Africaan:) 2010 jún. 27. - 19:43:55
(2319/3659)
Azért mégsem mindegy az angoloknak, hogy 4:1 vagy 4:2!!!(meg másnak sem)
De nem volt sok jelentõsége, talán anniy, hogy akkor talán az angolok nagyobb lelkesedéssel játszottak volna!!!
de aért nagyon jóó meccs volt! csak én az angoloknak szurkoltam, de jogos volt hogy a németek nyertek(de a gól az nem!)
Charles Foster Kane 2010 jún. 27. - 19:39:45
(2318/3659)
Azért egy angol-német debin papírformáról beszélni...
Zsuccy 2010 jún. 27. - 19:39:07
(2317/3659)
Sziasztok!

Nyertek a németek teljesen megérdemelten.Természetes h az angoloknak járt az a gól de ez még nem változtat a helyzeten.Valóban több reményük lehetett volna ha kiegyenlített a meccs de neh már ilyen fokon ez ennyire befolyásolja a játékukat.Az utolsókig küzdeni kell.Hihetetlen h egyesek képtelenek elismerni h a németek jobban játszottak.Sok javítani való van még a németeken ez igaz de nagyon szép focit játszottak és aki egy kicsit is követi a sorsukat láthatja h mennyit fejlõdtek az unott gépfocijukhoz képest.Ennyi.Az angol válogatott jó csapat de vmi nagy hiba volt a mostani csapatukban...
intellectuel 2010 jún. 27. - 19:25:43
(2316/3659)
igen...
Eme angol-német focimeccs közben megfelelõ mennyiségû és minõségû élvezet hormon termelõdött bennem. érdemes volt megnézni.

Az egyenes kieséses szakaszban, rendre a papírforma érvényesül, megfelelõen kompenzálva a csoport meccsek kaotikus zürzavarát, nem gondoljátok.
Scholes18 2010 jún. 27. - 19:19:33
(2315/3659)
Rooney lendületét megtörte a Bayern elleni sérülés, utána már nem tudta azt hozni, amit addig. Ettõl függetlenül a világ egyik legjobb csatára és nagyon nagy alázattal küzd, fõleg ahhoz képest, amilyen pár éve volt. Nem kell félteni, a Unitedben menni fog neki, a válogatottban eddig ritkán tudott akkora ász lenni, mint Manchesterben (sajnos). Eddig pl. még Messi sem rúgott gólt, pedig a Barcában brillírozott.
offtopic
damienisback 2010 jún. 27. - 19:08:27
(2314/3659)
és nem tûnik fel neked hogy van különbség a soha nem volt topcsapat és a valamikor top csapat volt között...

ronaldo 26 évesen került madridba és jelenleg is játszik. ha 29-30 évesen kénytelen lett volna visszavonulni a sérülései miatt, akkor azt mondom, ok, de így újabb öngólt rúgtál...

és megint öngól. azt mondod, hogy Gerrardnak egy jó éve volt abban a Poolban, amelyik megtehetné, hogy azt vesz meg, akit akar...

he? nézd már meg, hogy mire ment domenech pl zidane nélkül. lippi mire ment pl Del Piero vagy Totti nélkül? ezek a játékosok voltak akkora klasszisok, hogy az elcseszett taktikát ellensúlyozzák. de ezek a játékosok sem csak úgy lettek sztárok, foglalkozni is kellett velük, ki kellett hozni belõlük, amit tudnak. lippi, domenech és capello is csúfosan elbuktak, mert már képtelenek csapatot építeni.

"Az elnöki hivatal idõközben megerõsítette azt a sajtóértesülést, miszerint Sarkozy csütörtökön fogadja Thierry Henry-t, a labdarúgó saját kérésére. "Thierry Henry Dél-Afrikából telefonált az elnöknek és azt mondta, hogy amint hazaért, azonnal szeretne vele találkozni" - közölte az elnökség."
10/10
szidy21 2010 jún. 27. - 19:04:05 10/10
(2313/3659)
Nagyon jó volt ez a német angol meccs és akárki akármit mond jobbak voltak a németek és szó szerint lefocizták Angliát! Igen én is tudom, h volt egy rossz bírói döntés és, h bent volt a gól, de ezen már kár sírámolni nem Anglia az egyetlen csapat akik ellen rossz döntést hoztak Németország ellen is hoztak már és mit tudtam csinálni szidtam a bírót 1000-el meg minden, de a lényegen már úgy se változtat! Igen lehet, h akkor más, h alakul, de nem fogom azt mondani, h milyen kár és tudom, h most napokig ez lesz a téma, és így majd a németek érdekei csorbulnak, de akkor is jobbak voltak! Szünet után ugyan úgy beálltak arra, h szó szerint semmit sem csinálnak az angolok és errõl nem a németek tehetnek! Jó volt látni ezt a meccset kíváncsian várom, h Argentína és Mexikó mit játszik bár gondolom Argentína fog nyerni bár Mexikót se írom le!
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:43:11
(2312/3659)
Sajnos mindig sokkal több van bennük, mint amennyit a nagy tornákon megmutatnak...
spechtrum 2010 jún. 27. - 18:40:25 Előzmény damienisback
(2311/3659)
a city meg tottenham soha nem voltak angol top csapatok, ez a fogalom a 90-es évek végén született és soha nem vonatkozott rájuk, az hogy régen nyertek bajnokságot éppen azt mondom, hogy az semmit nem jelent. akkor a magyarok is top foci nemzet, emrt 2 vb döntõben voltunk, és ha nem doppingolják a németeket simán nyerünk is! akkor a debrecen is top foci csapat, sorra nyeri egy top foci ország bajnokságait és a bl ben is szerepelt.

a real madridnál is már a sérülése utáni ronaldót vették meg anno, bár náluk produkált néhány szép évet. aokat lehetne sorolni a madrid butaságait , és sokra vihették volna az utóbbi években ha nem edzik el õket. most eltekintek tõlük.

