Téma: Ezel

10/10
Hopegirl 2011 aug. 14. - 19:42:08 10/10
(3716/7116)
Sziasztok! Nemrég láttam a tvben a jövõ heti elõzetest :) Ali és Azad párosra koncentrálva biztos h csudijó részek lesznek :D Oh, és ezután meg mutattak egy promot, egy hamarosan induló sorozatról (Szív útjai, ne vegyétek biztosra, mert eléggé kómás voltam)és kit látok? Cengizt :D Mondom, mi a fene?! Megjegyzem, abban sem tûnt vmi szimpinek :D
offtopic
csicsi1234 2011 aug. 14. - 16:18:29
(3715/7116)
Üdv!
Hát Pink Pearl most megmutattad az igazi arcodat gratulálok! Az egész vita onnan indult, hogy meg mertem kérdezni, hogy miért rakod tele a topikot ANÉLKÜL HOGY HASZNÁLNÁD AZ OFF TOPIK GOMBOT!
Nem azzal volt a bajom, hogy ilyeneket raksz ki, hanem, hogy miután felhívtam a figyelmedet arra, hogy esetleg használnod kéne az offtopik gombot, egy nagy adag arroganciával pökhendien elküldtél a fenébe ÉS látványosan nem voltál hajlandó továbbra sem használni. Ezek után elküldtelek melegebb éghajlatra.

Látványos, ahogy liongirl -t letámadod, mert egyezik az álláspontja az enyémmel, csak kicsit szerényebben fogalmazott.

Betty Draper téged még nem olvastalak ezen a fórumon, de látom te észnél vagy!

üdv
VastagCsilla 2011 aug. 14. - 14:36:44
(3714/7116)
Én továbbra is azon a véleményen vagyok kedved P.P. és többiek :), hogy engem nem zavar, ha küldözgettek egymásnak képeket, szövegeket :) Elvégre egy munkahelyen sem szólunk senkire rá, ha szünetben vagy pl munka közben másról beszélnek... :S Nem értem egyeseket mért zavar?! Ne olvassátok akkor el!!!

peace, love emberek :)
VastagCsilla 2011 aug. 14. - 14:30:45 Előzmény rencike007
(3713/7116)
Ja így már értem Cengizt és Sebnemt.
Kenanról nekem is úgyanez a véleményem. Ezel is rengeteget szenvedett, mégsem öl meg ártatlan embereket. Nekem is szimpatikusabb a fialatkori Kenan, mint az fiatalkori Ramiz. Amikor széttépte a képet (amin Kenan és a bátyja volt, nekem ott nagyon unszimpatikus volt, hogy jön ö ahoz, hogy döntsön Kenan helyett?!)
Cengiz nálam is utolsó helyen áll, egy szörnyeteg, csak és kizárólag magát szereti, illetve a kis Can-t, úgy vettem észre õt, tényleg szereti. Szerintem Eysant már nem szereti, csak az "dolgozik" benne, nehogy vissza menjen Ezelhez,és ezzel Ezel "legyözze" õt...
Eysan..hát róla vegyes az érzelmem, de szerintem sosem volt szerelmes Ezelbe, nem tenné vele most is amit tesz, és nem gondolhajta komolyan, hogy Ezel ölte meg Bahart.
Bahart én is sajnálom, hiányzik is nagyon nekem. Viszont Alit meg Azardot is nagyon szeretem :)

***Spolier****
Alig várom, hogy Ali és Azard végre összejöjjenek :) Olyan aranyosak együtt :)
***VÉGE****

Ezel elsõ helyen van nálam is. Meliha nénit nagyon sajnálom, szegény nem akarja elfogadni, hogy Mert meghalt :( Várom a holnapi részt :)
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 14. - 14:27:59 9/10
(3712/7116)
Sziasztok!

Juj,de jó!!! Pink!!! Üdv újra a fedélzeten! :-))))))
Nagyon köszönöm a nekem küldött talizmánt, elmentettem. Nagyon jólesett, hogy gondoltál rám!
A hsz-ed, amit a Moderátornak ill. nekünk címeztél, abszolút osztom, "like"-olni akartam, aztán rájöttem, ez nem az az oldal. :-)))))

A pénteki Ezelt még nem láttam, ha lesz egy nyugis órám, megnézem.

Puszi, további szép vasárnapot mindenkinek!

u.i. Szerintem is hagyjuk már a vitázást, evezzünk nyugisabb vizekre, beszélgessünk jókat a filmrõl, ha kell vitázzunk róla (kultúráltan!!!!) és senki szemét ne szúrja már, ha valaki a másiknak egy-egy képpel, idézettel kedveskedni akar. Ez egy topik emberekkel, emberi érzésekkel! (nem robotok vagyunk...)
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 14. - 12:10:16
(3711/7116)
Szia,

Küldtem neked privit.
10/10
Geschichte 2011 aug. 14. - 07:58:38 10/10
(3710/7116)
Jó reggelt mindenkinek!:-)))

Igen! Isten hozott Pink!:-))) Végre újra közöttünk vagy! Én is ugyanazt tudom mondani, hogy igen!! Szeretünk és tényleg örülünk neked!! Puszi!:-)))
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 14. - 00:53:07 10/10
(3709/7116)
........
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 14. - 00:52:41 10/10
(3708/7116)
........
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 aug. 14. - 00:29:46 10/10
(3707/7116)
Szabadna kérni egy apróságot:
Ami privi téma, az privibe menjen, ami off, az offba, ami a közt érdekli, az közösbe...

és a lényeg:

A VITÁNAK LEGYEN VÉGE! ITT, EBBEN A TOPIKBAN MINDENKIT SZERETETTEL FOGADUNK, FÜGGETLENÜL A STÍLUSÁTÓL, FÜGGETLENÜL A TÁJÉKOZATLANSÁGÁTÓL, FÜGGETLENÜL A FIGYELMETLENSÉGÉTÕL, FÜGGETLENÜL A FEGYELMEZETLENSÉGÉTÕL, FÜGGETLENÜL A FÜGGÕBE HAGYOTT VITÁITÓL...stb.

NE PROVOKÁLJÁTOK A MÁSIKAT!

Köszönöm
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 14. - 00:22:42 10/10 Előzmény Pink Pearl
(3706/7116)
Isten hozott PP!
Szeretünk!
Semmi más nem számít! :)
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 13. - 23:39:00 Előzmény Pink Pearl
(3705/7116)
Pink Pearl!

Elképesztõ, hogy mit meg nem engedsz magadnak! Zsarolgatni a Moderátort………

Ki kell, hogy ábrándítsalak és egyúttal visszaszorítani egy kis idõre a paranoiád, bármily elképzelhetetlen is számodra, de mindenkitõl független nick vagyok, önálló véleménnyel!
(így legyen ötösöm a lottón, mert biztosra vettem, hogy ezzel fogsz „érvelni”, rettentõ kiszámítható vagy, bár ez lenne a legkisebb hibád).
Igen, amit írtam ismerõsnek tûnhet, mert már elõttem, a pár hónap leforgása alatt többen is próbálkoztak rávilágítani egy-két dologra a kommunikációddal kapcsolatban. Mindenesetre ez azt jelzi, hogy mégiscsak elolvasod a neked írt – nem feltétlenül dicshimnuszokat zengõ írásokat is, viszont nagyon úgy néz ki, hogy nem értesz meg belõlük semmit. Én egyáltalán nem bántó célzattal írtam amit írtam (a többiek nevében nem beszélhetek), de Te egyszerûen nem látod a fától az erdõt. Már régen túl lenne az egész Közösség az egészen, amennyiben Te a Téged ért kritikákat a helyén kezelnéd, de Te nem, nem és nem. Tudod az is rettentõ furcsa, hogy mindig Neked szólnak ezek a kritikák és nem a többi fórumozónak, vajon mi lehet ennek az oka?

