Téma: Hilal Saral

Timea Hakmen 2019 febr. 03. - 23:07:22 Előzmény hanga549
(1257/1897)
selam abla

"Csúnya volt ez is nagyon - nem akarok spoilerezni, ha odaérsz, tudni fogod, mire gondolok. (Kicsit KG jutott eszembe...)."

Szerintem hányingerkeltő volt. Ami szintén kiakasztott, hogy még azután sem mutatott empátiát, miután Kerim rápirított az érzéketlensége miatt... Nekem is eszembe jutott egy bizonyos szereplő egy bizonyos sorozatból. :D
Megkérdezhetem, hogy neked miért jutott a KG eszedbe? Mivel TeamKuzey-es voltál, nem tudok rájönni, hogy mire gondolsz.

Mahirt én is imádom, Nilay meg kikészít, :D Egyébként nemrég azt álmodtam, hogy úgy lesz vége a sorozatnak, hogy Mahir és Hülya összeházasodnak. XD

"Mindig irigyeltem azokat a nőket, akik így képesek kezelni a féltékenységüket. Én a "hajadatkitépemtebüdösk....!!!!!" típus vagyok."
Hihihi, előre sajnálom Basakot a teknősmentős táborban. ;)

Te aztán népszerű vagy a török pasiknál. ;) Én 2 évig dolgoztam egyetemi könyvtárban, ahol rengeteg török megfordult, de egyszerűen nem voltak hajlandóak velem flörtölni a galádok. Aztán meg csodálkozok, hogy a gerilla se lájkolja a kommentemet. Neyse, nem is kellenek.

Most olvastam egy majdnem biztos forrástól, hogy Kenan a Payitaht Abdülhamid (szultános) és a Halka (Bayram papis, Fazilet mamis) dizikbe is kapott felkérést. A Netflixhez képest azért ez ciki, főleg ha Sinem meg tényleg beteszi magát a Protectorba.
hanga549 2019 febr. 03. - 19:50:43
(1256/1897)



Aztamindenit.... Kadin... Végigbőgtem a 47. részt (most fejeztem be éppen). Emlékeim szerint utoljára Buluton rogytam meg ennyire.
Beste törökjei, hogy ezek mennyire tudnak az én szívembe markolászni... Ezért imádom őket annyire és ezért állnak hozzám ilyen közel. Bőgőmasinát csinálnak folyton hangából... Nagyon ajánlom nektek ez a dizit, Abláim. Gerçekten. Nem hallottam még semmi infót, hogy hány részesre tervezik, de már most tudom, hogy beíródik a sohaelnemfelejtem dizik közé (Bulut mellé). Nem nagyon akarok róla írni, mert nem szeretném elspoilerezni. Viszont szívesen kivesézném veletek, ha esetleg beszállnátok majd a nézésébe. Bőven vannak kielemezni való karakterek - zseni volt ismét az író és készítő gárda. Egy kis zene és hangulat a 47. bülömből: https://www.youtube.com/watch?v=M3n5neTO__Y
Ha majd nézitek és itt fogtok tartani, ezt a dalt (kétszer is!) végig fogjátok sírni... Lett volna filmbéli jelenet is, nem csak ez az állóképes fotós klip, de az nagyon erősen spoileres lett volna.

Az általam eddig látott török sorozatokban számomra mindig egyértelmű volt, hogy melyik karakternek szurkoljak. Két jelölt közül mindig volt egy egyértelmű befutóm, még akkor is, ha a másikat sem tudtam határozottan elítélni. Kadin esetében azonban teljesen összezavarodik az ember. Mind a kettő végtelenül szimpatikus, nagyon szerethető, az indítékaik érthetőek, és a hibáik megbocsáthatóak, szóval bármi is lesz itt a vég, az egyikért tuti, hogy szívek fognak megszakadni.
A gyerekszereplők is igen magasra tették a lécet, úgy a 10 éves forma kislány, mint a kb. 6 éves kisfiú. Fantasztikusan játszik mind a kettő, immár 47 x 2,5 órában. Kalapom emelem, de tényleg. (Talán miattuk is van problémám HS kicsi Hülyával (és Melekkel is.) Sehol nincsenek ezekhez a gyerekekhez képest.)
Kadin Bahar: női karakter soha nem hatott még így az érzelmeimre, mint ő. Igazi NAGYBETŰS ANYA. És az őt alakító színésznő elképesztően hitelesen játszik. Ezért is üt ennyire ez a történet.

Mary, üdv. újra a fedélzeten! :) Hiányoztál!
Óhhhh, ezek szerint jó szokásomhoz híven sikerült ismét beletenyerelnem a tutiba Berk Atan személyében. :))) Bevallom asse tudtam, ki ez fickó, és még soha semmiben nem láttam. A fikázására sem emlékszem, bár lehet, hogy akkor én még nem is voltam barlanglakó. :))) Szóval az úgy volt, hogy felvillant a fotója az egyik FB oldalon és gondoltam elhozom neked, hátha férjhő tudunk adni (és akkor gerillaboy is megmaradt volna Timinek). De (ismét) mellélőttem ezek szerint. Öffff, te válogatós lány, öfff... :))
"Ti egyébként hogy jöttetek rá hogy megtaláltátok a nagy űűűt? Ha fintorgok a real life-asszonyra az már a szerelem jele?"
EVET!!!!! Határozottan. Ez bizony ASK, méghozzá a javából. Üdv. a klubban, drágám! (Mondjuk én már annyira megszoktam Basakot, hogy észre sem veszem, hogy ott ácsorog a zuram mellett. Olyan, mint a tapétában a minta.).
Szerintem készülődhetünk a hennára.

