Téma: Ezel

10/10
nemkati 2011 júl. 15. - 15:30:50 10/10
(2416/7116)
Csak nem a nyolcaska hajjal? Mindjárt nem úgy néz ki, mint egy jobbikos. :)
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 15. - 15:18:08
(2415/7116)
Gays of the world 2011?
10/10
ritu38 2011 júl. 15. - 14:56:17 10/10
(2414/7116)
Na kik ÕK?????????????????????
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 15. - 14:40:24
(2413/7116)
Bazz,elsõre énis :D
10/10
nemkati 2011 júl. 15. - 14:39:35 10/10
(2412/7116)
Én hirtelen Toystoryt olvastam. :D
10/10
Geschichte 2011 júl. 15. - 14:29:24 10/10
(2411/7116)
Jó volt az interjú:-)
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 15. - 14:24:04
(2410/7116)
Ja, és Tolsztoj illetve Dosztojevszkij :)
Szegényekbõl ne csináljunk amerikai rappert :)
10/10
nemkati 2011 júl. 15. - 14:21:27 10/10
(2409/7116)
Köszi, ez jólesett!! :)))
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 15. - 14:20:30
(2408/7116)
Full közhely!
Totális giccs,amit beidéztél :)
Mintha ezen múlna, hogy ki milyen ember lesz.
Egyáltalán mi az a helyes út?
Gondolod , ha valaki egyetemet végzett és olvasta ezeket,akkor abból nem lehet bûnözõ vagy nem lehet rossz ember?
Ugyanmár, ne legyél ennyire kis naív... :)
10/10
Sunfleur 2011 júl. 15. - 14:09:54 10/10
(2407/7116)
Kétlem, hogy ez olyan közhelyes és nevetséges volna :

"Tuncel Kurtiz: Az életet élni kell. Úgy, hogy közben nem arra gondolsz, hogy vajon mi lesz holnap. Tolstoyt kell olvasni, na és Dostoyevskit. Olyan tehetségektõl kell felszívni a tudást, akik meggazdagítják ezzel az életedet. És onnantól kezdve te már magadtól is megtalálod a helyes utat. Azon fogsz járni. Ez az, amit tudok neked tanácsolni gyermekem!"

Mióta kinevetnivaló ilyen irodalmi óriásoktól tanulni? Hmm?
Ha úgy véled, hogy Tolsztoj Anna Karenina vagy Dosztojevszkij Bûn és Bûnhõdése olyan mûvek, amikbõl semmi okulnivaló nincs, akkor az intelligenciád még alacsonyabban van, mint amit eddig feltételeztem rólad.
Eztán gondolkozz, mielõtt lehurrogsz valamit, most nagyon mellényúltál, csúnya baklövés volt.
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 15. - 13:23:40
(2406/7116)
Na,ez igaz.
Ennyivel jobbak a mexikói sorozatok.
Ezek a "bölcseletek" igazi semmitmondó közhelyek, mindig röhögök rajtuk. :)
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 15. - 12:55:47 10/10
(2405/7116)
Off : Nem kicsit nyerítettem tegnap, mikor a böngészõm automatice lefordította a F.szbúk fõoldalamat. Ugyeh, sok az Ezel - es hír. Nos,a hír : a browser "Szamár" - nak fordítja az Ezel-t :DDD
10/10
Sunfleur 2011 júl. 15. - 12:52:34 10/10
(2404/7116)
Hömm, hát jó. Megkísérlem.
Bár sajnos egyre inkább egyet értek Southwind-del, mintha helyettem írta volna meg a kommentet. Kicsit sok már ez a huzavona, de tényleg. A sorozat címe Ezel - Bosszú Mindhalálig, nem pedig " Ramiz bátyánk sötét múltja ", vagy pedig " Kenan - ölj meg mindenkit ".
Tudom, tudom, mindig van múlt, mindig van ok aztán okozat. De akkor is.
. Jelentõsen Eltértünk A Tárgytól . pont.

A cikket köszönhetem azt hiszem mindenki nevében, számomra külön jó volt. Ahogy olvastam, pláne az interjú végén, a szavak Ezel és Ramiz hangján csengtek a fülembe.
Kifejezetten az utolsó mondat :)
Szóval köszönöm. Tetszett.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 15. - 11:11:42 10/10
(2403/7116)
Ramiz és Ezel KÖZÖS Interjúja!- :)

Tuncel Kurtiz a sorozatbeli keresztapa. Ramiz-ként verseivel és bölcs gondolataival nap, mint nap hódítja meg a rajongókat. Évek óta közismert és sikeres színész, ám e(z)zel a szerepével még jobban berobbant a köztudatba. Hatalmas rajongás veszi körül. „Nem vagyok én ehhez hozzászokva! - nyilatkozta.

Hogy döntötte el, hogy Ramiz lesz Önbõl?

Tuncel Kurtiz: Én nem döntöttem el semmit (nevet). Ajánlottak egy szerepet. Annyit tudtam, hogy a Monte Kristo történetén alapszik, egy 22 évet börtönben ült emberrõl szól… Megnéztem, elolvastam. A történet nem is olyan rossz-gondoltam. Majd ezután hozzáadtam a saját tudásom, tapasztalatom.

Ön ült valaha börtönben?

Tuncel Kurtiz: Én nem, de sok barátom van, aki ült. Megismerkedtem idõs emberekkel, egy asztalnál ültem velük, sok mindent hallottam, tanultam tõlük. Ezt is megosztottam a stábbal. Megígérték, hogy nem fognak túlságosan megterhelni, ezért hátam mögött hagytam az újonnan elkészült házamat, és Isztambulba, egy szállodaszobába költöztem be feleségemmel.

Számított arra, hogy Ramiz karaktere ennyire nagy jelenség lesz?

Tuncel Kurtiz:Nem! Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora jelenség alakul ki. Hogy ennyi ember gondolatában megmarad.

Mit gondol errõl a hihetetlen nagy berobbanásról?

Tuncel Kurtiz: Félek!

Miért?

Tuncel Kurtiz: Mert ez egy olyan dolog, amihez nem vagyok hozzászokva. Adorno-nak van egy mondása: „Az elrontott életet, nem lehet helyesen élni”.Sosem gondoltam arra, hogy egyszer több ezreknek tanítója leszek. Én olyan, ember vagyok, aki inkább azt vallja: „kevés legyen, de az biztosan az enyém”!

Ön külföldön is jelentõs lehetõségeket kapott. Sikerült elérnie azt, hogy a neve világsztárok mellett szerepelhessen. Miért érte be mégis kevesebbel?

