ruca60 2014 febr. 03. - 19:18:17
(25536/120536)
http://www.hancinema.net/palatial-art-65542.html

A Gallery Hanok a Gahoe-dong, Jongno kerület, központjában Szöulban, 10 mûvész a hagyományos kézmûves Osztálya koreai Nemzeti Egyetem Kulturális Örökség is bemutatják mûveiket ihlette Changdeok Palace. A kiállítás címe "Changdeokgung Project"-ig február 11. Az osztály szerint a következõ öt évben, a diákok átdolgozása alapján mind az öt paloták Szöul - Changdeok, Gyeongbok, Changgyeong, Deoksu és Gyeonghui.
ruca60 2014 febr. 03. - 19:17:02
(25535/120536)
http://www.hancinema.net/lee-young-ae-makes-mistakes-too-65603.html
Lee Young-ae hibázik is
Lee Young-ae megmutatta neki védtelen magától.
Az elsõ epizód a SBS Special "Lee Young-ae lakomája" meghívott kilenc szomszédok házát.
Lee Young-ae mondta, ez volt az elsõ alkalom, hogy fõzött kilenc embert. Azt elfelejtettem, hogy használja gombát poharát tészta étel, és késõbb azt mondta: "én csak összekeverjük és gyõzõdjön meg róla, senki sem veszi észre."

Ezután készült kimchi palacsinta. Ez kissé égett, amikor feldobta. Nevetett, mint mondta, "Ez annyira fekete és ínycsiklandozó. Ez nem égett. Ez az ahogy mi szeretjük. Ez nem furcsa."
Eközben, a mindennapi életben a Lee Young-ae és gyermekei Jeong Seung-Kwon és Jeong-Seung bin mutatták otthonába Yangpyeong.
10/10
döncimama 2014 febr. 03. - 19:12:28 10/10 Előzmény Jyj3
(25534/120536)
Jaj szegény, már megint csupa vér, mellesleg ez a csaj játszott a most látott IRIS 2-ben, ha jól láttam. Szóval lesz benne "love" is...
10/10
döncimama 2014 febr. 03. - 19:09:08 10/10
(25533/120536)
Köszi a jókívánságot.
Én is notórius elhagyó voltam, még a sálat is lefújta a szél a nyakamból, anyu kiabált rám az erkélyrõl, emlékszem.
De mást is, kesztyût, kulcsot, tornazsákot...
Ráadásul ezt a "jó" tulajdonságomat a fiam is örökölte...
10/10
döncimama 2014 febr. 03. - 19:06:26 10/10
(25532/120536)
Reméljük hamar kiheveri szegény kislány, mellesleg a fél osztály hiányzik.
A lányom egyszer már elhagyta a telefonját, de akkor becsületes megtalálóval találkozott, aki visszaadta. Így a számok el vannak mentve. Egyenlõre csak sim kártyát kellett venni, volt itthon használaton kívüli telefon, majd késõbb vesz magának jobbat. És azt már a saját nevére.
Nem fogjátok elhinni, az elõbb megnéztem a TV-ben a híradót, ilyet is régen tettem már! Hiába, öregszem.
10/10
döncimama 2014 febr. 03. - 19:01:47 10/10
(25531/120536)
Hát igen összejött, a baj általában nem jár egyedül. De holnap új nap lesz.
7/10
szilvia333 2014 febr. 03. - 17:27:54 7/10
(25530/120536)
Az unokáddal most nagyon együtt tudok érezni!!!!!!! Jobbolást a kicsinek !!
Én anno,nagy lakáskulcs elhagyó voltam:)) Vagy 3-szor kellett zárat cserélni kompletten a házon:)))
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 15:07:17 10/10
(25529/120536)
Jó ez a vidi, ma már kevésben van új ötlet.
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 15:06:28 10/10
(25528/120536)
Hiányoltalak már...
Sajnos most sok gyerek beteg, megfertõzik egymást.
Jobbulást a kislánynak.
A telefon elvesztés nagy bosszuság, fõleg ha a számok nincsnek lementve.
Én már megtanultam saját káromon.
majjere..
ruca60 2014 febr. 03. - 14:37:10
(25527/120536)
Super Junior's Donghae & Eunhyuk hosszú szõke hajjal motorkerékpárokon..
Ez mi lehet az egyik legviccesebb zenei videók a 2014, a Super Junior Donghae és Eunhyuk átalakulni 80-as évek stílusát rockerek a PV a "motorkerékpár" az elsõ kislemez a debütáló japán album.
A videó indul ártatlanul elég különbözõ színes szobákat, valamint a jól egy sötét, nightclub stílusú szoba. Azonban a dolgok, hogy egy fordulatot, amikor a duó don hosszú, szõke paróka. A dal maga egy szórakoztató elektronikus dance track, egy könnyen követhetõ motorkerékpár tánc, amely megérett a burkolatok.
Donghae & Eunhyuk bemutatja az elsõ japán albumát, ME ", amelyen 13 dal van, február 26-án, és bemutat a rajongóknak a japán turné során. A " Super Junior D & E az 1. japán turnéja 2014 márciustól májusig tart.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anrh6iSKCNQ
ruca60 2014 febr. 03. - 14:26:50
(25526/120536)
A ramen tésztája:
ruca60 2014 febr. 03. - 14:26:00
(25525/120536)
Már csak a poén kedvéért is egy utolsót:
"ramen" frizura:

"Zelo's Ramen Hair! Ez a fickó haja szuper göndör és szõke egy ponton, emlékeztetõ ... igen! Instant ramen tészta! Nézd meg a megfelelõ hullámos textúrák és sárga árnyalat. A fenti képen, a haja is úgy tûnik, hogy túl sok hajlakk benne, hogy, hogy a merevség megfelelõ ramen tészta jobb, mielõtt szedni õket a finom, fûszeres mártással."
ruca60 2014 febr. 03. - 14:24:40
(25524/120536)
Amikor SHINee debütált, Taemin elõször magára vonta a figyelmet, hogy nem csak az õ aranyos arca, hanem a szeretettel nevezték "gomba haját." Ez egy aranyos, fiatalos megjelenés, hogy õ valahogy sikerült átalakítani a férfias külsõt, amikor néha a sport, hogy az utóbbi napokban.
ruca60 2014 febr. 03. - 14:23:06
(25523/120536)
Tekercs, azaz a koreai kimbap frizura:

"Ó, igen, Taeyang hírhedt kimbap haj (vagy a "Mickey Mouse hair"), biztosan van, hogy a listán. Tényleg úgy néz ki, mintha õ is csak titokban cucc két tekercs kimbap az õ két tekercs haj menteni a késõbb, amikor megéhezik."
ruca60 2014 febr. 03. - 14:20:26
(25522/120536)
Szia! Jól összejött neked!
Minden jót kívánok, unokádnak gyors felépülést!
ruca60 2014 febr. 03. - 14:18:50
(25521/120536)
Ananász frizura, Suzy fején

Természetesen, mivel ez Suzy, a megjelenése aranyos. Ha valami, akkor ez a haj jól áll neki, egyfajta retro divat, együtt egy mintás blézerrel, olyan mint egy régi képregényben.
10/10
döncimama 2014 febr. 03. - 14:16:29 10/10
(25520/120536)
Sziasztok!
Tegnap csak annyira ugrottam be, hogy feltegyem azt a bohóc-ruhás képet Soo Ji Sub-ról, nálam alig mûködött a port, vért izzadtam, mire pár képet feltettem a Joo Won topikra. Ma úgy látom jobb a helyzet, bár reggel General Error-al indultam. Lányom tegnap elhagyta a telefonját és mivel az én nevemen volt, nekem kellett sim kártyát intéznem a délelõtt folyamán. Kisunokám beteg, lázas, szegényke. Anyucija otthon van vele.
Nemsokára megyek az usziba, de este ráérek. Remélem a Port is rendes lesz hozzám. Most visszaolvasok, mert nagyon le vagyok maradva.
ruca60 2014 febr. 03. - 14:15:05
(25519/120536)
Idol frizurák, amelyek úgy néznek ki, mint egy élelmiszer:)))

http://www.allkpop.com/article/2014/02/idol-hairstyles-that-look-like-food#axzz2s52Bn76o
Egy csomó ember Amerikában, ma a nap összegyûlnek a barátok és a család nézni a Super Bowl. Ez azt jelenti, a jó ételeket mindenki számára, miközben nézi a játékot, és a reklámok.
Nem meglepõ, hogy a bálványok folyamatosan zárkóznak fel az új divatirányzatok, vagy megpróbál elindítani egy új teljesen annak érdekében, hogy a versenyt a más csillagok. Meg kell, hogy álljon ki, miután az összes, és mi jobb módja, mint hogy használja az élelmiszer, mint inspiráció innovatív frizura?
Nézze meg az alábbi listát, hogy melyik híresség szerepelt haj feltûnõen hasonlít a kedvenc élelmiszerek és ételek egy ponton, vagy egy másik a saját karrierjét!