És végül: ennek a fórumnak nem Rólad vagy Rólam, vagy Akárkirõl kell szólnia, hanem a sorozatról.
Remélem, megnyugszol, átgondolod a döntésed és nem hagyod itt a fórumot, mert látszólag igen sokan szeretnek.

Üdv.: Betty Draper (1 p-vel)
10/10
rencike007 2011 aug. 13. - 23:07:09 10/10
(3704/7116)
Köszi, a többit meg majd meglátom:) (hogy milyen szerepe lesz) mindenesetre gyanús hogy ennyire fel akarta magát vetetni...
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:55:02 10/10
(3703/7116)
*************SPOILER*****
Igen, nagyon fontos szerepe lesz Bade-nak, mert gondolom rá gondoltál :)
********SPOILER VÉGE**********
10/10
rencike007 2011 aug. 13. - 22:52:57 10/10
(3702/7116)
Szia!:)
Csak egy kérdés? Annak a nõnek aki pénteken bejött a sorozatba (új alkalmazott Ezeléknél) lesz valami szerepe a késõbbiekben? A kérdés hangsúlyozottan csak a VALAMIRE vonatkozik.:)

Köszi
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:46:39 10/10
(3701/7116)
gyors válasz....ha már úgyis benéztem....

Kedves Vivi!

Rosszul számoltad :)
Október 21-én lesz vége :)
Gyanítom, hogy te a török számozást vetted alapul, azért számoltad el :)

Na minden jót! Hétfõn este az Ezel után jövök....vagy nem...
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:42:49 10/10 Előzmény moderator2
(3700/7116)
Kedves Moderátor!

Várom válaszodat a 22:30-kor írt írásom végén NEKED feltett kérdéssel kapcsolatban! TE DÖNTESZ! Én el fogom fogadni akármit is döntesz!
Hétfõ este jövök vissza (addig úgyse lesz Ezel)és benézek akkor. Ha a most visszatett képek (amit pénteken kimoderáltál)akkor is ki lesznek moderálva......akkor No comment!

Betty Drapper!

Te véletlenül nem csicsi123...4566...vagy újabb néven? Ja nem....a hasonlóság bizonyára véletlen mûve .....

ombres nick pedig egy filmreklámozó robot? :D Ránéztem az írásaira és mindenhova ilyen reklámokat nyom be :D
10/10
rencike007 2011 aug. 13. - 22:40:05 10/10 Előzmény VastagCsilla
(3699/7116)
Cengiz és Sebnem beszéltek csak nem tudhattuk hogy Sebnem az (akkor még), mikor mentek a kocsiban telefonált Cengiz és kérdezõsködött a bárról, ezután küldte oda a rendõröket. Azt hogy ramiz ezt honnan tudta? Legyen elég annyi hogy õ az öreg Ramiz. Pontosan természetesen nem tudom mert én még nem láttam végig a sorozatot.
Nekem egyre inkább sokkal szimpatikusabb a fiatalkorú Kenan egyébként mint Ramiz fiatalon, kár érte, most viszont egy igazi szemétláda - azt hozzátenném hogy sztem Ömerrel is történt annyi rossz már mint vele (bár Kenannal nem tudhatjuk még pontosan mi volt) és õ mégse lett egy szörnyeteg aki meg tudna ölni egy olyan ártatlant mint Bahar, csakis játékból, hogy játsszon Ezelékkel és Ramizt megölhesse.
De ugyanakkor azt iselmondhatom hogy Kenan Cengiznél még mindig szimpatikusabb- õ alapból elárulta(többször is) a barátját+Kenanba megvan a jó szív sztem-ha már nagyon mélyen is van-persze nem fogom sajnálni hogyha legyõzik, sõt de nehezen tudom az életben elképzelni hogy egy ilyen jószívû fiúból egy kegyetlen gyilkos, zsarnok, manipulatív ember váljon- na mind1. Egyszóval a leghátul nekem Cengiz áll egyértelmûen, utána Eysan(ez talán változhat ha esetleg kiderül h csak taktikázik Kenannal. Legelöl természetesen Ezel:), majd Ali és Bahar(õt sajnáltam a legjobban, ha valaki megérdemelte volna a boldogságot akkor az õ volt Ezel mellett, fényévekkel tisztább lelkû mint Eysan) volt.
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:39:30 10/10
(3698/7116)
FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

A talizmánok nem csillagjegyhez hanem SZEMÉLYHEZ kötõdnek! Hiába tartozik valaki ugyanahhoz a csillagjegyhez,MÁSNAK NEM fog szerencsét hozni! Annak a személynek van magnetizálva akinek címezve van!

Senki más NE mentse le!

Egy átalános tudnivaló a talizmánokról: A tulajdonosára nézve szerencsét hoz, a mástól ELLOPOTT talizmán viszont balszerencsét hoz arra AKI ELLOPTA!

Igaz, hogy ez csak virtuális talizmán, de akkor is van ereje! Aki nem hisz benne, nem fogom erõltetni....én elmondtam amit tudni kell róla....aki mégis ellopja a másét és "baja" esik....magára vessen.....
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:38:46 10/10 Előzmény nemkati
(3697/7116)
Katicabogárka!

Ezt a katicás gyûrût NEKED küldöm,most nem piros hanem pink színû katicával díszítva :)
Így legalább mindig emlékezni fogsz rá, hogy tõlem kaptad :PPP
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:37:27 10/10
(3696/7116)
Ez pedig egy "utasítás" neked! :DDDD
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:36:03 10/10
(3695/7116)
Faith!
Ezt a talizmánt NEKED küldöm, sok szeretettel :))) Hozzon neked SOK SZERENCSÉT! :))))
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:35:04 10/10 Előzmény serbyna26
(3694/7116)
Serbyna!
Ezt a talizmánt NEKED küldöm, sok szeretettel :))) Hozzon neked SOK SZERENCSÉT! :))))
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:34:14 10/10
(3693/7116)
Geschichte!
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:33:08 10/10 Előzmény nemkati
(3692/7116)
Katicabogárka!
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:32:02 10/10 Előzmény _Tavasznyár_
(3691/7116)
Tavaszka! Ezt a talizmánt NEKED küldöm, sok szeretettel :))) Hozzon neked SOK SZERENCSÉT! :))))
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 13. - 22:30:22 10/10
(3690/7116)
Lányooooooooook :DDDDDDDDDD
Megõrülök :DDDDDDD "Sztrájkoltok" ha én nem jövök többet?? :DDDD
Egyébként....hát most mit mondjak?! :) Megható volt komolyan :)

Én azt mondom, hogy....szólaljon meg a MODERÁTOR, hogy ezek után mit mond......

Az "OFF-topic" témáról annyit, hogy szerintem az az "off topik" amikor valaki olyasmirõl ír, aminek semmiféle szempontból semmi köze az ALAP témához!
Ha pl megkérdezném Tavaszkától õ, hogy süti az almás pitét....vagy hol szokott zoknit
vásárolni....vagy õ kérne meg engem arra, hogy adjak neki olasz leckéket ITT az Ezel
topicban....Na az VALÓBAN OFF téma lenne....és ha ILYESMIT valaki OFF topik gomb megnyomása nélkül küldene el....azt JOGOSAN törölhetné a moderátor....