Tuncel Kurtiz: Anthony Quinn-el és Marlon Brando-val is volt róla szó, hogy együtt dolgozunk, de egyik sem valósult meg. Számomra nem volt annyira fontos, hogy hollywoodi színész legyen belõlem, de az, hogy Hollywoodban vagy bárhol máshol olyan munkát végezzek, amiben hiszek, az annál inkább.

Csak játszani szeretett volna?

Tuncel Kurtiz: Csak azt szerettem volna, ha azt a munkát végzem, amiben tiszta szívbõl hiszek és szeretem. A saját elveim szerint akarok élni.

Mik az Ön elvei?

Tuncel Kurtiz A régi társadalomban létezett igazságtalanságot, egyenlõtlenséget szeretném valamilyen formában átadni az embereknek. Mert a mûvész a kortársak reflektorfénye. De hogyan világít? Hát épp az a lényeg!

Ramiz filozófiája és tudása ezek szerint egyáltalán nem áll Öntõl távol…

Tuncel Kurtiz: Úgy gondolom, hogy minden színész átad magából egy kicsit a szerepébe. Vannak olyan részei a karakterének, amik kifejezetten õt, a saját személyiségét mutatják be. Például miért választják Marlon Brandót egy szerepre? Természetesen azért, hogy õ játssza el az adott karaktert, nyilván ha helyette Robert Redford vagy Al Pacino játszaná, teljesen más jönne ki a végén…

Ön mit adott hozzá ehhez a szerephez saját magából?

Tuncel Kurtiz: Hát az így nem tudom… hangom van, és magamat adom egyszerûen! Ez a 75 éves ember amennyire csak lehet, próbálta szívét-lelkét beleadni, hogy az írók által megírt szöveget a lehetõ leghitelesebben vissza tudja adni. Azt hiszem egy-két év múlva el lesz felejtve Ramiz, de még rengeteg filmem, darabom van, azt is sokan biztosan meg fogják nézni. Sokan a sorozatban általam elmondott versekrõl beszélnek például, de senkinek fogalma sincs róla, hogy egy külön vers albumom is készült még jóval a sorozat elõtt.

Én egy másik ember vagyok, nem Ramiz. Éppen ezért mondtam az elõbb, hogy félek. Amennyire csak lehet, kerülöm az interjúadást is. Az utcán sétálva megállítnak, utánam kiabálnak, hogy Ramiz, Ramiz! Nem is fordulok meg, elmegyek mellette. Hiszen én nem Ramiz vagyok!

Mérges azokra, akik nem tudják elválasztani a valóságot a megformált szerepe között?

Tuncel Kurtiz: Igen az vagyok. Az én nevem Tuncel Kurtiz, egy színész vagyok. Amikor a Zarándoklat címû filmet forgattuk, Kayseri városában egy városházi képviselõ megkérdezte tõlem: Tuncel Úr, Ön már járt a Szent Földön, zarándokúton? Nem jártam-feleltem. Ha elment volna, még jobban tudta volna játszani a szerepét- mondta. Mire én azt feleltem: Ha egy filmben megkapnám szerepként az ön foglalkozását, vajon melyikünk tudná jobban eljátszani Ön vagy én?

75 évesen nem fárasztja el ez a sok munka?

Tuncel Kurtiz: Nem nagyon szeretnék sorozatokban játszani, de az Ezel-ben tényleg nagyon boldog vagyok. Kemény munka. A világon rengeteg, nagyon jó sorozat létezik, nem is szeretném lekicsinyíteni egyiket sem. Peter Book-nak van egy mondása, mely sorozatban játszó nagy színészekhez szól: Jobb a jóllakott színész, az éhesnél!” Nekem ez az utolsó sorozatom, még nagyon sok más dolgom van, amit véghez kell vinnem.

Mint például?

Tuncel Kurtiz: Most egy forgatókönyv írásán dolgozom. Az új házam nemrég készült el, szeretnék végre ott élni, otthon dolgozni, a kutyámat sétáltatni…

A világ legnagyobb, legjelentõsebb városaiban élt, járt, dolgozott. Hogy jött ez messzire való elvonulás?

Tuncel Kurtiz: Erre van szükségem. A városokban, ahol jártam, mindig küzdenem kellet, bizonyítani, hogy én-én vagyok, én Tuncel Kurtiz vagyok. Nem találtam még egy olyan békés helyet, ahol most lakom. Bárhol legyek a világon, mindig arra a csendes, nyugodt környezetre gondolok. Ez nem azt jelenti, hogy nyugdíjas vénember lesz belõlem! Minden nap fogok dolgozni, aktívan tevékenykedni, futni.

Ahogy tudom, a felesége 15 évvel fiatalabb Önnél…

Tuncel Kurtiz:</span> Nem, dehogy! 21 év a korkülönbség!

Ejha!

Tuncel Kurtiz: Ez szerelem. Én akkor is fiatalodnék a szerelemtõl, ha a párom idõsebb lenne, mint én. Nem hiszek a korban, csakis a szerelemben. Minden szerelemnek megvan a maga szépsége, én ebben hiszek. Minden nõre, akivel valaha együtt voltam, csodálattal tekintek, mert õk neveltek meg, formáltak engem. Ha õk nem lettek volna, akkor most én sem ilyen lennék, amilyen vagyok. Mindegyiküknek sokkal tartozom.

Ha nem lett volna Kenan İmirzalıoğlu akkor is elfogadta volna ezt a szerepet?

Tuncel Kurtiz: Mondtak más neveket is, de nem igazán voltam benne, hogy játsszak. Mikor Kenan nevét meghallottam belementem a tárgyalásba.

Miért? Milyen benyomást kelt Önben Kenan İmirzalıoğlu?

Tuncel Kurtiz: Ismerem õt. Nyílt szavú, õszinte ember. Szeretem azokat az embereket, akik ha valamit nem tudnak, képesek kimondani, õszintén, hogy”Nem tudom”. Fõleg, ha ezt egy mérnõk végzettséggel rendelkezõ ember is képes bevallani.

Tehát?

Tuncel Kurtiz:Magas fokon tanulta a matematikát. Egy jó beszélõkészséggel rendelkezõ ember, aki azt is tudja, hogy mit beszél, nem játssza meg magát, hanem mindig õszintén viselkedik. És, ami még ennél is fontosabb, nem egy irigy ember. Õ maga egy jelenség, a mai törökországi fiatalok legkedveltebb egyénisége, de sosem mond olyat, hogy „Mennyire jó vagyok, nálam nincs jobb”.

