10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:36:42 10/10
(64325/120525)
Csak találgatni tudnék,de elég sok mindent, és nem lennék jó indulatú.....
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:34:36 10/10
(64324/120525)
Ez ezer %-ék!!!!!

Az rendben van, hogy elmenekült a kíváncsi szemek elõl, de ennyi erõvel be is vonulhatott volna, és már letelt volna 25 nap...
De attól félek, nászúton volt....Nem hiszek neki...sem a híreknek..
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:31:07 10/10
(64323/120525)
Egy biztos! Az elsõ fordulóban Hyunnak nagyon nagy hátránya volt, és összefogott a Heneciás, és nagyon magas pontszámmal az elsõ lett..
De ahhoz sok ember kell.. Itt nem látok tömeges szavazást, szinte mindig egyedül vagyok, néha ketten, esetleg hárman..
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 17:30:35 10/10
(64322/120525)
A kis drága!!!
Ezért kellett nekünk imádkozni érte?
Na megállj te kis hûtlen!!
Azt a paszta cipõpaszta!!
----
és ez biztos hogy õ??
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:22:45 10/10
(64321/120525)
Lehet hogy elõkerül még másik fotó is, de a szájkendõ miatt nem sok látszik..
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:21:54 10/10
(64320/120525)
Nem tudom megmondani, mért vagyok rá mérges....de az vagyok...
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:21:03 10/10
(64319/120525)
Na én elmegyek jósnõnek úgy döntöttem..

Írtam nektek,pár napja, hogy Hyun biztos valahova elutazott, nem ül otthon anyuci szoknyáján. Sem az egyikén, sem a másikén..

Itt a hír!!!!
Most jött haza Jajuról!!!!!!!!
Itt a kép!!!!!!!!!!
Ahogy ismerjük, oda eddig sem egyedül utazott, gondolom most sem..

Vagy is az utolsó hetet tölti otthon,mielõtt bevonul...
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 17:18:24 10/10
(64318/120525)
Erre én is gondoltam, mert a különbség egyre nõ....

De nem tudom a következõ fordulóban kik vesznek részt, nem ismerem a szabályokat.
De az tûnik logikusnak, hogy a 6 forduló gyõzesei junakt tovább. Akkor viszont már nem számít ki a 2.ik, és ki a 6.ik(((

Koreában a díjaknál is mindig csak az elsõt tartják számon. Igaz, olyan sok díj van, hogy már azt sem egyszerû.
Nos én úgy döntöttem, azért szavazok, de ha tovább nõ a különbség, akkor úgy lesz, ahogy te írtad...
10/10
offtopic
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 ápr. 25. - 15:42:13 10/10
(64317/120525)
Ez csak az én véleményem,de elmondom.Nem igazán érdemes Yong Hwa szavazásánál/bár én is öt nyomogatom,és kedvelem is/nagyon erõltetni azt,hogy le elõzzük az elõtte levõt,mert az a meglátásom,hogy így csak ösztökéljük õket a még több szavazatra,lehagyni viszont hosszútávon szerintem nem tudjuk.Az ellentábort ösztökélni a még több szavazatra,hát...a következõ fordulóban nem biztos,hogy a majd versenyben levõ kedvencekre nézve ez jó lenne!Szerintem arra kell energiát szentelni,hogy a második helye az biztos legyen.Így majd a következõ fordulóban talán szerencsésebb lesz.Mint mondottam,ez csak az én meglátásom,a döntés a tiétek. Hyungal kapcsolatban pedig én is úgy érzem/sajnos/,hogy ennek a botrány sorozatnak még lesznek negatív hatásai!Én még abban sem bízom,hogy itt véget ért a lejárató folyamat! Valaki nagyon a rosszakarója,és talán nem is az a"nõ" csak egyedül! No hát ennyi,további szép napot!
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 15:31:46 10/10
(64316/120525)
Pont erre gondoltam Hyunt illetõleg, hogy ki tudja ott is mi volt a háttérben? Illetve mi van a háttérben?
Ki és miért akarta tönkretenni Hyun karrierjét?
Na most olvasok tovább mert csak megint felhúzom magam.
Megyek inkább a kertbe, szavazgatni.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 15:27:15 10/10
(64315/120525)
Ezt mai napig sem értem. Miért akarja tönkretenni a saját tehetségeit, hírességeit egy ország? Akkor nincs más választásuk, mint elmenni Pl. Japánba. Ha ott elismerik.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:59:42 10/10
(64314/120525)
Ezt a JYJ tortúrát olvasva: Hyun nem sok jót remélhet...

Sajnos a fejekben nem sok változás ment végbe, és ha valaki máshogy is gondolja, mint hogy kirekeszti, a többség miatt nem meri támogatni. Lásd Lotte- feltette a címoldalra Hyunt, mert nyert, de még is le kellett neki venni onnan, gondolom felsõbb nyomásra..

Ha JYJ eddig talpon maradt, az maga egy csoda...
Most viszont a 3 tag különbözõ idõben megy katonának, ez sem tesz jót a további sorsuknak..

Esetleg a szóló karrierjüket egyengethetik. Jae is ki fogja adni katonaság alatt az új CD-jét- ne felejtsék a rajongók.

Ebben a cikkben van, hogy JYJ-t támogató nemzetközi rajongók 86 ezren írtak alá egy petíciót.. az sem hatotta meg a koreaiakat, sem a saját bíróságuk döntése.
Hát így állunk((((
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 14:43:57 10/10
(64313/120525)
Köszi akkor elõször ezt olvasom el.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:20:49 10/10
(64312/120525)
Igen, ott vannak a dátumok is... sorban rakom fel mindig az anyagot..
Elküldöm neked a román linket..Õk is angolból fordították...

https://jyjromanianfans.wordpress.com/2015/04/19/arhivearchive-21-11-2011-istoria-dureroasa-a-jyj-privind-in-urma-la-piedicile-din-calea-lorthe-cruel-history-of-jyj-looking-back-at-the-obstacles-in-their-way/
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:18:38 10/10
(64311/120525)
Hogy jut eszedbe ilyen butaság)))))))))))))))))
Inkább nagyon örülök neki, és fel is tettem az oldalamra, oda írtam természetesen, hogy a te fordításod)))

Ez a sok JYJ tortúra anyag is románból van fordítva, de ez annyira sok, hogy ezt így kell megérteni)))

Egy másikat tettem fel 2 nyelven, azt neked...
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 14:18:25 10/10
(64310/120525)
Nem voltam itthon, szomszédba kellett átmennem, de elõtte le is tiltott a számláló megállt és írta is hogy sokat ill. gyorsan szavaztam, ezért büntetésül nem enged egy ideig.
Addig átmentem.
Most már jóm eszem és közben nyomkodom.
Amiket feltettél lementem magamnak, mert így picik a betûk és nem látom jól.Nem értem még, hogy mirõl van szó. Majd kibogozom.
Gondolom errõl beszéltél amikor azt mondtad, hogy "miken mentek keresztül ezek a gyerekek annak idején..."
Amiket most feltettél idõrendi sorrendben van?
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 14:13:46 10/10
(64309/120525)
Azt hittem megsértõdsz, hogy belekontárkodtam.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 14:12:30 10/10
(64308/120525)
Igen a csuda vigye el. Marosvásárhelyen éltem 41 éves koromig. Ragadt rám egy kicsi.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:12:01 10/10
(64307/120525)
folyt.
19. "Pierrot" nem sugározta a TV szerint önkényes döntése KBS.
- Október 4, 2011, elnök Soo Man Lee PSM =? .. JYJ szótlan maradt hallás KBS értelmezését.
20. Mi a baj a MBC News?
- Van egy fájdalomcsillapító úgynevezett "Geworin tabletta", ami állt veszélyes adalékanyagokat okozó erõs mellékhatásokat. Ez vált társadalmi probléma, mert sok fiatal bántalmazott ezt a gyógyszert diéta. Hogyan fájdalomcsillapító támogassák ezt a modellt egy népszerû lány zenekart, amely ösztönöz a tizenévesek, sok hírmûsorok számolt be az ezzel járó kockázatokat. Aztán hirtelen MBC küldött JYJ reklámozni a Penza [amelynek semmi köze semmilyen mellékhatást] miközben amely a hírek a kockázata a kábítószerrel való visszaélés egy fõmûsoridõben. Tudták, egészen egyszerûen, hogy használja a Geworin reklám spot, ami a gyógyszer kérdéses, de õk.
21. Nici URMA de JYJ a TOP 30-ig Melon Music Awards?
- MMA azt mondta, hogy "top 30-ben alapult elért pontszám streaming (40%), letöltés pontot (50%), valamint a SKT MOD (10%), de nem keretben JYJ ezen adatok pontos statisztikák . "

