Téma: Igazgyöngy

9/10
gabus53 2014 júl. 12. - 23:11:11 9/10
(1414/2414)
Érsekvári!
Privi üzeneted érkezett!
9/10
Érsekvári 2014 júl. 12. - 20:35:56 9/10 Előzmény gabus53
(1413/2414)
Szia Gabus !
Írtam privátba levelet .
10/10
feketeagi 2014 júl. 12. - 19:08:24 10/10
(1412/2414)
A tegnapi részbõl kiderült, hogy Gyöngy már többször elakart költözi külön házba, de Mehmet mindig nemet mondott, ez nekem új infó volt.
9/10
gabus53 2014 júl. 12. - 10:54:38 9/10
(1411/2414)
Igen, azt el is felejtettem írni, hogy idõközben találtam hozzá angol feliratot, úgyhogy lehet, hogy azért még egyszer megnézem.
Szép napot.
malvinkicska 2014 júl. 12. - 09:35:03
(1410/2414)
Érsekvári ezek ott tartanak nekünk be ahol tudnak, teljesen nem értem a mûsorszerkesztésüket, én akkor láttam T SZ-et mikor még nem volt gépem, nem tudtam véleményt írni, mostanában belenézek nosztalgiázok. A mit az Igazgyöngy kezdési idõponttal is követnek a vicc határán van, aztán még a Fecabookot is letiltották nem tudom miért.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 11. - 22:56:41 9/10
(1409/2414)
Láttad a szuper tv2 a TSz sorozatot milyen idõpontra tette ? Teljesen megõrült mindegyik csatorna éjjeli bagolynak gondolják a nézõket. Hétfõtöl ilyen idõpontok : 0:25 0:45 1:20 nem sok rész van hátra , de akkor is agyrém !!!
9/10
gabus53 2014 júl. 11. - 22:56:05 9/10
(1408/2414)
Szia Érsekvári!
Természetesen mindegyik sorozatot nézem (Igazgyöngy, Szulejmán, Tiltott szerelem), és hát azért más fórumokon is találkozom a neveddel, csak én elég ritkán szólok hozzá, inkább csak olvasgatok.
A Pillangó álmát is megnéztem még azután, hogy utoljára leveleztünk, nagyon szép film, annak ellenére, hogy ugyebár nem értek törökül. Szerintem nagyon jó színész lesz a Kivancból, mert jól tud azonosulni a karakterrel, még annak árán is, hogy esetleg hízni, v. fogyni kell a szerep kedvéért.
Most a Küzey Güney-t próbálom megnézni, már 3 részt láttam, aztán már csak a Karadayi marad.

Egyébként amit valamelyik nap is írtál, hogy elszállt vele a ló, nagyon sajnálom, remélem, csak átmeneti állapot, nem lenne jó, ha elveszne a süllyesztõben.
Valahol viszont érthetõ, nagyon sokat dolgozik, sikeres, rajonganak érte, és már ahogy olvasgatom, nemcsak Törökországban.
Ezt a török újságot pedig majd megnézem.

Kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok.
9/10
offtopic
Érsekvári 2014 júl. 11. - 21:36:39 9/10
(1407/2414)
Üdv Gabus53 !
Mostanában nem látlak egyik forum oldalon sem .
Nézed még a Gyöngyöt ? A szulejmánt ?
Sikerült a Kivánc Pillangó álmát megnézned , ha igen mi a véleményed ?
Mostanában privát kicsit elszaladt vele a ló .... Amerikába utazott repülõn és állitólag italosan balhézott . Sokat keres meg a sztárság a fejébe szállt úgylátszik . Van egy török ujság/magazin Gecce ott vannak mindig hírek meg képek a török színészekrõl , most mindenki nyaral arrol számol be. Sorozatokról is lehet olvasni , ha érdekel.
Ott van mindjárt fordíto rákattintok és így böngészek a semminél több . Ha tudsz valami újdonságot érdeklödve várom . Üdvözöllek .
10/10
feketeagi 2014 júl. 11. - 20:53:29 10/10
(1406/2414)
Szerintem az öltözködése a lelkivilágát tükrözheti (szerintem így gondolkodhatnak a forgatókönyv írók) , ha bajom van én sem szeretek kiöltözni
10/10
feketeagi 2014 júl. 11. - 20:51:10 10/10
(1405/2414)
Szerintem Gyöngynek joga van a cégnél dolgozni, hisz a saját cégét eladta, hogy megmentse a családi céget. Mehmet bérli a házat nem megvette, Gyöngynek nem sok választása volt, nem akart Pinárék nyakán maradni, eltartani pedig saját magát akarja, mert õ saját maga akarja fizetni a ház költségeit.
gyöngy most nagyon határozott és az a baj, hogy senki nem fogadja meg a nagyapa tanácsát, hogy hagyják Gyöngyöt békén, pedig ezt kéne még Onur is ezt tanácsolja. Ha békén hagynák rájönne õ is, hogy már pedig neki Mehmet kell.
spoiler
amikor már tényleg békén hagyja Mehmet akkor tényleg rá fog jönni, csak szerintem már akkor lehet hogy úgy érzi, hogy késõ, Mehmet már akkor a barátaival szórakozik, próbálja jól érzi magát, ekkor jön a válás....
spoiler vége
malvinkicska 2014 júl. 11. - 19:34:47
(1404/2414)
Mankos azt megfigyeltem én is mióta elhagyta M-t nem úgy öltözik mikor a házat voltak nézni mi egy cipõ volta lábán. A mikor megjelent dolgozni akkor már az volt mint azelõtt az öltözete, azt is láttam a gyerek szobában a falon a képeken angyalkák voltak, szóval ezek sokszor figyelnek dolgokra. A T Sz-be az este volt az eljegyzése, Kivancnak Ezel hasonlít kicsit Gy-re.
sorozatkedvelõ 2014 júl. 11. - 18:16:09
(1403/2414)
Nihan akciózik még Mehmettel,vagy ez a szál már elhal? Fikri vajon mikor jön rá,hogy Dilruba az õ pénzébõl teszi rendbe a saját családja pénzügyeit.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 17:47:10 9/10
(1402/2414)
Mehmetnek még mindig túl nagy a mellénye, meg az egója, ráfér még némi leckéztetés. Csak dolgozzon meg azért, amire fáj a foga.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 16:42:03 9/10
(1401/2414)
Érdekes a Sadoglu család anyagi helyzete. Nemrég még a cég annyira csõdben volt, hogy már a villa eladását tervezték, Seref egy háromszobás lakásról vizionált. A céget Gyöngy varrodájának és divatáru úzletének az eladása mentette meg.
Most meg nem gond Fikri papának egy vagyont átutalni Dilruba lányának, Mehmet meg emeletes, úszómedencés házat vásáról Gyöngynek, azt drága, antik bútorokkal rendezi be. Bõrgarnitúra az irodába is, stb. És még Nihánt is képes lenne anyagilag támogatni, minden nehézség nélkül.
malvinkicska 2014 júl. 11. - 15:34:03
(1400/2414)
Nihan mikor munkát kereset csak ez az egy volt található akkor is, már nem meglepõ, hogy a feleség aki eddig sikeres volt most õt alkalmazza. Mehmet nem akar válni csak esetleg Gy, de abban se vagyok biztos ahogy fogdosta a képeket és sóhajtozott, ki tudja mi jár a fejébe, mert szereti, most nagyon megsértõdött, lehet belõle késõbb még , hogy összejönnek. A sorozatokban semmi sem biztos, igaz napjainkban is volt olyan ismerõsöm egy férfihez kétszer ment feleségül.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 14:00:36 9/10
(1399/2414)
Nem tudom, hogy Mehmet milyen állást adott Gyöngynek, de akkora és olyan gyönyörûen berendezett irodát kapott, meggypiros bõrfotelekkel, hogy nálunk az igazgatónak nem volt olyan. Ilker és Nihán is egy kutya közönséges irodában dolgoztak ketten együtt, Gyönynek meg egy luxusiroda jár.
Nem hiszem, hogy jóra fog vezetni, hogy Mehmet lesz a fõnöke és a közvetlen közelében lesz napszámra. Vajon miért nem az Isztambul túlsó felében lévõ részlegüknél kapott munkát? Nihánnál sem jött be ez az együttdolgozás. Ha Gyöngy nem akar kibékülni, kilátásban a mindennapi civakodás.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 11. - 11:42:58 9/10
(1398/2414)
Bejött a sejtésem visszautasította Gyöngy az összeköltözést . Mehmet azt gondolta lapozunk egyett és minden oké.
Gy-nek idõre és függetlenségre van szüksége , hogy a folytatásra megfelelõ döntést tudjon hozni . Gyöngy már óvatos és bizalmatlan M-tel kapcsolatban. Õ viszont céltudatos határozott nõ aki átlátja a helyzetet és nem hamarkod el semmit . Mehmetnek sokat kell majd pedáloznia és bizonyítania , hogy visszanyerje Gyöngy bizalmát szerelmét.
Seref ahogy kiteszi a lábát Dilruba rendezkedni akar , ilyenkor nincs vetélytársa . Az inasa egy s...fej semmit nem akar csinálni csak dirigál kritizál és vágja a pofákat . Seref igazán helyre tehetné már õket .
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 08:49:55 9/10
(1397/2414)
Az öreg Fikri tényleg mondhatná Dilrubának, hogy szivecském, megreformáltad a konyhát, bevezettél néhány új ételt, új szokást, elhelyeztél pár új dísztárgyat, oké, rendben van. De én nem akarok ennél nagyobb változásokat, úgyhogy hagyd békén a nappalit. meg a többi helyiségeket is. És hagyd rá a háztartás kézbetartását Serefre, eddig is jól megoldotta, te csak pihengessél velem szívecském. nem a mi dolgunk már a világ irányítása, hagyjuk ezt a fiatalabbakra. Nem értem, miért nem tudja, nem meri leinteni az új feleségét, M Fikri eddig is beleszólt mindenki életébe, tanácsokat adott, ultimátumokat szabott, stb. Hát mi a fenének akarna õ szellõs modern bútorokat a nappalijába a megszokott antik bútorok helyett?

