10/10
Kislolek 2017 dec. 20. - 13:43:13 10/10
(113954/120494)
(Kim Hyun Joong) chilében
10/10
Kislolek 2017 dec. 20. - 13:15:49 10/10
(113953/120494)
A Tokyo Dóm nagy képernyõn, yunho és chamgmin hagyott egy üzenetet a jonghyun-nak.

Számunkra olyan, mint egy testvér, egy tehetséges mûvész, aki a színpadon egyre jobban megy, mint bárki más, és ez a jonghyun elhagyott minket.
Még akkor is, ha összetörik a szívünk, soha nem fogjuk elfelejteni a jonghyun-t.

Azt kérjük mindenkitõl, hogy soha ne felejtse el jonghyun-t és a zenéjét.

Ma, az õ emlékére, minden tõlünk telhetõt meg fogunk tenni, hogy teljes ezt a koncertet.
Kérem, támogassák. - köszönöm. Köszönöm.
Tvxq
10/10
Kislolek 2017 dec. 20. - 13:12:41 10/10
(113952/120494)
KIM JAE JOONG

Azt hiszem, mindenkinek vannak érzései, de minden férfinak megvan a módja, hogy kereszt. Velem a fényképezés segít, mint terapeuta. Miután láttam, hogy a fotók zoom, én kapok. Lehet a valóságot, ez egy lehetõség, hogy segítsen megváltoztatni az életem minden nap.

cre:naver.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 19. - 21:12:07 10/10
(113951/120494)
Az utolsó képen olyan törpés abban a sapkában. Jól áll neki ez a hosszú kabát.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 19. - 21:08:56 10/10
(113950/120494)
Teljesen igazuk van. Már régen kellett volna. De szerintem most sem lesz semmi belõle. Nekik csak a profit mindenekfelett, számít.(((
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 19. - 21:03:36 10/10
(113949/120494)
Szia. Nehéz lehetett neki. Borzasztó dolog a depresszió. Meg az örökös hajtás, pihenés nélkül. (((
10/10
Kislolek 2017 dec. 19. - 17:08:36 10/10
(113948/120494)
Jae utazásai:
10/10
Kislolek 2017 dec. 19. - 17:06:47 10/10
(113947/120494)
CHOI SIWON CRY, AMIKOR AZ APOLOGIES ÉS INTERNAUTESOK KÉRÉSE BETEGSÉG NÉLKÜL
DECEMBER 18, 2017a MUNDO FAMA COREA a SZEREPLÕK KÖZÖTT

Hosszú távollét után a Super Junior végül a "Super Junior World Tour - Super Show 7" turnéján visszatért a színpadra . Ezt Szöulban tartották december 17-én, és a várakozások szerint a visszajelzés számos megjegyzést eredményezett.

A rendezvény ideje alatt minden tag megjegyezte részvételüket. Choi Siwon megosztotta: "Szia, Choi Siwon vagyok. Õszintén bocsánatot kérek a problémám miatt. Nehéz döntés volt a színpadon, és ezt a pillanatot meg akarom köszönni a kollégáimnak, akik kedves szavakat adtak nekem, akik hittek bennem és szeretett engem. Valójában ezt velük folytattuk, amíg gyakoroltunk. Azt mondták nekem, hogy mindenkor együtt vagyunk, függetlenül a körülményektõl. Amikor ezt hallottam, nagyon sajnáltam és háláltam. Így tudtam ma elõttetek állni. "

A színész és énekes azt is mondta: "Õszintén köszönöm a rajongóknak, akik támogatták és vártak, és adott nekem a bizalmat, hogy ma itt lehetek."

Természetesen sem az õszinte üzenet, sem a bocsánatkérések nem elegendõek ahhoz, hogy a netizensek kétszer gondolkodjanak, mielõtt bírálnák.
10/10
Kislolek 2017 dec. 19. - 14:03:44 10/10
(113946/120494)
A sávok és rajongók szerte a világon találkoztak, és petíciót indítottak a SHINee Jonghyun emlékére .

A petíciót ma reggel egy nemzetközi rajongó indította el, és már több mint 100 ezer aláírást ért el.

