10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:33:58 10/10
(4250/120510)
http://www.youtube.com/watch?v=iB2b-l0tpPc#at=10
Séta és tánctanulás 1 percben..
10/10
döncimama 2013 aug. 03. - 19:21:50 10/10
(4249/120510)
Hát ez jó! BYJ-t egyszer hallotta énekelni, amikor ivott!
Aranyos lehetett.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:21:12 10/10
(4248/120510)
Építek egy panzióban Jeju szigeten. Nyissa meg búvárkodás bolt, valójában mikor búvárkodni, nem hiszem, hogy azt a pénzt belõle. Bár nem akarok úgy kinézni, mint én vagyok, környezetvédõ, de valójában ez az, mit éreztem, miután búvárkodni, a felszínen a tenger néz ki, nagyon szép, de a belseje nagyon piszkos. Rice borosüvegek a halászháló, sörösdobozok, stb, számtalan dolog, amit nem akar látni. Akkor is, ha azt szeretné, hogy vedd fel (tiszta fel), nem tudja felvenni õket. A jövõben szeretnénk, hogy egy jó kultúra tisztítás a tenger gyûjtésével más búvárkodás szerelmeseinek, hogy együtt csináljuk. Ha nincs hal, én is létrehozott egy hal menedéket. Korallok ismert, hogy a leglassabb növekvõ tengeri életet. Tart 20 éves nõ egy tenyér mérete kb 20cm. Amikor hálójába dobott az emberek, akkor mind letépte, így nem jobb, hogy megakadályozzák ezeket a dolgokat elõre megnézi belül a tenger túl?

azi767 | szombat, augusztus 3, 2013 at 18:26
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:20:02 10/10
(4247/120510)
Nekem nincs sajnálja, mert én megteszem, amit akarok, úgyhogy boldog vagyok. Egy ember nem lehet mindig boldog munkát. Csakúgy, mint egy irodai dolgozó kap stressz a munkahelyén, én a stressz a munkám is, de hálás vagyok, és boldog, hogy még (stressz).
Egy interjúban korábban már beszélt az összes tervek 20 év múlva. Ez még érvényes?

Rendben, én írtuk, hogy minden erejét.
Halljuk egy konkrét terv van.

Elõször is, én is tevékenységet végez az album, menj, és szolgálni a katonai szolgálat és cselekedni, amíg nem vagyok 40 éves. De aztán, hogy azt akarom, hogy mással.
Tehát mit fog tenni, miután 40 éves?
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:18:43 10/10
(4246/120510)
By the way, a sült csirke boltban, hogy mûködik a környéken barátaival jól? Úgy indult, mint egy fél ambiciózus félig viccel dolog a barátaival, de bõvül ki, mint egy franchise-az ország egész területén.
Az elsõ napokban, én csak fel a befektetési alap, és teljes mértékben mûködött az én barátaim. A közelmúltban, látták, hogy karbantartási munkákat el kell végezni a WC-ben, így kapcsolatba lépett velem, hogy kért pénzt. Sok rajongó, akik úgy gondolják, hogy a WC volt túl egyszerû, így a közelmúltban felújítás. Ez egy olyan üzlet, amit befektetett, mint õk, de azt mondják, meg kell fizetni minden olyan költség. (Nevet) Én tartani a munka, mint a híresség, és a feladata, sült csirke üzletember, azt hiszem, jó, hogy felnõjön a legteljesebb a saját teljes munkaidõs állást. A barátaim nagyon jó az üzleti.
Voltál 20 éves, amikor debütált SS501 2005-ben. Már töltöttem a húszas, mint egy híresség, mint egy bálvány, egy Hallyu csillag. Úgy tûnik, hogy már élt át nagyon jól. Van sajnálja?
10/10
döncimama 2013 aug. 03. - 19:18:30 10/10
(4245/120510)
Jelentem, szavazás megtörtént. Nekem egyébként a könyvjelzõknél van a link, minden nap szavazok.
Rendes kislány vagyok.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:17:35 10/10
(4244/120510)
Annak ellenére, hogy te egy káprázatos virág fiú, de valójában te inkább férfias jellegû. Minden hobbi te vagy most?

