suxel 2014 jan. 20. - 11:47:10
(1474/2174)
Uriel de Toro: Túl nagy színészi múltja nincsen. 3 Televisa novellában szerepelt meg pár másban, nem igazán hangsúlyos szerepekben, amolyan harmadrangú státusz, itt azért Rafa karaktere többet van jelen, és fontosabb lehet. Ez mindenképpen elõrelépés a fickónak, kb. úgy érzékeltetném, egy osztályt elõre: harmadikból a második rangba, B-kategória. :)

Szemlegeltetésképpen: https://www.google.hu/search?q=Uriel+del+Toro&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1_zcUurNGIeQywOMhYGQCA&ved=0CDMQsAQ&biw=1708&bih=794&dpr=0.8 ;) :D

2011-ben a Calvin Klein alsónemûk egyik hivatalos arca volt (Mexikóban).
Neli 2014 jan. 20. - 09:25:58
(1473/2174)
hú, ha eddig infóhiányom volt... :D :P hát most már nem :D :P köszi nektek ;) még fel kell dolgoznom ennyi mindent, elsõre nem is értettem meg :D :P csak átfutottam. majd még alaposabban is megnézem :)

Suxel:

wow, micsoda képek, kösziii :P amúgy ki a bal szélsõ? nem ismerem... talán az az Uriel? róla nem hallottam még... nem rossz :P
Chocarro: hát igen, bejövõs a pasi, eltaláltad :D :P azért ha vmikor hozzájutok, kap egy kis esélyt a cucca :D :P miután indul. tényleg, van errõl vmi infó?

Impostora: sztori alapján, már amennyit kihámoztam, egész ígéretes... :P nem tûnt rossznak :P majd még utánanézek yt-on is

Handi:

kösz a MEA-beszámolót, bár nem nagyon tudtam már, melyik név kit takar, annyira régen láttam... szóval kicsit nehéz volt összerakni. még majd nekifutok ennek is :D

SD: zavaros már nagyon... :S akkor már ebbõl sincs sok? Ivanékról nincs hír amúgy? ;) :P vagy majd Mary felvilágosít? :D :P várom :P
suxel 2014 jan. 19. - 02:20:42
(1472/2174)
Neli, ezt csak most kifejezetten neked készítettem egy kis ráhatás végett. Vágtam volna ki Islasról is képet neked, de õ tetõtõl talpig be van öltöztetve, így a témához nem illett. :D :D :D Pedig tudom, kedveled. :)
suxel 2014 jan. 19. - 01:56:41
(1471/2174)
Társulok Handi99-hez! :) Pont jókor érkeztél, Neli, jöhetsz Impostorat nézni! :D ;) Van itt neked Zurita, Islas, Henao, Uriel del Toro - csak hogy pár nevet említsek, akik téged talán felcsigázhat. :)

En otra piel: a nem felé húzok erõteljesen, mert:
1, nem rajongok a lélekvándorlós storykért, s már az ECDD sem fogott meg
2, David Chocarroval engem ki lehet kergetni a világból (tudom, Neli, téged pont, hogy nem :D :D :D )

Nekem kifejezetten tetszene a Karina-Jorge páros...amúgy most õk csak smaciztak a parton, vagy volt szex is, (????) mert a csaj azt mondta, mielõtt otthagyta a fiút, hogy:
"jobb ha elfelejtjük ezt az egészet, úgy teszünk mintha nem történt volna semmi sem, és éljük az életünket...csodálatos volt, de ezt nem tehetjük, Ramon az én párom, neked meg a legjobb barátod, arra, amit most tettünk arra nincsenek szavak."
Ruha nem került le, de a földrõl álltak fel, s a csajon nem volt rajta a cipõje. Ha ez szex volt, akkor elég pancserül lett kivitelezve, mert én nem nagyon tudtam eldönteni mi akart ez lenni, de ha csak smároltak, akkor ebbõl ilyen nagy könnypartit csinálni, szerintem felesleges. Neked mi a véleményed, mi történt?

Blanca jól berémülhetett a virágbokrok mögött, amikor úgy vezette fel a tesója Eduardo elõtt, hogy hát igen a nõvére egy imposztor. :D Avance exclusivoban egy jutalompofon jár érte. :) Amúgy megérdemli ez a hitetlen nõszemély.
offtopic
handi99 2014 jan. 18. - 22:28:18
(1470/2174)
Szia!

