damienisback 2010 jún. 17. - 14:03:21
(699/3659)
végre Higuain is betalált...
damienisback 2010 jún. 17. - 13:47:20
(698/3659)
megérdemelten vezetnek az argentinok, de azért ez a gól, ááá...
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 17. - 13:46:26
(697/3659)
Gyönyörû gól :P
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 17. - 13:42:16
(696/3659)
Csak azt tudnám,hogy Milito miért nem kezdõ...
damienisback 2010 jún. 17. - 12:45:44
(695/3659)
na ja, de ha azt nézed, hogy valószínûleg ez a meccs dönt arról, hogy ki nyeri meg a csoportot, akkor jobb lenne nem a véletlenre bízni a dolgot. bár nagyon erõs csapatot nem kaphatnak a 8 közé jutásért, de szvsz uruguayt nem ártana elkerülni. viszont kicsit elõrébb tekintve nem mindegy, melyik ágra kerülnek. ugyanis ha második lesz a csapat, akkor olyan ellenfelekkel találkozhatnak majd a továbbiakban, mint anglia, hollandia, brazília vagy éppen spanyolország. azért dánia, olaszország, portugália, chile, svájc vagy usa jóval könnyebb ellenfelek és a "nagyok" közül a németek kerülnek erre az ágra. persze ez még csak elmélet.
damienisback 2010 jún. 17. - 12:00:35
(694/3659)
szvsz nagyjából ok, de nem tudom Maradona miért nem ad esélyt mondjuk a Messi-Aguero-Milito hármasnak. Tevez nem sok mindent csinált az elsõ meccsen, Higuain meg annyi helyzetet hagyott ki...
offtopic
damienisback 2010 jún. 17. - 09:52:11
(693/3659)
na lol, ismét bizonyítod, hogy attól érzed magad szakinak, hogy a széllel szembe vizelsz(egyébként ha a görgök antifocija tetszik, akkor nem csoda, hogy a róma és a cselszkij a kedvenced). továbbá érdekes, hogy a görögök az istenek, mert a portugálokat megverték a döntõben, de a spanyolok szarok, pedig õk a németeket verték a döntõben. kettõs mérce powa...
RoKKfish 2010 jún. 17. - 08:09:02
(692/3659)
Az isteni Diego is készül már...
AvatáR Gil Maerth 2010 jún. 17. - 08:03:09
(691/3659)
Dél-Afrika- Uruguay:

Dél-Afrika:
Jók: Masilela
Látszott: mennek elõre becsülettel, de ma csak ennyi volt bennük. Nem szégyen. A végére lelkileg is összetörtek.

