Téma: Halál Hotel

kiskiss 2015 júl. 30. - 08:52:47
(3/3)
Érdekes, nekem tetszett. Egyáltalán nem gondolom, hogy a színészek szenvedtek volna. A nézõk lehet, de ez nem az elõadás hibája, hanem a közönségé, aki képtelen lelazulni és felszabadulni. A téma nyilvánvalóan sok embert feszélyez, én azonban mertem jókat nevetni a remek morbid poénokon, de ez valóban nem volt jellemzõ a feszengõ közönségre. Jó az ötlet, jók a karakterek, Õze dadogós alakítása pedig óriási fricska és telitalálat. Szerintem igenis szabad és kell mást is csinálni, mint Shakespeare-t elõadni klasszikus rendezésben.
Legszívesebben megszerezném a szövegkönyvet, hogy ezt a sok poént még egyszer elolvashassam. A magam részérõl gratulálok mindenkinek, aki hozzátett ehhez az elõadáshoz. Az meg, h berepült a színre egy denevér az elõadás közben, hihetetlen, megrendezni nem lehetett volna jobban.
Cs Sz 2015 júl. 26. - 23:18:22
(2/3)
Ez valami borzalom volt... Senki sem olvasta el a darabot, amikor mûsorra tûzték? Szenvedés a nézõknek, szenvedés a színészeknek.
1/10
annabp 2015 júl. 23. - 09:27:42 1/10
(1/3)
Katasztrófa.
Szegény színészeket sajnálom. Az érdekükben könyörgöm, hogy vegyék le a mûsorról a darabot, ne kelljen tovább szenvedniük benne és a végén a megalázóan gyér és halk tapsot átélniük többet.
Az írót és a rendezõt kérem, hogy gondolják át a karrierjüket.
Ha a darabot egy kisváros gimnáziumának közepesen tehetséges társulatának elõadásában látom, akkor jóindulattal üzenném a gyerekeknek, hogy sok-sok gyakorlással lehet belõlük valami. De ezt így ebben a formában színpadra engedni... elképesztõen rossz volt.