Miért olyan fontos számodra Tuncel Kurtiz?

Kenan İmirzalıoğlu: Számomra õ, ahogy van egy legenda. Egy nap, mikor épp valahova utaztam, azt mondta egy közös ismerõsünk: „Ha Tuncel bátyám városa fele jársz, ugorj be hozzá nyugodtan egy teára.” Hát én be is ugrottam! 8 napig ott voltam!

Ez még az Ezel elõtti, másik együtt játszott sorozatotok elõtt volt?

Kenan İmirzalıoğlu:Persze! Elõtte nem ismertük egymást! Az életem fontos szereplõje lett. Hajnalban együtt mentünk sétálni a friss levegõre. Úgy tekintett rám, mint a saját fiára. Azt mondta: „Gratulálok fiam, nagyon jól haladsz, tudod, mikor mit és hogyan kell csinálnod, a helyes utat választod, és megtartod a nyugalmadat, higgadtságodat.” Mondtam neki, hogy ha egyszer majd unokáim lesznek, elég unalmasnak fognak engem tartani, mert az õ történeteihez képest, nekem nincs mit mesélnem! Az õ elbeszélései annyira élvezetesek, és tanulságosak! Amit abban a pillanatban érez, azt teszi, megy a szíve után! Ez számomra nagyon megható.

Végezetül, adna nekem is útravalóul egy jó tanácsot?

Tuncel Kurtiz: Az életet élni kell. Úgy, hogy közben nem arra gondolsz, hogy vajon mi lesz holnap. Tolstoyt kell olvasni, na és Dostoyevskit. Olyan tehetségektõl kell felszívni a tudást, akik meggazdagítják ezzel az életedet. És onnantól kezdve te már magadtól is megtalálod a helyes utat. Azon fogsz járni. Ez az, amit tudok neked tanácsolni gyermekem!
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 15. - 10:50:42 9/10
(2402/7116)
OFF: Egészségedre!

Ha van Ezel Cola, jöhet, de csak a light változat! A másik nagyon hízlal és most inkább fogyni szeretnék. :-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 15. - 10:49:38 9/10
(2401/7116)
Azért a mexikói szappanoperákban nincsenek "bölcseletek"... Nekem kimondottan tetszenek az öreg filozófikus megjegyzései, kicsit Paulo Coelho jut róla eszembe...
-csengõzoli-- 2011 júl. 15. - 10:23:19
(2400/7116)
Én már leírtam korábban,hogy nem sokban különbözik a mexikói sorozatoktól,csak jobbak a színészek és érdekesebb a történet,de az elemek,amikkel dolgoznak ugyanazok!
"Ezel egy tipikus sármos, gazdag, de jószívû férfi.
Akirõl a nõk álmodoznak.
A gazdag, mazeratival járó, öltönyben alvó szupppperpasi, aki ráadásul végtelenül jószívû, becsületes, róla mintázták a tökéletes férfi szobrát! :)
Na, az õ alakja ugye az,akibe bele kell szeretni,(õ hozé ármándó megfelelõje) úgyhogy tessék szépen beleszeretni.
A többiek ábrázolása is tökéletesen sablonos, öreg maffiózó vezérek, fekete öltönyös gengszterek szuper autókkal (mint a brazil sorozatokban) és gyönyörû nõk (mint a brazik sorozatokban):)
Jaj,hát és a bölcs mondások 5percenként... hát azok aztán a hipergiccs kategória.
Percenként kapunk egy világbölcsességet :)"
A történetet meg azért bonyolítják,hogy jó sok részt lehessen készíteni,senkinek sem jó,ha lezárják.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 15. - 10:16:39 10/10
(2399/7116)
De lenyellek :)))))))) Most azonnal :)))
Éppen "tavaszi" felvágottat ettem zsömlével :)))
Épp azon gondolkodom, hogy a törököknél lehet, hogy van olyan, hogy "Ezel cola"? Vagy "Ezel narancslé"? :DDDDDDDDDDD
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 15. - 10:07:44 9/10 Előzmény Pink Pearl
(2398/7116)
Nem én kezdtem boncolgatni, hanem te, én csak reagáltam. :-)

Akkor rosszul emlékeztem a születési dátumokkal kapcsolatban. Köszi a felvilágosítást!
De azért nehogy lenyeljél!!!! :-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 15. - 10:06:33 9/10
(2397/7116)
Kezdek egyetérteni én is ezzel... :-( Én abbahagytam volna ott a filmet, hogy Ezel mindenki elõtt feltárja valódi énjét, Ali mellette lesz jóban-rosszban, Eysannal marad a se veled-se nélküled kapcsolat (nyitott kérdésként, sokkal izgibb úgy befejezni egy filmet, hogy a nézõre van bízva, hogy szövi tovább a cselekményt), Cengiz pedig börtönben sinylõdik élete végéig. Pont.
southwind 2011 júl. 15. - 09:52:19
(2396/7116)
erre is jellemzõ, mint a filmekre általában: vérszemet kap, és kezd telhetetlenné válni. Ha valaki készít egy filmet, az az átlagnál sikeresebb és nézettebb, azonnal elkészítik a 2. 3. 4. 5 változatát még több effekttel még csürcsvarosabban, a végén már semmi sem emlékeztet az elsõ jó filmre. A mexikói sorozatokra jellemzõ, hogy annyira megnyújtják a végét, hogy az utolsó 10 adásban csak "felidéznek". Kezd nekem ez a film - pedig nagyon kedveltem, tökéletes gagyivá válni. Hiteltelen.Tökéletes mai szupermodern háttér, csodálatos modellek, gyönyörûen felöltöztetve, de már isten tudja pld hány halott van, és a rendõrség egyszer volt jelen tevõlegesen, mikor Cengizt akarta távoltartani Eysantól.Ok, próbálja bevonni az egykori olasz "keresztapa" modellt, de az idõben nem mostanra tehetõ. A maffiafilmek nem tettek jót Szicília turizmusának, mert az ember nem szívesen megy oda, ahol bármi megtörténhet bárkivel és tökéletesen védtelen. A mai politikai helyzetben , amikor naponta hallunk törökországi merényletekrõl, nem szerencsés ezt az imagiet erõsíteni. Ráadásul most már annyira erõltetik a szálak kuszálását, hogy bár elég értelmesnek tartom magam, és minden részét láttam , a fejemet kapkodom, hoyg akkor most mivan.
A nagy ellenségek hirtelen nagy barátok lesznek, és egy olyan ellenség ellen kell küzdeniük, akirõl a film elején szó sem volt, a fõszereplõk átlendültek egy másik történetben, elfelejtve lezárni az elsõt. Ez nagy telhetetlenségre utal: siker mindenáron, hiszen a nézõnek a film addig tart, mig reménykedhet a katarzisban. Szóval minden résznél számomra egyre hullik a film a gagyi kategóriába.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 15. - 09:14:16 10/10
(2395/7116)
Török számozás 71 részes, magyar szerint 142.
Mese64 2011 júl. 15. - 08:53:02
(2394/7116)
Jó regelt Mindenkinek!
Én új vagyok ezen a fórumon, de el szoktam olvasni a hozzászólásokat. Még jóval korábban kérdezte valaki, hogy ki Azad magyar hangja, de nem láttam, hogy valaki válaszolt volna. Hát íme? Závodszky Noémi. És most már be is mondják az elején.
egyébként fantasztikus a sorozat én is rajongója vagyok.
Üdv
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 15. - 08:20:51 10/10 Előzmény Sunfleur
(2393/7116)
Sunfleur!