Alma frizura, ami elég gyakori Koreában, most Minzy-t láthatjuk, hosszú frufruval, a fej tetején egy csimbókkal, mint az alma szára..., "aranyos megjelenés"
ruca60 2014 febr. 03. - 13:54:04
(25518/120536)
http://de.hikpop.com/?p=37969
Az új gyûjtemény a fotó Yoon Ah mindig forró téma a sok rajongó, a dráma a nézõk és az internet felhasználók számára.
Február, a KBS 2TV dráma produkciós csapat miniszterelnök Me, kiadott egy új gyûjtemény a lopás Yoon Ah, aki egy gyönyörû lány akit Nam Da Jung casting.
A képek azt mutatják, Yoon Ah mutat fényes mosolyog, miközben a forgatás jelenetek.
Ez azt mutatja, mosolyogni Kwon Yul (Lee Bum Soo), büszke mosollyal az MAN SE (Lee Hyun Do), és mosoly az apja, Yu Nam Shik (Lee Han Wi) egy szép lánya egy gyönyörû nõ.
Yoon Hát soha nem veszíti mosolyog, akkor is, ha nincs sok hibát, és tartsa folytassa a forgatás energikus.
Yoon Ah nevezik Boldog vírus sok alkalmazott, és a közönség is mutatja nagy reakciót a gyönyörû varázsa.
A produkciós csapat vonMinisterpräsident Me azt mondta: Ah Yoon sem veszíti el a mosoly, nem számít, mit csinál, és mindig motiválja minden munkavállaló állandó szakmaiság.

Mindenki mélyen szerelmes belé.
Majd így folytatta: Azt mutatja meg teljes koncentrációt, bár dráma szinte a végéig.

Kérlek, mutasd meg a sok támogatást a csapat és a színészek.
Idõközben, az utolsó két epizód a miniszterelnök meam jövõ hétfõn és kedden kerül adásba 10 órát.
ruca60 2014 febr. 03. - 13:52:24
(25517/120536)
Kim Soo Hyun tagadja, hogy õ énekelné valamelyik dalt a most futó drámában, a You Who Came From the Stars-ban.
ruca60 2014 febr. 03. - 13:26:06
(25516/120536)
Színésznõ Yoo Sun már egy anyuka!

Január 29- Yoo V adott életet egy egészséges lánya egy Seoul szülészet körül 07:00. Yoo Sun hivatal nyilatkozott:"Az új anya és gyermeke egyaránt nagyon egészséges. Kérjük, gratulálni neki. Hatalmas ajándékot kapott, a holdújév elõtt."

Yoo Sun-t 2001-ben vette feleségül egy három évvel idõsebb férfi. Õ kelt neki tíz évvel korábban feleségül õt 2011-ben. Tavaly derült ki, hogy Yoo V már volt terhes egyszer, a házassága után két évvel.

Tavaly fejezte be a MBC történelmi 50 epizód drámát, "A király doktor"-t.
Jo Seung Woo megnyerte a Daesang-ot (fõdíj, a 2012-es MBC Drama Awards-on.

Yoo V szentelt neki idõt, hogy a terhesgondozásra járt a dráma befejezése után.

Gratulálunk Yoo Sun neki jó hír!
ruca60 2014 febr. 03. - 13:13:58 Előzmény Jyj3
(25515/120536)
De jó! Tényleg mindent megtervez elõre. Ügyes.
Akkor lehet, hogy csak 30 éves korában megy el katonának? Még az is kiderülhet.
Szép ez a fotó!:)
ruca60 2014 febr. 03. - 13:09:55 Előzmény Jyj3
(25514/120536)
Nagyon is!:)))
Sziasztok!
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 13:05:59 10/10
(25513/120536)
Lotte
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 13:05:30 10/10
(25512/120536)
lotte
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 13:04:52 10/10
(25511/120536)
Lotte.
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 13:04:24 10/10
(25510/120536)
Lotte reklám
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 12:19:37 10/10
(25509/120536)
Én csak sikerült, hogy elérje azt kétszer, mielõtt a földre zuhant, de néztem a tömeg, mint egy nõ finoman belerúgott a tasakot legalább 10-szer. során az ünnepség, találkoztam fickó a külföldiek, mint Abner Ramos, a 31 éves angol tanár Puerto Rico. Õ "akarta megtapasztalni annyi koreai kultúra, mint lehetséges", míg a téli szünet az õ tanítási feladatokat. "Én sokat tanultam a hanbok kultúra, a szertartások, a szertartások és az étkezést eddig. Ez nagyszerû volt", mondta nekem. néztem be, mint egy fiatal nõ, Anna Pozhidaeva, tanították saebae, a hagyományos íj hogy üdvözölje vének. Pozhidaeva, egy 24 éves orosz, késõbb azt mondta, tanult film Koreában, és jött az esemény, hogy milyen koreaiak ünnepelte az új évet. "Általában ezekben a napokban Koreában milyen unalmas a külföldiek számára, mert minden le van zárva és a koreaiak hazamenni ünnepségek. És nem igazán van valami különlegeset csinálni", mondta. Miközben meghajolt, azt tanultuk, hogy a nõknek kell a jobb elhelyezett könnyedén tetején a bal. Aztán azt mondták, hogy lassan mozog az ember térdét a földre, miközben a könyök behajlítva, és elõtte a szervezetben. Végül, a fej helyezni a földre, felé a vének. "Amíg te csinálod, úgy érzi, nagyon tisztelettudó. Ez nem olyan nehéz, mint azt gondoltam", Pozhidaeva mondta. Seabae volt, egy a sok dolog a szobában volt teljesen új, és más nekem. Nõtt fel Ausztráliában, eltekintve egy baráti ölelés, és talán egy puszit az arcára, nem hagyományos módon, hogy tisztelettel üdvözölje a vének. A férfi Pozhidaeva ben meghajolt elõtte volt Steven McKinney, vezetõje a Seoul Global Center. Megkérdeztem McKinney, hogy miért a Seoul Metropolitan kormány és a központ hozta létre az eseményt. "Ez már fel, hogy segítsen a külföldiek, hogy megértsék a koreai kultúra és Seollal, hogy megértsék, mi ez az egész, és élvezni azt, és részt vesz", mondta. "Mi, akik már itt sokáig tudja, de mások számára, ez egy új dolog." McKinney igaza volt - ez egy új dolog. Én nem hajtogatott a gombóc elõtt, vagy játszott tuho, egy játék, ahol a játékosok dobja vékony, nyíl, mint a pálca egy keskeny tartály. Ebéd után a rizs torta leves és makgeolli - koreai rizs sör - az emberek lassan elhagyta az ünneplés, és visszatértek a napról-napra él. De nem így a jobb megértését, hogy miért és hogyan koreai barátok ünnepli a holdújév. Allison Worrall cikkírója [ estyle@joongang.co.kr ]
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 12:18:43 10/10
(25508/120536)
Seoul Global Center segít expats mindent megtudhat a holdújév

Két expats gyakorlatban a hagyomány saebae, tanulás, hogyan kell meghajolni tisztelettel a vének, a Holdújév rendezvény kedden a szöuli Global Center. A Park Sang-moon