Én SOHA NEM nyomtam itt OFF topik gombot, mert én soha nem írtam olyasmit aminek valamilyen értelemben ne lett volna köze a topikhoz!!

Azt hiszem én vagyok itt az utolsó akit azzal lehetne "vádolni", hogy NEM ÍR EZELRÕL
(a filmrõl).....visszaolvasható hány millio írást és mekkora terjedelmûeket írtam az
EZEL CÍMÛ FILMRÕL TÉMÁZVA.....és mások kérdéseire válaszolva.....

De ha a film kapcsán,felmerül az emberben egy kapcsolódó téma....nem hiszem, hogy off
topikba kéne tenni, pláne ha a TÖRZSTAGOK EGYIKÉT SEM ZAVARTA! Sõt hozzá is szólt mindig mindenki (majdnem) minden "egyéb" témához is!

Amikor kedvességbõl, kedves gesztus gyanánt személyreszóló képeket vagy legutóbb talizmánt küldtem egyeseknek...én AZT SEM érzem "off topik" témának és DIREKT NEM nyomtam off topik gombot és EZUTÁN SEM FOGOK (habár lehet, hogy tényleg soha semmit nem írok már ide....majd elválik)

Emiatt "büntetni" valakit ( =kimoderálni képeket és kedves üziket)kb olyan mintha a munkahelyen valaki átad egy csokor virágot vagy egy doboz csokit valakinek és ezért
kizavarnák az utcára olyan címen, hogy "itt CSAK dolgozni lehet, virágot átadni nem
lehet, üdítõt inni se lehet,jókívánságokat mondani se lehet..." EZ ABSZURDUM! Ha újra
megjelenne a Ludas Matyi vicc újság, ez odavaló lenne...........!!!

Bemásolom most azoknak akik nem látták tegnap, hogy mit írtam csicsike1234...-nek
amikor péntek délelõtt ismét felbukkant itt.....kb egy óráig volt olvasható....utána
(liongirl beszólása után) a moderátor ezt is törölte:

MÁSOLOM:

csicsike1234!

Ajánlom figyelmedbe!

Tudni illik, hogy MI ILLIK!

1:A fórum topic, ami már hónapok óta mûködik, az egy KÖZÖSSÉG! Még ha csak virtuális
is de akkor is egy KÖZÖSSÉG!

2:Amikor valaki új tagként szeretne bekapcsolódni, elõszöris ILLIK köszönni és pár
szóval üdvözölni a többieket! /MINDENKI így tette aki csatlakozott hozzánk...kivéve
téged.....
És persze ILLIK normálisan beszélni.....

3:Egy fórum topik nem mellékhelyiség amit "használni" lehet.....megismétlem ez egy
KÖZÖSSÉG....ahova ha te bemész NEKED KELL alkalmazkodni a többieknek...nem 100
embernek EGYhez (pláne egy ilyen viselkedésûhöz)

4:Itt mi nem a "szeretteinknek" (mármint nem idegeneknek) küldünk olykor képeket
hanem EGYMÁSNAK ( = a törzs fórum tagok egymásnak) és olyasmit amirõl mindnyájan
TUDJUNK, hogy a másik annak örülni fog és tényleg jó szívvel, szándékkel küldjük!

5:Egy hete megjelentél itt...."bemutatkoztál" trágárkodással, bunkózással....az
ANYÁMAT MOCSKOLTAD MINÕSÍTHETETLEN szavakkal!!!!
A moderátorok 3 nickedet tiltották le és vele együtt az összes írásodat....ami után
regizted ezt ami még most is megvan......

6:Amit most csinálsz az egyszerûen egy "unatkozó pistike" attitûd!
Te itt nem kedves gesztusokat teszel hanem azzal szórakozol, hogy értelmetlen
ökörségeket és képeket küldözgetsz aminek a CÍMZETT BIZTOS NEM ÖRÜL!!!!

7:Vedd már észre, hogy EGYEDÜL VAGY!!!!! SENKI NEM SZIMPATIZÁL ITT VELED!

8:Az itteni törzstagok intelligens emberek. Érzõszívû emberek, amellett, hogy Ezel-
rajongók is! És sokan megkedvelték egymást 4 hónap alatt amióta itt fórumoznak!

9:Ha ennyire unatkozol, hogy ez szórakoztat téged, hogy egy baráti közösségben levõ
jó hangulatot szétrombolj....csak szánni tudlak!

10:Én tuti nem irogatnék egy olyan fórumba ahol nem kedvelem az ottani törzstagokat.
Te miért teszed? Mazochista vagy? Élvezed a "rosszat"?

11:Emlékszem egy múlt heti mondásodra: "neked is jogod van használni ezt a
fórumot".....ezt írtad....Megismétlem neked csicsike1234! Ez itt egy KÖZÖSSÉG!!!!!

/ "használni" a mellékhelyiséget és az ott levõ papírtekercseket lehet bárkinek/

Ja és egy tanács! Ha kamu adatlapot csinálsz akkor legalább vmi hihetõbbet találj ki!
A kutya se hiszi el, hogy te egy 68 éves nõ vagy.....
Egy 10 év körüli kisfiú vagy aki dühöng mert apuka elvette tõle a kis piros

autóját....

EZ VOLT A MÁSOLÁS!

Ja...a 7-es pontot módosítom....van EGY ember aki szimpatizál
csicsikével....liongirl!

VÁROM A MODERÁTOR VÁLASZÁT IDE!!! Mi legyen?!
Egyébként benned is csalódtam kedves Moderátor! Ha az a kedves hangú hölgy vagy
akivel beszéltem múlt héten telefonon...és aki AKKOR velem értett egyet és
megbotránkozott csicsike írásain és a primitiv mocskolódó írásain.....szóval "furcsa"
volt a tegnapi "Mindent eltörölni" akciód! Láttam kitörölted az ÖSSZES képet amit
elõzõ nap küldtem és AMINEK MINDENKI ÖRÜLT!!!! És amiket nekem küldtek azt is
kitörölted :((
Tudod ez kb olyan mintha valaki visz vkinek egy ajándékot...az illetõ örül neki és
megköszöni....leteszi az asztalára....te meg berontasz oda és kidobod az ablakon.....

Vagy te egy másik moderátor vagy?!

Akármit is válaszolsz ÉN tudomásul fogom venni!

1-es verzió! Elfogadod, hogy én és az ÖSSZES TÖRZSTAG nem kívánjuk csicsike és hozzá
hasonló társai írását olvasni.....és NEM teszek offtopikba SEMMI olyan írást aminek
igenis VAN köze a topikhoz! Képküldés NEM offtopik téma! Hiszen a topik tagjai
EMBEREKBÕL állnak akiknek emberi érzéseik is vannak és....már bocsika de ilyen A
VILÁGON NINCS, hogy KEDVES GESZTUSOKAT MODERÁLJANAK KI egy jóhangulatú
topikból....amit egy 10 éves unatkozó kisfiú miatt kellett megtenni.....akinek ez
okoz örömet, hogy amiatt regisztrál egy fórumba, hogy kötekedjen,piszkálódjon és
k..va anyázzon" ahogy az én anyámmal is tette!

2-es verzió: Továbbra is kimoderálod a kedvességbõl küldött képeket és "egyéb
témákat" (noha mindenki szívesen olvassa a TÖRZSTAGOK KÖZÜL)...és csicsike és társai
malmára hajtod a vizet!