Pedig ha mindig "eltekered" a régi idõkbe ugrálós részeket, akkor sokmindent nem fogsz késõbb érteni!
A mai részt KÖTELEZÕ megnézni!!! :))))))
Az idõvisszaugrálós jelenetet is!! :))))

Figyelni foglak! :PP És ellenkezõ esetben megrovásban részesítlek! :DDDD

Nade viccen kívül....a mai részt feltétlenül nézd meg! Fontos jelenet(ek) lesznek benne.... :)
10/10
Geschichte 2011 júl. 15. - 07:01:34 10/10
(2392/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!

Pink:((((( SPOILER!!!:(((((((( SPOILERT KÉRNÉM MÁSKOR PRIVÁTBA:(( Lassan azért is unalmas lesz a film, mert leírkálják mi lesz benne!! Úgy már nem lesz izgalmas a film ha elõre tudjuk!! Nem fogunk úgy senkiért izgulni sem!
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 15. - 05:59:52 10/10
(2391/7116)
"reggelt!

Nos, hölgyeim.. imádom ezt a sorozatot, de nekem ez kezd már túl vontatottá válni. Néha már annyira várom, hogy történjék valami érdemi, hogy simán átléptetem a régmúltról szóló fekete - fehér meséléseket. És ez nem jó hír.No, nem mintha nem volna kristálytiszta, hogy a jelenben mi miért történik Kenanbácsi és Ramizbácsi között, dehát no, akkor is , ez a sorozat része, nézni kéne.
De NEM MEGY.
Ejjh.
Szégyenlem magam, de ez a rétestészta üzemmód kikészít.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 23:34:04 10/10
(2390/7116)
Na ez jó volt :DDDD Már azt hittem Eysanról beszélsz :DDDDDDD
Nafi 2011 júl. 14. - 23:26:40
(2389/7116)
Bocsi :DDDDDD nem ide akartam írni!!!! csak párhuzamosan olvastam a két fórumot, sorry.
Nafi 2011 júl. 14. - 23:25:59
(2388/7116)
Azt mondták,hogy a szabályos szépséget keresik..miss worldnek a szemöldöke sem szabályos, de szép....a két szélsõt meghagyjuk, a többiek jobban néztek ki.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 23:15:44 10/10
(2387/7116)
Ezt az Eysan - Ali témát én azért nem boncolnám tovább mert már mindent leírtam amit gondolok....

én soha NEM mondtam, hogy CSAK Eysan bûnös......
Én is mindig azt mondtam,hogy MIND A HÁROM "barát" bûnös......

Abból az EGY szempontból tettem különbséget, hogy Alinak TALÁN (hangsúlyozom TALÁN) meg tudnék bocsátani......mert ali NEM tagadja, hogy õ "bûnös", nem akarja magát felmenteni álszent mesékkel mint Eysan.....arról ne is beszéljünk, hogy Eysan NEM kért bocsánatot, pedig élere végéig azt kellene tennie ha ÕSZINTÉN megbánta volna amit tett....

Cengízrõl nincs mit mondani sztem.....róla én sose írtam, hogy pozitív figura lenne.....se anno sem most...õ sztem így is úgy is xarember......
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 23:04:59 10/10
(2386/7116)
Honnan veszed hogy 1971-ben született Ramíz egyik fia?! Akkor még nem is volt gyereke.....

1975-ben született az elsõ gyereke....

Selim 1975-ben született
Ugur 1978
Ali Temel 1980
Azad 1985
10/10
Hopegirl 2011 júl. 14. - 22:50:56 10/10
(2385/7116)
Persze, én sem aggódok Sebnemért. Tudom, hogy túléli, csakhát... annyira rossz volt nézni. Szegény Tefo, szegény Sebnem :( Amúgy nem értem, hogy Tefo miért váltott késre... Bár azt hiszem h Sebnem így jobban járt :)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 22:46:49 9/10
(2384/7116)
Engem is nagyon megdöbbentett a mai rész vége, de mivel tudjuk, mi lesz fél év múlva, így nem kell aggódnunk annyira... :-) (na, megint megszólalt a rendezõi énem. :-)Én a drámai hatás kedvéért nem vágtam volna be 2 résszel ezelõtt, hogy mi lesz 6 hónap múlva.., mert így jobban izgulna az ember Sebnemért...)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 22:44:47 9/10
(2383/7116)
Számomra az nem világos, hogy 71-ben érkezett Ramiz Istanbulba, hogy születhetett az egyik fia abban az évben? Vagy kifejtik majd a késõbbiekben?
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 22:42:08 9/10
(2382/7116)
Nem akartam elolvasni a Spoilert, de nem tudtam átugrani... :-(
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 22:41:19 9/10
(2381/7116)
Pink: A meggazdagodáshoz mindhárom "barátnak" szerepet kellett vállalnia:
Cengiznek és Alinak, hogy elrabolják a kaszinó pénzét és Eysannak, hogy Ömer ellen valljon.
Ez egy terv volt, mindhárman rábólintottak, szóval egyformán ludasak voltak benne.
Ali ugyan 8 év után el akarta mondani az igazat (miért csak 8 év után????),de mikor kiderült az újságból, hogy Ömer meghalt a börtönlázadásban, egybõl visszakozott és kinyírta az ügyvédet, akinek elárulta titkát.
Ali lelkén egy csomó gyilkosság szárad, Eysan senkit nem ölt meg...
Kérdem én, amit Eysanról írsz, nem passzol minden Alira (Cengizre) is? Kivéve az 5. pontot...
1:Luxus lakásban lakott (miközben Ömer egy primitív körülmények között fenntartott, piszkos, mocskos börtönben)
2:Ali tele volt pénzzel, semmiben nem szenvedett hiányt (Ömer "moslékot" evett,klotyót pucolt,tömegszálláson aludt)
3:Ali SZABADON élhetett, BÁRMIT tehetett (Ömer be volt zárva a börtön falai közé, ráadásul a semmiért,Ali gyilkolása miatt)
4. Ali teste egészséges volt, köszönhetõen a lopott pénznek amihez a "barátja" vére által jutott (Ömert viszont 8 éven keresztül terrorizálták,összeverték, az ujjait eltörték,összevagdosták )

