Szóval van egy barátnõm, aki egy társaságba járt régen a T. Kolosi Úrral. :-/ Arra gondoltam, hogy ha tartja még vele a kapcsolatot, írhatnánk pár sort ezzel kapcsolatban, amit sokan alá is írunk, és eljuttatjuk hozzá.
Ha már nem találkoznak, valahogy eljuttatjuk hozzá. Mit szólsz hozzá?