Azonban egyértelmû volt, hogy a dalok a zenekar JYJ elfoglalt elsõ helyen a rangsorban a valós idejû keménykalap elég hosszú idõ, és voltak énekesek, akik rögzített alacsonyabb pontszámokat, mint JYJ, de bekerült a Top 30. És Melon azt mondta, hogy azok az adatok méltányos, tisztességes, de nem tudta közzétegyék ezeket az adatokat "right". Ne vegye ki, annál jobb a "jobb" a mondat?
És azt tervezi, hogy beavatkozzon a tevékenységét JYJ még folyamatban vannak.
<In Heaven> eladta nagyon jól, de soha nem jelent meg semmilyen top Koreában.
Nos, lehet túl nagy album is szerepel a listákon?
Vagy vannak, akik nem akarnak a JYJ bármilyen helyezésén, cataretii "saját" kell lennie # 1?
Ne használja a "fair" a rangsor nem objektív.
JYJ mondta: "Azt akarjuk, hogy objektív érdemi közpénzbõl kapott, el kell ismerni." ( http://news.nate.com/view/20111031n04905 )
Lehetett még sok az ismeretlen elnyomás és Dirty Deeds, hogy mi lehet írni egy könyvet.
Támogatjuk teljes mértékben, JYJ, akik besétálnak a jövõben a pozitív gondolkodás, a józan ész és a kedvesség, annak ellenére, hogy számtalan nehézség.

Emellett támogatjuk és JYJ rajongók, akik élni az életet a legteljesebb, még akkor is, ha minden nap egy kihívás, mivel nagyon sok rossz dolog történik, de a jó dolgok.
Mi soha nem fogjuk kezelhetik ismétlõdõ külsõ nyomás, mint a normál, és állunk az igazságtalanság ellen, újra és újra.

Mi jelentés ezen a poszton annak bizonyítékaként, hogy JYJ találkozás ezekkel az akadályokat, és mi, a rajongók, mindig megpróbáltam túltenni akadályok, nem számít, milyen nehéz volt.
Köszönjük, hogy engedélyt használni ezt az információt, hogy " velünk ", és a '01 Ft! Thi 21 'a DC TVXQ Gallery, aki dolgozott a "draft" a hozzászólás, és minden a rajongók, akik adtak nekünk nagyon sok anyagot.
Fordítás (koreai és japán), és átszervezték by: Mission4JYJ
http://mission4jyj.kr
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 14:10:01 10/10
(64306/120525)
Köszi ezt is mentettem magamnak. Jó érteni a szöveget és úgy hallgatni.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:10:00 10/10
(64305/120525)
folyt
14. Koncert Korea lemondás.
- Egy interjúban megjelenése után <In Heaven>, JYJ kiderült, hogy további tervezi, hogy tartsa a koncert után Busan és Gwangju, de törölték, ismeretlen okból.
15. JYJ - CEI akinek a nevét nem említi TV mûsorok, 3. rész.
- SBS <Protect the Boss> Jaejoong elsõ koreai dráma nagy siker volt köszönhetõ, hogy a karaktert játszott vele (Muwon). Azonban a hatalmas népszerûségét, vagy a karakter soha nem említették a programok által elõállított SBS szórakoztató részleg. Szórakoztató mûsorok bánt vele azonos rosszindulat, amivel kezelték a Yuchun a KBS, ha SKKS botrány.
16. Ne elviselni, hogy JYJ zenekar sikere? Aztán elterjedt pletykák!

- JYJ uralják az internet, a leginkább keresett szót on-line helyet a záróünnepség után a FIFA World Aletism bejelentését követõen, hogy ad koncertet Berlinben. De a következõ napon, hirtelen megjelent híreket a "K", amely nincs összefüggésben a koncert zenekar JYJ (szigorúan személyes problémák voltak a / lány), de a hír jelentették oly módon, hogy úgy tûnt, JYJ részt vettek valamit a negatív események.

- (A gyakorlatban már annyira természetes, hogy elõfordulnak éppen olyan idõszakokban, amikor a negatív pletykák JYJ sikeres. Ki más akarja pusztítani az eredményeket a csoport JYJ igénybe a hamis cikkeket? Nem kell mondani semmit)

17.-koreai énekes, aki nem tud énekelni koreai? - JYJ megjelent <In Heaven> miután több komplikáció.

- Szeptember 7, 2011, <Get Out> adták a weboldalakon a zene, és azonnal megrohamozta a listákon.
( http://www.clubcity.kr/news/articleView.html7idxnos87853 )

- September 15, 2011, megjelent JYJ koreai album, <In Heaven> - A király visszatér
( http://www.newsprime.co.kr/news/articleView.html7idxnos214181 )

- Szeptember 26, 2011 nem volt ajánlatát jelenjen meg minden probléma, bár az értékesítés bebizonyították a népszerûsége az album.
( http://www.mydaily.co.kr/news/read.html7newsids201109261132201138&ext=da )

- Szeptember 28, 2011 kiderült, hogy JYJ forgalmazók nem voltak hajlandóak termelni az albumot, ezért lehetséges, hogy <In Heaven> még nem jelent meg korábban.

- [JYJ mondta akarták indítani <In Heaven> 2011 nyarán, de a két forgalmazók, akik dolgoztak az albumon nem volt hajlandó egymás növelni a példányszámot voltál már a teljesítés fokát. Tagok volt, hogy újra megnézze, másik forgalmazó és végül, A & G módok megállapodtak, hogy készítsen az album, és növelni a példányszámot.

- Általában, A & G módok terjesztheti albumok jazz és más zenei mûfajok (nem albumok bálványokat, amelyek nagy mennyiségben eladott)].

- Október 4, 2011 JYJ: "Nem volt lehetõség, hogy az album megjelent, mert az elutasítás forgalmazók. De mi legyen látható a zenei programok. " ( http://www.nocutnews.co.kr/Show.asp7IDXsl934832 )

- Október 10, 2011 - május JYJ megjelenik a TV? "Nincs hír, bár én személyesen ment album" ( http://osen.mt.co.kr/article/G1109304376 )

- "Nincs ajánlatot, és nincs hír, bár én személy szerint elment az album. Ami még ennél is nehezebb elfogadni, hogy az album nem tartalmazza bármiféle rangsor zenei programok, bár az elsõ körében Hanteo "mondta egy képviselõje JYJ.

- KBS, amely május 2011 mondta, hogy JYJ nem tud részt venni Music Bank, használja a kifogás, hogy nem megjelent új albuma, figyelmen kívül jogelvek, mondván, hogy ez az intézkedés, amely csak ha JYJ .

19. Allure és a GQ-Korea (tulajdonában Doosan cop.) Képviselõi SM?

- Október kiadásaiban GQ Korea Allure Korea, megjelent cikkek Tagged visszaélésszerû szerzõdést, mintha a vállalat képviselõi MS.

- A cikk címe az Allure oszlop: Erõs és gyenge pontok modellek, amelyek elõsegítik kozmetikai márkák

(Egyes kiadók említett gyengesége zenekar JYJ alapján megalapozatlan pletykák.)
* Woo Cheol Jang szempontok megkérdõjelezhetõ üzleti kozmetikumokkal ".
* Min Young Hwang: Lehet, hogy vonzza az embereket, akik azt hiszik, hogy TVXQ szakítottunk, mert a kozmetikai üzlet?
* Beom Soo Seong: Biztos vagyok benne rajongói TVXQ [Act 2], semmilyen körülmények között ne gyere közel a természethez termékek Köztársaság.
- A bíróság kimondta, egyértelmûen, hogy a szépség üzleti nincs közvetlen kapcsolatban a jogi vita. Még a cég [kozmetikai], akik akaratuk ellenére részt ebben a folyamatban, vett jogi lépéseket azokkal szemben, akik elterjedt hamis híreszteléseket. [* Egyes szállodák is említették, és megadta magát a rendõrségnek. Elismerték bûneiket, felismerve, hogy meggyalázza a forgalmazó cég hamis információkat. Még a hivatalos bocsánatkérést feltették az internetre, mondván, hogy a pletykák terjedtek rejlik csak]. Ilyen körülmények között, ez egy elfogadhatatlan cselekedet, és olyan súlyos probléma, ha ezek az úgynevezett "divat szakértõk" is írt és publikált azok a pletykák egy magazinban.
- Megjegyzés: * = Hotels FANE meg Yunho a TVXQ csak akkor támogatja, hogy megtámadta a JYJ, állandóan nyilvános helyek (azaz nem kezelhetõ a rajongók, de a híroldalak etc )
- A cím GQ-Korea: Patriarchátus bálványok
- Magazin logikátlan érvek alapján pletykák érkezõ MS kapcsolatos JYJ, akik a jogi vitában áll egy hatalmas cég, hogy ki a szerzõdést sértõ, sõt megerõsítette azt a bíróság. Nem csak elterjedt pletykákat, de ártott és hírneve néhány szülõ, kövesse a számla.

