Téma: Heti hetes

ZackDieBohne 2008 máj. 23. - 11:49:37
(807/14087)
Most is részben egyetértünk.;-)
De a válságnak azért nem csak "alul" vannak jelei.

A capite foetet piscis.
ZackDieBohne 2008 máj. 23. - 11:48:11
(806/14087)
Nem igaz.
ZackDieBohne 2008 máj. 23. - 11:46:58
(805/14087)
Nem jól látod.
Az emberek többségét nem Orbán állította maga mellé.
Az õ személye korántsem olyan fontos, mint azt Te elhiszed.
Egy politikus, akinek a szerepét nagyon felfújják.
Nem is értem, miért kell mindig róla beszélni.
A gazdasági stratégiát egyébként sem õ dolgozza ki a Fideszben, hanem makroközgazdászok, mint minden normális pártban.

Az emberek nagy része nem a jobboldal mellett van, hanem az ellen, hogy megalázzák, semmibe nézzék,és azt a társadalmi szerzõdést semmibe véve irányítsák, ami alapján regnál a hatalom.
Én sem a jobboldal vagy a baloldal ellen vagy mellette vagyok.
(Az is érdekes, hogy miért jobboldal és baloldal a nevük, holott semmi,
illetve nem sok ideológiai következetesség van ezen elnevezésekben...)
4/10
meszag 2008 máj. 23. - 11:42:21 4/10
(804/14087)
Rendszerváltás volt, állítólag - nekem is úgy mondták - tudomásul kell venni, hogy jelentõsen megnõ a társadalmi szintek közti különbség. Szolidarítás kell, de könyörgöm ne álmodozzon a nyomor. Az nem igaz, hogy egyesek jobban élnek segélybõl, mint más fizetésbõl. Ez durva.
Kellõen pofátlan ember él mint Marci hevesen, lehazudva a csillagot is az égrõl. Morálisan szerintem ez a válság.
Dantes 2008 máj. 23. - 11:41:15
(803/14087)
Akik nem bírtak ki fizetni 300 forinot azoknak nem is kellet.
Hagyjuk már ezt...
4/10
meszag 2008 máj. 23. - 11:38:18 4/10
(802/14087)
Nem is írtam, hogy mindre vonatkozik. És az emberséget kérem rajtuk számon, mivel nekik mi vagyunk a munka tárgya. Minden szakmában van jó szakember, meg rossz. Azt kellene nekik is tudomásul venni, hogy az állam ennyit tud egyenlõre fizetni. A többit keresse maszekban, de adózzon.
ZackDieBohne 2008 máj. 23. - 11:38:03
(801/14087)
Na ez az!
Ha semmit sem számít, miért kell elvenni azoktól, akiknek meg számít?
Ez a hozzáállás az, ami távol van a szociáldemokráciától.
Õk megtehetnek mindent fent milliárdos szinten, másoknak meg mutogatják a tévében a fair play kértyás reklámot, amit egy baráti cég készített.
Hahaha.

"Aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerített."
Dantes 2008 máj. 23. - 11:36:44
(800/14087)
Nos, lett volna értelme hanem szûnik meg ilyen hamar.
Bár ki tudja, nem látok a jövõbe.
De Orbán ezzel a 300-al állította maga mellé a jónépet. Remek ötlet volt, tényleg ügyes húzás elhitette a néppel számít valamit a 300 forint, és ha ellene szavaznak hujujujuj de jó lesz.
ZackDieBohne 2008 máj. 23. - 11:33:24
(799/14087)
Egyetértek Veled részben.
De kérlek, ne általánosíts!!!
Igenis sokan vannak, akik lelkiismeretesek, segítõkészek, és tényleg azért lettek orvosok, hogy életeket mentsenek!
De azt nem tudom, hogy miért várja bárki is, hogy az orvosok közül mindenki emberséges legyen és jól végezze a munkáját.
Mint minden szakmában, ott is vannak gyengébbek, sõt, nem is mindig jár együtt a szakértelem az emberséggel.
Egyik ismerõsöm pl. az egyik legelismertebb idegsebész az országban...hát nem egy túl érzelgõs ember, de már sokszáz életveszélyesen sérült embert mentett meg és még valószínûleg fog is.

Csak mindenki a negatív tapasztalatait mondja el.
Az "hülye" orvosokat szidni hovatovább sikk lett.
Pedig az ilyenfajta általánosítás nem fair és igaztalan.

Tehát az általánosítás nem jó dolog.

(15 év alatt a családomnak nagyon sok tapasztalatot sikerült összegyûjteni orvosi téren, fõleg a kardiológusok és szívsebészek terén...sajnos.
És ezek a tapasztalatok eddig túlnyomorészt pozitívak.
És nekik köszönhetõ, hogy él a testvérem.
Dantes 2008 máj. 23. - 11:29:52
(798/14087)
Az különben sem helyesírás hanem hejjessiras.