Eysan, míg nem tudta Ezelrõl, hogy õ Ömer, folyamatosan Ömerrõl beszélt neki, az õ szerelmükrõl, hogy sosem bocsát meg magának, amiért börtönbe juttatta õt, stb. Nem mondhatjuk, hogy számító volt és csak azért mondta, hogy Ömer bocsánatát elnyerje, hisz egy "vadidegennek" tálalt ki, akirõl nem tudhatta, hogy a szerelme.

Boldogság alatt nem feltétlen az Ömer iránti szerelmét értettem. Hanem azt, hogy a bûntudata nem hagyta, hogy felhõtlenül boldog lehessen. A pénz nem boldogít. Persze jó, ha van, de a teljes boldogsághoz nem elég...
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 21:33:17 10/10
(2380/7116)
*****************SPOILER***************
Igen tényleg.....
DorkA4 2011 júl. 14. - 21:08:47
(2379/7116)
Spoiler!!!!!!!

Ezel tényleg meg fogja ölni a ramiz unokát???

Spoiler vége!!!!
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 19:58:09 10/10
(2378/7116)
Köszi! Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy a sekiz törökül 8. :)

Eysanról ne vitázzunk, mert még véletlenül meggyõzöl.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 19:43:39 10/10 Előzmény nemkati
(2377/7116)
Nemkati!

A Ramíz unokát azért hívja Kenan Sekíz-nek (nyolcasnak)mert anno 1971, szeptember 8-án találkozott Ramízzal (az öreggel) elõször....

A 34. rész elején (vagy ugyis mondhatom, hogy a második évad elsõ részében) amikor Eysan elmegy Kenanhoz...és Kenan ott játszadozik a játék vasutakkal....ott is beleszõtte a párbeszédükbe.....amikor a fontos dátumokról kérdezte.....

Neki is van....1971. szeptember NYOLC, délután 2 óra....az Anatóliából érkezõ vonat.....(azzal és akkor jött Ramíz Isztambulba)
A film szerint most 2010. szeptember 6. volt amikor Sekíz (a nyolcas) megérkezett....szeptember 7. amikor Ramíz és Ezel mindent elveszített....és szeptember NYOLC, délután 2 óra lesz.....amikor Sekíznek (a nyolcasnak) meg kell ölnie Ramízt a nagyapját....ugyanazon a pályaudvaron ahol anno Kenan és Ramíz papa megismerkedett....

Ha valaki esetleg nem értené miért mondok folyton "Sekíz"-t....azért mert az eredeti verzióból így szoktam meg, ott így hívták a Ramíz unokát :)
A Sekíz szó jelentése "nyolc" (törökül)
10/10
Hopegirl 2011 júl. 14. - 19:40:31 10/10
(2376/7116)
Úristen! Azért a mai rész vége ütött rendesen... Szegény Sebnem... Amúgy vmiért úgy érzem, h a ramiz unokát egy icipicit lebecsülik :( Huh, durva volt.
A másik meg mikor Ezel elment még egy körre a maseratijával :D Jól jött ki, de sztem biztos megunta az egészet, belefáradt, és el akart menekülni. Talán Ömer nem engedte...
Azért jó volt a mai rész, és alig várom a holnapit :)
Oh, és Pink Pearl, teljes mértékben osztom a véleményedet Eysanról :) Én sem hiszek ebben a "mindent Baharért tettem" kifogásban. A pénz ugyanúgy szerepet játszott a tettében. Ha nem is az elejétõl, de mikor megtörtént a kaszinó kirablása, és elosztogatták a pénzt, onnantól már biztosan ugyanannyit nyomott a latban.
RDoo 2011 júl. 14. - 19:17:58
(2375/7116)
Jól leirtad a dolgokat! GRAT
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 19:11:52 10/10 Előzmény Sunfleur
(2374/7116)
Szia Sunfleur!

A körkérdésedre válaszolva: 28 éves vagyok.
10/10
Pink Pearl 2011 júl. 14. - 19:10:06 10/10 Előzmény Tavasznyár
(2373/7116)
Szia Tavasznyár! :)

Most olvastam a mai eddigi beírásokat.
A mai 10:11-es írásodra regálnék, mert van benne egy óriási tévedés! Sõt! Nem is egy hanem kettõ! :)

Azt írod: " Alit, aki pedig szimpi neked (hozzáteszem, nekem is nagyon!), mindig felmented a bûne alól, pedig õ ugyanolyan hibás, mint Eysan..."

Én "felmentettem" Alit?! Mikor? Bocs, de én ilyet SOHA nem mondtam! :)
Én mindig is azt mondtam, hogy mind a 3 árulót elítélem....mind a 3 bûnös és szemét volt Ömerrel.....
Alival kapcsolatban olyan szempontból tettem különbséget, hogy neki TALÁN meg lehet bocsátani, mert az õ esetében NAGYON SOK az enyhítõ körülmény:

1:Ali nagyon nehezen akart belemenni,Cengízt is megpróbálta lebeszélni...mondván, hogy "hogy tehetünk ilyet a legjobb barátunkkal".....Ali "alapból" nem volt szemét ember....(akkor még)
2:Ali 8 év után vallomást tett és mindent bevallott annak az ügyvédnek (ha emlékszel)
3:Amikor megtudta, hogy Ömer mégsem halt meg ÖRÜLT NEKI és nagyon meghatódott!
4:Bocsánatot kért Ömertõl ÕSZINTÉN! (többször is)
5:Azóta mindent megtesz, hogy Ömernek segítsen és nem hagyja soha többet magára, még ha Ömer nem is akarja.....
6:Ali ÕSZINTÉN megbánta amit anno tett és ÕSZINTÉN segít most Ömernek.......