- GQ hajtogatta, hogy ezek a dolgok írta valaki a vállalaton kívül, de a rajongók tudta biztosan, hogy õ volt a szerkesztõje hibája, hogy lehetõvé tette a kiadvány az ilyen cikkek, és arra kérte, hogy vállalja a felelõsséget. De úgy tûnt, hogy mindkét magazin bánni események, és megoldódik néhány mondatot kiküldetés Twitter, és a rajongók már ismételten panaszt, vezérigazgatója Doosan együttmûködés, a cég tulajdonosa a két kiadványt, valamint a cikkek .
- A két vezércikk, valótlan adatokon alapul, kijavították a novemberi kiadásában.

- Allure javított változat korábban publikált cikkek és a GQ közzé hivatalos bocsánatkérést, valamint más hamis híresztelések tagadta szerkesztõségi megjelent októberi számában.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:08:02 10/10
(64304/120525)
folyt..
10. JYJ - CEI akinek a nevét nem említi tévémûsorok, 2. rész.
- Április 12-én, 2011, Yuchun kellett fordul elõ KBS "Seung Seung Jang Gu", mint egy ismerõse Gap Su Kim (SKK Botrány színész, aki játszott az apja Seon június). Yuchun tájékoztatták elõtti napon a forgatás, az a tény, hogy az õ jelenléte a show törölték.
( http://www.todaykorea.co.kr/news/contents.php?idxno=142420 )

- Április 17-én, 2011, Junsu labdarúgó-válogatott FC MEN-ben megnyerte a kupát "Béke Csillagok Cup" és Junsu nevezték "Man of the Match". Az MBC "szakaszban TV" lõn ki- és Junsu interjúkban és más csillagok a területen, de nem említette még egy szót is Junsu, aki kapitány és "A Meccs Embere", és gólt.

- Május 3-án, 2011, kiderült, hogy a megjelenése a show "jönnek játszani" a négy fõ szereplõi MBC dráma "kisasszony Ripley", törölték. Sokak szerint a tisztviselõk, a termelés a show "jönnek játszani" megkérdezte, csak 3 játékos is részt anélkül Park Yuchun, de a többi szereplõ nem volt hajlandó részt venni ezeket a feltételeket. Két héttel késõbb, a show "jönnek játszani" fejlesztett Episode SM család. ( http://news.nate.com/view/20110503n04299?mid=e0101 )

- Továbbá, MBC 'szakasza TV "törölte a jelentést a plakáton forgatás a dráma Miss Ripley". Gyakori, hogy a szórakoztató programok, hogy számoljanak be a dráma által termelt saját cégét tv rádió és TV szakasza úgy tervezte eredetileg, hogy küldjön kisasszony Ripley, de aztán hirtelen megszakad

- Õk [szórakoztató programok] igénybe semmit piszkos módon, hogy megtiltsák JYJ szerepelt a show, és nem érdekel, hogy megsértik saját szabályaikat erre.
11. nemzetközi rajongók összefogtak, hogy támogassa a JYJ résztvevõkkel szemben zenekar tevékenységét.
- Március 31-én, 2011, 86000 nemzetközi rajongók petíciót nyújtott be a Bíróság és a Bizottság irodai Szöulban Korea a szabad versenyt, kérve õket, hogy biztosítsa az emberi jogok és a tevékenység, ha JYJ.
( https://thejyjfiles.wordpress.com/2011/03/12/news-why-%E2%80%9Csave-jyj%E2%80%9D-80000-fans-of-the-korean-wave-from-118-nations-submit-petition-to-court/ )
12. események KBS

- A válasz, amelyet a KBS szórakoztató részleg nõtt az emberek haragja, és nem csak azért, mert ez volt az egyik végén, hanem azért, mert megítélése tetszik, teljesen figyelmen kívül hagyva a bíróság döntését. JYJ [C-Jes Entertainment] panaszkodott, hogy nem lenne fair, hogy betiltották TV megjelenések alapján bírósági határozatok. A közvélemény és a média is csatlakoztak ehhez a megközelítést, amely bírálja az ilyen viselkedést egy rádió-mûsorszóró vállalat [akik figyelmen kívül hagyják bírósági határozat], és ezt mondom elfogadhatatlan.

- Ahogy a kritika erõsödött, a KBS következõ kifogás az volt, hogy JYJ nem jelenik meg Music Bank, mert nem egy albumot követõ február 17 [az idõpontot, amikor a bíróság elutasította a kifogást cég SM on ideiglenes végzés 2009-ben A Bíróság is elutasította a kérelmet kell benyújtania annak érdekében SM felmondani a szerzõdést kizárólag csak JYJ és C-Jes Entertainment, mondván, hogy nem volt valós alapja, hogy azt állítják, hogy volt egy exkluzív szerzõdést a két fél között].

- Ez már túl nevetséges mentség, de JYJ adott értelmes választ mondván, hogy albumot, mivel KBS bemutatta álláspontját.

- (De a valóságban, KBS nem tartott a szót soha, sem pedig a mai napig, bár a koreai JYJ megjelent az új album <In Heaven>. Az album nagy siker volt, de KBS továbbra is azt mondják, hogy "JYJ nem lehet jelen a programjainkban, mert a jogvitát, az elõbbi társaság [SM], és elõfordulásuk hatással lehet eredményeket. ")

13. Jeju Island - A New 7 Wonders of the World (tekintve beavatkozások backstage)?

- May 3, 2011, JYJ neveztek tiszteletbeli nagykövetei Jeju Island képviselje a válogatás a New 7 Wonders of the World. JYJ kezdte tevékenységét tiszteletbeli nagykövetek, lövészet klipek, hogy támogassák a koncertet Busan és Gwangju, még mielõtt azok kinevezés elõtt hivatalosan is bejelentette,

- Július 16, 2011, Jeju megszünteti egyoldalú sáv JYJ megjelenését a speciális program célja, hogy ösztönözze az embereket, hogy szavazzanak a válogatás a New 7 Wonders of the World, a tervek szerint sugározta a TV on július 20.
( http: // c -jes.eom / w / Hírek / 163275 )

- 17 Iulie 2011 KBS Jeju declara: "Girls 'Generation si f (x) sunt mai eficiente decat JYJ"
( http://www.mydaily.co.kr/news/read.html7newsids201107171610301118&ext=na )

- Július 17, 2011, KBS Jeju: "Elnézést kérünk hivatalosan ez az eset". Kormányhivatal Jeju Island azt mondta, nem tudja, ez az eset.
( http://www.mydaily.co.kr/news/read.html7newsids201107171615331113&ext=na )

- Július 17, 2011, JYJ "Nem kaptam bocsánatot KBS Jeju."

- Július 17, 2011, JYJ közzé hivatalos nyilatkozatot illetõen törlését megjelenésük a különleges programot. (Fordítás a nyilatkozatot, angolul: http://bit.ly/v2j051 )

- Július 19, 2011, Jeju Tartományi Kormányhivatal: "A szelektív sáv JYJ semmi köze hozzánk."
( http://star.mt.co.kr/view/stview.php?no=2011071619544588361&type=l&outlink = l ( \)

- Július 21, 2011, JYJ kiadott egy hivatalos nyilatkozatot a munka, mint nagykövetek és a tisztviselõk kizárás program special.
( https://mission4jyj.wordpress.com/2011/07/22/eng-trans-c-jes-announcement-statement-regarding-cancellation-of-jeju-new-7-wonders-special-program-and-honorary-ambassador/ )

- Július 22, 2011, a nemzetközi rajongók már kiadott egy nyilatkozatot, mondván: "Lemondás a részvétel a zenekar JYJ KBS Jeju Hallyu hullám hozza a negatív hatásokat"
( http://www.cnews.co.kr/uhtml/read.jsp7idxnos201107220944040820489 )

- Mivel a kezdetektõl, Jeju Tartományi Kormányhivatal tisztviselõk kinevezése JYJ tiszteletbeli nagykövetek, mert tisztában volt a népszerûsége a zenekar JYJ világszerte. De KBS Jeju kormányzati hivatal és továbbra is megismételni, amelyeknek semmi köze a törlését JYJ jelen, amikor a téma ellentmondásos témává váltak.

- (Ne felejtsük el, hogy külön programot szerveztek KBS Jeju, és volt, hogy kell küldeni országos csatornán KBS és a Jeju tartományi kormány kijelölt vámhivatal projekt [szelektálás a New 7 Wonders of Nature], mint a legtöbb nagy célt évre. Hogy lehet, hogy semmi köze az eset?). A bocsánatkérés még inkább nevetséges, amikor azt mondta: "JYJ kizárták, mert nem lenne olyan hatékony, mint a többi [Girls 'Generation és f (x)]".