Egyébként hová lett az a szobalány Seher, vagy minek is hívták, aki mindig az ajtót nyitogatta, meg kávét, teát hozott Seref kívánságára? Én már jó ideje nem látom ezt a nõt.
malvinkicska 2014 júl. 11. - 08:34:38
(1396/2414)
A Viasat hamar felrakta láttam a mai részt, nagyon jól alakítják az aggódó szerelmes párt, mikor beszélnek egymással azok a tekintetek nagyokat nyelnek, szóval nehéz helyzetben vannak. Õszintén most mind a kettõt sajnálom, mikor egyik mondja az érveit az is igaz, mikor a másik az is de az élet már csak ilyen tartogat, az emberek számára meglepetéseket. A békülés még mostanság nem igen történik meg nem úgy áll a helyzet. Seref valóban nagyon megváltozott sok arcát mutatta már eddig is, az öreg kezd szenilis lenni mindent megenged annak a vén satrafának.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:45:00 9/10
(1395/2414)
Már kezdem sajnálni. Seref egy áldott jó lélek Dilrubához képest.....
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:37:08 9/10
(1394/2414)
Birtam Gyöngy arckifejezését, el akart költözni a Házból, és a Ház utána jött, Seref személyében...

Dilruba meg rögtön kihasználja, hogy Seref kihúzza a lábát, már át is akarja rendezni a házat. Szegény Seref, rá sem fog ismerni, ha hazamegy....
malvinkicska 2014 júl. 11. - 07:35:19
(1393/2414)
A mai részbõl még5-pet sem láttam sajnos nem volt jel az adón, mikor felrakják csak akkor tudom megnézni hála neked Napraforgo részletesen leírtad. a vége újra nyitva maradt kérdés, mivel Gy csak munkakapcsolatot akar M-el.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:30:06 9/10
(1392/2414)
Úgy nézem, Pinárék is új házba költöztek. Madárcsipogós csengõjük van (ez nem volt, amikor Onur éjszaka hazajött a külföldi kiküldetésébõl), megtöbb szobájuk is van, hogy csak úgy be tudják fogadni gyöngyöt.

Seref megtudja, hogy Gyöngy új házba költözik Angyallal. méltatlankodik, mehmetet kéri, tiltsa meg a feleségének! nem viheti el tõle csak úgy az unokáját! Ki fog rá vigyázni, ha gyöngy dolgozik?
Gy beköltözik, már alkalmazott szolgálja föl neki a kávéját. M meg csak bámulja a fényképüket az üres szobájukban.
Egy nap Orhán állít be Gy-höz két táskával. gy azt hiszi Mehmeté, már küldené is vissza. de megjelenik seref, õ költözik be, nem hagyhatja, hogy az unokájára egy dadus vigyázzon!
Dilruba fikri engedélyét kéri, hogy átrendezhesse a nappalit. Fikri a régi szép, értékes bútorokat sajnáálja, de Dilruba meggyõzi, õk új életet kezdtek, ahhoz új bútorok dukálnak!
Gy jelentkezik a cégnél munkára. Megkapja az irodáját, ami nagyon szép. teli van a M által odahordatott rengeteg virággal, az íróasztalánmeg a hármukról készített családi fotó. Gy. sóhajtozik, mennyire belefáradtam...
Bemegy M irodájába: most játszadozni fogunk, vagy dolgozni? Ne légy ilyen makacs, kéri Mehmet, de gyöngy kifordul az irodájából.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 07:15:56 9/10
(1391/2414)
Gy visszautasítja M ajánlatát, hiába gyõzködi a férfi, nekem csak ti vagytok a fontosak, hármasban milyen szépen élhetnénk. Gy nem magyarázkodik, egyszerûen elmegy. A ház elõtt taxiba úl. M követi, majd megállásra kényszeríti a taxit. M megint próbálkozik, Gy mindig saját otthon szeretett volna. de Gy azt mondja elkésett az ajánlatával, nem most akarja, amikor már minden elmérgesedett.
Váratlanul beállít két vidéki rokon, Rukiyét keresik. Seref döbbenten nyit nekik ajtót. Rukiyét és Orhánt is meglepi a két váratlan látogató. Nem tudják, miért jöttek, mit akarnak.
Pinár faggatja Gyöngyöt, miért nem fogadja el Mehmet ajánlatát.
Mehmet bemegy az irodájába. Jön Gy és bejelenti, elfogadja M állásajánlatát. A házat is megnézné. M nagyon örül. Odaadja a kulcsokat. Mikor fogunk beköltözni? Te nem, mondja Gy. Csak én és a lányunk. M. csak hápog, hogy képzeli? De Gy határozott, elutasítja.
Seref bánatos, hogy Gy elvitte a kisunokáját. Szerencsére Bahar kisfia ottvan, akivel szeret játszani. A család idõt akar adni Gy-nek, most békén hagyják, bár Seref mondogatja, hogy lépniük kellene.
Nagyapa beszélni akar M-tel. Mit sikerült megbeszélnetek? m. elmondja munkát ajánlott a nõnek, és házat is keresett neki. Gy az állást elfogadta, de a házba csak õ költözik a kislányával. M nem tudja, mit tegyen. Nagyapa, beszélj vele, de Fikri elutasítja, hagyd õket békén. Legalábbis tegyen úgy, mintha...
Az afyoni rokonok meccset néznek, tökmagot rágnak és Rukiyét faggatják, mennyire élnek jól. Pénzt akarnak kérni tõlük, de elhárítják, nekik sincs, a gyerek mûtétjét nyögik. Talán Orhán apja beszélt nekik a nyereményükrõl. Sebaj, mindent letagadnak majd.
M látogatóba megy Pinárékhoz, Gyöngyhöz. Sajnálkozik, hogy a lánya nélküle fog felnõni. De beleegyezik, hogy Gy beköltözzön a házba nélküle. gGy a feltételeit sorolja: ha M meg akarja látogatni õket, elõre be kell jelentkeznie, nem állíthat be csak úgy, amikor eszébe jut. És a ház költségeit is Gy. akarja állni. Mehmet mindenbe beleegyezik.
Rukiye és Orhán beszélgetnek, hogy a rokonok az anyagi helyzetükrõl faggatták õket, elhatározzák, nem mondanak nekik semmit.
Mehmet elbúcsúzik Angyaltól, majd elmegy. Másnap M elviszi Gy-t a házhoz, amit vett és megmutatja. szépen berendezett emeletes ház, antik bútorokkal, medence a kertben, stb.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 06:14:34 9/10
(1390/2414)
Mehmet, ahogy odaáll a tükör elé - öntelten, magabiztosan... aztán kicsit összeesik, szenvedõ képet vág és azt kérdi: miért, miért, miért??? Vagyis még csak nem is érti, miért hagyta el Gyöngy. Elvégre õ ártatlan, mint a bárány! Dühében jól belebokszol a tükörbe.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 06:10:30 9/10
(1389/2414)
Ne a mûsorújságban nézd, hanem itt, a port.hu napi mûsoránál, meg itt alul, ahol 2 hétre elõre jelzi a kezdési idõpontokat. Még a teletext is pontosabb, mint az egy-két héttel elõbb nyomtatott Tv mûsorújság.
9/10
napraforgó 2014 júl. 11. - 06:01:04 9/10
(1388/2414)
Nem értem, hogy Gyöngy, amikor elhagyta a villát, miért taxival ment neki a nagyhvilágnak, miért nem a saját kocsijával? akkor most sem kellett volna Mehmet felajánlását elfogadni a hazaúthoz. Ott volt neki a saját kis libaf*s zöld autója, azzal mi lett?
Én, ha el akarnék menni valahová, pláne ha úticélt még nem is tudom, inkább a saját kocsimmal mennék, mint mindenféle istentudja milyen jármûvekkel.
offtopic
ildimix 2014 júl. 11. - 05:59:09
(1387/2414)
Nagyon sajnáltam Rukiét, hogy csalók áldozatává vált. Pedig mennyire beleélte magát abba, hogy végre saját háza van. Jól kitalálta kiadja bérbe, de sajnos ez nem jött össze.

Mehmedbõl már kezd elegem lenni mindig azután pedálozik akit nem tud elérni. Amikor Gyöngy megbocsájt neki Nihanhoz szalad vagy fordítva szóval már nagyon kezd unszinpatikussá válni. Jól mondta neki Gyöngy 1 öntelt alak csak a saját érdekeit nézi.
10/10
édesmaya 2014 júl. 11. - 05:56:13 10/10
(1386/2414)
Sziasztok, jó reggelt!

Még mindig nem kezdõdik a film, pedig a tv újságban 5,50 van írva kezdésnek!
A facebook-on a Viasat 3 nagy zûrt csinált az Igazgyöngy oldal kezelõjével!
Na végre kezdõdik - a tegnapi rész ismétlése.
khajni87 2014 júl. 10. - 20:58:23
(1385/2414)
Ténleg nem , azt nagyon birtam amikor jött el Nihántól és a kocsiban nagyon elégedett volt magával hogy tduta õ nem történt semmi....HÜLYE IDIÓTA és tapintatlan is.....
Az én értelmezésemben ha valakivel együtt vagyok akkor nem gondolok az exemre, nem hivom az exemet-nem találkozok az exemmel-nem mászok a szájába az exemnek-sem máshova.....vagyis amig elkötelezett vagyok a páromnak akit ugye én választottam ( mert a második esküvõt nem a nagypapa kényszeritette ki) akkor semmi exteló-tali-smaci-tapi....nekem semmi nem fér bele, ezt elvárom a páromtól aki engem választott és õ is elvárhatja ugyanezt mert õt választottam....
Ha valaki másra fogok vágyni akkor korrekt egyenes módon közlöm ezt a párommal már csak tiszteletbõl is, és csak azután leszek mással, mert magamat, az expáromat és a kapcsolatot is tisztelem.
Mehmet szép hogy igyekszik de szerintem is elkésett vele, korábban kellett volna kapcsolni hogy kezd rossz lenni a helyzet és nem éppen Gyöngy hibájából....

Megcsalás ahogy a cool-túra film értelmezi: A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minõsül megcsalásnak, ha különbözõ az irányítószámotok. Nem minõsül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minõsül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást.