Gym és a foci. Minden hétvégén, megyek a reggeli foci a (Tak) JaeHoon hyung. Az én álláspontom az, középcsatár, de úgy tûnik, mintha csak hadd (a helyzet), mert én vagyok egy híresség. (Mindenki nevetni egyszerre) My képessége valóban nem létezik még, de nekem adta, mert híres vagyok.
Amióta kötött KeyEast (jelenlegi ügynökség), hallottam, hogy már mindig tárgyalunk az Ön dráma vagy album tevékenységek Bae Yongjun.
Mielõtt bemegy a munkát (dráma), beszélni fogok hyung sokat. Szeretem hyung rendkívül õszinte oldalon, azt fogja mondani, hogy nem tud sokat a zenérõl. Mikor jár, õ tanította nekem részletesen, hogy hol álljon szerint világítástechnika, de amikor meglátja a tánc és dalok, megy "Nincs mit tanítani." Én csak láttam egyszer a (Bae) Yongjun hyung énekel. Ez volt a iszik alkalommal, és tud énekelni nagyon jól. (Szeme elkerekedik) Tényleg. Ha hyung rajongó, hogy hallgassák õt énekelni, akkor nagyon tetszik.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:16:17 10/10
(4243/120510)
Miközben készül a régóta várt visszatérése Koreában, nem az SS501 tag hallgattam a dalokat, mielõtt a megjelenése, vagy küldött biztató üzeneteket?

Én általában nem mutatnak (írási folyamat), másoknak. Még csak nem is beszélnek róla, hogy a családom róla. Csak, mint ami koncert, amikor van egy, leszámítva azt, hogy meg kell vásárolni a CD-k magukat, amikor az album megjelent. Csak néhány ember a cégnél, és a tagok tudni a haladást. Úgy érzem, az elégedettség szintje magas.
Fogom fel ezt közvetlenül. Nem tervezik a egyesíteni, és a teljesítmény, valamint SS501 tagjai még egyszer?

Már gondoltam rá, de azért, mert tudom, hogy nehéz a valóságban .... Ha én csak azt mondom ez véletlenül, ez lesz a hamis reményt elvárások a rajongók. Tudom, hogy ez egy veszélyes kijelentés, de amikor beszélünk, mint téma, akkor is fáj egymást, de akkor is, ha fáj, azt hiszem, igaza van, hogy szembenézzen a valósággal.
(* Xiaochu: Õ annyira figyelmes, és nem akarta, Triple S várni, hogy hiába. Gondolom, hogy ez nem jelenti azt, hogy azt mondja, hogy lehetetlen a találkozás, de csak, hogy nem akar beszélni róla hamis reményeket, mert semmi konkrétumot nem tudunk még .. így ha akarsz nyafog errõl, vagy, hogy te "támogató" a nem reunion, tartsa ezeket a nézeteket, hogy magad ..)
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:14:16 10/10
(4242/120510)
Revü, amit meg kell gondolni, hogy megy a program, hogy játsszon, nem kellene valami, amit nem, ami ellen is. Sõt, akkor is, ha a közönségének értékelés nem volt jó, hanem azért, mert a nézõk, akik nézni a re-broadcast keresztül IPTV, nem igazán érdekel a minõsítések. Mint legutóbb, ugyanebben az idõrés, figyelnek más programok, de nem, hogy nem néz a miénk. Azt hiszem, ennek az utolsó fajta program, hogy én vagyok rendszeresen ad otthont, és vegyen részt teljes mértékben ez ilyen, remélem továbbra is ebben a hosszú, hosszú ideig.
Tetszik, amit elhangzott adások, a fûszeres jjamppong étterem valóban megírta "Az étterem Kim HyunJoong elájult? Akkor miért nem megy, és enni a fûszeres jjamppong az elsõ helyen ... (kuncogás)
T kalap volt 2 és fél évvel ezelõtt. Ez volt a 1. album "lebontják" tevékenységét. Tudok nevetni rajta most, de akkoriban nem volt igazán komoly, hogy volt, hogy elvitte a mentõ. Szemem visszaszorítását és habot képez a számat, amikor megtudtam, gyorskorcsolya, amikor fiatal voltam, láttam már háromszor emberek esnek le, és volt, agyrázkódást, a szájukat is habzó és keze remegett közben fogd meg semmit Azt hiszem, talán olyan volt, mint, hogy közben majd. A kórház azt mondta, hogy a vérnyomásom lõtt fel egy pillanat alatt. Rendeltem level 3 (fûszeres szint) jjamppong aznap, de ajusshi kaptam szint 5 leves alapja a freebie. Ittam, hogy levest és elájult. Lehet, hogy õ adott nekem még fûszeresebb, mint az 5. szinten, mert én vagyok egy híresség. (Nevetés)
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:12:36 10/10
(4241/120510)
SBS <Sunday is Good-Barefoot Friends> (Jelölje amint BFF innen), amely éppen megjelenõ, akkor megtámadta magát búvárkodás és te igazán jól. A 7,5 m búvár platform, mire gondoltál pontosan, hogy ugrott le róla?