A petíció abban reménykedik, hogy megváltoztatja az iparágat azáltal, hogy több mentális egészségügyi támogatást nyújt minden mûvésznek. A következõ részletekkel foglalkozik:

"Miután láttuk, hogy ez történt a SHINee Jonghyun-nal, régóta ideje van, hogy megkérdezzük a szükséges mentálhigiénés támogatást az embereknek ebben a karrierjében, mert õk az emberek, és a mentális egészséggel kapcsolatos kérdések mindenkit érintenek, és nem szabad figyelmen kívül hagyni õket . Ezzel arra kérjük az összes szórakoztató ügynökséget, hogy dolgozzanak ki olyan tervet vagy programot, amely nem a vállalat érdekeit szem elõtt tartja a mentálhigiénét, hanem a mûvészek jólétét és az alkalmazottak számára készült biztonsági másolatot ellenük használják és károsítják a karrierjüket, de segítenek nekik, hogy visszatérjenek a lábukra.

Természetesen arra is szükségünk van, hogy ezt a mentális egészségügyi támogatást kiterjesszük minden iparágra, mert a mentális egészségügyi kérdések nem csak képzelõerõ, hanem agyuk betegségei, amelyek a rákhoz hasonló figyelmet érdemelnek. "

A rajongók megpróbálták trendelni a RosesForJonghyun hashtagot is a Twitteren , és megváltoztatják profilképüket egy kézzel, amelyben rózsát tartanak az emlékezetében

http://officiallykmusic.com/fans-start-petition-shinee-jonghyuns-memory/
10/10
Kislolek 2017 dec. 19. - 13:12:36 10/10
(113945/120494)
https://www.facebook.com/notes/kim-jae-joong/lost-ends/253281528537886/
Jaejjong levele Joonghyunhoz..

LOST ENDS

KIM JAE JOONG · 2017. DECEMBER 19.

Ma arra törekedtem, hogy újra felismerjem, hogy ennek az élõnek csak két vége van azelõtt, mielõtt az ember eljön, és most már alig tudunk nézni, és nem is oszthatja meg a hangunkat.
a két elveszett vége már nem találkozik ... most elváltak ... tisztelnek téged a szívemben és a lelkemben .. nem tudom, mi volt az oka ... de tudom, hogy megsértettél, hogy értsük. .. ne fáradjon sírni újra ... ne fáradjon újra szomorú ... mert most szabadok az üres világtól, és mosolyoghatsz és szerethetsz, és bármit is tehetsz ... remélem, látlak és találkozunk te álmodban .. remélem, ha van valami, ami zavart téged az életút során, eljöttél, hogy jöjjön ide ... remélem, hogy biztonságban vagy, most már nem lesz több fájdalom, nincs több kemény munka ...
te jól mentél ezen az úton ... mosolygottál ... boldoggá tennél ... nem bántam meg a pillanatot veled ... szép volt még találkozni veled, ígérem, hogy ... emlékszem mindig az álmaimban és imáimban a szívemben és a lelkemben ott leszel, hogy soha többé ne gondold, hogy egyedül vagytok vagy talán most vagyunk, de érezzük egymást, remélem, hogy a bátyámnak van béke és köszönöm minden szép emléke, amit adtál nekünk, hogy tartsunk rajta ... köszönjük a szeretetedet, amit adtál nekünk ...
hosszú út, hogy találkozzunk újra
10/10
Kislolek 2017 dec. 19. - 13:02:09 10/10
(113944/120494)
A SHINee Minho küszöbön álló rajongói aláírási eseménye a K2 kültéri márkához megszûnt.