Lehet hogy Mehmetfalván a beállt állapotban elkövetett smárolás az exxel nem számit annak és hát lehet hogy még az irányitószáma is más NIhánnak :D
10/10
feketeagi 2014 júl. 10. - 15:42:09 10/10
(1384/2414)
Szerintem õ már döntött, õ válni akar!
9/10
Érsekvári 2014 júl. 10. - 14:24:40 9/10
(1383/2414)
Elnézést valamit elszúrtam , hogy ekkora lepedõ lett !
9/10
Érsekvári 2014 júl. 10. - 14:21:23 9/10
(1382/2414)
Ez a rész kicsit drámai volt .
Mehmet lassan kezdi felfogni Gyöngy döntése végleges . Nehezen törõdik bele , de elõbb kellett volna gondolkodnia . hogy miket tesz a feleségével. Eleinte sokszor elnézett megbocsájtott Mehmetnek , de aztán csalódott , belefásult ebbe a kettõs történetbe.
Most mindenki az egész család tanácstalan szomorkodik a fiatalok miatt.
Nihán Ilkerrel elköltözik talán , de hiszem ha látom , hirtelen túl gyors lett a tempó.
Vajon Gyöngy mit lép az ajánlatra - új élet hármasban , új lakás...hát nem is tudom , csak tippelek : elutasítja .
10/10
feketeagi 2014 júl. 10. - 13:55:22 10/10
(1381/2414)
Ezt nem hiszem el, jövõhét pénteken 5.15-kor kezdõdik a film, ki fogja nézni?

Nekem nagyon úgy jön le, hogy Gyöngy végsõ elhatározásra jutott és válni akar, õ már nem akar semmit Mehmettõl!
malvinkicska 2014 júl. 10. - 08:52:22
(1380/2414)
Mehmet most kap abból a sok rosszból amit õ tett Gy-vel sok idõn keresztül, nagyon okosan teszi leckézteti érdemli. A nagyapa is megszidta õ nem erre nevelte, nagyon felháborította az N-dolog, Seref is kiakadt, a szeme fénye mit csinált.Az N elköltözését nagyon várom ha megteszi, talán az is egy megoldás lenne. A lakás kulcsot vajon elfogadja e Gy M-tõl, meg az állást. Onur sajnálja a fiatalokat két házasság megy tönkre szemük elõtt, és õ ezt nem szeretné. Itt nap, mint nap van miért várni a soros epizódokat történek dolgok.
9/10
napraforgó 2014 júl. 10. - 07:30:52 9/10
(1379/2414)
M megint az ablakban ül és iszik. Gy Pináréknál üldögél, a kislányával foglalkozik és ábrándozik.
Nihán elmondja a nõvérének, hogy új életet kezd Ilkerrel. Rüya fél, hogy Mehmet hatására megint meggondolja magát. De N azt mondja, nem fogja.
M a cégnél a családi értekezleten közli, hogy aza a terve, hogy Gyöngyöt nevezi ki a textilrészleg új igazgatójának. Bahar és Onur lelkesedik az ötletért. De vajon a nõ elfogadja-e az állást.
Bejön Nihán a céghez és közli a döntését M-tel. De nem akarja elszakítani a fiától. Bármikor eljöhet meglátogatni és majd õ is elhozza Isztambulba. Ha nagyobb lesz, hetekre is elviheti a fiát. Maajd Gy iránt érdeklõdik. M közli, vége a házasságának. N sajnálja.
Nihán látogatóba megy Pinárhoz, aki meglepõdik. Gy a szemét forgatja, majd magukra akarja hagyni õket. Nihán elmondja neki, hogy is történtek a dolgok közöttük. Azt mondja, õ félreáll, feleségül megy Ilkerhez és Izmírbe költöznek. Gy azt mondja, fölösleges magyarázkodnia.
Mehmet valami régiségboltban bútorokat vásárolgat. Majd elmegy a húgához. Meglepõdik, hogy Gy-t is ott találja. De beszélni akar a nõvel. Aztán munkát ajánl neki a cégnél. Elmondja kivett a nõnek egy házat, amit be is bútorozott. Egy külön házban boldogok lehetnének õk hárman. Na gyöngy, mit mondasz?
9/10
napraforgó 2014 júl. 10. - 07:11:54 9/10
(1378/2414)
Gyöngy másnap távozni akar a szállodábaó. Vajon hová akar menni a zuhogó esõben és miért olyan sürgõs? Mehmet fölajánlja, hogy elviszi, de Gy nem akarja. de a második kísérletre csak elfogadja. Gy a házhoz akar menni.
Onur bemegy Bahar irodájába, arra biztatja a nõt, vegyen ki pár nap szabit. Bahar nem akarja, hiszen Mehmet sincs itt.
Rukiye szomorkodik a félresikerült házvásárlás miatt. Az új inas meg kárörvend. Ekkor Orhán apja jön látogatóba. Rukiye megköszöni neki, hogy segített a kislányuknak. A nagypapa közli, õ csak imádkozott az unokájáért, mást nem tett.
M és Gy együtt érkezik haza, a családtagok örülnek, kibékültek, találgatják. de Gy közli, nem békültek ki, a házasságuk menthetetlen. Mehmetet faggatják, aki elmondja, Gy azt hiszi viszonya van Nihánnal. Mindenki megdöbben, de Mehmet szabadkozik, nem igaz.
Gy Pinárt kéri, néhány napig hadd maradjon náluk a kislányával. P csitítgatja, de Gy kifakad, már elfogyott a türelme.
Fikri fölszólítja M-t hozza rendbe a házasságát, vagy megvonja tõle az áldását! Gy Mehmet tiltakozása ellenére újra elmegy a gyerekével. Pinár vele megy a taxival. Seref kétségbeesetten szalad utána, a nagyapa és Dilruba is szomorúan nézik. Mehmet meg csak ordítozik utánuk: Gyöngy, gyöngy!
Rukiye apósa közli, nem õ adta a pénzt a kislányuk operációjára, ahogy a lány hiszi.
Gy kiszáll a taxiból, hazaküldi Pinárt a lányával. M szomorúan bámulja magát a tükörben és kérdezgeti: miért tetted ezt velem? Aztán eltöri a tükrõt. Anyukája aggódva szalad be, kisfiam, miért tetted ezt?
Orhán a rendõrségre megy, hogy feljelentse a ház eladóját. Rukiye felelõsségre vopnja a férjét, miért hazudott neki. Orhán elmondja neki, hogy a pénzt találta. R dícséri a férjét, milyen rendes.
Gy felkeresi a régi munkahelyét. Beszél Edával és érdeklõdik, hogy mennek a dolgok.
Bahar e-mailt ír a férjének, amiben megírja érzéseit, és azt, hogy mennyire hiányzik neki.
Pinár és Orhán beszélgetnek a történtekrõl. Két házasság is összeomlott a szemük láttára. Pinárnak sok a 3 gyerek.
onur meglátogatja Mehmetet, most az bámul ki a szoba ablakán a tengerre. M. szomorúan meséli, vége a házasságának. Onur tanácsokkal látja el. Onur az mondja hagyjon gy-nek idõt, és támogassa, hogy új életet kezdhessen. A távolság majd újra összehozza õket, hiszen köztük még nincs vége mindennek.
Szelimmel bevásárolni megy Bahar, egy ismerõs nõ kárörvend, a férje elhagyta. ekkor odalép Szelim, most a nõ azt hiszi, rögtön talált új pasit.
Ilker újra megkéri Nihán kezét, aki igent mond. bejön a nõvér, mi folyik itt? Ilker közli, a cégének Izmírben is van kirendeltsége, áthelyezteti magát. a nõk nagyon örülnek.
Éjjel Fikri forgolódik, nem tud aludnia a gyerekek miatt. Kimegy levegõzni. Serefet a teraszon találja, ott sírdogál. együtt búslakodnak, vígasztalják egymást.
9/10
napraforgó 2014 júl. 10. - 05:26:32 9/10
(1377/2414)
Én nem a megcsalás fogalmát boncolgattam - annak idején Clinton elnök az orális aktusokat Monica Lewinskyvel nem tartotta szexuális aktusnak, és pláne megcsalásnak - szóval lehet boncolgatni, hogy csak a közösülés, vagy már egy csók is megcsalás-e, vagy akár azt rágondolással, gondolatban, megkívánással is el lehet követetni.
Nem ez volt a lényege a hsz-emnek, hanem az, hogy Mehmetnek nincs bûntudata, nem bánt meg semmit. Azt hiszi, hogy mivel nem feküdt le az exével, akkor minden rendben is van.

Azért az életben hallunk, látunk, olvasunk számtalan olyan történetet, ahol egyik, vagy másik fél megcsalta a másikat, aztán meg mégis kibékültek, megbocsátottak a másiknak. De ezekben az esetekben a hûtlen fél nyilván megbánta a hûtlenséget és felszámolta az elõzõ kapcsolatát.

Itt is azt kellene csinálni Mehmetnek - amit többen osztanak is - hogy a lehetõ legszûkebbre korlátozza a kapcsolatát Nihánnal, lehetõleg csak a gyerek láthatása, nevelés érdekében találkozzanak (azt se négyszemközt a lakásban, ha lehet), ne õ legyen újra, vagy megint a legjobb barát, akivel megbeszél mindent, akihez futkoz, ha baja van. Szerintem a házastársnak kell/kellene lenni a legjobb barátnak, hiszen õ a társ, az élete párja. Akkor miért mással beszéli meg az életét?
Ha meg mással kell megbeszélni a dolgokat és azok pont a társára vonatkoznak, pláne ellene irányulnak, akkor a párkapcsolattal bajok vannak.
De itt Mehmet nemhogy nem akarja korlátozni a kapcsolatát Nihánnal, de még azt is megtiltaná, hogy mással bármiféle kapcsolatot építsen ki. Milyen féltékenységi kirohanásokat rendezett Ilker ellen? Az egész balhé úgy kezdõdött, hogy Nihán elment vacsorázni Ilkerrel, a férfi meg megcsókolta. Onnantól Mehmetünk átment Otellóba és Gyöngyöt hanyagolva már csak Ilker és Nihán szétválasztásán dolgozott.
A féltékenységi rohamait meg símán Gyöngy nyakába varrná. Te vagy a hibás mindenben, nem ezt mondja?
Most meg azt hiszi kis jópofizással rendbehozhatja a dolgokat kettejük között.

