10/10
döncimama 2013 nov. 19. - 19:17:48 10/10
(18046/120546)
.
ruca60 2013 nov. 19. - 19:15:56
(18045/120546)
...
ruca60 2013 nov. 19. - 17:15:35
(18043/120546)
Tényleg! Már fel sem tûnt, olyan összevissza öltözteik õket, nem a meleghez vagy hideghez igazodnak:(
10/10
döncimama 2013 nov. 19. - 16:42:57 10/10
(18042/120546)
Azért nem furcsa, hogy az egyik nagykabátban van, a másik meg ujjatlanban?
ruca60 2013 nov. 19. - 16:40:26
(18041/120546)
Sejong Lake Park közelében, a kormány komplex épület a különleges közigazgatási város Sejong, a Korea legnagyobb mesterséges tava.
ruca60 2013 nov. 19. - 16:38:35
(18040/120546)
Jézus és a siketek JUH Seoul Museum , Jongno kerületA január 19 : Miért nem festék Jézus Krisztus, Szûz Mária és az apostolok a hanbok ( koreai hagyományos ruházat) koreai megjelenések koreai beállításait? Ez az, amit Kim Ki- chang (1914-2001) , az egyik legjelentõsebb mûvészek koreai modern mûvészettörténet, megvalósult . Kim , ismertebb nevén az õ álnév Unbo készült 30 festményt , hogy ábrázolja a Krisztus életét az Angyali üdvözlet , hogy a keresztre feszítés , feltámadás és a mennybemenetel a hagyományos kelet- ázsiai stílusú , 1952-ben , az 1950-53 koreai háború . Most, a 30. festmények része a gyûjtemény a Seoul Múzeum. A múzeum kiállító õket egy másik 30 festményeivel Unbo a karácsony , és a 100. születésnapja Unbo , amely alá a következõ évben
ruca60 2013 nov. 19. - 16:37:39
(18039/120546)
Színész Jang Geun Seok-osztotta meg izgalom egy új dráma fog játszani a vezetõ szerepet egy sajtótájékoztatón tegnap a szálloda Nonhyeon-dong, Szöul déli részén.

A közelgõ dráma "Pretty Boy", már Jang vesz részérõl Dok-go Matte, aki széles körben ismert, a jó megjelenés. Jang karaktere megtanulja, hogyan kell élni az életet, miközben elcsábítani 10 nõ, akik tartják a felsõ egy százalék a koreai lakosság akár úgy néz ki, a munka vagy tudományos háttérrel.

"Nem lesz sok, hogy a dráma igényel kipróbálni a különbözõ divatok és egyéb dolgok", azt mondta, hogy növelje várakozás alatt a sorozat, hogy megkezdi fut holnap.

Azt mondják, hogy Jang már várt egy évvel a film a dráma után megerõsítette a szerepét.
"Miután felajánlották a szerepet, azt hittem, érdemes egy kihívás", mondta.

"Azt akartam, hogy vissza, hogy színész Jang, és úgy éreztem, hogy ez a karakter annyira, mint én."
ruca60 2013 nov. 19. - 16:33:54
(18038/120546)
Yoon Sang Kye és Lee Ha Nui , más néven Honey Lee néven kezdte , mert a pletykák a helyes dátumot.
Amikor a pár hagyja Bali mind ugyanazon a napon tavaly, pletykák kezdtek terjedni , hogy készül , és elment nyaralni össze .
A színészek álltak Busan Filmfesztivál egy évvel korábban , de találkozott ez csak egy véletlen egybeesés, hogy fognak Bali ugyanazon a napon .
Miközben tagadta a pletykákat a botrány , hogy közelebb hozza azokat .
Mert voltak közös barátok és a közös érdekek a filmek , a mûvészet és a fõzés, a színészek jó barátok voltak , és úgy döntött, egy hónappal késõbb , valóban tájékozott .
Rajongók szkeptikusak voltak , de Kim Tae Woo , egy másik tagja , az egykori zenekar isten Yoon Sang Kye , megerõsítette, hogy az énekes -lett- színész Bali ment egyedül.
Azt mondta, a kettõ soha nem lesz egy pár , ha nem lenne a botrány .
, a botrány tette a két keskeny , és gyorsan haladt a kapcsolat , " Kim azt mondta .
És azért, mert már megtapasztalták a negatív hatást , hogy társkeresõ pletykák is , úgy döntöttek , hogy nyilvánosságra hozza a kapcsolatukat
Ez év elején megerõsítette, King Kong Entertainment , Lee Honey - ügynökség a kapcsolatukat.
találkoztak a nyilvános néhányszor után pletykák , "a hivatal szerint .
akkor is, ha még soha nem dolgoztak együtt , vannak közös ismerõseink , így természetesen közelebb értek .
Honey Lee , a korábbi Miss Korea jelölt nem sajnálom lesz nyilvános a kapcsolatukat .
Az eljáró menetrendek már megnehezítik számukra, hogy látjuk egymást , ahányszor csak akarnak.
Vajon sunyi bonyolult dolgokat .
Most , azt hiszem, csak jó dolgok a megnyitása a kapcsolatom , " mondta Lee .
Amikor foglalkozik a saját impulzusok az, hogy ritkán kap, hogy minden más , de nagyon támogatják egymást a telefon .
" Azt mondják, a kihívásokat, cselekedni és ösztönzik egymást .
A pár nemrég látott vásárlási együtt .
Elindult véletlenül a folyosókon , sõt táplálja egymást élelmiszer-minták .
Annak ellenére, hogy már úgy viselkednek, mint egy házaspár , azok nem számoltak , hogy õ nem hajlandó , hogy esküvõi terveket.
ruca60 2013 nov. 19. - 16:31:49
(18037/120546)
Színész Yoon Kye-sang befejezte forgatás a film "Goodbye My Love - Movie", amelyben vezetõ szerepet.