LÁSD MÉG: Az EXO's DO beszél a bálványszereplõk sztereotípiájának leküzdésérõl

December 19-én úgy döntött, Minho fan jele találkozó 23-án, a Lotte World Tower Szöulban K2 törölték fényében társait tag Jonghyun „s tragikus halála . Mint a márka arcát, Minho-nak alá kellett írnia az autogramot, és 100 rajongóval kellett fotózni, akik regisztráltak az eseményre.
10/10
Kislolek 2017 dec. 19. - 09:55:37 10/10
(113943/120494)
Kedves Anna Sebõk! Köszönet a fordításért! Nehéz lehetett neked(((((

Jonghyun búcsúlevele -
Mivel a torokgyulladástól nem tudok aludni, gondoltam lefordítom nektek. Nagyon sok választ tartogat a miértekre, amit a legtöbben kérdeztek.
A levelet jó barátja közölte a család beleegyezésével, miivel ez volt Jonghyun végakarata is, hogy ezt jelentessék meg az embereknek, mint végsõ búcsúját. Ezek szerint próbáltak neki segíteni. A környezete nem ült tétlenül, csak már túl volt azon, hogy segíteni lehessen neki... :(

"Törött vagyok belülrõl.
A depresszió, ami lassan felemésztett, végre teljesen bekebelezett.
És képtelen voltam legyõzni.

Utáltam magamat. Megragadtam a szerte szaladó emlékeimet és rájuk kiáltottam, hogy szedjék össze magukat, de nem kaptam választ.
Ha nem tudok magamon segíteni, hogy képes legyek lélegezni, akkor jobb, ha többé nem is veszek levegõt.
Kérdeztem magamat, ki felel értem.

Csakis én.
Teljesen egyedül voltam.
Könnyû a végrõl beszélni.
Nehéz, ténylegesen véget vetni mindennek.
Csak emiatt éltem idáig.
Azt mondtam magamnak, el akarok futni.
Igen, el akartam futni.
Önmagamtól.
Tõletek.
Azt kérdeztem, ki volt ott. Én voltam. És megint csak én. És még mindig én.

Kérdeztem, miért veszítem el az emlékeimet. A személyiségem miatt volt. Értem. Tehát végül minden az én hibám. Azt akartam, hogy az emberek észrevegyék, de senki sem tette. Még csak soha nem is találkoztak velem, így természetesen azt sem tudták, hogy létezem.

Kérdeztem, miért élnek. De csak élnek, és élnek tovább. Ha azt kérdezitek, miért halok meg, azt válaszolnám, mert kimerültem. Szenvedtem és töprengtem. Sosem tanultam meg, hogy fordíthatom ezt a kimerítõ fájdalmat boldogsággá.

A fájdalom nem csak ennyi, fájdalom.
Leszidtak, ne tegyem ezt.
Miért? Miért ne vethetnék véget legalább úgy véget a dolgoknak, ahogyan én szeretnék?

Azt mondták, derítsem ki, miért érzek fájdalmat.
Túl jól tudom. A fájdalmam okozója én vagyok. Minden az én hibám és minden azért, mert túl kevés vagyok.
Doktor, ezt akarta hallani?
Nem. Én nem tettem semmi rosszat.

Amikor a gyengéd hang a személyiségemet okolta, azt gondoltam, "fenébe, könnyû orvosnak lenni."
Olyan furcsa, hogy annyira fáj. Emberek, akiknek sokkal nehezebb jól élnek, emberek, akik gyengébbek nálam, tovább mennek. Talán ez nem igaz. Nincs senki életben, aki rosszabbul érezte magát, mint én, vagy gyengébb volt, mint én.

De nekem akkor is tovább kellene élnem.
Folyton azt kérdezgetem magamtól, miért kellene folytatnom százszor is és nem magam miatt. Miattatok.
Kérlek, ne mondjatok egy szót sem, ha nem értitek.
Ki akarjátok találni, mi fájt? Elmondtam. Olyan nagy bûn, hogy ennyire szenvedek, hogy egy sokkal drámaibb miért kell? Egy sokkal konkrétabb ok?

Már elmondtam nektek. Nem figyeltetek? A dolgok, amiken túl tudunk lépni, nem hagynak rajtunk sebet egy életre.
Csatázni a világgal, sosem volt nekem szánva.
A hírnév sosem volt nekem szánva.
Ezek az okok, ami miatt szenvedek. Mert híres vagyok. Miért választottam mégis ezt. Olyan vicces.
Csoda, hogy eddig húztam.