"Láttad már az elsõ 3 promót az En otra pielhez? Hogy tetszenek?"
Igen, láttam már. Ezek alapján még nem merek semmit se mondani róla. Az a baj, hogy hiába tudom, hogy az ECDD remake-je, nekem mindig a La Venganza (Gaby Spanic) jut róla eszembe. Persze JLP miatt kötelezõ belenéznem.

LI
Adriano gyereke: a tippem Eduardo... bár lehet, hogy tényleg Blanca lesz.

"Bocs, ha sokat áradozom, errõl az LI-rõl, de szerintem tök jó, s így inkább leírom a gondolataim. :P"
:DDD Csak nyugodtan. Végre van mirõl írni!

"Hát itt az ideje, hogy én is bukjak. Lehet mégsem Fernanda-Jorge szál lesz ebbõl, hanem már most megvan a Ramon-Karina-Jorge háromszög, ami kifejezetten tetszik nekem. Értelmes cselekményszál a mellékszereplõkkel, és elég hangsúlyosnak érzem, nem csak szimplán idõkitöltésnek."
Ketten buktunk. ;) Én is Fernanda-Jorge sztorit vártam...., de ez így érdekesebb. A barátja barátnõje...

... és a 4. rész vége, amikor Simona azt mondja Edurardonak, hogy a testvére egy impostora. :D
offtopic
handi99 2014 jan. 18. - 22:11:58
(1469/2174)
Szia!

Szerintem pont idõben érkeztél, hogy elkezd nézni a La Impostorát. :D

MEA duplarészes finálé

Fernando egy kikötõi raktárban készítette elõ a terepet Griseldának. Meg akarja ölni TC parancsára.
Nagy volt a készülõdés Iván és Paloma esküvõje miatt. G. is oda készült.
Maximonak és Leonardonak is meccse volt.
Fernando el akarta kábítani Griseldát (aki Reinaldora várt). A nõ nem hagyta magát, de a csatát F. nyerte. Megérkezett Reinaldo és verekedtek F-val. TC kiszállt a kocsiból és leütötte Reinaldot. Miután Reinaldo magáhozt tért hívta Ríos nyomozót. … majd Kikét, de Antonio kivette a telefont Kike kezébõl. Reinaldo elmondta neki, hogy Grieseldát elrabolták.
Leonardo legyõzte az ellenfelét.
TC és Fernando a raktárba vitték G-t. Lánccal kikötözték. Utána elmentek egy szállodába. F. szexelni akart TC-val. A nõ próbált kitérni...
Fernando a fürdõkádban volt, amikor TC éppen hajat szárított.... a hajszárító a fürdõkádba esett....
Patricia Gabriel bárjába ment, hogy találkozzon Antonioval. A. elmondta neki, hogy TC elrabota G-t. Elio meghallotta.
Amalia felhívta az otthoni számot. Reinaldo vette fel. Megmondta, hogy telefonon nem beszélhet, jobb ha hazamennek valamennyien.
Elio rohant haza, hogy elmondhassa Apucinak, hogy G. nagy bajban van.
Maximo is gyõzött.
TC visszament a raktárba G-hoz. Benzint öntött a földre és meggyújtotta. Örült, hogy G. nem menekülhet. Közben megérkezett Antonio és Reinaldo. R. elvette a fegyvert TC-tól. R. megszabadította a láncaitól G-t. TC az õsember Apuci hajójára menekült, aki kivitte õt a viharos tengerre.... A hajó elsüllyedt.
G. hazament. Antonio elmondta, hogy Apuci segítségével sikerült megtalálni õt. Apuci felhívta õt, hogy látta TC-t.
Néhány nappal késõbb:
TC-t halottá nyilvánították. Az ügyvédje felolvasta a végrendeletét. A vagyona felét a lány örökölte, a másik felét és a házat Rosario. Ro elájult...
A bíróságon folyt a per Victoria elhelyezéséért Esther és Beatriz között. Gabriel is befutott, hogy segítsen Esthernek. Esther nyert.
Két héttel késõbb: megtartották Amalia és Rafael esküvõjét.

