offtopic
handi99 2013 ápr. 13. - 18:39:05
(814/2174)
Szia! Nincs mit! :)
Lelõheted a végét, én is megnéztem. :D Kívácsi voltam, hogy mi lesz Alicia gyerekével. Ráadásul láttam az elõzetest, amiben Diana azt állította, hogy õ is terhes. Szóval meg kellett nézni. ;)
Nem bántam, hogy Eva nem halt meg. Üdítõ kivétel, hogy a fõgonoszt nem ölték meg.... viszont Ezequiel büntetését keveseltem: megölt 2 embert...

LP: csütörtök-péntek
Ricardo elmondta Constanzának, hogy impotens és azt, hogy mennyire szereti Patriciát.
Julio kidobta Lucecitát a házból, de azt nem engedte meg, hogy a kisfiút elvigye.
V. bevallota Gertrudis-nak, hogy õ Gabriela. Gertrudis elárulta neki, hogy hol vannak azok a dokumentumok, amik bizonyítják Antoniáék bûnösségét. Gertrudis-t szabadon engedték.
Lucecita lefeküdt Chacónnal.
Patricia elmondta Ricardonak, hogy Alejandro a testvére. Utána elmentek Alejandrohoz és Ricardo elmondta neki is.

Antonia már nem a legjobb barátnõje Irenének. Nem jósolok nagy jövõt Irenének a Beltrán-házban. :)
V. átadta a negatív DNS-tesztet Ricardonak...: Alejandro nem a testvére.
Valentina kórházba került. Mérgezés...
Aníbal kapott egy DNS-tesztet, ami bizonyítja, hogy Alejandro nem a fia. Vajon kitõl? :D Utána elment Antoniához reklamálni, amiért egész életében becsapta. :D Tetszett a nõ cinizmusa...
Lucecita segítséget kért Luchotól, hogy visszaszerezze a fiát. V. felkereste Juliot a fiú miatt kezében a Julio elleni bizonyítékokkal...
Neli 2013 ápr. 13. - 17:11:27
(813/2174)
köszi :) a ricardós dolgot láttam... szegény :S majd visszanézem még...
most néztem bele amúgy a Rostro végébe, nagyon kivi voltam, persze még csak átpörgettem... meséljek vagy ne lõjem le inkább még? ;) amúgy kissé felemás vége lett, de annyit azért elmondok, hogy Martin nem halt meg :P persze fsz-k nem nagyon szoktak, de ismerve a TM-et, voltak már érdekes dolgok :D :P sajnos Eva sem nyiffant ki... :S és kissé hátborzongató lett a legvége, persze a CV-ét nem übereli :D :P
offtopic
handi99 2013 ápr. 12. - 09:16:12
(812/2174)
kivetették=kinevették
offtopic
handi99 2013 ápr. 11. - 21:14:40
(811/2174)
Ricardo követte Patriciát a fürdõszobába. Csókolóztak..., de végül nem lett belõle semmi. (Ricardo visszaemlékezett arra, amikor a nõk kivetették õt...)
Gastón elment a bordélyba, hogy beszéljen Estrellával (õt bérelte fel Macario, hogy Max ellen valljon). Macario és Chacón is ott volt.
Egy nõ megtalálta Ramónt (holtan)... Chacón titokban akarta tartani az ügyet, de Ricardo éppen akkor érkezett meg. Ricardo nyomoztat Chacón után.
A befektetõi beszélgetés után Alejandro megcsókolta V-t. V. viselkedésébõl Alejandro rájött, hogy õ Gabriela.
Patricia találkozott egy régi barátnõjével. A nõ szexológus...
Valentina elment orvoshoz Ponciával. (Lehet, hogy Antonia mérgezi...)
Lucecita jelenetet rendezett Luchonak.

