10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:21:10 10/10
(58225/120525)
[FAN TÁMOGATÁS] 150.208 SPY Fan Support jelentése ParadiseJJ
(JYJ3 megjegyzése: Kim Jaejoong Real Birthday dátumot, akkor is ellenõrizheti
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:18:42 10/10
(58224/120525)
[KÉP] 150.206 Kim Jaejoong a Spy sajtótájékoztatóján
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:17:57 10/10
(58223/120525)
[KÉP] 150.206 Kim Jaejoong a Spy sajtótájékoztatóján
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 16:05:44 10/10
(58222/120525)
[Rangsor] 150.208 VOD Heti rangsor - Spy #
VOD rangsorolása 1. héten február között - Spy at 1st Place ^^
Február 6-án, Spy sajtótájékoztatóján
Kim Jaejoong mondta: "A formátum a dráma vadonatúj, így van egy kockázati tényezõ (az alacsony értékelés)." "Szeretném, ha a nézõt értékelés megy fel. Egy csomó ember körülöttem nézni a drámát, de nem nézem élõben. A dráma készül, mint a külföldi drámák; ez nagyon gyors és tele van izgalmas. Ezek a letölthetõ dráma (via VOD ) és nézni sok epizód egyszerre, mint õk a külföldi drámák. Mielõtt kimegy, és élvezze a meleg péntek este, kérem nézze meg a dráma. hogy az én kívánságom. "

Megjegyzés: Video on Demand (VOD), vagy audio és video on demand (AVOD) a rendszerek, amelyek lehetõvé teszik a felhasználóknak, hogy kiválassza és nézni / hallgatni video vagy audio tartalmak, amikor úgy döntenek, hogy ahelyett, hogy nézni egy adott adásidõt. IPTV technológia gyakran használják, hogy a video on demand, hogy televíziók és a személyi számítógépek. (További információ itt )
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:47:01 10/10
(58221/120525)
GEMINI mosoly!

Kim Hyun Joong is back! Ez már egy ideje, mióta utoljára láttam tõle megszokott nagy valódi mosoly, most már látom! Visszajött, és õ boldog most! Gemini egyre jobb és jobb mindazokkal nagy mosoly tõle, több vicc, több szeretettel, hogy a rajongók, mint Gemini folyamatosan egyre óriási siker az elsõ naptól kezdve egészen mostanáig! A további koncertjegyek Chiba már eladási mint hotcakes !!

A boldog napjai KHJ rajongók továbbra is Hyun Joong kell teljesítõ ma este a Nagoya második fordulóban két egymást követõ éjszaka, amikor a rock színpadon a zenei aki nemrég fellépett Yokohama, Kanazawa, Sapporo, Sendai, Nagoya az összes helyszínen teltház ! Esõ vagy hó nem számít, a rajongók boldogan élvezte a móka a koncerten!

Hogy KHJ japán rajongók ... .. "Nagyon köszönöm a meleg végtelen támogatást az Ikrek. A legnagyobb szeretet Kim Hyun Joong már látható és érezhetõ az egész világ! "

Kim Hyun Joong ....... "lenni, ahol akkor õszintén szeretett és megbecsült, védeni és ápolni. Röviden, kérjük, maradjon, ahol van, ahol szükség van rátok és hol lehet békés és boldog, Japánban az Ön számára örökre !!
Szív a Hearts
Ebben a hónapban azt mondta, hogy a hónap szívek a Valentin-nap van a sarkon. Ez egy különleges nap a szerelmesek, hogy azok ünneplik a szerelmesek egymásba. Hogy rajongója, és hogy a világ Kim Hyun Joong egy különleges kapcsolat ünnepeljük egyfajta különleges szeretet és ez a feltétel nélküli szeretet. Ez a fajta szeretet, amely önzetlen hogy osztom, hogy a közös szerelem másokkal. Minél több ember szereti Kim Hyun Joong, annál jobb, annál inkább érezzük boldogok lehetünk terjedt el, hogy a szeretet neki a világ minden tájáról.

Mivel Hyun Joong és a rajongók is idegenek egymásnak a valós világban, de a szívünk és a szíve egy világos megértése, hogyan, miért, mikor és mi köt vele. Én ezt szem elõtt néztem Hyun Joong látja el Gemini minden helyszínen egy közös alapot a szerelem és hogyan a rajongók csatlakozni vele, ahogy összeköti õket, hogy a szoros volt olyan erõs, és annyira látható, hogy valóban van egy A tiszta szeretet között Kim Hyun Joong és a rajongók.

Láttam ezt a forgatókönyvet az összes helyszínen, ahol Gemini volt, és biztos vagyok benne lenne látni ugyanazt a forgatókönyv a következõ napokban a Gemini, mert Hyun Joong és a rajongók gondolkodni és érezni, hogy egyek, mint az ikrek ...

Valentin legyen ez a leginkább különleges nap mindannyiunk számára, és vele azóta Hyun Joong kell, hogy csak egy Valentin napja, és ez a dátum az õ valamennyi rajongók közel vagy távol. Kezeljük magunkat azok után, amit átéltünk támogatásával még mindig olyan ez az album legemlékezetesebb album, amit valaha készítettek, mind neki és nekünk is.

Ez az album még mindig a legnagyobb jutalom, amit adhatunk magunknak, mint KHJ fan, és ez a legnagyobb jutalom, amit adhatunk neki, mint a mi egyetlen ..Légy részese ennek a valentine memória, MÉG album, hadd hozd fel a csúcsra a Oricon és azt mondod magadnak ......
Kim Hyun Joong, még mindig ... az egyetlen!
LazerKim itt írom
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:44:00 10/10
(58220/120525)
Ez a blog KIZÁRÓLAG KHJ rajongóknAK

Kim Hyun Joong kell elengedte a legújabb albuma, a "még" a Feb.11th a Universal Music Japánban megjelent ez MV teaser a február 4, amely létrehozott egy másik ünnepi hangulat között a rajongók on-line! Minden helyszínt, ahol Hyun Joong végez Gemini mindig van egy terület bármely lobby helyszín, ahol a rajongók tudják, hogy a pre-order az album.

Tudom, sokan is kezd gondolkodni, hogy mit tudunk adni a mi szeretõ Valentin, és biztos vagyok benne, sokan már gondoltam, hogy mit tudunk adni a mi csak egy idol Kim Hyun Joong! Ezen a ponton csak arra tudok gondolni egy különleges Valentin jelen õt, és hogy elhozza neki a csúcsra Oricon rank no.one !

Ez a mostani biztosan, hogy õt egy nagy mosollyal az Valentine !! És hogy ilyen szerencsés rajongók vagyunk, mert Hyun Joong kell teljesítõ Gemini ezen a Valentin nap Osaka! Ez egy nagyszerû Valentin napja mindannyiunk számára, amelynek Kim Hyun Joong velünk ezen a napon, adjunk legjobb erõfeszítést támogatásában álló- és tegyük boldoggá! Szóval gyere és vedd el megragad a másolatot õ albuma STILL most!
Év siker

Lehet én csak megemlíteni, hogy az összes japán albumot készítette Kim Hyun Joong szerzett a Gold Record a Oricon. Hyun Joong az egyetlen koreai egyéni énekesnõ, aki képes volt elérni az elképesztõ rekord megdöntésére között koreai egyéni mûvészek az idõ úgy döntött, hogy átfogja a szólóban kategóriában. Amíg 2014-ben albuma továbbra is a top 20 legnagyobb eladható album minden idõk hiszen indult a szólókarrierje.

