offtopic
lehotzkyi 2023 júl. 11. - 08:34:16 Előzmény temi3
(3/3)
Sajnálatosan a Story 4, s a Film 4 tartalmainál a szövegek és képek sok esetben nem stimmelnek a valósággal! Pedig csak egy kis lelkiismeret kellene a munkavégzéshez!
kriptonyt 2022 ápr. 16. - 14:09:55
(2/3)
Ennek a filmnek ez a tartalma:
Rosalie és Bianca Rothe nővérek alapvetően különböznek egymástól. Mindketten feltörekvő divattervezők . Néhai édesanyjuk sok adóssággal hagyta el a nővéreket, és kipróbálják magukat egy fiatal tervezői pályázaton. Felkelthetik a divatmágnás, Paul Petit figyelmét, aki engedi, hogy versenyezzenek kiadója alatt.
Így hát egy távoli kastélyba mennek, ahol Sofia Südwein zsűrielnök segítségével nap mint nap új feladatokat és kihívásokat kell megoldaniuk. Rosen Schmelz tervező és Leon Bär, Paul Petit egykori üzlettársa a legnagyobb versenytársa. Rosalie beleszeret Leon Bärbe, és megtud egy titkot: Paul Petit tolószékben ül, mert volt alkalmazottja, Leon Bär figyelmetlen volt és balesetet okozott. Amikor Leon Bär estélyi ruhája eltűnik, a nővérek aktívvá válnak, és fel akarják leplezni a cselszövést. Végül Paul Petit házában találják meg a ruhát, aki el akarta tüntetni. A terv nyer, és Leon Bär átadja a pénzdíjat a nővéreknek, akik immár adósságmentesek. Új cégében is állást kínál nekik. (Wikipédia)
temi3 2020 nov. 25. - 12:23:31
(1/3)
Ezt az ismertetőt írták a Holle anyó kertje című filmhez. Nem figyel oda senki, kedves szerkesztők?