- Ebben az esetben miért nem választották meg tiszteletbeli nagykövete mások a kezdetektõl? Is, KBS mondta: "Kezdettõl fogva szerettem volna meghívni SNSD és F (x), de azt mondták, hogy csak akkor lesz elérhetõ a nap a show elõtt, és ez az, amiért ez elmaradt JYJ . "

- Úgy érzi, egy kicsit is indokolt, hogy JYJ kellett zárni, mert más zenekarok megerõsítették jelenlétüket?

- Ez lett volna még jobb, ha mindenki, beleértve a JYJ, jelen volt a show, támogatása Jeju annyi ember. És KBS Jeju mondta elõször, hogy semmi köze a kirekesztés JYJ, majd késõbb megváltoztatta a kijelentést, hogy a megjelenése miatt elmaradt JYJ csapatok SNSD / f (x), hanem az, hogy van hivatalos bocsánatkérést . Azonban JYJ soha nem tájékoztatták elõre, és soha nem kaptak megfelelõ bocsánatkérést.

- KBS cotrazis saját nyilatkozataival, annyira, hogy nem volt szükség, hogy többet mondani. Szintén sértegette a nemzetközi rajongók, akik szavaztak Jeju rovására saját országukban, a kedvéért a zenekar JYJ.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:06:19 10/10
(64303/120525)
folyt..
3. JYJ - CEI akinek a nevét nem említi TV show-k, 1. rész.
- Az adás dráma SKK Scandal (2010 õszén), különbözõ interjúk és hogy részt a Park Yuchun eltûnt vagy kizárták szórakoztató mûsorok, annak ellenére, hogy õ volt az, ami meghatározta a siker a dráma. Még a "Belépés Yunyega", sugározza a KBS szórakoztató hírek, soha nem említette egy szóval Yuchun, és soha nem mutatott a kamera rá, amikor a riporterek is ment a sor SKK Botrány, hogy a jelentés az utolsó filmet. A fõbb szereplõk voltak Yuchun Park, Ah Joong Ki Song Yu és A, valamint a fogadott hatalmas figyelmet, de csak a következõk megjelenítése interjút a másik két színész, teljesen kizárva, hogy Yuchun. Összehasonlítva a bevett gyakorlat a KBS vonatkozniuk, és az egyes dráma a szereposztás, ezek irracionális egyik legsikeresebb drámája 2010-ben volt példa a történelemben a TV és a még aktív formában láthatatlan politika.
4. Blue Dragon Awards

- Úgy döntöttek, hogy JYJ játszik a Blue Dragon Awards díjat novemberében 26, 2010, de aztán hirtelen megjelenésük törölték.
( http://starin.edaily.co.kr/news/NewsRead.edy?SCD = EA21 & NewSID = 01230006593194912 & DCD = A10202 )

5. JYJ elérte a Billboard listán, de a koreai média hallgatott.

- October 29, 2010, kiadása Billboard magazin, hogy õ volt a borítón a JYJ, teljesen értékesített mivel a elõrendelést. ( http://n.breaknews.com/sub_read.html?uid=149845§ion=sc4 )

- October 30, 2010, JYJ meg a borítón a Billboard. (Ez heti számában)
( http://tvdaily.mk.co.kr/read.php3?aid=128833691898700002 )

- December 10, 2010, JYJ rangsorolva a felsõ öt "az év albuma" top tette a Billboard magazin olvasói.
( http://news.sportsseoul.com/read/entertain/903873.htm )

- Ezek közül néhány az eredmények a JYJ sávot az USA, de a koreai média nem adott még a legkisebb figyelmet. Ehelyett úgy döntöttek, hogy jelentse a pletykákat egyik tagja. Gondoljunk csak arra, ahogy a koreai média, hogy egy ilyen nagy felhajtás "K-pop invázió", bármilyen témában, hogy mennyire jelentéktelen, de összesen kivéve a szalag JYJ sikereket.
6. KBS Drama Awards

- December 8, 2010, még folyik a vita arról a lehetõségrõl, hogy JYJ lehet, illetve lehet, hogy nem, elõfordulhat díjakat.
(Link: http://www.asiae.co.kr/news/view.htm7idxnos2010120721555744420 )

- 14 Decembrie 2010, se dönteni aparitia JYJ la KBS Drama Awards.
( http://starin.edaily.co.kr/news/NewsRead.edy?SCD=EA31&newsid=01357926593198520&DCD=A10102 )

- Ez folyamatnak kell lennie, olyan egyszerû a KBS dráma osztály akarta meghívni a zenekar JYJ, amely részben és színész Park Yuchun, mint akit / akiket hozzájárult a sikeréhez a dráma OST és. De ez csaknem egy héttel a végsõ döntést, mert:
1) volt elfogult között Tanszék dráma és szórakoztató, az elõfordulása JYJ.
2) tett látogatást KFPCAI közvetlen dráma osztály vezetõje, és megkérdezte tõle, hogy megszünteti Csoport JYJ teljesítményét az ünnepségen.
- A végsõ döntés a többször felülvizsgálták, és a rajongókat, aggasztó, hogy úgy tûnhet, minden más beavatkozások.

7. kísérõ viták azt mutatják, SBS "Good Morning"

- December 27-én, 2010, JYJ már elkészültek a felvételek speciális epizód a show SBS "Good Morning", amelyet benyújtanak a január 5, 2011.

- Azonban az epizód elhalasztották indoklás nélkül. Rajongók tiltakozott hevesen ellen ez a késedelem, és végsõ soron átütemezték 19: 2011. január.

- Feltehetõen arra utal, hogy ez egy külsõ nyomás emelkedése, elkerülhetetlenül, mert SBS adta ok nélkül, hogy tudtam meggyõzni rajongók és a JYJ teljesítménye volt vágva a telepítés során / eltávolították.
8. JYJ a lansat Music Esszé

- JYJ kiderült, hogy az új dalok, a november 27-28, a "JYJ Worldwide Concert Szöulban" tartott az Olimpiai Stadionban, Szöul. Összesen hat dalt kellett indítani a zenei oldalak, de cselekvési halasztották JYJ Music Esszé indított "a szobájukba", amely magában foglalta a CD a könyvbõl, januárban 24, 2011. Songs of A "szobáikba" nem lehetett elküldeni, bármilyen honlapon zene, de JYJ Music Esszé lett egy könyvet a kategóriában a "legkelendõbb" egyszer kirúgták elõrendelések és óriási sikert aratott az iparban Publishing. ( http://mystar.mdtoday.co.kr/mystar/index.html?no=436996 )

- Fans volt ideges, mert egyes részein a dal "cím nélkül Song Pt. Én (a Yuchun) cenzúrázták a CD. Néhány hozzáértés koreaiak, hogy egy nagy zaj, mondván, hogy Yuchun a dal egyenesen MS. JYJ kifejtette, hogy: "Ez zavaró, hogy néhány ember így gondolja, de a dolgozat egy õszinte történet a tagok, mondták a rajongók. (Parts kimaradt) Reméljük, hogy nem lesz pletykák, vagy más hasonló események a jövõben. "( http://mystar.mdtoday.co.kr/mystar/index.html?no=437086 )

9. QTV
- Január 25, 2011, QTV megerõsítette, hogy "JYJ Real 24 'egy program 8 epizód volt, a tervek broadcast és elkezdte népszerûsíteni azt. ( http://news.naver.com/main/read.nhn?mode LSD-sec = & mid = 106 & OID = Sidle = 001 & aid = 0004883328 )

- Február 23, 2011, "JYJ Real 24 'elégedetlenség késett, és a rajongók növekedni kezdett.
( http://www.todaykorea.co.kr/news/contents.php?idxno=135940 )

- Február 24, 2011, QTV bejelenti, hogy "JYJ Real 24 'törölték, és a harag rajongók felrobbant.
( http://www.todaykorea.co.kr/news/contents.php?idxno=136645 )
(Részletek LB engleza: http://jyj3.net/2011/03/01/news-110301-jyj%E2%80%99s-rep-%E2%80%9Cqtv-show-has-been-cancelled-because-of-what-everyone-has-guessed%E2%80%A6%E2%80%9D/ )

- Végül a 8 epizódot is vált egy dokumentumfilm, 90 perc, és csak sok komplikáció, közvetítette a Lotte Cinema 19 mozitermek március 23 2012.
( http://jyj3.net/2012/02/24/120323-news-jyjs-daily-life-documentary-the-day-first-day-of-opening-crowded-with-more-than-4000-people-gratify-ones-senses/ )
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:04:42 10/10
(64302/120525)
JYJ totrúra::
Archívum] 21.11.2011 fájdalmas történetét JYJ - Visszatekintve a visszatartó / A kegyetlen történetét JYJ - nézett vissza az akadályokat az útjukba
Ez az üzenet elsõsorban összefoglalja az akadályokat, amelyekkel szembe JYJ alatt 2010 - 2011, és néhány igen komoly akadálya, hogy történt 2012 óta egészen mostanáig.
Ez több, mint egy éve Jaejoong, Yuchun és Junsu tette az elsõ lépéseket a "JYJ".
Mint azt mindannyian tudjuk, JYJ és a rajongók kitartottak a nehéz idõkben, és ez egy olyan probléma, hogy továbbra teremteni.

