10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 14:22:12 10/10
(3226/120506)
Kim Hyun Joong tartja elfogadó vezetõ szerepet az új KBS sorozatban
Színész és énekes Kim Hyun Joong már javasolta a vezetõ szerepet a Shin Jung Dae egy új KBS dráma sorozat, The Age Of Impression , és figyelembe véve fogadja el. A képviselõ a hivatal, Yang Keun Whan, azt mondta egy interjúban a Starnews ma, hogy Kim ad megfontolás tárgyává teszik az ajánlat elfogadása a szerepet a sorozatban, de nem feltétlenül megerõsítette, hogy még. "

Kim volt, hogy jelenik meg a sorozatban a város invázió , de a projektet törölték, így nem volt más választása, mint hogy elhalasztja a további látszat TV drámák.
Az Age of Impression alapul grafikus regénye Bang Hak Gi. A történet arról szól, szerelem, barátság, hazaszeretet, és a vágyak élõ fiatalok a kínai Sanghajban. El fog kezdeni szellõztetés november.
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 14:18:44 10/10
(3225/120506)
Így ahogy mondod, nekem is volt egy.... de hova lett? PC doktor volt a neve.
2 évre volt 9 ezer, és van egy rakás gépünk a cégnél is..így gondoltam nekem hasznos lesz.
Letörölték volna a szervízben? Kód nélkül nem tudja használni.
Vagy akkor ritkábban visszük?
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 14:13:04 10/10
(3224/120506)
Kim Hyun Joong uralja Music Charts On Line Release az Unbreakable és az Ön története
Július 23, 2013 10:02 hyunlina
Két év után, Kim Hyun Joong tette visszatérése tegnap, július 22. Ez az online kiadás, és azt lehet mondani, minden szurkoló tette saját részvény, hogy ez a módszer sikeres. Az album széles skáláját kínálja a témát, amely kiszolgálta jól az íze, ha minden rajongó, a törhetetlen kombinációja a régi és új korszak szimbolizáló annál fiatalabb generációk tele reményekkel, míg a tiéd Story, a R & B pop átrendezõdése modern rock mûfaj az õ japán album Unlimited. Mindkét megragadta sok figyelmet a webes világban tegnap.

Én már a Facebook falon tegnap, és megfigyelték, hogy a rajongók a saját hazámban, Fülöp-szigetek és a nemzetközi rajongók Bulgária, Peru, Thaiföld, Vietnam, Brazília, Chile, Szingapúr, Indonézia, Tajvan, Hongkong, Malajzia volt a saját részvény. Minden idegen a Uzoosin beszélt az egész világnak, hogy már csak egy Kim Hyun Joong. Mindannyiunk számára, akik hozzájárultak a sikeres online kiadása 3. forduló, végtelen hurrá boldogság a hosszabb Khj éves együttlét.

És neked Sarang, eljött az idõ, hogy mit vet arat Minden jóság, amit mutatott nekünk, hogy a család és embertársaink kapnak vissza Önnek kiáradása áldást. Az idõ csak most, mielõtt belép a hadsereg, de mi még mindig reménykedik abban, hogy miután ez a kiadás a harmadik album, akkor még mindig van ideje, hogy rajongó találkozik Ázsiában, akár csak egy kis esemény, csak azért, hogy egy pillanatra Az akkor biztosan tesz minket nagyon boldog. Sok szerencsét a fizikai megjelenése a harmadik album 3. forduló július 29-én. Ismét gratulálok neked, és a legjobbakat kívánom. És mindannyian, megcsináltuk! Gratulálunk mindannyian, ez volt a legjobb munkát! Chukaye Kim Hyun Joong te vagy az egyetlen.
10/10
Lili49 2013 júl. 23. - 14:11:58 10/10
(3223/120506)
Most, hogy beszéltetek róla, meg akartam adni a takarítóprogramom nevét.
Kiszûri a malwereket, kitörli a fölösleges dolgokat, töredezésmentesít stb. Mikor elõször használtam több, mint 2000 hiba volt a gépemen.
2 hete nekem is szerelõnél volt, plusz virtuális memóriát tetettem be és láss csodát, eltûnt ez a program, észre se vettem!!

Hmmm, minden szentnek maga felé hajlik a keze???
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 14:00:30 10/10
(3222/120506)
Ismered? Biztonsági mentés))))
7/10
szilvia333 2013 júl. 23. - 13:47:55 7/10
(3221/120506)
Szép délutánt ide is !!