Ha a 2-es verziót választod én azt is el fogom fogadni!
Mint mondottam volt , NEKEM NEM okoz örömet mások piszkálása és az, hogy egy jóhangulatú közösséget elrontsak!
Akkor ígérem ma írtam ide utoljára......

Most ki fogom tenni OFF TOPIK NÉLKÜL azokat a képeket amiket tegnap kimoderáltál!

Holnap nem leszek gépközelben mert vidékre utazom,de hétfõn itt leszek!
Ha a képek OTT LESZNEK akkor az 1-es verziót fogadtad el!
Ha a képek törölve lesznek akkor a 2-est!

ÉN NEM fogok balhézni AKKOR SEM! Gondolom az eddigi írásaimból kiderült, hogy nem
tartozom csicsike "színvonalához".....

Ja még 2 rövid reagálás!
Mert ezek is törölve lettek, amit ezekre reagáltam:

csicsi1234 írta NEKEM címezve: " . 12. 11:24 | 4180/4202
Oké. Kérdésem, hogy te neked miért van jogod telerakni ezt a topikot képekkel és
nekem miért nincs?
üdv "

Újra válaszolok itt: Én kedvességbõl és ÕSZINTE szertetbõl küldtem amit küldtem
másoknak és MINDENKI NAGYON ÖRÜLT NEKI!!!!!!!
Amit te csináltál az egy amolyan "rúgjuk fel a nyugalmat" akció volt!
Idétlen,nevetséges képeket küldözgettél...batmannal, nyugtatóval,idegen emberek
képeivel és hozzájuk ilyen szöveggel: "Pista jó volt veled....imádlak Jucikám....és
egyéb IDIÓTA, CINIKUS, képeket és üzeneteket küldtél ami SENKIT NEM ÉRDEKELT és SENKI
NEM tartott rá igényt!
Hogy lehet ezt összehasonlítani azzal amikor én vagy mások KEDVESSÉGBÕL küldtünk
képeket?!
Az egyiknek semmi köze a másikhoz! Habár elhiszem, hogy egy 10 éves kisfiúnak ez még
magas....sajnállak, hogy ez az egyetlen örömed, hogy interneten mocskolódsz.....

liongirl írása (péntek délelõtti) amit csicsikének címzett: " Ebben igazad van.
PP! Tényleg jó lenne a témánál maradni. Vagy offtopicot használni."

Tehát ezt az "ebben igazad van" megjegyzést csicsikének írta ....a többit nekem!

Hát "kedves" liongirl! Az egyetlen aki itt "szét offolta a topicot" az csicsike volt!
A képküldés és egyéb kedves beszélgetések MIÓTA számítanak "offolásnak"?!
Max csicsike szerint és az õ szintjén levõk szerint....

A TÖRZSTAGOK KÖZÜL SENKIT NEM ZAVART! SÕT! ÖRÜLTEK NEK!!!!! AHOGY ÉN IS AMIKOR NEKEM
KÜLDTEK TÖBBEN IS!!!
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 13. - 17:02:18
(3689/7116)
Szia,

Tudom, hogy akinek nem inge ne vegye magára, de e mellett nehezen siklok el:
„Pink Pearl, ezt nem gondolhatod komolyan, hogy pár rosszindulatú fórumozó miatt eltûnj!”

Ezt akkor úgy kell érteni, hogy aki nem ért egyet vele az máris rosszindulatú?

Talán pár nappal ezelõtt lehetett, hogy gyakorlatilag elküldött egy posztolót a fórumból, mert az negatív kritikát merészelt megfogalmazni a sorozattal kapcsolatosan.
Azért engedtessék már meg, hogy mindenki leírhassa akár a negatív véleményét is az adott témáról (természetesen kulturáltan) hiszen egy ilyen hosszúra nyújtott sorozatnál elõfordulnak hullámvölgyek a cselekményt tekintve.
És igen, az is elõfordul, hogy egy nagyon ütõsnek induló produkció komoly nézõi veszteséget tudhat be magának, amennyiben túlzottan elrugaszkodik az alapkoncepciótól. Nem igazán értem, hogy ebbéli aggályait bárki miért ne írhatná le az adott sorozat fórumán, hangsúlyozom fórumán és nem rajongói oldalán????!!!!
Vagy pontosítok! Leírhatja, de utána burkoltan elküldik melegebb éghajlatra… ez azért már tényleg nonszensz.
Véleményem szerint egy fórum sava borsa pont a vélemények intelligens ütköztetése, nem az együtt lihegés, meg a sértõdések, ezeket meg lehet hagyni a rajongói oldalaknak.

Nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy 2 NAPJA RÓLA SZÓL A FESZTIVÁL (csakhogy stílusos legyek). MÁRTÍRKODIK!
Ennyi, nem több! És mindezt teszi egy sorozat fórumán???!!!!!
Függetlenül attól, hogy Pearl régóta „uralja” a terepet, és tényleg nagyon segítõkész, azért neki sem lehetne mindent!
A VÉGSZAVA a Babits idézettel meg tényleg mindent vitt..... dráma tagozat……
Bocsánat, amennyiben írásomat hosszúnak találod, de ez nagyon kikívánkozott belõlem.
Üdv.
10/10
offtopic
sunflower_seed 2011 aug. 13. - 15:51:17 10/10
(3688/7116)
:( Csatlakozom én is azokhoz, akik visszavárják Pinket! :) Nem igazán tudom, mi volt a konfliktus forrása, de sajnálom, hogy csatatérré vált a fórum olyan emberek miatt, akik képtelenek mások kedvességét, jóindulatát értékelni.
Pink, ami nem öl meg, az megerõsít, tudod! Ne hagyd, hogy pár antianalfabéta kedvedet szegje! :)
offtopic
Bree Van De Kamp 2011 aug. 13. - 15:21:57
(3687/7116)
Sziasztok!

Én még soha nem írtam ide, de szorgalmas olvasója vagyok ennek a topiknak, és imádom a sorozatot.
Nagyon szerettelek olvasgatni benneteket, és sajnálnám, ha elveszíteném ezt a jó kis társaságot!
Pink Pearl, ezt nem gondolhatod komolyan, hogy pár rosszindulatú fórumozó miatt eltûnj!
Õk nem a barátaid, az ismerõseid, hogy ennyire megbántódj miattuk! Peregjenek le rólad az epés megjegyzések, és nézd õket levegõnek! Ugye te se akarod, hogy õk nyerjenek?!
Én is kérlek szépen, hogy gyere vissza!
offtopic
_Betty Draper 2011 aug. 13. - 15:13:35
(3686/7116)
Értem Kedves Moderátor!

A képlet a következõ: Pink Pearl Szent és Sérthetetlen!

Ti tudjátok!!!
10/10
Markmano 2011 aug. 13. - 13:59:34 10/10
(3685/7116)
Csatlakozom.
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 13. - 09:49:04 10/10
(3684/7116)
Én is csatlakozom.
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 13. - 07:13:49 9/10
(3683/7116)
Csatlakozom!
10/10
Geschichte 2011 aug. 13. - 07:11:24 10/10
(3682/7116)
Sziasztok!

Ha nem ír Pink sem akkor én sem! Sztrájkolok!! És aki szereti Pinket, akkor velem tart!
Pink! Ha nem jössz vissza én tuti nem fogok írni! Szóval ha nem akarod, hogy megszûnjön a fórum gyere vissza!
Nekem így nincs kedvem írni a fórumba, hogy nem vagy itt!
VastagCsilla 2011 aug. 12. - 22:58:50
(3681/7116)
Még annyit, hogy a mai részben én nem láttam, vagy nem is mutatták, hogy Cengiz és Sebnem beszélgettek? Mert ugye Ezel ezt mondta Tefónak.!?
Illetve nem értettem, hogy Ramiz bátyánk honnan tudta, hogy Juszuf (vagy nem tudom hogyan kell írni), hogy rendõrségi razziát szervezett Ezeléknél?

