Jessica00 2013 dec. 11. - 07:55:10
(26/26)
Van egyébként...
papzo 2013 dec. 11. - 05:47:41
(25/26)
Szegény Rubint mennyi munkáõja van abban, hogy ilyen gusztustalanná izmosodott és egyre férfiasabb.
Sóheren kívül nem hiszem, hogy van férfi, aki ráfanyalodna, pláne szépnek,kívánatosnak tartaná.
Így aztán könnyû hûségesnek lenni a törpéhez.
Jessica00 2013 dec. 07. - 18:34:59
(24/26)
Ez a mûsor olyan jó. Sikerült elkapnom, amikor Réka a lépcsõzõn közölte, hogy ha emeled a fokozatot, nehezebb lesz a feladat...
szingh 2013 dec. 07. - 09:36:34
(23/26)
Kalmártelevíziózás szörnyszülöttei.
Magamutogató véglények. Jópénzér' bármit (bárkit).
Edd azt, amit ezek, tégy úgy, ahogy ezek, s olyan leszel, mint egy kifordított ánusz. Tényleg, de jó!
Mindezt tálald úgy, hogy szörnyecskéid az egészséges élet (ez élet?) prófétái.
Norbimonszterrel még nem is lenne nagy gond, hiszen a celeblét minden feltételét kielégíti, hiszen csupán ronda, beszédhibás, gátlástalan és gusztustalan, tehát ezen a szemüvegen keresztül nézve tökéletes.
Répa viszont oly' förtelmes, hogyha minden nõ így nézne ki, nincs az a fajfenntartási ösztön, ami biztosítaná az emberiség jövõjét. Ha Norbimonszter képes volt megpiszkálni, márpedig megtette, bizonyíték erre „szerelmük” 3 gyümölcse, tuti, hogy homár a csávó, biztos, hogy meglátta Répában a férfit. A nõt ugyanis hiába keresné bárki.
romantika5 2013 dec. 06. - 13:02:35 Előzmény dovesmakeyoulookbadass
(22/26)
Két magamutogató, beképzelt @@@r !
1/10
dovesmakeyoulookbadass 2013 nov. 30. - 22:12:37 1/10
(21/26)
Vicces, amikor két a fõzéshez alig konyító ember próbál úgy tenni, mint aki ért is hozzá. Minden igazi háziasszony csak a fejét fogja eme két pojáca bénázása láttán.
Qksika 2013 nov. 29. - 13:30:16 Előzmény TUTYKA
(20/26)
Úgy próbálnak fõzni, hogy szemmel láthatóan egy tojásrántottát sem tudnának megsütni. Úgy áll a kezükben minden konyhai eszköz, mint a kapanyél. Még nézni is rossz, ahogy Réka próbál megkeverni valamit balkézzel. Láthatóan életében nem fõzött még semmit. Utána meg a tornája, hát az gyomorforgató. Az inas teste bikiniben, a kifordult csúnya, gusztustalan köldöke, a dereka helyén kidudorodó izomkötegek, az inas, aszott karjai,kidülledt erekkel, egy borzalom szegény. Semmi nõies nincs benne. A többi ami nem tetszik benne, arról nem tehet. De ezt a csúnya férfias testet kemény munkával magának csinálta ilyen iszonyatosra. Ja és szétégeti magát a szoliban, hát az meg a csúcs.
stenmore 2013 nov. 23. - 00:02:04
(19/26)
Én sem nézem ,mert unom ezt a Norbi kultuszt ami mögött nyilván csak a lóvé van ,mert alapja semmi nincs.Köll ilyen limonádé féle is gagyi csatornára.
1/10
TUTYKA 2013 nov. 11. - 18:06:43 1/10
(18/26)
Két magamutogató ember, gagyi próbálkozása...
Venatus 2013 nov. 08. - 22:05:22
(17/26)
Én örömmel olvastam, köszönöm!
Rosa Bone 2013 okt. 12. - 18:38:54 Előzmény filoszemitabéla
(16/26)
Teljes mértékben egyetértek veled. Már csak annyit tennék hozzá, hogy ne felejtsük el, hogy ebben a korban idõszakosan hol széltében, hol hosszában nõnek a kölykök. Tehát az, hogy valóban kövér lesz e végül, majd még csak sokára derül ki. Alkatilag nincs szerencséje, az mondjuk igaz, kérdés, hogy mit kezd vele.
