10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 18:40:28 10/10
(47536/120536)
Nagoyaban az egyik táncos srác nem tudta, hogy most nem vetkõzünk, és vetkõzött. Mindenki jót nevetett..
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 18:39:03 10/10
(47535/120536)
Mielõtt HJ akarta, hogy mindenki azt mondani, "viszlát", mert ez az utolsó állomás (Nagoya) a World Tour (ㅠㅠ .. érzett szomorúság van a szívemben, amikor ezt mondta ..), azt mondta, hogy vissza fog térni a jobb zene hogy megfeleljen a rajongók újra .. (és yay !! szomorúság eltûnt, és úgy érezte, izgatott ismét üdvözöljük az új projektet újra !! ^^)
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 18:18:50 10/10
(47534/120536)
Ok, ritkábban teszem a sorokat. Te nem tudod + al nagyítani amikor olvasod?
Igaz, minden gépen ez másképp van itt nálam is, de ki szoktam nagyítani a sûrû sorokat- ha eszembe jut)))

Azért nem kis dolog, hogy Hyun énekelt a megnyitón... és akkor 23 éves volt!!!Még sokat kellett tanulnia, de már elismerték ezzel fõképp.

Nikoletta nagyon gyors a fordításokkal- és nagyon örülök, hogy külön elküldi, így fel tudom ide is tenni, amikor még aktuális.

Ez az It'S Love egy laza sorinak ígérkezik, hátha kikapcsol.
De ezek a bakik minek bele, ezt nem tudom.
Miért nem tudnak vmi újat kitalálni?
Minden ok nélkül beletesznek tömegverekedést...orrpiszkát, böfögést, ezzel sztem a jó színészeket is lealacsonyítják.
Ezt a sorit nagyon kis pénzbõl hozták ki, azt már látom, ami nem baj, csak legyen ötletük.

Most jön nekem a 4.ik rész..
ruca60 2014 szept. 19. - 17:47:59
(47533/120536)
Ez a 4 évvel ezelõtti..., miket nem találsz!!! Nagyon aranyos rajta!!!
Lám, most meg van, aki elpártol tõle...:(((

Itt írok a többire is, mert megint "itt a net, hol a net" van, már éjjel eltûnt.

Szóval, nagyon szép ez a rajongói hsz. ((Néha hagyjál egy sort üresen, mert nehéz elolvasni ilyen hosszút))
A másik, Nikoletta fordítás is jó lett.:)))
A póló teccik, a paplanhuzat, ...érdekes:))))) Én is elgondolkoztam. Gondolom, mikor, milyen kedve van az illetõnek. De az is lehet, hogy van neki lepedõje is ;)
Mi volt még? Az It's Love-t én is éppen elkezdtem, pont ezek jutottak eszembe:)))
A vadiúj tûsarkú cipõ, látszik, ahogy direkt úgy lép, hogy kitörjön...
A nõ igencsak verekedõs, pl. az is szokás, hogy a pasi mellkasát ütögetik ököllel.Azt hiszik újraélesztést csinálnak, és ennyiszer? Szóval, néha már unalmas.
Egy pasi meg az orrát piszkálja, majd beletörli az íróasztalba...
Szerencsére, a fõszereplõ tip-top pasi, nekem az ilyenek jobban bejönnek.
Ja, és megint egymás mellett pisilnek a WC-ben...
Sorolhatnánk még...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 17:03:10 10/10
(47532/120536)
Elkezdtem nézni ez az It's Love..sorit.
2014-es- ugye most lett kész a felirata.
Téma: elég szokatlan, de még lehet jó is...

A lány-- szakorvos---értelmiségi-- már az elsõ részben a kórház folyosóján könyvvel üti a gyakornokok fejét..3 férfit egyszerre....
A 2.ik részben pofozkodik.

A 2.ik rész végén -ez Spoiler lenne- de megint olyant csinál, amit tán nem kéne..

Közben a lépcsõn kitörik a cipõsarka.
2014-ben Koreában még mindig olyan cipõt gyártanak, ami egy 45 kilós nõ alatt eltörik?
Nem beszélve arról, hogy tûsarkúban ha lépcsõzünk, akkor nem a sarkunkra lépünk- ugye??