Örömmel jelentem, hogy HS magyar nyelvűből uptodate vagyok, még pénteken este megvolt a 15. bölüm is. Vaybeee, pont nagyon izgis résznél lett vége, most rághatom a kefét jövő péntekig. Szép volt, Hülyácska, bravó! Halkan jegyezném meg, hogy ez volt Kerimünk eddigi talán legártatlanabb házon kívül/részben női társaságban töltött estéje, de hát így járt szegény. :)) Hülya hidegvére félelmetes volt. :)) Mindig irigyeltem azokat a nőket, akik így képesek kezelni a féltékenységüket. Én a "hajadatkitépemtebüdösk....!!!!!" típus vagyok.
Ésss: mekkora volt a két "milliomosnő" landolása török földön! :)) Azok a ruhák, az a fátyolos kalap! Szakadtam. :))
Mahirt imádom. Nekem is kell egy ilyen jópofa szárnysegéd, csak a közalkalmazotti fizumból sajna nem tudnám megfizetni.
Mellesleg mindennel egyetértek, amit írtál. Nem tudom, hol tartasz, de Hülyácska egyetemes kicsapatására erősen hajazott ismét egy tett, bár ez esetben nem Kerimünk volt a károsult... Csúnya volt ez is nagyon - nem akarok spoilerezni, ha odaérsz, tudni fogod, mire gondolok. (Kicsit KG jutott eszembe...).
"Azt meg pláne nem akarom elhinni, hogy abból a cuki tinifiúból 13 év múlva Kaya lett :-D" Allahra, esküszöm én is ezen hüledezek mindig, ahányszor ezt a fószert meglátom. :)) De tényleg, HOGYAN?? :)))

Az a helyzet, hogy Kerim is klassz és cukiboy, de nekem Hüseyin a favorit még mindig. Gondolom azért, mert idősebb vagyok nálatok jócskán, és itt is ugye ő az idősebb tesó, szóval korban jobban hozzám illik, mint a kis bongyori öcskös. De ez a Melek annyira kis jólnevelt őhozzá, szerintem mellé egy ilyen huncut kis menyecske illene, mint pl. én.
Különösen otthoni szerkóban tetszik, de az öltöny sem áll neki rosszul. És egyfolytában azon tanakodok, hogy jó, oké, kényszerből vette el Ursulát, na de hogy volt képes felcsinálni ezt a nőt? Mondjuk a kislány aranyos...

Örülök, hogy elkezdted Cukurovát. Neeeeem, én nem ezt a dizit nézem lengyelül (hanem pl. a Kizim-et). Cukurovával a magyar fordítással együtt haladok. És UGYE??? Van valami megkapó az arisztokratikus külsejű gané pasiban!!! Egy FB hozzászólásban olvastam, hogy sokan vannak, akik neki szurkolnak... Hát azt azért nem, a pasas erősen agresszív és pszicho, pedig még nem is tud mindent...
Mankosnak ezidáig hiába ajánlgattam, de így, hogy már Te is úgy látod, hogy szerinted is bejövős lehet neki, talán meggondolja magát szeretett ablánk és bekapcsolódik a kalandjai követésébe.

FB hódolóimról: nem, nem válaszolgattam nekik (még.) De egyelőre függőben tartom őket, hátha még jól jöhetnek ugródeszkaként török kadinságom megvalósulásában. ;) Török pasikról érdemben nem nagyon tudok nyilatkozni. Nem mertem rájuk nézni, nehogy balhézzon az itthoni uram. :))) Így is rohamot kapott egy üsküdari telefontokokat és kiegészítőket áruló helyes fekete hajú boltos fiútól, aki nagyon kedves volt, megpucolta a telefonomat, leültetett, teát itatott velünk és beszélgettünk(tem!) vele. Mondta, hogy már többször járt Magyarországon és mennyire tetszett neki kis hazánk. Miután véget ért a teázgatás és megtörtént az érzékeny búcsú, az üzletből kilépve, de a következő sarkot még megvárva a férjem kitört: "Ez IGEN!!! Ez tetszik neked!! Ezért akarsz te ideköltözni, hogy udvarolgassanak neked!!!" (Masszívan megsértődött és hisztizett). Amúgy ez olyan kis szépfiú volt, aki mellesleg simán a fiam lehetett volna... :)) Szóval a férjem beverte a durcit, és némán lecsörtettünk a metró aluljáróba, mert már kellett visszaindulnunk a szállodába). Megjött a metró, felszálltunk... és itt attól féltem, hogy ismét kitör a balhé, ugyanis nem volt ülőhely, egy idősebb fickó pont az orrom előtt foglalta el, amit kinéztem magamnak... és egy újabb fiatal helyeske kis török lovag ezt látva felállt, és mosolyogva átadta nekem a helyét. :))) (Ezután Yenikapiig már rá sem mertem nézni a férjemre). Szóval fogalmam sincs, hogy néznek ki a török legények. :)) Majd idén veszek egy sötét napszemcsit és amögött megstírölgetem őket. Lehet titokban még egy két fotót is csinálok. ;))

Mankos, én is hallottam Kenan Netflixes jövőbeli dizijéről. Mondjuk aszerint a hírek szerint Cansu Dere lett volna (ismét) a partnere, de a nő ezt azóta megcáfolta. Mindenesetre az már biztosnak látszik, hogy lesz Netflixes projekt. Itt inkább a MIKOR a legsarkallatosabb kérdés, ugye, Mankoscim?