Mi jelentés ezen a poszton annak bizonyítékaként, hogy JYJ találkozás sok akadály, remélve, hogy hamarosan elérjük a az alagút végén, és mosolygunk.
<1. rész - incidens a nemzeti szinten Koreában.>
1. Indítsa késleltetett "SKK Botrány OST"
- KBS dráma OST "SKK Scandal" késik, mert a hazai forgalmazók megtagadta, hogy kiadja azt. A dob tervezett 2010. augusztus 30-de késett, mert a forgalmazók késleltették azt az utat

- Általában egy OST kapható a boltokban off / on-line az elején sugárzott dráma. De szerint Raemongrain [a társaság állított elõ SKK Scandal], az OST kellett halasztani, mivel az összes hazai forgalmazók indítani kilép önként, "attól tartva, hogy szenvedni fognak hátrányok". Végül szeptemberében kiadott 16, 2010, a Warner Music-Korea, a külföldi forgalmazó.

2. JYJ megjelent "The Beginning", miután sok nehézség.

- JYJ kiadta elsõ nemzetközi albuma, "The Beginning", október 12-én 2010. Bár nem volt hivatalos album a koreai mûvész nem helyezték szabadlábra, bármely hazai forgalmazója, de a Warner Music Korea. Õ felvett jelentõs eladások száma, fárasztó az egész állomány, így a 99.999 példányban limitált és rendszeres kiadás többi gyerek, de soha nem jelent meg semmilyen rangsor Korea.

(1) KFPCAI [koreai Federation of Pop Culture and Art Ipar- Coalitia pentru Cultura Pop si Industria Artelor] a trimis un dokumentum oficial pentru a bloca Trupa JYJ .

- Október 13, 2010, azt jelentették, hogy KFPCAI küldött hivatalos dokumentum egyidejûleg az album megjelenési dátum, kérve õket, a 3 fõ rádiós mûsorszóró társaságok, kábeltelevíziós társaságok, lemezkiadók, a média és egyéb érintett szervezetek hogy tartózkodjanak a hívogató JYJ a tévében. Amikor ez elérte a sajtó, KFPCAI tagadta, mondván, hogy nem volt éppen egy hivatalos dokumentumot. De a ragaszkodás, kiderült küldött dokumentum rádiós és televíziós társaságok a 2010. október 11 egyértelmû volt, melynek címe "hivatalos dokumentumot küldött KFPCAI".

(2) SM Entertainment kérte ideiglenes végzést, amely aztán visszavonta.

- SM küldött hivatalos dokumentum kérve õket, hogy ezeket a Warner Music Group (Központi Hivatal USA) nem terjesztheti JYJ album, "The Beginning", és követelte a végzést (bíróság) ideiglenesen, az október 8, 2010, a blokk kiadás, ami ellentétben áll a Bíróság határozatban úgy rendelkezhet, hogy az SM nem szabad beavatkozni a tevékenységét JYJ. 2010. október 27, SM önként visszavonta a megrendelés, mondván, hogy nincs gyakorlati hatása, hiszen az album már megjelent. De vártam, hogy el kell utasítani, mivel az MS nem volt alapos indoklást, de sikerült elérni a célt: cserbenhagyásos.

- Mert Aces érdekében, Warner Music Korea nehézséget, hogy készítsen, idõben, további példányokat mint oda kell figyelni a következtében, hogy mi fog generálni a sorrendben. Tehát volt egy rés, amely elindította a kínálat hiánya.

- Február 21, 2011, a bíróság elrendelte közvetett mérése kényszert, amely alapján MS lesz a bírság megfizetését, ha bizonyítani tudják, hogy õk tevékenység megkezdésének JYJ ítélve, hogy valószínû, hogy a társaság részvényeinek SM megsértette a bíróság korábbi döntését [határozat megállapította, hogy JYJ tud folytatni szabad és MS nem szabad beavatkozni].

- "Bár a bíróság kimondta, novemberben 27, 2009, exkluzív megállapodást [közti Jaejoong, Yuchun, Junsu és SM] érvénytelen, SM Entertainment ragaszkodott annak érvényességét arra hivatkozva sajtótájékoztatót november 2-án, 2010, és igényes Warner Music még nem állított elõ, és nem nemzetközi forgalmazásával JYJ album, megküldve nekik a hivatalos bejelentést. Ezek az intézkedések közé sorolható beavatkozást a tevékenységét JYJ, ezért ez a törvény, a bíróság kibocsátja közvetett kényszerítõ elérhetõ a MS ", mondta a szöuli Központi Kerületi Bíróság.
( http://news.naver.com/main/read.nhn7mode LSD-sec = & mid = 106 & OID = Sidle = 109 & aid = 0002182425 )
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 14:01:29 10/10
(64301/120525)
Így fordította a google...

Yo, JYJ rajongók! Úgy gondoljuk, Kim Junsu megjelenését a televízió is zenei show elõször hat év után a nevét JYJ szinte tabu a gyártók, ez egy jó alkalom arra, hogy egy pillantást vissza, és átadni Önöknek viharos események Õk már élt Jaejoong, Yuchun és Junsu, 2009-2011-ben, egy ideig zavart, tele igazságtalanság, de amikor JYJ sem hagytak fel bármelyik pillanatban a harcot.
A retrospektív tartalmazza pillanatok per megindítása elõtt, okoz jogi vita SM, nyilatkozatokat a konfliktusban érintett felek, rokonai a közösség tagjai a rajongók a JYJ tagjai, és tagjai TVXQ a volt kollégák.
Akkor elkezdjük közzé cikkeket a holnap, és biztosítjuk, hogy ezen a hétvégén fog küzdeni minden, hogy most már tudom, mi történt azután, hogy meg fogja frissíteni a tudást.
Ne hagyja ki hozzászólás ezen a hétvégén!
~~~
Yo, JYJers! Úgy gondoljuk, hogy Kim Junsu legújabb megjelenése EBS Tér Sympathy, elõször a 6 év, az az idõtartam, amely alatt JYJ neve volt, mintha tabu a termelõk számára, hogy a megfelelõ idõben, hogy nézz vissza a JYJ történetében, és mutassa meg a hogy viharos események Jaejoong, Yuchun, és Junsu volt tanúja. Fogunk beszélni az évek 2009-2011, éves zavart, tele igazságtalanság, de még mindig, éves folyamatos harc JYJ.
A retrospektív lesz az pillanatokban, mielõtt a pert, a döntések mögött jogi harcot MS, nyilatkozatokat a tagok, hozzátartozóik, rajongói "pozíciókat és a hozzáállása a két korábbi TVXQ tagjai kollégáik irányában.
Kezdjük feltárása közzé cikkeket a holnap, pénteken, és azt biztosíthatom Önöket ezen a hétvégén, hogy lesz robbanásszerû egy év, azok számára felfedezése Mi történt, ami csak akkoriban, és az is, hogy már tudta, hogy is.
Maradjon velünk!

eredeti szöveg:
Yo, fani JYJ! Credem ca aparitia lui Kim Junsu la o emisiune muzicala televizata, pentru prima data dupa 6 ani in care numele JYJ a fost aproape un tabu pentru producatori, constituie un moment propice pentru a arunca o privire in urma si a va prezenta evenimentele tumultuoase pe care le-au trait Jaejoong, Yuchun si Junsu, in 2009-2011, o perioada de confuzie, incarcata de nedreptati, dar, o perioada in care JYJ nu au abandonat nicio clipa lupta.
Retrospectiva va cuprinde momentele dinaintea intentarii procesului, cauzele disputei legale cu SM, declaratii ale partilor aflate in conflict, ale rudelor membrilor, ale comunitatilor de fani, ale membrilor JYJ, dar si ale membrilor TVXQ la adresa fostilor colegi.
Vom incepe sa publicam articolele de maine si va asiguram ca weekend-ul acesta va fi incendiar pentru toti, fie ca acum aflati ce s-a intamplat atunci, fie ca va veti reactualiza cunostintele.
Nu ratati postarile noastre, in acest weekend!
~~~
Yo, JYJers! We think that Kim Junsu's latest appearance at EBS Space Sympathy, for the first time in 6 years, a period of time during which JYJ's name was almost like a taboo for producers, it's a proper moment to look back in JYJ's history and show you the tumultuous events that Jaejoong, Yuchun, and Junsu has witnessed. We'll talk about the years of 2009-2011, years of confusion, filled with injustice, but still, years of continuous fight for JYJ.
The retrospective will feature the moments before the lawsuit, the decisions behind the legal fight with SM, statements of the members, of their relatives, fansites' positions and also, the attitude of the two TVXQ members towards their former colleagues.
We'll start publishing revealing articles from tomorrow, Friday, and we assure you that this weekend will be an explosive one, for the ones that are just discovering what happened back then, and for the ones that knew it already as well.
Stay tuned!
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 25. - 13:52:47 10/10
(64300/120525)
Most megállt nekem a számláló. Egy ideig vki más is szavazott, de elég lassú géppel, most nekem nem számol, kis szünet kell..
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 25. - 13:51:48 10/10
(64299/120525)
Most a kettõ közül melyikre? A YT-ra vagy a Zagika román tudására??
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 13:51:36 10/10
(64298/120525)
Estefelé leszek még. További szép napot.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 13:50:12 10/10
(64297/120525)
Akkor csak nekem volt újdonság, nem baj az a lényeg, hogy rájöttem)))
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 13:29:15 10/10
(64296/120525)
Évi! Ezekhez a videókhoz mindhez oda van írva minden, amit tudhatunk róla, így nagyon egyszerû rájönni..