Még mindig van, aki elhiszi, hogy egy verekedést a pasi kezdi Koreában??
Remélem nem sokan...és igen, Hyunra célzok...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 16:47:29 10/10
(47531/120536)
Nikoletta Kovács
Nyilvánosan megosztva - 16:30

Idézet egy angol blogról:

Kérés a rajongókhoz

Ezen a ponton szeretném kérni a KHJ rajongókat,
hogy hagyják figyelmen kívül azokat a gyûlölködõket.
Õk gyûlölködõkként fognak meghalni és nem tudunk velük csinálni semmit, de kerüljétek el, ha tudjátok. Szerintem jobb lenne nem kommentelni azokon az oldalakon. És kérlek hagyjuk abba annak a nõnek a keresését, megvan a saját sorsa és az biztos nem tõlünk rajongóktól jön.
Valójában a sorsa elindult, amint az emberek elkezdtek kételkedni ennek a botránynak az indítékában. Az igazság a saját szájából fog elõjönni, higgyetek nekem!

És azoknak a rajongóknak, akik ugrálnak, menjetek és ugráljatok, senki sem irányít téged, de kérlek csendben ugrálj. Én tiszteletben tartom a döntésed, hogy elhagyod Hyun Joong-ot, DE legyen ez kölcsönös és tartsd tiszteletben az én döntésem, hogy vele maradok.
Nincs értelme kritizálni a hûségeseket, mert nem számít mit teszel, mi vele maradunk.

Azoknak a hûséges rajongóknak, akik esetleg kételkedtek Kim Hyun
Joong-ban, mint hogy vissza fog menni ahhoz a nõhöz, Hyun Joong
egy nagyon okos férfi, ne becsüljük alá õt. SOSEM fog visszamenni ahhoz a nõhöz, aki tönkretette, õ nem ostoba, és tudjuk, hogy ez egy tény.
Remélem rendelkezünk azzal, hogy ellenõrizzük a valóságot, mielõtt ilyen gondolataink lennének, mivel évek óta ismerjük õt. BÍZZATOK BENNE.

http://bibettesia.wordpress.com/2014/09/19/kim-hyun-joong-article-closed-book/

Kim Hyun Joong...[article] CLOSED BOOK
bibettesia.wordpress.com
THIS BLOG IS EXCLUSIVELY FOR KHJ FANS ONLY By: LazerKim I'm writing this article just to put on record about the case and its closure since I have been writing all about Kim Hyun Joong...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 16:11:37 10/10
(47530/120536)
A Ma elmaradt Kínai koncert helyett a rajongók egy része összegyûlt, és levetítették egy másik koncert mûsorát..

Beijing koncert és õk hiányozni HJ... de õk együtt ma este... ilyen egy nagy rajongói ❤ Cr: Henecia-

pic.twitter.com/X6p1YCwswN via forrás...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 15:47:24 10/10
(47529/120536)
Azért még annyija volt, hogy nem egy félig öltözött képét tetette a huzatra.

Ez a másik legalább izlésesebb..a jelvényével..
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 15:44:21 10/10
(47528/120536)
Kérdésem:Ezt most maga alá teszi, vagy fölé???
Szegény Hyun, mit meg kell élnie)))))
Azért az ágyamba nem vinném be..(a képét)
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 15:27:44 10/10
(47527/120536)
Én is pont benéztem.
Ilyen idõt mondanak holnapra is, mint mára. Ez a legjobb.

Nem akarok ott lenni egész nap, de azért el fog vele menni a nap.
Itt most szépen süt a nap, amit reggel kimostam, meg is szárad.

Még a mai híreket sem néztem meg...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 15:23:53 10/10
(47526/120536)
Több holnap [post] repo Kim Hyun Joong ma több! "Kim Hyun Joong WORLD TOUR" Mugen "IN JAPAN"
21:30 szeptember 19, 2014
Világkörüli turné kezdve Seoul, Korea, ügetõ 11 városban összesen hat ország, Tajvan, Japán, Kína, Thaiföld, Peru június 28, 2014 "2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR" Phantom "" is, szeptember 16-án én ünnepelte az utolsó nap a Nagoya, Japán. Világkörüli turné ez a fogalom, hogy a "több idõt, mint egy álom együtt a rajongók."

