offtopic
handi99 2014 jún. 02. - 22:35:47 Előzmény suxel
(1714/2174)
"- Miután megnézem a részt, annyi gondolat jár a fejemben, s ahogy írom lefelé, és már a felénél tartok annál jobban kell gondolkoznom, hogy mi maradhatott ki. Ezt minden résznél eljátszom, pedig még át is olvasom, de a Salvadoros csók is egy ilyen momentum, amit akartam írni, de mégis kimaradt."
Én is így vagyok vele, ezért maradt ki múltkor, hogy Salvadort kirúgták...

Catalina-Ramón-Cristóbal: furcsa, de Catalina most jobban illik Cristóbalhoz.
Rafael-Simona-kliens: Jót nevettem. A végén még összejön Rafael Simonával.
suxel 2014 jún. 02. - 12:19:01
(1713/2174)
Én úgy tudom, hogy már minden az elsõ perctõl ki van tervelve Santiagonál, már a gyerek megmentésénél is tudatosan a Santat szaxizza.
suxel 2014 jún. 02. - 12:17:24
(1712/2174)
Jah, én néztem! Nekem a szinkronok viszont nagyon bejönnek. Én élveztem a magyar verziót. Gaby Espino hangja nagyon hasonlít az eredetire és ez jó szerintem. Carlos is nagyon bejön Miller Zoltánként, Simorjay Emesét jó hallani a Dallas Pamelája után, szerintem elég keveset szinkronizál mostanában, de õ vérprofi szerintem. Frances Ondivielan is meglepõdtem Mics Ildikóval bejön. Ha megszólalt volna Bertalan Ágnes hangján, akkor kb elsírtam volna magam, hogy na ne. Mai napig nem értem, hogy adhatták a pozitív karakter Luceronak a Riválisokban azt a magyar hangot, viszont negatívként már nagyon is oké volt. Vissza a sorihoz: egyet tudnék kiemelni, aki nem tetszett az Carlos a zsaru, neki a Jóran Rosszbanos Seres Dani maffiózó cingár gyerek a hangja, na az kész röhej, még az Árva angyalba Abraham Ramos karakterének oké, de ennek a prostigyilkoló csávókának nagyon nem.
Nem gondoltam, hogy Begona neve gondot fog okozni a kiejtésben, hogy már is Begonából Begónia lett a magyar változatban
Neli 2014 jún. 01. - 23:39:52
(1711/2174)
viszont: kevés pluszpontjaim egyike a záróképért jár, ahol is a nagy leleplezõ találkozásnál Aaron döbbenten hátrál (de a késõbbiek fényében elgondolkodtam, vajon ez mennyire õszinte vagy alapból, már a legelejétõl játszik?) :P az nagyon tetszett :P és a mosolya is a temetõben :P (nem beszélve a könnyes szemeirõl a fõcímben, azzal mindig megvesz :P) bár ha mindent elõre kitervelt (ahogy a találkozást is a temetõben meg a zenét, asszem vmit írtatok errõl korábban), már nem is olyan oké... :S
mindenesetre az elején még van pár dolog, ami miatt várós lesz :P
Neli 2014 jún. 01. - 22:45:50
(1710/2174)
na Carlosnak még a legrémesebb... :S ezek ennyire botfülûek?? :S hogy válogatnak?? :S ááá :S
Neli 2014 jún. 01. - 22:42:48
(1709/2174)
sziasztok :) na nézi vki az SD-t? én elkezdtem... és rögtön azon gondolkoztam, vajon mióta tudta H., hogy Santa igazából ki? már az elején és végig játszott vele? és vajon mi lett Santával a végén? már nem rémlik... heh, már egybõl a végén kezdem, mikor csak most kezdõdött :D
a pirosruhás bevonulás az eljegyzésre nagyon hatásos volt, arra még emlékszem... :P ez most volt nemrég. és végre feltûnt Aaron is a vonaton :D :P ha már akkor tudtam volna, amit most... és mennyire félreismertem Patricio-t is az elején, csúnyán megtévesztett :S
egyébként a szokásos bosszúság megvan, a hangok... valami rémesek! :S Gabynak még csak-csak, bár inkább szódával, na de Carlos és a többiek... :S szerencsére Aaronnak meghagyták a szokásosat, piros pont :D :P ha már más nem is jó annyira...