Én Carpismámról megint feldobott valaki egy pletyót, mely szerint ezúttal a 13. bölüm lesz a finálé. Hivatalos megerősítés, hivatkozási link ismét nem szerepelt a bejegyzésben. Egyelőre betudom ezt is vaklármának, de már nagyon kezdem unni, hogy folyton rám hozzák a frászt.
El is köszönök, mert külföldi barátaim feltették a 8. rész fordítását és megyek nézni, hogy még beleférjen a mai estémbe.

Herkese iyi akşamlar, boldog és vidám jövő hetet kívánok nekünk! Pusszancs!!!

UI: Pocakos strici külsejű Kivómra és a filmre én is nagyon kíváncsi vagyok! :))) Biztos vicces, jókat röhögtek a forgatás alatt. Yilmaz Erdogant a Pillangó óta szeretem.
Timea Hakmen 2019 febr. 03. - 19:39:20
(1255/1897)
Selamlar!

Bocsánat, nem tudtam korábban jönni, az egyik tevével eléggé meggyűlt a bajom.: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/teve-lajosmizse-cirkusz/mrqmsfq
Nem azért hogy panaszkodjak Mary, de a kertet is feldúlták, a kutyáim is ki vannak idegileg. Ha ezt tudom, inkább ír farkast kértem volna. Inkább túl adok rajta. Jófogásra is már feltettem, de ide is kiírom. Figyelem! 2 db Eladó teve. Ár megegyezés szerint. Csere is érdekel, 180-190 cm közötti, barnahajú, barnaszemű Alp Navruz vagy Kenan Imirzalioglu külsejű török vagy nem török színészre.

Mary, annyira örülök a boldogságodnak! :)) A gerillaboyjal kapcsolatos érzelmeket át tudom érezni, belőlem is hasonlóan romantikus és állítias gerillaasszonyi érzéseket vált ki de jajj, inkább befogtam, tudom-tudom, én csak megtűrt személy vagyok a háremben....
Emre bácsival egyébként megromlott a viszonyom, szóval miatta nem kell aggódnod. Még színre lépésed előtt írtam neki, de csak tesztelésből hogy tebrikler az új filmjéhez és nem lájkolta be a hozzászólásom, mindenki másét meg igen, cöh, ki is töröltem. Egy barátnőm is bekövette, neki meg kétszer is megnézte az insta storyját, pfff. Ennyit a friss férjről, apuciról... Hát, ha az asszonyra való fintorgás a szerelem jele, akkor Kivancnak nagyon sok igaz szerelmese van, haha. Ha meg tudnád folytani az embert mert "sevgilim"-nek nevezte az asszonyt egy interjúban, az már valami. ;D
Válásom oka: NEM a bajusz, ennyire nem vagyok felszínes :D az csak az utolsó pont a válási papíron. Selamfriendnek szerintem Melekje van, nem Zeynepe, a mi sztorinkban valszeg én lennék olyan mint Zeynep. XD Photoshop queen barátnőmet szívesen meghívnám, de ő török, lenne egy kis kommunikációs probléma, angolul sem mindig boldogulunk.

Asktan Kacilmaz: dettó! Úgy tud nézni...én állandóan attól félek, hogy mikor üti le Sülis mamát ez a Barzan gyerek.

Hanga abla attól tartok, hogy exapósom mióta fiával elváltunk nem menyeként tekint rám, tövbe tövbe bismillah XDDD Csodálatos az optimizmusod a szerelmi életemmel kapcsolatban, de állítólag már berendelték a 3. évadot is, az egyetlen reményem az, hogy kinyírják a karakterét.. Minden csütörtökön drukkolok a Carpismának, hogy előzze be az Avlut, de tartja magát a kis masszív dög, grrrr. Tessék, te milyen romantikus üzeneteket kapsz idegenektől, én meg örüljek egy selamfriendnek a férjemtől, mi?
Az Organize islert én is nagyon várom, imádom Kivanc külsejét .XD

HS:
"A szerelembeesésének pszichológiája szerintem nagyon jól természethűen van ábrázolva. Végre nem az ötperc után "meghalnék egy csókodért"

Pontosan ezt értékelem én is az ő love storyjuknak a megírásában. Ritkán látni olyan török sorozatot, amiben nem valami nagy családi probléma vagy magasztos elvek miatti "nemlehetünkegyütt" akadályozta a nagy szerelmi vallomást, hanem olyan prózai indok, hogy a férfi egy szabadelvű, "gyáva" alak aki fél az elköteleződéstől és nem biztos az érzéseiben. Fazis Sinanomat is kritizálták emiatt, én akkor is ugyanezt mondtam, attól, hogy a normális nők Yagiz és Hüseyin-féle nagy szerelmekre vágynak, a Kerimek, Sinanok is szerelembe eshetnek a maguk módján. Ezzel kapcsolatban lesz majd egy nagyon jó beszélgetése Hüseyinnek és a Kerimnek. Nem vagyok egy nagy Kerim-védő, de én megértem őt, tisztelem benne, hogy nem akar üres ígéretekkel dobálózni (pedig nem is lennének olyan üresek).

A 15. rész végi Hülya-húzáshoz mit szóltok? Csak én érzem túlzásnak?

