tanhu 2013 febr. 05. - 10:01:36
(29/109)
Kellemes mozi.Igen három film is bevillant ahogy néztem a Lawless(valami hülye címet adtak neki fékezhetetlen brrr)ám az evvel ellentétben kellõen durva volt, nos ezt a keménységet hiányoltam innen is,ami nagyon ott van és jobb is mint a gangster squad végül is ez nem családi mozidélután a Diznivel szint,noha nincs ok panaszra, az L.A. Confidential(Szig Biz), és az aki legyõzte Al Caponét.A kozmetikai kínos szépelgõ retus ellenére ez egy remek film még így is!
tanhu 2013 febr. 05. - 09:51:17 Előzmény Horcsogg
(28/109)
Verekedni?!Ilyet nem írtam.Csak kivágni mint a taknyot.Az nem ugyanaz...
6/10
offtopic
Bigpapa 2013 febr. 04. - 20:20:45 6/10 Előzmény tanhu
(27/109)
OFF

Nekünk a Django másodszori megtekintése során sikerült egy 6 fõbõl álló kisebbségi csapatot kifogni a Lurdyban.Az,hogy 20 percig pofáztak még hagyján.De az egyiknek 3 percenként csöngött hangosan a telefonja és megállás nélkül dumált. Mi ketten voltunk a haverommal, nem kell félteni õt sem. Felálltunk és kitessékeltük a srácokat a terembõl. Kint illedelmesen megkértük õket, hogy maradjanak csendben és akkor visszajöhetnek a filmre. Ígéretet tettek, hogy nem lármáznak és be is tartották a szavukat, mert szépen csendben végig tudták nézni a filmet. A kis kópé pedig megtalálta az OFF gombot a telefonján, így az sem zavarta a filmélményt :D
Azt hiszem, ennél szebben ezt nem tudtam leírni :))))
10/10
offtopic
Marcipáncica_ 2013 febr. 04. - 10:03:01 10/10 Előzmény Horcsogg
(26/109)
:D
10/10
offtopic
Marcipáncica_ 2013 febr. 04. - 10:02:41 10/10 Előzmény tanhu
(25/109)
Off. Nem tudtam. Bár már néha nagyon kikívánkozott volna belõlem egy cifra mondat, de végül visszafogtam magam. A csaj konkrétan beszélgetett és vihogott a film alatt, néha olyan részeknél röhögött fel hangosan ahol aztán semmi humoros volt... vagy pia vagy valami drog (vagy csak a hülyeség) munkált benne. Ez még a szék-rugdosóknál is durvább moziélmény, nem ajánlom senkinek :DD No ennyit mások hülyeségérõl.
8/10
bercesnagy 2013 febr. 04. - 09:16:57 8/10
(24/109)
Egész kellemes, pörgõs gengszter film, bár a Szigorúan bizalmas színvonalát nem éri el. Sean Penn színészi játéka elõtt le a kalappal. Ajánlom mindenkinek. 8/10
9/10
jmisi31 2013 febr. 03. - 19:17:17 9/10
(23/109)
Jó film! Egy percét se bántam meg :) Mindenkinek ajánlom, aki szereti a gengszterfilmeket. 9/10
Horcsogg 2013 febr. 03. - 18:42:51
(22/109)
szerinted a marcipáncica nevû hölgyemény majd leáll verekedni a mögötte ülõ kölykökkel a moziban? :P
tanhu 2013 febr. 03. - 14:16:05 Előzmény Marcipáncica_
(21/109)
És nem tudtál lebaszni neki egy sallert?Az ilyeneket elõbb hazaküldi az ember, és ha nem megy szép szóra akkor ki kell vágni mint a taknyot.Ha meg telefonál kikapod a kezébõl és elhajítod a menjen csak utána a rohadék,ez egyébként mûködik mindig, párszor szólsz, aztán ha nincsen foganatja akkor megnézed mekkorát tud szállni a bunkofon... az ilyenek minek mennek moziba.A film viszont valóban remek ügyesen ötvözi a westernek és a gengszterfilmek hangulatát.Egy hibája volt csak, kevés volt benne a véres és erõszakos jelenet,kicsit kozmetikázottnak éreztem,ez a mozi megérdemelt volna több vért,és brutalitást,de gondolom azért fogták vissza magukat az alkotók,hogy az olyan kis köcsögök is meg tudják tekinteni,mint az a pofázós genetikai hulladék, aki áldatlan tevékenységébõl üvölt,mekkora érzékenységgel bír a filmekre és másokra...
arcansas 2013 febr. 03. - 13:19:36
(20/109)
A film tetszett nagyon! Egy pillanatra sem unatkoztam a film alatt.