A holdújév ünnepek, vagy Seollal, folyamatban Koreában, sok az újonnan érkezõk az ország érzi kimaradt, sõt sodort. Láthatjuk, hogy az üzletek zárva vannak, és hogy mindenki idõt töltsenek a családjukkal, de mi Seollal szó? Megismertetni expats a Seollal és az ahhoz kapcsolódó hagyományok, a Seoul Global Center tartott különleges esemény kedden, hogy a bemutatott zene, játék és az élelmiszer. Ahogy megérkezett az ünneplés, egy csapat ember öltözött élénk színek üdvözölt. A sarokban a szoba tele volt állványok a hagyományos koreai ruha, vagy hanbok, és a helyiek is a kezét, hogy biztosítani tudjuk viselt ruhák helyesen. A falakat különbözõ zászlók, szimbolikus, a befogadó a rendezvény jellegétõl. Egy kis zenekar is öltözött lendületes színek és fejfedõk, üdvözölt minket, a hagyományos koreai népzene. A zenekar tagjai, hatalmas dob akasztott felett a jobb vállát, kígyózott és szõtt körbe-körbe a szoba közepén. A zene transitioned örömteli, hogy izgalmas, és gyors, hogy lassú, mint a közönség, mintegy 150-200 ember nézte az elõadást. után üdvözölve beszédek, az "igaz vagy hamis" pop kvíz kipróbáltam korlátozott ismeretekkel rendelkeznek a koreai újévi ünnepek. "A szimbólum az Újév a veréb", a házigazda kiáltott. Azt gondoltam, talán igaz lehet, bár nem láttam sok madár, mióta megérkezett Koreában. "Hamis. Ez a szarka". Következõ, arra kérték, hogy igaz-e vagy hamis, hogy újév napján került sor a nemzeti ünnep 1985. Igaz, úgy tûnik. A sorozat hagyományos játékok következett, valamint osztályok hogyan lehet gombócokat, és tanulságokat, hogy hogyan kell meghajolni tisztelettel. Expats és a látogatók kószált a szobában, próbál szerencsét a jegichagi, egy játék, amely magában foglalja a lábad,
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 11:03:06 10/10
(25506/120536)
Inspiring.
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 10:59:09 10/10
(25505/120536)
KARRIER AMBITION

Lehet, hogy azt mondják, Hyun Joong ambiciózus, egy nagyon fiatal korban, de én csodálom õt, miután egy konkrét karrier irányt, és tudta, hogyan juthatunk el oda, de a cél az, megvalósítható és reális. Azt hiszem, az összes ilyen tervet a fejében, még vissza alatt SS501 napig. Én már a lehetõséget, hogy menjen át az õ média interjúkat, mielõtt beköltözött a KeyEast mikor elvesztettem a kapcsolatot, és én sokat tanultam többet, hogy nem vettem észre, a Hyun Joong. Õszintén szólva, nem voltam tudatában annak, hogy a szerzõdést KeyEast csak jó három éve, hogy ez csak ez a hír, hogy én találtam ki, mert három év nem elég idõt elérni, de ez egy jó hír, hogy tegyen vele egy biztonsági takarót. Leírom ezt a következõ cikkben.

Biztos vagyok benne, a fõnöke mindent tudott az álmait és terveit, mielõtt Hyun Joong költözött be KeyEast. Hát nem minden alkalommal, amikor egy állásra ezt a kérdést mindig hozták fel: "Miért gondolja, hogy kvalifikálta magát a munkát segíti a cég növekedését?" Ugyanúgy Bae Yong Joon kérnék Hyun Joong: "mi a álmok és törekvések? "Én vagyok 100% biztos Yong Joon feltette ezt a kérdést, hogy Hyun Joong. Hát miért nem, ez csak jobb tudni, Hyun Joong tervei, hogy a fõnök azt tudnia kell, hogy meddig mehetek az én befektetés. És Hyun Joong is KeyEast beruházás, ez a valóság. Õ ajánlott egy másik szerzõdést, hogy õ írta alá, ez azt jelenti, Hyun Joong kényelmes a cég, és hogy mindkét fél számára elõnyös volt az egyenlõ jogokat.

Elolvastam KeyEast média nyilatkozatot Hyun Joong költözött, hogy a cég 2010-ben, és összefoglalta a nyilatkozatot, a társaság a võlegény Hyun Joong a globális piacon. Eddig mind a Hyun Joong és KeyEast már csinál egy nagyon jó kezdet, mint amennyire népszerûsége növelése is aggodalomra ad okot. KeyEast lehet tét hatalmas beruházás Hyun Joong projektek Elolvastam a vállalat pénzügyi éves jelentését, és a bevételek visszatér eredményezett egy jó kezdet. Minden tisztességes, másik mûvész lehet, hogy töltse ki az egyes hiányosságok képviseli Kim Soo Hyun ahogy õ is tett egy jó sikerrel kezdeni kisebb beruházási programokat, de Hyun Joong is teszi az, hogy egy nagyobb szeletet a tortából. Úgy látszik, az õ népszerûsége boost sokkal magasabb.

Lehet, gondolom, hogy ez a népszerûség játék, nos, ez az, a több népszerûsége növelése magasabb a nagyobb kereslet felhívások Hyun Joong, annál nagyobb az esélye a monetáris nyereség, és ez az üzlet, ami nagyon természetes. Ahogy mindig is, mondván, a termelõk a középsõ ember, hogy áthidalják Kim Hyun Joong és a rajongók. A több igényt annál nagyobb az esély megkapjuk, hogy Hyun Joong, több drámák, több zene, több koncertet a boldogabb rajongók lehet. Mi vagyunk a fogadó végén, és sokszor ez a konnotáció is félreértelmezik.
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 10:58:49 10/10
(25504/120536)
Lehet hogy hosszú, de ezt egyben kell idetennem, Hyun szerzõdése..
Fordulópont

Mint korábban említettem, Hyun Joong szerzõdés, KeyEast hiszem, hogy ér véget június 2013, de úgy tûnik, korai megújítása szerzõdés került sor. Ez valahogy adta nekem az a benyomásom, hogy a tesztidõszak alatt már bizonyított a két fél között, Kim Hyun Joong és KeyEast. Ha a vizsgálat helyes, ha Hyun Joong kapott újabb három évre szóló szerzõdést, így ez lesz a másik három évbõl június 2013 Hyun Joong lesz 27, mire megújult szerzõdést kezdõdik és végzõdik júniusban 2016-ra, amely Hyun Joong fordul 30 , éppen idõben a katonai feladatait két évig. Ez ad neki szabad kezet az õ fordulópont az következõ szakaszában karrier, miután feladatait.

Ezért Hyun Joong lesz a szárnyak KeyEast mígnem eljut a kötelezõ feladatait. Ha a szerzõdés lejár 2016 Hyun Joong két évet kell gondolni a következõ lépést. Nos, nem tudom, mi van a jövõben, de ha a vizsgálat is igaz, hogy a következõ, amit Hyun Joong akar, miután feladatait, õ lesz a jó potenciállal a cég partnerségre. Jelenti, hogy lehet jelentkezni egy másik szerzõdést jellegû. Ha elemezzük, hogy mit mondott az õ jövõbeli tervek, láthatjuk ott, ahol van kötve, hogy, Hyun Joong már letette a karrier irányt, gondosan megtervezett és bölcs mozog. Õ egy okos fickó.

Nézze meg, mit Hyun Joong következetesen azt mondja az õ jövõbeni terveket. Azt mondta, hogy nem mindig lehet egy énekes-táncos, emlékszem mindenre van egy lejárati dátum showbiznisz. Az õ 3 és fél év, az elsõ, õ kitölteni maradó években stabilizálni az állapotát, mint egy szóló énekes, zenei felvétel mûvész és mint egy színész. Másodszor, azt mondta, õ lesz összpontosítva színészi karrierjét, miután katonai feladatait. Bár énekel egy élõ zenekar is az õ napirenden. Végül, amikor eléri a 40 éves, õ kötve, hogy a gyártó, illetve a fejlõdõ feltörekvõ mûvészek, mint hogy õ kezdte. Reading az õ feküdt ki tervet a pályaválasztás, azt mondanám, hogy ez egy normális karrier showbiznisz minden mûvész, aki elkötelezett a mesterségét, és miután a magas fokú szenvedély mûvészetek.
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 08:45:38 10/10
(25503/120536)
És egy új felállás.. de remélem tetszik..
10/10
Jyj3 2014 febr. 03. - 08:44:05 10/10
(25502/120536)
Jó reggelt!
Na nézzük, ez a mai kjé finomra sikerül-e.
ruca60 2014 febr. 02. - 22:51:55
(25501/120536)
Magyar árnyjáték Kínában

http://www.youtube.com/watch?v=76-PyoAudBw
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 22:39:08 10/10
(25500/120536)
Nem emlékszem.
Egy idõben sokat csinéltam, de most nincs meg a gépemen ez a program, mert a Windows 8 van rajta, és nem lett visszarakva rá.
ruca60 2014 febr. 02. - 22:15:55
(25499/120536)
Természetesen!!! Azért lett olyan nagy;)
ruca60 2014 febr. 02. - 22:14:37
(25498/120536)
Neked is!!!