Gastón, Francisca és V. Valentináról és Maxról beszélgetett. Amikor Gastón az Estrellától szerzett információkról beszélt V. utalt rá, hogy úgy szerezte azt, ahogy Lucho... lefeküdt vele. Francisca féltékeny volt. V-ra rájött, hogy van köztük valami.
Ricardo szembeszállt az apjával.
Antonia felhívta V-t és közölte, hogy elfogadják üzlettársnak.
Ricardo elment V-hoz és beszélt neki arról, hogy Chacón és az apja korrupt gazemberek. V. bement Constanza szobájába és behívta Ricardot is. Ricardo nagyon boldog volt, hogy látja az anyját és megköszönte Gabriela Suáreznek! Constanza és Ricardo beszélgetett a múltról.
Cecilia bement abba a szobába, ahol a Gertrudis-os tv van, majd lement a pincébe, hogy segítsen neki. Gertrudis kis híján megfojtotta, de Lucho még idõben érkezett.
Ja, és amikor Gastón elmondta V-nak és Constanzának, hogy Ramón meghalt, V. megjegyezte, hogy megölik egymást, mint az állatok... :D
offtopic
handi99 2013 ápr. 11. - 20:48:01 Előzmény Neli
(810/2174)
LP: kedd-szerda
Antoniáék befektetõt keresnek az új bánya megnyitásához. Találd ki, hogy ki jelentkezett némi tõkével. :)
Maxnak felfogadtak egy ügyvédet.
offtopic
handi99 2013 ápr. 09. - 22:12:03 Előzmény Neli
(809/2174)
Nincs mit. :)
Amikor kiderült, hogy G. terhes, akkor azt hittem, hogy jön a szokásos klisé, hogy a fõszereplõnõ gyerekét elveszi a fõhõs felesége... de aztán jött a verés... Igazából azt az idõszakot nem nagyon mutatták. Gyors ugrás volt az idõben.

Hétfõ
LP: Maxot elítélték.
David megharagudott a nagymamájára, mert az nem segített Maxnak.
V. elment Antoniához. (Volt némi feszültség a levegõben....) Vele ment Lucho is. V. Luis Carvajalként mutatta be õt Antoniának, Aníbalnak, Julionak, Alejandronak és Irenenek. Amikor Irene meghallotta, hogy V. jövendõbeli férje, nagyon kedves volt vele. :D
Irene elkérte az anyai örökségét Juliotól, de az közölte, hogy minden az övé. A vita végére megérkezett Antonia és V. is.
Valentina valószínûleg terhes. :D
A pénteki részbõl nézd meg majd V. és Ricardo beszélgetést. Ricardo rájött, hogy V. valójában G.

ERDLV: Ezequiel tudja/gyanítja, hogy Alicia ölte meg Marianát. Marcia ??? (Sandra Destenave: Natalia az Aurorából) elmondta Ezequielnek, hogy Alicia terhes.

PP: Bianca és Ariel összeveszett Denis miatt. Az eredetiben Bihter (/Biana) bement Deniz asszony (/Denis) szobájába, hogy megkeresse azt a levelet, amiben a nõ bevallotta, hogy szerelmes Adnanba (/Ariel). Valószín
leg itt is ez történt a pénteki részben. Ariel elárulta Biancának, hogy Flavia öngyilkos akart lenni. Másnap Bruno bement Bianca hálószobájába (a fürdõszobába! - Bianca éppen fürdött)....
Neli 2013 ápr. 08. - 18:53:58
(808/2174)
köszi a beszámolót :) majd vmikor megnézem a cuccokat... a börtönön meglepõdtem, mikor láttam, nem értettem, Max miért van ott és mi történt Alberto-val... most már tisztább.
G-t nem értem, most nála is a kómás cuccot akarják elsütni, mint a CV-ben Fernandánál? :S mondjuk Irene gyerekutálata így érthetõbb lenne (mert én nem nagyon értem, miért nem szereti a lányát, ha eszköz volt is, vmit csak kéne éreznie sztem)... de hát ha G. évekig a diliházban volt, és mindent mutattak, ami ott történt (így volt?), és nem volt kóma, akkor G-nak tudnia kéne róla... vagy hogy oldották meg? szted? mert ha terhes, azt csak észreveszi, max. kómánál nem, de máshogy mindenképp... és azt mondta, mikor megverték, elvetélt, nem? :S
offtopic
handi99 2013 ápr. 07. - 21:48:42 Előzmény Neli
(807/2174)
C-D: Talán helyesebb lett volna azt írni, hogy végre hajlandó találkozni Daviddal, de azért van még távolság kettejük között.