Röviden, minden alkalommal Hyun Joong elindítja saját album mindig kerestem a legkelendõbb album az elsõ napon elindítását, forgalomba neki az elsõ helyen a japán Oricon Music Chart. És mi szurkolók nagy elhelyezni õt a number one arany spot ennyi év, mert tudta igazán tartozik a csúcsra, tudván, hogy nincs más mûvész, aki a legérdemesebb, mint neki, és én csak, hogy ezt a tényt, sem a rekord túlértékelt itt!

Ha a rajongók képesek voltak fenntartani albuma tetejére ennyi év, akkor ez az idõ még azt is, hogy jobban, most, hogy erõsebbek vagyunk, mint valaha. Ha Gemini már egyre nagyobb a hatalmas sikert, akkor meg tudjuk csinálni az õ albuma STILL. Ha Ikrek az utolsó koncertjét elõtt MS, akkor lehetséges, hogy még így is lesz az utolsó album. Ezért miután ezt mondta adjunk a legjobb lövés, forgalomba még akár a Top Rank elsõ számú az Oricon Music Chart. Meg tudjuk csinálni ... ..
MÉG ... Még most

Még most is (Ima demo) a címe ennek a dalnak a zenei videó hordozó kislemez az albumról álló- és videó megtekintéséhez, én vagyok szótlan, és csak annyit mondott WOW! Meghallgatása nélkül a jelentését a dalt tudtam jobb egyszerre, mi Hyun Joong próbál közvetíteni ebben a zenei videó. Hadd osszak én szerény értelmezés, amely csak hosszan gondolataim ez a videó és a dal még most is, egy nagyon értelmes dalt egy mélyebb szinten tudok felfogni.

A dal arról szól, emlékei a szerelem, hogy nem akarja elfelejteni, és azt mondja: "Ha ez nem te vagy én nem szeretem bárki más ... nem akarom elfelejteni". Hallgatta a dalt, azonnal ad nekem a benyomást kelti a szeretet valakit. De ahogy nézem ezt a videót, tévedtem. Azt hiszem, Hyun Joong van vonatkozó valamit, és nem valaki, és ez a gitárját és a zenéjét, amely az elsõ szerelem.

Az elsõ jelenet a videó Hyun Joong séta a köves talajt és a környezõ néz ki, mint a tûz ellenõrzés alatt, és gitárok égõ. Ez az elsõ sorok a dal mesél olyan emlékeit, az égõ gitárok, az elhagyott billentyûzet, ami azt jelenti, hogy ez a zene, hogy õ vonatkozó arról az emlékeit.

A következõ kiemelt jelenet Hyun Joong még séta, mint álmodik céltalanul egy sötét folyosón nem volt könnyû a windows, hogy õ csak pillantás, és csak ment a sötétben. Leírom ezt a ups és le életében elérésében álmát.

A következõ jelenetben egy zsákutca, elhagyott hangszerek és a jelenet középpontjában áll a mikrofon õ kezében, ahogy fogást szorosan, míg szép arca, vakító szemében harag, õ dobta a mikrofont a hangszer! Jaj !! Leírom ezt a jelenetet, mint a rejtett düh, hogy a kritikusok. Valamilyen okból voltam érinti ez a jelenet, hogy úgy éreztem, egy csipet szívemben, amelynek az a benyomás õ feladja? NO WAY!

A következõ jelenetben ég hangszerek egy hatalmas tüzet úgy nézett, és hátat sétával elérhetõ a fejét, és lehajoljak. Én ezt jeleként a alázat, mint a lángoló tüzet hozza õt a magasból siker egy vadonatúj sokkal erõsebb Kim Hyun Joong és vadonatúj zenét. Ez az, amit jelenleg látni Gemini!
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:39:40 10/10
(58219/120525)
http://indavideo.hu/video/We_ got_married _-_ Song_Jae_Rim_ Kim_So_Eun_2_resz

Ha valaki még nm látta...
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:38:38 10/10
(58218/120525)
Gondolataim még most

Mindannyian tudjuk, hogy Kim Hyun Joong elsõ szerelme a zene. Õ vásárolta elsõ gitárját, az õ részmunkaidõs állást, hogy õ szorgalmasan megtakarított pénz erre a s szó szerint alszik a gitárjával. Ez mennyire imádja a hangszer a nagyon fiatal korban a középiskolában, és elindult az álmait, és képes volt elérni, hogy a kitartás és kemény munka, amíg el nem érte a létrán a sztárság. A zene az elsõ szerelem és az az álma, és nem tud nélküle élni. Õ egy kitartó típusú személy, és soha nem adja fel, amit a kihívásra, ott lesz, aki szembe vele fejét, amíg õ teljesült az álma.

A táncos fog meghalni táncos, énekes fog halni, mint énekes és zenész fog halni a zenész. Ez egy mûvész szempontjából, azaz egy mûvész rendelkezõ tehetség, hogy fut a vér, és ezt fejlesztették kemény munkával, ez már a szervezetében, hogy nem számít, milyen egy mûvész váltani pályafutását, ez még mindig egy mûvész, hogy õ lesz lehet naponta álmodik a nyugdíjba vonulási nap. A Hyun Joong ez még mindig a zene, hogy õ valaha is sokáig, s nõtt tõle, zene õ levegõt belélegezni, ez az õ élelmiszer és a víz, hogy élni.

El tudod képzelni, hogy egy személy ellopott vesz el abból, amit együtt nõtt fel és a szeretet olyan mélyen? Tudod, hogy mennyire fájdalmas lehet? Ez milyen fájdalmas volt számára Hyun Joong. A zene az élete, és ez az, amiért õ nem akarja elfelejteni, mint amit a dal mondja, és õ soha nem fogja elfelejteni a zenéjét, bármi történjék.

Ez adott nekem egy csomó remény a végén nézi ezt a videót ahogy énekelt mondván: "Én nem akarom elfelejteni". De dobott a mikrofon nagyon fáj, mert én soha nem akartam, hogy adja fel a zenét. Zene tartozik neki, és Kim Hyun Joong tartozik a zene, hogy senki, vagy bármi, hogy elvegyék tõle, idõszakot.

A zene az elsõ szerelem, hogy egyszer az életében ez volt a szeretet, amely megpróbálta megölni, és megpróbálta elvenni tõle! De ez is a szeretet, hogy felélesztette az elsõ szerelem a zene. És ez történik, hogy jelenleg lásd a Gemini, a nagy szeretetet a szurkolók nagy ahhoz, hogy a zenei vissza hozzá teljes szívvel. * Sóhaj * Egy ilyen csodálatos embert Kim Hyun Joong van.

