10/10
Kislolek 2017 nov. 14. - 13:02:58 10/10
(113638/120498)
A felmérések azt mutatják, hogy a JJ a legalkalmasabb olyan vámpírként viselkedni, mint Edward Cullen a Twilight-ban.
Olyan hûvös és gyönyörû és lenyûgözõ kép.
10/10
Kislolek 2017 nov. 14. - 13:01:03 10/10
(113637/120498)
[info] közelgõ teljesítmény a különleges különleges egység: november 15
Fuente: a déli rendõrség támogatása
Comparte:JYJ-remélem a végére
10/10
Kislolek 2017 nov. 14. - 12:57:13 10/10
(113636/120498)
[Trad cikk] Kim Jaejoong beszél a szerelem szerelem.
Kim Jaejoong, a a beszélt a fotózás és a jövõbeli tervek.

Kim Jaejoong felfedte: " egy japán albumot készülök elindítani a következõ évben. Sokan mondták, hogy új dalokat akarok hallani, szóval írok és írok ".

Õ is érdeklõdött a fotózás iránt, és azt mondta: " nemrég kezdtem el élvezni a fotózás, és elmentem az országba fotózni, mielõtt tokióba jöttem. Elmentem a templomok osaka és kiotói, a majom és az mount mount ". nemrég kim jaejoong jelent meg a vogue-ban, nem mint híresség, hanem mint fényképész.

" Szeretek több képet fényképezni, mint képeket csinálni. Ideges leszek, ha kiválasztása a képeket. Javítani akarok a készségek, ahol bárki lehet egy képet, és tudja, hogy én vettem el. - mondta Kim Jaejoong.

Nézzétek meg a fotókat Kim Jaejoong fotós, akik közzétett a vogue-ban, és néhányan az alábbi képeket!
Fuente:Soompi
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:48:14 10/10
(113635/120498)
És a Samuellel így ölelkeznek))))
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:47:34 10/10
(113634/120498)
Csak az ábrázatából találgatunk erre)) a videóban látni, hogy mennyire zavarban van, és Jae igencsak semmibe nézi...
Bezzeg egy srácot igen sokat ölelget))))

https://k-pop.aminoapps.com/page/blog/samuel-aka-punch/k4IG_u43zQMZJnJ2jlGBlY6LRKJrVV
Samuel Kim-nagyon fiatal gyerek még, jól összebarátkoztak 3-an 1 hét alatt.
Nem kellett volna oda ez a nõ..

Így néz a csaj)))
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:41:54 10/10
(113633/120498)
Szerencsére a csaj csak kevés fotón van, mert õ azt hiszem Jae modellje volt csak.. esetleg még vmi.. amirõl nem beszélünk))
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:40:39 10/10
(113632/120498)
Jae képeibõl 1 részlet.

Egy kávézóban 1 hétig tart a kiállítás, és dec 9-én lesz a Navernek egy sorozata, annak az elsõ része lesz ez a mûsor.
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:39:06 10/10
(113631/120498)
Megjelentek.. Ezek a képek a kiállítás megnyitóján készültek.
Videót is tettem fel, vagy csak akartam?
Akkor felteszem nézz bele , nem túl érdekes, tekerj bele.

https://www.youtube.com/watch?v=J_NG5BDYkMk&feature=share

Sok képet kivágtam belõle..

Itt a szalagvágás.
Ez a csaj játszott UEE mellett a Manholéban.
Na ez rettentõ ízléstelenül néz ki- biztos nagyon szép akart lenni(((. Undormány lett.
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:33:58 10/10
(113630/120498)
Ok, renben van, hogy a magánügyeirõl nem hagyja magát kikérdezni- abban a pill elindulna a pletyka.

De azt nem lett volna fontos megtanulnia, hogy a szája neki is már állandóan nyitva((((

Tudom h elõnyösebb a fotókon, de nekem nem jön be.
Legyen természetes is, meg hát kell ilyen is- tudom..
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:31:10 10/10
(113629/120498)
Szia! Igen, és látod vele szívesen fotózkodik, sok kép készült, és nem vág képeket))).
Nagyon ügyes a csaj, mert hiába van pénz, ha ízlés nincs.
És bizony a Koreaiak sokszor eléggé enyhén szólva furcsán öltöznek.

