Téma: Házasodna a gazda / Ismerjük meg a gazdákat!

Amiel 2019 szept. 19. - 14:49:47
(13/113)
Az most komoly, hogy a Niki nevezetű "gazdasszony" (gazdálkodás nélkül :D ) azért dobta az egyik csávót, mert az a 40 fokos nyári hőségben mert félmeztelenül lezuhanyozni odakinn??? :D :D :D Atyagatya!!! Az elején se volt szimpi ez a csaj, most meg pláne. Kicsit el is van szállva magától. Ő talán ruhában fürdik? Mégis mit várt, hol s hogyan tisztálkodjanak a "pasijai", amikor egy normális háza sincs és azoknak emiatt sátorban kell csövezni a prérin? Ahhhhhh nem is értem. :D
Gollam24 2019 szept. 16. - 13:03:47
(12/113)
Olyan naívak vagytok.
Ez is csak egy show-műsor a sok közül.
Miután vége van, mindenki megy, amerre lát, kb. olyan, mint az Alekosz feleséget keres című műsor, ugyanaz a zsáner, ha megfigyeltétek, csak ebben egy gazda keres nőt.
Ennyi.
10/10
István Tolnai 2019 szept. 16. - 10:57:08 10/10 Előzmény adelheid
(11/113)
Én azt látom a hozázóásokból, hogy it
Mitha valami melóst keresnének.
Elvagytok tévedve ezek párt keresnek nem segédet. Szétkéne nézni vidéken a mezőgazdasági vállkozók feleségei sem autómentéssel foglalkoznak, én pl. Egy ijen leragdt autó közelébe se engedtem volna egy nőt.
Szerintem mibdenütt vn elfogadható nő és pasi a csajnál csak jól kell dönteniük. Az eggyik gazda mondta, hogy a lány sürög forog a konyhába stb az tudja mire kell figyelnie, mert nem szántani kell a csajnak. Csak azt kel elfogadnia, hogy a leendő párja nem egy bankban dolgozik.
Szeintem a lány emondta nem az írta amit kelett volna, egy levél csak paír, nem tükrözi a navódi tulajonságait.
10/10
István Tolnai 2019 szept. 16. - 10:54:11 10/10
(10/113)
Én azt látom a hozázóásokból, hogy it
Mitha valami melóst keresnének.
Elvagytok tévedve ezek párt keresnek nem segédet. Szétkéne nézni vidéken a mezőgazdasági vállkozók feleségei sem autómentéssel foglalkoznak, én pl. Egy ijen leragdt autó közelébe se engedtem volna egy nőt.
Szerintem mibdenütt vn elfogadható nő és pasi a csajnál csak jól kell dönteniük. Az eggyik gazda mondta, hogy a lány sürög forog a konyhába stb az tudja mire kell figyelnie, mert nem szántani kell a csajnak. Csak azt kel elfogadnia, hogy a leendő párja nem egy bankban dolgozik.
adelheid 2019 szept. 15. - 21:07:32
(9/113)
A lànynál a Misi nevü szereplő egy igazi pojáca, egyáltalán nem odavaló. Nem is tudom mit látott benne az a lány.