Mondjuk én nem látom vészesnek, szemben azzal a kislánnyal, akit néha látok, és aki a megközelítõleg 10 éves kora és 130 centis magassága mellett nyomhat vagy 70 kilót (Nem gondolom, hogy beteg - még - mert az anyja is jóval 100 kg fölött van. Na ez az, amikor a kedves szülõ tönkreteszi a saját gyerekét.).
Carolin80 2013 okt. 11. - 22:09:46
(15/26)
ezt te írtad hiába tagadod...
"Inkább kevesebbet kell enni, több salátát, fehér húst (csirke, hal, tenger gyümölcsei), sok gyümölcsöt (télen is lehet gyümölcsöt kapni, és nemcsak fagyasztva), és lehetõleg kerülni kell a zsíros ételeket. A szénhidrogént pedig NE vonjuk meg teljesen a szervezettõl, mert az agynak szüksége van rá."

Sajnos ez a baj azokkal akik képtelenek lefogyni és nagyon nagy butaságokat írnak. ezeket a tanácsokat fogadod meg sosem fogysz le, meg a genetikai kövér "ismerõseid" sem. Vegyük sorban miért is nem... Sokat tanultam ezt Tf-en ,de tudom szerinted hülyeségeket beszélnek és te jobban tudod.. stb stb

de nézzük mik a problémák abban amit leírtál...
Inkább kevesebbet kell enni...pfff Lehet többet enni úgy, hogy kevesebb a kalória. Nem kevesebbet kell enni nem életmentõ diétáról beszélünk. Hanem minõségi kalóriaszegény ételekrõl. Sõt többször kell enni kevesebbet...Továbbá a fehér hús sem teljesen igaz... Sõt. Nagyon kisarkított dolog és nem így kell nézni. A Húsfajták részeit kell nézni. Természetesen a fehér hús létjogosultsága nem nélkülöz minden szakmai alapot, de nem vonhatunk egyértelmû párhuzamot a hús színe és beltartalma között. Ráadásul sokféle hús nem kategorizálható így...Pl a csirke fehér, de csak a melle ajánlott nem a comb a szárny stb ami zsíros...A fehérje gazdag részek a lényeg.A sovány marhahús vörös hús és nagyon egészséges. Fehérjében gazdag és mert ez tartalmazza a legtöbbet a szívbarát omega-3 zsírsavakból – és ez a legsoványabb fajta is.Igen a zsír is fontos de nem mindegy milyen zsírok. A telítetlen zsírsavak fontosak nagyon. A telítettek nem. A telítetlen zsírsavak, fõleg az esszenciális zsírsavak (omega3-omega6)nélkülözhetetlenek az emberi táplálkozásban, mert nem tudja õket a szervezet elõállítani.Fontos szerepet töltenek be az immunrendszer megfelelõ mûködésében, gyulladáscsökkentésben, vérnyomás szabályozásában stb...(len, dió, mogyoró, repce, tengeri halak olaja stb..). A telített (A transz-zsírsavak) károsak a szervezetre. Fogyasztásuk lehetõleg teljesen kerülendõ..(szív- és érrendszeri megbetegedések, magas koleszterinszint okozói). Gyümölcs fogyasztás..Így leírni nagyon nagyon félrevezetõ és hülyeség. A gyümölcsben sok a vitamin de rengeteg és töménytelen mennyiségû egyszerû szénhidrát van bennük, tehát cukor. A tudatos gyümölcsfogyasztás a lényeg. A genetikai kövér "ismerõseid" ha sok gyümölcsöt esznek összevissza de ha keveset is de nem tudatosan akkor még kövérebbek lesznek "genetikailag".
http://dietless.hu/valoban-hizlal-a-gyumolcs/
Az egészséges gyümölcsfogyasztás és a célszerû gyümölcsök fogyasztásának járj utána és ne a banánt, szõlõt meg hasonlókat majszold addig...
Továbbá ez mi???Szénhidrogén az agynak? Mi vagy te gõzgép?:)) A fogalmakkal nem árt tisztában lenni. Szénhidrátot akarsz írni.De a szénhidrát egy külön téma.Van egyszerû és összetett , de amíg nem tudod pontosan melyik jó és miért és hogyan és mikor, addig felesleges még a szénhidrát szót is megjegyezned. A dietetika egy mûködõ tudomány. Nem bonyolult , de nem lehet kisarkítani ilyen "primitív" módon, mert marad a "genetikailag" kövér vagyok bármit csinálhatok önnyugtató duma...Amit leírtál egy moderáltabb táplálkozást jelent, de ugyanúgy kövér maradsz, maradnak az ismerõsök a genetikai pechesek stb ha ennyire minimalistán közelítik meg a dolgokat. Meg szabad sértõdni stb, és az se baj ha nem te olvasod el, de aki leakar fogyni az szeretné tudni is , hogy hogyan mûködik ez. És mily csoda azoknak mindig sikerül, és sikerülni is fog. Még a "genetikailag" pechesebbnek is mert a lassú víz partot mos elve ott is mûködik szépen... Nincs kövérségi átok.Csak azoknak akik megbékélnek vele.
