10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:28:24 10/10
(58229/120549)
[Koncert Frissítés] 김현중 Kim Hyun Joong GEMINI TOUR: Fukuoka - Fukuoka Sun Palace 2015/02/09 # 2015KHJGemini # 2015KHJPhoenix
a crazy4hyun
Még egyszer köszönöm és újra, hogy minden érintett számára az összes média frissítések újra a GEMINI Tour ....... Minden mûsor valami várom, hogy, és mindegyiknek megvan a saját különleges emlékek tartani. Valóban KHJ elhagy bennünket értékes ajándékokat, hogy fogja minket boldoggá, míg õ távol van ...... Én már hiányzik neki
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:26:19 10/10
(58228/120549)
Koncert elõtti Frissítés] 김현중 Kim Hyun Joong GEMINI TOUR: Fukuoka Sun Palace 2015/02/09 # 2015KHJGemini # 2015KHJPhoenix

Fukuoka Sun Palace
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:23:19 10/10
(58227/120549)
[STILL] 김현중 Kim Hyun Joong Album Promo Japánban - 2015/02/09 # 2015KHJGemini # 2015KHJPhoenix

リ ダ の ト ラ ッ ク み た ♡ Lida teherautó látható ♡
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:22:58 10/10
(58226/120549)
[STILL] 김현중 Kim Hyun Joong Album Promo Japánban - 2015/02/09 # 2015KHJGemini # 2015KHJPhoenix

リ ダ の ト ラ ッ ク み た ♡ Lida teherautó látható ♡
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:21:10 10/10
(58225/120549)
[FAN TÁMOGATÁS] 150.208 SPY Fan Support jelentése ParadiseJJ
(JYJ3 megjegyzése: Kim Jaejoong Real Birthday dátumot, akkor is ellenõrizheti
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:18:42 10/10
(58224/120549)
[KÉP] 150.206 Kim Jaejoong a Spy sajtótájékoztatóján
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:17:57 10/10
(58223/120549)
[KÉP] 150.206 Kim Jaejoong a Spy sajtótájékoztatóján
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:05:44 10/10
(58222/120549)
[Rangsor] 150.208 VOD Heti rangsor - Spy #
VOD rangsorolása 1. héten február között - Spy at 1st Place ^^
Február 6-án, Spy sajtótájékoztatóján
Kim Jaejoong mondta: "A formátum a dráma vadonatúj, így van egy kockázati tényezõ (az alacsony értékelés)." "Szeretném, ha a nézõt értékelés megy fel. Egy csomó ember körülöttem nézni a drámát, de nem nézem élõben. A dráma készül, mint a külföldi drámák; ez nagyon gyors és tele van izgalmas. Ezek a letölthetõ dráma (via VOD ) és nézni sok epizód egyszerre, mint õk a külföldi drámák. Mielõtt kimegy, és élvezze a meleg péntek este, kérem nézze meg a dráma. hogy az én kívánságom. "

Megjegyzés: Video on Demand (VOD), vagy audio és video on demand (AVOD) a rendszerek, amelyek lehetõvé teszik a felhasználóknak, hogy kiválassza és nézni / hallgatni video vagy audio tartalmak, amikor úgy döntenek, hogy ahelyett, hogy nézni egy adott adásidõt. IPTV technológia gyakran használják, hogy a video on demand, hogy televíziók és a személyi számítógépek. (További információ itt )
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:47:01 10/10
(58221/120549)
GEMINI mosoly!

Kim Hyun Joong is back! Ez már egy ideje, mióta utoljára láttam tõle megszokott nagy valódi mosoly, most már látom! Visszajött, és õ boldog most! Gemini egyre jobb és jobb mindazokkal nagy mosoly tõle, több vicc, több szeretettel, hogy a rajongók, mint Gemini folyamatosan egyre óriási siker az elsõ naptól kezdve egészen mostanáig! A további koncertjegyek Chiba már eladási mint hotcakes !!