Kifoghatott volna egy béna slylistot is, igaz Jaenek is van ízlése.
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:26:11 10/10
(113628/120498)
Jaejoong újraindítása Japánban
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:23:06 10/10
(113627/120498)
Jejun újraindítása Japánban "Megpróbáltam magam dobni"
11/7 (kedd) 7: 00 szállítás HÍREK post seven
Jejun újraindítása Japánban "Megpróbáltam magam dobni"
Jaejoong újraindítása Japánban. A vezetõ dráma sugárzása is közel van
 Ez a nap végre eljött! Jejun (31) koreai népszerû csoportja JYJ indul teljes körû tevékenységek Japánban. November óta elindul a vezetõ dráma sugárzása.

Megumi furcsa szerelmi komédia volt, melyet Jaejo választott elsõ munkájává a 2016. decemberi távozás után. Részmunkaidõs dolgozók a Bon pill õ személyesíti meg a „pill-akna titokzatos ország”, hadd abba a házasságot egy nõ barátja, hogy továbbra is a hosszú távú összetörni, hogy nézd vissza a saját, esett az akna megismételni az idõben csúszik. Egy idõben egy középiskolás diák, egy gengszter, egy katona és egy rendõr ....

Jaejoong szó szerint változik héten, de ezért volt a szerepe.
„Mivel a karakter változik minden idõre szelvényen akartam teljesítményét mutatják meg az érzelmi kifejezés, amely szerint változik,” mondta JJ.

Amikor hallottam az elõadás nehézségét, vidáman felnevettem, "elõször megpróbáltam magamra dobni." Teljesen eltér a színpadon megjelenõ karizmától, figyelve a színjátszó teljesítményre.
https://headlines.yahoo.co.jp/article?a=20171107-00000002-pseven-asent.view-000

Miután „leszerelt is, de úgy gondoltam, ezt vissza a tevékenységét ugyanazt a mintát, mint korábban, az új munka (” TV Asahi álom megjelentek a Festival 2017 „) nagyon boldog! Most, hogy ez olyan, mint ma Ez egy szórakoztató menekülés volt 2017-ben. Várom, hogy egyre több különbözõ munkaemelés érje. "

- Október 26-án a "TV Asahi Dream Festival 2017" megjelent a Jaejoong-ban. Ez az elsõ alkalom, hogy nyolc éve Japánban fellépõ zenei elõadások jelentek meg. Jaejoong nagy lépést tett ezen a napon.
- Jó estét, mondom Jejo!

- Az alacsony profilú testhelyzetben, közvetlenül a kinyíló 2 dalnak az intenzív és erõteljes rock-ízléssel történõ díszítése után, a csarnok belseje laza üdvözletben van. A rajongók számára ez a rés az õ varázsa.
 A beállított lista egy ismerõs felállás, például "One Kiss" "Good Morning Night". Azt hittem, Miyuki Nakajima "sminkje" nedves énekelt, és én is abszolút éneklési képességet vettem fel a kedvelt rajongók füleiben.

Je Jun, aki decemberben kiderült, hogy hivatalos rajongói klubja nyitva van és Japánba készül. A japán rajongók csodálatára váró napjaim már nem fognak megállni.
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 19:20:15 10/10
(113626/120498)
https://headlines.yahoo.co.jp/article… Jaejoong, teljes körû tevékenység Japánban? Japánban véletlenül decemberben felfedezem
A szivárgó jejun véletlenül decemberben jött Japánba

„Jó móka volt!” „Ami szög szép is húzott”, „Ének a ló is!”, „MC Ha azt hitted, hogy énekelte a hard rock Moe természetes” .... Közvetlenül azután, hogy a show-t tartott Saitama Super Arena október 26-án, a „TV Asahi álom Festival 2017”, az SNS kezdett tele van ilyen megjegyzéseket JYJ Jaejoong (31 éves).
 Egy idõben a "Jaejoong" szó az elsõ helyen szerepel az SNS forró szavas rangsorában. Kiemelte a figyelem magasságát.
"Körülbelül 8 éve Je Jun megjelent más mûvészekkel a japán rendezvényeken, így természetes lenne, ha Ju Jun megjelenik a" jubileumban ", ahol Jejoong japán tevékenységét komolyan kezdik a rajongók szemszögébõl." (Zenei személyzet)