Ebben music video végzõdött Hyun Joong elindult az égõ hangszerek ami számomra érzékelnek fordult vissza a múlt és a jövõvel szembenézni. Mint mondta, a dal "Én nem akarom elfelejteni" igen õ soha nem fogja elfelejteni .... bármi legyen is mindannyian tanulni a tapasztalatokból, a múlt marad a memóriába, de azt hiszem, Hyun Joong lesz hát az õ zene mint egy teljesen új zenész sokkal erõsebb és bölcsebb után MS.
"Itt van egy fiú, aki egy felejthetetlen történet mögött, és most szembe kell néznie egy új szakasza élete ....... jövõje felé egy felejthetetlen embernek minden alkalommal."

Én nem akarom elfelejteni Kim Hyun Joong, még mindig az egyetlen egy, a legnagyobb mûvész, akit valaha ismertem .... felejthetetlen, ez az,

Hûség MUSIC, hûséges hozzád!

Nem úgy értem, hogy megtörje a boldog napokat, hogy más gondolatok, mint Hyun Joong és a Gemini, én csak azt szeretném tisztázni mit jelent ez a dal még most is. Ez a dal nem azt a nõt, aki elpusztította az életét vagy bárki kiváltképpen, én csak világos, hogy fel! Ez a dal az õ elsõ szerelme, amely a zenéjét.

Õ az SM a sarkon, ahogy említi Yokohama ez lesz az utolsó koncertsorozat és ez a dal a "lehet" az utolsó dal számunkra. Mondjuk úgy, hogy õ búcsúztatja a zenét, mert õ lesz távol 2 vagy 3 év, mivel ez az az út, leírom az MV. És talán mire visszajön, õ lesz a változó más zenei mûfaj, ez lehet tudni, ez a fickó szereti innovatív zenéje, talán soha nem tudjuk a jövõben.

Amint azt már korábban említettük Hyun Joong megosztja ezt a dalt, hogy mindannyiunk számára, de mivel ez õ, aki elhagyja azt hiszem, ideje, hogy énekelni még most neki helyette. Ugyanazzal a gondolatok, mint mondta ez a dal ..... "Nem lehet senkit, ha nem te vagy ... Nem akarom elfelejteni."

Remélem, a japán rajongók ezt olvasni, hogy így énekelni ezt a dalt vele a koncert!

Az emlékek neki nem olyan könnyû elfelejteni, hogyan tudjuk ha nem is kap elég neki !! Ez soha nem elég !! Azonban a legfontosabb, hogy ne felejtse el õt. Hát én csak a magam nevében beszélhetek, mert ez nagyon igaz rám, nem tudom, hogy valaki az én példaképem, hogy kövesse, hogy megvédje, hogy megvédje, amennyiben a cikkeket írt, aki! Próbáltam, de nem volt hatásos a minden !! LOL Ez velem köt írásaim valóban kizárólag Kim Hyun Joong.

Vannak emlékek az életünkben, hogy nem feledkezhetünk meg nem számít, hogy mit teszünk, és nekem Kim Hyun Joong van egy ember soha nem fogom elfelejteni, biztos vagyok benne, itt mindenki osztja ugyanazt a gondolatot .... Így vagyunk hívja Kim Hyun Joong mi CSAK EGY szerelem .... MÉG .... MINDEN gyûlölõk BACK ki én megjegyzés rovatban!
Trouble kattogását? Másolja be az URL-t a böngészõbe: https: //bibettesia.wordpress. COM / 2015/02/08 / kim-Hyun-joong- cikk-emlékezetes dal /
Köszönöm, hogy repül a WordPress.com
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:35:54 10/10
(58217/120525)
Azt hiszem feltettem már egyszer egy hosszabb változatát..
Ez a blog KIZÁRÓLAG KHJ rajongók csak
A Mélység JELENTÉS
Én írom ezt a cikket, és kiküldetés értelmezése a dal még most is tudom, sok rajongó tévesen értelmezte értelmében ezt a dalt. Azt gondolhatják, Hyun Joong énekelni ezt a dalt, hogy valaki, NO, hanem mint ezt a dalt nekünk, amit tud énekelni, hogy valaki szeretünk. Sõt még azt is énekelni ezt a dalt vele, ami nagyon értelmes, és a jelentése valóban megy neki, hiszen ez Hyun Joong, aki az egy elhagyott minket átmenetileg az õ MS.

Hallgatva értelmében még most, és megtekinti a MV mondhatom "Hyun Joong mit próbál közvetíteni?" Tehát itt van, amit, hadd hívjam fel a figyelmet, hogy a színfalak nélkül a zenekar, így azért, amit õ próbál közvetíteni. Hadd meghívni mindenkit, hogy újra megtekintheti a MV, és olvasd el az értelmezést a videó alatt. Kedves olvasóim kérjük csupasz velem, kérem, segítsen nekem terjesztésében ezt az értelmezést, mert nem lenne tisztességes, hogy Hyun Joong, ha õ lesz félreértik énekelni ezt a dalt, köszönöm szépen!

Ez egy emlékezetes dalt neki és nekünk is, mivel lehet, hogy az utolsó dal, amit itt hagyom, hogy minket, mielõtt a MS. Azt írt az angol fordítás és dalszöveg a még most alább ezt a cikket. Nézzük kincs ez a dal! Nézzük énekelni ezt a dalt Kim Hyun Joong ....
Forrás: Universal Music Japan, Vevo, Thanks for sharing!
MÉG ... Még most
Még most is (Ima demo) a címe ennek a dalnak a zenei videó hordozó kislemez az albumról álló- és videó megtekintéséhez, én vagyok szótlan, és csak annyit mondott WOW! Meghallgatása nélkül a jelentését a dalt tudtam jobb egyszerre, mi Hyun Joong próbál közvetíteni ebben a zenei videó. Hadd osszak én szerény értelmezés, amely csak hosszan gondolataim ez a videó és a dal még most is, egy nagyon értelmes dalt egy mélyebb szinten tudok felfogni.

A dal arról szól, emlékei a szerelem, hogy nem akarja elfelejteni, és azt mondja: "Ha ez nem te vagy én nem szeretem bárki más ... nem akarom elfelejteni". Hallgatta a dalt, azonnal ad nekem a benyomást kelti a szeretet valakit. De ahogy nézem ezt a videót, tévedtem. Azt hiszem, Hyun Joong van vonatkozó valamit, és nem valaki, és ez a gitárját és a zenéjét, amely az elsõ szerelem.

Az elsõ jelenet a videó Hyun Joong séta a köves talajt és a környezõ néz ki, mint a tûz ellenõrzés alatt, és gitárok égõ. Ez az elsõ sorok a dal mesél olyan emlékeit, az égõ gitárok, az elhagyott billentyûzet, ami azt jelenti, hogy ez a zene, hogy õ vonatkozó arról az emlékeit.

A következõ kiemelt jelenet Hyun Joong még séta, mint álmodik céltalanul egy sötét folyosón nem volt könnyû a windows, hogy õ csak pillantás, és csak ment a sötétben. Leírom ezt a ups és le életében elérésében álmát.