Még a végén eljutnánk oda, hogy õ bocsátaná meg Gyöngy szökését, õ lenne a szegény elhanyagolt és elhagyott férj, akit indokolatlanul megvádoltak holmi hûtlenséggel, ami ugye nem is volt igaz... De Gyöngy olyan túlérzékeny, mindenbõl ügyet csinál, holott neki csak a fia volt fontos, blablabla.
khajni87 2014 júl. 09. - 20:34:25
(1376/2414)
Azért is nem értem most ezt a ténleges megcsalás nem történt véleményedet mert ha én Gyöngy helyébe képzelem magamat, az õ szemszögébõl nézve a dolog a következõ....Gyöngy és Mehmet veszekszenek Nihán miatt, Mehmet mindenért a feleségét okolja jól bepiált állapotban, aztán elrohan a kis exéhez kis smaci-tapi stb....Aztán mikor Gyöngy otthagyja akkor teper érte, aztán megérti végre hogy mekkorát hibázott, megkérdezi ezt a bûbájexét hogy mi a franc is történt, és mikor rájön hogy csak egymás szájában lógtak picit akkor megkönnyebbül ja hát akkor az égegyadtavilágon semmi baj sincs ,akkor õ már nem is hibázott semmiben és Gyöngy egyetlen nyikkanás nélkül bocsásson meg neki mert ez a minimum Mehmetfalván....Nem tudom te vagy én , vagy bárki más mit szólna ilyen helyzethez mert hogy ténlegesen nem mászott Nihán bugyijába.....szerintem már ez is megcsalás....Ha úgy döntesz elveszel valakit feleségül, az a minimum hogy nem csak addig vagy hûséges amig valaki bugyijába nem mászol be mert részeg és mérges vagy...Nekem a hûség az HÛSÉG minden téren 1000 % -ig vagyis nem beszélek az exemmel, nem mászok sem a szájába, se máshova ( ha meg gyerekünk van akkor szabályokat hozok már csak azért is mert tekintettel vagyok a feleségem/ férjem érzéseire)
De komolyan gondold végig ezt a megcsalás fogalmát mert nekem rosszulesne az is ha a párom az exével beszélgetne nagy meghitten, akármilyen formában.....
10/10
feketeagi 2014 júl. 09. - 18:41:24 10/10
(1375/2414)
Ha nem lett volna annak az estének elõzménye még megbocsátható lenne, de így azért ez már csepp volt a pohárba. Gyöngyöt és az érzéseit annyira semmibe vette Mehmet, hogy az hihetetlen, azt hitte bármit megtehet. Gyöngy a mostani részekbe nagyon tetszik nekem, határozott erõs nõ, eddig Mehmet volt neki az isten akire felnéz, hát ez megszûnt....
zandra 2014 júl. 09. - 18:11:02
(1374/2414)
Mekkora hülyegyerek ez a Mehmet. Nem is értem, hogy egy ekkora mamlasz, hogy tud elvezetni egy ekkora vállalatot (bár dolgozni nem sûrûn látom)... Amúgy érdekes, hogy ha ruhában ébredt, akkor eleve hogy feltételezte, hogy lefeküdt Nihannal? Vagy azt hitte, hogy Nihan pászotóra után még fel is öltöztette?
9/10
Érsekvári 2014 júl. 09. - 17:48:11 9/10
(1373/2414)
A mai rész vígjáték elemekkel tarkított volt , Mehmet idétlenkedése nem hatotta meg Gyöngyöt . Nem is csoda , mikor ennyivel akarta elintézni , hogy odamondja neki - Nem csaltalak meg mi kell még ...
Nihánnak most már csak leesett a tantusz mikor Mehmet a képébe mondta sosem csalná meg Gyöngyöt , mert õt szereti. Rá is fanyalgott Ilkerre rögtön , ha ló nincs a szamár is jó ...alapon Nihálka.
khajni87 2014 júl. 09. - 17:46:54
(1372/2414)
Lehet hogy " csak " csókolóztak de nem hiszem hogy itt bármelyikünk örömmel fogadná ha a párja egy vita után piásan visszafutkos az exéhez lógnak picit egymás szájában, hisz ez nem megcsalás....KIvéve hogy az az exe és ez olyan terület amibe nem kellene belemászni ha már nõs.....felmelegitve csak a káposzta jó....
Ezzel Mehmet megmutatta amit már amúgy is tudunk hogy olyan szinten tiszteletlen Gyönggyel-NIhánnal és a mostani házassága és exkapcsolata iránt is hogy az már a pofátlanság határát súrolja és eléggé vékony jégen van....

Szerintem ha valaki szakit az exével akkor ágytól asztaltól-barátoktól is távolodjon, ha meg közös gyerek van akkor kijelölt láthatás, vészhelyzetben telefon ha baj van és slussz...számomra több ennél nem elfogadható és ha Mehmet vagy Nihán normális lenne már rég megbeszélték volna.....
khajni87 2014 júl. 09. - 17:40:09
(1371/2414)
Az biztos hogy a pénztõl mindenki megbolondul, Rukyje tipikus eset.....Orhánnak az ötlete jobb volt hogy tartsák meg és majd lesz vele valami....Ténleg minek ekkora ház három embernek, 3 szintes????? Az legalább 240-300 négyzetméter, nemkicsit túlzás.....

Gyöngyöt a mai részben nagyon-nagyon bírtam anélkül bántotta Mehmetet hogy komolyabban kiabált volna, mikor kizavarta a szobából már ott is jól csinálta de az az undorító szatír szöveg, hát azt már nem birtam ki nevetés nélkül....

Most Gyöngynek egy jó ideig még nem kellene Mehmet közelében élni, inkább távolságot tartani, most ezen sok múlik a kapcsolatukban, Mehmetnek meg kell tanulni hogy nem bánhat így a nõkkel, a feleségével meg aztán végképp nem, én már az elsõ komolyabb ilyennél úgy otthagytam volna hogy megtanuljon tisztelni....Az hogy Mehmet elvárja tisztelje a felesége az rendben is van....de ez oda-vissza mûködik, nem lehet két embernek együtt élni anélkül hogy tiszteljék egymást is itt ez is elég egyoldalúan megy mint sok minden más......
10/10
feketeagi 2014 júl. 09. - 14:02:25 10/10
(1370/2414)
Ha most Gyöngy megbocsátana, nem történne semmi, ugyan az menne tovább, mint eddig, Mehmet úrfinak kell egy kis leckéztetés vagy nem is kicsi. Ha meg Mehmet tovább lép és elfogadja Gyöngy döntését, akkor ennyi volt.
Ez a szállodás nõ nekem sok, ennyire nem szabad beleszólni senki kapcsolatába!
10/10
feketeagi 2014 júl. 09. - 13:49:44 10/10
(1369/2414)
Ráadásul Önzõ is, elvileg úgy tudja az apósa eladta a földjét a kis lány mûtétje miatt és azt a pénz sem akarja vissza adni.
10/10
feketeagi 2014 júl. 09. - 13:48:00 10/10
(1368/2414)
Hoztam egy cikket:
http://www.sacitaslan.com/sarhos-kivanctan-ucakta-skandal-haberi-205450