Zagika! Ha tudtam volna hogy ráérsz, akkor az eredeti szöveget tettem volna fel, és te szuperül átfordítod.. nagyon sok hír románul van meg nekem..
Így mennyivel másabb...
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 12:39:00 10/10
(64295/120525)
Köszönjük. Morzsáét is egész jól meg lehetett érteni, de így biztos. Beszélsz románul?
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 12:29:28 10/10
(64294/120525)
Megvan magyar szöveggel is, ha kellene.
https://www.youtube.com/watch?v=fQV7NQcpCqg
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 12:29:10 10/10
(64293/120525)
Csak beszaladtam fõzés közben, gyorsan lefordítottam a Jaejoong levelét (ugye nem baj?), szavaztam és megyek vissza fõzni. Jaejoong második levele családjának.
2015.4.16. Jaejoongtól , a 30 éves és pár hónapos fiútól, aki jól alkalmazkodik –

Mit csináltok? Hogy van az egészségetek? Én nagyon jól vagyok. Sok fizikai gyakorlatot végzek és jó ételeket eszem folyamatosan. Most kezdtem megszokni az itteni életet és a szigorú programot…
Tehát, azt hiszem hogy láthatom a családomat a kiképzési befejezési ceremóniáján.
A képzést szorgalmasan és bátran fejezem be, annak ellenére hogy fiatok 30 éves, meg fogom mutatni, hogy férfiasabb lettem…
Tudom hogy aggódtok …./ Itt olvashatatlan a szöveg/ de ne féljetek a Ti fiatok erõsebb mint azt hinnétek. Erõs vagyok, mentálisan és fizikailag is, úgy hogy, anya és apa, kérlek vigyázzatok az egészségetekre, egyetek egészségesen és mozogjatok…./itt olvashatatlan/
Most, a ti fiatok pihenni fog, egy újabb nap következik. Késõbb majd újból írok. Kérlek adjátok át üdvözletemet a testvéreimnek.
Jaejoongtól a 30 éves és néhány hónapos fiútól, aki jól alkalmazkodik -
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 12:20:38 10/10
(64292/120525)
De jó, hogy rájöttél, gyorsan le is mentettem magamnak. Gyönyörûen énekli , tele érzelemmel.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 12:18:11 10/10
(64291/120525)
Kellemes érces hang.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 12:17:06 10/10
(64290/120525)
És egy kis mosoly akinek hiányzik mostanában.
https://www.youtube.com/watch?v=4maC3aqAdvo
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 11:51:33 10/10
(64289/120525)
Ez meg az elõzõhöz tartozik. Nagy kedvenc. Halgassátok meg ezt is.
https://www.youtube.com/watch?v=BS8ybLVulVA
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 11:45:20 10/10
(64288/120525)
Már rájöttem ez JaeJong száma: https://www.youtube.com/watch?v=m7loBpUquPA
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 11:39:56 10/10
(64287/120525)
https://www.youtube.com/watch?v=zWEUVUCnCqs
Na neki is szeretem a hangját. Viszont nem jövök rá, melyik dorámába hallottam ezt a számot. Mert itt van a fülemben.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 11:30:14 10/10
(64286/120525)
Olyan megható volt, elsírtam magam.
Én ilyen könnyen sírok?
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 11:28:32 10/10
(64285/120525)
Én most csak szörfözgettem. Ezt találtam. Fórumhoz annyiban kapcsolódik, hogy a Playful kiss-ben Ohani és BekSungJo apja énekelte közösen ezt a számot. Nekem emlékezetes. Nem tudom ki emlékszik rá, aki látta a sorozatot? Nekem sokszor eszembe jut. Különleges feldolgozás.
https://www.youtube.com/watch?v=9cBIuW77MYY
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 11:24:09 10/10
(64284/120525)
Szép. Micsoda élvezet lehet itt egy étkezés. Valamilyen. Bevállalnám.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 11:20:55 10/10
(64283/120525)
A hét végén Szöulban "Tulipán kiállítást" rendeznek !
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 11:19:58 10/10
(64282/120525)
A hét végén Szöulban "Tulipán kiállítást" rendeznek !!!
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 10:36:27 10/10
(64281/120525)
A katonaságot nem tudja tovább halasztani, 30 napot kapott. Ezért sztem május 1-én be kell neki vonulnia.
Csak azért írják az idõpontot másképp, hogy a rajongókat elkerülje.

Majd csak lesz ott is vki, mint Jaenél, aki tesz fel egy egy titokban készített képet, de ki tudja...

Én ebéd után tudnék itt lenni, most fõzök.
Persze be be jövök, és nyomok..

Nagyon nagy a Donghee tábora, de próbáljuk meg...
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 10:31:57 10/10
(64280/120525)
[TRANS]románból fordítva googléval:

24.04.15 Scrisoarea lui Jaejoong adresata familiei eladó / Jaejoong második levelet a családnak
Szóval azt hiszem, képes lesz látni egyetlen család a záró ceremónia a képzési idõ. Én befejezni készül szorgalmasan és bátorságot, és akkor is, ha a fia már 30 éves, meg fogom mutatni, hogy én lettem a férfiasabb ... [Tisztában vagyok vele, hogy valószínûleg aggódnak (T / N: nyersfordítással, mert nem tudok olvasni a mondatot egész)], de ne aggódj ~ a fia erõsebb, mint gondolnád ~ erõs vagyok, mentálisan és fizikailag is, így anya és apa, kérjük, vigyázzon az egészségére, egészségesen étkezni és testmozgás (T / N : maradék szavakat borította). Most te fiad pihenõnap következik a másik. Majd írok késõbb.
Kérjük, küldje üdvözletét és a testvéreim ^^
Re Jaejoong fia 30 éves és egy pár hónap, amely jól alkalmazkodik -

Forrás: @ yys0602 + @ kkjj4
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 10:03:24 10/10
(64279/120525)
Csak írd ide neked melyik idõpont a jó, én alkalmazkodom. Azért néha nyomkodok.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 10:01:44 10/10
(64278/120525)
Kis mosolygós képét akartam látni. Most biztos nem mosolyog.
Van aki még most sem hiszi, hogy igaz a hír a besorozásról.
Én hinni akarom.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 09:44:13 10/10
(64277/120525)
Én benne vagyok. Reggeliztem, gyógyszereket bevettem, mielõtt nekiállok a házimunkának ejtõzhetek, közben nyomkodok. OK neked?
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 09:40:34 10/10
(64276/120525)
Köszönet érte, ismertem a számot, de ezt a videót még nem)))

Reggel 6 kor már én is nyomkodtma, de ha egyszerre tudnánk valamikor egy fél órát, csak azzal érnénk el eredményt.

