1/10
Zmenne márc. 27. 16:56:43 1/10
(1/1)
Sajnos, ez a mai Hollywood legnagyobb hibája. A fantázia és az ötlet hiánya. Nem tudnak új filmeket/sorozatokat kitalálni, így vagy élőszereplős-filmet csinálnak a mesékből, vagy újból feldolgoznak egy annói filmet. Rendben, az alapötlet jó, hogy mivel a HP filmek nagyon sok részletet/ szereplőt kihagytak, így sorozatban valóban jobban bele tudnak tenni mindent is a könyvből.
Nekem 2 dolog nem tetszik ezzel a projekttel.
1: Őszintén szólva, a filmek hoztak magukkal egy olyan varázst, amit nem lehet űberelni. A színészeket, én őszintén szólva, mind a HP filmekhez kapcsolom. Egy gyerekkort adott a 8 film, amit imádtam. Nem értem minek kellett felhozni megint az egészet. Jó volt úgy ahogy.
2: Őszintén szólva, nem olvasta el a crew a könyvet? Mármint, pl a szereplők kinézetét. Mert már nekem a Hermione sem tetszik alapból, no de akkor meg se említsem Pitont. Borzadály, amit műveltek a karakterrel. Ez a másik legnagyobb probléma, a mai filmekkel. Hogy mindig bele kell tenni feketét/meleget a filmekbe. Ez még okés is lehetne (bár a meleget, azért nem támogatom), de ha nem tudnak ilyen karaktert kitalálni, akkor egy létezőt sötétítenek be. És nem érdekli őket, hogy alapból pl a Piton fehér volt. Ugyanez bajom volt az Így neveld a sárkányodban az új Astriddal is. Tényleg kiakasztó, ami most megy a filmiparban.