Téma: Hullámvasút

Joan Fontaine 2024 dec. 28. - 16:53:50 Előzmény Vadrenalin
(9/9)
Pontosan ezt akartam írni, Henry Fonda alig szerepelt, röhej. Egyébként ez egy nagyon jó kis film, tényleg szórakoztató, bírom a főszereplő nyugis, nem szarunk be stílusát, jó a látvány, mozgalmas, izgalmas, és egyáltalán nem baj, hogy csak ennyire. Nekem bőven elégaz az adrenalin mennyiség, amit okoz. Zseniálisan tudtam mellette főzni, takarítani úgy, hogy mindent értettem, nem kellett hússzor megnézni. Szóval csak jót tudok mondani.
adamnagysweetmovie 2015 szept. 15. - 10:18:52
(8/9)
Hát ezt 5évente játsszák a tévék, nyilván ezért süllyedhetett nálunk így el, recece...
Ford Mustang 2011 máj. 17. - 13:40:24 Előzmény Alfonz1
(7/9)
Nagyszerû film volt, Henry Fonda az egyik legnagyobb filmcsillag. Az összes filmje egytõl egyig fantasztikus.
7/10
Alfonz1 2011 máj. 15. - 16:16:12 7/10
(6/9)
6/10
Vadrenalin 2010 aug. 09. - 20:21:06 6/10 Előzmény Brambilla
(5/9)
Nyilván igazad van, hogy a stáblista összeírója nem látta a filmet, különben valószínûleg nem írta volna elsõnek a kb. 2 percet szereplõ Henry Fondát (még csak nem is valami kulcsszerep!) és legalább a fõszereplõ George Segal-t tette volna helyette a kiemelt nevek közé... Arról nem is beszélve, hogy nem filmdrámaként határozta volna meg a mûfaját. :-)

Én azért mai szemmel nem nevezném annyira körömlerágósnak, de ahhoz képest, hogy 33 éves, tényleg elképesztõ, hogy mennyire izgalmas. A maga idejében ez szerintem akcióthrillernek számíthatott, ma inkább krimi-thrillernek nevezém...
Bigpapa 2010 aug. 09. - 11:46:00
(4/9)
Helen Huntnak tényleg földönkívüli homloka van itt :)))
Bigpapa 2010 aug. 09. - 11:43:33
(3/9)
Szerintem rendben van ez a film.Izgalmas,fõleg a zenei aláfestések miatt.
A régebbi hasonló filmek,katasztrófa filmek azért jobbak,mint a maiak,mert ma semmi izgalom,feszültség.Az elõzetesbe belerakják az összes látványosabb CGI felvételt,és annyira "gagyi"és mûvi minden, hogy nem maradandóak a filmek.
Ezt 30 év múlva is meg tudják majd nézni,mert nincs benne elavult technika (számítógépes trükk).
Brambilla 2008 febr. 01. - 14:01:52
(2/9)
Nekem nem tûnt fel a fiatal Steve:)
Egyébként engem is idegesített, hogy itt lefiúzták a robbantgatót, de valószínûleg olyan írta a szereplõket össze, aki nem látta a filmet és így fordította az imdb Young Man elnevezését. Engem jobban szokott idegesíteni az, amikor az egész filmajánló rosszul van megírva.
Brambilla 2008 jan. 24. - 22:50:25
(1/9)
Hogy Helen Huntnak mekkora feje volt kis korában...:)
Egyébként nem volt rossz film, egyszer nézhetõ.
Azért jobbak ebben a stílusban a régebbi filmek, mert itt még a megoldás a lényeg és az "ijesztõ" hatást a zene és a képek összevágásával érik el. Ha ezt a filmet mostanában forgatták volna, valószínû, hogy a robbantások látványán lenne a hangsúly.