offtopic
guess.who 2023 jan. 22. - 17:59:06 Előzmény Bonitó
(42/282)
"ne veszítse el a kapcsolatot Vicával, akiért annyi mindent megtesz?"
Szerintem Géza éppen hogy SEMMIT nem tesz Vicáért, csak ígérget és jár hozzá ingyen huncutkodni - ezt elégelte meg Vica, mikor odaköltöztette magához Tónit. Éppen ezért írtam az előbb, hogy (ha a forgatókönyvírók tartják magukat a karaktereik jelleméhez), akkor fog még Vica meglepetéseket okozni.
offtopic
guess.who 2023 jan. 22. - 17:56:13
(41/282)
Engem ugyan inci-finci fikarcnyit sem hoz lázba a "focis" téma, csak az imádnivaló Lovas Rozi miatt néztem bele (no és mert mellette a Kapitány-istállóba tartozó Mi kis falunk több szereplője is feltűnik benne). Igazság szerint nagyon féltem tőle, hogy egy ilyen maszkulin szerepben mennyire fog tudni jól teljesíteni, mert azért valljuk be: Lovas Rozi egyáltalán nem egy férfias figura... :) Aztán az első rész első jeleneteiben meghallottam Monica Gaztembide hangján megszólalni, és onnan helyére is került minden: az igazgatóhelyettes orrával való közeli találkozások elég egyértelművé tették, hogy nem lesz nagy baj, és ha úgy nézzük, ez a sorozat nem csak "Tóni" férfiposzton való helytállását mutatja be, hanem Lovas Roziét is.
Szóval végső soron nem lesz ez rossz (pláne hogy Búss Gábor Olivér az egyik sztorifelelős), ha nem viszik túlzásba a labdarúgós részeket és nem feledkeznek meg a verbális humorról és az erős, adok-kapok dialógusokról. Persze Tóni mellett vannak még jó karakterek, Vica titkárnő (Sztarenki Dóra) valószínűleg még fog meglepetéseket okozni, de Csilluka (Pásztor Virág) is hihetően játssza a butácska milliomos-barátnőt. Külön kiemelném még Kisari Zalánt, aki a magyarul nagyon nehezen beszélő Stoyant játssza igen jól - és teszi mindezt úgy, hogy amúgy egri születésű. :)

Rajkai Zoltántól picit már kezd egysíkúvá válni ez a szigorú maffiózó/befolyásos pártkatona panelszerep, kicsit akár még egy Éderes ezermester-zsenit is szívesebben vennék már tőle...
offtopic
luci87 2023 jan. 22. - 17:52:14 Előzmény Bonitó
(40/282)
Nem,nem onnan volt ismeros,mivel nem neztem a a B.k et...illetve az elso jopar resz utan abbahagytam,mar jo regen.
Talan a Hotel Margaretben volt Epres Attila lanya...
Bonitó 2023 jan. 22. - 17:39:16 Előzmény luci87
(39/282)
Igen, Vica (Sztarenki Dóra), mint titkárnő valóban kissé "butácska" karakternek van beállítva. És jól látható a közel két évtized közte és a polgi között.
A feleséget alakító Szinetár Dóra játékára vagyok kiváncsi. Mint tudjuk azt nyilatkozta a színésznő, hogy még nem játszott semmilyen napi sorozatban.
Remélem, hogy a polgármester férj pedig, minél előbb lebukik! :)

Ha jól értettem, akkor nem ismerted fel Lacinak a fő szponzornak a barátnőjét?
Laci barátnője Pásztor Virág , a Barátok köztben szerepelt, mint Berényi Tímea.
(Köztük is van több, mint húsz év korkülönbség.)
luci87 2023 jan. 22. - 16:45:04 Előzmény Bonitó
(38/282)
Vica eleg butacska,rogton " elájult," es terdre rogyott,mihelyt meghallotta a pezsgot,es az epret emlegetni...neki mar ennyi is eleg...Kivancsi vagyok a feleseg elott mikor buknak le majd.
Laci a foszponzor fiatalka baratnojet ki jatssza,olyan ismeros...korban a lanya lehetne szerintem..
Bonitó 2023 jan. 22. - 16:38:40
(37/282)
Nekem is határozottan tetszett, hogy Vica a titkárnő, olyan helyzetet teremtett Tóni befogadásával, hogy lehetetlenné tette a polgármester látogatását reggelente. Remélem, hogy polgármester ezek után - a leggyorsabban - elintézi Tóninak a beígért szolgálati lakást?! Ha egyáltalán vissza akar kerülni Vica közelébe. Vagy,netán  megsértődik?!
De amire leírtam a fentieket, máris kiderült, hogy nincs harag, mert már a férfi öltözőben egymásnak estek! :) A félidő miatt a  játékosok megzavarták a "nagy munkában" Vicát és a polgit. Szerencséjük, hogy Csaba észrevette a polgi zakóját és eldugta gyorsan.....

Az újságírók viszont nagyon kiváncsiak Tónira. Az ellenfél "fogyatékos, rövidlátó" edzője nem volt olyan érdekes számukra. "Szuper" volt a kérdések sorozata is az újságírók részéről, hogyaszongya,  " részletezné nekünk a bukás részleteit?!"

