kevinspéci 2010 jún. 25. - 10:05:47
(2039/3659)
Mármint Storarira gondolsz, aki most szerzõdött kedvenc csapatomhoz, nem? Legalábbis én Strattoriról életemben nem hallottam... :DD
Csengõ-zoli 2010 jún. 25. - 09:47:07
(2038/3659)
A francia és az olasz labdarúgó-válogatott tagjai kedden közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. "Szívszorító látvány volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget" - nyilatkozta a 6 éves Dzsamal. :-DDDDD
offtopic
damienisback 2010 jún. 25. - 07:34:06
(2037/3659)
mert nyilván a reklám margit egy kiöregedett Gerrardot akarna megvenni. persze. nem mellesleg te mondtad, hogy az angol top klubok bárkit megvehetnek, ergo ha nem lenne jó játékos mondjuk Gerrard vagy Carragher, akkor vettek volna a helyükre mást.

a tottenham és a city több bajnokságot, fa kupát és liga kupát is nyert, sõt a tottenham uefa kupát is...

mi is igazol téged? az, hogy sem lippi, sem domenech nem tud új csapatot építeni?

sárközy talán azért henry véleményére kíváncsi, mert eléggé tapasztalt játékos, míg benzema fiatal még.

"az egyetlen játékost akinek megmaradt a hírneve, mostmár elismerik"

ugye véletlenül sem henryt érted ez alatt?

ha lippi is elismeri, hogy nem tudta kihozni a játékosaiból a maximumot, akkor akárhogy erõlködsz, nem tudod megcáfolni...
andok09 2010 jún. 25. - 00:44:44
(2036/3659)
Középúton van az igazság,mert ebbõl a jelenlegi francia anyagból is többet ki lehetett volna hozni az biztos.
És van még egy feltûnõ dolog, hogy szinte kéjesen döntenek a bírák ellenük meg az olaszok ellen is vitatott helyzetekben.Hosszú sorát lehetne írni a példáknak a korábbi VB-ken is de a mostanin is,akár a franciáktól való kiállítást vagy ma az olaszok ellen mindkét határesetet(les ,ill bennt volt e alabda ) ellenük ítélte a bíró.Ezt most nem tudták kompenzálni ,amit korábban sikerült.Ráadásul Lippi sem volt teljesen a helyzet magaslatán és elismerte,hogy nem tudta pszichikailag felkészíteni a csapatot.Most aválogatásaát is lehetne vitatni ,hogy bár peche is volt pl Buffon ill Pirlo sérülése miatt ,dehát nem egy zöldfülüt kellett volna kivinni pl kapustartaléknak ,mikor ott volt a brillirozó Strattori a bajnokságban.Kissé de ja vue érzésem vollt Gilardino és Jaquinta eröltetésével is mint Donadoni Tonijával.
Szóval amíg egy ilyen hervadt szlovák csapat sikeres lehet ,addig ez alegfõbb bizonyíték arra ,hogy a focihoz szerencse is és diplomácia is kell a tudáson kívül .Néha ez ellensúlyozhatja akár a tudást is ,ld pl a német válogatott sikereit.
spechtrum 2010 jún. 24. - 23:29:40
(2035/3659)
a sárközy nem az alapember top csapatban evrát, meg abidalt meg anelkát fogadta hanem a nem is játszó évközbeni henryt. és nem véletlenül. és evra véletlenül sem azt nyilatkozta, hogy mindenröl az edzõ tehet, különben vb-t nyertünk volna, mert az hogy alapemberek vagyunk egy top csapatban arra predesztinál, hanem azt hogy futball kis nemzetek lettünk. mert azok is voltak, zidane és makeléle távozása óta. ez is engem igazol.
spechtrum 2010 jún. 24. - 23:02:37
(2034/3659)
ki lehet 25 évesen is öregedni, sõt ha elhízik az ember mint ronaldo akkor már nem igen megy. az is lehet hogy eleve nem is voltak olyan jók, csak volt egy - két jó évük összejött nekik. most már nem jó a liverpool egyáltalán. a city és a tottenham soha nem is volt top csapat.

nézd meg a vb konklúzióit mind engem igazolnak.

"mert jelenleg gyengélkedik az olasz foci..." én is ezt mondtam, sõt igazából nem gyengélkedik hanem eleve nem olyan jó már, de a többi sem. éppen minap mondta evra, hogy franciország a vn-t követõen futball kisnemzet lett. hát éppen ezt mondtam ! valójában a makeléle, zidane éra után lett kicsi, csak nem realizálódott, mert felülértékelték õket. a sárközy is az henryt fogadta az elizé palotában és nem benzemát, az egyetlen játékost akinek megmaradt a hírneve, mostmár elismerik. kb most a vb után zökken helyre a valódi erõviszony. lippi valóban alkothatott volna nagyobbat is pl tottival aki el tudja találni a kaput és még gólt is tud lõni. de ezzel a kerettel ha tudtak volna játszani ki lehetett volna küzdeni szlovákia ellen. nem az edzõk tehetnek hogy nem tudják eltalálni a kaput.
XDX 2010 jún. 24. - 22:41:15
(2033/3659)
De a másikon nyertünk:) bár így is mínusz pár pont:D
atti1974 2010 jún. 24. - 22:28:52
(2032/3659)
Viccet félretéve,megérdemelten gyõztek a Japcsik.
atti1974 2010 jún. 24. - 22:27:33
(2031/3659)
Semmi bajom a Dánokkal,de örülök hogy kikaptak,bosszúra szomjaztam azért,amiért elverték a kedvenceimet,Kamerunt.
hoodoo198803 2010 jún. 24. - 22:22:38
(2030/3659)
vége xdx, vége elment..........hihetetlen jól játszottak a japók!
offtopic
damienisback 2010 jún. 24. - 22:15:00
(2029/3659)
a cselszkijnek miért lett volna rossz éve? megnyerték az fa kupát meg a bajnokságot is, sõt a community shieldet is. a bl nem jött össze, azért max abramovic panaszkodik.