Az ügynökség megerõsítette a múlt héten, hogy visszatért a pekingi e hónap elején.

A film a tervek szerint fel kell szabadítani az interneten, de a produkciós cég jelenleg tárgyalásokat, hogy kiadja a film a helyi színházak Kínában.

A filmben, Yoon játszik a sikeres ügyvéd, aki utazik vissza az idõben, ahol rájön, hogy mennyire szerette a feleségét hagyott hátra.

Yoon népszerûsége Kínában tetõzött, miután vett egy szerepet a MBC dráma "The Greatest Love", ami után felajánlották a vezetõ szerepet "Goodbye My Love - Movie".

A film, amelyet egy kínai vállalat, rendezte Park Kwang-Hyeon, aki rendezte a 2005 film "Welcome to Dongmakgol" Park breakout projekt eladott több mint 8 millió jegyet a box office. Források szerint Park kezdetben megpróbálta leadott Yoon a "Goodbye My Love - Movie".
ruca60 2013 nov. 19. - 16:30:23
(18036/120546)
Lee Min Ho mutatja ki a vezetõi készségek,(sofõr) hogy film "örökösök"
Ne feledje, hogy jelenet, amikor Lee Min Ho jön a mentõ, a Park Shin Hye az õ sportautó "örökösök"? A film, amely azt mutatja, hogy a színész vezetési képességek tökéletes, hogy a jelenet most megjelent!
gyártás film, szabadul fel a SBS "" örökösei "hivatalos honlapja a 15., azt mutatja, Lee Min Ho mutatja ki a vezetési készségek vesz néhány megpróbálja megállítani, közvetlenül a Park Shin Hye és tekintetét a szemébe minden ugyanabban az idõben .
ruca60 2013 nov. 19. - 16:28:27
(18035/120546)
Lee Jong Suk, Seo In Guk, és Jurij " 'No Breathing' fel kell szabadítani az egész Ázsiában!
"Nincs légzés" fog megjelenni a mozikban egész Ázsiában!
A film elõször nyílt december 5-én Szingapúrban, majd folytassa tovább a Hong Kong-12-én, 13-án Tajvan és Vietnam a 28-án. A film funkciók nem csak a felsõ hírességek Koreában, ez is Park Tae Hwan, mint a modell, így nagy az igény a világ minden tájáról.
A film is megjelent a tengerentúlon, Lee Jong Suk, Seo In Guk, és hõsünk is pont mint azoknak az országoknak, hogy támogassák a filmet.
ruca60 2013 nov. 19. - 16:26:54
(18034/120546)
Lee Jang Woo beszél próbál IU Apple és az édes burgonya diéta
Lee Jang Woo és IU részt vett a sajtótájékoztatón a közelgõ KBS 2TV dráma "Pretty Man 'november 18-án, és megvitatták a kapcsolatukat.
IU azt mondta: "Én elégedett Lee Jang Woo mióta elkezdtük forgatni ... A karakter szerepeket, mint soulmates, de jól érzi magát körül lesz, gyakran beszéltem errõl, és kényelmes, hogy neki".