LP - szerda-péntek

Lucas felhívta Antoniát, miután megverték Albertot. Antonia idiótának nevezte.
Lucho elmondta V-nak, hogy Julio találkozott Julioval, miután visszatette a papírokat (amelyek bizonyítják Julio korrupciós ügyeit).
Ricardo elmondta Patriciának, hogy él az anyja.
V. vacsorát küldött Gertrudis-nak (még délelõtt), hogy összezavarja az idõérzékét.
Ricardo megmondta Aníbalnak, hogy már tudja, hogy Constanza el akart válni tõle és hogy emlékszik arra, hogy Aníbal megütötte az anyját.
Constanza elájult, Cecilia találta meg.
Ricardo beszélt Alejandronak Constanza telefonhívásáról.
Lagarto megtalálta Albertot. Kórházba vitték.
Macario kifizette Lucas-t, de kevesebbet adott, mint amire Lucas számított, mert nem végezte el rendesen a munkát.
Maxot letartóztatták Alberto miatt.
Lucho megváltoztatta a külsejét és így állított be Juliohoz üzleti ügyben. :D
Francisca elment V-hoz. Elmondta neki, hogy Max börtönben van. V. Antoniát hibáztatta, Francisca viszont V-t.
Patricia elkezdett gyanakodni, hogy ki lehet Fatimára, hogy õ lehet Ricado anyja.
Alejandro meglepõdik, amikor meglátja V-t Max-szal. Max nagy nehezen bevallotta A-nak, hogy Valentinával volt az éjjel. A. szólt Valentinának, hogy tegyen vallomás Max érdekében.
Patricia meglátogatta Albertot a kórházban. Antonia is megérkezett és hallott amikor Patricia Ricarditoról beszélt. Patricia megkérdezte Albertotól, hogy felismerte-e a támadóját. Alberto jelezte, hogy, igen, de Antonia jelenléte miatt nagyon felizgatta magát.
Ricardo elment V-hoz Fatima miatt. Nem volt sikeres a látogatás. V-nak és Constanzának volt egy kis vitája a bosszúról, majd V. Constanza kezébe adta a telefont, hogy hívja fel a fiát.
Valentina után David is bement a börtönbe Maxhoz.
Negatív lett a DNS-teszt. Nem A-nak nem Aníbal az apja.
V. és Ricardo találkozott a kórházban. Ricardo bocsánatot kért. Szépen virágnyelven megbeszélték a Constanza-ügyet. V. bement Albertohoz. Emlékeztette õt a robbanásra és bevallotta neki, hogy õ Gabriela.
Antonia talált egy hamis tanút. Estrella fog tanúskodni Max ellen.

Amikor V. megkérdezte Albertot, hogy Antonia a felelõs az állapotáért, Alberto rábólintott.
Julio megtalálta az ékszert (amit õ a széfbe rakott), amit Lucecita elrejtett. Julio rendesen kiakadt.
Patricia elmesélte Ricardonak, hogy Aberto megijedt Antoniától.
V. elment Ricardohoz, hogy menjenek be a kórházba, mert Alberto biztosított õt, hogy nem Max volt a támadó.
Antonia megölte Albertot.
David Ceciliával és V-val reggelizett. Davidra még mindig túl nagy hatással van Antonia.

Egyre több helyen feszegetik a kérdés, hogy mi van ha Lucía valójában Gabriela lánya... csak annyit mutattak, hogy Macario megveri G-t. Irenet soha nem mutatták nagy hassal.

PP:
Valamelyik nap belenéztem, ;) B és B hajókázott Ninával és Santival. B-B csókoloztak.
Flavia kórházban volt. Azt hiszem ott tartanak, hogy Flavia öngyilkosságot kísérelt meg Guillermo miatt, de mindenkinek azt mondták, hogy romlott volt a hal, amit Gabriel hozott.
Mondjuk az eredetiben Firdevs soha nem mondott volna olyat Deniz asszonynak, hogy Bihternek most mellette lenne a helye.

