10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:52:31 10/10
(3887/120507)
Azt hiszem újság címlapokon,
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:51:33 10/10
(3886/120507)
Szinten mai hír, majd késõbb googlezom, addig csak a kép,,,
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:50:14 10/10
(3885/120507)
,,
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:49:36 10/10
(3884/120507)
Mai kép. Elõzetesben
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:48:51 10/10
(3883/120507)
Szép napot!
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:46:16 10/10
(3882/120507)
Szaki! Jó munkát!!
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:44:33 10/10
(3881/120507)
A szabin levõ úriember kiránduló társat keres!
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:43:35 10/10
(3880/120507)
Köszönet kép a Soriert Boilkanak!
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:42:13 10/10
(3879/120507)
A fogó, a fogoja, es a csésze,)))
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:40:50 10/10
(3878/120507)
Szép napot!
10/10
Jyj3 2013 júl. 31. - 07:39:25 10/10
(3877/120507)
Jó reggelt!
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 23:39:35 10/10
(3876/120507)
Jó éjt, ma csak 1 képpel búcsuzom, mert nagyon elálmosodtam.
Jócca mindenkinek.
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:57:34 10/10
(3875/120507)
Szia Döncimama, dehogy léptem le, neked kerestem a Kim Bumot, de majd reggel megtalálod. Jó éjt.
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:55:05 10/10
(3874/120507)
Riport elõtt...
10/10
döncimama 2013 júl. 30. - 20:52:01 10/10
(3873/120507)
Látom leléptél, én is ezt teszem. Szép álmokat!
Vár az alvóspajtim.
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:51:38 10/10
(3872/120507)
Szia! Különbözõ helyekrõl szedem össze a híreket.. Ez egy rádió mûsor volt, és a Kim Bum egy híres pasi, akivel mellesleg együtt szerepel a Barefotedben.
Nem a csaja épp ezért, mert pasi,de mindannyian kíváncsiak lennénk a csajára is nagyon))))

JÚLIUS
30
[KimBumSoo's Cafe Screencap] Kim Hyun Joong - Guest at KBS Kim Bum Soo's Gayo Plaza Radio Show [13.07.30]
Credit: cafe.daum.net/bumsookim

Ide teszem a közös képüket..
10/10
döncimama 2013 júl. 30. - 20:37:04 10/10
(3871/120507)
Kicsit pihenj, ma megint sokat dolgoztál, hol találod az ilyen szövegeket? Már nagyon büfé vagy!
Szavaztál már?
http://www.ttpaihang.com/vote/rank.php?voteid=824&page=7
10/10
döncimama 2013 júl. 30. - 20:34:01 10/10
(3870/120507)
Ki ez a Kim Beom-soo? A csaja?
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:29:29 10/10
(3869/120507)
Második fordítás, koreaiból németre, és úgy googléval magyarra.- köszönet érte R.nek)))

Kim Beom-soo meglepõdött, hogy meg tudta érteni a rajongók tengerentúli koreai KHJ. KHJ azt mondta, hogy néha túlságosan meglepõdött, amikor szurkolók nagyon jók voltak, a koreai szurkolók különösen, amikor olvasott leveleket, majdnem olyan, mint egy bennszülött koreai. Azonban a koreaiak ezt "szokás", hogy adja nekik "rossz" szavakat hajlamosak, amikor boldogok, vagy dühös. Egy példa az írott rajongói levelet tengerentúli rajongók: "Szeretem Oppa, én vagyok 18 éves az idén, én f *** ing, mint te .." Hálás volt, hogy a tengerentúli rajongók jól érdekli Koreában, de õ, mint a koreaiak (vagy azok, akik értik koreai) taníthat tengerentúli rajongók kell. KHJ azt mondta, úgy gondolta, hogy a betétdala, a történet, a zene videó valószínûleg eddig 19 +, de kiderült, hogy az értékelés már eddig, mint alkalmas minden korosztály számára. És õ volt az, hogy az lenne meglepve az eredmények megkönnyebbült oly sok ember a csábító és ízléses MV. Azt mondta, a szerkesztési rész volt schwierig.Fans hagyott egy üzenetet, hogy a zenei videót már helyezett 19 +, és õ megdöbbent a hír, de azt mondta, hogy rendben van. KHJ beszélt búvárkodás, és azt mondta, hogy. Drop-dead félelem a tengerbe