SD:
nem sokat láttam belõle...
Szóval Pancho nem halt meg. Begoña és Ulises segít neki, hogy leleplezzék Humbit, akit Vicente halálával gyanúsítanak.
Humbi bevallotta az anyjának, hogy õ ölte meg Vicentét.
Inés Santát vádolja azzal, hogy elrabolta õt és Santit.
Patricio megszökött.
Daniela terhes. Amikor kábítószer hatása alatt volt pár férfi rámászott.

Részletes beszámolóval meg kell várnod mary0114-t, talán õ nézte.

A SD-nak hamarosan vége lesz. Elvileg februárban jön már Camelia.
suxel 2014 jan. 18. - 20:10:07
(1468/2174)
UI. Neli: Valentina egyébként nem halt meg. Valójában Raquel egy szanatóriumban tartja. Sosem kedvelte a testvérét, aki már hosszú évek óta ott sorvad, de olyan nagyon bolondnak mégsem tûnik.
suxel 2014 jan. 18. - 20:02:49
(1467/2174)
...felvázolnátok RÖVIDEN, ki kicsoda és mi a sztorin --> Megpróbálom, de a RÖVIDEN nem az erõsségem, de most hátha. :D :D ;)

A történet Acapulcoban játszódik, itt él az Altamira klán. Sok-sok évvel ezelõtt rejtélyes körülmények között elhunyt egy balesetben a családfõ - Don Leonidas - egyik lánya, Valentina. Adriano Ferrer, egy mára sikeres, gazdag üzletember pedig visszatér, hogy felfedje Valentina halálának az igazi körülményeit, mivel a nõ családját okolja érte. Adriano egy szolga volt évtizedekkel ezelõtt az Altamiráknál, s szerelmi kapcsolat bontakozott ki Valentina és közte, így a család elválasztotta õket egymástól. Adriano elmegy a nagyszabású újévi álarcos partira, amit az Altamirák rendeznek, s ott nyilvánosan gyilkosnak nevezi a családot. A partin ott tartózkodik történetünk fõhõsnõje Blanca Guerrero is, aki egy szegény pincérlány Tita éttermében. Semmi keresnivalója sem lenne ott, s nem is akart ott lenni, ám a sors mégis így hozta. Szilveszter napján Raquel Altamira, Don Leonidas lánya kirúgja Blanca apját a munkahelyérõl, akinek nagyon is szüksége lenne a munkára, mivel van még egy kiskorú fia is. Raquelrõl mindenki rosszat zeng a környéken, de Blanca Don Leonidast keresi meg - természetesen álarcban - a problémájával a parti közepén. Blanca és Adriano sorsa akkor keresztezõdik, amikor is megvédi a férfit a biztonságiaktól, FBI-ügynöknek kiadva magát. Blanca találkozik az ünnepélyen az egyik Altamira fiúval, Eduardoval, akivel szenvedélyes csókban forrnak (phúúú, el se hiszem, hogy én ezt így írtam le :D :D )össze rövid ismerkedést követõen az újév elsõ perceiben. Él egy babona a környéken, miszerint ha két idegen újév elsõ perceiben csókolják meg egymást, az az örök szerelmet jelenti a páros számára. Az Altamira család minden titkának tudója Blanca apja, s Raquel azt feltételezvén, hogy õ beszélt Adriano Ferrerel, kiadja a jobb kezének, hogy tegye el láb alól az idõs férfit. Az újév sok jót nem tartogat Blanca számára, Tuerto ugyanis elgázolja Memót, aki kómába esik. Adriano eközben találkozik egy lottónyertessel, aki régen Altamiráéknál volt szolgálónõ, s õ felvilágosítja, hogy Valentinának született egy gyereke tõle, akirõl kívülállóként csak Memó tudhat valamit. Memót meg is keresi Adriano, de Memó már kómában van, s csak Blancával találkozik. Eztán kifigyeli, hogy milyen jól belebújik a nõ bárkinek a szerepébe. Adrianonak az a terve, hogy beépít egy embert az Altamirák közé - a család ugyanis nehéz anyagi helyzetbe került - s általa deríti ki, hol is van a gyereke, s mi történt ténylegesen Valentinával. A legalkalmasabbnak pedig Blanca tûnik a szélhámos milliárdos befektetõ szerepére, aki kisebb akadályokat leszámítva át is alakul Victoria San Marinová, s megkezdi a beépülését.

