10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:59:58 10/10
(72962/119282)
Egy vélemény::
Még hány ember életét vágja tönkre a 'hölgy'( nem a képen szereplõ).
Azt hiszem soha nem fog kiderülni az igazság, de minden esetre, amennyiben megtörtént, még a lelki nyomor melett is.
Már túl volt a dolgon, feljelentette, megkapta a pénzt, a büntetést..stb. (Ez hónapokig tartott.)
Erre meg volt a józan esze, hisz intézkedni kellett és aláírni ...stb.

Ezek után, elment újra vele , sõt az ágyban végezte, sõt gyereket vár tölle, akit nem mer megmutatni. Pedig az elsõ reakció az volt, hogy elveszik feleségül boldogan.

Most pedig végig tarol a mûvész világon, hisz biztos lesz olyan aki fizet a hallgatásért akkor is, ha éppen sétált, de nincs bizonyítéka a dologra.
Hisz ,ha nem is bûnös a mûvész, akkor is tönkre teheti a karierjét már csak a gyanú is.
Szomorú ez, mindenképpen. ....ha, igen akkor is és ha, nem akkor is. Ráadásul évekig húzodó csámcsogni való.......ami végül is nem old meg semmit, sajnos. frown hangulatjel
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 17:58:57 10/10
(72961/119282)
Nekem is ez a sorozat terhesség tünt fel rögtön. Ráadásul kiveri belõle a gyereket, majd napok múlva ismételten terhes, amivel abortuszra kényszerítik? Azután megint azonnal terhesség? És az ezt megelõzõ évben miért nem esett teherbe? Mi volt az ok amiért most ezt a sorozatot produkálta? Akik annyira akarnak gyereket azok sem tudják tesztelni a második napon. Azonkívül az ultrahang vizsgálat nem meztelenül történik. Bugyi mindenképpen maradhat, de ha nadrág van azt is elég letolni. Nem is az apja ment volna be vele, hanem az anyja. Az sem láthatta volna a bugyiját? Idegenek elõtt meg kérés nélkül is csak az éppen vizsgált terület van szabadon a többi takarva van, lepedõvel. Akkor ennyire szemérmes volt, most a médiának mindent kitereget? Most hol van a szemérem?
10/10
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 júl. 31. - 17:56:40 10/10
(72960/119282)
Én valami olyasmit olvastam,hogy erõszakkal lett az ajtó kinyitva és a zár is megrongálódott!Szóval igen furcsa történet!Ez a rossz indulatú hír terjesztés,de sajna kellõ károkat tudd okozni!Majd ez is helyre kerül!El is köszönök jó éjszakát mindenkinek!Holnap biztos,hogy nem leszek Anyuhoz megyek!
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:31:49 10/10
(72959/119282)
Látod belekeveri az Inspiringes kiscsajt, és lehet hogy neki is ártani fog a karrierjének.
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:30:29 10/10
(72958/119282)
Nem volt annyi esze Hyunnak, hogy ha meztelen vannak az ágyban, akkor ne nyisson ajtót??
És esetleg ha ajtót nyit, nem vesz fel egy köntöst??
És a nõ nem tudott kiszaladni a fürdõszobába?
Ott maradt meztelen, és az újonnan érkezõ másik pasi is látta??
És két tanu nézte, hogy Hyun veri a nõt, úgy kékre zöldre?
Ez még akkor sem lenne hihetõ, ha nem a kedvencünkrõl lenne szó.
Akkor már eccerûbb, és hihetõbb dolgot kellett volna kitalálnia..
Vami bunyó csak volt- de kettecskén, és kölcsönösen, mert Hyunnak a foltjai sem az égbõl pottyantak..
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:23:53 10/10
(72957/119282)
Szia! Ne hari, fel akartam tenni egyben az 5 részt, mielõtt válaszolok.

Ez nagyon ütõs!!Azta de dögös)))))

Jae egyszerûen csodás..
És nem ismertem fel EunHyukot, mert már õ csak reppel, és csak csapatban énekel.. Nem szólózik.
De egyébként sem, csak Junsukát, de õt is csak a hangjáról)))
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 17:23:25 10/10
(72956/119282)
Egy meztelen híresség plusz még egy másik szemtanú elõtt képes lett volna annyira bántalmazni? És akkor ez aa 2 tanú hol volt eddig? Illegalitásban? Tartalékban? Akkor már a perre elõkapta volna õket nem?
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 17:14:18 10/10
(72955/119282)
Ezek sokáig látszottak is. Nézegettük is akkoriban.
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 17:10:02 10/10
(72954/119282)
Szerencséd volt akkor! Vagy tudás?))))))És még spóroltál is. Ügyes voltál.
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:09:45 10/10
(72953/119282)
Ili Meisl Szívesen. Sajnos nagyon következetesen viszi végig a h...lyeségeit a bige. Egy-két ponton azért röhögõgörcsöt kap az ember. Úgy jár megtermékenyülésre, mint a méhecske...

