janderka 2022 febr. 11. - 14:07:36 Előzmény zazee
(145/305)
A nézettsége gyengébb csak mint a KA, a színvonala kb egyenlő.
2/10
zazee 2022 febr. 11. - 13:14:04 2/10
(144/305)
Hát sajnos valóban dög gyenge! Barbink jól tenné, ha végre már más foglalkozás után nézne.:)
https://promotions.hu/orszagos/zene-film-kultura/2022/02/11/hotel-margaret-rtl-klub-krimi-sorozat-nezettseg/
janderka 2022 febr. 11. - 00:40:29
(143/305)
Ahogy arra számítani lehetett, húzzák a történetet rendesen és az általam vázolt egymás elleni áskálódás is beindult. Egyedül a ritmussal van baj. Olyan, mintha egy hét adásidő alig két napot mutatna csak be. Hekkmen kocsija pl. ott áll már a baleset/merénylet óta a parkolóban, de csak most jut eszébe a zsaruknak szemrevételezni azt (persze okosan elbénzázva a dolgot). De a "kihallgatásokkal" is igen lomha tempóban haladnak. Epizódonként 1-2 emberre jut csak idő.
Ahogy a szobakutatást is csak a sokadik nap érzik fontosnak - azt is csak egy névtelen figyelemfelhívás után*. (Más kérdés, hogy ilyen szituban valszeg illene magának a meggyanúsított félnek is jelen lennie, hogy lássa, nem csak bemártani akarja őt a rendőrség - netán még egy független tanúnak is.)

*Dave ugyan honnan szedett össze hirtelen kétoldalnyi üzenetre elegendő magazinoldalt a politechnika foglalkozásához, plusz papírragasztót meg ollót? És mennyi ideje volt minderre, hogy épp csak a legvégén kezdtek csak el kopogtatni a szobaajtón a haverjai?
4/10
Rojita 2022 febr. 10. - 23:48:32 4/10
(142/305)
Rendben van, hogy napi sorozatot húzni kell, mint a rétestésztát, de így? A két szobaasszony és Dave közötti párbeszéd mindennek az alja. Ilyet utoljára az ált. iskolai takarító nénink adott elő az eldugult wc mellett. Én kérek elnézést a színészektől.
Ez állítólag egy első osztályú szálloda hatalmas személyzettel, nem egy diák kollégium. A vendégtől a rendetlenségét senki se kérheti számon, még akkor se, ha alkalmazott-hiánnyal küzdenének. Pillanatnyilag éppen vendéghiány a problémájuk, (meg ötletember és fk-író-hiány).
janderka 2022 febr. 10. - 21:41:56 Előzmény nappalitv
(141/305)
A sztori szerint Feri bá' csak kényszermunkán tengődik?

Viszont az fura, hogy egyes filmjeinél nem látszik a hályog, másoknál igen. Mintha hol berakna egy színes kontaktlencsét, hol nem.
1/10
nappalitv 2022 febr. 10. - 20:41:29 1/10 Előzmény luci87
(140/305)
Ó, szegény. :( Sajnálom. Ő legalább színészettel tud továbbra is foglalkozni, nem kell "kényszermunkán" tengődnie mint a sorozatbeli szerepe és a csajozástól se riad vissza.
offtopic
luci87 2022 febr. 10. - 14:17:24 Előzmény nappalitv
(139/305)
Sajnos ,nem! A Bogaras szülőkben is játszott a szinesz,meg már másban is láttam! Az életben is van ilyen,ejjeliorkent alkalmaztak régen is leszazalekolt embereket.
1/10
nappalitv 2022 febr. 10. - 13:17:35 1/10 Előzmény janderka
(138/305)
Ezt én is csak tegnap vettem észre. Ez nem csak poén? A félszemű biztiőr?
Szürkehályog akar az ott lenni, dehát azt lehet javítani.
luci87 2022 febr. 10. - 12:20:17
(137/305)
Nem azt mondom,hogy feledhetetlen alkotások voltak,csak azt,hogy azokon meg tudtam röhögni,de a H.M Ben meg nem volt semmi vicces! A két takarítónő bugyutasaga lehet hogy az akart lenni?!?
Az említett sorozatok természetesen nem említhető k egy lapon pl. a Batrak földjevel!
offtopic
luci87 2022 febr. 10. - 03:38:29
(136/305)
Hát nem tudom,de nekem a Fapad annyira nem volt rossz:)Meg még Bödörék se,mint ez!Utóbbin legalább lehetett röhögni,de ezen még azt se!
4/10
Rojita 2022 febr. 10. - 00:25:17 4/10 Előzmény janderka
(135/305)
Vannak ilyen rosszul nevelt emberek, akik kiváló szakemberek, de modoruk, magatartásuk miatt, vezetésre alkalmatlanok.
offtopic
janderka 2022 febr. 09. - 23:45:36 Előzmény Rojita
(134/305)
Vele sokan voltak így. Épp tegnap láttam egy Bota Café beszélgetést Lengyel Tamással. Elég alaposan felvázolta, hogy mi is volt a gond(ja neki is) E-vel.