A másik tévedésed amit Eysannal kapcsban írtál: " Azzal igen, hogy Eysan élte a milliomosok életét, de boldog sosem volt/lehetett...minden nap eszébe jutott Ömer, minden nap "megsiratta" és utálta magát a tettéért. Ezt többször is elmondta...
Szerintem itt arról van szó, hogy nekede õ nem szimpi, ezért bármit tesz, nega figura marad. "

Nos,az tényleg igaz, hogy Eysan nekem ellenszenves, de amit mondtam abban az írásban amire hivatkoztál, annak semmi köze ahhoz, hogy nekem õ szimpatikus-e vagy sem.
Ezek egyszerûen objektív tények!
Azt írod,hogy "Eysan sosem volt boldog".....Hmm....hát tudod szerintem a "boldogság" az egy összetett dolog....mit is nevezünk boldogságnak?! Te a boldogságot azonosítottad most a szerelemmel! Jól értem?! És mivel Cengízbe nem volt szerelmes, ezért írod, hogy "sosem volt boldog". Jól értem?
Hát nézd....ILYEN SZEMPONTBÓL lehet, hogy valóban nem volt boldog, de minden egyéb szempontból IGEN!

1:Luxus palotában lakott (miközben Ömer egy primitív körülmények között fenntartott, piszkos, mocskos börtönben)
2:Eysan tele volt pénzzel, semmiben nem szenvedett hiányt (Ömer "moslékot" evett,klotyót pucolt,tömegszálláson aludt)
3:Eysan SZABADON élhetett, BÁRMIT tehetett (Ömer be volt zárva a börtön falai közé, ráadásul a semmiért,Eysan HAZUG vallomása miatt)
4:Eysan teste egészséges volt, köszönhetõen a lopott pénznek amihez a "szerelme" vére által jutott (Ömert viszont 8 éven keresztül terrorizálták,összeverték, az ujjait eltörték,összevagdosták )
5:Eysan még önmagának is hazudik! Arra gondolok, hogy õ ezzel akarja "fölmenteni" magát, hogy õ a "huga életét akarta megmenteni"........hahaha....Ez NEM IGAZ! Ezt talán akkor hinném el ha a pénzbõl csak annyit vett volna el ami a huga mûtétjéhez kellett és a többit NEM FOGADTA VOLNA EL,a mûtét után pedig vallomást tett volna és kihozatta volna Ömert a börtönbõl! Na AKKOR elhinném, hogy õ CSAK a huga miatt tette!
DE õ NEM ezt tette! Õ elfogadta a TELJES összeget! Szemrebbenés nélkül élte a multimilliomosok luxus életét, szállodát vezetett, dúskált minden földi jóban.....ABBÓL A PÉNZBÕL amihez olyan módon jutott, hogy börtönbe juttatott egy ártatlan embert aki ráadásul a szerelme volt, aki õt rajongásig szerette és feleségül akarta venni.
6:Arról már ne is beszéljünk, hogy én még MOST SEM látok rajta olyan hude nagy megbánást........Annak tényleg örült õ is , hogy Ömer él....de....azt nem láttam, hogy esedezne a bocsánatért....! Pedig ha TÉNYLEG megbánta volna..élete végéig Ömer bocsánatát kellene kérnie.......

Tehát összefoglalva ennek tényleg semmi köze ahhoz, hogy nekem Eysan ellenszenves.
Amiket leírtam most azok objektív tények! Amiket Eysan valóban MEGTETT!

És még talán azért is Eysant tartom a legnagyobb "bûnös"-nek, mert végülis közvetlenül az õ vallomása juttatta börtönbe Ömert!
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 19:07:26 10/10
(2372/7116)
Jaj, de hüje vagyok, hát tényleg volt már az a jövõbeni rész amikor Cengizzel megy a kaszinóba. Én meg már el is sirattam szegényt. :(
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 18:29:51 10/10
(2371/7116)
Most várhatunk holnapig:((
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 18:29:19 10/10
(2370/7116)
Nem lesz baja Sebnemnek.:-) Ne aggódj! Hisz Cengizhez fog állni majd. De pont a lényegnél hagyták abba ezt nem hiszem el!!:-)
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 18:22:53 10/10
(2369/7116)
Óóóóóó! :(((( Sebnem!!!!
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 18:06:03 10/10
(2368/7116)
Ez a Selma milyen tutyimutyi!
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 14. - 16:34:29 10/10
(2367/7116)
Off : Az viszont komolyan zavar, hogy nem lehet szerkeszteni a kommenteket. Úgy értem persze, a sajátjaimat.
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 14. - 16:33:18 10/10
(2366/7116)
:DD tudom :DD Csak eddig nem volt érkezésem rá. Nah, nemsoká megtudjuk mi várható.
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 15:16:30 10/10
(2365/7116)
Lehet módosítani is:-) Na 2 óra hossza és folyt.:-)
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 14. - 14:55:53 10/10 Előzmény DelCo
(2364/7116)
Semmi sem sok. Tényleg annyi vagy, amennyinek érzed magad. Mindig.
Amúgy, tényleg csak informálódni szerettem volna a korokat illetõen, semmi extra. Ez a hely hála Istennek kivétel, a jellemzõ az, hogy hazudnak a korukat illetõen. Legtöbbször a fiatal lányok mondják idõsebbnek magukat. A fordítottja nem jellemzõ.
Egyébiránt az én adatlapom spec nemjó, mert elugrott egyet, mikor regisztráltam. :DD Eredetileg 81-es vagyok, 30 éves.
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 14:53:45 10/10
(2363/7116)
Nem. Azt hiszem ezt a kikötõnél mondta. Ha jól emlékszem...
10/10
ritu38 2011 júl. 14. - 13:23:59 10/10 Előzmény Geschichte
(2362/7116)
Köszi! Ez az a rész amikor Bahar sírjánál találkoznak? Na jó most már meg is kereshetném!
RDoo 2011 júl. 14. - 12:25:30
(2361/7116)
Csak ezt gondolja magáról..
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 12:23:13 10/10
(2360/7116)
Jelentõs szerepet fog most játszani a kis Ramiz sajnos:( Most sajnos õ lesz az erõs az isten akit nem lehet megállítani meg meg félmlíteni:(
RDoo 2011 júl. 14. - 12:22:01
(2359/7116)
..áááááá nem is kicsit van magától elájulva..ááááááá
Temmuz legalább visszafogott,alamuszi nyuszi nagyot ugrik..
Ez a stilus sokkal jobban bejön..
RDoo 2011 júl. 14. - 12:14:41
(2358/7116)
Tammuzal kinyiratnám ezt a hülye gyereket..Teljesen elvan már ájulva magától,szegényke azt hissz magáról hogy most õ az Atyaúristen..hahahaha
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 12:11:42 10/10 Előzmény RDoo
(2357/7116)
Nem csavargó. Ramiz unokája és én meg nem rajongok Ramiz unokájáért.:-)
RDoo 2011 júl. 14. - 12:02:57
(2356/7116)
Nem tudom de nekem nem szimpatikus eggyáltalán az a csavargó,mégis mit képzel magáról hogy csak lazán betérdeli szegény Cengizt? Az ilyeneket szoktam az acélbetétemesel fejbe rúgni..hahahaha