A boldog napjai KHJ rajongók továbbra is Hyun Joong kell teljesítõ ma este a Nagoya második fordulóban két egymást követõ éjszaka, amikor a rock színpadon a zenei aki nemrég fellépett Yokohama, Kanazawa, Sapporo, Sendai, Nagoya az összes helyszínen teltház ! Esõ vagy hó nem számít, a rajongók boldogan élvezte a móka a koncerten!

Hogy KHJ japán rajongók ... .. "Nagyon köszönöm a meleg végtelen támogatást az Ikrek. A legnagyobb szeretet Kim Hyun Joong már látható és érezhetõ az egész világ! "

Kim Hyun Joong ....... "lenni, ahol akkor õszintén szeretett és megbecsült, védeni és ápolni. Röviden, kérjük, maradjon, ahol van, ahol szükség van rátok és hol lehet békés és boldog, Japánban az Ön számára örökre !!
Szív a Hearts
Ebben a hónapban azt mondta, hogy a hónap szívek a Valentin-nap van a sarkon. Ez egy különleges nap a szerelmesek, hogy azok ünneplik a szerelmesek egymásba. Hogy rajongója, és hogy a világ Kim Hyun Joong egy különleges kapcsolat ünnepeljük egyfajta különleges szeretet és ez a feltétel nélküli szeretet. Ez a fajta szeretet, amely önzetlen hogy osztom, hogy a közös szerelem másokkal. Minél több ember szereti Kim Hyun Joong, annál jobb, annál inkább érezzük boldogok lehetünk terjedt el, hogy a szeretet neki a világ minden tájáról.

Mivel Hyun Joong és a rajongók is idegenek egymásnak a valós világban, de a szívünk és a szíve egy világos megértése, hogyan, miért, mikor és mi köt vele. Én ezt szem elõtt néztem Hyun Joong látja el Gemini minden helyszínen egy közös alapot a szerelem és hogyan a rajongók csatlakozni vele, ahogy összeköti õket, hogy a szoros volt olyan erõs, és annyira látható, hogy valóban van egy A tiszta szeretet között Kim Hyun Joong és a rajongók.

Láttam ezt a forgatókönyvet az összes helyszínen, ahol Gemini volt, és biztos vagyok benne lenne látni ugyanazt a forgatókönyv a következõ napokban a Gemini, mert Hyun Joong és a rajongók gondolkodni és érezni, hogy egyek, mint az ikrek ...

Valentin legyen ez a leginkább különleges nap mindannyiunk számára, és vele azóta Hyun Joong kell, hogy csak egy Valentin napja, és ez a dátum az õ valamennyi rajongók közel vagy távol. Kezeljük magunkat azok után, amit átéltünk támogatásával még mindig olyan ez az album legemlékezetesebb album, amit valaha készítettek, mind neki és nekünk is.

Ez az album még mindig a legnagyobb jutalom, amit adhatunk magunknak, mint KHJ fan, és ez a legnagyobb jutalom, amit adhatunk neki, mint a mi egyetlen ..Légy részese ennek a valentine memória, MÉG album, hadd hozd fel a csúcsra a Oricon és azt mondod magadnak ......
Kim Hyun Joong, még mindig ... az egyetlen!
LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:44:00 10/10
(58220/120549)
Ez a blog KIZÁRÓLAG KHJ rajongóknAK

Kim Hyun Joong kell elengedte a legújabb albuma, a "még" a Feb.11th a Universal Music Japánban megjelent ez MV teaser a február 4, amely létrehozott egy másik ünnepi hangulat között a rajongók on-line! Minden helyszínt, ahol Hyun Joong végez Gemini mindig van egy terület bármely lobby helyszín, ahol a rajongók tudják, hogy a pre-order az album.

Tudom, sokan is kezd gondolkodni, hogy mit tudunk adni a mi szeretõ Valentin, és biztos vagyok benne, sokan már gondoltam, hogy mit tudunk adni a mi csak egy idol Kim Hyun Joong! Ezen a ponton csak arra tudok gondolni egy különleges Valentin jelen õt, és hogy elhozza neki a csúcsra Oricon rank no.one !