Ám nem várt dolgokba ütközik:
- kiderül a számára, hogy Eduardo, akivel csókolózott újév elsõ perceiben, az a legfõbb ellenségének a fia. Eduardo szerencsére nem ismeri fel.
- Raquel Altamirának 3 fia van (Eduardo, Cristobal, Jorge Andres), s Blanca/Victoria számára az is kiderül, hogy õ ismer még egyet közülük Jorge Andrest. Viszont Jorge Andres ismeri õt. Ha azt vesszük Jorge Andres is egy imposztor, mivel a családjának azt hazudja, hogy orvosi egyetemre jár, miközben valójában Blanca szomszédságában bérel egy lakást és képzõmûvész szeretne lenni. Eduardo már rájött a testvére csalására. A fiú azért csinálja, mert nem mer szembeszállni az anyjával, aki lenézi az efféle dolgokat.
- Blanca nem tudja, de vadászik rá egy Mariana Serrano nevû nõ is. Mariananak a múltban Eduardoval volt kapcsolata, született Eduardonak egy kislánya tõle (Sofia), de magukra hagyta õket. Most is csak azért tér vissza, hogy mentse az életét, s illegális fegyverkereskedelmet segítsen elõ lebonyolítani egy spanyol szervezet számára. A legjobb út pedig az Altamirákon keresztül vezetne. Amellett, hogy Raquellel hadban áll, idegesíti, hogy Eduardonak az álarcos lány jár az eszében, s szerinte miatta kevesebbek az esélyei a visszahódításra. Sikeresen kideríti, hogy ki Blanca, és meg akarja öletni, hogy eltûnjön az útjából.
-És Blancanak ott van még a testvére Simona is, aki a legrosszabbakat feltételezi róla: mivel nem érti a nõvére megváltozását, s annak tudja be, hogy valójában prostituáltnak állhatott be Blanca.


Hát ez nem lett túl rövid. :(
Neli 2014 jan. 18. - 16:08:31
(1466/2174)
sziasztok :) na végre tudok írni (sokat vacakol a gép :S) :) húúú, de rég nem láttam semmit... :S vmikor egy kis SD-t, pár napja, de azóta semmi infóm... :S mik történtek? beszámolót, vki? ;) :P :D
láttam, nem is hiányoltok... :S ;) :D
amúgy idõközben hallottam, hogy befejezték a MEA-t, ott mi volt, tudja vki?
ja és beleolvastam az újsoris véleményekbe is (Impostora), de ugye errõl se tudok semmit... felvázolnátok röviden, ki kicsoda és mi a sztori? még homályos, csak átfutottam, mit írtatok...
suxel 2014 jan. 18. - 12:05:17
(1465/2174)
Bocs, ha sokat áradozom, errõl az LI-rõl, de szerintem tök jó, s így inkább leírom a gondolataim. :P

Capitulo4: nem volt semmi ez a rész sem, eddig ez tetszett a legjobban!

Blancáék egy kicsit megtorpantak, nem is tudják, hogy mi legyen. Erre utaltam korábban, hogy nem tudom, hogy maradhat így hiteles impostora sokáig. Alig, hogy kimenekült Ramonék fürdõszoba ablakán keresztül, felbukkant az Altamira házban a tesója, és Ramón kiállításán meg lesz egy jó pár fotó Blancáról, s ha azt Eduardo meglátja, akkor baj van. Jah, és Jorge haza akar költözni. Szeretem, ahogy csavarják ezt a töténetet.
Közben ugye Guerra megpróbálta megölni Memot (mint a La patrónában Espinot), csak most nem használt parókát. Jah és elküldte Espinozat/Tuertot, hogy többet tudjon meg Memo gyerekeirõl. Még egy veszélyforrás Blancanak. De ha nem lenne elég, akkor Mariana meg akarja öletni, de Rafa nem volt képes rá. Elõre tartok tõle, hogy mi lesz, ha Rafa belekeveri Simonat is a bizniszükbe Marianaval.
Hát itt az ideje, hogy én is bukjak. Lehet mégsem Fernanda-Jorge szál lesz ebbõl, hanem már most megvan a Ramon-Karina-Jorge háromszög, ami kifejezetten tetszik nekem. Értelmes cselekményszál a mellékszereplõkkel, és elég hangsúlyosnak érzem, nem csak szimplán idõkitöltésnek.
Tetszik Victorianak is a viselkedése, mindenki misztikus, rejtélyes nõszemélynek tartja. Hirtelen el kell rohannia, nem a megbeszélt helyen jelenik meg. Eduardoval való kapcsolata is érdekes, nagyon szimpatikus a kislányának, ugyanakkor a férfinál megvolt a baklövése, hogy a 8 éves kislányának adott egy rúzst, bár ugye helyretette, hogy késõbb letörölte a szájáról a kislánynak, s valami mást (talán egy nyaklánycot vitt neki a rész vége felé), meg az is, hogy el kellett rohannia "egy üzleti probléma miatt", s Eduardo egybõl az anyjához hasonlította, hogy õ is ott hagyta õket egyszer magukban karácsonyozni egy tényleg üzleti probléma miatt.
suxel 2014 jan. 18. - 00:55:46
(1464/2174)
Folyt köv....mert ez nagyon megszakadt! :D :D