A helyszínen ilyen Jaejoong megjelenése elõtt a rajongók örömteli hangon kiáltottak.
Mindig titokban tartom

"Jó munkát ma." Jaejoong, aki belépett az interjúszobába, a fehér póló vaslemez koordinációs farmerjével, furcsa mosollyal fejezte be a fejét.
 Minden kérdés és válasz japánul. Óvatosan válaszolt a szavak kiválasztásánál, miközben egy kicsit feszült arcot mutatott.
Ezúttal azt mondják, hogy Jaejoong megjelenése az "álomfesztiválon" a "történelmi nap".

"Hát ... régóta már más mûvészekkel dolgozom, így különösnek érzem magam. Nagyon sok ügyfél rajongója a többi mûvésznek ..." Szokatlan hangulatot éreztem a megszokottól, még akkor is, amikor a mai próbaimba voltam "(Jae Joong, a továbbiakban:" ")
── Mostantól kezdve milyen irányú lesz Japán zenei tevékenysége?

"A rock egy olyan mûfaj, amit szeretek, de mivel Japánban fogok dolgozni, szeretnék kihívást találni a japán popzene mellett ... a J-POP közelében, talán egy kicsit megváltoznék (eddig) Különbözõ dolgokat szeretnék kihívni, és mindent megteszek, hogy megpróbáljak kiadni egy japán CD-t a következõ évre. "
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 nov. 13. - 16:53:49 10/10
(113625/120498)
Gondolom majd meg fognak jelenni valahol ezek a képek. Esetleg valami válogatásféle belõle.
10/10
Éva Vidéki 2017 nov. 13. - 16:44:06 10/10
(113624/120498)
Tamulják is a terelést, mellébeszélést. Úgy látszik õ ezt is igen jól elsajátította.
10/10
Éva Vidéki 2017 nov. 13. - 16:40:53 10/10
(113623/120498)
Akkor a gép mindkét oldalán megállja a helyét. Mondjuk rajta minden extrém cucc is jól mutat.
10/10
Éva Vidéki 2017 nov. 13. - 16:32:45 10/10
(113622/120498)
Szia. Akkor õ megíri a befektetést, mert igen jól öltözteti õt.
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 16:14:31 10/10
(113621/120498)
Webes mûvészetek fotó Emberek Kim Jae Joong Samuel Cho Cho ...
Cikk eredeti
s
[Seoul Economy] JYJ énekes és színész Kim Jae Joong bejelentette színes elõadások visszatérését. Ez a <Photo People>, amely a decemberi Naver TV-n való lesz.

A Naver TV <Photo People> olyan webes szórakoztatás, ahol a különbözõ területeken aktívan részt vevõ különbözõ szereplõk egy helyen összegyûlnek a "kamera" közös pontjaival, és fotósokká váltak.

A legénység <Photography Emberek> köré Kim Jaejung a „termelt 101” indult bevezetésérõl szóló Kim Samuel dráma „akna” a színész ppomnaen szép varázsa Kemi Kim Jaejung információk üstökösök, forró divat ikonok komikus Cho Seho a Koreai Köztársaság édesgyökér legjobb színész Lee Junhyeok, top idol dedikált globális fodrász geonhui Szív ppomnaen jel loveliness modell és színész a Siem So Young, a keleti maszk áll egy gyönyörû színésznõ, Kim Seon.

A mentor Fotográfiai Crew, Tommy Hilfiger, Naomi Working, Ázsia és jeles fényképész divat ember, köztük Campbell az egyetlen nemzetközileg elismert divatfotós, stb, hogy tartja a képet Tom Ford és mûvészeti igazgatója Katie Kim.

Nyolc fotós személyzet és mentor Katie Kim különleges fotókiállítást rendez, amely a párizsi utazások 7 napos és 8 éjszakás különféle alkotásait tartalmazza, anélkül, hogy hiányozna a fényképezõgépben. A mûvek közé tartozik a párizsi gyönyörû építészet, a csendes táj, valamint a látnivalók a 2018-as S / S Fashion Week keretében.