Ez a mostani biztosan, hogy õt egy nagy mosollyal az Valentine !! És hogy ilyen szerencsés rajongók vagyunk, mert Hyun Joong kell teljesítõ Gemini ezen a Valentin nap Osaka! Ez egy nagyszerû Valentin napja mindannyiunk számára, amelynek Kim Hyun Joong velünk ezen a napon, adjunk legjobb erõfeszítést támogatásában álló- és tegyük boldoggá! Szóval gyere és vedd el megragad a másolatot õ albuma STILL most!
Év siker

Lehet én csak megemlíteni, hogy az összes japán albumot készítette Kim Hyun Joong szerzett a Gold Record a Oricon. Hyun Joong az egyetlen koreai egyéni énekesnõ, aki képes volt elérni az elképesztõ rekord megdöntésére között koreai egyéni mûvészek az idõ úgy döntött, hogy átfogja a szólóban kategóriában. Amíg 2014-ben albuma továbbra is a top 20 legnagyobb eladható album minden idõk hiszen indult a szólókarrierje.

Röviden, minden alkalommal Hyun Joong elindítja saját album mindig kerestem a legkelendõbb album az elsõ napon elindítását, forgalomba neki az elsõ helyen a japán Oricon Music Chart. És mi szurkolók nagy elhelyezni õt a number one arany spot ennyi év, mert tudta igazán tartozik a csúcsra, tudván, hogy nincs más mûvész, aki a legérdemesebb, mint neki, és én csak, hogy ezt a tényt, sem a rekord túlértékelt itt!

Ha a rajongók képesek voltak fenntartani albuma tetejére ennyi év, akkor ez az idõ még azt is, hogy jobban, most, hogy erõsebbek vagyunk, mint valaha. Ha Gemini már egyre nagyobb a hatalmas sikert, akkor meg tudjuk csinálni az õ albuma STILL. Ha Ikrek az utolsó koncertjét elõtt MS, akkor lehetséges, hogy még így is lesz az utolsó album. Ezért miután ezt mondta adjunk a legjobb lövés, forgalomba még akár a Top Rank elsõ számú az Oricon Music Chart. Meg tudjuk csinálni ... ..
MÉG ... Még most

Még most is (Ima demo) a címe ennek a dalnak a zenei videó hordozó kislemez az albumról álló- és videó megtekintéséhez, én vagyok szótlan, és csak annyit mondott WOW! Meghallgatása nélkül a jelentését a dalt tudtam jobb egyszerre, mi Hyun Joong próbál közvetíteni ebben a zenei videó. Hadd osszak én szerény értelmezés, amely csak hosszan gondolataim ez a videó és a dal még most is, egy nagyon értelmes dalt egy mélyebb szinten tudok felfogni.

A dal arról szól, emlékei a szerelem, hogy nem akarja elfelejteni, és azt mondja: "Ha ez nem te vagy én nem szeretem bárki más ... nem akarom elfelejteni". Hallgatta a dalt, azonnal ad nekem a benyomást kelti a szeretet valakit. De ahogy nézem ezt a videót, tévedtem. Azt hiszem, Hyun Joong van vonatkozó valamit, és nem valaki, és ez a gitárját és a zenéjét, amely az elsõ szerelem.

Az elsõ jelenet a videó Hyun Joong séta a köves talajt és a környezõ néz ki, mint a tûz ellenõrzés alatt, és gitárok égõ. Ez az elsõ sorok a dal mesél olyan emlékeit, az égõ gitárok, az elhagyott billentyûzet, ami azt jelenti, hogy ez a zene, hogy õ vonatkozó arról az emlékeit.

A következõ kiemelt jelenet Hyun Joong még séta, mint álmodik céltalanul egy sötét folyosón nem volt könnyû a windows, hogy õ csak pillantás, és csak ment a sötétben. Leírom ezt a ups és le életében elérésében álmát.

