BEN1986 2011 okt. 07. - 22:03:21
(92/132)
Hallottam hogy lesz második része is és már tervezik dvd-n kiadni a filmet is.
BEN1986 2011 okt. 07. - 22:02:28
(91/132)
Barcelonában készült a kép. :)
4/10
GéPLovaG X 2011 okt. 02. - 21:52:44 4/10 Előzmény vedder
(90/132)
A Shrek 2 ennél ezerszer jobb volt, igaz a poénok nagy részét csak akkor érti meg az ember, ha elõtte végigzongorázik egy csomó klasszikust.

Tény nincs gyerekem, de attól még nem ezeket a sz@rokat fogom vele megnézetni elsõ sorban ha lesz. Ott van több tucat klasszikus Disney, GHIBLI, DreamWorks, Warner rajzfilm amik bár mindig "happy end"-re végzõdnek de mégis ezerszer több a tartalmuk mint ezeknek a modern hulladékoknak.

"Szóval a film gyerekbarát nem sablonos és közvetít némi értéket a gyerekeknek." - Ha ez nem volt sablonos, akkor te nem sûrûn néztél mostanában filmet / mesefilmet...
BEN1986 2011 okt. 01. - 10:38:54 Előzmény agarik
(89/132)
Ez jó :) Nekem is a fos jutott eszembe. :) Barcelonában mikor voltam a bemutató napján hatalmas sor állt a mozi elõtt. Késõ délután volt amikor a tengerpartra mentünk és megállapítottuk a tesómmal hogy a Hupit nézik meg. Nekem tetszett a film, bár töbször nem nézném meg. Nálam ez az egyszer fogyasztható alkotások közé sorolható.
10/10
vedder 2011 okt. 01. - 02:37:33 10/10 Előzmény GéPLovaG X
(88/132)
Talán, ha lesz gyereked megérted mirõl beszélek. Szászor inkább ez, mint pl a Shrek 2 vagy 3( vagy 10), ToyStory3, vagy sorolhatnám. Azt is élvezik, de nem nekik való. Unom (szülõként) azokat a meséket amiket úgy próbálnak eladni, hogy a filmeknél már nem bevethetõ lejárt szavatosságú klisékkel raknak tele, mert úgy gondolják, hogy ezt ennél a mûfajnál még tolerálja a közönség. Ennek a mozinak az az egyik érdeme, hogy többé-kevésbé mentes ezektõl. A pontozás nem reális, ami azért van mert alapvetõen nem a Te korosztályodat célozták meg, márpedig a hatéves gyerekem nem fog itt pontozni. Szóval a film gyerekbarát nem sablonos és közvetít némi értéket a gyerekeknek. Ez is egyfajta minõség, bár a Te korosztályodnál nem szempont.
4/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 29. - 05:32:08 4/10 Előzmény Bigpapa
(87/132)
Hókuszpók tényleg borzalmasan ocsmány, de rajta legalább lehet röhögni amiket csinál, azért adtam 4 pontot. Amugy az egész történet egy nagy nulla.
agarik 2011 szept. 28. - 19:28:36
(86/132)
"A PityuFos"?
BEN1986 2011 szept. 28. - 18:59:33
(85/132)
Én a hétvégén néztem meg és tetszett. :) Barcelonában "Los Pitufos" a címe. :)
4/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 28. - 18:20:34 4/10
(84/132)
ezért kell az ilyen hányadékokat letölteni mozisan, és jókat röhögni hogy mekkora egy marhaság
Bigpapa 2011 szept. 28. - 17:59:15
(83/132)
Pénzt ezért a szarért nem adok ki, online nézem 20 perce,de ez valami hányadék. Hókuszpók úgy néz ki,mint egy leprás csöves,komolyan.A törpök meg....
Van pár szinkronhang,akik megjaltak sajnos. Törp Papa (Sinkovics Imre), Lusti (Pató István),stb.,de itt olyanok vannak,akik még élnek. Nem értem,miért nem lehetett felkérni az eredeti hangokat? A felnõtteknek eleve az van beégetve a fülükbe, a gyerekek is így látják hétvégente reggel.megjegyzem,minden szombat vasárnap mi is nézzük a párommal,mert tök ari rajzfilm. De ez fingot nem ér!
Kb. igaz,amit írtatok,hogy a Vuk-hoz hasonlóan meggyalázták ezt a mesét.Én ki is végezném azokat, akik az új vukot megcsinálták,mert el tudom képzelni,hogy csinálni fognak még valami hulladékot.
4/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 21. - 07:21:21 4/10
(82/132)
na ezzel teljesen egyetértek, nem kell itt kevergetni semmit, ezért lett elrontva, inkább lett volna az egész mese ahogy mondod, Hókuszpók nagyon ocsmány a filmben, de a poénjait bírtam, azért adtam csak rá egy 4-est
5/10
Teszka 2011 szept. 21. - 00:16:48 5/10
(81/132)
Egyet értek.Szörnyû volt a mesefilm.Ami nem tetszett hogy keverték benne a mesefigurákat és a valódi embereket,és a történet sem volt a legjobb.Most vagy az egész mese legyen vagy film.Hókuszpók meg nagyon el lett rontva a filmben.10/5
offtopic
Ford Mustang 2011 szept. 20. - 14:47:20
(80/132)
Én még nem láttam, de megvárom hogy legyen a tv-ben.