Kim Hyun Joong, hogy megfeleljen a rajongók minden országban annak érdekében, hogy 2012-ben Ázsiában Fan Meeting mivel a kereslet a helyszín "2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR" Phantom "" is elöntött, a rajongók a tengerentúlon, hot-maileket SNS ez a 3 hónap, és megmutatta a túlfeszültség egyre több halál és küldje el.
Kim Hyun Joong
Kezdõdött a kiadatás fantasztikus más koncepció, mint egy "több idõt, mint egy álom együtt a ventilátor", és élni a mindennapi "Kim Hyun Joong WORLD TOUR" Mugen "IN JAPAN" Nagoya további elõadások.
"Kim Hyun Joong" hívása tele a helyszín Let Me Go, az elsõ dal egy idõben folyik, volt csomagolva az egyik legnagyobb meleg levegõ egy idõben, mint a megjelenés. Hangulatát a helyszín ezen a napon, úgy érezte, valami szokatlan. Van is nevezik: "2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR" fantom "" utolsó napján, a rajongók, mert arra készül, hogy Kim Hyun Joong, felvidítani az érzés: "Köszönöm". "Ma van az utolsó nap a World Tour. Nem sajnálja sem engem. Határtalan ki mindent ma. Kim Hyun Joong amely befejezte éneklés a Break Down, hogy úgy érzem, egyértelmûen értelmezhetõ, mint máskor szakaszában ma felé ventilátor mondta meleg neked. ma mindenki számára, lehet, hogy a dal, amit hallgatok elõször egy hosszú ideje, talán. egy dal egy dal, amit énekelek "Kérem, a szenvedély és a bátorítás nagylelkûen bõven.
Rajongók, volt az a pillanat, ez az érzés, hogy megfeleljen (Igen) "네" hangosan válaszolni rá, hogy van egy nagy siker a World Tour utolsó nap együtt Kim Hyun Joong lett az egyik. Miután befejezte énekelni (születés OST inspiráló Era 闘 神) ma 7. track ha Sugire, beszélgetés szerelmes rajongók Kim Hyun Joong sajátos kezdõdött.
Hallottam "Ma, a három ezer ember van, akik jönnek, hogy a helyszín a jelen Nagoya. Pályázók és több mint 1 millió ember. Are You választotta meg. Kim Hyun Joong ajándék mindenkinek Nagoya kilátással határozottan felfelé, lefelé, balra vagy jobbra helyszín, még akkor is, mondván, hogy ott van. ".
Ennek oka, hogy a szavak, amit el akartam mondani a rajongóknak, mert szerettem volna mondani, hogy ez ugyanaz a változatlan megszakítás nélkül szeretet felé Kim Hyun Joong. És azt hiszem, a szó! További holnap "Ma, és több mint a jobb. Én is, és az ugyanaz az érzés minden alkalommal, Kim Hyun Joong azt hiszem, a srácok az érzés, hogy! Több holnap, mint ma is. volt is egy pillanatra emlékeztetõ rajongó hallotta ezeket a szavakat ", ez is a pillanatban, amikor érintkezésbe kerülnek a pozitív szellemben, hogy csak bizonyos elõre Kim Hyun Joong, hogy jó jön a szerelem után a rajongók szívét. Miután befejezte éneklés tied vagyok 18 pálya, van egy "különleges dalt. Kim Hyun Joong egy olyan dallam, amit készítettünk az emberek Nagoya.
"Amit én élve" és a "csak mondani, és énekelni kezdett. Ez egy olyan dal, amely készült dráma, mint a "város honfoglalás" betét dal, ez a dal egy emlékezetes dalt a rajongók Japánban. A "köszönöm" volt elterjedt a rajongók hallgatni ezt a dalt.
Továbbá, "én született Kim Hyun Joong, élünk, mint Kim Hyun Joong, de amikor találkoztunk, Kim Hyun Joong, azt hiszem, hogy így az életem, és nem csak egy ember, akit te. akarsz élni pazarlóan a gondolat, hogy mindenki a Hey. dolog srácok az életem. "
. Miközben töltött egy mosollyal és barátságos azt hiszem, a rajongók, arca Kim Hyun Joong énekelte csatolás dalt az új kislemez, a "Hot Sun" és a "Good-Bye".
Az ábra után, amelyen a közönség sokszor a színpadon, énekelni a közelben a ventilátor, Kim Hyun Joong, nagyon boldognak tûntek. Végül, miután körülnézett lassan helyszín, Kim Hyun Joong, akik rengeteg szeretetet a rajongók, leszállt a színpadról, és azt mondja: "szeretlek".
Ezen a napon, miután a ventilátor énekel szépen a 21 dalt, énekelt négy dalt egy ráadást, bezárja a függöny körülbelül 3 hónapot a "2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR" fantom "."
Kim Hyun Joong is leszállt a színpadról, nem volt, hogy a "Kim Hyun Joong" hívás megszûnik a helyszín. Nem csak a külsõ és belsõ Nagoya helyszín, rajongók szerte a világon figyelte a World Tour utolsó napon. Rajongók, mint a föld, miközben odabújik óvatosan Kim Hyun Joong menni gyalog néz elõre, továbbra is figyelni felvidítani család valódi, örvendezett a nagy sikert aratott a "2014 Kim Hyun Joong WORLD TOUR" fantom "."
■ "Kim Hyun Joong WORLD TOUR" Mugen "IN JAPAN" Nagoya további elõadások ~ ~ rendezése
Let Me Go
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 15:07:59 10/10
(47525/120536)
Kim Hyun Joong Ázsiai Játékok himnusz