Mondjuk a lányokra jellemzö hogy rajonganak a verekedös pasikért..elég szánalmas..
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 11:54:42 10/10
(2355/7116)
Igen, ahogy Tavasznyár írta, ez egy se veled se nélküled kapcsolat. A másik nélkül nem lehetnek boldogok, egymással meg boldogtalanok.
DelCo 2011 júl. 14. - 11:32:20
(2354/7116)
Na jó, megbocsátani még hagyján, de felejteni talán nem olyan egyszerû, ezért írtam, hogy ez a két szerencsétlen nem lenne boldog együtt, csak kínlódnának.
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 11:16:24 10/10
(2353/7116)
Helyes!!! Sokkal jobb pozitívnak lenni!!!! :)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 11:11:46 9/10
(2352/7116)
OFF: Azt mondják, aki nem tud megbocsátani, csak saját magának árt, okoz galibát, problémát, gyötrõdést, ezért én igyekszem nem haragtartó lenni... :-)
DelCo 2011 júl. 14. - 11:07:05
(2351/7116)
Köszi! azért ez a szereplõ rendesen megosztja a nézõket.
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 11:03:23 10/10
(2350/7116)
Az enyém is valós, csak én a szellemi színvonalamnak megfelelõ koromat írtam be. :DDD
DelCo 2011 júl. 14. - 11:03:13
(2349/7116)
Vigasztaljuk magunkat egy közhellyel: mindenki annyi, amennyinek érzi magát!
És nekünk legalább hatalmas élettapasztalatunk van! :)))
De hogy itt majdnem mindenki fiatalabb nálam....
10/10
tricse 2011 júl. 14. - 10:55:45 10/10
(2348/7116)
Én ugyan ritkán írok,inkább csak olvaslak titeket,de 47 éves vagyok! És engem nagyon is zavar a korom,nincs szinkronban a belsõm a külsõmmel!:)))
DelCo 2011 júl. 14. - 10:53:32
(2347/7116)
Azt hiszem, az én korom is fenn van, ha mégsem, akkor 44. Az sok?
Poohikan 2011 júl. 14. - 10:51:32
(2346/7116)
ah, dehogyis, nem vagy vele egyedül. Utálom az ilyen BENNEVAGYOKAZÁRULÁSBAN, de JÁTSZOMAZÁLDOZATOT típusú szereplõket... szal én sem ;-)
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 10:49:14 10/10
(2345/7116)
Lehet, hogy csak nem figyeltem eléggé, de nem tudom, miért hívják a kis Ramizt (Sekiz) 8-asnak?
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 10:49:02 10/10
(2344/7116)
Vagy a II. évad elsõ részében vagy a 2. részében. Pénteken vagy hétfõiben volt. De már nem emlékszem melyik részben. Ebben inkább Pink tud neked segíteni melyik részében volt.
DelCo 2011 júl. 14. - 10:48:07
(2343/7116)
Hát, Eysan nekem tényleg nem szimpi, nem vagyok egy megbocsátó típus (sajnos?)
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 10:44:51 10/10
(2342/7116)
Engem se, legfeljebb amikor beleszállt a bográcsba. :DDD
10/10
nemkati 2011 júl. 14. - 10:43:39 10/10
(2341/7116)
Hali, igen, nagyon hasonlóan ítéljük meg Eysant! :)
Csak én azt mondom, hogy bár mindhárman egyformán bûnösök, de mind más jellem, ezért nem lehet, és nem is fognak egyformán bûnhõdni.
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:38:20 9/10
(2340/7116)
:-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:37:24 9/10
(2339/7116)
Engem sosem zavart a korom. :-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:36:52 9/10
(2338/7116)
Ugyanezt a kérdést én is fel akartam már tenni. Ez megintcsak nem életszagú. Már ezerszer el lehett volna mondani kisRamiznak az igazat. Mi az, hogy az öreg nem akarja a tudomására hozni, mert úgysem hinne neki? Hát próbálja meg...
10/10
ritu38 2011 júl. 14. - 10:30:12 10/10
(2337/7116)
Ezt mikor mondta, melyik részben? Visszanézném!
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 10:29:05 10/10
(2336/7116)
Nekem is valós van fent az adatlapomon. Minden igaz ami ott van:-)
10/10
Sunfleur 2011 júl. 14. - 10:25:23 10/10
(2335/7116)
Egy bevállalós hölgy:) köszi. A másik kérdésemre van valami ötleted?
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:22:12 9/10
(2334/7116)
Nekem valós adat van fent az adatlapomon. :-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:21:47 9/10
(2333/7116)
Azzal egyetértek, hogy sosem lehetnének egymással igazán boldogok a múlt miatt, de én továbbra is
úgy látom, hogy egy igenis nagy szerelem mindkét részrõl, de olyan se veled, se nélküled kapcsolat...
10/10
offtopic
Sunfleur 2011 júl. 14. - 10:21:40 10/10
(2332/7116)
Tyûha. Vagy nagyon nehezet kérdeztem, vagy láthatatlan tintával írok :))
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:19:44 9/10
(2331/7116)
Ja, köszi, akkor én errõl a párbeszédrõl lemaradtam. Magába akarja bolondítani Kenant, hogy utána kisemmizze?