Michonne, elkezdtem a Castle Rockot. Még jó, hogy emlékeztettél rá, örökre kiment volna a fejemből. Eddig nagyon berántott a creepy kisvárosi hangulat, és az összetett zavaros sztori, megesz a kíváncsiság, hogy mi lehetett, de mivel nem egyedül nézem nem tudok vele villám tempóban haladni. Bilinek eddig nem sok szerepe volt, de már most imádom a gülü szemeivel. Micheal Pitt (egyetlen Mason Vergerem) óta nem láttam ilyen jó kis psycho arcot. :D
mankosy 2019 febr. 01. - 19:52:59
(1254/1897)
Jaj dehogy nézem :D
Bele-bele szoktam olvasgatni a Cennet topikba, az ott írtak megerősítettek abban, hogy ez is a szokásos szenvedős bambulós börötnös-kórházas tucatsztori
Kenanról még nem olvastam, de szexjelenetkre mindig vevő vagyok

https://www.youtube.com/watch?v=FndmvPkI1Ms

maryriddle 2019 febr. 01. - 15:23:15
(1253/1897)
Na meg még ezt. Csúúúcs :-)) Hanga abla hogy tetszik ez a stílus? :-) Még sosem vártam így Kivo produkciót de ezt tutita megnézem.
maryriddle 2019 febr. 01. - 15:19:45
(1252/1897)
Ezt még muszáj, ez a török dzsigoló style bu ne yaa :-)
maryriddle 2019 febr. 01. - 14:43:41
(1251/1897)
Bocsánat Burcu* a színésznő neve. Tetszik ez a Kuzgun trailer: https://www.youtube.com/watch?v=irZY_GRN2jw Kíváncsi vagyok mit tud kihozni Baris Ardúcból.

Jaj, Hanga abla elfelejtettem reagálni a Berk Atan-os képre. 2015 nyarán ismerkedtem meg vele egy nyári tinisorozatban és lenyűgözött..... lenyűgözött hogy hogy van valakinek bátorsága ennyire NULLA színészi tehetséggel kamerák elé állni. Ő egy régi fikázandó színész volt nálunk még az ősbarlangban, szóval ne haragudj de jót röhögtem hogy őt szántad nekem. Egyébként valóban helyes legény :-) kár hogy pisze orrú. Lehet azóta a színészi teljesítménye is fejlődött, de valahogy nem éreztem égető vágyat rá hogy belenézzek a Cennetbe. Valaki nézi esetleg? Mankos ? :-))

Jaj, Mankos és hallottad-e hogy Kenannak állítólag szerepet ajánlott a Netflix? Csak mondom az első török Netflix sorozatban asztalszexs és pucér Cagatay Ulusoy seggel indítottak szóval biztos jó lesz ez is :-)
maryriddle 2019 febr. 01. - 14:18:30
(1250/1897)
Itt meg kicsit Onur Tunás, nem? Csak a gerillámnak férfiasabb az orra.
Tímea a mondásod egyébként nagyon igaz, de inkább bajuszmentesen kérem, kösz.
maryriddle 2019 febr. 01. - 14:14:56
(1249/1897)
És akkor jöjjön a téma, ami miatt már biztos mindenki tűkön ül és napok óta nem alszik: a szerelmi életem.
Na jó még húzom az időt egy kis Asktan Kacilmaz élménybeszámolóval. Hát ha a gerillaboy nem lenne benne valószínűleg nem nézném, de amúgy nem rossz sorozat, csak éppen rosszul vagyok a főszereplő fickótól vagy inkább az őt játszó színésztől, olyan agresszív fejjel néz sokszor teljesen indokolatlanul hogy szinte félek tőle. HS-es Süleyha mama is itt van, hát tőle is rosszul vagyok ahogy manipulálja és érzelmileg zsarolják Iskender papával együtt a fiukat, hányingerkeltő. A gerillaboy mellett a kis gerilalboy szimpatikus még. (Meggugliztam őket és az a poén hogy egy idősek, pedig az én gerillám kb. az apjának néz ki. 26 éves volt amikor forgatták ezt a sorozatot, hát minimum +10-nek néz ki amúgy egy 26 évesre rá nem néznék kivéve Berkay Hardalt...)
És ugye itt van még exurad is Tímea, aki nem feltétlenül szimpatikus de mégis csak a mi kis sötétoldalas kutyánk kölyke és akármilyen medencében sztriptíztáncos nőkkel enyelgő kis kópé is akkor is százszor inkább neki drukkolok mint a pitbull kutya fejűnek. De a nőci helyében én is elhagytam volna, hiába nem volt szex. Tényleg kócos de nekem jobban bejön mint a mostani lányfuttatós haja. :-D
Szóval szerelmi életemre visszatérve, próbálom nem túlzásba vinni az áradozást, de a gerilla karakterbe 3 rész után teljesen beleszerelmesedtem. Az okát nem tudom megmondani, mert nem egy nagy karakter és ez a talpigférfi harcos legény típus nem az esetem, de ezzel a gerillával olyan vágyak törnek rám hogy raboljon el a civilizációból, vigyen magával a hegyekbe és gyereket akarok neki szülni és a karjaiban akarok meghalni stb. :-DDD Szóval csak nézem nézem és sóhajtozom tőle, ki vagyok a nézésétől és a hangjától, még sosem volt velem ilyen.
Hozzáteszem hogy mindez csak is Yusuf gerillára érvényes, a színésszel Emre Caltilival nem tudom még hogy hogy állunk.
Sosem voltam ilyen rajongó típus és sosem voltam sztárokba szerelmes (na jó, kivéve halott festőkbe :-D), nem tudom hogy ez már szerelem-e, úgyhogy az esküvő még várat magára. Ti egyébként hogy jöttetek rá hogy megtaláltátok a nagy űűűt? Ha fintorgok a real life-asszonyra az már a szerelem jele?
De nem, még tényleg ismerkedünk kell. Kicsit nehéz mert nem egy nagy sztár és valóban a fő munkássága az Elifben volt Van még egy 5 részes mini horrorsorozata, amiről nem tudtam eldönteni hogy művészfilm akar lenni vagy saka, de jót röhögtem: https://www.youtube.com/watch?v=CubF6XdwhAA