A következõ jelenetben egy zsákutca, elhagyott hangszerek és a jelenet középpontjában áll a mikrofon õ kezében, ahogy fogást szorosan, míg szép arca, vakító szemében harag, õ dobta a mikrofont a hangszer! Jaj !! Leírom ezt a jelenetet, mint a rejtett düh, hogy a kritikusok. Valamilyen okból voltam érinti ez a jelenet, hogy úgy éreztem, egy csipet szívemben, amelynek az a benyomás õ feladja? NO WAY!

A következõ jelenetben ég hangszerek egy hatalmas tüzet úgy nézett, és hátat sétával elérhetõ a fejét, és lehajoljak. Én ezt jeleként a alázat, mint a lángoló tüzet hozza õt a magasból siker egy vadonatúj sokkal erõsebb Kim Hyun Joong és vadonatúj zenét. Ez az, amit jelenleg látni Gemini!
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:39:40 10/10
(58219/120549)
http://indavideo.hu/video/We_ got_married _-_ Song_Jae_Rim_ Kim_So_Eun_2_resz

Ha valaki még nm látta...
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:38:38 10/10
(58218/120549)
Gondolataim még most

Mindannyian tudjuk, hogy Kim Hyun Joong elsõ szerelme a zene. Õ vásárolta elsõ gitárját, az õ részmunkaidõs állást, hogy õ szorgalmasan megtakarított pénz erre a s szó szerint alszik a gitárjával. Ez mennyire imádja a hangszer a nagyon fiatal korban a középiskolában, és elindult az álmait, és képes volt elérni, hogy a kitartás és kemény munka, amíg el nem érte a létrán a sztárság. A zene az elsõ szerelem és az az álma, és nem tud nélküle élni. Õ egy kitartó típusú személy, és soha nem adja fel, amit a kihívásra, ott lesz, aki szembe vele fejét, amíg õ teljesült az álma.

A táncos fog meghalni táncos, énekes fog halni, mint énekes és zenész fog halni a zenész. Ez egy mûvész szempontjából, azaz egy mûvész rendelkezõ tehetség, hogy fut a vér, és ezt fejlesztették kemény munkával, ez már a szervezetében, hogy nem számít, milyen egy mûvész váltani pályafutását, ez még mindig egy mûvész, hogy õ lesz lehet naponta álmodik a nyugdíjba vonulási nap. A Hyun Joong ez még mindig a zene, hogy õ valaha is sokáig, s nõtt tõle, zene õ levegõt belélegezni, ez az õ élelmiszer és a víz, hogy élni.

El tudod képzelni, hogy egy személy ellopott vesz el abból, amit együtt nõtt fel és a szeretet olyan mélyen? Tudod, hogy mennyire fájdalmas lehet? Ez milyen fájdalmas volt számára Hyun Joong. A zene az élete, és ez az, amiért õ nem akarja elfelejteni, mint amit a dal mondja, és õ soha nem fogja elfelejteni a zenéjét, bármi történjék.

Ez adott nekem egy csomó remény a végén nézi ezt a videót ahogy énekelt mondván: "Én nem akarom elfelejteni". De dobott a mikrofon nagyon fáj, mert én soha nem akartam, hogy adja fel a zenét. Zene tartozik neki, és Kim Hyun Joong tartozik a zene, hogy senki, vagy bármi, hogy elvegyék tõle, idõszakot.

A zene az elsõ szerelem, hogy egyszer az életében ez volt a szeretet, amely megpróbálta megölni, és megpróbálta elvenni tõle! De ez is a szeretet, hogy felélesztette az elsõ szerelem a zene. És ez történik, hogy jelenleg lásd a Gemini, a nagy szeretetet a szurkolók nagy ahhoz, hogy a zenei vissza hozzá teljes szívvel. * Sóhaj * Egy ilyen csodálatos embert Kim Hyun Joong van.