Summergirl 2013 okt. 11. - 16:46:58
(14/26)
Sziasztok!

Tudja valaki milyen zene megy a mûsör elején? Nagyon fontos lenne!
Köszi!
filoszemitabéla 2013 okt. 11. - 13:17:52
(13/26)
Szerintem nincs az a kövér ember, aki ne szeretne normális testalkatot. Csak van, aki bevallja és a van a másik típus, az úgy nevezett jófej kövér, aki úgy csinál, mintha jó érezné magát és ez egy tök természetes állapot lenne. Illetve van olyan is pl. a "Zsírszalonna Duó", a két kopasz, kövér nõ, akik üzletet csináltak a visszataszító porhüvelyük mutogatásából. Az, hogy még sivalkodtak is hozzá, csak ráadás volt.
Carolin80 2013 okt. 11. - 09:08:06
(12/26)
Ne beszélj butaságot. Eredendõ dagadtság nincs. Hajlam az lehet hogy van, de kitartással bárki lefogyhat, és nem buta indokokat kitalálni helyette...Szerinted Auschwitzben hàny kövér genetikáju ember volt??? Ha a bevitt kalória kevesebb, mint amit elhasználsz egy napra,akkor megkezdõdik a katabolizmus.Tehát fogysz.
Carolin80 2013 okt. 11. - 08:57:39
(11/26)
Vicces vagy de inkább ne rajtuk tombold ki magad mert kövér vagy. Biztos ha Réka mellé állnál a szépséged elhomályosítaná õt.:) Jó étvágyat a reggeli pörkölthöz:)
-csengõzoli-- 2013 okt. 10. - 23:20:49 Előzmény olahmiki1959
(10/26)
Réka ma azt mondta,ha valaki futni szeretne,akkor javasolja,hogy konditeremben vagy a szabadban tegye.
Ez egy nagyon hasznos tanács, magamtól eszembe nem jutott volna egyik variáció sem.
Nekem egyébként semmi bajom azzal,hogy meggazdagodtak.
Szerintem õk tettek érte,nem is keveset.
Hogy nem szimpatikusak? Nekem se.
A termékeiket sem veszem, rajongójuk sem vagyok.
Ettõl még elismerem azt a munkát,amit ebbe az egészbe fektettek.
filoszemitabéla 2013 szept. 22. - 10:29:42
(9/26)
Szerintem ahhoz, hogy egy gyerek ne legyen kövér, nem kell fogyóztatni. Elég, ha nem tömik és gondoskodni kell róla, hogy eleget mozogjon.
Gyerekkoromban általában egy osztályban jó, ha volt egy kövér gyerek, akit Daginak csúfoltak. Ma a fél osztály túlsúlyos. Azt hiszem nem kell magyaráznom, milyen rizikófaktor az elhízás és a legtöbb kövér gyerekbõl kövér felnõtt lesz.
Rosa Bone 2013 szept. 21. - 23:35:53 Előzmény filoszemitabéla
(8/26)
Tény, hogy kicsit hülyén hat a dolog, de hát a genetikát nem lehet kicselezni (a kislány sem egy filigrán fajta). Én nem bírom õket, mert minden megnyilvánulásuk, amit véletlenül elkapok, kicsapja a biztosítékaimat. Viszont azt egy pozitív dolognak tartom, hogy nem fogyóztatják a gyerekeiket. Gondolj bele, arról mi lenne a véleményed? (Nem kötekedem veled, félre ne érts ám! :))
offtopic
kexpapy 2013 szept. 20. - 20:27:10
(7/26)
Sziasztok!
Totál egyet értek az elöttem szólókkal.
Pénz hajhász ,gusztustalan,semmit mondó, embereket kihasználó gnóm fõrmedvények !!!
A szart is megennék,ha pénzt hozna !
Egyszerûen gusztustalan amit mûvelnek !
A sok bunkó snob meg meg is veszi a cd-t,könyvet stb-t.
Hányinger a köbön.