ERDLV:
Tomás megtalálta Verónica, Mariana, Rafaela és Alejandra ékszerét. Már biztos benne, hogy Alicia a gyilkos.
Salvador (Ezequiel testõre) elrabolta Martínt.
Már csak 5 rész van hátra. Pénteken vége és 15-én kezdõdik az ESDLC.
Neli 2013 ápr. 06. - 00:30:39
(806/2174)
szia :) még csak gyorsan átfutottam, amit írtál, vidiket is csak keddet-szerdát pörgettem át, fõleg LP-t, de köszi, amiket megosztottál :) Max börtönbe került, azt láttam :S Cecilia hogyhogy megbocsátott?? :O :S és még mik történtek?
esetleg PP-t és Rostro-t is kérhetek majd? ;) szeretem magam kínozni :D :P amúgy utóbbiba belelestem kicsit, de nem volt idegzetem hozzá, csak mégse hagyott nyugodni... és láttam olyan infót, hogy jövõ pénteken végre vége :D :P remélem...
offtopic
handi99 2013 ápr. 03. - 21:46:41
(805/2174)
LP - kedd
Miután Alejandro elment V. elkezdett sírni... (Constanza megkérdezte tõle, hogy ha hozzá akar menni Luchohoz, miért sír Alejandro miatt. Gabriela azt válaszolta, hogy már nem tud ellenségeként gondolni rá.)
Cecilia és David kibékült :D és V-val ebédeltek. V. Luchot már a jövenõbeli férjeként mutatta be Davidnak.
Alberto megkérdezte Antoniát, hogy elhiszi-e, hogy õ lopott. Antonia meg azt felelte, hogy természetesen, nem. (Tényleg nem hiszi..., tudja, hogy lopott... azt hiszem Alberto se fog sokáig élni és szerintem rá fogja kenni Max-ra, aki a tegnap részben megfenyegette Albertot, hogy megöli, amikor az rámászott Valentinára.) Albertot megcsókölta A. Poncia látta és övé a nap beszólása: Júdás-csók? :D
Gastónt meglátogatta Francisca a stúdióban. Kapott egy névtelen levelet, amiben az állt, hogy Chacón ölte meg Inocenciát. (Szerintem Julio küldte neki.) Gastón meg akarja ölni Lagartot... Franciscával veszekszik (Francisca házában), mire az emeletrõl elõkerül Max és Valentina....
Ramón könyörgött az életéért Antoniának, de a nõt nem igazán hatotta meg...
Lucho elmondta Lucecitának, hogy menyasszonya van. A nõ nem volt túl boldog... Lent találkozott Julioval, aki le akarta lõni, de Lucecita megakadályozta.
Ricardo megcsókolta Patriciát. Constanza felhívta Ricardot és ezúttal beszélt is vele. Ricardo már tudja, hogy él.
Lucas és néhány ember elkapta Alberto és ütötték rendesen...
offtopic
handi99 2013 ápr. 02. - 19:42:13
(804/2174)
Dal a LP-ból Marger: Laberinto
http://www.youtube.com/watch?v=ouSkVnXM0KA
offtopic
handi99 2013 ápr. 02. - 19:39:06 Előzmény Neli
(803/2174)
LP - hétfõ

Alejandro feljelentette Chacónnál és Ricardonál Albertot és Ramónt lopásért.
Ramón elárulta Antoniának, hogy loptak tõle Albertoval és azt is, hogy Lucho segített nekik az arany értékesítésében.
Lucía számára nincs donor, eddig senki sem felelt meg. Patricia ezután közölte Aníballal, hogy tudja, hogy Alejandro a fia és Lucía az unokája.
Chacón szólt Antoniának Alejandro feljelentésérõl. Miután Antonia Lucho nevét említette Max beszélt Gastónnal.
David meglátogatta Ceciliát.... de a lány megint visszautasította.
Lucho választás elé állította V-t. Õ v. Alejandro. Végül V. megcsókolta Luchot. OMG.
Antonia elment Albertohoz a bankba. Ramónról beszélt vele. Alberto nagyon ideges lett. :D
Alejandro elment Gastónhoz a rádióstúdióba, hogy megtudja tõle, hogy ki volt az a férfi elõzõ este V. házában.
Alberto az étteremben rámászott Valentinára. Max megütötte ezért. :D
Lucecita megkérte Luchot, hogy nyissa ki Julio széfét. Meg is tette.
Alejandro elment Verónicához. V. azt mondta neki, hogy Lucho a jövendõbeli férje. Alejandro szerelmet vallott, de V. elküldte.
offtopic
handi99 2013 ápr. 02. - 18:18:27
(802/2174)
.... persze, csak az elsõ 12-13 perc ...
offtopic
handi99 2013 ápr. 02. - 17:40:05
(801/2174)
LP: A Telemundonál vki meghülyült. Letiltotta a honlapján a LP-t, de a YT-on meg nézhetõ angol/spanyol felirattal.... viszont roppant cseles: ha az angol feliratot választod, akkor spanyolt kapsz; ha spanyolt, akkor angol felirattal nézheted. Ki érti ezt?!?
A 60. rész: http://www.youtube.com/watch?v=_0t1IhojspI&list=UUsDG_lFhRcvC14XRYVLeIfA
offtopic
handi99 2013 ápr. 01. - 19:29:18 Előzmény Neli
(800/2174)
LP: csütörtök-péntek:
Lehetséges donorok közül megvizsgálták Davidot és Patriciát. Amikor Patricia megjelent a kórházban Irene kiverte a balhét, de Alejandro megköszönte neki.
Poncia meglátogatta Ceciliát. Poncia megköszönte Verónicának, hogy befogadta a házába Ceciliát. Poncia elszólta magát, hogy nem tudott segíteni Ceciliának, amikor Antonia kidobta a házából. Cecilia elmondta V-nak, hogy Antonia börtönnel fenyegetõzött egy titok miatt.
V. adott egy csekket Aníbalnak a kampányhoz. Aníbal meglátta Ceciliát. Aníbal tudni akarta, hogy mit keres ott a lány. V. közölte, hogy Cecilia az õ pártfogoltja.
Ricardo az irodájába hivatta Gastónt El Chamuco miatt.
V. elment a kórházba, ahol megölelte A-t és közben levágott a hajából egy fürtöt. V. DNS-teszttel akarja bizonyítani, hogy Alejandro valóban Aníbal fia.
David elment Ceciliához, de Cecilia nem akart vele találkozni. A biztonsági emberek dobták ki.
Gertrudist még mindig kínozzák V-ék.
Julio és Chacón meglátogatták Verónicát Gertrudis miatt.
Antonia és Albeto csókolózott. Max meglátta õket. Max megírta levélben A és A kapcsolatát és megkérte Ponciát, hogy adja át Valentinának. Antonia meglátta, ahogy átadta a levelet. Ezután lekevert egy pofont Ponciának. Közben megérkezett Alejandro. Antonia távozása után Poncia elmondta neki, hogy A. ölte meg Marcos Beltránt. Alejandro nem akarta elhinni ezt.... ahogy Valentina sem Maxnak, hogy Alberto csókolózott Antoniával.