Kivanc magán emberként sem veti meg az alkoholt, legalábbis ez a cikk errõl szól.
Olvastam egy régebbi cikket is róla, hogy nem az a monogám típus. Volt egy hosszú kapcsolata kb 11 évig tartott, de ebbe is voltak kisebb nagyobb megszakítások, szerintem Songül is ezért szakíthatott vele, nem épen a megbízhatóságáról híres egy pasi, el van szállva magától, legalábbis, ha lehet a sajtónak hinni, amilyen cikkeket lehet olvasni róla.
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 13:42:42 9/10
(1367/2414)
Rukiye és Orhán kapcsolatában mindig Rukiye vitte a prímet. Emlékezzetek rá, õ volt, aki megszöktette Orhánt éspedig a férfi esküvõjérõl! azóta is mindent õ dönt el, Orhan meg be sem meri vallani neki a dolgokat. Pl. hogy elfogadta Mehmet felajánlását a kislányuk mûtétjére. Orhánnak mindig titokban kell mesterkednie, mert Rukiyének túl nagy a szája.
Most is egyedül döntött a házvételrõl, Orhánt még csak meg sem hallgatja. Kíváncsi vagyok, hogy most Orhán leugatja-e, vagy kedvesen vígasztalgatja majd.
khajni87 2014 júl. 09. - 12:51:40
(1366/2414)
akkor már két kivételes pasi van , mert az én párom mos-fõz-takarit, vásárol, cipeli a csomagokat, meg amennyi ideje arra várunk hogy gyerekünk legyen a párom jobban várja talán még nálam is, minden babát megnéz, megmutat nekem .......Igy abban biztos vagyok hogy nekem nem lesz egy Mehmet 2.0-ás verzióm.....
Szép hogy próbálkozik de azért egy kis virág-hinta-vacsora-csónakázásnál több kell....Az hogy "csak" csókolóztak Nihánnal, nekem már az is több mint elnézhetõ, az exxel csókolozni még ilyen marhaságot csinálni, akkor is ha nem õ kezdte...és még Mehmet milyen büszke volt magára hogy más nem történt.....Én is húznám Gyöngy helyében teljesen igaza van.....
Rukyje meg aztán jól belemászott szegény.....Az azért érdekelne hogy kis Gyöngy addig hol volt ?
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 12:46:12 9/10
(1365/2414)
Talán nem mindent, de itt még tényleges megcsalás sem történt. Szerintem még a megcsalás is megbocsátható (bizonyos korban), ha az illetõ megbánta és bocsánatot is kért.
A gond itt most az, hogy Mehmet a világon semmit sem bánt meg. Tisztázta, hogy nem feküdt le Nihánnal, no akkor minden rendben van, õ nem is bûnös. Gyere asszony, csomagolj, megyünk haza.
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 12:21:30 9/10
(1364/2414)
Azért érdekes volt Nur viselkedése is. Nur Seref barátnõje, vele egykorú, szintén egyedülálló nõ. Mehmetnek segít: felhívja telefonon, elmondja, hogy Gy ott van az õ szállodájában, aztán segít a vacsora-ügyben, M nyilván nem a tudta nélkül játszott szobapincért. És harmadszor is segít, amikor csónakázni küldi Gy-t, és M a csónakos. Közben állandóan rágja Gy fülét: hallgasd meg, beszélj vele.
Valószínûleg õ is úgy maradt egyedül, hogy nem tudott megbocsátani a férjének.
Sajnos az idõsebb nõk tudják, mert megtanulták, hogy néha akkor is meg kell bocsátani a férfinak, ha az nem érdemli meg, mert a nõ többet veszíthet, egyedül maradhat.
malvinkicska 2014 júl. 09. - 09:18:48
(1363/2414)
Gyöngy nem azt érzi amit mutat, mondta is M-nek szeretik egymást, csak mindig akadály gördül kettõjük szerelme közzé. Nihan még most rendes volt õszinte nem történt a csókon kívül semmi köztük, M most már lehet bármi, akármilyen virágcsokor nem tudja kiengesztelni Gy-t. A számomra az is meglepõ volt mikor azt mondta, takarodj õ nem beszélt így mindig szolid csendes volt, most teljesen megváltozott Gy. Seref a nagyapa aranyosak voltak érte mentek, és elfogadták nem beszél a miértrõl. Különben most megérdemli amit kap M, mert soha nem gondolkodott, csak belevágott dolgokba.
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 07:59:18 9/10
(1362/2414)
Teljesen igazad van, csak hát a férfiak nem annyira türelmesek, mint a nõk. A terhesség utolsó idõszakában, meg a szülés után szextilalom van, ezt a legöbb pasi nehezen viseli. A kisbaba még további hónapokra leköti az anyukát, a nap szinte 24 órájában. Mert a baba nem nõ olyan iramban, ahogy a férfiak szexuális vágya. És lehet, hogy egy-két hétig türelmesek, meg várnak, de aztán már igencsak fusztráltak.
És jó annak a nõnek, akinek mindig kéznél van egy nagymama, hogy ráhagyja a gyerekét 2-3 órára, de ez nem mindenkinek áll rendelkezésére. Meg a gyerekek sem egyformák, némelyik nem bírja az anyja nélkül.
És ha az anya elhanyagolja a gyerekét, a munkájának, vagy pláne a szórakozásnak él a szülés után, akkor a társadalom meg pont azért fopgja elítélni. Nagyon nehéz ám úgy jó anyának lenni, hogy közben csinos, vonzó nõ és jó feleség, jó nõ legyél a pasid számára. Valahogy mindíg elbillen a mérleg valamerre.
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 07:31:50 9/10
(1361/2414)
Nem tudom, ki mit gondol, de nekem nagyon úgy tûnt, hogy Gyöngy azért nem bánná, ha Mehmet kiengesztelné. Csak kicsit futtat néhány kört vele, mielõtt megbocsátana.
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 07:29:42 9/10
(1360/2414)
M megint Núr segítségét veszi igénybe, álruhában csónakázni viszi Gy-t. Gy azt mondja, igaz, hogy szeretik egymást, de õ már nem akarja állandóan a köztük lévõ falat lerombolni. Õ mindig kívül reked. Részérõl vége van. M ekkor visszaviszi a partra.
Szelim este azzal fogadja Bahart, hogy Gökhán telefonált. Jól van, a tudósítása nemsokára látható a TV-ben. Bahar sírva megy a szobájába, Gökhán megfeledkezett róla. Szelim vígasztalja, de Bahar éjszakára visszamegy a villába.
Mehmet késõ este az álruhájában megint ráijeszt Gy-re. Gy. megint elzavarja. Gy a szobájában tépelõdik, M meg az ablakát lesi kintrõl.
Rukiye vigasztalhatatlan, elvesztették azt a sok pénzt.
Gy csomagol, a lánya fényképét nézegeti. Núr reggel értesíti M-t, Gy kijelentkezett, nem bírja a lánya nélkül.
Seref a reggelizõasztalnál kesereg, a fiatalok sorra elhagyták a villát, maguk maradtak.
A kis Defne újabb trükkökkel próbálkozik Denisnél, de nem sok sikerrel.
9/10
napraforgó 2014 júl. 09. - 07:13:28 9/10
(1359/2414)
Mehmet Gyöngytõl egybõl Nihánhoz hajt, õt faggatja, mi történt kettejük között? Nihán felidézi M részeg megjelenését. A csókot akkor M elhárította, õ csak Gy-t szereti. N bocsánatot kér, félreértette. M távozni készült, de olyan részeg volt, tántorgott, hogy n nem akarta elengedni. kiszaladt Kismehmet és kérte az apját, maradjon vele éjszakára (miért volt fönn az a gyerek késõ este???) N azt mondja, aludj a fiaddal a nagy ágyban, én majd a nappali kanapéján alszom. Így is lett, ill. N hajnalban az alvó fia és M mellé bújt.
Nagyapa és Seref felkeresik Gy-t a szállodában. Meggyõzõdnek, hogy jól van. Gy idõt kér tõlük.
Rukiye megvette a házat, oda rendeli Orhánt is, aki nagyon dühös, hogy egyedül döntött. A ház marha nagy, nem is tudnák fönntartani. Rukiye arról beszél, befektetésnek is jó, adják ki. nézelõdnek a házban.
Gy és Núr beszélgetnek, Gy már sajnálja, hogy a gyerekét Serefre bízta.
M visszamegy Gy-höz, elmondja, hogy nem történt semmi közte és Nihán között. Újra hazahívja Gy-t. De a nõ azt mondja, nem megy, M gyógyíthatatlan sebeket okozott neki. M önzõ, stb .és már nem kell neki. M erre szobát kér a szállodában - soha nem engedlek el, mondja.
Rukiye és Orhán a házban egy másik párral találkozik, kiderül, hogy nekik is eladták a házat! Becsapták õket, hamis a tulajdoni lap.
Rukiye magát ostorozza, hogy hagyta magát becsapni.
Seref hazatérve elmondja a családtagoknak, hogy Gy nem jött velük, nagyon haragszik M-re.
M megpróbálja szórakoztatni Gy-t a szállodába, de sikertelenül. Késõbb Angyal fényképét nézegeti a szobájában, amikor M kopog - szobaszervíz és vacsorát hoz. Kettesben akar vacsorázni Gy-gyel, aki elzavarja. M. késõbb is próbálkozik, sikertelenül. (de azért Gy magában mosolyog a próbálkozásain - mint egy óriás csecsemõ, mondja..)
Nihán felhívja Ilkert, vacsorázni mennek. Nihán magyarázkodik a férfinak. A férfi megértõen viselkedik.
khajni87 2014 júl. 08. - 21:56:33
(1358/2414)
A mai rész már meg sem lepett....Persze hogy Mehmet csapkod, bepiál, tör -zúz aztán Gyöngy igy szeretlek meg te vagy az életem,blablablabla.....Most Gyöngy ment el, hát utána kotor, én akkor is bunkónak tartom ( és tudom milyen ha a pasid ilyen mert nekem is volt sajnos) Gyöngy feladta már ezért nem kiabál , még mindig ezt gondolom, és igaza is van teljesen, fõleg azután hogy Mehmet pofátlanul rákente hogy az õ hibája az egész Nihán ügy.....
Remélem most ténleg nem bocsát meg 1-2 nap vagy hét után és nem engedi Mehmetet vissza, egyszer már birta pár hónapig a baba elvesztése után...
Amúgy a szállodavezetõje elég érdekes hogy Gyöngy képzelje Mehmet bõrébe magát stb...Már miért lenne Gyöngy hibás abban hogy az újszülöttjével foglalkozik többet nem a férjével vagy a külsejével????
Lehet én vagyok kényelmes vagy a párom túl jó és toleráns de nálunk nincs is vita hogy a kis újszülõtt az elsõ amikor megérkezik, mert tehetetlen és neki azért jobban szüksége van az édesanyjára és édesapjára hogy 120 % -ig õ legyen a szülei életének középpontjában ( és ezzel még mindiog nem azt mondom hogy nem lehet semmit csinálni de akinél egy gyermek születése nem változtat a sorrenden az nagyon énközpotúság ) ....
Persze fõzni kell meg rendet rakni kicsit stb hogy azért ne az legyen hogy mindent eldobunk és egész nap pizsi meg hajmosás két hétig nuku, nem ilyenre gondolok hogy elhagyni magunkat de az azért egy másik élethelyzet és ezt Mehmetnek tolerálni kellett volna , nagyon kiütközik hogy magát a világ közepére helyezi másokat meg kb a 120.-ik helyre, meg a kislányt is.....

Rukyje meg jófej nagyon mikor kérdezte Mehmet Gyöngy náluk van e reggel, azt mondta nincs otthon senki...azonkivül hogy már tudjuk a kis Gyöngy fényevõ-és teljesen önellátó már olyan nagy hogy otthon sincs????Akkor hol a csodába van , elment a bányába, vagy elvitte magát bölcsibe?????
9/10
offtopic
gabus53 2014 júl. 08. - 21:38:28 9/10
(1357/2414)
OFFTOPIC
Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, mert ahogy láttam róla 1-2 videót a YouTube-on, neki "gyárilag" ilyen a menése. Nekem sem igazán tetszik, olyan "pipiskedõnek" tûnik.
10/10
feketeagi 2014 júl. 08. - 20:46:04 10/10
(1356/2414)
Nihánnal kapcsolatban igazatok volt, a nõvérének csak bevallotta, hogy megpróbálta vissza szerezni Mehmetet, de nem sikerült és a nõvére csak nem adja fel, azt mondja próbáljátok meg Mehmettel....