(remélem lesz kellemes meglepetés és Pink Pearl-tõl is kapok választ :):)
sziasztok
VastagCsilla 2011 aug. 12. - 22:54:05
(3680/7116)
Sziasztok

Kedves Pink Pearl!!!

Úgyan én nem szoktam nagyon ide írni, inkább csak olvastam mindig az írásaitokat, engem sosem zavart, ha képeket vagy kissé magán jellegû dolgokat irtatok :) ha nem érdekelt, nem olvastam el :) vittem tovább az egeret!
De igy ismeretlenül azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon szimpatikusak voltatok/vagytok, ahogy tudtok itt egymásnak írni :) szimpatikus azm, hogy mindig segítettél mindenkinek :)
Sajnos mindig volt-van- és lesz olyan ember, aki beszól a másiknak, mert:
-épp rossz napja van
-nincs megbékélve magával, ezértz inkább mást próbál alázni
-unalmában nem tud mit mondnai/irni
-és még sok ilyt tudnék mondani,

De ahogy irtad, hogy "nem akarsz betérdelni neki" vagy valami ilyesmit irtál, ezzel, hogy nem írsz ide többet pont, hogy neki teszel "jót"... :S
Ne tedd, ha szereted ezt a fórumot, szereted ezt a társaságot akkor ne hagyj itt minket :) szerintem sokan vagyunk itt, akik nem irnak ide, de figyelik az írásod, irásaitokat :)
Én biztos :) és igy ismeretlenül kérlek, maradj :)
további szép éjszakát mindenkinek
**Csilla**
10/10
Markmano 2011 aug. 12. - 22:16:26 10/10
(3679/7116)
Kérlek Pink ne hagyj itt minket. Bár én nem voltam részese a társaságnak, de szívesen olvasgattam itt, és legfõképpen érdekeltek a fejtegetések a filmmel kapcsolatban. Nagyon jók voltak a magyarázataid hozzá, hiányoznának ha nem lennének. Ne vedd fel ezeket a nevén nem nevezem nickek hozzászólásait. Te kellesz nekünk, õk nem.
Mellesleg offal vagy off nélkül senkit nem zavartak a képek, vagy a hszek. Max akit nem érdekelt tovább pörgette. Nem értem miért kellett ezt igy felfújni.
andyery 2011 aug. 12. - 21:47:54
(3678/7116)
Sziasztok!

Eddig még soha nem írtam...de tetszik a sorozat.
Nagyon jó volt olvasgatni titeket, kérlek ne veszekedjetek!! Sokkal jobb a békesség.
Kezdjetek tiszta lappal és újra Ezel legyen a fõszereplõ :)
Pink Pearl, te pedig gyere vissza! :)
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 12. - 21:31:36 10/10
(3677/7116)
Marha jó! :-/
Nagyon sajnálom hogy így döntöttél, és azt is, hogy ilyen senkiházi jött-ment alakok ilyen szinten befolyásolni tudnak egy közösséget. Bár nem értem miért vagyok kiakadva, amikor már rég megszokhattam volna, hogy a szemeteknek áll a világ.
Köszönjük mindazoknak, akik hozzá járultak a döntésedhez!
Ez legyen életük legnagyobb boldogsága! Tiszta szívbõl kívánom nekik.
10/10
nemkati 2011 aug. 12. - 20:52:26 10/10
(3676/7116)
Végtelenül sajnálom! Ezek után már a filmhez sincs olyan nagy kedvem. Jó volt utána megbeszélni a látottakat. Nélküled már nem lesz semmi ugyanaz. :(((

Én mindenesetre 21.-ig nem leszek gépközelben, azért sok örömet, izgalmat, és jó szórakozást kívánok mindenkinek a további részekhez. Sziasztok, jók legyetek (bár már nem tudom, hogy az mi).

Pink, a lepényhalmeg utoljára! :))) Visszavárunk!
10/10
offtopic
Pink Pearl 2011 aug. 12. - 20:05:34 10/10
(3675/7116)
VÉGSZÓ..........

" Mindenik embernek a lelkében dal van
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek."

(Babits Mihály)

....hát igen ...van akit a trágárkodás és mások szórakozásból piszkálása ZAVAR...
....van akit pedig az ZAVAR ha mások kedves gesztusokat "merészelnek" tenni egymásnak....
Hát igen ....kinek mire rezonál a lelke és ki kivel "osztozik" bizonyos megnyílvánulásokban....

Ezt a cirkuszt amit ez a csicsi123.....45566 akármennyi gerjesztett itt a felbukkanásával....nem kívánom tovább nézni.....
Egyszerûen egy NONSZENSZ, hogy valakit az EMBERI GESZTUSOK "zavarjanak"....és mocskolódásra ösztönözzenek.........
Ezen fórum egyéb topikjaiban is beszélnek olykor MÁSRÓL IS mint ami az alap téma....képeket is küldenek OFF TOPIK NÉLKÜL....és érdekes módon SENKI nem rendezett emiatt hiszti délutánt....

Más fórumokon is jártam....hasonló szitu.....SENKIT, SOHA nem zavart az ilyesmi, sõt ÖRÜLT NEKI....akit meg netán mégis....az az egérrel eltekerte azokat az írásokat.....ENNYI!

További jó szórakozást neked csicsike újdonsült barátoddal,olvasd nyugodtan ezentúl az õ "színvonalas" írásait.
Én többet ide egy betût sem írok le. Se "off"-ot se "nem off"-ot!

A többieknek!

Kedves lányok!

Tavaszka,Geschichte,NemKati,Faith,Serbyna (akit kihagytam bocs)
Köszönöm a hozzászólásotokat itt is és amiket most írtatok priviben (alig gyõztem elolvasni :D )Nagyon kedves és megható volt amit írtatok! Pussz érte mindenkinek :)
De az elhatározásom végleges!
ÉN NEM veszekedni jártam ide, hanem mert szerettem itt beszélgetni a TÖRZSTAGOKKAL, akár Ezel témáról, akár másról.
Valóban segíteni is szívesen segítettem mindenkinek aki nem értett valamit,akár többször is leírtam.És tudom sokan megköszönték, hogy elmagyaráztam amit õk nem értettek vagy elsiklottak felette! Örülök ha segítettem nektek :))

De nem fogok bûntudatok érezni egy primitív kisfiú miatt...aki unalmában mások mocskolódásával szórakozik....és nem fogok neki "térdet hajtani".....
Amíg õ nem volt itt, ez egy jóhangulatú csapat volt!

Az Off topic gomb használata CSAK EGY JAVASLAT...és nem "parancs".
Ha senkit nem zavar az "off téma" (márpedig SENKIT nem zavart korábban) akkor miért kéne off topikba tenni?!

Nade ....hagyjuk!

Kívánok neked liongirl további jó "off topik mentes" csevegést csicsikével vagy akivel akarsz........

Minden jót!
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 12. - 19:05:39 10/10
(3674/7116)
Bár délután már egyszer írtam neked és csicsinek pár sort, de sajnos ki lettem moderálva, pedig semmi sértõ nem állt benne.
Mindegy, megpróbálom még egyszer.