Ez a kép is a Te alkotásod!:)))
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 22:12:59 10/10
(25497/120536)
Gratulálok!
Még vagy 100 ezret))))
Ennek nem csak a Szilvi örül, (inkább kicsit én is beteg vagyok))))))és nekem is jár belõle ugye?
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 22:11:09 10/10
(25496/120536)
Jó éjt mindenkinek!
ruca60 2014 febr. 02. - 22:04:36
(25495/120536)
Az elõbbi hsz.-em volt a 16 ezredik.:)))

Szilvi! Javulsz?????
Most a férjem van úgy, mint te.:(
Akkor küldök neked egy vígasz-képet:
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 22:03:30 10/10
(25494/120536)
Még jó, hogy du elolvastam nagyrészét, mert most nem s gyõzném)))
ruca60 2014 febr. 02. - 21:54:45
(25493/120536)
http://www.hancinema.net/upcoming-korean-documentary-drama-heo-nan-seol-heon-65556.html
Added the upcoming Korean documentary drama "Heo-nan Seol-heon"'s page to HanCinema database

"Heo-nan Seol-heon" (2014)

Directed by Park Tae-sam
Written by Kim Mi-ji
Network : MBC
With Koo Hye-seon,...
Two-part series
Synopsis
A documentary drama looking back on the life of a poetess from the Chosun Times.
Broadcast starting date in Korea : 2014/02
ruca60 2014 febr. 02. - 21:53:02
(25492/120536)
http://www.soompi.com/2014/01/31/kim-woo-bin-and-lee-min-hos-charismatic-graduation-photos-resurface/#.Uuz9lL2v3lk

Kim Woo Bin és Lee Min Ho karizmatikus Érettségi Photos felszínre
Középiskola érettségi fotó Kim Woo Bin és Lee Min Ho ismét felkeltette érdeklõdését netizens.
A közelmúltban, a post címe "Kim Woo Bin középiskolai érettségi fotó" jelent meg egy online vitafórum, és azóta szerzett sok figyelmet. A mellékelt fénykép, a színész pózol a kamera az õ karcsú iskolai egyenruhát. Még annak ellenére, hogy a poharak és a rövid haj, akkor nyilvánvaló, hogy az õ bájos arcvonásait ott voltak az elejétõl kezdve.
Fellow "Az örökösök" csillag Lee Min Ho érettségi fotó is egyre népszerûbbek lettek. Õ keresi éles az õ kockás egységes, és hála az õ magával ragadó bámulni, nehéz, hogy nem zár a szemét a jóképû és karizmatikus színész.
ruca60 2014 febr. 02. - 21:50:26
(25491/120536)
Megvan a Ho-Dong-os képhez a cikk:

Megtudtuk, hogy mi néhány kedvenc idol csoport eddig a Holdújév, de mi a helyzet a MC és komédiások, hogy felcsillan a napot a vidám bohóckodás?
Kiderült, hogy a szabadságok idõszakában, revü kedvencek Kang Ho Dong és Yoo Jae Suk lenne felszabadítja a menetrend, hogy a jól megérdemelt szünet
Kang Ho Dong, aki jelenleg a KBS 2TV a "Környékünk Arts és a testnevelés" és az SBS 'Star King' ,akkor lehet tölteni az idõt a családjáva. A rep elmondta Star News, "Kang Ho Dong már a torkát ütemtervet erre a Holdújév szünet . Úgy tûnik, õ fogja tölteni a szünetet a családjával."

Yoo Jae Suk szintén nem vesz részt a forgatás MBC "Infinity Challenge" az ünnepek alatt, és eltölteni egy ingyenes Holdújév a jó szerencsét! A megbízottja azt mondta: "Eredetileg "Infinity Challenge" filmek minden csütörtökön, de ez egybeesik a holdújév, így vett egy kis szünetet a forgatás. Úgy tervezi eltölteni a nyaralás a családjával." Bár õ a két másik varieté, SBS "Running Man "és a KBS 2TV a "Happy Together3" ,minden azt mutatja, hogy nem a forgatás miatt a holdújév!

t úgy tûnik, Kim Byung Man is töltöm az ünnepeket a családjával, de õ elhagyja Korea után az ünnep a film SBS " törvényei a dzsungel Borneó.

Eközben Shin Dong Ja már töltött külföldi nyaralás, és elhagyta a New York nézni az eredeti "SNL", és találkozik a produkciós csapat. Õk fogják megvitatni az együttmûködés epizód között "SNL" és a "NL Kore. Meg fogja tenni az utat vissza február 3-án.
Jun Hyun Moo a JTBC a "ejtett Singer2" lesz kiadások egy pihentetõ szünetet egyedül. Elmondta Star News "Én tervezem, élvezem ezt újévi szünet magam miközben figyelemmel kíséri a New Year speciális program, amelyben az én jelennek meg."
ruca60 2014 febr. 02. - 21:17:38
(25490/120536)
Együtt a fényképeket, CNBLUE tagjai között a következõ üzenet olvasható: "Mindenki ~ reméljük, hogy kap egy csomó új év áldását, és hogy élvezze az ünnepeket! Elküldtük az újévi üdvözletét a családunk telefonon itt Chilében. Azt is evett rizs torta leves itt is."
ruca60 2014 febr. 02. - 21:16:43
(25489/120536)
http://www.soompi.com/2014/02/01/cnblue-enjoys-new-years-rice-cake-soup-while-in-chile/#.Uu2lBr2v3lk
Természetesen CNBLUE nem hagyja ki az új évben ünnepségek, és élvezte a forró tál a hagyományos rizs torta leves!
Január 30-án, CNBLUE ügynöksége FNC Entertainment közös fotót a tagok élvezi rizs torta leves, a hagyományos élelmiszer élvezte a holdújév.
CNBLUE tagjai bebugyolálva a "CNBLUE World Tour - Blue Moon" és a végállomás, a chilei Santiagóban miután megáll az Egyesült Államok, Mexikó és Peru.
ruca60 2014 febr. 02. - 21:12:33
(25488/120536)
http://www.allkpop.com/article/2014/01/lee-byung-hun-to-greet-fans-in-japan-with-fan-meeting-tour-next-month#axzz2s52Bn76o
Hogyan kedvenc revü hírességek kiadások a Holdújév ünnep?
Színész Lee Byung Hun, aki vesz a tevékenységek Hollywood, kick off jövõ hónapban egy rajongó találkozót turné Japánban, hogy megfeleljen a rajongók közelrõl.
Szerint a hivatal BH Entertainment, Lee Byung Hun több idõt a feleségével és családjával az elsõ Holdújév ünnep, mert férjhez megy, hogy Lee Min Jung. Ezt követõen, akkor indulnak Japánba február 2-án, hogy tartsa a rajongói találkozókat hat városban szerte Japánban, beleértve a Tokyo, Osaka, Yokohama, Fukuoka, Nagoya, Sendai és a február 3-10.
A színész is köszöntik a rajongók a közelgõ koreai film "Memories of the Sword", amely mozikba idén.
ruca60 2014 febr. 02. - 21:11:04
(25487/120536)
http://www.allkpop.com/article/2014/01/yoo-ah-in-in-hot-demand-with-another-casting-for-new-film-hundred-years-war#axzz2s52Bn76o
Yoo Ah In forró kereslet egy másik casting az új film "százéves háború"
Színész Yoo Ah In határozottan forró kereslet, mint õ a tárgyalásokat egy újabb film az idén, "százéves háború"!
Szerint a film ipar bennfentesek, Yoo Ah In keres egy casting ajánlatot az új film "százéves háború", és megy át a részleteket a szerzõdés aláírása elõtt. A film a rendezõ "All About My Wife igazgatója Min Kyu Dong által elõállított Lotte Entertainment. Arról számoltak be, hogy a színész megkapta a casting ajánlatot tavaly, de csak a közelmúltban elhatározta, hogy megy ez.
Mintha Yoo Ah nem volt elég dolga már az õ fõszereplésével a közelgõ JTBC dráma "Love Affair", amely premierje március és forgatás a másik film "veterán", amennyiben megerõsítést nyer, a színész lesz a három projekt háttal.
ruca60 2014 febr. 02. - 21:03:04
(25486/120536)
http://www.allkpop.com/article/2014/01/song-seung-hun-siwan-lee-bum-soo-receive-casting-offer-to-play-three-brothers-on-new-drama-triangle#axzz2s52Bn76o
Song Seung Hun, Siwan, és Lee Bum Soo kapnak casting ajánlatot játszani három testvér az új dráma "háromszög" + Lee Mi Yeon and Go Ara is beszél
Song Seung Hun, Lee Bum Soo, Lee Mi Yeon, Go Ara, és a ZE: A Siwan számoltak be, hogy a tárgyalásokat a csillag az új dráma "háromszög"!

