geomarton 2009 nov. 17. - 21:03:27
(152/252)
Igazi nyári rohangálós-robbantgató-lányoknakiskedvezzünkberakunkegyjoképûfiucskát film . Amennyit rááldoztak pénzileg a filmbe ,ahhoz képest szinten aluli.De ettöl függetlenül kellemes mozidélután volt számomra.
6/10
9/10
Jancsi14 2009 nov. 17. - 17:58:33 9/10
(151/252)
Nekem tetszett. A legjobb amikor Párizsban az utcákon üldözik a kínait meg a Bárónõt. Az tök jó. Látványos.
sandros5000 2009 okt. 27. - 19:34:03
(150/252)
Leírtuk mit vártunk tõle, csak névben van köze a rajzfilmhez, semmi másban, és ez a baj. Ha téged emlékeztet rá, örülök neki, de a legtöbbünknek csak pénzkidobás és marketingfogás volt ez a film.
10/10
royald 2009 okt. 27. - 15:59:43 10/10 Előzmény dickie.greenleaf
(149/252)
Látom sokan lefikáztátok a filmet, én ezzel nem értek eggyet!

Ugynis nekem, nagyon tetszett, nem tom mit vártatok?

A mesefilm sorozatának részeit, anno tesómmmal rongyosra néztük, szeritem nagyon hangulatosra sikerült!

Persze vannak hibák, de én nagyon várom a folytatást!
dickie.greenleaf 2009 okt. 22. - 16:39:08
(148/252)
Régen láttam ennyire sz.r filmet! Még mesének se jó. Pontot nem érdemel.
sandros5000 2009 okt. 18. - 12:56:29
(147/252)
Gyerekkoromban nekem is a kedvenc rajzfilmem volt, én is rengeteget néztem. S akartam hogy tetszen, direkt nem támasztottam nagy elvárást a filmmel kapcsolatban, ha egy kicsit emlékeztet a régi film hangulatára és egy kicsit felébreszti bennem a nosztalgiát már boldog lettem volna. De nem, ez a film erre képtelen. Ha egyedileg nézem a filmet önmagában, akkor még inkább nem tetszik ez a túl sok high-tech kütyü és egyéb felturbózott jelenetek, mindenféle történet és alakítás nélkül. Nagyon tolták a Kígyószem figuráját, én úgy emlékszem a rajzfilmben nem volt ennyire központi figura, vagyis a filmbõl úgy áradt õ a legjobb, nélküle úgy sem fog menni, szerintem a rajzfilmben nem így volt. Kicsit szélesebb is lett alkatilag mint ahogy én azt vártam.
Na mindegy, nem akarok sokat írni róla, kár érte, nagyon vártam és csalódtam, mert a korábbi hsz-ben említett sky és super channel több emléket idézett fel a rajzfilmmel kapcsolatban mint ez a film.

S nagyon köszönöm a belinkelt filmet a két ninja közötti végsõ küzdelemrõl, nagyon jó volt.
1/10
nyenye 2009 okt. 18. - 12:04:21 1/10
(146/252)
Sajnos csak egyetlen pozitívumot lehet elmondani a filmrõl...hogy látványos!(De ez édes kevés egy jó filmhez)
A színészi játék csapnivalóan szánalmas a történet úgy szintén,nem beszélve a sok logikai hibáról amit eme alkotás felhalmoz.
Például mikor a nano ruhában rohangálnak és emberünkön átmegy vagy 10 autó.Olyanokat kap,hogy 30 métereket is repül szabályszerûen átütik a falon még is feláll egy pillanat alatt de mikor pár perccel késõbb gyomorszájba vágják puskatussal akkor összeesik...hagyjuk már!
Még a fizikai törvényeknek is ellentmond a film...mikor a vége felé felrobban a jégpáncél a vízen és mindenki fejvesztve menekül mert a tengeralatti bázisra kezd zuhanni a jégtakaró ami a vizet borította...könyörgöm a jég mióta süllyed el a vízen???
Ismét sikerült egy látványos bár értelem nélküli filmet összehozni,bárcsak ne dolgozták volna fel gyermekkorom egyik kedvenc rajzfilmét.
Nem ajánlom senkinek 12 év felett(de az alatt sem nagyon)
10/1
Crazy Horse 2009 okt. 15. - 21:34:57
(145/252)
Még valami:
A Snake Eyes vs. Storm Shadow közötti mindent eldöntõ összecsapással nem igazán voltam megelégedve. Egyrészt nem biztos, hogy ez kellett bele (nehéz lesz majd folytatást készíteni), másrészt ha már beletették, akkor valami látványosabb és magasztosabb küzdelmet vártam volna, és lehetõleg egyben, és nem szétszabdalva a vágó kedve szerint...