és már itt van Vicky is, hát neki se jön be annyira a hangja, de nem olyan vészes... és befutott Carlos is, gyûlnek :D
suxel 2014 máj. 31. - 11:15:52
(1708/2174)
96.
- Catalina megpróbáltatásai folytatódnak azzal, hogy még az étterembõl is kitiltják. Cristobal meg nehezen akarja felfogni, amit az anyjáról hallott Rafaeltõl. Nem értem, hogy lehet ilyen naiv és ostoba, amikor a legtöbb inormációval szinte õ rendelkezik a három fiú közül. Ramon loholása meg Catalina utána most részegen, még mindig nem tetszik ez az elkeseredett tempó. A börtönös idõkben szerettem, de már megint ott tart, ahol az elején, s idegesít a nyomisága.
- Nah az nem volt semmi, amikor Rafael rajtakapta Simonat a klienssel. Azt hittem Rafael okosabb és már észrevette, de teljesen meglepte a látvány.
- Raquel kezdi érezni, hogy Blanca igazi veszély rá, és a gyerekei jelentik számára a legnagyobb fegyvert ellene, ha ellene fordítják. Miután Mariana beszélt neki Blanca itt jártáról, úgy dönt saját maga akar végezni Blancaval, s közölte is Ivannal, hogy a szolga egyenlõ Blancaval. Annak örülök, hogy a tûvel való szurkálást nem mutatták Valentina esetében, akinél biztosan jó fájdalomtûrõ képesség alakult ki a gyógyszerek hatására.
- Úgy látszik Blanca meglelte az elveszett fiú-puzzle utolsó darabját, s el is mondta Adrianonak, hogy a 3 fiú közül melyik az övé, aki elmegy Raquelhez, hogy most már tényleg tudja az igazat, persze mi a közönség sok mindent nem tudunk róla, mert nem hallottuk Blanca meséjét, de gyaníthatjuk, hogy Eduardo vagy Cristobal az, mivel Blanca megkérdezte Eduardot, hogy mennyi korkülönbség van közte és Cristobal között. Érdekes lesz ez a hétfõi rész.
suxel 2014 máj. 30. - 11:06:35
(1707/2174)
95:
- Véleményem szerint próbálják a részeket jobban kitölteni, s így egyre több a visszaemlékezés az utóbbi idõben.
- Na kb ilyesmi reakcióra és fogadtatásra számoltam Eduardotól. Persze Sofiának be kellett mennie, s majd a titok ellenére is elújságolni Mariananak. Eduardo ugyanakkor elõvigyázatos volt és begyûjtötte a képeket, mire Mariana odaért, na most tuti a pendrive-ot akarja Mariana mindenáron megszerezni.
- Ramon koslatása mindenkihez Blanca telefonszámát kajtatva elég cink volt. A nagy igazságérzetes pali azért segített volna elszökni az apósának, aki mégcsak nem is igazán kedveli.
- Catalina is elment az igazság kiteregetésével Cristobalhoz, de õ meg csakugyan tudja, ha elmondja a Sofia-ügyet, akkor annak az is a velejárója, hogy õ is lebukik, mint szeretõ. Most, hogy behívták Rafaelt kíváncsi vagyok milyen irányba mozdul el az ügy!
suxel 2014 máj. 29. - 23:16:13
(1706/2174)
-Ezzel én is így vagyok, megtanultam a telenovellák nézése közepette, hogy vannak dolgok, amin túl kell lépni, mert akkor lehet nem tudnánk egyet sem élvezni. :)
- Miután megnézem a részt, annyi gondolat jár a fejemben, s ahogy írom lefelé, és már a felénél tartok annál jobban kell gondolkoznom, hogy mi maradhatott ki. Ezt minden résznél eljátszom, pedig még át is olvasom, de a Salvadoros csók is egy ilyen momentum, amit akartam írni, de mégis kimaradt.