A következõ jelenetben egy zsákutca, elhagyott hangszerek és a jelenet középpontjában áll a mikrofon õ kezében, ahogy fogást szorosan, míg szép arca, vakító szemében harag, õ dobta a mikrofont a hangszer! Jaj !! Leírom ezt a jelenetet, mint a rejtett düh, hogy a kritikusok. Valamilyen okból voltam érinti ez a jelenet, hogy úgy éreztem, egy csipet szívemben, amelynek az a benyomás õ feladja? NO WAY!

A következõ jelenetben ég hangszerek egy hatalmas tüzet úgy nézett, és hátat sétával elérhetõ a fejét, és lehajoljak. Én ezt jeleként a alázat, mint a lángoló tüzet hozza õt a magasból siker egy vadonatúj sokkal erõsebb Kim Hyun Joong és vadonatúj zenét. Ez az, amit jelenleg látni Gemini!
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:33:02 10/10
(58216/120525)
[COMPILATION tweet] 150207 2015 Park Yuchun Fanmeeting Tour Loving YU Pekingben

Mc arra kérte, hogy válasszon a cukorkák, kinyitotta az egyik, és valóban megette! Olyan aranyos
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 15:26:17 10/10
(58215/120525)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:31:52 10/10
(58214/120525)
A Tower Records Shibuya ma megnyílt STILL kiállítása
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:30:29 10/10
(58213/120525)
Enikõ Dévényi
február 9., 20:59 · szerkesztve
GEMINI TOUR: FUKUOKA – Fukuoka Sun Palace 2015.09.
• UNBREAKABLE
• TONIGHT
• TIMING
látni, hogy a basszusgitáros és a zongorista egy részét vele énekli
• LOVE LIKE THIS
egy kicsit táncol
• HOTSUN
• BINGO
• KIMIDAKE IMADEMO (STILL)
HJ: tudjom, hogy a rajongók egy része velem utazik a turné minden koncertjére.
Számotokra nevezhetném ezt „HJ diet tour”-nak is…
(Erre a fogyókúrás túrára én is szívesen beneveztem volna smile hangulatjel - kevés alvás, sok mozgás, izgalom…)
• I’M YOUR MAN
A mai szerencsés hölgy rózsacsokrot kapott, HJ levette a saját karkötõjét, és azt csatolta a csuklójára (fénykép helyett)
• U - zenekar
jó érzés látni, hogy a közönség nekik is integet a világító bigyóival
• LUCKY GUY és BEAUTY BEAUTY
HJ az elsõ emeleten
HJ fekete felhajtott ujjú ingben, fekete nadrágban … hihetetlenül szexi ma
• KISS KISS – tánccal
Lejön a közönség közé, egy darabig egy nézõnek énekel és táncol
• PLEASE
• LET ME BE THE ONE
• WORDS I WANT TO SAY
• GWIYOMI!!
…Csak 5-ig A Gwiyomi közben HJ iszonyúan zavarban volt, és folyamatosan nevetgélt.
Kétszer csinálta meg a Gwiyomit, másodszorra a zongorista lány próbálta kísérni, igyekezett a hangnemet megtalálni, de HJ direkt szórakozott vele.
A lány arcára az volt írva: ezt én így képtelen vagyok eljátszani-
( Megnézném már ezt a zongorista lányt közelebbrõl is…szinte minden koncerten piszkálódik vele, az egyiken arra kérte a rajongókat, hogy segítsenek barátot találni neki…csak nem tetszik neki?...)
• SAVE TODAY
• HEAT
• GOODBYE
• YOUR STORY – JP verzió
Ráadás:
• TIMING
• LUCKY GUY
• KISS KISS
A Lucky Guy szenzációs volt, a Kiss Kiss még jobb! A Lucky Guy közben HJ körbejárt a közönség között, aztán megállt. Õ és egy FÉRFI rajongó felváltva énekelték a refrént a mikrofonba. HJ láthatóan nagyon élvezte ezt az interaktív éneklést. Azt hiszem erõt merített belõle…az arckifejezése…ember, …soha nem fogom elfelejteni.
Ez a pasi nem volt semmi, láttam, hogy minden szavát tudja a dalok szövegének, és végig énekel, integet! Bámulatos!
A Kiss Kiss-nél fölmászott tõlem két széknyire a karfára, és ott énekelte végig a refrént a szokásos mozdulatokkal kísérve.
(HJ még este továbbutazott Hirosimába. Képek most sem érkeztek a reptérrõl frown hangulatjel )
Zárójelek között a saját megjegyzéseim, a többi fordítás.
Az nagy kiszúrás lenne velünk, ha errõl senki nem rakna föl videót...
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:29:00 10/10
(58212/120525)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:28:32 10/10
(58211/120525)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:27:47 10/10
(58210/120525)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:27:25 10/10
(58209/120525)
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:23:37 10/10
(58208/120525)
[2015/02/11] KHJ 【】 STILL fansign Hiroshima:
HJ mondta, hogy "azt gyakorolta írásban a nevét"ヒョンジュン"katakanával., mert ma van a kiadás napján今でも..."
cr: @ reimamago_28 keresztülchocolatdaleKHJ
kr fotó: @ maipai6
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:22:06 10/10
(58207/120525)
Tweet Frissítés-1: [2015/11/02] KHJ 【】 STILL fansign Hiroshima
1) Hiroshima fan aláírásával lottó standján
kr: @ haku_1202 ·
2) Amazing! Hosszú sorban az értékesítési HJ új albuma Hiroshima ma reggel! Értékesítési kezdõdik 11:00
3) A mai album eladások az esélye, hogy a hirosimai Fansign lottószelvényt ma délután 330pm! Csak 50!
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:20:29 10/10
(58206/120525)
Enikõ Dévényi
2015. 02. 10. ÉLÕ BESZÁMOLÓ - KHJ GEMINI TOUR HIROSHIMA
Cr: Auntyjo for @loving_KHJ
- BREAK DOWN
Indul a szívdobogásszerû bevezetõ zene, a koncert elkezdõdött.
Érezd jól magad, HJ!
Ma hullámos haj!
- UNBREAKABLE
- TONIGHT
- IF YOU'RE LIKE ME
hangszerkíséret nélkül, csak egy pár sor, de gyönyörû
- TIMING,
- LOVE LIKE THIS,
- HOTSUN,
- BINGO,
a srácok kiabáltak neki
- KIMIDAKE
meglátja az egyik nézõnél a saját CD-jét, elkéri, majd visszaadja neki.
(Meg volt lepõdve, hogy mit keres nála, mikor csak holnap fog megjelenni,., Nem tudta, hogy a helyszínen már ma árulták)
- I’M YOUR MAN
Az I'm Your Man japán verziójáról beszél
Most hívott föl a színpadra egy kislányt az anyukájával. A kislány úgy néz ki, mint egy hercegnõ ,csillogó kék, hosszú, uszályos ruhában.
Még a testõrök is segítettek felvinni az uszályát a lépcsõn
Hatalmas Uzoosin lightstick van nála
Lóbálja a lábát
HJ igazgatja az uszáját
Õ kapja az elsõ dedikált albumot
HJ ráírja japánul, hogy szeretlek
- U – a zenekar játszik
- LUCKY GUY
- BEAUTY, BEAUTY
HJ hasonló stílusú ingben és nadrágban, mint tegnap. Nagyon jól néz ki.
A Hoshizora pár sorát énekli kíséret nélkül
Rajongásra méltó régi dal a ss501 elsõ japán lemezérõl
Úgy emlékszem, azt mondta a körút elején, hogy ez a harmadik kedvenc dala a Still és a Your Story után A Csillag-dal
(Hoshizora – japánul csillagos eget jelent)
- KISS KISS
Lehengerlõ a hosszában csíkos fekete-fehér ingben és fekete nadrágban
- PLEASE
jól táncolt rá
Valaki kéri, hogy énekelje el az As Before-t
- LET ME BE THE ONE
Egyfolytában szakad róla az izzadság
- WORDS I WANT TO SAY
HJ fáradt. A színpad lépcsõjén ül.
HJ-ah, nekünk is lenne egy-két szavunk hozzád! Itt vagyunk hátul…rázzuk magunkat, mint az õrült neked! grin hangulatjel
- HJ a végsõ búcsúról beszél
- SAVE TODAY
- HEAT
- GOODBYE
- HJ a japán és a koreai stáb közötti különbségrõl beszél,
- beszél a diákokról, akiknek már haza kellene menniük,
- az utolsó dal nekik szól
- YOUR STORY
- U
LUCKY GUY
HJ fölhív egy tizenéves iskolás lányt a színpadra, énekel, táncol, fényképet készít vele – bámulatos
Egy hosszú pillanatnyi csend, utána
- HOSHIZORA
- búcsúszavak:.
hanasenaiyo – ne hagyj el, vagy nem engedlek el-valójában a Your Story szövegének utolsó sora- a közönség kérte, hogy mondja, és õ megtette
mata ne – látjuk még egymást
arigato
A koncertnek vége. Még egy fantasztikus este!!
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:18:44 10/10
(58205/120525)
12日(木)香川19:00〜 ~ Kagawa 12th (Thu) 19: 00
14日(土)大阪18:00〜 ~ 14 (SAT) Osaka 18:00
追加 幕張イベントホールAdd curtain Makuhari
18日(水)19:00〜Makuhari event Hall 18 19: 00
19日(木)18:00~ ~ Makuhari 19 (Thu) 18:00
20日(金)18:00〜 -Makuhari 20 (Fri) 18:00
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:18:11 10/10
(58204/120525)
Hirosimában Fansign 2day,
HJ viselt preppy barna fekete pulóver, mint egy fehér inget.
Haja ws floppy egyenes, Hugh Grant stílusban.
[2015/02/11] KHJ 【】 STILL fansign Hiroshima:
HJ mondta, hogy "azt gyakorolta írásban a nevét"ヒョンジュン"katakanával., mert ma van a kiadás napján今でも...
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:16:59 10/10
(58203/120525)
.
10/10
Jyj3 2015 febr. 11. - 13:16:38 10/10
(58202/120525)
SS501 Kim Hyun Joong Japan 2nd album 【STILL】 at Amazon MP3 launches http://www.amazon.co.jp/exec/obidos/ASIN/B00SQJN2MK/r571-22/ref=nosim/
CD click here for http://news.175r.chu.jp/?eid=1166806
#ss501 #kimhyunjoong #リダ #キムヒョンジュン
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 20:33:02 10/10
(58201/120525)
OK! Akkor zárom soraimat mára. Jó éjt!
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 20:26:36 7/10
(58200/120525)
A netezés és filmnézés nálam is felfüggesztve ma estére.
Reméljük a hírhozónk is jobban lesz holnapra,meg mindenki.
További szép estét)))
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 19:28:43 10/10
(58199/120525)
Nagyon sokat jársz orvoshoz. Ideje volna ha segítene is valamit.
Pedig a pihenés nagyon fontos lenne, könnyebben regenerálódsz. Én, ha elalszom délután, mert fáradt vagyok, akkor is tudok éjjel aludni. Ja és 2 óránál elõbbnem lehet felébreszteni, ha elalszom. Ennyi a minimum.
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 19:21:47 7/10
(58198/120525)
Nm igazán ... újabban tüsszentek is. Ma addig beszélt lelkemre a család hogy beadtam a derekam és pénteken infúzió elõtt jelenésem lesz a háziorvosomnál.