Komolyan ennyire zavart téged, hogy Pink nem használta az offtopic gombot? Tényleg akkora bûnt követett el, hogy az adott szituáció után nyilvánosan megalázd?
Nem értem mire volt ez jó, de neked köszönhetjük, hogy szétbarmoltál egy jó társaságot.
Én is csak gratulálni tudok!
vvad 2011 aug. 12. - 19:05:32
(3673/7116)
sziasztok!

ne foglalkozzatok már senkivel, csak beszélgessetek tovább! :)
10/10
Geschichte 2011 aug. 12. - 19:01:25 10/10
(3672/7116)
Pink miért ne írna ide? Fog ide írni hisz szeretjük õt. 1 kisfiú nem fogja megakadályozni ebben hisz rendes Pink. Nem látom, hogy írta volna hogy nem ír ide.
Pink tessék csak írni!:-) Hiányzol nekünk!
10/10
nemkati 2011 aug. 12. - 18:35:38 10/10
(3671/7116)
Ezt pont tõled nem vártam. Vajon elégedett vagy az eredménnyel? Hogy Pink nem akar többet ide írni? Gratulálok!
10/10
nemkati 2011 aug. 12. - 18:34:28 10/10 Előzmény csicsi1234
(3670/7116)
Mit akarsz még? Sikerült az egyik, ha nem a legjobb csajt kigolyózni innen. Kár, hogy a te összes hozzászólásodat nem törölték! És a nickedet is. Ritka sunyi egy alak vagy. Remélem, senki nem lesz kívábcsi a beírásaidra!
10/10
serbyna26 2011 aug. 12. - 14:49:05 10/10
(3669/7116)
Köszönöm a válaszokat,most már világos úgy ahogy:-) Már értem,hogy egy-két hozzászólásomat nekem is törölték valószínûleg azért nem találtam.
EZEL:
Selmát szeretem,mindannak ellenére hogy fiatalon volt egy-két kavarca,de annyira látszik rajta,hogy szereti Ramizt.Ezel most eléggé össze van zavarodva, és látszott,hogy nem hitt Alinak,amikor Ali mondta neki,hogy Cengiz megváltozott. Ráadásul az öregre sem hallgat.
9/10
offtopic
_Tavasznyár_ 2011 aug. 12. - 13:30:16 9/10
(3668/7116)
Pink: Kérlek, ne tûnj el! Egyszerûen azokról nem veszünk tudomást, akik lejárató kampányt indítanak és kész!
Szükségünk van a "magyarázós" hsz-eidre és a kimaradt jelenetekrõl így ki tudósít nekünk????
Van legalább 15-20 ember, aki itt kedvel Téged és egyvalaki, aki beszólt, nehogy már az az egy számítson, hallod?????
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 12. - 13:28:29 9/10
(3667/7116)
Serbyna: Az offtopic látszik, ha bejössz az oldalra. Ha nem akarod látni ezeket, akkor kell az offtopic elrejtése gombra kattintani és akkor elvileg az off témák nem látszanak. Ez persze csak abban az esetben van így, ha valaki offolt és úgy küldte el a hsz-t, hogy az elküld (offtopic) gombra klikkelt. Ha a sima elküld gombot nyomta meg, akkor az elrejtés ellenére is látszódik a hozzászólása.
10/10
Geschichte 2011 aug. 12. - 12:32:03 10/10
(3666/7116)
offtopic elrejtése - offtopic megjelenítése. Elvileg ha arra rányomsz az elrejtésére eltûnnek azok az írások és nem látod õket aki Elküld(offtopic) gombbal küldték el az üzenetet. Ha viszont offtopic megjelenítésre visszanyomsz ismét látod a többi írásokkal együtt.
10/10
serbyna26 2011 aug. 12. - 12:16:41 10/10
(3665/7116)
Na akkor most már végképp nem értem. Szóval ha offtopik gombbal küldök el mondjuk egy fotót,vagy mások ezt teszik,azt hol tudom megnézni....nem világos. Nah mindegy. Annyira nem életszerû egy topikot arra kényszeríteni,hogy csakis és kizárólag a Ezel címû filmhez lehet hozzá szólni. De ha ez a szabály akkor ez a szabály,csak akkor azokat az üzeneteket hogyan is tudom megnézni?Hiába nyomkodom az offtopik elrejtése...stb,nem jönnek elõ üzenetek.
offtopic
csicsi1234 2011 aug. 12. - 11:37:35
(3664/7116)
Kedves Moderátor!
Meg lehetne tudni, hogy miért lett törölve az utolsó hozzászólásom?? Egyszerûen nem értem, hogy az ÉN hozzászólásaim, amiket ráadásul offtopiknak is jelölök miért kerül törlésre?? MIKÖZBEN Pink Pearl kollega személyes jellegû üzenetei láthatóan bennt maradnak??
üdv
offtopic
csicsi1234 2011 aug. 12. - 11:24:27
(3663/7116)
Oké. Kérdésem, hogy te neked miért van jogod telerakni ezt a topikot képekkel és nekem miért nincs?
üdv
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 12. - 11:12:32 10/10
(3662/7116)
Tavaszka!

Írtam neked privit!
offtopic
csicsi1234 2011 aug. 12. - 10:56:02
(3661/7116)
Sajnos nem megy nekik látod :)
moderator2 2011 aug. 12. - 10:55:18
(3660/7116)
Kedves Fórumozók!

Megkérlek titeket, hogy a témához nem kapcsolódó hozzászólásokat az "Elküld (offtopic)" gombra kattintva küldjétek el!

Köszönjük
csicsi1234 2011 aug. 12. - 10:45:21
(3659/7116)
ezt a képet láttátok már?? elég durván néz ki :D
csicsi1234 2011 aug. 12. - 10:13:37
(3658/7116)
A tegnapi rész nagyon beütött gyerekek!
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 12. - 08:34:08 9/10
(3657/7116)
Szia Pink! Köszi, akkor te sem vagy most ebben okosabb nálam. :-)) De legalább megerõsítettél abban, hogy nem az én készülékemben van a hiba. :-)
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 11. - 23:16:30 10/10
(3656/7116)
Szia Tavaszka! :)

Az 1-es és a 2-es pontra vonatkozólag én se tudok más mondani...teljesen logikátlan és hiteltelen....sok ponton követett el hibát aki megírta a forgatókönyvet :DD

A 3-as kérdésed az érdekes....hát hol van? :D Én se tudom, de õ többnyire sztem ott van a házban :) Vagy ha nem azt velünk nézõkkel nem közlik :DDD
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 22:43:47 9/10
(3655/7116)
Szép estét mindenkinek!

A mai rész vége! :-))))) Édesek voltak, de ahogy Pink írja, Aliban elõjöttek a régi emlékek Baharral kapcsolatban és míg Azad õt Baharra emlékezteti, nem akar tõle semmit, ill. nem akar ismét csalódni.

Pink, közben eszembe jutott még két kérdés, ami elmaradt:

1.Ramiz nem félti már a lányát Kenanéktól? Simán jár-kel mindenfelé, eddig pedig kalitkában tartották. Ebben sincs semmi ráció.
2. Nem tudom elképzelni, hogy Kenan emberei ne követnék Ezelt vagy Alit és így ne derüljön fény Ramiz rejtekhelyére... Hogyhogy eddig nem bukkantak rá?
3. Selmát csak nagyon ritkán mutatják a házban. Õ hol van, ha nem ott tartózkodik?