Az is jó volt, amikor ráeszmélt Blanca, hogy Jorge valójában egy Altamira. De hogy lesz így õ szélhámos egy jó ideig? Hiszen oké, hogy ha mondjuk kötnének egy alkut Jorgével, hogy senki sem beszél a másikról, de mivel indokolná a lány az imposztorkodását. Imádom ezt a sok rejtélyt, meg hogy nem tudom mi következik. :)
Cristobalról csak annyit jegyeznék meg, az buta, mint a tök.
Amúgy azt hittem, hogy Mariana simán kinyírja Rafa-t az 3. részben, de nem. Arra is mérget vettem volna, hogy megdönti a csajt, és így is lett. Viszont milyen gyorsan eljárt a szája Blancaról.
Simona pedig nagyon nem szimpatikus, hogy a tesóját prostinak gondolja, utána meg a kórházban, jobb lenne, ha az apjuk meghalna, mivel nincsen nekik pénzük fizetni a kórházát. Ritka pesszimista nõszemély, aki rossz felõl szemléli a világot.
Jah, hát a Fernanda beköltözik Jorge-Karina-Ramon trióhoz, na ott is leesett az állam. Rá nem gondoltam volna, és milyen ügyesen megmondta Jorge egyik képébõl, hogy a fiú rejteget valamit. Valamiért úgy érzem, hogy õket a sorozat írói egymásnak teremtették, mintha tetszene Fernandanak. Jah és Fernanda amúgy most ügyvéd (1. részben ezt mondta), vagy újságíró (3. részben ezt mondta a lakótársaknak) vagy mindkettõ vagy egyik sem. Rögtön akadt már 3 imposztor is. A fõ közülük ugye Blanca, de Jorge is másnak adja ki magát, és Fernanda is így költözött be.

... ha már rating... Mexikóban kijárási tilalom van, hogy hirtelen mindenki elkezdett tv-t nézni? ;) --> :D :D :D Te már kb. a 3. vagy, aki ezt mondja ma. Hát valahogy a mélypontokat a Televisa a páratlan éveiben éri el, a páros években egész jól hoznak a sorozataik. Érdekes megfigyelés. :D Hirtelen megfordult minden, 1 éve még csak a Corazón Indomable volt, ami jó számokat hozott, meg a DQTQTQ himbilimbizett egy széles intervallumban, a többi meg bukta. Erre most a CI sávja bukik, a másik 4 meg egész szépen feljött. :D Valami van a levegõben. De az Univision nem akar megerõsödni. :) Mondjuk engem most csak a La Impostora számai azok, amik igazán izgatnak. :)

Láttad már az elsõ 3 promót az En otra pielhez? Hogy tetszenek?
offtopic
suxel 2014 jan. 18. - 00:43:33
(1463/2174)
Azt hiszem lesz idõ megszokni a fõcímdalt. Határozottan bejön ez a sorozat. :D --> Nekem is, határozottan bejön. Színészi alakításoktól hanyatt nem vágtam magam egyelõre, de az elsõ 3 rész nagyon jól lett megírva. Annyira vártam már a Patrona óta valami jót, de hát nem akart semmi se jönni, aztán csak megérkezett. :) Meg is érdemli az elsõ helyet a TM-es nézettségi listán. :)