Nekem még az jutott eszembe vajon Gyöngytõl is elakarja majd venni a kislányt, ha elválnak?
Zsófia Papp 2014 júl. 08. - 20:08:00
(1355/2414)
Nihal sehol sincs Nihanhoz képest...õs úgy kavarja a sz@art, ahogy tudja. Nihal még mindig jobb karakter volt :)
malvinkicska 2014 júl. 08. - 19:19:53
(1354/2414)
OFF Mankos téged az irritál engem meg Bihter avval a menéssel száj húzogatással.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 08. - 18:55:18 9/10
(1353/2414)
Tökre így van . Nem akarom lelõni a poént ,de a lófejü aki most még térdzokniba rakott szoknyába rohangál ....óriási változáson megy majd keresztül és a többi .... ,de legyen meglepi . Egyenlöre még light-os a story . Tarts ki nézzed tovább , jó lesz .
9/10
Érsekvári 2014 júl. 08. - 16:54:52 9/10
(1352/2414)
Kiváncsi leszek Nihán válaszára mit mond Mehmetnek , az igazat vagy hazudik.
Valójában mi nézõk sem tudjuk mi történt igazából ,csak a fantáziánkra hagyatkozhattunk eddig is.
Nihán Gyöngynek azt mondja mindig, Mehmet õt szereti ,de egyfolytában reménykedik és szereti Mehmetet.
Kiváncsi leszek meddig tud ez a szál még menni és mi vet neki véget .
Persze még szerelmes M-be , de igy akarja leélni az életét ? Ilker oda van érte szereti nem hogy gondolna végre a saját boldogságára , de amig M-t a közelében van nem egyszerü lépnie.
Serefnek már rég helyre kellett volna tenni a fiát megmondani , hogy önzõ így nem élhet házasságban, hogy folyton a másik nönél van . Ehelyett pátyolgatja az elkényeztetett fiát.
A Tiltott Szerelem sorozatban is Behlül (Kivanc alkítja)két nõ között vergõdik, éppoly határozatlan és befolyásolható mint itt. Úgy látszik ezt a karaktert rá írják folyton , ami lássuk be , azért jól áll neki .
malvinkicska 2014 júl. 08. - 12:21:34
(1351/2414)
Mehmet észbe kapott elhagyta Gy, eddig azt gondolta nem fog meg történni de igen, most már gondolkodhat el, miért futkosott állandóan N után, A viselkedése szokásos, tör, iszik, azt hiszi avval megoldja hibáit önzõségét. Nihan testvére még lovalja nem hogy mondaná neki kezdjen új életet mással ott van Ilker, elfogadja a gyereket is úgy néz ki. Azt gondolta elmegy Gy-ért az egy szavára ugrani fog ahogy, szokott most másképp áll a dolog, a kis levélben tömören megfogalmazta, milyen az életük, a gyûrût is letette, igazán komolyan gondolta Gy a válást. A Seref barátnõje vigasztalta tanácsokkal látta el, vajon mennyit fogad meg belõle Gy.
9/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 07:41:44 9/10
(1350/2414)
Seref a részegen alvó fiát vígasztalja, minden rendbe jön egyszer. m úgy véli, gy Afyonban van, csak szafia letagadta. Oda akar menni, hogy térden állva kérjen tõle bocsánatot.
Gy a szállodásnõ biztatására felhívja Nihánt, de nem képes beleszólni a kagylóba. Nem lenne képes elviselni, ha nihán bevallaná, hogy együtt van a férjével. Nem akar beszélni vele soha többet.
Reggel Szelim készít reggelit Baharnak. Szelim idegenvezetést kér cserébe. Sétálni mennek a városba.
Rukiye (Orhánt kicselezve) elmegy megnézni egy eladó nagy házat. A ház nagyon tetszik neki, azonnal meg akarja venni.
Mehmet épp indulni akar Afyonba, amikor Nur, a szállodásnõ felhívja, gyöngy ott van nála. Mehmet azonnal idndul hozzá. és hamarosan meg is érkezik. Nur azt tanácsolja, hallgassa meg.
Mehmet azzal indít, csomagolj, megyünk haza. gy nemet mond. erre M finomabb húrokat penget, nem tudok nélküled élni. Gy magányra vágyik. M: akkor itt maradok a szállodában. Azt mondja, nem csalta meg, arról tudna, és csak õt szereti. gy elküldi és M beül a kocsijába és elhajt. gy meg csak néz utána.
Mehmet elmegy Nihánhoz és megkérdi, mi történt köztük azon a éjjelen. Nihán csak bámul, és itt a vége.
9/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 07:26:07 9/10
(1349/2414)
Nihánt Pinárt hívja, találkozzanak. Pinár nem akar, Gy eltûnt a gyerekkel. Nihán meglepõdik. Majd megérkezik a nõvére, akit örömmel üdvözöl. Bevallja a testvérének, hogy nem képes elfelejteni Mehmetet. Ezzel megbántotta Ilkert, és M-gy házassága is szétment. Nem kellett volna itt maradnia. Rüya mentegeti, két ember kapcsolata nem egy harmadikon múlik. M tart két vasat a tûzben. Nihán úgy gondolja, M gy-t szereti.
Defne még mindig Denis figyelméért küzd. Az anyukájától lopott rúzzsal kifesti a száját a suliban, a többiek azt hiszik, vérzik a szája. Defne tanárnõje berendeli az apukát a suliba. Onur igen dühös, amikor megtudja, mi történt.
Gyöngy telefonál haza, hogy ne aggódjanak, de nem mondja meg, hol van.
Rukiye házakat nézeget az újsághirdetésben, de igen elrugaszkodott ötletei vannak. (két szint, 140 m2, stb)
Bahar hazamegy az üres lakásába. elég lehangolt, amikor becsönget egy régi ismerõse, Szelim. A nõ szívesen fogadja, lakhat is náluk, õ úgysincs itt, csak ritkán.
Gyöngy a szállodásnõvel beszélget, aki azt tanácsolja, próbálja Mehmet bõrébe képzelni magát. Gy úgy véli, talán õ is hibás, a gyerek miatt elhanyagolta a férjét. De nem tud megbocsátani, M biztos megcsalta. Az nem olyan biztos, mondja a szállodásnõ.
Defne nem akar többet iskolába menni. Az anyja a saját gyerekkori élményeivel vígasztalja.
Ilker felkeresi Nihánt, õ szívesen vár a nõre, amíg elfelejti mehmetet.
Onur Mehmetet ostorozza, már megint vedel. Miért nem beszél Nihánnal? M fél, mi van, ha nem csak egy csók volt? Akkor vége a házasságának. Gy nélkül nincs értelme az életének. M a whiskisüveggel ül az ablakban és masszívan iszik.
Gy most a szálloda ablakán bámul a semmibe.
Bahar és Szelim TV-t néznek, amikor Bahar bevallja, Gökhán elhagyta. Szelim optimista, majd visszajön. Biztosan kibékültök.
9/10
napraforgó 2014 júl. 08. - 07:05:26 9/10
(1348/2414)
Rukiye és orhán ábrándozik, mit is csináljanak a pénzükkel. Rukiyének nagyratörõ álmai vannak, szép ház...stb.
Gyöngy összepakol és elmegy a kicsivel valamikor hajnalban. M. benéz a szobájukba, nem találja Gy-t. A reggelinél didemet vígasztalják, mert nem jött haza a férje. M jön, Gy-t keresi, de senki nem látta még. Mikor újra bemegy a szobába, megtalálja Gy levelét. Miért csinálod ezt gyöngy? kérdi Mehmet. M. hiába keresi telefonon. Szafia nagyi sem tud arról, hogy Gy elment volna
Gyöngy taxival megy egy vidéki?/városszéli szállodába. A tulajdonosnõ ismeri Serefet, róla és a családról érdeklõdik. A gondjairól kérdi gy-t, de ráér késõbb is mesélni.
Nagyapa a történtekrõl faggatja Mehmetet, aki hisztérikusan letépi a reggelizõasztal terítékét az asztalról. Mindenki döbbenten néz.
khajni87 2014 júl. 07. - 22:19:38
(1347/2414)
Épp 10 perce fejeztem be a mai részt...nem találok szavakat Mehmet egy nagy önzõ bunkó...még van képe ezt is ráverni Gyöngyre hogy a féltékenykedése miatt ment Nihánhoz....Szerintem is több mint elég amit Mehmet megtett még ha nem is õ csókolta meg Nihánt, dehát mégiscsak az exe....Gyöngy helyében én is ugyanezt tenném hasonló helyzetben...lehet hogy Gyöngy olyan se viz se hal tipus ( bár szerintem nem ), de néha az hogy nem beszél nagyobb büntetés mintha orditana , én úgy vagyok vele hogy amig veszekszik addig van értelme együtt lenniük ha már arra sem lát okot hogy veszekedjen és elmagyarázza a párjának miért rossz amit tett vagy ilyesmi , nekem ez elég beszédes üzenet Mehmet felé....szerintem eljutott arra pontra hogy nem látja értelmét veszekedni , ez nem az érzelemmentessége hanem feladás....Én már rég pakoltam volna, õk bárkinél többet veszekedtek és Mehmet egy fikarcnyit nem változott semmiben sem....Ténleg egy házasságban nem lehetünk énközpontúak még ha idõvel is de muszáj változni az ilyesmiben ha ténleg fontos a másik ember , meg az érzései.....
9/10
gabus53 2014 júl. 07. - 17:33:28 9/10
(1346/2414)
Végre fent van a ma reggeli rész :-)
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 16:21:21 9/10
(1345/2414)
Bizony, ez már borítékolva van. Kíváncsi vagyok, most Mehmet megy-e vígasztalódni Nihánhoz, vagy annak a nõnek sem kell. Miért szeresse, ha Mehmet közben azt hajtogatja, hogy neki Gyöngy a mindene, az élete szerelme, blablabla.
malvinkicska 2014 júl. 07. - 14:10:35
(1344/2414)
Mehmet mikor teljesen észre tér akkor gondolkodhat mit tett ez már csak válással végzõdhet, Gy-nek a lelkivilágát teljesen összetörte, egy olyan nõért, mint N. Napraforgó az elõzõekbe említettem most, már törni, zúzni fog verekszik egyebek, és megint õ lesz a központba. M én centrikus, 3-szor õ míg más sehol minek neki a gyerekek nem foglalkozik egyikkel sem úgy, mint apa, csak N után futkosott a gy volt az alibi. Gyöngy már kezdett pakolni biztos elmegy, holnap kiderül.
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 13:00:09 9/10
(1343/2414)
Azt láttuk, hogy Mehmet nehezen viseli el a megpróbáltatásokat, jön az ital, meg a száguldozás, esetleg a verekedés vadidegenekkel. Aztán jön a kórház, vagy a börtön, a család meg rohan, és lám, megint minden körülötte forog....
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 12:09:35 9/10 Előzmény feketeagi
(1342/2414)
Az a szomorú, hogy Mehmet még meg is gyõzi magát, hogy igaza van, õ nem hibás. Pedig már Onur figyelmeztette párszor, Bahar is észrevette, és a maga módján próbált beavatkozni, segíteni, ha nem is sült el jól a dolog. Pinár is látja, baj van, õ Gyöngyöt faggatja. Szép Gyöngytõl, hogy nem panaszkodik, nem szidja a férjét, mint a bokrot. Most már csak azt várom, hogy Mehmet mikor száll magába és mikor próbál változtatni a dolgokon.