Beszéljük meg, ok???
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 09:37:51 10/10
(64275/120525)
Good Morning JYJ
Kedves Jaejoong:
Légy erõs, enni is, és kérjük, pihenni, ha lehet. Szeretjük U, mi hiányzik U és megvárjuk U! # WaitingForJaeJoong # JYJ # KimJaeJoong # JaeJoong # 김재중
Mi is szeretünk JYJ!
Van egy csodálatos hétvégét,
JYJ ☆ USA
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 08:44:05 10/10
(64274/120525)
https://youtu.be/wcxdzYe2WxQ

Ezt találtam. Kellemes hangok, szép táj és nagyon fiatal fiúk. Úgy nézem valamikor 2010 ben.
---------
A nyomkodások eredménye nagyon szomorú:
Jung Yong Hwa 25.41% (6,362 votes)
Lee Dong Hae 29.04% (7,273 votes)
Song Joong Ki 10.61% (2,657 votes)
--------
Kellemes teljen a hétvégétek.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 08:36:26 10/10
(64273/120525)
Látom Éva gondoltál rám, köszi a teát.
10/10
zagika 2015 ápr. 25. - 08:35:15 10/10
(64272/120525)
Jó reggelt! Késõn feküdtem, késõn keltem. Látom Ti megelõztetek.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 08:17:07 10/10
(64271/120525)
Kezdõdik a napom. További szép napot, mindenkinek!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 07:36:33 10/10
(64270/120525)
Kicsit korán keltél. Este viszont mindenki olyan korán elvonult. Én is fáradt voltam.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20150424-felszamoltak-egy-csecsemokkel-kereskedo-csoportot.html
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 25. - 07:33:58 10/10
(64269/120525)
Jó reggelt mindenkinek!
10/10
Jyj3 2015 ápr. 25. - 06:30:46 10/10
(64268/120525)
Jó reggelt !
10/10
Zsuzsanna Andrea Varga 2015 ápr. 24. - 21:30:18 10/10
(64267/120525)
Jó éjt mindenkinek!Én még filmet nézek,és közben nyomkodom az egeret!
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 21:11:17
(64266/120525)
Biztosan fáradt vagy. A többiek már elmentek, jó éjt neked is!
Kicsit szavazok, de reménytelen.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 21:10:26 10/10
(64265/120525)
Búcsúzom, a holnapi viszont látásra!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 21:09:03 10/10
(64264/120525)
Köszi. Gondolhattam volna.
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 21:04:21
(64263/120525)
Ott csak azt lehet kiolvasni, melyik részben ki szerepelt.
Aztán vagy a google-ba, vagy a youtube-ra beírod az epizódot, és akkor kijön sok youtube v. más lejátszó linkje.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 24. - 20:58:15 10/10
(64262/120525)
Jó éjt!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 20:49:02 10/10
(64261/120525)
Belinkelted azt a list of X-Man episodes oldalt. Ott kérdezem, hol kattintassz?
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 20:45:29 10/10
(64260/120525)
Nade hová? Én akárhol kattintok, nem nyílik meg.
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 20:32:25 Előzmény Éva Vidéki
(64259/120525)
Rákattintok.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 20:24:24 10/10
(64258/120525)
Köszi. Jó lett a fordítás.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 24. - 20:16:16 10/10
(64257/120525)
https://www.youtube.com/watch?v=LNo0LFlSN0s

Niki magyar feliratával..

Niki Köszöni a szavazatokat, õ is nyomja ahogy ideje engedi...
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 24. - 20:14:06 7/10
(64256/120525)
Most úgy teszek mint Zangika,és elköszönök,nem tudok a doktorkámra,és ide is figyelni.
További szép estét mindenkinek!!!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 24. - 20:10:28 7/10
(64255/120525)
Elõre is köszönjük,bár az kissé még odébb lesz,mármint az alvás.
Délután szavaztam,aztán úgy döntöttem,hogy ha pihenni akar a testem akkor pihentetem)) Most pedig rávetettem magam egy régi kedves sorozatra,a Lódoktor -ra,hagyva csapot-papot)))
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 20:02:58 10/10
(64254/120525)
És hogy mész a kellõ epizódra?
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 20:01:45 10/10
(64253/120525)
Rendben, de ketten nem leszünk túl népes sor.)))))Esetleg csak széles, és itt magamra vettem a dolgot, nem rólad beszélek.))))
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 24. - 19:59:55 7/10
(64252/120525)
Így van !!!!!!!!!
Mi majd ráérünk a remény után is elpatkolni!!!
Én is megyek arra a koncertre!!!!!!!!!!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 19:59:22 10/10
(64251/120525)
Én Rucának ajánlottam, melegen. Mi több forrón. Még nem látta. Ugye, hogy vétek?
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 24. - 19:57:37 7/10
(64250/120525)
Évám,Évám!!
Ezt mondani NEKEM??????????
Khömm)))))))))))
Scandal-lum!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 19:55:02 10/10
(64249/120525)
Igen, rá. Azt hittem majd Õ is táncol. Felfedeztem, de néha nem bánom, ha továbblép. Amikor meg nem akarom, akkor elég sokáig tölti be a következõt, van idõm megállítani. Régen volt ilyen táncos vetélkedõ nem emlékszem a címére. Együttesek vetélkedtek, másiknak a stílusában kellett táncolni és énekelni nekik. Akkor még ugye SS501 volt.
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 24. - 19:47:36 7/10
(64248/120525)
Abba a sorba én is beállok!!!!
7/10
offtopic
szilvia333 2015 ápr. 24. - 19:46:11 7/10
(64247/120525)
Ez a tuti!! Jobb mint a kád,temészetes anyag,jól tartja a hõt!!!!!!!!!!!!!!!
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 19:36:01
(64246/120525)
Nekem ugyan piros, de KHJ-ra gondoltál?
Sok mindenki volt ebben a mûsorban, jó lehetett.
Itt lehet kedvencekre vadászni:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X-Man_episodes
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 19:33:20
(64245/120525)
Ez is jó! Mind olyan vidám:)))

Ha nem akarod, hogy tovább menjen, csak 1 kattintás!
A videó mellett jobbra vannak az ajánlatok, ott legfölül jobbra: Automatikus lejátszás
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 19:20:14 10/10
(64244/120525)
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 19:19:36 10/10
(64243/120525)
Innen nekem továbblépett. Ezt is érdemes megnézni. És ki van a háttérbe húzódva, rozsdaszínû ingben? Szeretem ezeket a mûsorokat. Jó lenne érteni is. De az arcuk sokmindent elárul.
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 19:08:16
(64242/120525)
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 18:58:04
(64241/120525)
ruca60 2015 ápr. 24. - 18:54:02
(64240/120525)
Changmin and Jaejoong Danghyunhagi Xman [cut/eng subs]
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HUgKEZQS6Ig
8:18
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 18:47:08
(64239/120525)
http://www.hancinema.net/feast-your-eyes-actor-ji-chang-wook-s-bali-pictorial-has-unveiled-finally-81191.html
Ji Chang-wook jelenleg még az országos turné zenei, "azokban a napokban". Next teljesítmény lesz a Daejeonban április 25-én. Több a szívtipró színész Ji Chang-wook interjút és képi látható Marie Claire májusi számában és a hivatalos honlapján (www.marie Claire korea.com).
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 18:44:41
(64238/120525)
http://www.hancinema.net/tngt-along-with-with-lee-min-ho-launches-gift-giving-promotional-event--81189.html
Április 23-én, a férfiak teljes életmód márka, TNGT által LF (CEO: Goo Bongeol, www.lfcorp.com) bejelentette, õk indítják a promóciós eseményt Lee Min-ho, „The Tomorrow Man, Min-ho's Gift”= "A holnap Man, Min-ho ajándéka".

Kezdõ április 24-én, TNGT üzletek országszerte be fog nyújtani egy ajándékcsomagot, „Min-ho's Gift” ="Min-ho ajándéka", hogy az ügyfelek a sorrendben, az igénylési sorrend alapján. "Min-ho ajándéka" tartalmaz egy környezetbarát táska, egy karkötõt és 2015 S / S katalógusa fõszereplésével Lee Min-ho.