Ebben music video végzõdött Hyun Joong elindult az égõ hangszerek ami számomra érzékelnek fordult vissza a múlt és a jövõvel szembenézni. Mint mondta, a dal "Én nem akarom elfelejteni" igen õ soha nem fogja elfelejteni .... bármi legyen is mindannyian tanulni a tapasztalatokból, a múlt marad a memóriába, de azt hiszem, Hyun Joong lesz hát az õ zene mint egy teljesen új zenész sokkal erõsebb és bölcsebb után MS.
"Itt van egy fiú, aki egy felejthetetlen történet mögött, és most szembe kell néznie egy új szakasza élete ....... jövõje felé egy felejthetetlen embernek minden alkalommal."

Én nem akarom elfelejteni Kim Hyun Joong, még mindig az egyetlen egy, a legnagyobb mûvész, akit valaha ismertem .... felejthetetlen, ez az,

Hûség MUSIC, hûséges hozzád!

Nem úgy értem, hogy megtörje a boldog napokat, hogy más gondolatok, mint Hyun Joong és a Gemini, én csak azt szeretném tisztázni mit jelent ez a dal még most is. Ez a dal nem azt a nõt, aki elpusztította az életét vagy bárki kiváltképpen, én csak világos, hogy fel! Ez a dal az õ elsõ szerelme, amely a zenéjét.

Õ az SM a sarkon, ahogy említi Yokohama ez lesz az utolsó koncertsorozat és ez a dal a "lehet" az utolsó dal számunkra. Mondjuk úgy, hogy õ búcsúztatja a zenét, mert õ lesz távol 2 vagy 3 év, mivel ez az az út, leírom az MV. És talán mire visszajön, õ lesz a változó más zenei mûfaj, ez lehet tudni, ez a fickó szereti innovatív zenéje, talán soha nem tudjuk a jövõben.

Amint azt már korábban említettük Hyun Joong megosztja ezt a dalt, hogy mindannyiunk számára, de mivel ez õ, aki elhagyja azt hiszem, ideje, hogy énekelni még most neki helyette. Ugyanazzal a gondolatok, mint mondta ez a dal ..... "Nem lehet senkit, ha nem te vagy ... Nem akarom elfelejteni."

Remélem, a japán rajongók ezt olvasni, hogy így énekelni ezt a dalt vele a koncert!

Az emlékek neki nem olyan könnyû elfelejteni, hogyan tudjuk ha nem is kap elég neki !! Ez soha nem elég !! Azonban a legfontosabb, hogy ne felejtse el õt. Hát én csak a magam nevében beszélhetek, mert ez nagyon igaz rám, nem tudom, hogy valaki az én példaképem, hogy kövesse, hogy megvédje, hogy megvédje, amennyiben a cikkeket írt, aki! Próbáltam, de nem volt hatásos a minden !! LOL Ez velem köt írásaim valóban kizárólag Kim Hyun Joong.

Vannak emlékek az életünkben, hogy nem feledkezhetünk meg nem számít, hogy mit teszünk, és nekem Kim Hyun Joong van egy ember soha nem fogom elfelejteni, biztos vagyok benne, itt mindenki osztja ugyanazt a gondolatot .... Így vagyunk hívja Kim Hyun Joong mi CSAK EGY szerelem .... MÉG .... MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!
Trouble kattogását? Másolja be az URL-t a böngészõbe: https: //bibettesia.wordpress. COM / 2015/02/08 / kim-Hyun-joong- cikk-emlékezetes dal /
Köszönöm, hogy repül a WordPress.com
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:35:54 10/10
(58217/120549)
Azt hiszem feltettem már egyszer egy hosszabb változatát..
Ez a blog KIZÁRÓLAG KHJ rajongók csak
A Mélység JELENTÉS
Én írom ezt a cikket, és kiküldetés értelmezése a dal még most is tudom, sok rajongó tévesen értelmezte értelmében ezt a dalt. Azt gondolhatják, Hyun Joong énekelni ezt a dalt, hogy valaki, NO, hanem mint ezt a dalt nekünk, amit tud énekelni, hogy valaki szeretünk. Sõt még azt is énekelni ezt a dalt vele, ami nagyon értelmes, és a jelentése valóban megy neki, hiszen ez Hyun Joong, aki az egy elhagyott minket átmenetileg az õ MS.