Hát szóval nem mentem még férjhez, de azt hiszem párkapcsolati státuszban vagyok jelenleg, szingliség felfüggesztve. Köszönöm a támogatást. És főleg hatalmas köszönet Tímea asszonynak, amiért átadtad nekem mindössze 2 tevéért... hatalmas a szíved. Nem volt könnyű megegyezni a kereskedőkkel majdnem engem is tovább adtak egy kecskéért, de végül sikeresen zárult az üzlet. Megérte. Cserébe majd próbálok neked segíteni a párkeresésben de magamról tudom hogy nehéz.
Köszönöm mindenkinek. Ha úgy döntünk összekötjük az életünket természetesen meghívok mindenkit a hennára és a lagzira is.

maryriddle 2019 febr. 01. - 14:08:59
(1248/1897)
Selam ablák!

Na akkor Hayat sarkisi:
Az a helyzet, hogy a 12. résznél tartok. Muszáj megnéznem belőle szinte mindennap minimum egy részt, előre félek, mi lesz, ha elfogy. Sok mindent nem tudok hozzáfűzni ahhoz, amit mondatok. Igazi sötétbarlangos csemege ez. Érdekes, hogy maga a történet 100%-os tömény szappanopera a szokásos kényszerházasságok, eltitkolt gyerekek, intrikus sogornők/feleségekkel, de amíg egy szappanban valószínűleg Filiz és Kerim lennének a főhősök akiknek csúnyagonosz Hülya akadályozza a szerelmét, hatalmas húzás egy török sorozatban hogy meg merték tenni ezt a nőszemélyt főszereplőnek. Valóban nagy szerencséje a sorozatnak, hogy még a nagyon sötét idők előtt kezdték el forgatni, ma már szerintem nem győznék a nyakukba varrni a különböző pénzbirságokat (pl. gyerekekadásos sztori).
Hülya nyilván borzalmas, nem győzöm írni a dolgokat a számlájára. Ennek ellenére az erkölcsi elemzésébe én se mennék bele túlzottan. Ahogy mindig mondom, nem a mindenkin átgázoló, emberi életekkel szórakozó törtető bestiákkal van nekem a gondom, hanem azzal, ha a forgatókönyvíró meg akarja etetni velünk hogy ezek a mindenkin átgázoló, emberi életekkel szórakozó törtető bestiák erkölcsi piedesztálon álló szentek. Szóval amíg a forgatókönyvíró tisztában van Hülya hibáival, és nem akarja beadni nekünk a szokásos szűzhártyás, piedeszáltra emelős maszlagokat, addig én sem tudok mást tenni, mint élvezettel bámulni főhősnönk erkölcsileg nem éppen elfogadható tevékenykedéseit :-) Mindehhez persze nagyban hozzájárul Hülyacim egyszerre angyali és ördögi bája na meg persze Burcin Biricik frenetikus színészi alakítása. Kíváncsi vagyok, hogy hova tudja még Hülya fokozni a dolgokat. Bár az egyetemes kicsapás az tényleg olyan húzás volt, amit nézőként sosem fogok megbocsátani neki, szóval remélem ezt már nem fokozza :-). A pszichilógiájába még én sem nagyon merek belemenni. Először is nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg csak a gyerekkori szerelme öszöntözte erre a házasságra vagy valami más célja is volt?!
Kerimről én is azt gondolom hogy nem csak az apanázs hanem a családja iránti szeretete miatt ment bele a házasságba mondta is Filiznek (de előbbi jobban ösztönözte), mégis valahogy mindkettő ellentmondásos egy elvbajnok környezetvédő attitűdjéhez. Szóval itt van főhősünk, aki Berlinben szórja a papa pénzét ahelyett hogy dógozna,titokban megházasodik a barátnője háta mögött, lelép a nászéjszakáról, terhes barátnőjét szemrebbenés nélkül abortuszra küldené... Szóval evet, ő sem egy klasszikus török főhős Allahnak hála. Azzal együtt, hogy próbálom őt is megérteni, és bírom Kerimünk fejét, azért - az egyetemes dolgot leszámítva - nekem se szakad meg teljesen a szívem érte. :-)
A szerelembeesésének pszichológiája szerintem nagyon jól természethűen van ábrázolva. Végre nem az ötperc után "meghalnék egy csókodért"... Persze hogy a Hüyesin - Melek a nagy klasszikus ask, hiszem is, hogy vannak ilyen askok. De egy Kerimtől pont ilyen vívódó szerelmet várok. Tetszik a szabadelvű Európában szocializálódott kis Birkuci és a klasszikus szerelemre, házasságra vágyó török nő "harca." Nekem is a flört időszak a kedvencem a szerelmi sztorikban, én is remélem hogy húzzák még amíg szegény Hülya bele nem őrül. Kicsit meg is érdemli :-) Ami a kémia órát illeti, hát igen, szépek az érintésmentes szerelmek is, haha, de nekem is jobban tetszik az ilyen csírizes csókjelenetekkel tarkított féle. ;-) Birkan Sokullura rég kíváncsi voltam. A gerilla előtt talán lehetett volna valami, de megint szokásos: széplegény, de annyira nem jó színész, hogy levegyen a lábamról.
Hüseyin - Melek szálat egyelőre bírom. Klasszikusok ugyan, de valahogy mégsem uncsik. Tetszik Melek kicsit pokróc stílusa, Abi meg nagyon aranyos ahogy papucsférj/papucsfiúi láncait kezdi letépni. Vele aztán tényleg jól elbánt Bayram papa, drukkolok szegénykémnek nagyon. Persze ha sokáig csiki-csukiznak félő hogy átfordulnak uncsiba. A Bahar-ügyet még várom, hogy mi is volt ott, addig nem merek túl elismerően nyilatkozni Melekről, de amúgy kifejezetten az a női karakter esetem lenne. Michonne 2019 top barlangos aranyköpése: "a kis Bahar is nagyon ari, de néha félek tőle, mert hajaz Chucky babára, főleg ha Kaya eteti" Azóta akárhányszor meglátom szegény kislányt ez jut eszembe. :-( :-D
A többi szereplővel kapcsolatban is csak ismételni tudlak titeket. BAYRAN PAPI, mami, Bade, a szolgálók, Bayran abla, Mahir, Zeynep, Zeynep apuci, Arda, Nilay, a tánctanár (!!!) mind telitalálat. Gratulálok a forgatókönyvíróknak és a színészekhez a humorokhoz.
Én a gyerekkori jeleneteket is imádom, talán azért mert van egy unokahúgom aki viselkedésre kiköpött kisHülya :-) A dátumokkal viszont kicsit elcsúsztak, vagy túl idős színészeket castingoltak. Kerim mit tanul hogy 26 évesen még alapszakos? Azt meg pláne nem akarom elhinni, hogy abból a cuki tinifiúból 13 év múlva Kaya lett :-D
Kedvenc poénjaimat nem is tudnám felsorolni, sírvaröhögős az összes bölüm, Bayran papi forever! :-))