-Remélem Zuritának több fõszerepet nem adnak, legyen valami másodrangú karakter, de fõszereplõnek nem kérem. Az a helyzet és Lissettevel is így vagyok, nem tudom, hogy a karakter nem passzol neki, vagy mi a bajom vele, de még 1998-ban az Acapulco szépében nem voltam kiábrándulva belõle, nagyon is szerettem a gõgös Ana Cristinát. Viszont Juliana Grajalest alias Catalinat szívesen elnézegetném máshol is, minden téren imponáló kis nõ a számomra. :)
suxel 2014 máj. 29. - 23:10:35
(1705/2174)
Na majd meglátjuk, hogy a 80-as évek filingje mennyire fog átjönni a Kate del Castillos sorozatban, bár tegyük hozzá, hogy õ nagy húzónévnek számít majd Sara Maldonadoval ellentétben. :)

Jah Los Miserables: mellette szól szerintem, hogy benne lesz Diego Soldano is. :)
offtopic
handi99 2014 máj. 29. - 22:14:15 Előzmény suxel
(1704/2174)
"Catalina az elszegényedés útjára lépett,"
Így jobban illik Ramónhoz. Nem? ;)
"-Amit nem akarok egyszerûen elhinni, hogy Ivan nem ismeri fel Blancat, aki sikeresen beférkõzött az egyik manusznak a bizalmába. És persze ajándékot küld Raquelnek, Blanca pedig kihasználja az alkalmat és bemegy Valentinához, Eduardo meg a hangjából felismeri és bemegy megkérdezi, mit keres itt. Kíváncsi leszek mi lesz Eduardo reakciója, arra tippelek, hogy nem buktatja le, de elküldi, viszont elég szkeptikus lesz vele szemben, fõleg ha azt mondja majd Blanca, hogy Raquel puffantotta le Valentinát."
Én se értem, de lépjünk túl rajta. Blanca egy nagyszerû impostora. :D
Az elõzetes alapján Eduardo nem fogja leleplezni.

Ja, és a múltkori részben bírtam, amikor Salvador megcsókolta Blancát. Kár, hogy nem lesz belõle semmi...
offtopic
handi99 2014 máj. 29. - 22:04:56 Előzmény suxel
(1703/2174)
Szerintem is. :)
Camelia: nekem tetszett, ezért nehéz megmondani a bukás okát. Talán az lehet, hogy annyira nem jött be a népnek a 70-es évek fílingje. Elsõre nagyon furcsa volt a szereplõk ruhája, hajviselete, stb... + a szereplõk többsége "ismeretlen" volt. Nem volt egy igazi "sztár" sem köztük, akivel el lehetett volna adni a sorozatot.
... és igaz, hogy tetszett, de azért el kell ismerni, hogy a LRDS és az ESDLC is jobb.
offtopic
handi99 2014 máj. 29. - 21:57:02 Előzmény suxel
(1702/2174)
Szia! Köszi! :)
Amikor elõször szó volt errõl a sorozatról, még nem tudtam, hogy mit gondoljak róla. Sikerül-e úgy adaptálni, hogy vmi értékelhetõ jöjjön ki belõle. Így a trailer után azt mondom, hogy ezt nézni fogom.
suxel 2014 máj. 29. - 10:57:57
(1701/2174)
94:
-Túl sok új dolgot nem kaptunk ebben a részben szerintem.
-Adriano jó hosszan eljátszadozott Raquellel, de sokat nem ért el vele, majd felkereste Cristobalt és követelte a pénzét, amit Raquel kicsalt tõle. Pénz helyet kapott egyet a kopasz fejébe, Cristobal meg persze az álszent, aki inkább nem néz szembe a tényekkel, miközben õ tudja a legjobban micsoda aljasságokra képes anyuci.
-Eduardo kontrollálhatatlan és hazavitte Valentinát.
-Jorge és Karina sokadjára játszották el, hogy hazavitte Karinát, hogy feleségül veszi, Raquel meg ahol érte savazta.