Hallgatva értelmében még most, és megtekinti a MV mondhatom "Hyun Joong mit próbál közvetíteni?" Tehát itt van, amit, hadd hívjam fel a figyelmet, hogy a színfalak nélkül a zenekar, így azért, amit õ próbál közvetíteni. Hadd meghívni mindenkit, hogy újra megtekintheti a MV, és olvasd el az értelmezést a videó alatt. Kedves olvasóim kérjük csupasz velem, kérem, segítsen nekem terjesztésében ezt az értelmezést, mert nem lenne tisztességes, hogy Hyun Joong, ha õ lesz félreértik énekelni ezt a dalt, köszönöm szépen!

Ez egy emlékezetes dalt neki és nekünk is, mivel lehet, hogy az utolsó dal, amit itt hagyom, hogy minket, mielõtt a MS. Azt írt az angol fordítás és dalszöveg a még most alább ezt a cikket. Nézzük kincs ez a dal! Nézzük énekelni ezt a dalt Kim Hyun Joong ....
Forrás: Universal Music Japan, Vevo, Thanks for sharing!
MÉG ... Még most
Még most is (Ima demo) a címe ennek a dalnak a zenei videó hordozó kislemez az albumról álló- és videó megtekintéséhez, én vagyok szótlan, és csak annyit mondott WOW! Meghallgatása nélkül a jelentését a dalt tudtam jobb egyszerre, mi Hyun Joong próbál közvetíteni ebben a zenei videó. Hadd osszak én szerény értelmezés, amely csak hosszan gondolataim ez a videó és a dal még most is, egy nagyon értelmes dalt egy mélyebb szinten tudok felfogni.

A dal arról szól, emlékei a szerelem, hogy nem akarja elfelejteni, és azt mondja: "Ha ez nem te vagy én nem szeretem bárki más ... nem akarom elfelejteni". Hallgatta a dalt, azonnal ad nekem a benyomást kelti a szeretet valakit. De ahogy nézem ezt a videót, tévedtem. Azt hiszem, Hyun Joong van vonatkozó valamit, és nem valaki, és ez a gitárját és a zenéjét, amely az elsõ szerelem.

Az elsõ jelenet a videó Hyun Joong séta a köves talajt és a környezõ néz ki, mint a tûz ellenõrzés alatt, és gitárok égõ. Ez az elsõ sorok a dal mesél olyan emlékeit, az égõ gitárok, az elhagyott billentyûzet, ami azt jelenti, hogy ez a zene, hogy õ vonatkozó arról az emlékeit.

A következõ kiemelt jelenet Hyun Joong még séta, mint álmodik céltalanul egy sötét folyosón nem volt könnyû a windows, hogy õ csak pillantás, és csak ment a sötétben. Leírom ezt a ups és le életében elérésében álmát.

A következõ jelenetben egy zsákutca, elhagyott hangszerek és a jelenet középpontjában áll a mikrofon õ kezében, ahogy fogást szorosan, míg szép arca, vakító szemében harag, õ dobta a mikrofont a hangszer! Jaj !! Leírom ezt a jelenetet, mint a rejtett düh, hogy a kritikusok. Valamilyen okból voltam érinti ez a jelenet, hogy úgy éreztem, egy csipet szívemben, amelynek az a benyomás õ feladja? NO WAY!