Tímea közben megértettem a Hüseyin - Melek párhuzamot a sorsotokkal :-))) Hát ha Selamfriendnek is van egy Zeynepje akkor sok kitartást, de meglátod, megéri küzdeni az igaz ASK-ért (gondolom):-) Reptéri búcsúzkodós kép csodálatos, meg is hatódtam. Barátnőd nem akar csatlakozni a barlangba esetleg? ;-) beillene közénk :-)
Amúgy most nem tudom mit kezdjek veled Valentín napon.... jajj... magamról tudom hogy nem könnyű valamirevaló török legényt találni,
(Ha nem túl indészkrét a kérdés, akkor a válás oka tényleg a BAJUSZ? :-D)

Michonne köszi az ajánlót Engo bey novellákról. Ha lesz egy kis időm beleolvasok.
SAK spoiler: bizony volt ott minden, és még csak nem is a szokásos szájösszetapasztós műcsók. De helyettem inkább beszéljenek a képek:
https://www.youtube.com/watch?v=-t9Dn3DXOdw

Hanga abla: Ohaaa ohaaa micsoda facebook üzenetek ;-)). Nem vagyok olyan indiszkrét hogy rákérdezzek vajon visszaírtál-e, biztos nem. :-) Ja jut eszembe, ésss milyenek a török legények Isztambulban? Milyenek az arányok hány szőrös törpére jut egy Burak Özcivit? Kivóból gondolom nem sok volt :-))

Közben megfogadtam a tanácsod és elkezdtem nézni a Cukorovát. (A Kadinnal majd később próbálkozom) Te most akkor lengyel fordítós verzióban nézed? Mert én az ok.ru-n mégis találtam egy normális magyar feliratos verziót.
Eddig a 2. rész negyedénél tartok. Az 5 percenként valljunk halálos szerelmet egymásnak dolog az elején kicsit kikészített, de már hozzászoktam, ez ilyen kis szentimenti sori, oké, nem baj, kell ilyen is. A színészek is ennek megfelelően játszanak, szerintem egész jók. Az alapforgatókönyv tetszik, a szereplők is, két főhősünk elég klasszik, de nem tudok beléjük kötni, szépek együtt jól áll nekik a pátosz, és ahogy látom esküvő előtti cölibátust sem fogadtak sőőt a természet lágy ölén is képesek szégyentelenkedni ráadásul az ATV-n (állítólag kormány csatornája, furi mert nagyon bátrak az itteni sorozatok). A kedvencem eddig a Mami, remélem nem megy át nagyon gonoszba.
Demir bey alias 2xháromszög bajusz: Amikor először láttam csak megállapítottam hogy rendkívül ellenszenves feje van. Aztán amikor hoztad a háromszögbajszot inkább viccesnek találtam. De be kell vallanom mozgóképen van VALAMI ebben a karakterben, antipatikus arisztokratikus kategória. Legalábbis vonzóbb mint Yilmaz. És Kenan óta a legelengásabb török akit láttam. De mivel hallom hogy undi, próbálok nem bedőlni a vonzerejének. Mankos szerintem neked is tetszene!!! ;-) Egyelőre ennyi, pár rész múlva majd jövök bővebben.
A Carpismát is felmérem legközelebb, de arra most egyelőre tényleg nincs időm nézni. Talán a gerilla után.
mankosy 2019 jan. 25. - 17:20:46 Előzmény hanga459
(1247/1897)
Én telefonon néztem filmet, amíg le nem buktam :D .....az asztalom úgy állt, hogy aki bejött rálátott, szóval a a monitor ki volt lőve..azóta orvosoltam a problémát , de azért figyelni kell, mert jellemzően mindenki azzal foglalkozik a legtöbbet, hogya másik mit csinál vagy nem csinál
hanga459 2019 jan. 25. - 13:21:04 Előzmény mankosy
(1246/1897)
Na de ha nincs kavarás, akkor miből fog adódni a sok félreértés, ami után kibékülhetnek és eltevegelhetnek/kutyagolhatnak? ;))