Az alvás napközben nekem sem megy.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 19:12:04 10/10
(58197/120525)
Szia. Nem ismertem volna fel a mai képen. Nem tudom miért. Köszi a másik képet is. Én is most harmadszorra kezdtem neki a Poseidonnak, mert mindig elaludtam rajta.Tényleg pihenj, mert elég régóta húzzátok már. Híreket majd megkapjuk késõbb. Szerencsém van, hogy én minden körülmények között tudok aludni. Nekem most egy idõ óta a fülem hol ki hol meg bedugul.
Szilvi, jobban vagy már?
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 19:05:37 7/10
(58196/120525)
Akkor ez a kép az enyém ?????
(Lezser dekoltázs)

Pihenj nyugodtan.El fog ez a kórság még tartani egy darabig.
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 18:58:51 10/10
(58195/120525)
És egy az Évinek.
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 18:58:13 10/10
(58194/120525)
Lányok! Ma bocsi, de tényleg pihenek.Még sajnos filmezni sincs kedvem, pedig sztem a Poseidon igazán nekem való sori lesz.
1 részt néztem végig dél óta, azt hiszem nem szabad erõltetni, majd holnaptól remélem visszaáll már a régi rend-legalább is szeretném. Az elmaradt híreket is pótolom. Reggel kérek másfajta gyógyszert,mert ezzel gondjaim vannak.

Mai kép
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 18:35:42 10/10
(58193/120525)
Köszönöm szépen, ha eszembe jut valami, majd elkérem, de nem vagyok zeneértõ.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 18:34:20 10/10
(58192/120525)
Nekem a kis szemüveges nem ismerõs, pedig láttam a Skip Beatet. A lányt láttam több sorozatban. És a harmadiknál rádöbbentem ki játssza az elrabolt kommandóst. Elõször csak ismerõs volt és nem tudtam rájönni ki az és a harmadikban megfejtettem. Nagyon bosszant amikor nem tudom honnan ismerek valakit. Addig nem hagy nyugodni amíg ki nem találom, állandóan azon jár az agyam.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 18:33:19 10/10
(58191/120525)
Nekem a kis szemüveges nem ismerõs, pedig láttam a Skip Beatet. A lányt láttam több sorozatban. És a harmadiknál rádöbbentem ki játssza az elrabolt kommandóst. Elõször csak ismerõs volt és nem tudtam rájönni ki az és a harmadikban megfejtettem. Nagyon bosszant amikor nem tudom honnan ismerek valakit. Addig nem hagy nyugodni amíg ki nem találom, állandóan azon jár az agyam.
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 18:26:26 7/10
(58190/120525)
Én szívesen elküldöm ha kell )))
Aztán majd kiszelektálod magadnak mi kell mi nem.
Igen,ez a sorozata jól sikerült.Ugyan ezzel a szemüveges kis fazonnal szerepel a Skip Beat-ban is.