4/10
Rojita 2022 febr. 09. - 23:37:03 4/10 Előzmény janderka
(133/305)
Valamikor olvastam, h volt szemműtétje is meg egyéb eü-i problémája is. Ezért is jött el akkor a Vígből, - nem bírta az állandó stresszt E-vel.
offtopic
janderka 2022 febr. 09. - 21:31:00
(132/305)
Mészáros Máté bal szemével mi lehet? Régóta figyelem, hogy arra talán nem is lát egy hályog miatt. De sehol nem találtam róla infót.
1/10
nappalitv 2022 febr. 09. - 17:56:47 1/10
(131/305)
Fejtsd már ki légyszi, mire adtál 2 pontot? :)
1/10
nappalitv 2022 febr. 09. - 17:53:28 1/10
(130/305)
Nem ível az, zuhanórepül!
janderka 2022 febr. 09. - 10:41:02
(129/305)
Ócska számító rohadékok állnak a retekklub élén is. Egyetemet végzett, állítólag baloldali érzelmű, de magukat mindenképp szociálisan érzékeny szellemiségű médiavállalatnak szeretik beállítani magukat. Évente a bugyijukba vizelt büszkeséggel osztják ki maguknak a önmaguk által kreált Hégető Honorka díjat, hogy mekkora nagy közszolgák és népképviselők. Közben mi a főműsoridejű valóságuk? Bóvli napi sorozatok meg "Idesüss!" szintű önreklámozó Fókuszok.
janderka 2022 febr. 09. - 10:17:28
(128/305)
Mert hazudjanak bármit, nem a nézők és a nézettség a cél. Hanem a sika kasza léc. Sorozakészítési támogatás, adókedvezmény, áfavisszaigénylés, netán pénzmosás.
1/10
nappalitv 2022 febr. 09. - 09:01:30 1/10 Előzmény Rojita
(127/305)
Nana! A két takarítónő csak barbiwörld egyetlen sikerszerepét, Iccukát idézi meg!
Ebből a szállodából soha senki nem megy Postára? Nem hoz levelet Szláven?
És tobábbra sem tudni hova tűnt az az 50 ember a gyiloknapi nézőtérről.
Még egy-két kérdés felmerült bennem. Ezek mikor és hol esznek? A Csengetett Mylordos konyhát ismerjük, de hol van a szálloda étkezője? Reggeli? Ebéd? Vacsora? Hol eszik meg a természetbeni munkával kifizetett hámozott krumplit? Vagy van csak nem láttam pont azt a 2 percet amikor mutatták?
4/10
Rojita 2022 febr. 09. - 00:24:35 4/10
(126/305)
Nem értettem, h miért vágták ilyen rövidre a jeleneteket, de azt hiszem, h a "bohózat" műfajt célozták meg. A gyors snittekkel, pergő, rövid jelenetekkel, az aránytalanul sok szereplővel, (akiknek a 2/3-a az elvárásoknak megfelelően, lököttet játszik), - ezt a régi, nálunk nem éppen elterjedt műfajt gondolták megidézni.
A bevallottan a Vesztegzár a Grand Hotelben c. örökbecsűre hajazó történet azonban, természetesen nem tud versenyezni Rejtő Jenővel. A sok szereplővel szétesik a történet. Nem döntötték el, ki a fsz? A nehézkes százados? A extrém-sportoló-szélhámos Dave? A szállodaigazgatónő, a gyönyörű Tóth Judit? A szállodaigazgató-helyettes, Epres Attila? Mindegyiküknek szinte egyforma hosszú jeleneteik vannak. Ahogy jelentős a kertész Gyula, a nyafogó Betty és a fiút játszó Alexa jelenléte is.
A népes személyzet alig tud érvényesülni. (Azért a két szobalányt megemlítem ismét. Murányi Tünde, Kocsis Judit vérbeli komikák. Ők idézik meg legjobban a bohózatot.)
Az említett Rejtő-regény filmadaptációjában, ott egy vérbeli komikus játszotta a fsz-t (Márkus László), kapott partnernek egy dekoratív, de humorhoz is értő társat (Váradi Hédi) és kb. még negyvenen, a korszak kiemelkedő, elsősorban vígjátékokból ismert színésze játszott alájuk pár perces szerepekben. Az volt az igazi pergő bohózat.
A gyors pergés itt is megvan, de senki se tud kiemelkedni. Pedig vannak frappáns beszólások, érdekes karakterek és látszik, h a színészek nagy része keményen dolgozik. A krimi-szál valahogy elhalványult a tumultusban.
Hogy fogják megtalálni a rejtélyt ebben az elszaporodott emberködben?
(Legyünk pozitívak: a csatorna kétszer annyi szereplőnek adott munkalehetőséget, mint azt a történet igényelte volna. )
Aztán, jöhet még egy balatoni cunami, ami elmossa a szereplőt egy részét, vagy emberségesebben, néhányan unalmukban elszöknek a szállóból egyik éjjel...