utoljára, mert a film "Cápa" jegyezte meg, amikor fiatal volt Tehát, legyõzni a félelmet, fogta búvárkodás, és látta, a szépség, a tenger. Azt kívánta, bárcsak õ végrehajtása során a tevékenységek támogatására, mint egy mûvész, õ is megy a tenger alatt (búvár) zu.Apropos Mester Búvárkodás verseny Barefoot barátja kérte Kim Beom-soo, ha KHJ ideges volt. Azt válaszolta, hogy õ sokat gyakoroltam, nem volt olyan ideges, és úgy találta, a bájos pont, amikor merülés. Letette a sok erõfeszítést, hogy a lehetetlent. Azt is mondta, hogy õ teszi, mert õ visszatérése, szurkolók készített sok élelmiszer támogatja õt, de nem annyira, mint hogy úgy érezte, és én egy kicsit pazarló dobja el, a maradékot, mivel ezek után étkezés , vásárolt pénzzel. Mikor lehet megvenni ételt enni, és tudni akarta, hogy rajongók támogassa õt nagyon, õ nem akar sokat valami mást, de csak azt akartam a rajongók, hogy letölteni a dalokat 600 ₩ minden. Jó lenne, ha a rajongók letölthetik a dalok jönnek a koncert, vásárolni 1 vagy 2 példányban az õ fizikai Alben.Vor Törhetetlen játszották, azt mondja, hogy KHJ törhetetlen pályán a lényege a hagyományos koreai dal (a kórus rész származik a dal) származik, elõsegíti csillag Korea a dalt Hallyu. Válogatás a "Legjobb 5 Common addiktív dalok, 20 éves fenti preferált"5.) Kim Beom-soo jött vissza hozzám Azt mondta egyszer, miután eltört, õ beleszeretett ez a dal sokat, és ez volt a dal, hogy hozza vissza a sok emlék4) Egy szerelem 1TYM3) A JYP a lift Umm Umm Umm (음음음) Azt hiszi, hogy többek között az énekesek Koreában, Park Jin-Young a legszexisebb hang minden annyira él dalokat, hogy képes legyen.2) Jay Park Joah Azt hiszi, hogy a dal szexi, mint bizalmat Jay Park volt hangja. És úgy gondolta, hogy Jay Park a JYP ebben a nemzedékben. Jó lenne hallani a dalt ebben a melegben, vagy vezetés közben, mert tudja emelni a hangulatot.1) A Son Dambi Õrült Egy dal, ami igazán vezeti az embereket, õrült. KHJ azt mondta, hogy ez egy dal, ami igazán fúj embereit a fejükben. Egy rajongó üzenetet hagyott az üzenõfal azt mondják, hogy "Kim HyunJoong is nagyon szexi", és KHJ mondta, nem olyan szexi, mint Fiú Dambi.Danach KHJ azt mondta, hogy nem akar minden kapcsolatot, és most egyáltalán nem lehet kapcsolatát a nyilvánosság megmutatni, hogy van egy barátnõje is. Elmondta, hogy ha õ nem egy elõadómûvész, aki képes lehet a közéleti, amikor a barátnõd, hogy valaki szabad idõpont. valaki vele, és tudta õk viselik a címet "ex-barátnõje xxx", és nehéz lenne neki, hogy férjhez. Ezért nem akarom, hogy felfedje a kapcsolatom a nyilvánosság, de õ határozottan be, amikor feleségül. Azt mondta, hogy az ideális típus volt, aki a dolgokat, hogy esetleg a közös szabad csinálni együtt. Arra a kérdésre, hogy õ KHJ Kim Beom-soo életkora (34), és elérte, hogy férjhez, azt mondta, hogy insecured. Néha, amikor a barátainak, akik már házasok, és boldog gyermekek, úgy érzi, hogy szüksége van, hogy nyugodjon meg, és érezte, egy kicsit féltékeny tudatlanul.
News reporter Kim, Hyung - Woo Yen] Kim Hyun Joong in the deliberations of the music video for his regret said. Kim Hyun Joong was broadcast on the 30th KBS Cool FM 'Kim Bum Soo Square's Are You appeared in the "music video will be over the age of 19 I thought I was hearing in General audience. Fortunate," he said. But Kim Hyun Joong said such a thing was wrong because. Fans through radio bulletins, "19 gold" to inform you that the runner could not hide chakjapham.
News riportere Kim Hyung - Woo Yen] Kim Hyun Joong a tanácskozáson a zenei videót az õ megbánni mondta. Kim Hyun Joong ami sugárzott a 30. KBS Cool FM "Kim Bum Soo Square Are You Megjelent a" music video vége lesz a 19 éves korában azt hittem, hallotta az általános közönség. Szerencsés, "mondta. De Kim Hyun Joong mondta a dolog stimmel, mert keresést. Rajongók a rádió közleményeket, "19 arany", hogy tájékoztassa te a futó nem tudta elrejteni chakjapham.