jóember, a Pool tavaly is ezüstérmes volt a bajnokságban. Carragher jelenleg 32 éves, ami egy védõnél nem sok és Gerrard is 30. ennyit arról, hogy kiöregedtek...

mondtam már korábban, hogy azért mert valaki jó edzõ(vagy legalábbis az volt valamikor), nem jelenti azt, hogy az adott keretbõl ki tudja hozni a maximumot...

lol, neked nem elég bizonyíték, ha lippi maga ismeri el, hogy nem tudta kihozni a játékosaiból a maximumot? mondhatta volna azt is, hogy be kellett volna vállalni egy jelentõs fiatalítást, mert jelenleg gyengélkedik az olasz foci...

aha, akkor meg ne várd el tõlem, hogy el is higgyek egy ekkora baromságot...
Wicky 2010 jún. 24. - 21:59:19
(2028/3659)
Hát te baromira angol foci ellenes vagy.
Capello meg már csak a múltjából él meg.
spechtrum 2010 jún. 24. - 21:57:30
(2027/3659)
"az utolsó éve nem jól sikerült a Poolnak, és akkor mi van?" ja igen? akkor legyõzték õket mások, pl kis csapatok? meg a chelseanek is rossz éve vol? aha :D én is ezt mondtam!

"Carragher és Gerrard a bl gyõztes és a bajnoki ezüstérmes Pool alapemberei is voltak"
Aha, tudod évekkel ezelõtt. a fociban idõvel kiöregednek és gyengébb teljesítményt adnak le a játékososk, ha nem így lenne, akkor zidane is játszhatna, meg maradóna is.

neked állandóan az a gondolkodásod, hogy ; hopp a poolnak meg a chelseánek nem sikerült a szezonja, és a pool nagyon leszereplet a bajnokságban meg a bl-ben és a europa ligában is, de mivel liverpool a nevük és valamikor nyertek valamit, ezért mindenki full király aki ott rúgja a lasztit:D. és ugyan a francia mester legutóbb vb döntõig dirigálta a csapatot és lippi szintén, és capello is sokat bizonyított, de már annyira elhülyültek évek alatt, hogy elfelejtettek stratégiát kialakítani. minõ érdekes, az összes vb-t nyert válogatottnak hírtelen meghülyûlt az edzõjük. és mivel rossz a taktika, ezért nem képesek a játékosok eltalálni a kaput, meg állandóan lecselezik mindegyiket, és rosszak az átadások és elemi hibát vétenek a pályán mind.

ehhez nem tudok mit hozzá tenni.

mondtam, hogy mindíg az edzõt terheli a felelõsség mindenhol, akármit is nyújt a csapat, legutóbb is domeneché volt az érdem a vb miatt. pl beállíthatta volna tottit, a lippi, igen ezekért feleõs is, de ezzel a kerettel le kellett volna bírkózni szlovákiát, ha tudtak volna focizni. nem beszélve a franciákról.

mondta a murinho, és nem nézek utána a neten mert nem érdekel. tedd meg te azt ha érdekel.
offtopic
damienisback 2010 jún. 24. - 21:55:38
(2026/3659)
azért az m1 kitett magáért. véletlenül sem mutatnák meg, hogy miért kapta Kamerun a 11-est...
offtopic
damienisback 2010 jún. 24. - 21:25:04
(2025/3659)
az nem elég neked, hogy szerinte a görögök az istenek? :D
offtopic
damienisback 2010 jún. 24. - 21:23:49
(2024/3659)
Carragher és Gerrard a bl gyõztes és a bajnoki ezüstérmes Pool alapemberei is voltak, nem csak a tavalyi gyengélkedõ Poolé. a city és a tottenham idén igenis az angol top csapatok közé tartozik, nézd már meg, hogy hol végeztek a bajnokságban...

érdekes, lippi szerint is fejben volt a probléma. továbbá vállalja érte a felelõsséget és önként le is mond...

ha tényleg azt nyilatkozta, hogy tanulni akar madridban, akkor jöhet a videó vagy a cikk, amiben ez szerepel...
spechtrum 2010 jún. 24. - 21:16:23
(2023/3659)
nem én találtam ki amit murinho nyilatkozott, nehogy ezt mond. és nem hozok teljesen irreleváns funkciótlan ráadásúl hiteltelen példákat sem. a poolnek nem sikerült az éve ugye? ezt mondtam. a city meg a tottenham nem volt soha top csapat! az interben sehol nem volt olasz játékos kb ez van a top csapatoknál.

azt is mondtam, hogy a csapat teljesítményét mindíg az edzõn verik le ! attol függetlenül hogy cannavaro meg egy csomó mindenki elemi hibát vétettek, amiröl nem az edzõ tehet. az hogy nem tudja az anelka aki chelseában elapember eltalálni a kaput nem az edzõ tehet.

a murinho meg azt nyilatkozta, hogy tanulni akar és azért megy a real madridhoz. és meg akarja nyarni a la ligát.
XDX 2010 jún. 24. - 21:07:59
(2022/3659)
Áh még nincs vége:) Nagyon az elején járunk.
offtopic
damienisback 2010 jún. 24. - 21:04:54
(2021/3659)
pedig valamelyik nap valami iqbetyár elmagyarázta, hogy a foci szar :P
hoodoo198803 2010 jún. 24. - 21:02:02
(2020/3659)
-20 pont