No, hirtelen ennyi.
Jó éjt!
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 11. - 21:34:04 10/10
(3654/7116)
Na... Most már látom.
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 11. - 21:33:06 10/10
(3653/7116)
Igen is!!!! :)))
Válaszoltam neked, és nem jelent meg! :( Most mi van ezzel az oldallal????
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 11. - 21:31:45 10/10
(3652/7116)
Jaj, nagyon nagyon nagyon köszönöm!
Titkon éreztem, hogy én is kapok! :)
Én egy pink rózsafüzérrel viszonoznám! Hozzon neked szerencsét! ;)
10/10
offtopic
Keep the Faith 2011 aug. 11. - 21:24:07 10/10
(3651/7116)
Jaj, hát most látom hogy írtál. :)
Bika vagyok.
10/10
Keep the Faith 2011 aug. 11. - 21:22:26 10/10
(3650/7116)
Sziasztok!

Most néztem meg a mai részt. Ez a Cengiz, egy utolsó mocskos féreg! Phö!
Eysan a másik fele. A hideg ráz tõle.

OFF
Cengiz kísértetiesen hasonlít egy "kedves" ismerõsömre. Még az elején, amikor a skorpiós történetet mesélte, hogy megmarta a békát átkelés közben, egybõl ez az ismerõs jutott az eszembe. Annak idején (kb. 5-6 éve) sokszor idéztem ezt a történetet én is, mert az is szinte minden nap kimutatta a foga fehérjét. Ráadásul a csillagjegye skorpió volt! :) Micsoda véletlen egybeesés. :)

OFF

Pink, mehetsz csekkolni! :)
10/10
Geschichte 2011 aug. 11. - 20:16:39 10/10
(3649/7116)
Igen az aranyos volt amikor leköpte vízzel Cengizt. Nagyon megváltozott Cengiz. Régebben nyuszi volt. Szerintem verekedni sem tudott, most meg már simán szétveri a másiknak a fejét, még az "állítólagos" barátjának is ártani akart azaz Alinak. De az tényleg, baseball ütõvel meg akarta verni, aztán elengedte. Nem is mutatták mit mondhatott Ali Cengiznek. Biztos Ali mondott neki valamit, hisz õ minden bajból ki tud jönni.
10/10
Hopegirl 2011 aug. 11. - 20:04:34 10/10
(3648/7116)
Jaj, igen, a vízköpõs rész tényleg hatalmas volt :D én meg már sajnáltam, h szegény, meg mit tudom én, erre ilyet csinál :D De azt nem értem, h Cengiz miért engedte el? Egyszer még ott ül megkötözve, után meg már a bárban?! Ez itt vhogy nem tiszta...
Oh, és Ali és Azad a végén... Örül a pici szívem :) még akkor is, ha úgy lett vége, ahogy... Remélem, ezek után lépnek vhogy egymás felé :)
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 11. - 19:47:05 10/10
(3647/7116)
Ezelnél most ez csak egy amolyan "elegem van mindenbõl és mindenkibõl" nevû állapot.....

Ali és Azad tényleg ari volt :))) De nem csak amiatt vette el a kezét amit te írtál....egyszerûen a "Bahar reflex" miatt.
1:Belül még mindig Bahart szereti...
2:Fél újra szeretni mert tudja, hogy iszonyatosan szenvedne ha elveszítené azt akit "szeret"....ezért nem akar "szeretni"....momentán ....

Nade mit szóltál Cengízhez? Én eddig se kedveltem...egy jellemtelen szemétládának tartottam de.....most már szavakat se találok amivel jellemezhetném :((((
Agyonvert egy embert....
A gyerekkori barátját fogságban tartja.....pfffff :((((

De Ali még egy ilyen helyzetben is FIGURA volt :DDDD Ahogy arcon köpte Cengízt azzal a vízzel :DDDD
Nagyon alakítás volt Alitól :DDDDDD
Hope7 2011 aug. 11. - 19:44:31
(3646/7116)
Sziasztok!
A mai rész vége olyan kis aranyos volt, ahogy Azad odabújt Alihoz, Ali meg olyan kis félénknek tûnt... :) Olyan szépek együtt... :)
Viszont Cengiz... Hát egyre rosszabb lesz, bár ha Ali tudná h h szétverte azt a másik a fickót, meglepõdött volna.
Ezel pedig szerintem csak azt akarja mutatni h nem érdekli senki, ez kb. olyan volt szerintem mint amikor Kenan mondta h nem érdekli semmi aztán odaborult Ramiz ágyához... Szóval biztos csak "eljátsza", legalábbis szerintem, de javítsatok ki ha nem így van...
10/10
Geschichte 2011 aug. 11. - 19:34:36 10/10
(3645/7116)
Vége tök aranyos volt. Azad-Ali jelenet. Tök aranyosak együtt.:-)) Bár hozzám bújna Ali:-))) És Ezel tényleg nem foglalkozik a többiekkel? Ahogy mondta Azadnak? Vagy csak úgy csinál? Szerintem Ali azért lökte el kicsit Azadot, mert nyilván büdös lehetett Ali miután szerintem pár napig ott volt vagy 2 napig Cengiz közelében. Azon az elhagyatott helyen. Vagy meddig volt ott? Zuhany stb nélkül:-))
10/10
serbyna26 2011 aug. 11. - 16:38:36 10/10
(3644/7116)
Kösz,most már világosabb.Kár,hogy nem mondja el azoknak akik szeretik,hogy függõ...így végképp hülyeséget mûvel,de hát ez csak film,néha túlságosan bele tudom élni magam:-DD Az elvonási tünetei nekem még nem egyértelmûek,az tény,hogy ideges,de ezt annak tudtam be,hogy aggódik Tefikért és õ ezt az egészet már nem akarja csinálni.
10/10
offtopic
nemkati 2011 aug. 11. - 16:05:22 10/10
(3643/7116)
Találtam Neked egy igazán hozzádillõ vízöntõ talizmánt. Segítsen Neked mindenben!
10/10
nemkati 2011 aug. 11. - 15:53:46 10/10
(3642/7116)
Hú, ez engem is érdekel, elmondod? Eddig azt hittem, simán odanézek és elolvasom. Kell még valami más is?
10/10
lilei 2011 aug. 11. - 15:26:07 10/10
(3641/7116)
Sztem Ezel akkor jött rá, hogy Selma az a nõ, akit Ramiz addig emlegetett neki, mert konkrétan sose mondta el, hogy Selma a Birkan szerelme is volt....vagyis nem is nagyon beszélt errõl még Ezelnek.
9/10
Letty72 2011 aug. 11. - 13:11:44 9/10
(3640/7116)
Igazad van, amikor megismerkedtek, Kenant üldözték és Ramiz segített rajta. Innen viszont pulikutya módra követte mindenhová, annak ellenére, hogy az elején Ramiz elhajtotta.

Kenan részérõl ez egyfajta "gazdag gyerek vagyok, de nekem nem kell apuci pénze és nem mondja meg nekem, hogy mit csináljak" lázadás lehetett.

Az hogy a szülei gazdagok voltak kiderült abból, amikor Haylati megkérdezte Kenant, miért nem mondta el, hogy kik a szülei, illetve Ramiz is mondta, neki, hogy menjen a luxuskocsis bátyja után.
9/10
Letty72 2011 aug. 11. - 13:05:20 9/10
(3639/7116)
Sebnem nem önként/pénzért/bosszúból lett kém, hanem kialakítottak benne egy bizonyos függõséget. (ami már lehet, hogy eleve megvolt.) Nekem furi, hogy senkinek nem tûnik fel, hogy sokszor milyen szétesett és feszült, ideges, ami az elvonás jele is lehet.