Lee Jang Woo közös, "Amikor elõször filmre, nem volt mit mondani, hogy ezt már megbeszéltük, és addig, amíg eszembe jutott, hogy olvastam egy cikket arról, NE Apple táplálkozás annyira megkérdeztem a módszer ... Én egyszer próbáltam, de a nagyon nehéz volt így folyamatosan nyafogás róla. "

Majd így folytatta: "Minden nap, ettem csak egy alma, édes burgonya. Kipróbáltam három napig, és azt hitte, meg fog halni", és nevetett.
ruca60 2013 nov. 19. - 16:25:25
(18033/120546)
http://www.allkpop.com/article/2013/11/joo-won-reveals-his-feelings-wavered-for-kim-ah-joong-during-filming-of-their-movie-catch-me#axzz2kulQ3uOY
Joo Won felfedi érzelmeit megingott Kim Ah Joong a forgatás alatt a film "Catch Me"
Joo Won és Kim Ah Joong , a két fõ vezet a közelgõ film " Catch Me ", kiderült, hogy õszinte érzések egymáshoz képest a sajtótájékoztatón került sor november 18-án a szöuli Lotte Cinema .

Kim Ah Joong azt mondta: " Õ volt a legaranyosabb ki az ember, akivel már dolgozott együtt korábban ... Eddig , én mindig is nagykorú színészek. Joo Won az elsõ fiatalember , akivel valaha dolgoztam . Én jön ki egy nõi egyetem, de Joo Won mindig volt egy fiatal kolléga hangulat róla , így éreztem magam még skinship . "

Joo Won is beszélt, hogy együtt dolgoztak , mondván: "Ez volt a legjobb ", és nevetett . Azt kérték, hogy Kim Ah Joong összehasonlítani a korábbi nõi sztárja Choi Kang Hee és a Hold Chae Won . Azt mondta: " Õ nagyon részletes . Különösen a film meg van csak a férfiak , ezért fontos, hogy egy nõ nem figyelni, hogy minden az ember . "

Õ ekkor megkérdezte az érzései valaha megingott míg egyúttal Kim Ah Joong és azt mondta: õszintén , " Így van. Ha nem igazán , mint az én beltag , nem tudom, ha én lennék képes cselekedni . Én nem t hiszem, ez a fajta képesség . Ezért , ha nem tetszik , hogy a személy , én nem hiszem, hogy képes lenne úgy viselkedni, mint ezt. "

Park Kyung Lim , aki azt kérdezte a legtöbb kérdést , folytatta ebben a témában , azt kérdezi, hogy az õ érzései voltak, miután befejezte jár . Joo Won válaszolt: " nagyon tetszett neki , miközben dolgozik a film , és még azután is a filmet, én elhúzódó érzések , de jobb késõbb , meg kellett dolgozni a KBS 2TV dráma " jó doktor " , és nevetett .
ruca60 2013 nov. 19. - 16:22:50
(18032/120546)
Az új híresség pár, Hold Geun Young és Kim Bum, látták Prágában két héttel ezelõtt.
És úgy tûnik, ez aranyos pár még mindig vizsgálja Európában, mint a legfrissebb fotókat volt kifüggesztett egy koreai online közösség.
Voltak Milánóban, meglátogatott egy ruhaüzlet, és kéz a kézben sétáltak az utcán.
Olyan édes!
ruca60 2013 nov. 19. - 16:21:23
(18031/120546)
Kim Ah Joong-és Joo Won részt vett a termelés sajtótájékoztatón az új film "Catch Me".
Ezek a kapcsolt fel fekete ruhák, és megjelenik szoros barátság a színpadon.
A két bevallotta, hogy õk estek egymásnak, ha a film alatt, és voltak humoros róla.
Kim Ah Joong-és Joo Won "Catch Me" körülbelül egy elit profiler elemzi Ho-tae (Joo Won) egyesítése az õ elsõ szerelme Jin-sook (Kim Ah Joong-), aki a legendás tolvaj. Ahhoz, hogy megjelent ez a december 12.
7/10
szilvia333 2013 nov. 19. - 15:42:26 7/10
(18030/120546)
Minden kedves Erzsébetnek,Sok Boldog Névnapot kívánok !!!
7/10
szilvia333 2013 nov. 19. - 15:41:52 7/10
(18029/120546)
Oké !! Köszi !!
10/10
Lili49 2013 nov. 19. - 14:41:13 10/10 Előzmény Jyj3
(18028/120546)
Nem is vitatkozom a cikk írójával, mert sok igazság van benne.
Csak azt írom, amit én tapasztaltam::)

Nagyon bennem ragadt, amit L. Oppája mondott "mikor megvédtem a hazámat."
De nevettem egy másik fiún is, aki panaszkodott, hogy a katonaság alatt teljesen tönkre ment a bõre!!!!!!!!
De így kezdõdne a leírás róla, mint a Hófehérke... bõre mint az alabástrom:::)))

Bocsi közben biztosan rengeteg hsz. volt, de közben megzavartak és félig voltam csak megírva.
10/10
döncimama 2013 nov. 19. - 14:20:30 10/10
(18027/120546)
Szilvi, itt van az Opreation Proposal felirat:

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_127899.htm