Ramón részegen bevallotta Luchonak, hogy Antonia a felelõs Tigre és a bányászok haláláért. Lucho felvette a beszélgetést. Constanza és Gastón próbálták feltartani Luchot, hogy még ne beszéljen V-val (õk a kamerák miatt tudták, hogy V. Alejandroval van), de Lucho visszakapcsolta a tv-t és rájött, hogy mi a helyzet. Rohant V-hoz és Alejandroval összeverekedtek. Utána Lucho el akart költözni.
Ramón és Lucho beszélgetését Macario és Lucas is hallotta, akik még az éjszaka el is kapták õt.
Alberto szerenádot adott Valentinának, de az nem volt otthon... :D Valentina elment Max-hoz és kibékültek. (Elõtte Valentina Albertoval táncolt, majd David lekérte. David hatására jött meg az esze.) :D


PP: a kertészfiús jelenethez nem volt mit hozzáfûzni. Jót nevettem. :DDD
Neli 2013 márc. 29. - 17:36:32 Előzmény handi99
(799/2174)
;) :D :P köszi :) mindegy, amikor tudsz, írj, az a lényeg ;) :D :P várom ;) :D :P
én is nézem majd, ha tudom :P
Neli 2013 márc. 29. - 17:35:27 Előzmény handi99
(798/2174)
még csak átpörgettem... tényleg, Anibalék, azt kihagytam az írásból, hogy C. tudja... :D :P hehe :D :P komoly :D :P és akkor Lucia Ricardóval is számolhatna elvileg mint nagybácsival :D :P hehh :D :P
Neli 2013 márc. 29. - 17:34:07 Előzmény handi99
(797/2174)
én is azt hittem, de nem...
a lizes dologgal amúgy egyetértek, kár a cuccért :S
PP: én az eredetit alig néztem, szóval nekem kevésbé van összehasonlítási alapom... ez az új bizonyos vonatkozásokban tetszik, másban nem, sok az ellenszenves szereplõ... Flavia viszont nagy játékos :D :P Bianca már megint játszik B-val, átpörgettem a tegnapit... mire a pasi visszakúszott a menyasszonyához :D :P Bianca viszont fogadni akar vele, hogy úgyse nõsül meg, és megint csábítgatja... pedig kis híján lebuktak már :D :P volt pár csók és majdnem-szex is, de a Mademoiselle közbeszólt :D :P
amit amúgy a kertészrõl írtam, az tetszett? ;) :D :P arra vártam, hogy írj vmit ;) :D :P ha már olyan szépen megfogalmaztam :D :P ;)
offtopic
handi99 2013 márc. 28. - 22:21:10
(796/2174)
Azt hittem Constanza meglepõdik majd, hogy Aníbal Alejandro apja, de, nem. Tudta, hogy Aníbal Antonia szeretõje volt.
Gertrudis számára csúnya volt az ébredés... :D
Holnap Alejandro megcsókoja Verónicát. Irene meglátja... :D
offtopic
handi99 2013 márc. 28. - 08:32:28
(795/2174)
:DDD
Természetesen lesz beszámoló... de azt nem ígérhetem, hogy naponta... ;)