Amiel 2019 szept. 09. - 10:58:00
(8/113)
Szerintem meg egyik sem, mert nem illik egyikük sem se abba a környezetbe, Misi gazdához pedig pláne nem. Ritka egy rendes, normális ember, Férfi! Valamelyik csaj majd jól kihasználja, aztán otthagyja... De a többinél is ugyanez a helyzet, bár azok a gazdák a nyomába se érnek az előbb említettnek! A csajok meg, huh! Ezek mind városi libák, akik kb. azt hiszik, a fán terem a tej és minden a lábuk előtt hever. Hát nem, azért bizony tenni is kell, ami nekik nem fog menni. Hosszú távon legalábbis egész biztosan nem, max. kamerák előtt egyik-másik még megerőlteti magát, de aztán...! Misi gazdát sajnálom, ő nem az, aki egy ilyen libát érdemel maga mellé! A többiről meg inkább nem írom le a véleményem, nem érdemes. :)
meggy100 2019 szept. 08. - 06:58:21 Előzmény vajk zsuzsa
(7/113)
Hát én se nézem a műsort.....csak belenéztem. Engem is irritál Anikó műsorvezetése, affektál, nem jól nem jókat kérdez.....nem való ő műsorvezetőnek, de ugye meg vannak az rtl-nél a kapcsolatai és ránk erőltetik ezért a csajt.....Sajnos nem az a lényeg az rtl-nél, hogy jó műsorvezetőt alkalmazzanak és akit a nézők is kedvelnek, hanem csak a kapcsolatok a fontosak...pedig mennyi tehetséges fiatal van, csak nincsenek protekciojuk az rtl-nél, de hasonló van a többi tévénél is pl: Tv2-nél
Amiel 2019 szept. 04. - 13:43:27 Előzmény vajk zsuzsa
(6/113)
Nem a műsorvezetővel van ott a gond, hanem az egész magyarított koncepcióval! Pedig szuper műsor lehetne, de nem kirakatp*csákkal, műkörmös, műhajas libákkal! Ki a franc kíváncsi rájuk!? És nem veszi a lapot az RTL, minden műsorába ilyen jellemezhetetlen, kritikán aluli alakokat válogatnak be, egy épkézláb, normális embert még nem sikerült ilyen műsorba bevinniük!
Amiel 2019 szept. 04. - 13:41:00 Előzmény Zsupsz
(5/113)
Arra a csajra gondolsz, nem? Azon én is csak pislogtam. :D :D :D A műsorkészítők megint hozzák a tré formájukat...
Amiel 2019 szept. 04. - 13:40:22 Előzmény olahmiki1959
(4/113)
:)) Hát ez az! Egyébként lenne olyan normális lány/nő, hidd el, aki sokkal szívesebben választaná azt a nyugis, csendvilágot, mint a zajos nagyvárosokat. Csak hát az olyanokat nem válogatják be, mert az nem lenne műsor! Illetve, a normális nők nem is jelentkeznek egy ilyen műsorba, mert tudják, hogy csak a szórakoztatás a lényeg, nem pedig a pártalálás a gazdák részére. Szegény gazdák meg a nagy őt remélik a műsortól...
Volt valamikor az első évad, több évvel ezelőtt. Kíváncsi voltam, hiszen újfajta műsornak ígérkezett. Az első rész ki is csapta a biztosítékot és soha többet nem néztem! Ott is kapásból nyafka pláza- meg kirakatp*csákkal indítottak. Nevetséges, és felháborító is! Mintha normális, épkézláb nők nem is léteznének. Ott kaptam hányingert, azonnal el is kapcsoltam az rtl-ről, többet nem voltam kíváncsi az egész műsorra, ami egyébként egy nagyon jó dolog lenne, de nem így!
1/10
vajk zsuzsa 2019 júl. 12. - 10:05:05 1/10
(3/113)
Ha más vezetné a müsort, megnézném, de Anikótól kiráz a hideg. Aurélióné - madarat tolláról.
Zsupsz 2019 jún. 10. - 06:06:19
(2/113)
Bocsánat de mitől gazda egy majdnem hajléktalanként élő valaki? Nincs állat, nem művel földet, nincs jövőképe vagy koncepciója az elkövetkezendő életre.
olahmiki1959 2019 jún. 09. - 21:15:23
(1/113)
Hát, az első adást elnézve - ahol a gazdákkal ismerkedtünk meg -, nem tudom, lesz-e olyan lány vagy srác, aki leutazna azért a világ végére, hogy ott a térdig érő sárban caplasson, az állatok alól a trágyát reggelenként kiganézza, fürdőszoba helyett a patakra járjon le mosdani, késztetést fog-e érezni arra, hogy ott éljen, víz, áram, társaság, és gyakorlatilag minden nélkül.
Kíváncsi vagyok a folytatásra - különösképpen a műkörmös, mobiltelefonos plázacicákra...:)