8/10
hektor16 2016 jan. 18. - 22:28:12 8/10 Előzmény Edmond Dantes
(7/7)
Ja, és még valami, a felvezetésemmel kapcsolatban. Elismerem, hogy eléggé provokatív, de annyira azért nem elõítéletes. Ezt alátámasztandó, ajánlom figyelmébe egyik egy hónappal ezelõtti véleményemet, melyet az Istenítélet után írtam.
Edmond Dantes 2016 jan. 18. - 17:02:19
(6/7)
Kedves hektor16!
Már miért volna baj? Csak részben a "felvezetés(é)re" figyeltem fel (nem láttam az összefüggést), amit be is másoltam, részben pedig érdekelni kezdett, mert láttam h ez egy neves szerzõ Broadway-musicalje, eddig nem figyeltem fel rá h Pesten is megy. Kicsit rákerestem a szerzõre stb., aztán rákerestem...volna az elõadásokra, de nincsenek. A kérdés csak ennyi volt: ha annyira jó, hová tûnt? Üdv
8/10
hektor16 2016 jan. 18. - 15:43:53 8/10
(5/7)
Kedves E.D.! Ne tessék velem Kötözködni! Én csak azt mondtam, az aznap esti nagy siker alapján, hogy nagyon jól éreztem magam, és lám, nem csak a felsoroltak tudnak színházat csinálni! Most ez miért baj?
Edmond Dantes 2016 jan. 17. - 14:11:08
(4/7)
Érdekelne, vajon azért tetszett, mert "Ezt a darabot nem Parti Nagy Lajos írta, nem a Mohácsiék rendezték, nem a Khellék csinálták a díszletet, nem a Hevér-Stohl játsszák a fõszerepet..." vagy azért, mert jó?

És ha tényleg annnnyira jó, akkor miért is nincs mûsoron? Mert nincs mûsoron, noha csak a múlt szezon végén mutatták be. Nem olyan nagy az a színhûz...Valami nem stimmel itten...
8/10
hektor16 2016 jan. 17. - 11:50:39 8/10
(3/7)
Azért vannak érdekes dolgok! Ezt a darabot nem Parti Nagy Lajos írta, nem a Mohácsiék rendezték, nem a Khellék csinálták a díszletet, nem a Hevér-Stohl játsszák a fõszerepet,és mégis tele volt a színház! Ráadásul akkora siker volt, amit mostanában jómagam régen láttam. Persze a parádés szereposztás, már garancia is lehet a sikerre, fõleg akkor a a darab sem annyira rossz, hogy a nagyérdemû szórakozását elrontsa. Bizony bátran ajánlom mindenkinek aki egy könnyed estén , jól akarja érezni magát. Nyolcas.
The Brave Inkrabbit 2015 nov. 21. - 09:08:06
(2/7)
Megnéztem... nem hittem a kritikáknak, és megnéztem. Már a darab elején azt hittem, hogy eltévedtem, és valahogy a Mikroszkópon kötöttem ki... egyszerûen nem tudom hova tegyem. Volt már szerencsém gyenge darabhoz, de hosszú évek alatt ez volt az elsõ, ahol sajnáltam az idõt és a jegy árát.
Szeretem a fõbb szerepek megformálóit, de sajnos ebben a darabban nincs mit jól játszani. Értem én hogy munka meg minden... de miért itt, ebben a színházban? A hiba bennem van - aki szereti a Sas kabaréhoz hasonló poénokat (sõt, miközben ezt írom még Ihos is eszembe jutott), az bátran nézze meg. A közönség reakcióit tekintve biztosan sokaknak tetszett, és biztos vagyok benne hogy még sokaknak tetszeni is fog. Aki viszont nem fogékony a fentebb említett társulat humorára, nem szereti az tehetségkutatókban feltûnõ önjelölt bohócok és humoristák színpadi feszengését, az ne menjen.
Tehát: aki képes rá és végig tud nézni egy Mikroszkóp kabarét, meg esetleg élvezné Ihos J. akármilyen nénijét, annak hajrá, tetszeni fog nekik! A többiek pedig ne erre vegyenek jegyet. Ne, tényleg ne!
1/10
holczman 2015 jún. 13. - 23:17:50 1/10
(1/7)
Jó darab. Végig voltak poénok, nem lehetett unatkozni. Vida Gábor ismét ,,adta magát" . Könnyû nyári estére megfelelõ volt. Elég volt a zene is, nem volt telerakva dalokkal. a pontszámot nem tudom már javítani,7,5-re értékelem.:-)