A gerrard rossz passzokat adott mindenkinek, és kb semmit nem csinált a vb-n, a poolnál volt az a jó éve amikor bl-t nyertek aztán ennyi. a nagy angol bajnokságot ne hasonlíts a válogatotthoz, mert az elõbbi tele van légiósokkal, temérdek klasszis sztár kapussal, utóbbinak meg gyermetegen védõ kapusai vannak akik bevédik a labdát majdnem minden vb-n.

lippi is meg domenech is már jól szerepeltek ezzel a válogatottal, most nem rajtuk múlott.

a henryt hívta a sárközy magához hogy beszéljenek a csapatban uralkodó visszásságokról, és õ az egyetlen akinek a hírnevén nem esett csorba a vb után. és játszatni kellett volna.

Jól minõsíti a továbbjutott és a kiesett csapatok közötti mentalitást, az hogy míg a koreaiaknál az uruguay elleni meccsen a lecserélt játékos meghajolt, addig a franciáknál az anelkát aki semmit nem csinált a pályán lecserélõ edzõnek dúrván beszolt.
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:36:38
(2310/3659)
Vagy rúgnak még kettõt :)
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:35:58
(2309/3659)
Úgy tûnik, hogy ezt sajnos még a nagyok sem tudják, de nagyon idegesítõ, hogy mindig ez van. Nagy esélyekkel indulnak, aztán nagy 0, amit mutatnak...
10/10
icecream14 2010 jún. 27. - 18:30:47 10/10
(2308/3659)
Változtatott volna az eredményen az a gól! :)
mert az angolok jobban tudtak volna játszani egy 3-2 vel mint egy 3-1-el
vagy egy 2-2vel mint egy 2-1 el!fociban van különbség a hozzáállás miatt is!
HARJÁ ANGOLOK(tudom hogy kiestek xD)
DE MAJD 4 ÉV MÚLVA!!!OLÉÉÉ
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:25:10
(2307/3659)
Nem tudom, csak ne megint egy McClaren... Én nem csak Capellót hibáztatom, a selejtezõk idején nagyon jól összekapta a szétesõben lévõ csapatot, igaz, a nagyobb ellenfelek elleni barátságosokon ott sem alkottak valami nagyot. Három név közül választanék új szöv kapot, ha rajtam múlna: Harry Redknapp: Portsmouth-ban az eredményei miatt díszpolgár lett, Spursszel negyedik lett, ez magáért beszél. Martin O'Neill: nagyon jól összerakta a Villát, pedig nem sok reményt fûztek hozzá annak idején. David Moyes: kis pénzbõl is egy nagyon kemény Evertont épített és már nagyon régen ott van a kispadon, ami középcsapatoknál nem megszokott. Az egyetlen buktató, hogy skótként szerintem nem vállalná. Néhány éve Allardyce-t is ide soroltam volna, a Boltonnal nagyon ment neki, de a Newcastle-ben és a Blackburnben is csalódás volt.
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:17:17
(2306/3659)
Egyszerûen nem tudnak igazi csapatot gyúrni a válogatottból az edzõk és sok játékos mélyen a képességei alatt teljesít. Terry is rengeteg labdát szórt el hátul a csoportmeccsek alatt, meg most is volt egy ilyen hibája azt hiszem. Azért a Chelsea-ben ritkán látni tõle ilyet. Rooneyt meg úgy tûnik, mindig a vb-k elõtt sújtja valami sérülés. 2006-ban lábközépcsonttörés, most a bokája... Beckham tényleg nagyon hiányzott, na meg Lennon gyorsasága is a szélrõl. Barry meg néha valami botrányos, amit mûvel, Milnernek is van egy-két nagyon jó beadása, de legtöbbször meg a túloldalon sem lehet begyûjteni a labdáit.
offtopic
matuschkapista 2010 jún. 27. - 18:14:48
(2305/3659)
Hajrá! Virtuális bunyó. Törjünk össze valamit izibe!
offtopic
matuschkapista 2010 jún. 27. - 18:13:40
(2304/3659)
Az igazi férfiak nézik és nagyon komolyan veszik a focit ugye?
moderator2 2010 jún. 27. - 18:13:21
(2303/3659)
Kedves Fórumozók!

Megkérlek titeket, hogy ne egymás rovására drukkoljatok, mert akkor nincs értelme fenntartani a topikot. Egymás sértegetését töröljük. A fennhéjázó stílusból vegyetek vissza.

Köszönöm
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:10:27
(2302/3659)
Nem is arról van szó, egy korábbi kommentemben írtam, hogy végig veszélyesebbek voltak a németek. De azért szerintem nem futottak volna bele ekkora zakóba az angolok, ha egyenlíteni tudnak, tudom, megint egy volna, de akkor is kiállok a véleményem mellett :)
offtopic
damienisback 2010 jún. 27. - 18:09:14
(2301/3659)
és a két kapufa? nem mellesleg közel sem biztos, hogy a németek újabb gólt rúgnak, ha az angolok nem nyílnak ki ennyire...
Scholes18 2010 jún. 27. - 18:07:56
(2300/3659)
Nem csoda, hogy Scholest azóta minden szövetségi kapitány megpróbálta visszahívni. Õ mindig azzal indokolta a döntését, hogy többet akar a családjával és a Uniteddel foglalkozni, meg úgy érezte, hogy soha nem ment neki igazán a válogatottban.