10/10
Jyj3 2013 júl. 30. - 20:27:29 10/10
(3868/120507)
Kim Beom-soo meglepõdött, hogy KHJ tengerentúli rajongói értette koreai. KHJ azt mondta, meglepte néha túl, a rajongók nagyon jó koreai különösen, ha elolvasta rajongói leveleket, majdnem olyan, mint a helyi koreai. Azonban koreaiak ez a "szokás", hogy általában kilövellés néhány "rossz" szavakat, ha õk boldogok, vagy dühös. Egy példa a ventilátor levelet írt tengerentúli rajongók: "Szeretem Oppa, én vagyok 18 éves az idén. Nagyon f *** ing, mint te. " Örült, hogy a tengerentúli rajongók jól érdekli Koreában, de kívánom, hogy koreaiak (vagy azok, akik értik koreai) taníthat tengerentúli rajongók megfelelõ.KHJ azt mondta, úgy gondolta, hogy a címadó dal, a történet, a zene videó valószínûleg eddig 19 +, de kiderült, hogy az értékelés adott volt eddig, hogy alkalmas minden korosztály számára. És õ megkönnyebbült, hogy az eredmények, mint sok ember, hogy meglepte a csábító és ízléses MV. Azt mondta, a szerkesztési rész volt nehéz.Rajongók hagyott egy üzenetet, hogy a klip volt eddig 19 + már, és õ megdöbbent a hír, de azt mondta, hogy rendben van.KHJ beszélt búvárkodás, és azt mondta, hogy õ volt a drop-halott bemenni a tengerbe utoljára, mert a film "Cápa" nézte, amikor fiatal volt. Tehát, hogy legyõzni a félelmet, felkapta a búvárkodás és rájött, a szépség, a tenger. Azt kívánta, hogy bár õ nem folytathatná a promóciós tevékenységek, mint egy elõadómûvész, õ is részt fog a tenger alatt (búvárkodás) is.Beszél a Mester Diving verseny Mezítláb barátok, Kim Beom-soo kérdezte, hogy KHJ ideges volt. Azt felelte, hogy mivel õ sokat gyakoroltam, nem volt olyan ideges és már nem találta a bájos pont a búvárkodás is. Letette a sok erõfeszítést, hogy a lehetetlent.Aztán mondta, hogy mivel õ így õ visszatérése, szurkolók készített sok élelmiszer támogatás neki, de õ nem tudott enni, mint hogy és úgy érezte, egy kicsit pazarló, hogy dobja el az élelmiszer-maradványokat, mivel azok után, vásárolt pénzzel. Ahogy õ is megengedheti magának, hogy vesz magának ételt együnk és tudja rajongók akarta, hogy támogassa õt a sok, így nem kívánja másra sok, de csak azt akartam, hogy a rajongók le a dalokat csak a 600 ₩ minden. Jó lenne, ha a rajongók letölteni a dalokat, jön a koncert, vásárolni 1 vagy 2 példányban a fizikai album.Mielõtt törhetetlen játszották, KHJ elmondta, hogy törhetetlen a pályán a lényege származó hagyományos koreai dal (a kórus része származik a dal), továbbá támogassák Korea a dalban, mint Hallyu csillag.Kiválasztása "Legjobb 5 közös addiktív dalok, 20 éves felett preferált"5.) Kim Beom-Soo Come Back To Me Azt mondta, miután miután felbomlott, õ beleszeretett ez a dal sokat, és ez volt a dal, hogy hozza vissza a sok emlék4.) 1TYM a One Love3) A JYP liftje Umm Umm Umm (음음음) Azt hiszi, hogy többek között az énekesek Koreában, Park Jin-Young a legszexisebb hang között, hogy õ tudta, hogy dalokat így él.2) Jay Park Joah Azt hiszi, hogy a dal volt szexi, mert a bizalmat Jay Park hangja. És úgy gondolta, hogy Jay Park a JYP ebben a nemzedékben. Jó lenne hallgatni a dalt ebben a forró idõjárási viszonyok és vezetés közben, mert akkor emelje fel a hangulatot.1) A Son Dambi Crazy A dal, ami igazán vezet az emberek õrült. KHJ azt mondta, hogy ez egy dal, ami igazán fúj embereit a fejükben. Egy rajongó üzenetet hagyott az üzenõfal, mondván, hogy "Kim HyunJoong is nagyon szexi", és KHJ mondta, nem olyan szexi, mint Fiú Dambi.Ezután KHJ azt mondta, hogy nem akarja, hogy minden kapcsolatot teremteni és biztosan nem fog elárulni a kapcsolatot a nyilvános, ha mégis van egy barátnõm. Elmondta, hogy ha õ nem volt szórakoztató, akkor lehet tudni, hogy valaki szabadon napig. A közéleti, ha a barátnõje szakított vele, és találkozik valaki, talán folytatni a címe "ex-barátnõje xxx", és nehéz lenne neki, hogy feleségül is. Ezért nem akarom, hogy felfedje a kapcsolatom a nyilvánosság elõtt, bár biztosan bejelenteni, ha férjhez megy. Azt mondta, hogy az ideális típus lenne valaki, aki olyan dolgokat, hogy osztoznak a közös össze szabadon.Arra a kérdésre, KHJ, ha elérné a Kim Beom-soo életkora (34) és még nem házas, azt mondta, hogy érzi magát insecured. Néha, amikor úgy néz ki az õ barátai, akik már házasok, és gyermeke, úgy érzi,
folyt köv...