A divathétvágások közé tartoznak a különféle luxus márkák különbözõ történetei, mint például Chanel, Christian Dior, Cheruti 1881, Yoji Yamamoto, Moon Yeong Hee és mások. Megmutatja Párizs csodálatos látványát, amely a szent hely a divatnak, mint például a divatbemutató, a divatfotó egy jelenete és egy backstage élõ jelenet-jelenete.
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 16:09:18 10/10
(113620/120498)
Ha a nõkrõl kérdezik, azonnal másról beszél- ügyes..

A shukanjosei interjúban JJ azt mondta, hogy 2018 elején tervezi kiadni a JP albumot, beleértve az általa írt és összeállított új dalokat (Via @ Angel33Wing)
JJ tervezi drámai rajongó-találkozó turnéját Japánban. (Via @ Angel33Wing)
K: Milyen nõ ad egy különleges izgalmat?
JJ: Ha interjúkról beszélünk a romantikáról, azt hiszem, mindig nehéz. Ahogy idõsebb lettem, az érdeklõdésem, például a karakterek és a megjelenés változott. Mondhatnám ezt világosan. Mostanában várom a Japán Tevékenységeket, mint bármi. (Via @ Angel33Wing)
K: Milyen nõ ad különleges érzéseket?
JJ: Nehéz válaszolni a szerelemre. az én típusom fokozatosan változik. Képes voltam tisztán válaszolni a személyiségre és a megjelenésre ... De most várom Japán tevékenységét. (Via @ bibian9)
Fényképezési emlékeztetõ: "Ez a világítás? Érdekelnek ilyen dolgok" Amint a felvétel megkezdõdött, fényképezte a fényképezõgépeket (Via @ bibian9)
JJ: "Másnap befutottam fotósként," a napló fotósának, zavarba ejtette. (Via @ bibian9)
Ezt követõen "Ez a hang aranyos ♡" kíváncsi a strobe hangjára. Örült mosolya volt, mint egy fiú. (Via @ bibian9)
K: Hol akar legközelebb Japánban lõni?
JJ: Shizuoka. Képet akartam venni Mt Fuji-val. Ezúttal érkezett egy tájfun, így az ütemtervet törölték. Én is el akarok menni más rejtett szigetekre Kyushu-ba vagy Sapporóra.
Ahogy a kor idõsebb lesz (Via @ bibian9)
K: Hol lõni JP-ben?
A: Shizuoka. Azt terveztem, hogy Mt Fuji-t megyek, de nem mentem ⛈. Ki akarok menni a Kyushu és a Sapporo rejtett szigeteire.
(Via @rubypurple_fan)
10/10
Kislolek 2017 nov. 13. - 16:03:26 10/10
(113619/120498)
Jo Se Ho dicsérte JYJ Jaejoong vezetõi képességét november 9-én a "Photo People" sajtótájékoztatóján.

Jo Se Ho és Jaejoong a Naver TV web változatos show-ja mellett Samuel Kim, Lee Jun Hyuk színészek, Jung Hye Sung és Kim Sun Ah, a Shim So Young modell és a hajfestõ Gunhee, és úgy tûnik, a JYJ tagja egy jó munka, amely a csoportot vezette. A sajtótájékoztatón Jaejoong megjegyezte: "Ez az elsõ fajtamûsorom 8 év alatt, de egyáltalán nem éreztem magam."

Folytatta: "A sorozatfotózás helyett a fotók készítésének szándékával jártam, gyakoroltam sok fotót, és nyomást gyakoroltam, hogy jó fotókat készítsenek, de nem éreztem terheletem, hogy mindenki nevetni kezdett, mert Természetesen voltak olyan dolgok, amiket nem tudtam, remélem, hogy a nézõk kedvesen látják ezeket a dolgokat.

Jo Se Ho azt mondta: "Jaejoong vezetése volt a legjobb: Jaejoong még nekünk kimchi pörköltet és reggelit is csinált nekünk, amikor éjszaka ivott a bor, és rengeteg ételeket is készített nekünk, nagyon jó ember."