Mindig azon a véleményen voltam, hogy Kismehmet láthatásán már régen meg kellett volna egyezni. Mert, még ha Nihán férjhez is megy, vagy elköltözik más városba, vagy akár mindkettõ, a gyerek láthatását neki biztosítania kell. Ha ebben lett volna valami megállapodás közöttük, lehetne tervezni. De ez az "akkor látod, amikor akarod" nem jó senkinek. Nem jó Mehmet családjának és nem jó Nihánnak se, és legfõképp a gyereknek sem. Mert a papa akkor bukkan fel, amikor épp eszébe jut, de ugyanígy hetekre, vagy akár hónapokra el is maradhat. Mire jó ez? Szerintem semmire.
Annak a hülyeségnek, hogy akkor megtartom a fiamat, nem adom vissza az anyjának, meg semmi értelme. Egyrészt, mert az nemcsak az anyának fájna, hanem leginkább magának a gyereknek, másrészt, mert Mehmet akkor se foglalkozna vele többet, mint eddig. Eddig is csak elüldögélt és néha odanézett, hogy a gyerek magában építgeti az építõkockáit, esetleg a kisautóit tologatja.
Én még egyszer sem láttam, hogy Mehmet odakuporodott volna a kisfia mellé és aktívan játszott volna vele. Akkor meg minek neki?
10/10
feketeagi 2014 júl. 07. - 11:28:30 10/10
(1341/2414)
Reggel megnéztem, mert késõbb kellett elindulnom, és most elõbb is kezdõdött, hát ezt a pofátlanságot!
Az, hogy még Mehmetnek áll feljebb és még Gyöngyöt hibáztatja és ezek után csodálkozik, ha kizárják a szobából!
Nem bocsánatot két, hanem vádaskodik, tényleg el van nagyon szállva magától, és önzõ és ahogy Gyöngy mondja én nem ezt az embert amivé lettél nem szeretem és te sem szeretsz engem, mert akkor nem tennéd ezt velem.

Nihán is megéri a pénzét, megkérdezi Gyöngy, hogy Mehmet itt volt az éjjel, nem azt mondja igen, mert totál részeg volt nem engedtem kocsiba szállni, de nem történt semmi, mert azt mondta téged szeret. Nem õ is csak azt mondja Gyöngy nem tehetsz semmit van egy közös fiunk az összeköt bennünket, ez ellen nem tudsz tenni, tetszik nem tetszik ez van, Gyöngy megkérdezi még mindig szereted és hát kiderül, hogy igen. Persze hogy Gyöngy azt mondja már neked sem hiszek, mert már nem szeret engem.

Ebbõl a helyzetbõl csak a válás zökkenheti ki õket, más megoldás nincs, lehet itt már könyörögni, ígérgetni, azzal tele a padlás!
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 08:48:58 9/10
(1340/2414)
Nekem korábban nagyon nem tetszett, hogy Gyöngy korábban mindig úgy állt Mehmet elõtt, mint egy felelõsségre vont gyerek. Vagy a földet bámulta, vagy ha felnézett, mindig olyan furcsán, alulról nézett föl Mehmetre (mint a megszidott rossz gyerek a tanárára, nevelõjére), és nagyon visszafogottan válaszolgatott. Most végre a szemébe néz, egyenesen, és mondja a véleményét. És igen Mehmet kínjában visszatámad, mert nem akaródzik neki azt mondani, hogy igazad van szívem, nem kellett volna ezt-meg-ezt csinálnom. Hibáztam. Sajnálom és bocsánatot kérek. helyette megy a te vagy a hibás, mert...
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 08:27:32 9/10
(1339/2414)
Mehmet jópofa. Azt mondja Gyöngynek, hogy Te vagy a hibás, miattad lettem ilyen, a te féltékenykedésed, meg az, hogy nem bízol bennem, vezetett ide. Egy percig sem tartja magát felelõsnek, holott nem Gyöngy küldte Nihán után, nem Gy mondta, hogy nyúljon bele Nihán életébe, stb. A pasinak nincs semmi önkritikája! Kíváncsi vagyok, hogy észhez tér-e, ha Gy elhagyja. Mert a nõ már pakolászik....
malvinkicska 2014 júl. 07. - 07:48:13
(1338/2414)
A sok rossz mellett annyi legyen jó a számlájára írva M-nek elmondott mindent Gy-nek , azt nem tudom elhinni, hogy nem emlékezik történt e köztük intimitás, mert vannak férfiak kinek az alkoholtól nõ az étvágya, a másik meg csõdöt mond. A pohár telve , mert pakolt Gy ami érthetõ, ilyen férfi mellett élni aki ennyire, nem bízik benne. Onurnak is elmondott mindent M aki roppant nem helyeselte a dolgot, eztán lesz még érdekes a folytatás, hol talál pici gyerekkel, menedéket Gy. Õ egy megfontolt ember biztos rendbe hozza a sorsát.
9/10
napraforgó 2014 júl. 07. - 07:25:38 9/10
(1337/2414)
Gy a tengert nézi, aggódik, mert M nem veszi föl a telefonját. Reggel Onur hajójára megy, O-t ott találja, de az nem tud M-rõl. Mehmet reggel másnaposan megy be a céghez. A férfi álmosan dõl az asztalára. Gy bemegy a céghez és M-t faggatja, hol volt az éjjel, Nihánnál?
Dídemet fölhívja Berk, este hazatér. D örül, és bejelenti a családnak a reggelinél.
Ilker reggel elmegy Nihánhoz és a háza elõtt a kocsiból felhívja a nõt, de az nem veszi föl a telefont. Ilker nem érti és elhajt.
Pinár a kislányát fésülgeti, aki a kis Denis meghódítására készül.
Rukiye és Orhán a nyereményüket nézik egy bankbetéten és örvendeznek.
Onur a megbezélésekre emlékezteti M-t, de M nem képes most semmire, O-t bízza meg a munka ellátásával Onur nem érti, mi van Mehmettel. Késõbb O érdeklõdik, mi történt, de M nem emlékszik semmire, ami Nihánnál történt.
Gy elmegy Nihánhoz, de N biztosítja, hogy M csak õt szereti. Gy a tengerpartra megy, mikor M hívja. találkozót beszélnek meg egy étteremben. Onur jön, közli, hogy Berk hazajön, siessenek haza. M mondja, hogy találkozója van Gy-gyel. Mehmet beszámol Gy-nek, mi történt elõzõ nap este, azt, hogy nem emlékszik semmire a csók után. Majd Gy-t hibáztatja azért ami történt. A féltékenysége, a bizalmatlansága vezetett ide! Gy megdöbben, õ ezt az embert nem szereti. Mert aki szereti õt, soha nem tenne ilyet. Önzõnek nevezi M-t, majd otthagyja.
Gy csak sokára ér haza, Seref vígasztalja az átfagyott lányt. Mehmet a tengerpartra hajt és az esõt, meg a hullámokat bámulja szívbemarkoló hegedûszó mellett.
Dilruba segít fõzõcskézni, nagyon készülnek Berk hazatérérésére. Hazaér Mehmet is. Gy a lányát altatgatja, közben sírdogál.
Rukiye és Orhán a pénzükön vitatkozna. Rukiye saját házat szeretne. Orhán meg a rokonait támogatná belõle.
A hölgyek este sós és édes süteményeket visznek a szalonba, Berket várják. Ekkor Berk telefonál, mégsem engedik el, bûntetésbe került, mert elaludt õrségben. Nagyapa mérgelõdik, Berk megbízhatatlan, rossz fiú..., rossz katona. A család a vacsorához vonul.
Gyöngy fölrohan a szobájába és idegesen sír. Onur mehmetet faggatja, beszélt-e már Nihánnal (mi is történt kettejük között?)

Ilker sms-t küld Nihánnak, legalább beszéljünk.
Pinár Gy-t faggatja, mi történt, de Gy nem akar beszélni. Jön Defne, õ már álmos, menjenek haza. Majd holnap beszélünk, mondja Pinár, majd hazamennek.
Orhán megállítja Mehmetet és közli, szeretné visszafizetni neki a pénzt, amit a kislányuk mûtétjére adott.
Mehmet kopg gyöngyhöz, de a nõ nem nyitja ki. Megtalálja a pizsamáját és a papucsát az ajtó elõtt, ezekkel a gyerekszoba heverõjére megy aludni, kissé idegesen. gyöngy meg szépen összepakolja a ruháit és valamennyit a kicsi holmijából. Ezzel a pakolászással fejezik be a mai részt.
9/10
gabus53 2014 júl. 06. - 23:26:55 9/10
(1336/2414)
Szia Mankos!
Köszönöm az infót, az FB-re még sose gondoltam, de legközelebb oda írok.
Szép estét.
malvinkicska 2014 júl. 06. - 14:37:43
(1335/2414)
Érsekvári kívánom úgy legyen.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 06. - 14:17:01 9/10
(1334/2414)
Kedves Gabus53 és Malvinkicska !
Köszönöm a infót, mindjárt jobb hangulatom lett és rövidesen megnézem .
Bízom benne , hogy a késöbbiekben sem lesz akadálya a playen való nézésnek .
9/10
gabus53 2014 júl. 06. - 13:23:52 9/10
(1333/2414)
Kedves Érsekvári!
Sajnos nem tudod megnézni a teljes sorozatot, miután ezt most elõször adják le magyar tv-ben, ezért online is csak akkor tudod megnézni, ha elõbb a ViasatPlay-rõl letöltötték(átvették a linket). Úgyhogy ezért van az, hogy hiába keresed még aznap délután a hajnali részt az online oldalakon, ha a ViasatPlay-re sem töltötték még fel.

Viszont örülök, hogy a 116. rész fent van már, mert pénteken többször is benéztem, hátha talán du. felrakják, de nem így történt, sõt még az e-mail-re sem válaszoltak, amikor reklamáltam. (Hát ennyit arról, hogy mennyire számítanak a nézõk!)