Lassan az én gépemnek is aktuális egy átnézés,de húzom halasztom,mint a rétes tésztát,mert most annyi jó letölteni való van,és ha elvész egy letöltõ címem,akkor a plafonra kenem magam:))

További kellemes délutánt !!!!
10/10
döncimama 2013 júl. 23. - 13:44:16 10/10
(3220/120506)
Az nem semmi! Én nem torrentezek, de így is volt majd 3 gigányi szemetem.
Most kis munka, aztán megyek az unokámért, majd estefelé jövök.
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 13:32:16 10/10
(3219/120506)
Állítólag a torrent nagyon sok szemetet hoz, nekem 26 gigányit szedett le róla.
Már lassan vihetem újra.
10/10
döncimama 2013 júl. 23. - 13:31:20 10/10
(3218/120506)
Igen, nehéz betörni, sok nagy sztár van. Ezért jó egy jó sorozat, csak még ismertebbé és népszerûbbé tesz.
Sokkal jobb, mint a reklám.
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 13:31:14 10/10
(3217/120506)
Jó lenne már látni egy neki való jó szerepben.
Nem ilyen Alicés filmre gondolok, hanem a Princessesre)))
10/10
döncimama 2013 júl. 23. - 13:29:42 10/10
(3216/120506)
Szerencsém volt, épp szabin volt a pasi, tegnap este szóltam neki és ma már jött.
Most minden OK. Egy csomó, internet által hozott szemetet is letakarított.
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 13:29:15 10/10
(3215/120506)
Sikeres lehet a lemez, mert jók a számok, de az attól függ, hogy a Keyeest mennyit reklámozza.
Mert Japánban is nagy siker volt a Tonight, de a forgalmazóknak nem egyezett az elképzelésük(finoman fejeztem ki magam).
Nagyon nehéz a már elismert nagy sztárok élvonalába betörni.
Gondoljunk magunkra:
Ha van egy nagy kedvenc, azt hajlandók vagyunk egy újért lecserélni?
Csak ritkán.....Nagyon jónak kell ahhoz lenni...
10/10
döncimama 2013 júl. 23. - 13:26:37 10/10
(3214/120506)
Park Shi Hoo Is Cleared of All Charges, Legal Battle Comes to an End

Park Shi Hoo has been cleared of charges made by his former agency’s CEO, putting an end to this gruesome legal battle of six long months.
On July 19, a message titled “Emergency Announcement” had been posted to Park Shi Hoo’s official fan club. It read, “Park Shi Hoo and his former agency’s legal battle has come to an end.” Mr. Hwang charged Park Shi Hoo of libel but after investigations, Park Shi Hoo has been cleared of all charges, which put an end to this case.
Park Shi Hoo was first charged with rape this past March by a celebrity-in-training, A. At the time, Park Shi Hoo sued A, her friend B and Mr. Hwang of slander, blackmail and defamation. To that, Mr. Hwang countersued Park Shi Hoo for false accusation.
Afterwards, Park Shi Hoo and A reached a mutual agreement and had charges dropped for both sides. Charges against Mr. Hwang were also withdrawn but Mr. Hwang revealed his intentions to continue his law suit against Park Shi Hoo. Mr. Hwang even submitted a mediation request to the Korean Entertainment Management Association for a solution.
Although this request is still undergoing at the moment, Park Shi Hoo has been cleared of all legal charges.
Meanwhile, Park Shi Hoo has stopped all activities and was last heard to have left a handwritten message for his fans.
Park Park Shi Hoo törölték díjainak az egykori ügynökség vezérigazgatója, véget vetve a hátborzongató jogi csata hat hosszú hónap. Shi Hoo törlõdik az összes költséget, jogi csata vég
Július 19-én, az üzenet címe "Emergency Hirdetmény" már kiküldött Park Shi Hoo hivatalos fan club. Ez állt rajta: "Park Shi Hoo és egykori hivatal jogi csata véget ért." Mr. Hwang feltöltött Park Shi Hoo a rágalmazás de miután vizsgálatokat, Park Shi Hoo törölték az összes költséget, ami véget vetett az ügyet.et ér
Park Shi Hoo elõször vádolták nemi erõszak idén márciusban egy híresség a képzési, A. Abban az idõben, Park Shi Hoo beperelte A, B, és a barátja Mr. Hwang a rágalmazás, becsületsértés és zsarolás. Ahhoz, hogy Mr. Hwang countersued Park Shi Hoo hamis vád.
Ezt követõen, Park Shi Hoo és A ért el közös megegyezéssel és azt vádakat mindkét fél számára. Vád Mr. Hwang is visszavonták, de Mr. Hwang felfedte a szándékát, hogy folytassa a pert ellene Park Shi Hoo. Mr. Hwang még be a közvetítés kérelmet a koreai Entertainment Managem Bár ez a kérés még mindig megy abban a pillanatban, Park Shi Hoo törölték minden jogi díjakat.
Eközben Park Shi Hoo leállt minden tevékenységet és utoljára hallottam, hogy nem engedélyezte egy kézzel írt üzenetet a rajongók.ent Association a megoldást.