-Catalina az elszegényedés útjára lépett, ám sikeresen beszólt az élcelõdõ Mariananak azzal, hogy tudja, hogy nem Eduardo Sofia apja.
-Amit nem akarok egyszerûen elhinni, hogy Ivan nem ismeri fel Blancat, aki sikeresen beférkõzött az egyik manusznak a bizalmába. És persze ajándékot küld Raquelnek, Blanca pedig kihasználja az alkalmat és bemegy Valentinához, Eduardo meg a hangjából felismeri és bemegy megkérdezi, mit keres itt. Kíváncsi leszek mi lesz Eduardo reakciója, arra tippelek, hogy nem buktatja le, de elküldi, viszont elég szkeptikus lesz vele szemben, fõleg ha azt mondja majd Blanca, hogy Raquel puffantotta le Valentinát.
suxel 2014 máj. 28. - 22:49:58
(1700/2174)
Los miserables trailer: https://www.youtube.com/watch?v=YOT-VaGXQs0
Összességében rosszabbra számoltam, egész érdekesnek tûnik. Ugyanakkor kicsit erõs is nekem, na majd meglátjuk.
suxel 2014 máj. 28. - 11:35:24
(1699/2174)
93:
- Ejj, de tudtam, hogy Simona nem fogja elárulni az apját és a sírnál mindent meg is bánt. De vajon az írók szerint ilyen könnyen megúszhatja a lány? Jó volt a kis lövöldözõs jelenet Blancara, Ivan ott nagyon jó volt. :)
-Clemente kissé meglepett, de teljesen logikus, hogy nem Raquelt, hanem Leonidast dobta be. Ezen meg sem kellett volna lepõdnöm, mert egyenesen adódik a karakterének ezen jellemvonása, mindenesetre remélem hamarosan Leonidas sorsára fog jutni.
-Juanita, drága Juanita: kissé másképp képzeltelek el, de az tetszett, hogy Rafaelnek kellett beszereznie a zsákmányt. Az nagyon jó volt, amikor Rafael írt neki, hogy szia, hogy vagy és Blanca meg Salvador hátulról nevettek. Itt is látszott, hogy õk tényleg jól mutatnak együtt, nem úgy, mint a kese Eduardoval. És persze az új szolgálónak Blanca csapott fel a Montenegro házban és máris lebukás veszély, bár Blanca élete mindig is ilyen necces helyzetekbõl állt ki.
-Eduardo el akarja vinni Valentinát az intézetbõl, ismét haza. Nem hiszem, hogy Raquel megengedi, úgyis anyuci parancsol, de ha elérõ, az igazán meglepõ lesz számomra.
-Adriano végre szabad, csak azt nem értem, miért a megszállottja annak, hogy Raquel torkához kést szorítson, párszor már támadt rá késsel, és sosem ért el semmit sem vele. Pont most fog?
suxel 2014 máj. 28. - 11:27:25
(1698/2174)
Szerintem jó ötlet volt tõlük, s a Camelia után ez nagyon jól jön nekik. Úgy tudom kapott a következõ évadra egy S3-as berendelést is. Véleményed szerint mi volt a Camelia buktájának az oka? Úgy tudom te szereted a narkónovellákat. :)
offtopic
handi99 2014 máj. 27. - 20:50:45 Előzmény suxel
(1697/2174)
Az elsõ két óra valóban összefoglaló volt, de a 3. nem.

... és persze rating:
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/27/el-senor-de-los-cielos-2-is-third-highest-rated-premiere-in-telemundos-history/267698/

Ezzel a Telemundo elégedett lehet. :)
suxel 2014 máj. 27. - 13:42:48
(1696/2174)
Jah jah láttam. Csak éppen én úgy tudtam, hogy ilyen felvezetõ (az elsõ évadból 3 órában) és az elsõ igaz rész csak kedden lesz.
offtopic
handi99 2014 máj. 26. - 16:10:52
(1695/2174)
Suxel, láttad már a Telemundo eheti mûsorát. Ma nem lesz LI, se EOP. ESDLC (2. évad) lesz 3 órában. Na, ez meglepett.