Uruguay:
jók: Fucile, Forlán, Suárez, Cavani.
Látszott a támadó felfogás áldásos hatása.
Gyorsaságban, erõnlétben, kombinatív játékban egyaránt jobbak voltak.
Suarez-t például tartani se tudták, csak szabálytalanul szerelni.
Hármas védõfaluk feltolva már az elsõ felrakott támadásokat megszûrte hatékonyan.
offtopic
brekuli 2010 jún. 16. - 22:55:43
(690/3659)
Ez neked túl komplikált azért is vagy ilyen ,amilyen.Mellesleg mást sem írtam csak tényeket ,de neked az smafu.Én nem írtam semmit arról hogy Ov mirõl tehet.Ebben az esetben csak azt tudom mondani akinek nem inge... vagy még klasszikusabb idézet."Te mondád"-bár nem hinném hogy ismered a forrást.
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 16. - 22:51:20
(689/3659)
Ez vagy te...
A tényekre egy szót sem tudsz írni,viszont errõl is O.V tehet.. :)
Aha... :)
offtopic
brekuli 2010 jún. 16. - 22:46:38
(688/3659)
:DD
offtopic
brekuli 2010 jún. 16. - 22:45:39
(687/3659)
Ha ha ez úgy hangzik mint a imádott politikusaid szájából az az ige (mellesleg aszajkózásban jók vagytok)hogy ne oktasson ki minket a demokráciáról XY! Mondja ezt egy vérbeli bolsi mentalitású köpönyegforgató általában.Nos a te dumádnak is kb ennyi köze van az igazsághoz .Téged nem zavart az sem hogy a tiszteletre méltó kgyuri vette afáradságot arra hogy konkrétan leleplezze ahazudozásodat ondokról pl.Téged nem zavart az sem csak tovább hinted a hülye hazugságaidat ,hogy ki kicsoda és így tovább.Én nem veszem a fáradságot arra ,hogy bizonyítsam ,ami nyilvánvaló hülyeség ,mert mint a példa mutatta tök fgelesleges az ilyen beteg emberenél mint te vagy :P
Tök jó lenne ha eltakarodna az ilyen a témát leszaró provokátor mint te pl,mert aki visszanézi mindig úgy kezdõdik a vita ,hogy egy a témáról írt hozzászólásomat kapcsán te meg Enzoo barátod a maga primitív módján elkezd kötözködni.Erre csak idézhetném Enzoo egyik trágárságát ,de nem teszem ,mert én úriember vagyok és nem bunkó,mint akikhez néha leereszkedem ,ami valóban hibám.Ez abból is látható ,hogy másokkal teljesen korrektül tudok eszmét cserélni míg ez a kis klikketekrõl nem mondható el.sorolhatnám a kimart nickeket ,és hiába próbálnád azt állítani ,hogy azok mind ondokok voltak:))
offtopic
brekuli 2010 jún. 16. - 22:35:15
(686/3659)
mennyit vettél be? Honosításról nem hallottál kisöreg? A németeknél nem tünt fel neked a fekete játékos pl?
Ki afranc gondol egy Vb-n klubcsapatokra ,amikor leigazolásról beszél rajtad kívül? he ? Látod nekem nem kell téged trágárul szidnom és mégis égsz:))
Nyugodtan anyázz csak tovább ,mert magadra hagylak hiszen nem vagy beszámítható .
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 16. - 22:33:01
(685/3659)
Talán ne az oktasson ki a bannolásról,akit minden héten bannolnak,jó? :)
El is fogadtam ha ígyvolt,a végleges törléssel nyilván nemtudtam mit tenni.
Veled ellentétben azonban nem hazudtam,hogy más vagyok,csak Ondok a példaképem :)
Mert nemvagyok elmebeteg,tudod? :) Veled ellentétben!
Ja, a privát üzenetekrõl meg annyit,hogy tudom hihetetlennek tûnik,de téged sem piskóta jelzõkkel jellemeztek nálam,dícsérve a kitartásomat,amivel folyamatosan "leérvellek" :)
brekuli 2010 jún. 16. - 22:31:41
(684/3659)
A 2004 es görög foci nagyon is igazi foci volt,hatékony és stabil.ráadásul nem csinálná utánuk más ,hogy adöntõben egy favorit házigazdát másodszor is elvertek.teljesen meggyõzõ gyõzelem volt nem úgy mint pl a Barca Chelsea elleni továbbjutása tavaly.
offtopic
brekuli 2010 jún. 16. - 22:27:55
(683/3659)
Tudsz még valami mást is szajkózni? ,mert ez már nagyon uncsi.Rólad meg már el is döntötték ,amit itt másoknak ajánlgatsz ,bizonyíték erre az a kb tucat privát üzenet ,amit kaptam ,hogy ne foglalkozzak veled ,mert beteg vagy ,és ez volt alegenyhébb minõsítés rólad.Mit gondolsz a No 1 Csengõ miért lett kimeszelve ? Pedig még jó fiú is akartál lenni ,hogy hangoztattad hogy te aztán elfogadod a bannt ,osztán láss csodát ismét bemásztál az ablakon:P
csengõzolivagyok:) 2010 jún. 16. - 22:25:39
(682/3659)
"mert "leigazolni" az ebben az esetben természetesen azt jelentené ,hogy spanyolként játszana a spanyol válogatottban "
Háháháháááá :)
offtopic
brekuli 2010 jún. 16. - 22:24:25
(681/3659)
Hát ez az hogy látom trágárkodni tudsz kisöcsém ,dehát megint nagyon beégtél,mert "leigazolni" az ebben az esetben természetesen azt jelentené ,hogy spanyolként játszana a spanyol válogatottban ,hiszen csak egy hülye gondol másra ,amikor nemzeti válogatottak VB-jérõl van szó.Nos aludd ki magad ,bár nem hiszem hogy az segítene rajtad.
Mellesleg látom összeállt a fikázó hármas,de hárman is gyengék vagytok.Elõjöhetnétek azzal ,hogy Ti vagytok a Fórum és lám én kilógok a sorból ,hadd röhögjek egy jót rajtatok::P
Ezt ugyanis mindig el szoktátok játszani.
offtopic
damienisback 2010 jún. 16. - 22:22:10
(680/3659)
a bundásliga kettõben és a magyar labdakergetõ bajnokságban tényleg nem az, de az értelmes bajnokságokban ez még bõven belefér. továbbá ha látnál is, akkor tisztában lennél azzal, hogy egyszerûen Heinzérõl lemaradtak...

a spanyolokról meg annyit, hogy az eb-re csoportgyõztesként jutottak ki, az eb csoportkörben mindhárom meccsüket megnyerték, a döntõbe jutásért az oroszokat három góllal verték meg és a döntõben sem volt szükség hosszabbításra. egyedül az olaszok ellen szenvedtek egy kicsit és egybõl a görgök antifocijához hasonlítod õket, gratula...