SPOILER

A vége annyira nem tetszett. Úgy éreztem végig a film alatt a verekedõs részeknél úgy éreztem,mintha egy jó képregényt néznék. Ryan Gosling hangja nagyon zavart, annyira vékony hangon beszélt, túl nyálas volt a filmben ez miatt. Kicsit keményebbre is vehette volna a figurát. Emma Stone rendben volt,semmi extra. Sean Penn számomra most egy új arcát mutatta, jól játszotta a szerepét. Kicsit mutathatták volna magasabbnak is, akkor hitelesebb lett volna.
Macskara 2013 febr. 02. - 23:37:22
(19/109)
végre egy jó film!! minden a helyén..
SpencerBarnes 2013 febr. 02. - 12:14:21
(18/109)
Szerintem meg nagy hülyeség, hogy más véleményére adva nem nézel meg valamit...
Horcsogg 2013 febr. 02. - 11:03:25
(17/109)
Hát igen, szívem szerint én is megnézném, de rottentomatoes-on is csak 33%-ot kapott :( Ha ott ennyire le van húzva egy film az tényleg jelent valamit.
10/10
Marcipáncica_ 2013 febr. 01. - 22:41:32 10/10
(16/109)
Ez azzzzzzzz!!! :)
A film, amit végig izgultam, néha nevettem, és egy percig nem unatkoztam alatta.
A karakterek, a történet minden egyben van. Szerettem. Megvett kilóra.
Ez a film a kevés 10 pontosok közé tartozik nálam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

ui. és teljességgel off:
egy dolog rontott csak a film élvezeti értékén sajnos....: hogy a mögöttem ülõ kis tizenéves p*** végigpofázta és röhögcsélte.... :(
SpencerBarnes 2013 febr. 01. - 19:22:02
(15/109)
Délután volt meg az arénában
Ha egy szóval kellene jellemeznem: "tökéletes"
Engem marhára nem érdekel a sok zsúrpubi kritikus véleménye, sajnos az utóbbi idõben pont ezen "szakemberek"
véleménye által lehúzott filmek ütnek számomra a legnagyobbat.
Szerintem a 7.1-es imdb átlag se magától van.( viszonyítás képen "az aki legyõzte Al" 8.0 pontos.
Egy perc üresjárat se volt a filmben, jó volt Nick Nolte-t is látni :) a nagy Öreg.
Vagy Robert Patrick, aki végre nem egy ZS kategóriás filmben "terminátorkodott"
A városkép is makulátlan volt, autók stb minden a helyén, engem az se érdekel ha mind CGI volt...élethû volt és látványos.
Mindenkinek kihagyhatatlan darab aki szeretni a régi gengszter filmeket.
Természetesen aki fikázni akarja, talál rajta fogást, mint minden filmen...de aki 2 órát szórakozni, az nézze meg bátran
Csacsoa 2013 jan. 31. - 21:31:12
(14/109)
Én még nem láttam,de abban nem értek veled egyet,hogy újitasra szorul a mûfaj
...talan nem a legalkalmasabb karaktereket talaltak me ra! Ott van pl a Boardwalk Empire sorozat! Eazmeletlen jó karakterek vannak benne es hihetetlen jo sorozat :) teli izgalommal.
Mr. D 2013 jan. 31. - 20:24:16
(13/109)
Az elõzetes, rossz kritikák azért felkészítettek a csalódásra... és igazából be is igazolódtak. Ezzel a filmmel kapcsolatban rengeteg a kérdõjel. Elõször is, miért gondolta a Warner Bros. hogy szükség van egy teljesen klisékövetõ gengszterfilmre 2013-ban, mikor épp hogy újításokra szorulna a mûfaj, ha fel akarják támasztani. Másodszor, miért gondolták úgy, hogy a Zombieland és a 30 perc, vagy annyi se direktora, Ruben Fleischer alkalmas rá, hogy egy vérbeli gengszterfilmet tegyen le az asztalra? Harmadszor, õ maga miért gondolta úgy, hogy egy jó gengszterfilmhez elég stílusosnak lenni, és miden más ennek teljes mértékben alárendelhetõ? Na azt értem, hogy a teljesen papírforma karakterek megformálásához miért kellettek ilyen nagyágyú színészek (valahogy el kell adni!), azt viszont már nem, hogy õk mégis mit láttak a forgatókönyvben, amiért belementek ebbe a filmbe. És ha már elvállalták, miért csak félgõzzel dolgoztak? Sean Penn miért gondolta azt, hogy burleszk-szerûen kell megformálnia Micky Cohent? Ryan Gosling miért úgy játszott végig, mint aki félig alszik?
És így tovább... sajnos ez nem fogja feltámasztani a gengszterfilm mûfaját. Legközelebb talán valami merészebb alkotót kellene megbízni eme nemes feladattal.
szemiramisz 2013 jan. 29. - 06:45:56
(12/109)
Tegnap láttam, nagyon jó film, feliratos!! Elég keményen kezd, odaszögez a székbe, nagyon szép a képi világa, izgalmas, szuper színészi munka, csal jót tudok mondani róla. nézzétek meg!!
Mr. D 2013 jan. 23. - 17:26:17
(11/109)
Szerintem ebbõl nem lesz szinkronos kópia. Eredetileg biztos szinkronos bemutatót tervezett az Intercom, azért készült szinkron az elõzeteshez. Aztán félúton biztos meggondolták magukat. Argo-akciónál is ez volt, vagy a Hugonál. Ha szinkronos bemutató lenne, akkor a port.hu-n az lenne kiírva, h színes, magyarul beszélõ amerikai film, és szerintem nem elírásról van szó. És igazából ez nem is az a fajta film, amihez annyira kéne a szinkron.
DonikaT90 2013 jan. 22. - 11:27:30
(10/109)
Igen lehúzták, de én a TED után nem bízok bennük, mert azt meg felhúzták pedig egy 0.