Ili Meisl Néhol akkora primitív hazugság, hogy megkukulok tõle. Pl. jól megvert a pasi, erre elmegyek hozzá látogatóba, másodmagammal, oda, ahol éppen egy szerelmi légyott folyik, persze tárt ajtók mögött. Majd csodálkozom, hogy jól pofán vágnak. Miért is? Talán, mert nem hívtak. És még kukkoltam is... mindezt leírom a világnak...Maaargit! Normááális?

Ili Meisl A riporterek itt kicsit szórakoznak Ms. Choi ügyvédjével https://www.youtube.com/watch?v=GXoNBCHzieE

Ili, a videónak a Hancinemán láttam-félálomban- angolját.. egyébként meg röhej.. a kommentekbõl úgy tûnik, egyre többen és mérgesebben támogatják KHJ-ot, mint hisznek a ribinek..
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:07:19 10/10
(72952/119282)
Ili Meisl 5. rész: 4. A jelenlegi terhesség

" Lee Jae Man ügyvéd azt állítja, hogy nem volt bizonyított még idén, januárban a terhességem, sõt még márciusban is elálltam az útját az ultrahang-szobába."

Ms. Choi ezt abszurd kijelentésnek nevezi, hiszen az ultrahangos vizsgálat megköveteli, hogy õ az alsónemûjét levesse. Ilyesmit még a saját apja elõtt is nehezére esne megtennie, akkor hogyan engedhetné meg KHJ szüleinek, hogy vele menjenek az ultrahangos vizsgálatra? Megjegyzi azonban, hogy KHJ-t felhívta, hogy menjen vele a vizsgálatra, ám KHJ anyja megszakította a telefonbeszélgetést. És ez a magyarázat arra, hogy az elõzõekben miért nem voltak KHJ és a szülei vele az ultrahangos vizsgálaton.

Azt is elmeséli, hogy õ volt a KHJ és szülei által választott kórházban, a felelõs orvos meg is mutatta az ultrahangos képeket arról, hogy a gyermek növekszik, nem is érti, hogy miért gyanúsítják azzal, hogy nem is terhes.

Tud arról, hogy KHJ ügyvédje olyan kerékpáros utazáson készült képeket talált, amelyeket õ egy barátjának küldött. Ezt a gyanúja megerõsítésére használja, hogy feltehesse a kérdést: egy terhes nõ megengedheti-e magának, hogy biciklis kirándulást tegyen. Erre Ms. Choi egyszerûen úgy reagál, hogy ezeket a képeket egy régebbi eseményrõl küldte egy barátjának, de még a legvadabb álmaiban se gondolta volna, hogy olyan céllal rángatják ezeket elõ, hogy kétségbe vonják velük az õ terhességét.
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:06:39 10/10
(72951/119282)
Ili Meisl 4. rész: 3. Júliusi abortusz és testi sértés

"Lee Jae Man ügyvéd állítja, hogy az ismételt terhességek és vetélések hazugságok. Egyetlen terhességet ismernek el, a mostanit. Az õ álláspontjuk persze az, hogy ezt is csak egy DNS teszt után.

Ms. Choi elmondja, hogy a május 30-i vetélést követõen, 2014. júliusában újra terhes lett. Azt is hozzáteszi, hogy egy SMS-váltásban KHJ arról ír, hogy a korábbi terhesség kapcsán tudja, hogy még túl korai nõgyógyászhoz menni (június 29-én), mert az ultrahang úgysem fog semmit kimutatni.

Egy kis várakozás után mégis kórházba ment, az eredmény valóban az volt, hogy terhes, ezt végül az ultrahang is kimutatta. Ezt a diagnózist már a bíróság elé tárta, Lee Jae Man ügyvédnek is tudnia kell már errõl. (Akkor is, ha nem akar errõl tudomást venni).

Azt is nyilvánosságra hozza, hogy ez alkalommal is elvesztette a babáját, nem elvetélt, hanem abortuszon ment keresztül, miután Kim Hyun Joong nem akarta a babát. Állítja, hogy SMS-váltás bizonyítja, hogy KHJ az abortuszt látta megfelelõ megoldásnak.