https://www.youtube.com/watch?v=YRhvJ5xH_nA&sns=tw
ruca60 2014 szept. 19. - 14:26:10
(47524/120536)
Ez aranyos rajz Hyunról:)))
ruca60 2014 szept. 19. - 14:14:53
(47523/120536)
Ez nagyszerû! Kicsiknek, nagyoknak. Talán még az idõjárás is kedvezni fog:)
Akkor kivételesen elviseljük a hiányodat;) Tudjuk, hogy jó helyen vagy:)))

Sziasztok, szép napot!
Csak most tudtam jönni. Látom, Szilvinek is családi programja van.
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 13:26:51 10/10
(47522/120536)
Ma,és a hétvégén nem nagyon vagyok....

Rendezvényünk lesz..

Ide teszem a programot.

A nagy részét a Lau szervezte, mint eddig az elmúlt években is..

Egyszer egy bölcs ember azt mondta, az ember annyit ér amennyit meg tud õrizni magában a gyermeki lényébõl mivoltából! Talán ez volt az egyik fõ gondolatmenet, amikor el kezdtük szervezni a Rákóczi-Út elsõ "Játszóutcabálját"! Nagy örömmel tudatjuk most Veletek, hogy íme már a harmadik JátszóUtcaBál is itt van és ismét rengeteg gyerkõc mulatsággal jelentkezünk nektek! A programok kialakításánál törekedtünk arra, hogy a család apraja-nagyja ki tudjon kapcsolódni, egyben nívós és élménydús társasági életet tudjon élni! A Család mint érték, mint létforma mostanában talán ismét kezdi méltó helyét vissza nyerni a magyar társadalomban.Ennek örömére mi is egy igazi családi napot próbálunk meghonosítani itt a Rákóczi úton, sok-sok gyerkõc programmal, koncertekkel, igényes ételekkel italokkal! Az elmúlt két rendezvényünkön a gyerekek nagy kedvence a bábszínház volt, így természetesen idén sem marad el a bábozás! Ezen felül nagyszerû közös dobolásra hív majd benneteket Tengeri Attila barátunk alias Tangó, és a Lóca együttes jóvoltából hatalmas táncházat csapunk a Rákóczi Út kellõs közepén kicsiknek és nagyoknak egyaránt kifulladásig! Idén még két helyszínnel bõvültünk így most már hét helyszínen várunk benneteket a Rákóczi Út teljes hosszában! A gyerek programok mellett, a felnõttek is megtalálják majd a Nekik való ételeket és italokat, és természetesen a Zene egész nap szólni fog az utcában!Tehát ha szívesen eltöltenétek velünk egy hamisítatlan Családi napot a Rákóczi Úton akkor nem marad más hátra mint, hogy Szeptember 20-án a családot ne hadjátok Otthon! :-)
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 12:07:16 10/10
(47521/120536)
A SIG hez kapcsolódóan--- Hyun is sokat kerékpározik, szokták látni Szöulban, hogy teker..van sok erre alkalmas kerékpár út..
Ez új kép...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 11:59:10 10/10
(47520/120536)
.L
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 11:58:15 10/10
(47519/120536)
Nagoya
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 11:44:53 10/10
(47518/120536)
Japan mobile phone official site update...
10/10
Jyj3 2014 szept. 19. - 11:43:44 10/10
(47517/120536)