Szerint több broadcast bennfentesek, a már említett csillagok is leadott a nyomon követési dráma "Empress Qi".
"Háromszög" a munka PD Yoo Chul Yong és író Choi Wan Kyu és ábrázolja a történet a három testvér, akik született egy gazdag család, de szerencsétlen körülmények között vezetni õket, hogy élni, külön él, és egyesítése után nõnek fel.
Lee Bum Soo, Song Seung Hun, és Siwan vannak beállítva, hogy játsszon a három testvér a legrégebbi a legfiatalabb volt. Ha ez igaz, ez is, hogy Lee Bum Soo és Song Seung Hun Réunion két év óta "Dr. Jin.
Tekintetében azonban a jelentés, a csillagok ügynökségek , valamint az MBC is kiderült, hogy míg a casting ajánlatok és dráma szinopszis küldtek ki, de nem volt konkrét tárgyalásokba még megerõsíteni a casting.
Stay tuned minden nyomon követési híreket, hogy jöjjön!
ruca60 2014 febr. 02. - 20:48:58
(25485/120536)
http://www.soompi.com/2014/02/01/when-a-man-loves-hwang-jung-min-kissed-han-hye-jin-so-hard-her-lips-bled/#.Uu6B272v3lk
Színész Hwang Jung Min feltárta a mögötti jelenetek a csók jelenet színésznõ Han Hye Jin.
Fõszerepben a filmben: "Ha a férfi igazán szeret" Hwang Jung Min nemrég kiadott fényképes naplót, hogy õ személyesen írt a film meg. Igaz, hogy a szokásos önmagát, a fénykép napló becsületes és õszinte, egy-az -egy-fajta.
Az egyik a képeket volt egy csók jelenet csinált Han Hye Jin. Azt írta, "A jelenet egy Gunsan faluba épületnek, ahol sarokba Ho Jung (Han Hye Jin), és megcsókolja. A legtöbb szenvedélyes jelenet a filmben. Emlékszem, mindketten úgy érezte, kényelmetlen, és nem tudta, mit tegyen. Ez [a csók] olyan intenzív volt a fogam hit Hye Jin ajkait, és tette õket vérzik."
Szintén Hwang Jung Min fényképe napló egy kép a Han Hye Jin, hogy hit, a homlokán egy petárda, egy kínos fotó róla, és Kwak Do Won egy fodrászatban, a fénykép róla goofing ki a nõi parókát, hogy õ kapott a smink csapat, stb
"Ha egy férfi igazán szeret" címmel január 22-én, és a történet egy durva ember, aki beleszeret az elsõ alkalommal.
ruca60 2014 febr. 02. - 20:37:49
(25484/120536)
http://www.soompi.com/2014/02/01/lee-jong-suk-is-back-with-a-new-hair-style/#.Uu6CU72v3lk
Lee Jong Suk visszatért egy új frizurája
Nemrég egy ismerõs színész Lee Jong Suk már feltöltött egy fotót Lee Jong Suk a Twitter fiókot . A fénykép , Lee Jong Suk megváltoztatta a haja színe Back to Black. Volt egy lázadó kifejezést. Fekete haja kiemelt sápadt bõr és a kis arca.

Lee Jong Suk ragyogott az õ érdekes, félig fekete ruhát stílusban. Viselt kerek csiszolású fehér póló alatt fehér pöttyös fekete pulóvert. Viselt fekete nadrágban. Lee Jong Suk vezette le az elegáns ruhát egy bõrdzseki. Mint egy korábbi modell, Lee Jong Suk befejezte a divatos stílusban.

Netizens pozitívan kommentálta az új frizurája a "Lee Jong Suk visszatért a fekete haja. Õ is nagyon szép. Én vártam, hogy visszatérjen az õ fekete haj."

Közben január, Lee Jong Suk visszatért a színház az õ új film "Hotblooded ifjúság. "A film egy romantikus komédia film, amelynek alapja a történet barátság, rivalizálás , és a titkos szétzúzza a középiskolások körében az 1980-as években. Lee Jong Suk szerepet játszott a Joong Gil, aki az iskola Casanova. Színésznõ Park Bo Young, színésznõ, Lee Se Young, és a színész Kim Young Kwang is szerepelt a filmben.
ruca60 2014 febr. 02. - 20:31:25
(25483/120536)
Ennek örülök!
Látod, mennyien olvasnak!
Majd nekünk is segítség lesz az összefoglaló is, ha már nézzük.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 20:23:30 10/10
(25482/120536)
Nagyon bízom benne, hogy a fordítóknak is felkeltette az érdeklõdését, és így is marad.
Egyébként egy Kovács Nikolette nevû hölgy is fordítja, õ meg a facéra teszi fel, és az Ázsiára.
Õ nagy Hyun rajongó, és még az indára is felteszi magyar felirattal, már úgy tudom 4 részt feltett, és készül neki is a mostani kettõ.
Sõt, a saját blogján, és a facén a történetet összefoglalja részenként, mert tényleg néha jól jön a segítség, elég komplikált történet.
De én ide nem írok róla, majd csak ha érdekel valakit. A facén sokan olvassák, és sok látogatója van a híreimnek.
Ez jó érzéssel tölt el.
ruca60 2014 febr. 02. - 20:23:23
(25481/120536)
Nem tudom, ismeritek-e õket, a színész házaspár tavasszal várja a gólyát:)
http://www.soompi.com/2014/01/31/actress-park-sol-mi-to-give-birth-to-first-child-in-march/#.Uu0CFb2v3lk
Színésznõ Park Sol Mi nemrég megerõsítette, hogy õ várja elsõ gyermeke március!

Január 30-án, az új anya fejezte izgalom és az öröm azt mondja: "Minden a felkészülés a szülés már simán megy. Alig várom, hogy élvezi az új évet a nagy szellemek. Én folytattam ütemezése tevékenységek, mint korábban, de én már nagyon óvatos. Mindenki izgatott a gondolat, Park Sol Mi és Han Jae Suk baba."
Színésznõ Park Sol Mi és színész Han Jae Suk-ben házasodtak össze tavaly áprilisban. A pár találkozott elõször, és elkezdte a kapcsolatuk után forgatás a 2010-es dráma "The Great Merchant." Az elsõ pár bejelentette, hogy gyermeket vár vissza szeptemberben 2013.
Park Sol Mi is jelölték a "Legjobb nõi mellékszereplõ" neki film "Paradise ölték meg" a 2007-es Blue Dragon Film Awards.
ruca60 2014 febr. 02. - 20:14:38
(25480/120536)
Fantasztikus! Egyszerre megy a sorozattal.:)))

Lee Min-ho képek:
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 18:48:30 10/10
(25479/120536)
Lee Minho ugratás fotó Kínából

Az egyik legkeresettebb koreai színészek nemzetközi, Lee Minho , frissítette Weibo fiókot a fénykép felett.