Alább részletezi, mi történt az abortusz után:

"Kim Hyun Joong azt javasolta, hogy az abortusz után utazzunk el együtt Jejura. Én mondtam neki, hogy nehéz idõszakon megyek keresztül az operáció után, még csak néhány nap telt el, de KHJ azt kérdezte tõlem, hogy lehetséges-e, hogy errõl az orvossal õ, maga, telefonon beszélhessen.

Ami itt fontos, hogy csupán 3 nappal az abortusz után, július 10-én KHJ bántalmazott engem.

Ekkor Kim Hyun Joong egy ismert hölgyet, 'J'-t vitte otthonába, ahova én egy barátommal együtt mentem látogatóba és ott találtam õket meztelenül az ágyban.

És akkor újra bántalmazott, a barátom és a híressség szeme láttára. Majd ezt a hírességet tanúkét be is idéztetetem."
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:06:11 10/10
(72950/119282)
Ili Meisl 3. rész: 2. Terhesség és vetélés

"Lee Jae Man állítja, hogy egyáltalán terhes sem voltam 2014 májusában és így vetélésem sem volt. Lee az mondja, hogy a kórházi dokumentum a 4 hetes menstruáció-kimaradásomról nem lehet bizonyíték a terhességemre.”

Ms. Choi elmondja, hogy az õ menstruációja mindig pontos, tehát azonnal észrevette, hogy terhes, két alkalommal is tesztelte (2014. május 14-én és 15-én), együtt KHJ-val, mindkét alkalommal két piros csíkot (terhes) mutatott a teszt.

Kim Hyun Joong küldte is õt a kórházba, õ be is ment, de túl korai volt a terhessége ahhoz, hogy az ultrahang valamit is kimutasson. Nem sokkal ez után tudta meg KHJ viszonyát egy prominens személlyel, „L”-vel. Ezen összekaptak és õ kérte, hogy szakítsanak. Ez 2014. május 30-án volt, KHJ tagadta, hogy megcsalta, és 30 percen keresztül bántalmazta õt. Õ belülrõl vérezni kezdett, sejtette, hogy ez vetélés. Ezután küldte KHJ-nak az üzenetet: „Miután többször is megütötted a hasamat azt hiszem, elvetéltem.”

2 héttel késõbb, amikor a zúzódásai már csillapodtak, ellátogatott a kórházba
(2014. június 13-án), ahol közölték vele, hogy a méhnyálkahártyája újra megvastagodott, tehát a menstruációs folyamat újra megindult. /hihi. megvastagodott. a bõr a pof…bocs., a fordító/

Hogy a közte és egy szoros barátja között zajló SMS-történet érthetõ legyen, a cikk alján láthatóak a terhességi teszt-eredmények.
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:05:33 10/10
(72949/119282)
li Meisl 2. rész: 1. Kim Hyun Joong támadásai és a testi sértés

"Lee Jae Man állítja, hogy nem történt testi sértés. Hogy én találtam ki a 2014. május 30-i esetet (a 2 hetet a teljes felépülésért) és a 2014. július 27-it."

Ms. Choi egészen addig elmegy, hogy 2014. augusztus 20-án 4 olyan esetet említ, amikor KHJ õt bántalmazta. Magyarázata szerint azokért a sérülésekért, amiket a bántalmazás okozott, a törvény még akkor is vádat emelt KHJ ellen, amikor õ maga a vádakat visszavonta. Aztán, hogy ne kapjon KHJ szigorú büntetést mindezekért, KHJ-nak szüksége volt az õ /Ms. Choi/ magyarázatára a bíróság elõtt, hogy miért nem akarja, hogy megbüntessék.

Cserébe Kim Hyun Joongék 600 millió KRW-t adtak a bántalmazás kompenzálásául. Ms. Choi kihangsúlyozza, hogy ezt a 600 millió KRW-t most úgy emlegeti Lee Jae Man, KHJ ügyvédje, mint az õ zsarolásának az árát, amit azért fizettek KHJ-ék, hogy õ ne hozza napvilágra a korábbi terhessége és vetélése ügyét.

/Ms. Choi/ Állítja, hogy soha szóba se került a ’terhesség’ és a ’vetélés’ az õ általa benyújtott bírósági dokumentumokban, hanem éppen KHJ és az õ ügynöksége, a Key West és az ügyvéd figyelmeztették õt, hogy ezt ne is említse.

