1/10
muzzik márc. 16. 08:45:16 1/10
(4/4)
Amikor az értékelést írom 6 ponton áll a film.
Tegnap mikor megnéztem a filmet még 7.3 volt.
Mindkettő borzasztóan magas ahhoz képest, amit valójában érdemel.
Igazából kb. az igaz a filmre, amit az írónő kritikaként kap a filmben.
;)
cybelle márc. 07. 06:56:59
(3/4)
Cybill Shepherd jutalomjátéka miatt érdemes megnézni.
Tyrannosaurus(velo)Rex márc. 03. 12:06:34
(2/4)
Hasznos ismeretterjesztő film. Melegen ajánlom minden párkapcsolatban élő nőnek és Pressmann úrnak. Változatos módszereket mutat be a film: zsinegelés, fejszehasználat, böllérkés szabályos használata, a gravitáció igénybevétele lakóházak felső emeleteiről, vegyszerek célirányos használata, metró elé taszítás, oly módon, hogy mentési kísérletnek tűnjön és autóműszaki ismeretek elsajátítása fékcső megrongálásához.
A film biztosítási tudnivalókat is ismertet. Egyfajta Árgép keretében összehasonlítja különböző temetkezési vállalatok ajánlatait.
5/10
nefefe márc. 03. 11:06:18 5/10
(1/4)
Lehet, hogy ez igaz történet, de mint film, nem nagyon kötött le. Látunk egy megcsömörlött asszonyt, aki nem sikeres abban, amit szeret. Ha úgy vesszük, a világ lakosságának legalább a fele elmondhatja ezt magáról. Amit ő tesz azért, hogy élete jobbra forduljon, azt – szerencsére – csak elenyésző része teszi meg. Pedig férje szereti és maximálisan mellette áll, de neki ez nem elég. És bármilyen jól megtervezte a dolgot, sok alapvető hibát elkövetett. Közben is, utána is. Megérdemelte amit kapott… Shepherd jól játszotta a karót nyelt, mosolytalan karaktert, amire a szinkron is rásegített, Guttenberg-et eleinte fel sem ismertem, jól megváltozott. Közepes, egyszer meg lehet nézni.