A következõ jelenetben ég hangszerek egy hatalmas tüzet úgy nézett, és hátat sétával elérhetõ a fejét, és lehajoljak. Én ezt jeleként a alázat, mint a lángoló tüzet hozza õt a magasból siker egy vadonatúj sokkal erõsebb Kim Hyun Joong és vadonatúj zenét. Ez az, amit jelenleg látni Gemini!
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:33:02 10/10
(58216/120549)
[COMPILATION tweet] 150207 2015 Park Yuchun Fanmeeting Tour Loving YU Pekingben

Mc arra kérte, hogy válasszon a cukorkák, kinyitotta az egyik, és valóban megette! Olyan aranyos
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:26:17 10/10
(58215/120549)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:31:52 10/10
(58214/120549)
A Tower Records Shibuya ma megnyílt STILL kiállítása
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:30:29 10/10
(58213/120549)
Enikõ Dévényi
február 9., 20:59 · szerkesztve
GEMINI TOUR: FUKUOKA – Fukuoka Sun Palace 2015.09.
• UNBREAKABLE
• TONIGHT
• TIMING
látni, hogy a basszusgitáros és a zongorista egy részét vele énekli
• LOVE LIKE THIS
egy kicsit táncol
• HOTSUN
• BINGO
• KIMIDAKE IMADEMO (STILL)
HJ: tudjom, hogy a rajongók egy része velem utazik a turné minden koncertjére.
Számotokra nevezhetném ezt „HJ diet tour”-nak is…
(Erre a fogyókúrás túrára én is szívesen beneveztem volna smile hangulatjel - kevés alvás, sok mozgás, izgalom…)
• I’M YOUR MAN
A mai szerencsés hölgy rózsacsokrot kapott, HJ levette a saját karkötõjét, és azt csatolta a csuklójára (fénykép helyett)
• U - zenekar
jó érzés látni, hogy a közönség nekik is integet a világító bigyóival
• LUCKY GUY és BEAUTY BEAUTY
HJ az elsõ emeleten
HJ fekete felhajtott ujjú ingben, fekete nadrágban … hihetetlenül szexi ma
• KISS KISS – tánccal
Lejön a közönség közé, egy darabig egy nézõnek énekel és táncol
• PLEASE
• LET ME BE THE ONE
• WORDS I WANT TO SAY
• GWIYOMI!!
…Csak 5-ig A Gwiyomi közben HJ iszonyúan zavarban volt, és folyamatosan nevetgélt.
Kétszer csinálta meg a Gwiyomit, másodszorra a zongorista lány próbálta kísérni, igyekezett a hangnemet megtalálni, de HJ direkt szórakozott vele.
A lány arcára az volt írva: ezt én így képtelen vagyok eljátszani-
( Megnézném már ezt a zongorista lányt közelebbrõl is…szinte minden koncerten piszkálódik vele, az egyiken arra kérte a rajongókat, hogy segítsenek barátot találni neki…csak nem tetszik neki?...)
• SAVE TODAY
• HEAT
• GOODBYE
• YOUR STORY – JP verzió
Ráadás:
• TIMING
• LUCKY GUY
• KISS KISS
A Lucky Guy szenzációs volt, a Kiss Kiss még jobb! A Lucky Guy közben HJ körbejárt a közönség között, aztán megállt. Õ és egy FÉRFI rajongó felváltva énekelték a refrént a mikrofonba. HJ láthatóan nagyon élvezte ezt az interaktív éneklést. Azt hiszem erõt merített belõle…az arckifejezése…ember, …soha nem fogom elfelejteni.
Ez a pasi nem volt semmi, láttam, hogy minden szavát tudja a dalok szövegének, és végig énekel, integet! Bámulatos!
A Kiss Kiss-nél fölmászott tõlem két széknyire a karfára, és ott énekelte végig a refrént a szokásos mozdulatokkal kísérve.
(HJ még este továbbutazott Hirosimába. Képek most sem érkeztek a reptérrõl frown hangulatjel )
Zárójelek között a saját megjegyzéseim, a többi fordítás.
Az nagy kiszúrás lenne velünk, ha errõl senki nem rakna föl videót...
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:29:00 10/10
(58212/120549)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:28:32 10/10
(58211/120549)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:27:47 10/10
(58210/120549)