Kíváncsi leszek, hogy ki lesz Adriano gyereke. Már most is része a sorozatnak, v. õ csak késõbb bukkan fel? --> Pár amcsinak az az elképzelése, hogy Blanca az, mivel olyasmire apellálnak, hogy Memora volt bízva a gyermek sorsa, és mi van, ha megtartotta. Az úgy nem lenne jó, mert unokatesók lennének Eduardoval. Azon is gondolkodóba estem, hogy Raquel mi a francnak kivételezik Eduardoval? Talán megtartotta volna magának a tesója gyerekét, de ennek meg nem látom az értelmét, mert csak utálja Valentinát. És hol van a fiúk apja? Szerintem lesz itt elég csavar a történetben. Mindenesetre a voksom egyelõre arra teszem, hogy a három fiú közül lesz az valamelyik, vagy ha nem, akkor már tuti jelen kell lenni a történetben. Bár ha Sebastian Arreura gondolok és az ERDLV-ra, akkor ha jól tudom ott a gyilkos sokára bukkant csak fel benne. Sok a kétely, majd tisztul. :)

Olyan nagyszerû volt a lebukása Jorgének Eduardo elõtt.
offtopic
handi99 2014 jan. 17. - 23:54:32 Előzmény suxel
(1462/2174)
Azt hiszem lesz idõ megszokni a fõcímdalt. Határozottan bejön ez a sorozat. :D
Az entrada tényleg egyszerû, de igazad van, nem lett giccsparádé. :)

Kíváncsi leszek, hogy ki lesz Adriano gyereke. Már most is része a sorozatnak, v. õ csak késõbb bukkan fel?

"tetszett a fellépése a végén Blancanak, nem hagyott teret a másik imposztornak. :)"
:D Nekem is.

"Azt meg le merem fogadni, hogy Jorge nem is jár az orvosi egyetemre, egész nap Tita éttermében sündörög."
... és megnyernéd a fogadást. ;)

Rating: kb. 1,5 millióan nézik. Jobban nyitott, mint a LP 1 éve. :D

... ha már rating... Mexikóban kijárási tilalom van, hogy hirtelen mindenki elkezdett tv-t nézni? ;)
suxel 2014 jan. 16. - 17:11:22
(1461/2174)
Hát nekem sem jött be, az entrada meg szimplán egyszerû, de legalább nem giccsparádé, s ezt értékelem. :)

A sorozat még mindig bejövõs, tetszett a fellépése a végén Blancanak, nem hagyott teret a másik imposztornak. :)
Azt meg le merem fogadni, hogy Jorge nem is jár az orvosi egyetemre, egész nap Tita éttermében sündörög.
És, hogy is ne, Guerra2 itt is jóban van a legfelsõbb körökkel, csak itt nem szenátor van, hanem éppenséggel kormányzó, akinek a lánya várhatóan Guerr2 menye lesz, ha jól vettem ki akkor az elsõ vagy a második részben elhangzott, hogy õ Cristobal barátnõje.
Egy kis mókát vihettek volna Blanca oktatásába, de jó volt ez így is.
offtopic
handi99 2014 jan. 15. - 23:51:30 Előzmény suxel
(1460/2174)
Köszi!
Annyira nem jött be...

Rating:
La Impostora 1 525 000 (0.5). Jó kezdet, csak maradjon így... :)
offtopic
handi99 2014 jan. 15. - 23:49:17 Előzmény mary0114
(1459/2174)
Szia!
Köszi!
Belenéztem a pénteki részbe, nekem nagyon sántít René sztorija.
suxel 2014 jan. 13. - 19:31:17
(1458/2174)
Fõcímdalhallgatásra fel, teljes verzió (LI.) : http://www.youtube.com/watch?v=pVv-L1X7Sfk
mary0114 2014 jan. 12. - 18:40:54 Előzmény handi99
(1457/2174)
Szia!
Köszi, idõközben máshol már megtaláltam, nem a TM honlapjáról szoktam, bár nem is tudom, hogy miért. :)

A héten eljutottam odáig, hogy nem tudom, mi a manóért nézem. Úgy összekutyulták, hogy nem értek én már semmit sem. Lassan kezdünk CV határokat súrolni. :/

A névtelen borítékokat ugye mindenki megkapta és elmentek a helyszínre, hogy mi vár rájuk. Bekamerázott raktárépület és a sötétben valaki lelõtte Panchot, meghalt. Többen is vannak lehetséges gyanúsítottak, Alicia, Humbi, Ines. Elvileg ezeknél volt fegyver. A legfurább az egészben, hogy a videót Begona és Ulises nézte, vágtak ki jeleneteket és azt elküldözgették: Inesnek azt a részt, miszerint Humbira gyanakszik, Santanak azt, mikor is Ines kerül gyanúba. Szóval megint ugyanott vagyunk, ahogy anno Vicente halálakor, találgatunk. De közben látszik, hogy valaki ezt figyeli külsõ szemmel, csak a kezét látjuk, (mint anno Willy esetében....) pasi az biztos, csak még nem tudni, hogy ki az. (esetleg George????) És mi ez a nagy együttmûködés már Begona és Ulises között????