OFF:
Hallottam, egy mûsorban egy pszichiátert arról beszélni, hogy bármikor, bárkiben ki lehet alakítani bármilyen függõséget és fóbiát is.
tide76 2011 aug. 11. - 12:48:19
(3638/7116)
Sziasztok!

Igazából én sem értem, hogy vajon Ezel miért csodálkozott annyira rá arra a borítékra, amin Selma neve szerepelt, hisz Ramiz elbeszéléseibõl már pontosan tudja, hogy a két srác (Ramiz és Kenan) ugyanabba a nõbe voltak szerelmesek és innen indul a viszály is közöttük. Végül az kiderült, hogy tényleg Ramiz ölte meg Kenan testvérét vagy csak Kenan hiszi ezt? Furi volt az is, hogy kiderült Kenanról, hogy nem egy útszéli gyerek, hanem jómódú szülõk gyermeke, csak akkor azt nem értem, mikor elõször taliztak Ramizzal az állomáson, akkor üldözték a fiatal Kenant, talán pont vmi adósság miatt de lehet hogy csak rosszul emlékszem...és úgy tûnt hogy nagyon akar vkihez tartozni és azért nem akart Ramizról leszállni, hanem követte egybõl.
10/10
serbyna26 2011 aug. 11. - 12:12:00 10/10
(3637/7116)
Köszi a választ! Ezt én így nem raktam össze azt hittem,hogy a 6 hónappal késõbbi jelentnél Sebnem valójában Ezelékkel van,csak eljátssza Sebnem,hogy Cengizhez tartozik. De ezen most meglepõdtem,ha ez így van,akkor valahol Tefiket is elárulja vagy baja sodorja. Meg annyira nem illik a karakteréhez és olyan szeretettel volt Ezel felé...nah mindegy.
Már kicsit unalmas,hogy folyton Kennanéknak áll a zászló.
9/10
Letty72 2011 aug. 11. - 11:42:45 9/10
(3636/7116)
Az elsõ évad záró epizódjában volt egy jelenet, hogy 6 hónappal késõbb:

Sebnem Cengizt szólította fõnöknek, és Tefoval a "haragszom rád" kapcsolatban voltak. úgyhogy Sebnem a beépített ember.
csikvaki 2011 aug. 11. - 11:09:35
(3635/7116)
Már rájöttem, köszi:)
csikvaki 2011 aug. 11. - 10:55:25
(3634/7116)
Sziasztok! Légyszi segítsetek! A SPOILER-eket hogyan tudom elolvasni?
10/10
serbyna26 2011 aug. 11. - 10:14:17 10/10
(3633/7116)
Szia! Én is vízöntõ vagyok:-))) Úgy tûnik ez a sorozat vonzza a vízöntõket:-D
De olvastam a vasárnapi hozzászólásokat,amiben Sebnemrõl írtad,hogy kábítószeres lesz. Szóval akkor ez most SPOILER kérdés lesz?
Õ az áruló?
Cengiz undorítóóóóó.....fujj
Eysan tényleg igazi buta liba és nagyon irritáló,ahogy páváskodik!!!
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 09:19:41 9/10
(3632/7116)
Helyes, mármint hogy fekete mágiával nem foglalkozol! :-)

A vízöntõ jó jegy! :-)
10/10
Geschichte 2011 aug. 11. - 09:14:35 10/10
(3631/7116)
Köszönöm!:-)) Aranyos vagy!:-)) Az most rám fér a szerencse!:-)))
9/10
Letty72 2011 aug. 11. - 09:14:29 9/10
(3630/7116)
Köszi! Lehet, hogy a másik "keresztapa" emberei voltak, de Haylatli küldte oda Ramizt, egy csapda volt. Ramiz rá is jött.
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 11. - 09:12:06 10/10
(3629/7116)
Deszpina.....kérlek bocsáss meg az õszinteségért de....ha téged nem érdekel valami akkor miért nézed?! Én pl utálom a Barátok közt sorozatot....de nem is nézem ....de nem lelném örömömet abban, hogy beírogassak a "Barátok közt" fanoknak ilyen savanyú megjegyzéseket.....
Emlékszem legutóbb is vmi unott megjegyzést tettél....de ha te mazochista vagy....te tudod.....

Van egy kedvenc mondásom....Aki JOBBAN szereti a SAVANYÚSÁGOT mint a vidámságot, az tegye el magát uborkának a dunsztosüvegbe és ne savanyítsa meg mások ÉDES,csokis desszertjét :DDDDDDDDDDDDDD
10/10
Deszpina 2011 aug. 11. - 09:09:28 10/10
(3628/7116)
és egyet a bikáknak?:))))))))))))))))))
10/10
Deszpina 2011 aug. 11. - 09:08:40 10/10
(3627/7116)
hibár = hibát
10/10
Deszpina 2011 aug. 11. - 09:08:19 10/10
(3626/7116)
Elkövettem azt a hibár(?), hogy megnéztem az utolsó részt és onnan kezdve úgy éreztem, hogy semmi értelme kínlódni a sokszor nehezen értelmezhetõ, mára már maffiafilmmé silányodott sorozatot.
Õszintén sajnálom, mert az alapötlet jó volt, kiválóak különösen a férfiszínészek, de szerintem el lett cseszve annak érdekében, hogy minél hosszabbra nyújthassák a sztorit.
10/10
Geschichte 2011 aug. 11. - 09:05:00 10/10
(3625/7116)
Vízöntõ. :-)
9/10
offtopic
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 09:02:03 9/10
(3624/7116)
Köszönöm, Drága vagy! :-) Te milyen jegyben születtél?
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 09:01:35 9/10
(3623/7116)
Ja, ezen akadt ki H.? Most már értem.
Igen, azt leszûrtem, hogy ezzel a jelenettel Selmára akarta felhívni a figyelmet, azért rendelte oda az újságírókat is. :-)
9/10
offtopic
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 09:00:22 9/10
(3622/7116)
És most látom, végre-végre felvették velünk a sorozat szereplõi a kapcsolatot! Ez igazán megtisztelõ! Köszönjük!!! :-)))) Ezel, én Neked örülök a legjobban! De elég legyen ennyi, nem borulok le a lábaid elõtt, mert így nem leszek elég vonzó a számodra, szóval tudd, hogy a távolból csodállak! :-))))
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 08:58:57 9/10
(3621/7116)
Letty: (tetszik a nicked! :-)) Azok nem a másik nagyvezér emberei voltak, akik majdnem megölték Ramizt?
10/10
Pink Pearl 2011 aug. 11. - 08:58:57 10/10
(3620/7116)
A lövöldözés =amikor Selma fejérõl az üveget lelõtte.....ezzel Selmának akart "reklámot" csinálni :D
10/10
nemkati 2011 aug. 11. - 08:57:59 10/10
(3619/7116)
sagittarius

és a Tied? :)
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 08:57:49 9/10
(3618/7116)
Igen, és most megint valóban picit vontatottabb, de nem nevezném unalmasnak! :-)
9/10
_Tavasznyár_ 2011 aug. 11. - 08:57:09 9/10
(3617/7116)
Szia Pink! Tudtam, hogy rád mindig számíthatok! :-)))) Köszi a válaszokat. Nem igazán emlékszem a lövöldözõs jelenetre (múltban), mert annyi volt ,hogy elég nehéz már nyomon követni... de azért köszi, lehet, hogy visszanézem.
Szóval az aláírásomnak szántam a két képet: Tavasz Nyár :-) (Tapolcán fotóztam :-)))

A csillagjegyem? Mérleg. Miért?