A fénykép , Lee Minho báját sugárzott, hogy sok nõ elolvad. Azt írta, "Hallom tûzijáték mindenhol. Ez nagyszerû. Boldog új évet mindenkinek."

Lee Minho töltötte Holdújév az õ kínai rajongók. Úgy tûnt, az " Chun Jie Wan Hui , "a jól fogadott kínai újév különleges. Õ énekelte "Qing Fei De Yi (情非得已)," a zene a " Meteor Garden ". A kínai énekes, Yu Cheng Qing (庾澄庆), elkísérte.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 16:05:58 10/10
(25478/120536)
Megvan a 6.ik rész magyar felirata is..
Köszönet a fordításért a G-portálnak.
ruca60 2014 febr. 02. - 14:44:29
(25477/120536)
Egy örök rövidhajú ..
a cikket nem találom.
Kang Ho Dong, Yoo Jae Suk
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:33:43 10/10
(25476/120536)
Nagyon kevés mozit láttam..
ruca60 2014 febr. 02. - 14:32:35
(25475/120536)
The Client-
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:31:08 10/10
(25474/120536)
Ez a haj még jól áll neki, csak a nagyon kopasz nem..
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:29:44 10/10
(25473/120536)
Ja most látom, ez nem mostani koncert, hanem a tavaj Japánban tartott koncert körút. Ezért maradt ki a Barefootedbõl is EH.
Most kiadták dvd-n a koncerteket. Ezért nem volt fent ennek sem YT-s filmjei.
ruca60 2014 febr. 02. - 14:29:36
(25472/120536)
Nem De õ ezzel sosem törõdött, ha a szerepe megkívánta.
Volt egy krimiben, a mozifilm címére nem emlékszem.
ruca60 2014 febr. 02. - 14:23:34
(25471/120536)
Kim Soo Yoo csak 1 órát alszik!???? Nagyon kemény a forgatás, mivel rengeteg jelenése van.

http://enter-kdrama.blogspot.hu/2014/02/kim-soo-hyun-sleeps-only-1-hour-reality.html
http://www.soompi.com/2014/02/01/kim-soo-hyun-sleeps-only-1-hour-the-reality-of-drama-filming-schedules/#.Uu2jq72v3lk
Színész Kim Soo Hyun van a közepén a filmezés az SBS dráma " Az ember a Stars . " Egyik képviselõje a hivatal , Key East Entertainment , adott egy frissítést a legutóbbi állapotát. A forgatás zajlik hétfõtõl vasárnapig , és Kim Soo Hyun mindig nagyon kevés alvás . A képviselõ azt mondta: " Volt egy CF sorakoznak is, így forgatták a CF és aztán jövök , hogy a dráma meg éjszaka. Ez gyakorlatilag lehetetlen , hogy elhagyja a dráma készlet. Kim Soo Hyun játszik, egy idegen, aki a földre jött 400 évvel ezelõtt, így õ a film jeleneteket Joseon dinasztia is, így van egy nagyon szûkre szabott. "
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:22:53 10/10
(25470/120536)
Igen, az Írisz 2 öt már rövid hajjal forgatta, de vagy másfél évig nem követte senki. Neki sajna sztem nem áll jól .
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:20:49 10/10
(25469/120536)
Nagyon tudnak ezek a fiúk, és milyen jó, hogy Eunhyukot megismertük a Barefootedben,így ezek a hírek többet mondanak már..
ruca60 2014 febr. 02. - 14:18:54
(25468/120536)
Igen. Még mindig úgy fésülik, mint régen. Hátulról elõre. Ez az igazi koreais hajviselet?
Még ha rövid is, úgy fésülik.
Azt hiszem, Jang Hyuk az elsõk között volt, akik levágatták a hajukat.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:18:43 10/10
(25467/120536)
Azt hittem Junkiról videó- megnéztem volna. De majd keresek a YT-n
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:16:35 10/10
(25466/120536)
Na ez a drága is térdnadrág, és harisnya, mint Rain. Látod, mind ugyan azt csinálják.
Még jó, hogy õ is jól táncol.Ezért elnézzük nekik,)))))
ruca60 2014 febr. 02. - 14:16:14
(25465/120536)
http://www.allkpop.com/article/2014/01/super-juniors-super-show-5-dvd-charts-at-3-on-the-oricon-dvd-chart-on-day-of-its-release#axzz2s52Bn76o
Super Junior "Super Show 5 'DVD diagramok # 3 az Oricon DVD Chart napján a megjelenése
Super Junior "Super Show 5 'koncert DVD feltérképezte a # 3 Oricon DVD Chart elsõ napján a kiadás!
Az Oricon Chart január 30-án, a Super Junior koncert DVD "SUPER JUNIOR WORLD TOUR SUPER SHOW5 IN JAPAN" rangsorolják # 3 A "Napi DVD Chart".
A limitált kiadású DVD-n különlegesség a japán turné, ami volt, a közönség összesen 110.000 rajongó, és a találkozás Heechul a színpadon az elsõ alkalommal, mivel a mentesítést.
Gratulálok, Super Junior!
ruca60 2014 febr. 02. - 14:14:50
(25464/120536)
Azt hiszem nem.
Ami késik, nem múlik:)
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:14:01 10/10
(25463/120536)
Most már az ismertebbek közül vagy 5-6 nak van olyan frizurája, mint a Hyunnak.
Többek között YSY-nak is..És ez így fog folytatódni..

Elõször szokatlan, de aztán úgy lesz, mint amikor mindenki a szemébe fésülte a haját...ha jól állt neki, ha nem..
ruca60 2014 febr. 02. - 14:12:24
(25462/120536)
Lee Junki-ról még egy kép:

http://www.allkpop.com/article/2014/02/lee-jun-ki-successfully-wraps-up-his-japanese-tour#axzz2s52Bn76o
Lee Jun Ki sikeresen bebugyolálva a japán bejárja a három városban a január 27-31 !
Lee Jun Ki lerúgta a japán túra Nagyoa a 27. , és haladt a Osaka 28-án , és Yokohama 30-án , 31-én. Minden egyes három órás koncert, a színész mutatta be a meglepõ éneklés és a tánc készségek kiemeli köztük a borítóján Psy a " Gangnam Style" és Taeyang " Ringa Linga " . Õ is énekelt a szívét , hogy a dal " Kedves ", amely rangsorolt # 1 az Oricon Daily Single Chart , valamint megmutatta a dráma készítés film, és tartott egy talk .
Lee Jun Ki közös , "Mert mindannyian , Lee Jun Ki van itt. Akarok megérinteni szívét , mint egy színész, egy jó termelési legközelebb. " Válaszul a # 1 a Oricon Chart , aki megosztotta , hogy köszöni , "Olyan szürreális , és én nagyon meglepõdtem, és megérintette . Mindez köszönet mindenkinek ... Mint egy színész , meg akarom mutatni a jó termelési és cselekvés . eddig én , már volt olyan sok nehéz produkciók , de szeretném kipróbálni romantikus produkciók ... én is szeretnék a csillag a Koreában és Japánban együttmûködés produkciók , hozzájárulva a kulturális tudatosság a két ország . "
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 14:10:37 10/10
(25461/120536)
Ezt csak akartam, de nem tettem ide fel??
Hyun is üzent....
ruca60 2014 febr. 02. - 14:09:26
(25460/120536)
Hahh! Szerencsére nem a kutyusok a fontosak;)
Hyun nagyon szééép!
ruca60 2014 febr. 02. - 14:08:27
(25459/120536)
Bizony! Nem tudom, miért lett ez így! Túl nehéz volt megtartani a magyaros öltözetet?
Nekem kislány koromban volt egy magyar ruhás babám, egyik kedvencem volt:)
ruca60 2014 febr. 02. - 14:06:09
(25458/120536)
Igen, mert Hyun-nak nincs egyenesre vágva elõl, és mindenhol arányosan rövid.
Lehet, hogy frizuradivat váltás van?
A nagy minta, mindenféle szín is szokatlan, de So Ji Sub lélekben örökifjú marad?:)))

Egy Kim Soo Hyun holdújévi üzenet:
(Neki is elõre van simítva a haja.:((( A kép se túl jó...