Hayat Sarkisi a te dizid. Tudom és érzem. És képzeld, még nem volt benne sem börtön, sem kórház. :D (Na jó, kórház egy icipici, de nem úúúúgy, ahogy a többiben lenni szokott.)
Ugyan nem csöpögős, viszont fásultság és álmosság ellen nagyszerű gyógyír. :)) Én most éppen a melóhelyemen nézem lenémítva, de hatalmasakat röhögök közben. Tetszene neked is, hidd el. :) No, hadi, hadi!!! :))))
mankosy 2019 jan. 25. - 12:47:55 Előzmény hanga459
(1245/1897)
Nem depis vagyok, burnout-om sincs (szerintem az eléggé távol áll, hogy meló miatt megkattanjak), egyszerűen fáradt és álmos vagyok mindig
Egy olyan igazán csöpögős vadromantkius sorozatot néznék, semmi kavarás, bosszú meg ilyenek, ahol a főhősök a sok félreértés után egymásra találnak és elúsznak/lovagolnak vagy bármi máson mennek a a nap felé..szóval csak a love forever
hanga459 2019 jan. 25. - 12:44:11 Előzmény hanga459
(1244/1897)
Lemaradt az előbb a cukiság fotó. :))
hanga459 2019 jan. 25. - 12:36:59 Előzmény mankosy
(1243/1897)
Mijezadepresszió?? :)))

Élelmedett korom ellenére mostanában eléggé rám vannak kattanva. Na meg amióta fent vagyok mindenféle "Visit Istanbul", "I Love Istanbul", "Istanbul sokaklari" oldalakon és ott buzgón imádom az isztambuli fotókat, azóta ugrott meg ennyire a népszerűségem. :))) Ha egyszer úgy döntök (hamarosan!!), hogy itt hagyok csapot-papot, akkor akár még jól is jöhetnek ezek az ismi jelöltek. ;))

Ez a kedvencem üzim, az úriember - bár nem török - erősen meglegyezgette a hiúságomat. :)))

Mankosom, szerintem ideje lenne leporolnod a török DVD-ket... ;)
És látod, mindenki hozza itt neked a jobbnál jobb jelölteket..
mankosy 2019 jan. 25. - 11:09:05
(1242/1897)
Engem bárkinek eladhattok tevéért, kecskéért, kenguruért stb, úgyse vagyok használható :D
Ja és még se szűrt, se nem szürt üzeneteket se kapok se ask-ok tól , se random pasiktól :-((((

Szép hétvégét
hanga459 2019 jan. 25. - 09:46:46
(1241/1897)
Jó napot, jó szurkolást mindenkinek!

Ajjjj, de jókat szórakozom az írásaitokon és mennyire imádom ezeket olvasni! :)) Tök jók, mint mindig. Most jövök rá, mennyire hiányoztatok, míg önkéntes számüzetésben voltam. :)

Michonne:

"A házasság dologban én Kerimet egy percig sem sajnáltam, mert aki a saját apanázsa miatt házasodik, az nehogy már egy alázatos szent szüzet kapjon a nyakába, ámen!:)"
Kétségkívül a mi Kerimünk sem egy szent. Ő egy öntörvényû, szabadelvû pasi, aki nem túlzottan becsüli a nõket (enyhén fogalmaztam). Nekem is nyiladozott a bicska a zsebemben, ahogy Filizzel bánt a terhesség beközlése után. Viszont nem gondolnám, hogy csakis az apanázs miatt egyezett bele a Hülyával kötött házasságba. Ebben a családban a csilliárdos aranymágnás Bayram papa dönt mindenrõl és mindenkirõl. A barátja miatt érzett lelkiismeretfurdalás és adósság törlesztés ürügyén belekényszeríti a kisebbik fiát egy olyan házasságba, amit ő nem akar. A nagyfejes és befolyásos Müfittõl való félelmében rábírja a nagyobbikat, hogy vegye el a Ursulát. (Ablák, csak nekem jut eszembe mindig Tóth Vera errõl a Zeyneprõl?). Valójában egyik fiút sem kényszerítette, inkább úgy mondanám, hogy erõs lelki ráhatással megyõzte õket, hogy így kell cselekedniük. (Hüsót de nagyon sajnáltam, Istenem... Én önfeláldozó hõsöm!!) :)) Ezeken mi, török dizi fanok és falók már meg sem lepődünk. Törökénél sok helyen így ment ez, és így megy ez a mai napig. Amúgy érdekes, hogy jellemben mennyire különböző a két fiú. Csakúgy, mint a két lány. Mintha nem is egyazon szülőktől származnának. (Mindkettőre igaz). Külön öröm számomra, hogy végre egy olyan sorozatot láthatok, ahol szeretik egymást a testvérek és védelmezik egymást. Gondolatban végigpörgetve magamban az általam eddig látott diziket, ilyenre még nem sok példa volt. Talán Kurt Seyitben láttam ilyent utoljára. És ha már testvéri kapcsolat: cukiságosan viselkedett Kerim Badeval a lógós napon. Nagyon aranyosak voltak. :)) Ezt például nem néztem volna ki Kerimből. Egyre jobban bírom ezt a fiút. De az általam eddig látott leglegleglegmagasabb cukiságfaktor a mellékelt képen látható. :)) Ez a édes kisbaba ennek ez a bongyorfejű, molyosgós szemű pasinak a vállán... hát olvadoztam rendesen. :)) Amúgy nem az én esetem Birkan, de ahogy mosolyog, azzal engem is le tud venni a lábamról. ;)

"antiszoc maugli" :)))))))) Sírok... :)))