Én Empress Chun Chu 18-as résznél tartok.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 18:22:15 10/10
(58189/120525)
Tegnap elkezdtem nézni a Poseidont. 2,5 fél részt néztem meg. Eddig tetszik. Végre SiWonnal nem ripacsot játszatnak az elején.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 18:14:14 10/10
(58188/120525)
Köszi, de csak 1-2 ami érdekel, azért nem regisztrálok. Örülök neki, hoghy rátaláltál és neked hasznos lesz.
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 16:25:43 7/10
(58187/120525)
Újabb hasznát látom annak hogy nem csak Doramás,de Animés is vagyok!!
Az egyik legnagyobb Magyar animés honlapon,mostantól nem csak az Anime OST-ok,de a Doramák OST-jai is letölthetõek!!
Amivel kezdtek,az a Shilla királyság ékkövének 2db komplett zenei albuma!!

Linket nem tudom tudok e kirakni,mivel az oldal regisztráció köteles,de itt van:

http://animeaddicts.hu/download.php?view.75992
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 16:21:27 7/10
(58186/120525)
De az is lehet hogy azért tette fel a kapucnit mert erõs hideg szelecske fújdogált )))))))))
7/10
szilvia333 2015 febr. 10. - 16:20:08 7/10 Előzmény Jyj3
(58185/120525)
Kedves Enikõ/Morzsa.

Köszönjük a vizuális beszámolót,és annak fordítását !!!
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 10. - 14:32:28 10/10
(58184/120525)
Sziasztok!

Kicsit illegalitásba vonult.))))) Esetleg szeretne egy kicsit eltûnni.
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 10:59:49 10/10
(58183/120525)
[2015/10/02] Pre koncert 【】 GEMINI Japan Tour 2015 Hiroshima
Hyun Joong érkezik helyszín
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 00:52:11 10/10
(58182/120525)
,
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 00:51:22 10/10
(58181/120525)
Spy
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 00:50:44 10/10
(58180/120525)
,
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 00:49:58 10/10
(58179/120525)
Still
10/10
Jyj3 2015 febr. 10. - 00:49:16 10/10
(58178/120525)
Utvonal
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 21:13:17 10/10
(58177/120525)
Mai beszámoló, nagyon jó így, hogy van egy hölgy, aki fordítja...
Enikõ Dévényi fordítása

[Concert Updates] 김현중 KIM HYUN JOONG GEMINI TOUR: FUKUOKA – Fukuoka Sun Palace 2015.09.
• UNBREAKABLE
• TONIGHT
• TIMING
látni, hogy a basszusgitáros és a zongorista egy részét vele énekli
• LOVE LIKE THIS
egy kicsit táncol
• HOTSUN
• BINGO
• KIMIDAKE IMADEMO (STILL)
HJ: tudjom, hogy a rajongók egy része velem utazik a turné minden koncertjére.
Számotokra nevezhetném ezt „HJ diet tour”-nak is…
(Erre a fogyókúrás túrára én is szívesen beneveztem volna smile hangulatjel - kevés alvás, sok mozgás, izgalom…)
• I’M YOUR MAN
A mai szerencsés hölgy rózsacsokrot kapott, HJ levette a saját karkötõjét, és azt csatolta a csuklójára (fénykép helyett)
• U - zenekar
jó érzés látni, hogy a közönség nekik is integet a világító bigyóival
• LUCKY GUY és BEAUTY BEAUTY
HJ az elsõ emeleten
HJ fekete felhajtott ujjú ingben, fekete nadrágban … hihetetlenül szexi ma
• KISS KISS – tánccal
Lejön a közönség közé, egy darabig egy nézõnek énekel és táncol
• PLEASE
• LET ME BE THE ONE
• WORDS I WANT TO SAY
• GWIYOMI!!
…Csak 5-ig A Gwiyomi közben HJ iszonyúan zavarban volt, és folyamatosan nevetgélt.
Kétszer csinálta meg a Gwiyomit, másodszorra a zongorista lány próbálta kísérni, igyekezett a hangnemet megtalálni, de HJ direkt szórakozott vele.
A lány arcára az volt írva: ezt én így képtelen vagyok eljátszani-
( Megnézném már ezt a zongorista lányt közelebbrõl is…szinte minden koncerten piszkálódik vele, az egyiken arra kérte a rajongókat, hogy segítsenek barátot találni neki…csak nem tetszik neki?...)
• SAVE TODAY
• HEAT
• GOODBYE
• YOUR STORY – JP verzió
Ráadás:
• TIMING
• LUCKY GUY
• KISS KISS
A Lucky Guy szenzációs volt, a Kiss Kiss még jobb! A Lucky Guy közben HJ körbejárt a közönség között, aztán megállt. Õ és egy FÉRFI rajongó felváltva énekelték a refrént a mikrofonba. HJ láthatóan nagyon élvezte ezt az interaktív éneklést. Azt hiszem erõt merített belõle…az arckifejezése…ember, …soha nem fogom elfelejteni.
Ez a pasi nem volt semmi, láttam, hogy minden szavát tudja a dalok szövegének, és végig énekel, integet! Bámulatos!
A Kiss Kiss-nél fölmászott tõlem két széknyire a karfára, és ott énekelte végig a refrént a szokásos mozdulatokkal kísérve.
(HJ még este továbbutazott Hirosimába. Képek most sem érkeztek a reptérrõl frown hangulatjel )
Zárójelek között a saját megjegyzéseim, a többi fordítás.
Az nagy kiszúrás lenne velünk, ha errõl senki nem rakna föl videót...
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 21:05:56 10/10
(58176/120525)
Most igen, mert hónapok óta énekel.. de amikor forgatott, azt is rossz volt nézni..tele volt sérülésekkel.
Még a nyaka is 2 helyen össze volt varrva..
Azt mondta rá, nem bánja, ez emlék lesz errõl a forgatásról. De a plasztikai sebészek ott nagyon ügyesek, már semmi nem látszik.

Aztán leesett a körme, mint Jaejoongnak is a Triangle forgatáson.Végig be volt kötve az ujja.