http://www.ohkpop.com/142411/kim-soo-hyun-sends-new-year-greeting-to-chinese-fans
Január 30-án, Kim Soo Hyun hivatalos Weibo frissített, "Kim Soo Hyun, hogy üdvözölje kínai rajongók Boldog új évet, õ maga írta ezt az üzenetet", és feltöltött egy új képet.
Kim Soo Hyun látható, kezében egy papírt az üzenet: "Happy New Year" a kínai. Megmutatta édes mosollyal, amely megragadja sok nõi rajongó.
Rajongók kommentálta a képeket, "Professzor, Happy New Year", "Ez Tedd Min Joon", "Azt akarom, hogy találkozunk Kínában hamarosan", "Te, aki jött a Star igazán nagy", és így tovább.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 13:53:23 10/10
(25457/120536)
Szilvi! Még mindig a kispárndat szorongatod?
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 13:51:17 10/10
(25456/120536)
Egy jól sikerült fotoshop, a reklámban szereplõ kutyus helyett valaki oda shoppolta a saját két kutyusát..
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 13:49:40 10/10
(25455/120536)
Jó lenne, ha itt is legalább úgy õriznék a hagyományokat, mint Koreában, mert a magyarok öltözete is megérdemelné a világhírt.
ruca60 2014 febr. 02. - 13:24:41
(25454/120536)
Nagyon szép viselet a hanbok.
Nem csodálom, hogy ma is viselik.
ruca60 2014 febr. 02. - 13:22:08
(25453/120536)
Azért nézegetni jóóó:)))
ruca60 2014 febr. 02. - 13:20:35
(25452/120536)
Szép napot!
Ma vendég nélkül is jó volt a kávé!
Néha nincs az ember lánya fogadóképes formában:(
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 13:14:08 10/10
(25451/120536)
FEBRUÁR
2.
[Cikk] Kim Hyun Joong ünnepli Holdújév a sor "inspiráló Generation"
Hitel: www.dkpopnews.net

A Holdújév ezt 2014 esett január 31-én, és ez az egyik leghíresebb munkaszüneti Koreában. Azt ünnepeljük, hogy a saját családja három napig. Ugyanakkor Kim Hyun Joong szentelt azon a napon, forgatás " Inspiráló Generation ". Ahelyett, hogy ünnepli meg a családjával, õ a személyzet. Továbbá, " inspiráló Generation "még levegõt annak ellenére, hogy a szokásos késés programok emlékére ebben a szezonban.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 13:09:20 10/10
(25450/120536)
Errõl jut eszemben, hogy most az utolsó koncertjén Rainon is ilyen nadrág volt, csak feketében, s fekete harisnyanadrág volt hozzá rajta. Nekem még az is szörnyû volt, de hát lépést kellene tartanunk a divattal?

A Port most is csak forog reggel óta...
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 12:59:06 10/10
(25449/120536)
Szia! Valamelyik ürhajós tv sorozatban van hasonló frizura, ennél még a Hyuné is jobb.

A ruha meg remélhetõleg csak divatbemutatós darab, csak nem ment ez az esze ennek a szuper jó szinésznek, és szuper jó pasinak..
10/10
döncimama 2014 febr. 02. - 11:15:23 10/10
(25448/120536)
Sziasztok!
Ez aztán az öltözék: So Ji Sub !
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:14:05 10/10
(25447/120536)
Billboard bontakozik TOP 5 K-pop mûvészek nézni 2014-ben

Billboard közzétette a TOP 5 K-POP Artists to Watch 2014-ben . A lista alapja a ventilátor várakozás, YouTube véleménye és az ipar beszélni, és már egy teljesítmény. K-Town választotta az öt cselekmények, amelyek azt mutatják ígéretet az idei évre a fa ló . GOT7 (JYP legújabb fiú banda), a Super Junior-M 's Henry , YG 's WINNER , BEENZINO (a híres underground hip hop énekes ), és a Az egyetlen nõ a listán , nõi Code . írta: loveluytakyo@dkpopnews.net FORRÁS: Billboard
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:10:33 10/10
(25446/120536)
Azt is, hogy Bokjumeoni, egy kis kosarat, hogy úgy vélik, hogy tartalmazza a jó szerencsét az év, míg vasárnap 3000 won (2,77 $). Hogy megünnepeljük az év a ló, a múzeum, amely egy lovas élményt is. A látogatók képes lesz lovagolni egy póni a múzeum elsõ udvaron, és fényképeket. Más hagyományos játékok, többek között yutnori, a hagyományos koreai társasjáték, is elérhetõ lesz. Amennyiben a gyomor kezd morogni után e tevékenységek, megragad egy sikhye (a rizs ital), yugwa és yakgwa (típusai cukrozott ételek), vagy más rizs sütemény. Õk ingyen, de a menü meg fog változni naponta. A National Museum of Korea, ami Szöul Yongsan kerület, lesz a 2014 újév Fesztivál szombaton. A fesztivál indul egy szabadtéri elõadás a hagyományos hangszerek, beleértve a Bük, vagy dob, és a táncosok viselnek tigris maszkot, és más kellékek, miközben ünnepli az elkövetkezõ új év. Végén a tánc, a látogatók kezét az elõadók és a tánc egy nagy kört. Délután, a játék belül a múzeum, "A Chat egy végsõ Aficionado", mondja a történetet, hogy több lánya-in- törvény részévé váljon az egyik család. "Ez ad egy esélyt, hogy a fiatalabb és az idõsebb generációk, hogy gondold át újra, hogy mi a Holdújév ünnep szól, mert lehet, hogy különbözõ ötleteket róla", a múzeum mondta. Miatt korlátozott ülõhelyek, aki részt kíván venni kell menni theateryong.or.kr foglalni a helyet.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:10:02 10/10
(25445/120536)
Seollal ideje, hogy felfedezzük a koreai hagyományok
Forrás | 2014/02/01 | 449 views | Permalink | 2 Comments

Megosztás Reddit3.

A látogatók a National Folk Museum of Korea play yutnori, a hagyományos koreai társasjáték. Feltéve, hogy a múzeum, [JoongAng Ilbo]

A Holdújév ünnepek, vagy Seollal koreai, kick off ma. És míg Seollal jelent egy idõben a családi és a hagyomány, ez is hoz egy gazdag tevékenységek, ahol meg lehet tanulni, és részt vesznek a koreai kultúrában. Azok, akik elég bátrak a harcot a hideg idõjárás is mertem a szabadba, múzeumok, koncertek, éttermek, és a még sípályák megtapasztalni néhány hagyományos játékok és egyéb szertartásokat nem csinálom minden nap. élõ hagyomány A koreaiak, akik szeretnék megtapasztalni, hogy õseik töltötte a Holdújév, számos múzeum elkészítette all-inclusive tapasztalatokat. Egyes események is ingyenes a hagyományos ételek és italok. Nemzeti Folk Museum of Korea található Gyeongbok Palace központi Seoul, kínál 40 program annak Seollal Grand Festival, hogy a helyiek ne hagyja ki a lehetõséget, hogy megünnepeljük elején az új év. több készlet hanbok, a hagyományos koreai ruha, ingyenesen használható a fotózások. A látogatók is, hogy a vagyonukat olvasott - a szokás, hogy a koreaiak évszázadokon át mûveltek - ingyen. Azok, akik szeretnének egy emlék, hogy haza lehet kérni a kalligráfus, hogy írjon le néhány sóvárgó szót papírra.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:08:47 10/10
(25444/120536)
Herrera is szerepelt nõi modellek visel gat, széles karimájú kalapot egy feltörekvõ központ általában viselt konfuciánus tudósok az Joseon idõszakban. másik nyugati tervezõ, aki állított ihletet hanbok a belga Dries van Noten, aki egykor le a The New York Times mint "az egyik a divat egyik agyi tervezõk". Mert az õ 2012 Paris Collection, van Noten bejegyzett nyomatok találtak az újságban gallér a jeogori. õ varázsa jeogori vezetett egyedülálló együttmûködés koreai hanbok designer Kim Hye-hamarosan, akinek kiterjedt kutatás a felsõ hanbok ruha vezetett rá szerzõi a Foglalja le Beautiful Jeogori (2011), amely nyomon követi a fejlõdését a jeogori több mint 600 éve. Van Noten szerepelt több jeogori terveket és mintákat talált Kim könyvében a saját gyûjtemény.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:07:14 10/10
(25443/120536)
A Hanbok (balra) tervezõ Lee Young-hee, a Korea-Törökország Hagyományos Fashion Show Isztambulban szeptember 11-én 2013-ban. A 2011-es tavaszi kollekció tervezõje Carolina Herrera mintájára alatt Fashion Week New Yorkban szeptember 13-án, 2010.