Tetszett az is, hogy Tóni vette a lapot, hogy Csemberen egy tyúkon is múlhat a győzelem?! A csirke suttogóóó?! Majdnem lenyeltem az almát a röhögéstől...............
Tűpontos a jellemzés, a három "főnökről!" Node ki is a főnök?! 
- Géza a polgármester (Hevér Gábor) aki nemcsak a csapat győzelméért küzd, hanem azért is, hogy ne veszítse el a kapcsolatot Vicával, akiért annyi mindent megtesz? 
-  Laci a főszponzor (Schmied Zoltán), aki minden pénzt megadna, hogy eltűnjön Tóni?
-  Csabi a sportigazgató (Sarkadi Kiss János) a kisember, aki nekem végül a legszimpatikusabb?

Drukkolok Tóninak, remélem nem fogja feladni?!  
Azt is remélem, hogy én sem fogom feladni a sorozat nézését, mert azért egy idő után nem szórakoztat, hogy a csapat viszont "jól elszórakozik" Tónival.
Azért kellene egy pár szerethető figura is, aki Tóni mellett áll........ mert egy idő után már unalmas lesz Tóni szélmalom harca.................
10/10
Rojita 2023 jan. 21. - 21:16:46 10/10
(36/282)
Nagyon jó forgatókönyv. Minden jelenet talált.
Rainwalker 2023 jan. 21. - 20:35:00
(35/282)
Norbi a fődrukker. Meg csirkesuttogó... Leestem a székről!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
anonemde 2023 jan. 21. - 18:20:25 Előzmény Filmkritikus1980
(34/282)
Mester! Részletezné még a bukás részleteit?
10/10
bumbim 2023 jan. 21. - 16:08:34 10/10 Előzmény Roland75
(33/282)
mert megérdemled. A fene a gusztusodat.
1/10
Roland75 2023 jan. 18. - 19:20:11 1/10
(32/282)
Mostmár van okom a Tv2-re kapcsolni szombat este.
8/10
napraforgó 2023 jan. 17. - 05:21:57 8/10
(31/282)
Na, törölték a képeket. A port már megint visszafelé megy.
6/10
amiraa_daaa 2023 jan. 16. - 21:25:09 6/10 Előzmény napraforgó
(30/282)
Vica karaktere nem tul okos de egy kedves lány, szerintem egyik legjobb karakter, bár kérdés hogy miből van neki ilyen fullos lakása :D Nekem Toni "too much" kategória. A férfi karakterek meg mind önzőek és csak a saját céljaikra és kielégülésükre gondolnak nagyon tűpontos társadalomkritika. :D
6/10
amiraa_daaa 2023 jan. 16. - 21:14:38 6/10 Előzmény janderka
(29/282)
én is Danikára tippelek de ezt a szőke hajat hogy engedte magára varázsolni :d
8/10
napraforgó 2023 jan. 16. - 04:22:01 8/10
(28/282)
Jó lenne, ha egy (vagy több), férfi is kiállna Tóni mellett és nem csak titokban, vagy a háta mögött. Most a polgármester - politikai megfontolásból nem akarja lecserélni, Csabi, a klubvezető megérti ezt és támogatja is az ötletet, de azért ő egy lépést sem tenne Tóniért. Oletics (Mohácsi Norbert) a nő segitségére van ugyan, habár látszik, hogy nem egészen önzetlenül. Alighanem valami ellenszolgáltatást vár a nőtől. Akinek meg épp pont tele a hócipője a lusta, trehány férfiakból.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy birkózik meg Tóni a helyzettel.

Tetszik, hogy Vica olyan helyzetet teremt Tóni befogadásával, ami lehetetlenné teszi, hogy a polgármester látogassa őt reggelemként, vagy bármikor máskor. Biztos vagyok benne, hogy a polgi ezek után elintézi Tóninak a korábban már beigért szolgálati lakást. Hát, ha Vicához közel akar kerülni....
8/10
napraforgó 2023 jan. 15. - 20:07:23 8/10 Előzmény janderka
(27/282)
Azannya! Nagyon ügyes vagy!
janderka 2023 jan. 15. - 20:07:14 Előzmény luci87
(26/282)
Akár ő is lehetett. De szerintem "Dani". Az szerelmes beléje. A követekező részben meg is vallja neki.
offtopic
luci87 2023 jan. 15. - 19:54:58 Előzmény janderka
(25/282)
Vajon ki irhatta?Egyedul a szertaros neni fogadta szeretettel...
janderka 2023 jan. 15. - 19:30:02 Előzmény napraforgó
(24/282)
Arra kiváncsi voltam én is. Vissza is kerestem és megtükröztem.
Az volt ráírva, hogy "TÓNI, MEG TUDOD CSINÁLNI!"
10/10
Pünkösdi Kató 2023 jan. 15. - 16:28:17 10/10 Előzmény Tuti Ágika
(23/282)
Maradjon csak a heti egy rész és nem azért, mert a sorozat rossz. Sőt, kifejezetten tetszik, bár a focit nem kedvelem. Napi sorozatként nem tudnám követni, hamar lemenne egy rész, nem maradna meg bennem, se a sztori, se a poénok. A Keresztanyu, Drága örökösökért nem kár, hogy napi sorozat, nézem, de már minek...