A temetésnél a templomban Alicia porig alázza az anyját, az letérdel elõtte, de a gyerekek nem hagyják. Bocsánatot is kér persze, de Alicianak ez édeskevés. Jah, Alicia összeszûri a levet Willyvel... Szvsz. van még olyan csaj, aki nem volt együtt Willyvel???????? Jah, mert Willy már hazaért a kórházból.

Lisette visszaveszi a kisfiát a férjétõl. Nem mellesleg úgy csinál, mintha épp most elfogadná Victoriát (kamu) és bájolog velük. Eközben persze megtalálta a kórházas-orvosos névjegykártyát Vicnél és most nyomozni fog.

Santit még Ines mindig madzagon rángatja, mint egy bábut.

Na és jöjjön, ami a legdurvább volt számomra. Franco visszatért. Vagyis mégsem. Van egy pasi, akinek átmûtötték az arcát, úgy, hogy úgy nézzen ki, mint Franco. Humbi kissé megijedt. :D Aztán mentek Santaval, hogy megnézzék a hullaházban ott van-e.
offtopic
handi99 2014 jan. 11. - 20:46:11
(1456/2174)
"hogy Manuel Landeta tud pozitív is lenni, de nem néztem, így barátkozom vele jó volt abban a maszkban, igazi fantomra emlékeztetett kopaszon. :) " :DDD Szerintem is.

Acostát én is A kertész lányában láttam. :) Neki is jobban áll a villana szerepe.

Sebastian Arrau: a forgatókönyvíró. Õ írta a Cerro Alegrét, a La Impostora eredetijét... és most még egyszer megírhatja. Ugyanaz a helyzet, mint pl. José Ignacio Valenzuelával: La familia de al lado - La casa de al lado.
Az ERDLV óta úgy vagyok vele, mint VP-val a La Patrona idején. Egy kicsit félve nézem, hogy mit fog alkotni... és remélem, hogy ugyanolyan kellemes csalódás lesz, mint VP a La Patronával.

"Azt olvastam ma, hogy nem lesz hosszú sorozat, összesen 100 részesre tervezik,"
... és ez így van jól.
"ami nekem baromi szimpatikus, 130-ig el is vagyok, de afelett már megunom és nem vagyok vevõ a sallangokra."
Maximálisan egyetértek veled. 130-nál nem kell, hogy hosszabb legyen a cucc.
suxel 2014 jan. 11. - 20:19:03
(1455/2174)
Ki vagyok égve! Kell nekem is egy teljes értékû villana/o. Nem bánnám, ha más lenne Bach helyett, de most oda se ügyelek rá hogy õ az, kell nekem egy csupa gonoszságból kiálló karakter, aki nem rémül meg semmitõl sem.
Ha néztem volna a Corazon indomablet már lehet megszoktam volna, hogy Manuel Landeta tud pozitív is lenni, de nem néztem, így barátkozom vele jó volt abban a maszkban, igazi fantomra emlékeztetett kopaszon. :) Alphat én A kertész lánya aztecas 2003-as rózsacuccban láttam, kb. Isabela Camillal van nálam egy szinten, fantasztikus kígyóasszonyságok tudnak lenni, de a változatosság sosem baj. :)
Azt viszont megkérdeném, ki az a Sebastian Arrau? Felbukkant már az elsõ részben? El rostro de la venganzat nem néztem, az túl véres volt nekem.
Azt olvastam ma, hogy nem lesz hosszú sorozat, összesen 100 részesre tervezik, ami nekem baromi szimpatikus, 130-ig el is vagyok, de afelett már megunom és nem vagyok vevõ a sallangokra.

Rating: láttam én már ilyet! :) És az Unin a PSMA is erõre kapott újabban megvan mindig 3 milka felett.