Mit mondhatnék. Csak mondjátok, hogy jó voltam. Hogy ez elég volt. Hogy keményen dolgoztam. Még, ha mosolyogni nem is tudtok, ne hibáztassatok, ahogy elmegyek. Jó munkát végeztem, keményen dolgoztam. Viszlát."

— SHINee - Jonghyun
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 18. - 20:35:29 10/10
(113942/120494)
Hát ez nagyon gyors volt.(( De én a tagokra gondoltam, mert õk szinte mindig együtt voltak. Pár éve még napi 24-ben.
10/10
offtopic
Kislolek 2017 dec. 18. - 18:38:05 10/10
(113941/120494)
A Vikipédiáról már délben levették, mint jelenlegi Sinee tagot, és módosították az adatlapját.

A google már du 4 tagúnak mutatta a Shinéé-t .
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 18. - 16:54:41 10/10
(113940/120494)
Nagyon sajnálom. Nem tudom, hogy a többiek mit érezhetnek most. Biztosan nagyon megviseli õket. Szerintem még nem is tudják felfogni.(((
10/10
Kislolek 2017 dec. 18. - 16:35:32 10/10
(113939/120494)
Most már biztos h nem él...((((((((((

SM Entertainment kiadott egy hivatalos nyilatkozatot illetõen a halál a SHINee „s Jonghyun . A nyilatkozat a következõképpen szól:
"Hello, ez az SM Entertainment.
Sajnálattal szállítjuk az ilyen szívbillentyû, szerencsétlen híreket.
December 18-án a SHINee tag Jonghyun váratlanul hagyta el oldalunkat.
Találton eszméletlenül egy Cheongdam-dong-i lakóépületben, Szöulban, és egy közeli kórházba rohant, de a 18. alkalommal este halottnak nyilvánították.
A mély bánat nem hasonlítható családtagjaihoz, akiknek el kellett engedniük szeretõ fiaikat és testvéreiket, de az SM Entertainment munkatársai és mûvészei - akár mély sokkban és bánatban is - részvétet tesznek.
Jonghyun volt a legjobb mûvész, aki jobban szerette a zenét, mint bárki más, és mindig keményen dolgozott az elõadásért.
Pusztító, hogy ilyen szomorú híreket adjon azoknak a rajongóknak, akik nagy szeretetet adtak neki.

Arra kérem Öntõl, hogy tartózkodjon attól, hogy pletykákat vagy feltételezett beszámolókat készítsen a családja tekintetében, akik mély bánatban vannak a hirtelen hírek miatt.
Ahogy a családja kívánta, temetése a családtagokkal és munkatársaival a legcsendesebb.
Ismét felajánljuk legmélyebb részvétünket. "
https://www.allkpop.com/article/2017/12/sm-entertainment-issues-an-official-statement-regarding-the-death-of-shinees-jonghyun
10/10
Kislolek 2017 dec. 18. - 15:49:06 10/10
(113938/120494)
Twiterrõl ez jön.. de sztem csak találgatás ...
10/10
Kislolek 2017 dec. 18. - 15:47:51 10/10
(113937/120494)
Most ezt írják, de már nem hiszem((((

A koreai fanok, akik kint állnak a kórház elõtt azt mondják, hogy Jonghyunt átszállították az intenzívre!! Állítólag a szíve elkezdett verni, mikor megérkeztek a kórházba, és az orvosok most végeztek a mûtéttel!! Azt mondják, a kórház nem erõsítette meg a halált és hogy nem igaz, amit a hírek mondanak!! A kórháznál ott vannak a Shinee tagok és Jonghyun szülei is.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 18. - 15:26:09 10/10
(113936/120494)
Igen. Nagyon fiatalon kezdte és túlhajtják õket. Inkább azon kellene csodálkozni, hogy hogyan bírják ki, hogyan éli túl a többség. Biztosan belefáradt. Csak annyira szomorú amikor egy ilyen fiatal megy el.
10/10
offtopic
Éva Vidéki 2017 dec. 18. - 15:19:14 10/10
(113935/120494)
Csak sajnos ezeknek a nagyrésze csak kitaláció volt.(((