Ez talán a 4 emelet magas. Hát én csak ugrottam egyszerûen azért, mert ez a program. (Rövid távú projekt theme) Nem legyõzni a félelmet, minden alkalommal, amikor ugrani még mindig találni ijesztõ. Hírességek mind ugrik még ha 10m vagy 20m, amíg a kamera gurul.
Igazából már nagyon kényelmes a víz, nem? Van 6 vagy búvárkodás tanúsítványokat.
Nagyon nem szeretik a tenger eredetileg. Amikor fiatal voltam, én annyira rémült után néz <Jaws>, hogy soha nem megy a tengerparton egyáltalán. Aztán megpróbáltam a búvárkodás és, hogy nagyon érdekes. Lehet, hogy a személy, aki megkapta a mester tanúsító legrövidebb idõn belül Koreában. Mert nem vette el több, mint néhány hónap, hogy minden a minõsítések. Ez idõ alatt nem volt olyan tevékenységet, és én gyakorlatilag élt a tenger. Amikor megyek a vízbe, látok egy teljesen más világ.
Hallottam, hogy a fotó, hogy megtörje a jeget és a búvárkodás a tél közepén.
Ha megszeged a jég a hómezõ télen, és menj, nincs ott semmi. (Minden nevetve a "heomu gag" stílusú nevet) De amikor a jég vastagságát a mintegy 70 ~ 80 cm vastag, ha jobban megnézed a színét a fagyasztás jég, nagyon szép. Nagyon szeretem búvár így valójában én csináltam egyedül sokszor. Nem is olyan régen, vettem egy kis idõt ki a elfoglaltsága közepette és elment Jeju szigetén érte.
Vissza a témakörök, mint a dolog, amit várt kezdete elõtt a program, az eredmények kissé túl, amit várt?
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:11:25 10/10
(4240/120510)
Nyerek erejét élesítés egy kést, éppen ellenkezõleg, úgy tûnik, hogy jobb, hogy pihenjen és cselekedni. (Nevet) dolgok, mint a jelenetek, míg filmezés <City Conquest>, én már csinált ilyet ... (dráma termelés felfüggesztett) személy szerint azt hiszem, kapott egy drága eljáró leckét. Dolgozott együtt a nagy rendezõ és színészek / színésznõk és jó botok, kb 2 hónap, ezért biztosan nagyon drága eljáró leckét. Másrészt, én sajnálom a (veszteség a) gyártó cég. Ha én erõsítette meg a dráma ezúttal, úgy teszi fel a problémákat, amelyek azt tapasztaltam, ez idõ alatt az én jár.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:10:19 10/10
(4239/120510)
Befejezése után az album tevékenységek augusztus, akkor jár dráma <Generation a Youth>, a következõ hónapban akkor valószínûleg repül át Sanghajban. Hallottam, hogy megtették-e a szerepét Shin JungTae, a romantikus és a legjobb harcos Kínában.
Az új dráma vettem fel <City Conquest> felfüggesztették az év elején, hogy az emberek körülöttem aggódtak, ha én is daunted azt. Igazából én nem érinti egyáltalán, azt gondoltam, hogy nem lesz még egy hasonló jellegû tudok cselekedni, és abban a pillanatban, hogy megkapta a javaslatot <Generation a Youth>. Tesszük a felülvizsgálat most. Állítsa be a 1930-as években, hogy egy idõszak dráma úgy aggódom a hang hang és az ilyen dolgok, akkor újraértelmezte a modern stílust, így rendben van.
Ami azt illeti, szenved a fájdalomtól a felfüggesztés a termelés <City Conquest>, úgy tûnik, mintha akkor élezés a kés * ezúttal (* elõkészületben, hogy vegye fel az eljáró szerep).
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:08:45 10/10
(4238/120510)
Park JaeBum szerepelt "Unbreakable". Van egy erõs hip hop, te eredetileg zárni Park JaeBum?
Nincs olyan közeli rapper barátok körülöttem, így arra gondoltam, ki tudok kérni, hogy a jellemzõ mûvész, akkor történt, hogy Park JaeBum a "Tetszik" zenés videó, és reméljük, hogy "kéne egy lövés (az arra kérte, )? és így a kapcsolatot, õ pedig hûvösen elfogadott.
"Unbreakable" több, mint a hip-hop, ez a teljesítmény zene, címadó dal "a történetet" egy nyugodt dal, amely "megtöri" rajongók elvárásainak. A dalok szerepelnek az albumon, "Mint korábban" egy lágy és gyengéd dalt, és van még egy dal "Gentleman".
Ez ugyanaz a címe, mint Psy a "Gentleman".
Ez egy dal dolgoztunk tavaly óta, és kellett volna, hogy a címadó dal. Aztán hallottam Psy sunbaenim a "Gentleman", és megpróbálta megváltoztatni a címet, hogy "Superman", vagy valami más, de ez csak nem sima hogy énekelt. (Nevet) A végén, ez ​​volt benne az egyik dal az album. Ennek során a jelenlegi címadó dal majd elõ, még jobb dalt arról, hogy jól sikerült.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:07:34 10/10
(4237/120510)
[Fordítás] Hyun Joong Interview @ Hi-Cut évf. 1
Közremûködõk: http://cozy-blog.tistory.com/2065 + (angol fordítás) xiaochu@Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.