http://www.soompi.com/2013/07/22/park-shi-hoo-is-cleared-of-all-charges-legal-battle-comes-to-an-end/

Tulajdonképpen nem új hír, a volt ügynökségével folytatott pere is véget ért. Számomra nem világos, hogy hogyan, ugyanis Mr. Hwang kötötte az ebet a karóhoz, hogy PSH kérjen tõle bocsánatot, de nem írnak arról, hogy ez megtörtént volna.
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 13:22:05 10/10
(3213/120506)
Jó móka! Az én virusírtóm is kb 2 percenként elõugrik, 2 ablakot dob fel, és úgy kell mindig bezárni. Már 3 szor igazított rajta a szerelõ, de még most is egyfolytában bosszant, nem tudom miért nem rak rá másikat.
10/10
döncimama 2013 júl. 23. - 13:00:23 10/10
(3212/120506)
Biztos nagy sikere lesz a lemezének, és ha még a sorozata is jó lenne, akkor aztán mindenki a lábai elõtt heverne!
Kívánom, hogy így legyen, drukkolok neki.
10/10
döncimama 2013 júl. 23. - 12:58:15 10/10
(3211/120506)
Megjöttem, hívnom kellett egy hozzáértõt, mert megjelent a gépemen a Microsoft nyavalyája, hogy nem tiszta a Windows-om, meg nem jó a NOD32 vírusellenõrzõm, stb.., 5 percenként nyomta ide az ablakot, meg megváltoztatott dolgokat. Szóval tele volt a hócipõm, nincs az én gépemnek semmi baja, csak gondolom azt akarták, hogy vegyek egy valag pénzért ezt meg azt. Utána meg el kellett rohannom ebédért meg vásárolni.

Más. PSH filmje Sapporo-ban:
COM started screening in Sapporo’s Kino theater on July 6, 2013.
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 12:15:54 10/10
(3210/120506)
[Hírek] Kim Hyun Joong nem gondolod, hogy egy bálvány?
Kim Hyun Joong , aki nemrég a koreai comeback 2 év után, megnyitotta az õ növekedését,mint egy mûvész egy interjúban Focus Újság.
Kim Hyun Joong megosztott, "Én vagyok 28 éves, úgyhogy én valószínûleg nem nevezhetõ bálvány többé. Akarom mutatni a lejáratig hogy ez az én kimenõ személyiség vagy a zene ... Megtanultam, hogyan kell pihenni a színpadon. Ez az album is tartalmaz különbözõ mûfajú zene. "
"Az én hoobaes nem kell követni a lépteit. Akarom csinálni a dolgokat, hogy szeretné kipróbálni most. Vettem a nagy teljesítményû koreográfiát" Unbreakable ", és vajon tudok-e még végrehajtani ezt a táncot 3 év múlva. "
Ami az átalakulás egy "szépfiú", hogy egy karizmatikus képet, az énekes emlékeztetett, "Az én" Boys Over Flowers "nap, meg akartam mutatni a férfias képet. De hajolt inkább egy fiatal, csinos fiú képe., De most már tényleg lett egy "ember".

Arra a kérdésre, hogy hosszú élet titka, mint egy mûvész, Kim Hyun Joong válaszolt: "Én tényleg nem tudom. Én csak folytattam, amit én akartam csinálni, és azért jöttem, hogy a mai napig valahogy ... Valahányszor végre egy koncert, mindig igyekszem, hogy közelebb kerüljön a közönség, és én általában próbálja kezelni a rajongók is. Nagyon jól tudom, hogy tudtam, hogy jönnek ilyen messzire, mert a rajongóim. azt akarom, hogy a rajongóegy "szabad rajongó találkozó" amikor elütöttem a 10. évfordulóját. "

Forrás: http://www.allkpop.com/article/2013/07/kim-hyun-joong-doesnt-think-hes-an-idol

| kedd, július 23, 2013 at 17:59
10/10
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 12:02:13 10/10
(3208/120506)
Köszöni szépen, és én is)))
10/10
Jyj3 2013 júl. 23. - 11:55:01 10/10
(3207/120506)
JÚLIUS23
[Cikk] Kim Hyun Joong uralja ITunes Asia Char
Kim Hyun Joong 3. mini album 'Round 3 "van egy jó válasz Ázsiában

Szerint Key East ügynökség, amint "Round 3" megjelent tegnap a 22., az album rreached no.1 az iTunes Album Chart Thaiföldön.

Emellett azt is elérte 3. hely Szingapúrban és Tajvanon. Míg a 4. helyen Hongkong, a Fülöp-szigeteken és 5. 7. Malajziában ami annyira népszerû szerte Ázsiában.
Egy tisztviselõ KE azt mondta: "Ez az érdeklõdés középpontjába került az egész világon, mert az album tartalmaz dalokat a különbözõ fajta, mint a Urban R & B és a Crossover Hiphop."