Szép napot mindenkinek! :-)
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 13:01:14 10/10
(1332/2414)
vizuális természet vagyok még akár úgy is:)))
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 13:00:35 10/10
(1331/2414)
az nekem néha akadozik, a viasatplay jobb minõségû, meg úgy vagyok vele inkább ott nézem meg, hogy meglegyen a nézettség, mert ha nem nézik elegen a végén még nem adják végig
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 10:36:52 10/10
(1330/2414)
Különben én sem értem ezt a mûsor kezdést, habár gondolom sokan már így is csak a play-en nézik, anyukám is nézni, de õ csak tv-n õ nem használ számítógépet, õ nem örül ennek. Viszont a play-en ez a legnézettebb és már ott is beleraknak reklámokat, eleinte nem volt reklám, most már van az elején és néha a közepén is, tehát biztos sokan megnézik, mert csak így adható el reklámozásra a felület, ha nem lenne sok nézõ akkor nem tudnák reklámra használni.
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 10:27:39 10/10
(1329/2414)
bocs elõre is

de nem kell ahhoz teljesen levetkõzni:)))
malvinkicska 2014 júl. 06. - 10:13:48
(1328/2414)
Mehmet nagyon nagy büntetést érdemelne Gy-tõl mit szaladgál ittasan, vagy józanul N után, mint a pincsi kutya, az meg kap az alkalmon egy álnok kis féreg. Gy ha elköltözik tõle vajon mit fog kezdeni elkezd hisztizni, törni, zúzni ahogy szokott, meg iszik az alkoholnem probléma megoldó, az öl butít és nyomorba dönt.
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 10:06:46 10/10
(1327/2414)
Gyöngy szerintem most mutatta meg, hogy igen is nem lúzer, mert végre nem csak hallgatott, hanem igen is elmondta Mehmetnek, hogy mit ártott neki Nihán, sõt ahogy itt olvastam és egy kicsit elõre néztem:

SPOILER

Mehmet irodájába is bemegy és felelõsségre vonja hogy hol volt és ott kiderül, hogy Nihánnal, sõt ezek után elmegy Nihánhoz is és aztán találkozik Mehmettel is megbeszélni a történteket, tehát már nem csak magában õrlõdik és bámul maga elé, hanem utána jár a dolgoknak, csak hát kiderül mi történt és kész itt már más lépése nem lehet neki, csak ha csomagol és megy.
Az a baj, hogy Mehmet annyira biztos magában, hogy ez tényleg eszébe sem jut, hogy a felesége fogja magát és elmegy.

SPOILER VÉGE
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 09:46:41 10/10
(1326/2414)
oké de mért kell mindig ha veszekednek Nihánhoz rohannia, ez megbocsáthatatlan
10/10
feketeagi 2014 júl. 06. - 09:45:23 10/10
(1325/2414)
Sziasztok!
ilyen az én formám, csütörtökön este elutaztunk külföldre, a csütörtöki részt megtudtam nézni neten, na de persze a legérdekesebbet a péntekit nem rakták fel, ahogy itt olvasom ma már fent van, de az éjjel haza jöttünk és mivel én mindig rögzítem itthon is megtudtam ma már nézni.
Mehmet egy tényleg önzõ egoista pasi, és Nihán is elmehet a búsba, mért kellett Gyöngyöt besároznia, amikor Baharnál rákérdezett, hogy ez Gyöngy kérése akkor Bahar határozottan valami olyat mondott ez nem így van ezt verd ki a fejedbõl. Szerintem ezért nem is merte Mehmet elõtt kimondani Gyöngy nevét csak annyit, hogy Bahar kirúgta ( ami nem igaz, mert áthelyezni akarta, és ennek még örülhetett volna Nihán ha akar)és Mehmmet a közvetlen közelébe keresse a aki kirúgatta és most már megnyugodhat az a valaki.
Nihán akciója egyértelmûen arra ment, hogy össze ugrassa Mehmetet és Gyöngyöt és vissza szerezze Mehmetet, mert még elõtte ragasztotta össze a széttépett fotót is. De megfogja õ még ezt bánni...
Mehmettel sem lehet semmit megbeszélni, mert kiordibálja magát aztán elrohan és a telefont sem veszi fel, meg leissza magát.
Gyöngyöt még mindig nem tekinti igazi társnak, nem mond el neki semmi fontosat.
Szerintem eszébe sem jut, hogy esetleg fogja magát a felesége és otthagyja.

Nem tudom mi történt Nihán és Mehmet között, de ennek különösebb jelentõsége talán nincs is, amit Gyönggyel mûvelt az utóbbi idõbe, azon nem lehet túllépni, ezt már nem lehet egy beszélgetéssel meg fogadkozással megoldani, mert azzal már tele a padlás és mint látjuk semmi értelme nem lett. Mehmet fogadkozik ígérget aztán mégis mást csinál.

" nem lehet veled mást csinálni csak veszekedni" beszólás na ezt inkább Gyöngy mondhatta volna Mehmetnek.
malvinkicska 2014 júl. 06. - 07:05:33
(1324/2414)
A párbeszéd nagyon fontos ezért én is csak megnézem hol tart, és ennyi, nem beszélve különbözõ idõ tartamúak idõ pazarlás elõre nézni, úgy sem értem,csak következtetnék.
9/10
napraforgó 2014 júl. 06. - 06:30:36 9/10
(1323/2414)
Teljesen igazad van, Mehemet bunkó, meg önzõ, nem egyforma mércével méri magát és másokat. És igen, mindig az épp elveszíteni látszó hölgy után lohol, valóban mindkettõt meg akarná tartani, legalábbis az ellenõrzése alatt tartani.

Az viszont igaz, hogy ennek ellenére nem õ mászott be Nihán szájába, a nõ kezdeményezett, kihasználva a férfi részeg, kábult állapotát. Mehmet csak hagyta magát.
Azt nem tudom, hogy le is feküdtek-e egymással, mert *** Spoiler: a feltett 72 bölümbõl csak azt látni, hogy Nihán felébred és kimászik a feldúlt ágyból, de Mehmet már nincs sehol, mert már hajnalban sötét ábrázattal sétál a tengerparton. Spoiler vége****
Gondolom, a késõbbi szövegekbõl kiderül, mi történt, hogy csak eldõlt, mint a zsák, vagy le is feküdtek egymással. Lesz vita Gyönggyel, aki még Nihánt is fölkeresi. De hogy mit beszéltek egymással, nem tudom, mivel törökül egy kukkot se tudok.
Amúgy nem tervezem, hogy eredetiben nézegetem, itt a szöveg nagyon fontos, ha azt nem értem, nem ér az egész semmit.
malvinkicska 2014 júl. 06. - 06:01:44
(1322/2414)
Érsekvári jó hír fen a 116-os a Vasat Playn lehet nézni.
9/10
Érsekvári 2014 júl. 05. - 22:02:31 9/10
(1321/2414)
Üdvözlet a kései órán !
Sajnos a pénteki 116. részt nem tudtam megnézni és most vissza se lehet , mert nincs fent a play-en .
A sorozatbaráton is próbáltam ,de ott is 115-ig van . Jól itthagytak minket a hétvégére , pedig sokan most tudnák megnézni . Nagyon remélem felkerül rá , mert a hajnali tv nézés nálam nem jön össze .
Eredeti részeket csak ha muszáj akkor nézem , maradnék a szinkronos változatnál így van értelme.
Ha valakinek van ötlete hol nézhetö még a sorozat , megköszönöm !
khajni87 2014 júl. 05. - 21:38:05 Előzmény napraforgó
(1320/2414)
Mert Mehmet aztán nagyon jól csinálja a feleségétõl az exnõjéhez rohan és vissza...mindenki szájába és életébe belemászik aztán ha úgy tünik elvesziti valamelyiket akkor kotor vissza az épp aktuális " veszteséghez"...akármilyen helyes a kék szem-kék ing kmbináció miatt nekem akkor is egy önzõ , egoista pasi...Semmit nem jelent neki az amit egy házasság jelképez ? A hüséget, meg a kitartást....részeg vagy nem , ilyet nem teszünk...és amúgy miért is kell egy vita miatt lerészegedni ??????Én már 5 éve egy pohár italt nem ittam ( elõtte is alig ) és a párom meg aztán a szagát el nem viseli, de akkor egyszerre a vita hevében menjünk le alkoholistába?????Ezzel megoldott valamit is ?
Azon kivül persze hogy ha nem is szexszelt, de mégis megcsalta a feleségét azzal hogy bemászott Nihán szájába, õ meg miért nem csapta pofon ha egyszer elõtte mondott igent a lánykérésre ???
Kezdem nem érteni sem Mehmetet sem Nihánt , mi a jó fene ütött beléjük, ha együtt akarnak lenni legyenek de elõtte vegyenek már némi tisztelet azok felé akikkel együtt vannak és mondják meg hogy õk egymást akarják és akkor kész, de igy két emberrel sezmben is nagyon tiszteletlenek, fõleg ugye Gyöngy aki kitartott Mehmet mellett a sok bájos beszólás, börtön és egyéb dolgok ellenére is.....Ennyi tisztelet azért megérdemelne szerintem, már csak ezek meg a közös gyerek miatt , meg persze azért mert egy érzõ emberi lényrõl van szó.
10/10
iriszke1 2014 júl. 05. - 18:51:29 10/10 Előzmény napraforgó
(1319/2414)
Sziasztok!

Én is fel vagyok háborodva kedves fórumozó társaim a kezdési idõpont már-már hajnalra tétele miatt.
Olyan jó látni milyen nagy élet van itt mostanában. Sajnos én az elfoglaltságaim miatt nem tudok jönni, de néha beleolvasok. A sorozat még mindig nagyon tetszik. Én is reménykedem nem fogják levenni a mûsorról.
Azokra nem gondolnak akik esetleg nem tudják rögzíteni vagy play-en nézni? Szörnyû amit már megengednek maguknak.
További jó fórumozást reménykedjünk a legjobbakban.

Irisz
9/10
napraforgó 2014 júl. 05. - 08:07:19 9/10
(1318/2414)
Úgy legyen.
malvinkicska 2014 júl. 04. - 16:46:31
(1317/2414)
Én is abban reménykedem leadják végig a sorozatot, az Utolsó vérig rtl2-õn megy közel kétheti nincs felrakva azok sem jobbak.
9/10
napraforgó 2014 júl. 04. - 15:50:52 9/10
(1316/2414)
Ha ez így megy tovább, egy hónap múlva hajnali 4-kor, majd 3-kor fogják vetíteni a sorozatot.
Kár, hogy nem magyarázták meg, mi az oka a mûsorkezdés állandó változtatásának. Még ha nem lenne egy sikeres és kedvelt sorozat, megérteném. De így???!
sorozatkedvelõ 2014 júl. 04. - 14:28:05
(1315/2414)
Köszi! Meg is néztem a Chrom-al.