Hanbok hódítja globális divat kifutópályák

A szépség hanbok is elismerte a futópálya a világ legelismertebb divatbemutatókon. Mivel az 1990-es években, a koreai divattervezõ már rányomta bélyegét a nyugati divat világ hanbok ihletésû gyûjtemények. 1996, Lee Young Hee, az egyik legelismertebb hanbok tervezõk, elkápráztatta a párizsi divatvilág vele kiállítás "Hanbok: ruha a szél ", a Musée de l'Orangerie. Lee volt az elsõ koreai tervezõ, hogy a munkáit szerepelt francia tisztelt pret-a-porter kollekció. Az õ gyûjtemények jellemzõ hanbok igazított modern érzékenységét, hogy nyúlik határait a képzelet. Lee hanbok gyûjtemények gyakran le, mint merész és kísérletezõ. Sõt, néhány lány nõi hanbok megszüntette jeogori, és volt Chima illik a nyugati ruhát. vezetõ francia média felfigyelt Lee gyûjtemények, és a Le Monde dicsérte a zökkenõmentes módját hanbok drapériát az emberi fizikum a sima, áramló vonalak míg megtartja elegáns és kifinomult viselkedése. szépsége hanbok szintén nem maradt észrevétlen a szemében a nyugati divattervezõk, akik azért jöttek, hogy ihletet merítsen a több évszázados hagyományos koreai viselet.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:06:05 10/10
(25442/120536)
különleges alkalomra. Egy tiszteletbeli vacsorára, hogy jelölje meg a 60. évfordulója a koreai-amerikai szövetség a Smithsonian Múzeumban Washington, DC, President Park viselt kobalt színû Chima és bézs jeogori a bonyolult hímzéssel. Szerint Kim Younsuk, tervezõ elnök Park hanbok, a színek, az elnök hanbok gondosan lettek kiválasztva véve a sok amerikai veteránok a koreai háború, aki volt jelen. A kobalt szín jelképezi a koreai ég és a bonyolult hímzés díszített virágok és a fák jelezte a jólét és a kulturális finomítása Korea ma. vége felé az õ látogatása, President Park utazott Los Angeles, amelyet hagyományosan kedvelt célpontja a koreai bevándorlók . A találkozó koreai emigránsok, viselt rózsaszín hanbok. Egy interjúban egy újság van, Kim azt mondta volna, hogy erõsítik az anyai melegség és nõies kegyelem az ország elsõ nõi elnöke.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:05:34 10/10
(25441/120536)
legszegényebb ország a világon az 1960-as években, hogy az egyik a leggazdagabb ma. Yuk inkább viselni hanbok helyett nyugati ruhák. Ez instilled egyfajta büszkeség és a bizalom között, koreaiak, akik küzdenek, hogy húzza magukat a pusztítás és nyomor a tragikus koreai háború (1950-1953) és a brutális gyarmati uralom Japán (1910-1945). Széles körben ismert, az õ szerény életmód és tartózkodás a luxus, Yuk volt féktelen neki gondot és odaadással, hogy a megélhetést, a köznép, rendszeresen fizet látogatás a szegény és beteg. Ma még a leghûségesebb politikai ellenfelei President Park nyíltan kifejezni csodálattal és tisztelettel az anyja. President Park rekindled az emberek vágyat az ilyen jóindulatú vezetõi, amikor úgy döntött, hogy viseljen hanbok kulcsfontosságú utáni beiktatása szertartások 2013. Õ felvette a piros durumagi, vagy a külsõ réteg, és egy kék Chima a goodwill ünnepségen került sor perccel azután, hogy a beiktatási beszédében. A szimbolizmus a szín kombináció nem maradt észrevétlen: a vörös és kék színben, megtalálható a koreai nemzeti zászló, történelmileg képviselte a harmóniát az ellentétek. Sok volt neki ruhát, mint a jogalap egység között a koreai nép. President Park is káprázatos a globális színtéren vele hanbok, egy olyan politika, amely azért jött, hogy az úgynevezett "hanbok diplomácia". Az õ hivatalos látogatást az Egyesült Államok és Kína, õ felvette több fajta hanbok, mindegyik megrakott különbözõ szimbolizmus és a jelentés, hogy jelölje meg a különleges alkalomra.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:04:54 10/10
(25440/120536)
Mi a leginkább megdöbbentõ a hanbok az a mód, ahogyan a forma és kialakítás maradt fenn, annak ellenére, hogy az idõ eltelt kétezer év. Míg az egyéni stílusú és sajátos hossza is változásokon mentek keresztül az évek során, az alapvetõ megjelenése hanbok maradt ép. A nézte Goguryeo idõszakban falfestmények bõl a negyedik században az egyik megjelenik egy hátborzongató hasonlóságot a hanbok hogy kopott utcáin modern Szöulban. Ez a figyelemre méltó megõrzése hanbok, amely egy ablak a gazdag kulturális örökség, a koreai emberek. Bár hanbok népszerû kopott ma különleges alkalmakra, mint esküvõk, születésnapok, van megújult érdeklõdés a modern koreaiak viselt hanbok, mint a mindennapi viselet, mint ahogy õseik egykor. Az ébredés már megérintette le-Korea elsõ nõi államfõje, President Park Geun-Hye. Hanbok diplomácia Mivel választották 2012 decemberében, President Park Geunhye meglepte a világot, és a koreai nép, vele állhatatos odaadással visel hanbok on hivatalos alkalmakkor. Az õ odaadás hanbok nyúlik vissza a hatások anyja, Yuk Young-soo, aki, az õ szerepe, mint first lady, felügyelte Korea csodás gazdasági növekedése az, hogy az egyik
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 10:04:28 10/10
(25439/120536)
Hanbok megtestesíti régi filozófiák
Forrás | 2014/02/01 | 498 views | Permalink | 4 Comments

Megosztás Reddit5

A hagyományos Hanbok még mindig viselt különleges alkalmakkor ma.

Talán nincs is más tárgy, amely rávilágít a gazdagságát koreai kulturális örökség, valamint a hagyományos koreai viselet, az úgynevezett hanbok. Míg az eredete hanbok vezethetõ vissza, évezredek etnikai eredetét a koreai nép, a történelmi feljegyzések formájában falfestmények festett a korai idõszakban a Goguryeo Királyság (37 BC-AD 668), azt mutatják, hogy a koreaiak kezdtek viselni egy modern formájában hanbok már a negyedik században az alapvetõ tervezési hanbok áll twopieces, egy felsõ és egy alsó ruhadarab. A felsõruha, az jeogori, egy bolero blúz-szerû kabátot viselte a nõk és a férfiak. Az alsó ruházat, a nõk viselnek Chima, egy teljes értékû szoknya, amely eléri múlt a boka, és a férfiak viselnek Baji, a két tágas nadrág. Ezen felül az alapvetõ ruhák, sokféle tartozék és felsõruházati lehet viselni a különbözõ évszakokban és különbözõ alkalmakkor.
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 09:56:52 10/10
(25438/120536)
Koreai színész Kim Woo Bin végre megerõsítette, hogy õ csillag a film technikusok , mint a jövõ a munka után örökösök . Nyilatkozata szerint a tisztviselõk a Kim Woo Bin hivatal január 27-én, a színész a közelmúltban úgy döntött, hogy csillag a technikusok , és õ válogatás a részleteket most. A film produkciós vállalat Trinity Entertainment, ami szintén Friend 2 fõszereplõje Kim Woo Bin. Ez feltételezi, hogy Kim Woo Bin választotta ezt a filmet, hogy maradjon hû a produkciós cég
10/10
Jyj3 2014 febr. 02. - 09:52:01 10/10
(25437/120536)
http://www.youtube.com/watch?v=hDRTB5LcqeI#t=1

Nézd Lee Min Ho énekelni kínai holdújév gála