A másik, számomra egyáltalán nem volt világos, hogy Cengiz bemártotta ezúttal Ezelt. Én azt gondoltam, nem volt rá lehetõsége, hogy bármit is mondjon, mert szaladt hozzá Can.
DelCo 2011 júl. 14. - 10:19:01
(2330/7116)
Szia Pink! Remélem nem baj, hogy beleszólok nemkatival folytatott "vitátokba", de nekem is az a véleményem a bûnhõdés kérdésében, ami neked. Sõt nekem a mostani bûnhõdése is gyanús. Amikor arról van szó, hogy mindent elveszített, túl sokszor emlegeti a pénzt, házat, hotelt. És a hatalmas szerelmében sem hiszek. Szerintem az érzelme nem szerelem, inkább egy normálisabb , "tisztább élet utáni vágy, amirõl õ is tudja, hogy soha nem lesz, mert õ egyszerûen nem olyan ember. Na jó, lehet hogy lelkiismeret furdalása is van:) És Ezel szerelme is inkább rögeszmének tûnik. Szerintem soha nem lennének együtt boldogok.
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:14:47 9/10
(2329/7116)
Nemkati: Ezt csak most olvasom, de én is hasonlót írtam épp az elõbb. :-)
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 10:13:37 10/10
(2328/7116)
Tudja Eysan, hogy Kenan ölette meg a húgát. Mondta az apjának, hogy temetõt csinált a házából. Azt is mondta Eysan az apjának, hogy Kenanon áll bosszút beleszeret és elveszi mindenét. Arra mondta az apja, hogy vigyázzon vele mert veszélyes. Mire észhez tér Kenan addigra kisemmizi Eysan. Ez miatt lakik Kenannal.
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 10:11:53 9/10
(2327/7116)
Ezzel most nem értek egyet. Azzal igen, hogy Eysan élte a milliomosok életét, de boldog sosem volt/lehetett...minden nap eszébe jutott Ömer, minden nap "megsiratta" és utálta magát a tettéért. Ezt többször is elmondta...
Szerintem itt arról van szó, hogy nekede õ nem szimpi, ezért bármit tesz, nega figura marad.
Alit, aki pedig szimpi neked (hozzáteszem, nekem is nagyon!), mindig felmented a bûne alól, pedig õ ugyanolyan hibás, mint Eysan...
offtopic
-csengõzoli-- 2011 júl. 14. - 10:04:10
(2326/7116)
Meg van bocsátva! De csak mert a két kedvenc évszakom a neved! :)
10/10
ritu38 2011 júl. 14. - 09:58:35 10/10
(2325/7116)
Teljesen egyetértek veled! Én is valami ilyet próbáltam leírni!
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 09:56:54 9/10 Előzmény -csengõzoli--
(2324/7116)
Kedves Zoltán!

Igazad van, fórum helyett topikot akartam írni, elnézést a bakiért!
Talán meg tudod nekem bocsátani... :-)

Üdvözlettel:
Tavasznyár
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 09:55:38 9/10
(2323/7116)
Köszi, engem vágatlanul érdekelne majd. Ha ilyenrõl értesülsz, szólj! :-)
9/10
Tavasznyár 2011 júl. 14. - 09:54:30 9/10
(2322/7116)
Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak most gyorsan írom a véleményem a tegnapi résszel kapcsolatban...
Annyira életszerûtlen, hogy Eysan inkább egy vadidegennek (Kenannak) hisz, mint Ezel/Ömernek Bahar halálával kapcsolatban... Számomra továbbra sem világos, hogy tudja-e, hogy Kenan embere lõtte le Bahart...
Ha igen, hogy tud egy ilyen ember házában élni és meghunyászkodni????? Eysant most Kenan tartja el? Azért van a férfi mellett, hogy legyen hol laknia?

Ha szavazni lehetne, kinek tetszett jobban az elsõ évad mint a mostani?
Én továbbra is az elsõre szavazom... Már nem várom annyira az elkövetkezõ részeket, mint korábban... :-(
Úgyhogy nem is bánom, hogy maradt a 9 pont részemrõl...
10/10
Sunfleur 2011 júl. 14. - 09:49:04 10/10
(2321/7116)
Szép napot Hölgyeim:)

Most jutottam el odáig, hogy az eheti részeket megnézzem egyhuzamban. Hát.. nekem ez a kisRamiz - nagyRamiz történet eléggé érthetetlen. Nem az alapja, azt értem, hanem az, hogy ha már nyócas barátunk ígyis - úgyis ki akarja nyírni, akkor miért nem mondja el neki az igazat?? A nagy éjjeli szendvicsezés közben lehet inkább azt kellene elmesélnie, miképpen kényszerítette bele Kenan barátja ebbe a hazugságba, amiért most a kisuncsi le akarja szúrni.

Off: Lehet egy körkérdésem? Mindenféle elõítélet nélkül szeretném az itt fórumozók életkorát megkérdezni. Volt már róla szó, mások is érdeklõdtek, de én most mindenféle sumákolás nélküli válaszokat szeretnék. Senki sem lesz kisebb vagy nagyobb a szememben, ha megtudom az igazat :)
10/10
ritu38 2011 júl. 14. - 09:46:34 10/10
(2320/7116)
Sziaisztok Csajok!
Pár napja nem írtam, sõt fennt sem voltama a Port-on!
Lehet, hogy nem fog tetszeni amit írok de egy kicsit( csak egy picit ) kiábrándultam a soriból és Ezelbõl! Nekem úgy tûnik mintha szétesett volna történet és elkezdõdött az idõhúzás! Minden részben van 2-3 jó jelenet talán egy fontos momentum a többi meg töltelék vagy lesz belõle valami vagy nem! ( Ha szerencsénk van 2 rész múlva kiderül, ha ki nem vágták!)
Nekem már sok az a pityergés mennyiség amit Ezel az útóbbi idõben lemûvel, és az ének a parton-hát az szörnyû volt!
Túl sok az egymás szemébe nézés, érzelmek az arcon közben meg nem történik semmi!
Bár jó jelenet volt a búcsú a kikötõben Ezel és Eysán között, de én Ezel helyében biztos visszamentem volna Eysánhoz! A temetõbeni találkozás is jó volt.
Lehet, hogy "vihar elõtti csend van"? Lehet, hogy Eysan és gondolom Cengíz újabb árulásával kezdõdik egy újjabb fordulatos esemény sorozat? Megfogadtam nem nézem meg elõre a török részeket mint az elsõ évadnál!
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 08:18:56 10/10
(2319/7116)
Ali nekem idáig is tetszett:-) Õ is rossz de õ úgy rossz, hogy van szíve és kiáll bármikor a barátai mellett.
RDoo 2011 júl. 14. - 08:07:40
(2318/7116)
Ali az mindig is szimpatikus lessz nekem is..
10/10
Geschichte 2011 júl. 14. - 07:48:23 10/10
(2317/7116)
Jó reggelt Mindenkinek!:-))

Cengiz sosem fog segíteni Ezelnek és Ali babámnak, mert õ a rossz. Õ játssza a rosszat. Nem is igen fognak ezáltal õk 3-an kibékülni szerintem. Többit nem kell mondanod vvad, mert te láttad. Ne legyen SPOILER!