http://www.youtube.com/watch?v=NtEbkF00ufc
az eredeti :)
Crazy Horse 2009 okt. 15. - 21:23:52
(144/252)
Végre én is megnéztem, és hát so so, max. egy erõs közepesre értékelem. Ha úgy nézem mint sima sci-fi akciófilm, akkor tetszett, sok effekt, végig gyors, pörgõs, plusz akad pár poén is, ha pedig úgy, mint G.I. Joe film, akkor viszont elég gyenge. Alig kapcsolódik a rajzfilm-sorozat világhoz, és azt a feeling-je sem igazán adja vissza.
Mindenesetre 1-2-szer azért nézhetõ.
Pistiboy 2009 okt. 11. - 10:17:37
(143/252)
És igen, tudom hogy ez egy rajzfilm volt anno, ebbeõl egyet sem láttam, azt se tudtam hogy miez a dzsí áj dzsó, de akkoris...A trailert megnéztem, és frankón vártam ezt a filmet, de komolyan. Marha jól nézett ki a trailer...De a film...Hát a legrandább rész amikor Wayans ül abban a szarságban, repked vele, és így elkezdi marni az a zöld s**rság...Nézzétek meg a képeket, látni milyen ocsmány.
Pistiboy 2009 okt. 11. - 10:13:38
(142/252)
Szerintem is bûn rossz film, már maga a story is. Cipelik ezt a különleges anyagot az amcsi katonák, hirtelen rájuktámad egy sor földön kívülinek tûnõ repülõgép vagy nemtudom, majd jön még több annak tûnõ tárgy, de azok meg lelövik az elsõket??? Mi folyik itt?? És akkor a második csapat majd elviszi ezt a cuccot, a két csóka perze egybõl: csatlakozni akarok!!! Mivan?? Aztse tudják kik õk...Meg úgy az egész film tiszta röhej. Nem viccelek, én a moziban már röhögtem. Ilyen beszólások vannak hogy: Több száz Joe van veszélyben azon a hajón. xDD Jéézusom. Szerintem is 1-es a film.
Peter Mehley 2009 okt. 09. - 23:42:40 Előzmény wiliwonka
(141/252)
10-12 éves koromban megszállottan néztem a rajzfilmsorozatot a sky-on meg a superchannel-en. Nem számított, hogy nem tudok angolul :) Fent van a youtube-on a 2 órás rajzfilmsorozat "mozi" változata amit pár hónappal a most kijött mozifilm elõtt láttam. Össze sem lehet hasonlítani õket, a rajzfilm változat zseniális, míg ez a hollywood-i film finoman szólva gagyira, klisésre, összeségében értékelhetetetlenre sikeredett. Sajnos... :(

Megjelenik ugyan néhány szereplõ, de nyoma sincs a rajzfilm hangulatának. Nincsenek olyan jármûvek, egy csomó szereplõnek semmi köze a rajzfilmhez és az animációk (amibõl kb a film 80%-a áll) bõdületesen gagyira sikeredtek. Ez 2009-ben bizony B, de inkább C kategóriás filmekre jellemzõ szint.. :( A transformers-ben pl. hihhetetlen élethûen jelentek meg a robotok, na itt errõl szó sincs :(

A militarista, terrorista üldözõ amcsi ideológia is eléggé gáz - kb ez hasonlított az eredetire, meg néhány szereplõ neve és külleme.

A végeredmény egy yenki propaganda/akció film lett, ultragagyi effektekkel, amit csak a G.I. Joe névvel lehetett eladni...

3/10.
wiliwonka 2009 okt. 04. - 21:06:32
(140/252)
Igaz, hogy tele volt klisékkel, meg géppel gyártott képekkel, de nekem tökéletesen bejött 8 óra munka után egy kis agymosásnak. Ráadásul szimpatikusak voltak a szereplõk. SPOILER________Az viszont gáz volt, hogy mindkét csapatban volt egy szamurájnindzsa fenomén, akik ráadásul gyerekkori ellenségek is. Meg, hogy a pont a tesó volt a fõgonosz. ________SPOILER_VÉGE A pörgõs akció viszont ellensúlyozta a hülyeséget. Bejött. Egyszer.
8/10
andris758 2009 okt. 04. - 02:41:51 8/10
(139/252)
Én jól szórakoztam rajta.
1/10
11messi87 2009 okt. 03. - 23:02:21 1/10
(138/252)
Határozottan állítom, hogy ez a "film" benne van a 2009-es filmek TOP10es legrosszabb listájában. Ebben a filmben több a trükkfelvétel, mint a valós esemény...ez kell a népnek?

Nálam megbukott, hatalmas 1-es!!
5/10
Ezekiel 2009 szept. 26. - 16:55:45 5/10
(137/252)
Max 1x nézhetõ fél szemmel. A rajzilmhez semmi köze a neveken kívül...

5/10
6/10
aMegmondoember 2009 szept. 25. - 17:34:43 6/10
(136/252)
16 éven felülieknek nem ajánlott.
Valezius 2009 szept. 20. - 00:00:23
(135/252)
Nekem nem voltak bábuim, de a rajzfilmet nagyon szeret(t)em.

Nem tudom ki mit várt ettõl a filmtõl, de szerintem pont erre lehetett számítani.
Hiperszuper kütyük, kobrák és joek harca mindenfelé, miközben a kobrák rafináltabbnál rafináltabb terveket szõnek. És végül a jók gyõznek, de a gyõzelem sosem végleges. :)
Az egyedüli megdöbbentõ az volt, hogy most meg is haltak emberek, nem úgy, mint a rajzfilmben :)

Persze azért lehetett volna jobban is, például az utolsó jelenet túldramatizálásának az ég világon semmi értelme nem volt, hiszen mindenki levágta már, hogy mi történt.
A vicces feka srác nekem már nem jön be annyira, de Duke még elmegy.
Nekem bejött, hogy a jó és a rossz egykor barátok voltak.
Ott bizonytalanodtam el, hogy akkor itt kibõl mi is lesz, amikor azt kérdezik a skóttól, hogy majd õ lesz a világ ura, mire õ kitér, hogy van egy nagyobb hatalom. Na azóta se értem, hogy akkor itt mire is gondolt :)
8/10
lastsummer 2009 szept. 08. - 20:10:11
(134/252)
szegény, jó öreg, jobb sorsra érdemelt egykori rajzfilmsorozatot alaposan megszégyenítették ezzel a mozival :(
g413qi2 2009 szept. 05. - 17:16:11
(133/252)
:)