Szilvi már küldi, nagyon köszönöm...
Jó éjt.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 21:02:56 10/10
(58175/120525)
Holnapra mindenki frissen, fiatalosan, kipihenten, fitten legyen itt. Akkor jó éjt!
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:56:41 10/10
(58174/120525)
Másfél óra, ha kéred. Kavinton. Lehet c-vel írják? Még nem szedem.)))
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:55:37 10/10
(58173/120525)
Ezzel én is így vagyok....szeretek visszanézni néha,,,jó ha megvannak.
Elköszönök, jó éjt nektek.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:54:18 10/10
(58172/120525)
Látod neki a keze is szép. Nincs elhasználva, túlerõltetve.
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:52:58 10/10
(58171/120525)
Lányok! Azért nem szép tõletek))))))
Pont azt nm mondjátok,hogy a Poseidonban a SiWoon a fõszereplõ...
Miért nem ezzel kezdtétek???
Sajnos addig gyûjtögettem, amíg nincs letöltve. A feliratát esetleg tudjátok hol van??
Mert az Ázsián nincs..
Akkor letölteném hamar, és azt nézném.
Pedig Szilvi anno mindig küldte a részeket..Biztos azon a wincsen volt, ami elromlott..
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:51:33 10/10
(58170/120525)
Én is szeretem visszanézni egy idõ után ami teszett, mert kíváncsi vagyok, hogy ugyanazt a hatást kelti-e bennem. Vagy csak eszmbe jut valami és úgy érzem, hogy abban a filmben láttam és most az kell nekem. Ezért nem válok meg a régi sorozatoktól sem. Esetleg valamelyik szereplõt láttam másban és a régiben már rögtön az alapján nézem és máshogy látom tóle a már ismertet is. Könyvekkel is így voltam. Úgy látom javíthatatlan vagyok.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:51:07 7/10
(58169/120525)
További szép estét lányok!!

Nálam most Empress Chun Chu 17-19-ig,aztán holnap The King's Dream !!
70 rész alatt csak meg lesz a Healer végig,aztán Spy))
Bõség zavara !!!

Viszlát !!!
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:44:37 10/10
(58168/120525)
Nekem az elsõ 4 az volt, utánna nagyon élveztem. A végén még tudtam volna tovább nézni. De különbözünk, tehát nem tudom rád hogyan hat. Próba cseresznye))))
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:43:50 10/10
(58167/120525)
Nem, ez lenne jobbik.. Nekem egyik sem tetszik ilyenkor((((
Félek elkezdeni, hogy uncsi, és abbahagyom.
Lehet hogy maradok az Inspiringnél, már sokszor készültem újra nézni.
És azt bármikor most abbahagyhatom, ha elkészül a felirat..
Lassan elköszönök. Habár Szilvi 2 óra alatt jósolta a jobbulásomat, ez azért nem egészen így van.
De várjunk a csodákra- igaza van)))
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:41:50 10/10
(58166/120525)
Tudod placebó hatás. Maga a tudat, hogy bevetted, már ki kell, hogy fejtse a hatást.)))))
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:40:09 10/10
(58165/120525)
Igen közben ez eszembe jutott, hogy most töltöttem le,mert azt hittem új.
De ha nem elég mozgalmas, akkor én sajnos nem tudom nézni.
A hosszú lassú párbeszédek nem az én világom.
Vagy attól még nem lassú??
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:39:50 10/10
(58164/120525)
Mert nem tudsz választani közöttük, a nagy kínálat miatt. Ez is jó lenne meg az is, és a 2 szék közül a padlóra esete forog fenn. Legalábbis nálam ez szokott lenni.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:38:48 7/10
(58163/120525)
De lüke vagyok !!
Hisz én tele vagyok nézni valókkal !!
Kosztümös !!
A király álma !!!!! 70 részes ))))

A nagy kapkodásban elfeledkezem arról hogy mind a 3 vinyóm be van dugva )))))))))
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:31:54 7/10
(58162/120525)
Ez velem is így szok lenni ))))))
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:31:38 10/10
(58161/120525)
Mintha tegnap említettem volna, de lehet, hogy tegnapelõtt az 1% esélyt a címe. 26 részes, az eleje kicsit nehezen indult, de már az 5. résznél élveztem. Nem ordibálós, pofozkodós, nincs eltúlozva a gonoszkodás. Hogyan segíti egymást a család, segít idegeneknek, önzetlenül és van idelyük megbeszélni a problémákat. Odafigyelnek egymásra és törõdnek nemcsak a családtagokkal. Bennem nagyon jó érzések maradtak a megtekintése után. Ajánlani tudom, annak ellenére, hogy kissé régi. VAjandi fordította.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:30:36 7/10
(58160/120525)
Csodáknak elvileg lenniük kell )))))
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:29:36 10/10
(58159/120525)
Akkor megerõsítettél abban, hogy jól tetem, hogy én korábban abbahagytam.
Miért van, hogy amikor sorit nézek, akkor másik 10-et is nézni szeretnék. Ha nincs mit néznem, akkor az itt levõ kb 500 ból sem találok?
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 20:24:03 10/10
(58158/120525)
Én 14 vagy 16 körül abbahagytam. Sokkal jobbat vártam. A fõcsaj annyira nem mutatott semmi érzelmet, hogy az már fájt. A Fõfiú meg egyedül tehetetlen ilyenkor. Semmi szikrája az érzelmeknek köztük. Nekem nagyon erõltetett volt. A szellemek meg csak nézték, segíteni nem segítették, csak követték mindenhova. Pedig ebbõl alakulhatott volna ki a sztori, hogy hogyan tudnak neki segíteni, de nem használták ki a lehetõséget. Már az írók. Jó kis természetfeletti segítségeket el tudtam volna képzelni, de semmi nem jött. Nekem csalódás volt, így nem is nézetm tovább. Pedig az ismertetõ és szereposztás alapján nagyon érdekesnek tûnt, alig vártam, hogy kezdhessem.
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:16:47 10/10
(58157/120525)
Te mit láttál az utóbbi idõben,ami jó volt?
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:15:11 10/10
(58156/120525)
2 óra hossza alatt???
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:14:50 7/10
(58155/120525)
Áhh !!
Meg is van !!
Van 3 lefordított rész az Empress Chun Chu-ból,szerintem megnézem azt a 3 részt))))
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:14:36 10/10
(58154/120525)
Ezért csodálkozom, hogy hogyan lehet úyg abbahagyni egy sori fordítását, hogy pont ez utolsó rész hiányzik..
Na jó, közbejöhet valami, de akkor is valahogy be kellene fejezni,annak a sok embernek, aki arra az egy részre vár.