Az akció folytatódik, amíg az elõkészített ajándékcsomagok kimerültek. További részletek az eseményrõl látható TNT hivatalos honlapján kezdve április 24.
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 18:43:26 10/10
(64237/120525)
Közelebb van a 40-hez, hihetetlen. Nem mondanám meg! Kösz.
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 18:42:43
(64236/120525)
http://www.soompi.com/2015/04/23/april-2015-cfs-song-triplets-super-junior-amber-and-more/11/

Yoo Seung Ho beakad eszik valaki más édes roll cake ebben a CF-De ki lehet haragudni az õ aranyos arc hosszú? Õk végül élvezi a desszert együtt! Ki fel a cukros date a jóképû színész?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rvkTIk662sg
offtopic
ruca60 2015 ápr. 24. - 18:27:22
(64235/120525)
10/10
zagika 2015 ápr. 24. - 18:21:09 10/10
(64234/120525)
okéokéoké megértettem. Nem is akartalak rábeszélni.
10/10
zagika 2015 ápr. 24. - 18:17:39 10/10
(64233/120525)
Ezzel egy kicsit bajban vagyok. Legjobb férfi - MI? - alakítás díja?
Mit jelent ez a szó Newcomer? (újonnan jött, jövevény)
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 18:16:21 10/10
(64232/120525)
Szivesen. Nekem csak ez a 3 van elmentve. Nagy veszteség ér, ha nem nézed meg a SungKyunKwan Scandalt!
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 18:12:40 10/10
(64231/120525)
Meg is érdemli. Középsõt nem láttam, még. Leginkább a Missing you-ban alakított nagyot. Nagyon rá volt szabva az a szerep.
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 24. - 18:10:50 10/10
(64230/120525)
De igen, csökkent a különbség 500 ról 300 ra. Sztem ez szép...
10/10
offtopic
Jyj3 2015 ápr. 24. - 18:09:03 10/10
(64229/120525)
Akkor sem megyek oda... én nem akarok...Tudom,hogy szép ország, de nem vonz..
Senki nem tudna rábeszélni. Van kint sok ismerõsöm, nem akarok róla írni többet.
10/10
Jyj3 2015 ápr. 24. - 18:07:17 10/10
(64228/120525)
24APRIL2015 [INFO] PARK YUCHUN JELÖLTÉK A LEGJOBB "FÉRFI NEWCOMER ALAKÍTÁS DÍJÁT" 2015-BEN BAEKSANG ARTS AWARDS

Április 24, 2015
Baeksang Arts Awards , más néven Paeksang Arts Awards, egy éves díjkiosztó ünnepségen tartott a plusz Corp, 1965 óta tiszteli kiemelkedõ eredményeket ért el a dél-koreai szórakoztató ipar, míg vonzza a közvélemény figyelmét arra, hogy kiemelkedõ darabja a dél-koreai film, televízió, és a színház. (Kr. wiki info)

A 2015 Baeksang Arts Awards kerül megrendezésre május 25-én ebben az évben.1

Jelölték a legjobb "Férfi Newcomer alakítás díját" a Movie Kategória:

Park Yuchun
"Haemoo / Sea Fog"

JYJ3 Megjegyzés: Ez lesz Yuchun elsõ alkalommal verseng a Movie kategóriában.
Õ korábban megnyerte a "Férfi Népszerûség Díjat" a TV kategóriában, 3 egymást követõ évben 2011-2013
- ez volt az eljáró drámák: Sungkyungkwan Scandal (2011) Miss Ripley, (2012), és a Missing You (2013).
10/10
Éva Vidéki 2015 ápr. 24. - 18:06:05 10/10
(64227/120525)
Hyunékkal egyidõs
Név: 송중기 / Song Joong Ki
Foglalkozás: Színész, mûsorvezetõ
Születési dátum: 1985.Szept.19
Magasság: 178cm
Súly: 65kg
Horoszkóp: Szûz
Vércsoport: A
Ügynökség: Blossom Entertainment

Korai évek, a debütálás elõtt
Amikor Song Joong Ki középiskolás volt, országos szinten versenyzett rövidpályás gyorskorcsolyában. Szülõvárosát képviselve (Daejeon-t), Joong Ki részt vett a Nemzeti Játékokon és háromszor nyert díjat más, nagyméretû találkozókon. A középisikolai elsõ fél évében szerzett egy sérülést és fel kellett hagynia a sporttal. Ezután a tanulmányaira fordította figyelmét, ami jelentõsen javította a jegyeit és õ kapta a legmagasabb fokozatot az összes tantárgyban. Miután a fõiskolai felvételén 400-ból 380 pontot szerzett, belépett a rangos Sungkyunkwan Egyetemre.
Mivel nagyon félénk, visszahúzódó személyiség volt, így szülei elküldték Joong Ki-t különféle osztályokba, beleértve a színészeti osztályokat, hogy fejlessze szociális készségét.
Az egyetemi második évében Joong Ki belekóstolt az üzleti adminisztráció-ba, s végül úgy döntött, hogy komolyan veszi és erre a szakmára fog fókuszálni.
A televízióban pályázóként debütált, a KBS által sugárzott Quiz Korea-ban. Egészen a döntõig jutott, de sajnos nem nyert. Késõbb címlap modell lett a College Tomorrow-ban.

Debütálás után, színészi és másorvezetõi karrier
Elsõ szerepét 2008-ban kapta a Frozen flowerben. Egy kisebb mellékszerepet kapott, de itt találkozott elõször a késõbbi Running man-es társával, Song Ji Hyo színésznõvel. Még ebben az évben szerepelt két másik sorozatban is, a Love racing-ben és a My precious child-ban. 2009-ben megmutatta korcsolyatudását a Triple címû sorozatban, s emellett szerepelt a Will it snow for christmas címû sorozatban és beugró szerepet kapott a My fair lady címû sorozatban Yoon Eun Hye és Jung Il Woo oldalán. 2009-ben kapott még két filmes szerepet is, egy kisebb szerepet a The Case of Itaewon Homicide-ben és egy romantikus karakter bõrébe bújhatott a Five Sense of Eros-ban. A 2010-es évtõl kezdve sok reklám szerepet kapott, többek között reklámozta az LG Xnote-ot, a Sprite-ot és a Samsung Galaxy Pop-ot. Egy könyvet is írt, Beautiful skin project (Gyönyörû bõr projekt) cimen. Ebben az évben kapott állandó helyet az év közepén induló mai napig nagy sikereknek örvendõ Running man címû varieté showban. A show mellett szerepelt a Obstetrics and Gynecology Doctors címû sorozatban és elsõ átütõ sikerét hozó Sungkyunkwan scandal-ban, ahol belopta magát a nõi nézõk szívébe. Mivel csak kevés ideje maradt a színészkedésre a Running man miatt, ezért a 41. részig maradt csupán álland tag, ezt követõen kilépett. Az utolsó részben, melyben szerepelt, a végén megköszönte, hogy állandó tag lehetett a showban, mindenkivel jó barátságot kötött és mondandója végére könnyekben tört ki. 2011-ben még jobban belendült színészi karrierje, fõszerepet kapott a Penny pinchers címû romantikus vígjátékban, s a Rio címû mese egyik karakterének adta hangját. Valamint eljátszotta a fiatal koronaherceg szerepét a Tree With Deep Roots címû történelmi sorozatban. A 2012-es év hasonló sikereket hozott számára, a Nice Guy/Innocent man címû sorozatban kapta meg a fõszereplõ szerepét, s mellette legjobb barátja Lee Kwang Soo kapta a támogató szerepet. Ezen túl megkapta az A werewolf boy címû fantasztikus film fõszerepét, amelyért ugyan díjat nem kapott, de a nézõk számára még nagyobb kedvenccé vált. S amelyben Park Bo Young színésznõ mellett játszhatott. Ezt követõen viszont egy ideig hiányolnunk kell majd õt, mert 2013 augusztus 27.-én megkezdte sorkatonai szolgálatát, és eddig úgy néz ki, hogy 2015. május 26.-án szerel majd le.

Érdekességek róla

- Szeret balladákat énekelni, és szeretne úgy gitározni, mint Bruno Mars.
- Van egy idõsebb bátyja, aki nagyon más, mint õ (izmosabb) és egy 7 évvel fiatalabb húga akit Song Seul Ki-nek hívnak.
- Nõ ideálja, aki egyszerre édes és szexi.
- Szereti a hosszú, egyenes hajú nõket.
- Kedveli IU ajkait, és szereti nézni, miközben énekel.
- Az "Ero Joong Ki" becenevet kapta, mert szeret mindenkit ölelgetni.
- Yoo Ah In azt mondta róla, hogy hasonló a személyisége, mint Goo Yong Ha-nak a SungKyunKwan Scandal-ban.
- Park Bo Young (Werewolf boy partnere) szeretne egy olyan idõsebb fivért, mint õ.
- Gyenge táncból és rajzból.
- Fanclubjának neve "Ki Aile" ami Song Joong Ki szárnyait jelenti.
- A testrésze, amit utál: az ajkai. Szerinte nem vonzóak.
- Közeli barátai: Lee Kwang Soo, Park Yoo Chun, Kim Jae Joong, Im Joo Hwan, Jang Geun Seok és Kim Hee Chul
10/10
zagika 2015 ápr. 24. - 18:03:37 10/10
(64226/120525)
Drága Morzsám megnyugodtam. Most már megyek nyomogatni, mert úgy látom, senki a füle botját sem mozgatja. De egyiknél sem. Csak egy egy pötyögés.
A Triangle-ból sem jutok egyrõl a kettõre. Ez így nem kóser.
Hyun is már kijött a fürdõszobából, intett, hogy mehetek.
További szép estét és jóccakát!