4/10
offtopic
_Freddy_ 2011 szept. 20. - 11:36:11 4/10 Előzmény Ford Mustang
(79/132)
hát nem lett valami sikeres, nagyon béna lett, imdb-n is csak 5.0/10
Ford Mustang 2011 szept. 14. - 20:35:11
(78/132)
A törpikék megérkeztek Budapestre
Nemrég Budapestre is megérkeztek a törpök! A gálapremierre Törpilla, Okoska és Ügyifogyi is eljött, hogy a hazai sztárokkal együtt közösen ünnepeljék ezt a törpénelmi pillanatot, amikor is a mozikba kerül elsõ filmjük, méghozzá 3D-ben. Mindenki nagyon élvezte a mozizást megelõzõ fogadást, ahol a vendégeknek lehetõségük volt fotózkodni a törpsztárokkal, és különleges ételeket egyenesen Aprajafalvából.
A Hupikék törpikék 3D díszbemutatójára Onyutha Judit gyermekei hupikékben érkeztek, és Szandiék is kékbe öltöztek, hogy az alkalomhoz illõen fogadják a kis kék törpöket. Kökény Attila, Kovács Áron, Détár Enikõ és Temesvári Andrea is a családjával érkezett a bemutatóra, Gubás Gabi pedig kisfiát hozta el, hogy a törpök legújabb kalandjait kettesben nézzék meg.
- Nem is számítottunk arra, hogy ekkora sikerünk lesz a mozikban is, és nemsokára már készülhetünk az újabb forgatásra, hiszen '13-ban érkezik a folytatás - mesélte el Törpilla a telt házas vetítést követõen.
7/10
idõjós1010 2011 szept. 13. - 14:03:48 7/10
(77/132)
Hát végül is nem volt rossz, különösen Hókipóki tetszett idõnként. De amúgy jópofa volt az egész, csak kár hogy ritkásak voltak az igazán jó poénok.
8/10
Giny K 2011 szept. 11. - 11:10:43 8/10
(76/132)
Én amikor elõször megláttam a reklámját, a New York utcáin rohangáló törpökkel, az elsõ gondolatom az volt, hogy "Na neeee!!!!!"
Aztán tegnap megnéztem, és meg kell mondjam, ahhoz képest, amire számítottam, egész kellemesen csalódtam. Azt hittem, jobban el fognak térni a régi rajzfilm hangulatától, és jobban el fogják torzítani a szereplõk jellemeit, de aztán egész jól megtartották... És aranyos volt az a sok utalás Peyo-ra... :-)
SPOILERGYANÚ
Viszont szerintem az elején jobban kellett volna hangsúlyozni, hogy Patrick többet foglalkozik a munkájával mint a feleségével és a születendõ gyerekével, és hogy tulajdonképpen fél az apaszereptõl...
SPOILERGYANÚ VÉGE
Szóval összevetve: idõnként tényleg kicsit sablonos, de láttam már ezerszer rosszabb filmet is... Egyszer mindenképpen érdemes megnézni...
4/10
GéPLovaG X 2011 szept. 08. - 16:47:09 4/10 Előzmény vedder
(75/132)
Az, hogy a gyerek élvezte egy dolog, de vajon értette is azokat a poénokat vagy csak nevetett rajtuk mert mindenki más is nevetett? Meg általában a gyerekeknek nincs ilyen téren minõség érzete, nekik csak színes legyen és ugrabugráljon 1-2 fura alak benne. Csapnivaló film az összes ilyen CGI-t keverünk élõ szereplõs alkotással egyetemben, most hiába mondod, hogy a gyerek jót szórakozott, erre csak azt a példát tudom mondani amikor 10 év körüli gyerekek mellett ültem végig a Másnaposok 2. részét és idegesítõen nevettek mindenen elhangzó káromkodáson is, attól, hogy érezhetõen jól szórakoztak még nem feltétlenül volt nekik való. Amúgy meg az elején még jó volt amíg Apraja falvában volt a film, hagyni kellett volna az élõ szereplõs, NY-es baromságot és CGI-ben csinálni az egészet. Amúgy igen, a Hupikék Törpikéken nõttem fel és mai napig leülök nézni amikor megy hétvégén.
10/10
vedder 2011 szept. 07. - 21:43:06 10/10 Előzmény GéPLovaG X
(74/132)
Sztem pont azok húzzák le ezt a filmet akiknek nincs gyerekük. Én a két kölykömmel néztem és tökre élvezték. Ez egy gyerekeknek való mese, ami hál' istennek nem olyan villódzó idétlen fajta ami felpörgeti a gyereket. Aranyos volt.
10/10
nikato 2011 szept. 05. - 07:43:03 10/10 Előzmény kattint
(73/132)
Így van film!:)) És ebbõl több minden kiderült, amit eddig csak találgattunk a törpökrõl. (Pl., h-h csak 1 (+1 Omni apó unokája) lány van, hogy szaporodnak stb.:DDD) Nekünk semmibe nem került otthon szépen megnéztük. Kamerás felvétel volt, de jó.:DDDD