[Fordítás] Hyun Joong Interview @ Hi-Cut évf. 107
by azi767
Közremûködõk: http://cozy-blog.tistory.com/2065 + (angol fordítás) xiaochu@Quainte501.com & sgnoonas.wordpress.co

28 éves, nyáron
Egy üres medence. Séta egyedül a vízben. Végén a nyáron, Kim HyunJoong.
"Ez nem olyan dolog, hogy nevetni. Én csak beszélek csak az igazság ... ", nevetett az interjú során, az emberek, akik hanyatt esett (mivel nevet) látták, hogy furább helyette. Nincs változás a kifejezés, hogyan is tud mondani olyan érdekes dolgokat, még a vezetõk, akik már élnek vele is elfojtják a nevetés az oldalon. Hálás vagyok az õszinte válaszokat, és azért, mert az, hogy én vízszint be kell állítani után az interjú, nem tudtam elviselni, hogy távolítsa el az esetleg az õ szokatlan és szellemes beszéd, ápolása, így a legtöbb, és a küldés ahogy van. Az õ 3. mini album <Round 3>, így hazatért Koreában hosszú idõ után az eredeti szakmájához, Kim HyunJoong a 28 éves nyári napon.
Mikor a test annyira jó? A teaser fotó az új album, megdöbbentem, amikor látom a két szárny csont is tökéletesen csatlakozik a hátizmok (* szó transz riporter azt jelentette, a trapézizom izmok).

Mert szeretem gyakorolni, edzettem sokat, amikor a teaser megjelent, mindenki más is tegye az elülsõ test, így próbáltam ki a hátsó helyett. Dolgoztam ki a hátizmok hosszú idõ, így valószínûleg nem lesz gond.
A teaser és videoklip, volt egy goblin alakú tetoválás húzott, úgy tûnik, hogy hosszú idõt vesz igénybe, hogy dolgozzon, hogy a.
Beletelt körülbelül 2 óra. A karomon egy dancheong minta rajzot, a teljes tetoválás alapul koreai stílusú formák és minták. Miközben az album, azt hittem, hogy mi valójában Kpop. Pop önmagában nem koreai zene. Ezért arra gondoltam, akkor mit jelent koreai stílus, így megpróbáltuk popzene felszerelt koreai stílus hangok a pre megjelent dal "Unbreakable".
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:04:36 10/10
(4236/120510)
Szia Döncimama! Nem ma van a BR új része, hanem vasárnap du. 2 után lehet elõször az Ázsia torrentrõl letölteni. Szerdára van angol felirata, és akkor kapom a googléját.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 19:02:00 10/10
(4235/120510)
Ma nem sok új képet találtam, de fordítást azt igen. Mivel érdekes dolgokról beszél KHJ, így részleteben ide teszem a riportot.
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 18:59:43 10/10
(4234/120510)
Szia! Fõleg amelyik el sem hül, és a hab sem esik össze rajta))))
10/10
Jyj3 2013 aug. 03. - 18:49:17 10/10
(4233/120510)
10/10
dorombka 2013 aug. 03. - 17:02:59 10/10
(4232/120510)
10/10
dorombka 2013 aug. 03. - 17:00:24 10/10
(4231/120510)