Igaz, ma hogy rendezgettem a winyókat, rengeteg félbe hagyott sori van, nem is tudom mi legyen velük, pár felirattal, és van köztük nagyon jónak igérkezõ sori is.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:13:07 7/10
(58153/120525)
Nos,az áradozás most elmarad részemrõl.
Folyton egy már látott sztorira csúszkál a kezem,de ma este megmondom õszintén,nincs semmi kedven elkezdeni valamit is.
Na?? Hogy látod?? Használnak a kiírt bogyók ??????
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:10:48 10/10
(58152/120525)
Nem. Egész nap feliratokat töltöttem, pótoltam.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:10:46 7/10
(58151/120525)
Már eldöntöttem hogy kivárom az uccsó részeket.Most épp azt totózom hogy addig mit nézzek.Belekezdtem abba amit Morzsa is említ,de abba hagytam.
Most épp Vajandi Indavideós honlapjával szemezek,de az is lehet hogy sorra veszek egy anime sorozatot))))
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:09:10 10/10
(58150/120525)
És a szereplõket sem ismerem, van benne 2 énekes, de semmi több.. bocsi, de nem nézem, csak ha majd áradozol róla..
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:08:01 7/10
(58149/120525)
Nem tudom.Most abba hagytam....Én is kapdosom ide oda,még magam sem tudom eldönteni mibe fogjak.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 20:06:01 7/10
(58148/120525)
Klasz !!
Nem tudom, elérni az Ázsia ékköveit!!!!!!!!!
Esetleg másnál is jelentkezik ez a hiba ??????
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 20:05:57 10/10
(58147/120525)
Sziasztok! Látom itt vagytok. Szilvi! Elhamarkodtam az Éjjeliõrt. Ez egy füstgomolyaggal kezdõdõ sori, vagy is már eddig 2 soriban láttuk ugyan ezt a füstöt.
Én ezt már elkezdtem egyszer, de nem is tudom mennyit néztem belõle, de nem sokat.
Kissé félek tõle...gyerek, füst, kosztüm.. nem lesz ez uncsi???
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 19:52:01 10/10
(58146/120525)
Én csak egyben, mert nem bírom a feszültséget. Gyorsan haladnak a fordítással is. Szinte naprakészek. Te viszont már elkezdted, így ha rám hallgatsz , azt csinálsz amit akarsz.)))))) Az utolsó kettõre így is úgy is várnod kell.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 19:47:50 10/10
(58145/120525)
Szia! Ebben te vagy otthon. Ismertetõket szoktam ott olvasni. És itt is volt idei beírás.
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 18:40:11 7/10
(58144/120525)
A Healer-t a 15-ös részig megnéztem.
Nem tudom folytassam e.Megvárnám az uccsó 5 részt,és akkor tuti nem rágnám le a szépen manikûrözött körmeimet ))))
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 18:39:05 7/10
(58143/120525)
Mert az az oldal már nem él !!
Tünde átment a Dorama Forever Fansub-hoz !!!!!
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 18:38:07 7/10
(58142/120525)
Vasárnap este néztem Ázsia ékkövein a csevegõt,és jelezte az oldal fõadminjának Tünde,hogy be lesz fejezve a sorozat!!!
7/10
szilvia333 2015 febr. 09. - 18:36:08 7/10
(58141/120525)
Semmi baj !!
Amit ki kell heverni,azt ki kell,mese és sumákolás szóba sem jöhet!!
Elég baj az hogy doki kell hozzád,bár õsz atyám is kínálgatja nekem a lehetõséget hogy holnap látogassuk meg a háziorvosomat.
Ha véletlen benézel,hátha jobban leszel ha ezt látod:
Indavideó,Spy - 10-es rész!!!

http://indavideo.hu/profile/kawaiifs/all-videos#
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 18:07:16 10/10
(58140/120525)
Talán olyan 8 óra magasságában visszajövök.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 17:51:38 10/10
(58139/120525)
Már azt hittem megtaláltam, de sajnos csak 15-ig van az addicson is. Az oldal meg amit a fordító megadott ott csak 9-ig van. Így passzolok. Eddig nem kerestem, mert még nem akartam nézni. 1 mondat az ismertetõje, ebbõl nem igazán támad gusztusom rá, bármit takarhat.
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 17:22:30 10/10
(58138/120525)
A The Office Quen 16-os feliratáról nem tudtok valamit?
15-ig fent van, a 16-os- hiányzik? Így hagyja abba a fordító? Vagy csak nem tette az Áékköveire fel?

Tünde nevû hölgyrõl beszélek...
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 16:58:55 10/10
(58137/120525)
Semmi baj, nekem mindegy a hajszín, ha a mosoly marad a régi szép. Elállt a havazás, foltokban a füvön látszik is.
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 16:32:16 10/10
(58136/120525)
Csak én visszamentem, a válaszod alapján, és így értelmeztem, hogy ezt kérdezed, ne hari..
A Gerberás az egy régi kép, kb 2011-12 es.
Köszönetképpen szoktam virágos képet feltenni..
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 16:29:44 10/10
(58135/120525)
És egy lendületes mindenkinek.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 16:25:39 10/10
(58134/120525)
Jobbulást Neked! Orvos influenzát mondott? Férjem is nagyon szenved még. Nekem már jobb kicsit.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 16:23:00 10/10
(58133/120525)
Köszi, de én a gerberásat kérdeztem. Az is tegnapi? Mert a mostani a fekete hajú, ez ugye megy magamtól is. Mondjuk nem kevésbé vakító.
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 16:13:17 10/10
(58132/120525)
Tegnapi a mosoly, és mára is van bõven.De ma kicsit lassítok, azt hiszem ma szabadnapot kérek, vagy csak kicsit L.
Nem múlik ez a fránya megfázás, ma már doki kellett, meg gyógyszerek..
Egy Mai Hyun neked)))))
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 15:50:25 10/10
(58131/120525)
Köszönöm, csak tudod, mire elkészül a felirat megérkezzen hozzám a film is, ezért voltam kíváncsi.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 09. - 15:47:13 10/10
(58130/120525)
Sziasztok. Szép napot. Nálunk olyan 11 óta szakad a hó, nem nagy pelyhekben, eleinte sûrûn, most már kevésbé.

Ez a csodaszép mosoly mikor készült?
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 10:08:46 10/10
(58129/120525)
HJ által MENT Gemini Nagoya on 6/2 elõtt Kiss Kiss teljesítmény: HJ: Tegnap munkám során Kiss Kiss teljesítményt, megcsókoltam a háton és a kezében néhány rajongó. De a hangulat / felvidítani nem látszik, hogy nagy, talán a féltékenység lassan megtelt a levegõ. Szóval, azt hiszem, nem fogok csinálni ma ugyanezt. Fans: Eh ~~~ HJ: De egyébként is, én csak fog csókolni csak egy! személy ma ~ Fans: Eh ~~~~~ HJ: Ha én lennék a csók mindenki kezét, ajkam valószínûleg Leszakítom. Majd úgy tetszik nekem, anélkül, hogy az ajkak. Ne you..like me..looking ez így? (HJ amely a száját a keze) Fans: Igen ~~ OK ~ HJ: Igen, mert szükségem van az ajkam ... Szóval, én "teljesítenek a legjobban, hogy megcsókolja a ventilátor akik éljeneztek számomra legszenvedélyesebben". * FA hitel:soso_life_ via @ 5StarsAs1
10/10
Jyj3 2015 febr. 09. - 09:47:31 10/10
(58128/120525)
Sziasztok! Évi!

Amint ígértem, megnéztem: 9-és 10 én- vagy is holnap, holnapután adják a Healer 2 utolsó részét.
Remélhetõleg a felirat is meglesz nemsokára utána.
10/10
Jyj3 2015 febr. 08. - 23:14:09 10/10
(58127/120525)
Holap megnézem pontosan. Én a feliratra gondoltam, hogy az miatt tudjuk 1, hét múlva nézni.
10/10
Éva Vidéki 2015 febr. 08. - 22:53:53 10/10
(58126/120525)
Tehát még egy hét, nem arról volt szó, hogy a héten fejezik be?

Jó éjt neked is!