Ezek KHJ szöveges üzenetei, hogy "ezt ne említsd a perben", "neked is fájdalmat fog okozni". Az ügyészségi jelentést is ide említi - ld. lejjebb, a cikkban -, mely szerint KHJ testi sértés bûntettében bûnösnek találtatott és maga, KHJ is elismerte ezt a kihallgatás során. Ezután kérte KHJ, hogy juttasson el egy petíciót a bíróságra, hogy ne emeljenek ellene további vádakat. (Vagyis: mondja azt, hogy õ – Ms. Choi -, nem akarja, hogy megbüntessék KHJ-t.)
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 17:04:27 10/10
(72948/119282)
Csehné Szabó Katalin
Tegnap, 10:03
http://www.allkpop.com/…/ms-choi-refutes-kim-hyun-joongs-si…
Kezdõdik a nyilatkozat háború! A cikk hosszú és nincs idõm szombatig fordítani frown hangulatjel Ili Meisl, ha véletlen erre jársz, megtennéd? De csak ha ráérsz *_*
Egyébként a szentségelés garantált
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 17:02:03 10/10
(72947/119282)
Látom tartom az 5 percet.)))
Ez pedig a mai nap érdekessége, ma van kék hold:
http://lotusz.cafeblog.hu/2015/07/29/amit-a-penteken-felkelo-kek-holdrol-blue-moon-tudni-kell/
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 16:59:33 10/10
(72946/119282)
Nem találom azt a videót, szerintem leszedték a yutubról. Mert biztos, hogy ott néztem régebben. Ilyen érdekességeket találtam:
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.soompi.com/2011/09/25/celeb-style-file-kim-jaejoong/&prev=search

és Yunsuról.:
https://www.youtube.com/watch?v=cCSFSlZR1v0

Felismerted EunHyukot?
10/10
Éva Vidéki 2015 júl. 31. - 16:51:48 10/10
(72945/119282)
Sziasztok, szép napot.

Tényleg nagyon szép.
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 16:46:42 10/10
(72944/119282)
10/10
Jyj3 2015 júl. 31. - 16:45:07 10/10
(72943/119282)
Már a csaj belekeveri az Inspiringben Hyunnal forgató kis színésznõt is. Aki még a forgatáson sem volt ott végig, mert jött MO-ra a köv sorozatát forgatni..
De az õ ügynöksége abban a szent pillanatban beleszólt, nem úgy mint a KE...
Magyar fordítása:

Ili Meisl: Jin Se-yeon felháborodott a pletykákon, melyek kapcsolatba hozzák Kim Hyun-joonggal. "Nem én voltam!"

Jin Se-yeon színésznõ felháborodott azokon az alaptalan feltevéseken, melyek az interneten keringenek. Jin Se-yeon arról a tényrõl nyilatkozott, ami egy „J”-ként jelölt hírességrõl került nyilvánosságra. Arról van szó, amit Kim Hyun-joong ex-barátnõje állított 30-án, mely szerint õt, Kim Hyun-joong, a saját otthonában, egy bizonyos „J”-nek nevezett, meztelen híresség szeme láttára bántalmazta.

A színésznõ hivatalos Twitter-oldalára 30-án felkerült kérdésre, hogy vajon Jin-Se-yeon volna-e a „J”-nek titulált modell, aki Kim Hyun-joonggal kapcsolatba hozható, 31-én, reggel ezt válaszolta a színésznõ: "Nem én voltam! Tehát ezt ne híreszteld!” A sajtó 30-án hozta nyilvánosságra Kim Hyun-joong ex-barátnõjének, "A"-nak a közlését arról, hogy õt KHJ az otthonában megverte. Azt, hogy ekkor egy „J”-nek nevezett híresség is ott volt,

„A” még egy szemtanúval, egy barátjával is bizonyítja, aki õt ekkor elkísérte. A „J”-rõl, mint nõi celebritásról megjelent hír után pletykák kezdtek el keringeni az interneten az „Inspiráló generáció”c. drámában KHJ-vel együtt fõszerepet játszó Jin-Se-Yeon színésznõrõl. A színésznõ ügynökségének, a „Star News”-nak egyik bennfentese 31-én ezt nyilatkozta: "Jin Se-yeont sokkolta ez a nevetséges kitaláció, ami „J”-rõl, mint „ismert szeményiség”-rõl szól.
Mindeközben keressük a jogi lépések lehetõségét azokkal szemben, akik alaptalan pletykákat terjesztenek.” Jin Se-yeont ezek után pedig úgy kísérjük figyelemmel, mint egy fõszereplõként debütáló mûvésznõt.