„imdb: Drama, Family, Romance” Feltételezem az igazi dráma majd akkor jön, amikor kiderülnek a turpisságok... ;)) Én nem is értem ezt a lányt, hogy gondolhatja, hogy ezeket majd szépen megúszhatja. Bár szerintem már nem erre gondol, csak lukakat tömköd, de a sok kisebb lukat egyszer csak gejzírként átszakítja majd a sz.......r és kiömlik, és akkor lesz nemulass. Mondanám, hogy alig várom ezt a pillanatot, de az a helyzet, hogy egyre jobban csípem ezt a kis h....lye Hülyát. Időnként már-már megsajnálom. Remélem megéri majd neki, és Kerim rászolgál erre a hihetetlen nagy rajongásra.
Olvadozik erőteljesen a jég, elcsattant az első csók is. Szinte borítékoltam, hogy nem fog sokáig tartani a meghitt pillanat és bongyi csinál megint valami lelombozó Kerimeset.
Abláim, akik már láttátok! Érdekes lesz ez a dizi még azután is, amikor (szerintem nagyon hamarosan) bekövetkezik a kölcsönös ask? (7. rész elején tartok). Merthogy én minden sorozatban a legjobban azt a fázist szeretem, amikor még csak bontakozik ki a kapcsolat. (Ezért is imádtam annyira Fatmagült - azok az ablakon kukucskálások...).

Bayram papa infarktusán nagyon jól szórakoztam. Amikor a mentőben elhallgatott a sziréna, simán azt vártam, hogy a kórház előtt majd kiugrik belőle. Én a csendből pont az ellenkezőjére következtettem, mint a család. Nem lennék meglepve és simán kinézném az öregből, hogy ezt az egész rosszullétet csak megjátszotta, hogy jól ráijesszen a két srácra.

Ursula összeomlás.... áhhhh..... :)))) (Egyetértek, hihetetlen jó karaktereket tudnak összehozni ezek a törökök, és nem ritkán a mellékszereplőket még jobban bírom, mint a főszereplőket - itt most nem.). Ez a nő is tenyérbemászó, de nem olyan bicskanyitogatóan, mint anno Muko. Hüseyin, a kis jellembajnokom milyen szép egyenesen megmondta neki, mi az ábra! PIROSPONT!! Ritka manapság az ilyen egyenes pasi, a legtöbbje ilyen szituban csak mismásol, diszkréten félrejárkál, hogy azért a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Persze a papa infarktusa lehet, hogy átírja majd némiképpen a forgatókönyvet.

És egy pár perc erejéig megjött Cem. Ő gondolom valami kis genya lesz, eleve abból kiindulva, hogy Ursi rokona, és a baljós tekintetéből... :)) Direkte figyeltem, van-e benne valami Kuzeyes, és az a vicc, hogy ...tényleg van. :)

Timea, hoppá!!! Após is befigyel... Mondom én, hogy bontakozik itten ki ismét valami, készül a 2. lánykérés... Biztos mesélt rólad apukájának, aki ezek után jól meg akar nézni magának és lecsekkolni. Úgyhogy odafigyelni ám Instán, semmilyen kihívó fenékbillegető fotó ne legyen fent, sem a tengerparton homokban hempergőző, ill. szexin pucsítós videó. A feltételeidet szerintem simán elfogadja, sőt önként és dalolva. A válóper már nyilván kicsit több időt fog igénybe venni, de legalább lesz közben ideje rendesen megborotválkozni és kiköltözni Avluból.
Mellesleg milyen kis nagylelkű vagy, ahogy átengedted Marynak gerillaboyt. Könnybe lábadt a szemem, komolyan.

Reptéri csókjelenet fotó profilképnek való!!!! (tudom, hogy ez a valóság, nem pedig photoshop!) :)) Az arany mondást feljegyeztem a gyűjteményembe. ;)

Gerillaboyos (Barisos!) sorira még mindig nem volt időm, pedig most már egyre kíváncsibb vagyok. De most nagyon lekötnek Hülyáék (miattuk jegelem IG-t is). És hát 3 hét ínség után ismét olvadozhattam tegnap este a képernyő előtt benim askimet bámulva a Carpismában. (Még hogy lapátra teszik, hahhh....) Nagyon rendben volt a tegnapi rész, hétről hétre jobb a sztori (most pár hétig vendégrendező van bájraktár helyett), remélem a nézettségen is meglátszik majd.

Marycim, reméljük nem szedtél össze semmi kórságot Afrikában tevevadászat közben! Gondolom a hátukon jöttél vissza. Várlak nagyon az élménybeszámolóval!

Herkese (friend) selam! :)
maryriddle 2019 jan. 24. - 22:50:41
(1240/1897)
Sziasztok, most csak a két tevével ugrottam be kiváltani az emberemet. Éljen a modern emancipáció végre pasikat is árulnak tevékért cserébe! Tudom hogy ingyen adod, de inkább nem maradok adósod Tímea abla. ;-)

Ui. Kifárasztott ez au afrikai út és jövőhét közepéig el vagyok havazva csak aztán csatlakozom a buliba, esküvőt hennát majd megbeszéljük.
Iyi geceler
Timea Hakmen 2019 jan. 24. - 13:04:37
(1239/1897)
Mary, ugye, hogy Mahiros itt?
Van egy olyan mondás, hogy a jóképű férfi, szakáll nélkül is jóképű, de, az igazán jóképűt onnan ismered meg, hogy bajusszal is jóképű. (Saját mondás amúgy :D.)
Timea Hakmen 2019 jan. 24. - 13:02:50
(1238/1897)
Egyik PVE-s társamnak is elmeséltem a romantikus vágyaimat. Ez lett belőle. XD (photoshop queen)
Itt már a kötelező hajfestés és orrplasztika után vagyok.