Téma: Farkas

az utolso szamuráj 2010 okt. 22. - 20:36:37
(16/56)
Nos,tisztelve más ember véleményét,és Nicholson ide vagy oda,James Spader meg emide,Pfeiffer meg pláne,vérciki mozi.Azok a maszkok,ezen idõ elõtt 10 évvel is készítettek már jobbat-amúgy érdekesség,a trükkszakemberek is elismerik,a Farkasemberszerûséggel egyszerûen nehezen boldogulnak még mostanság is-amikor pedig ugrálgatnak a szereplõk,mint egy tökön rugott bolha,gondolkodtam a konektorba hugyozással.
A végsõ fight nagy pillanaira meg jobb nem emlékezni...vazzeg,összejött,innom kell!
A színészek amúgy igen jók voltak.
cineplex 2010 szept. 25. - 11:24:16
(15/56)
Fantasztikus film , remek színészi játékkal, történettel, képekkel, zenével és hangulattal. Igazi többször nézhetõs darab.
10/10
Beyond silence 2009 máj. 22. - 14:08:19 10/10
(14/56)
VÉRFAGYASZTÓ! Ritkán fog meg egy horror/thriller film, de ez az egyik legjobb amit láttam.

A rendezés ritka remek: fényképezés, vágások (összemosások, lassítások...), zene (Ennio Morricone itt is jól teljesít) zseniálisan van összerakva, a történet vezetésben és a színészi játékban süt feszültség. Jack Nicholson=Farkas, egyszerûen állat(i)!

A bevezetésben megfelelõen mély karakterábrázolást láthatunk (nyusziból farkas!), nem egy jó dialógussal.

Egy meglehetõsen nehezen komolyanvehetõ farkasemberes témánál, még nehezebb jó filmet készíteni, hogy ne legyen gagyi hatású. Hát néhol azért határán van azért ez is, de a legfõbb gyengesége a befejezés ami elég kiábrándítóan sikerült. (Rendezés szempontjából ez is nagyon szép, de történet szempontjából elég értelmetlen.)

4.5/5
7/10
RockerMartin 2009 ápr. 09. - 23:16:28 7/10
(13/56)
Jó kis film. Tetszett. 7/10
tobywong 2008 nov. 29. - 20:52:10
(12/56)
Megnéztem a filmet. Nem tetszett. Tök unalmas, viszont Jack Nicholson színészi alakítása nagyon jó.
Nem tudom mit csíptek ezen a filmen, végig untam az egészet. Köze nincs a farkasemberes filmekhez.
sipka 2008 aug. 02. - 22:01:31
(11/56)
Mivel még (jelenleg) nincs fóruma a "The Wolfman" címû (2009-es premier-ü) alkotásnak, így úgy határoztam, hogy ide rakom föl az (elöbb felemlegetett film) elõzetesét.
(Máshova nem is nagyon rakhattam volna, hiszen már képeket is közöltem eme farkasos "movie"-ról.)
Amúgy azt elég érdekesnek találom, hogy "Anthony Hopkins"-nak ez már a második olyan filmje, amely egy legendás horror karakterrõl szól :) Hiszen ott volt már a "Drakulá"-ban is :DD Most már csak egy "Múmia", és egy "Frankenstein" produktumban kénne még szerepelnie :P
Egyébként már nagyon várom a filmet! A trailer alapján biztosan izgi lesz :)

UI: Az elõzetes egy titokban felvett kamerás felvétel... Tehát aki teheti, az most nézze meg, mivel az ilyeneket hamar eltüntetik az adott honlapról.

www.youtube.com/watch?v=GHkzNEJNplY
sipka 2008 márc. 20. - 14:58:46
(10/56)
Na, így fog kinézni Benicio Del Toro, (farkasemberként) a "The Wolfman" címû filmben!!!!!!! :)

UI: Hát ez a Benicio egy elég félelmetes egyéniség :DD
sipka 2008 márc. 11. - 19:58:33
(9/56)
Itt egy újabb kép, az általam már felemlegetett "The Wolfman" címû alkotásból!
Benicio Del Toro jól leette magát :DD
10/10
Zajac 2007 dec. 06. - 07:58:16 10/10 Előzmény Degus
(8/56)
Igazad van megnéztem mégegyszer :-)
10/10
Csacsa88 2007 nov. 23. - 01:16:17 10/10
(7/56)
Igazi klasszikus! Farkasnak lenni: bûntudat nélküli hatalom, kétségek nélküli szerelem...
Degus 2007 nov. 22. - 20:37:20 Előzmény Zajac
(6/56)
Azt mondta a "farkasszakértõ" bácsi, hogy valaki attól lehet farkas, ha megharapja egy másik, vagy egy farkas szerelmétõl...
10/10
Zajac 2007 nov. 13. - 08:06:35 10/10 Előzmény sipka
(5/56)
Hát én megnéztem de nem láttam,hogy a nõt megharapták volna,hacsak Nicholson nem játszott "vámpírosat" :))
Én is úgygondolom,hogy "ketyintés"-töl lehet :)
k11zoltan 2007 nov. 01. - 11:18:02
(4/56)
Nekem is tetszett anno, negy durranás volt...
sipka 2007 nov. 01. - 10:26:58
(3/56)
Erre én sem tudom a választ.... Lehetséges, hogy a nemi aktus során vált azzá... Lehet, hogy miközben szeretkeztek, Jack nem bírt az állatias ösztönével, és megharapta.. :) Az a baj, hogy újra látnom kénne a filmet, mert már erre a momentumára nem nagyon emlékszem.. Bár tudom, hogy tegnap adták az "AXN"-en, de sajnos nem voltam Tv közelben... De ha újra leadják, akkor majd figyelmesen végig fogom követni a cselekményt, mert engemet elégé idegesít... :)
Cool Vole 2007 nov. 01. - 00:18:31
(2/56)
Nekem is nagyon tetszett a film. Jól megvan csinálva. Jack Nicholson, mint minden filmjében nagyon jól játszik!
Egyébként a nõ kitõl lett farkasember? Nem emlékszem, hogy bármelyik is megharapta volna...
sipka 2007 szept. 09. - 13:24:34
(1/56)
Nekem nagyon tetszett ez a film. S most nem a sztorijára gondolok, (mivel szinte mindegyik ehhez hasonló "farkasemberré válok" típusú filmben a történet ugyanaz) hanem a színész választásra!! Jack Nicholson és Michelle Pfeiffer nagyon jól alakítják a szerepüket!!!! De a legjobb jelenetek azok, amikor is Nicholsonból elõjön az "állat", (vagyis farkasemberré válik :), és egy mezõn megéhezve, felzabál egy õzet!!! Hát, akkor úgy megkívántam a rántott csirkét, hogy csak folyt a nyálam :D Hogy mi köze van a csirkének, az õzhöz? Mai napig fogalmam sincsen.... Lehet, hogy én meg róka emberré válok!!! :) Na mindegy. Szerintem érdemes megnézni azoknak, akiknek tetszett a "Ragyogás" címû film, mivel Jack Nicholson szinte ugyanazt a szerepet hozza, csak itt teli van szõrrel :) Eme kép amit beszúrtam nem ebbõl a filmbõl származik, hanem egy hasonló, még el nem készült alkotásból, ahol is Benicio Del Toro változik farkasemberré!!! A film címe "The Wolfman". Bár még messze van a bemutatója, de én már nagyon várom!!!