Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 jún. 03. - 07:53:46 9/10
(864/2414)
Berk intézkedik, a nõvére régi szobáját hozzák rendbe, mert hazaköltözik. Bahar arra kéri a férjét, hívja fel Kemált, tudja, hogy egy szállítmány érkezik (hallotta, amikor telefonon beszéltek), de Berk örjöng, Gökhán hagyjon fel a könyvével, ne kockáztasson.
Bahar beszámol kemálnak, hogy bár be volt kötve a szeme, eperillatot érzett, amikor a banditák búvóhelyén õrizték.
Gülszün és a férje aggódnak a kislányért. Levent saját közös gyereket szeretne, az új módszereket emlegeti Gülszünnek. Özgééket a fiú apja fuvarozza haza, a kislány nagyon jól érezte magát a banketten.
Rukiye rosszul lesz, Orhánnal kórházba viteti magát. Orhán szerint még korai, ezek csak jósló fájások.
Seref szabadkozik gyöngynek, hogy nem ért haza idõben, amikor baj volt. Gyöngy megszédül, de a fáradságra magyarázza rosszullétét.
Gyöngynek késõ este valami még eszébe jut a munkával kapcsolatban, felhívja Engint. Majd Mehmet egyéb terveit figyelmen kívül hagyva azonnal elalszik.
9/10
napraforgó 2014 jún. 03. - 07:35:27 9/10
(863/2414)
Mehmet hisztizik, hogy az anyjának van valakije. Gyöngy csitítgatja, neki is joga van a magánéletéhez.
Bahart arra kényszerítik, hívja fel a férjét, hogy vigye el a kompromittáló iratokat egy meghatározott helyre, vagy baja lesz a feleségének. Gökhán felhívja Mehmetet, segítsen.
Engin közli a házvezetõnõjével, hogy másnap elutaznak. Gondolom a kappadókiai út lenne az, ahová még a kiállítás elõtt meg akart érkezni, erre Gyöngyöt is rábeszélte. Larával is közli, hogy Gyönggyel mennek - ha kell akarata ellenére odaviszi (ezt olyan félviccesen mondja a gyerekének).
Mehmet és Gökhán elmennek Alihoz, akit a maffia fõnökének tudnak. Gökhán odavágja az iratokat eléje, Mehmet pedig egy órát ad a nõ szabadon engedéséhez, különben megbánja. Bahart kocsiba tuszkolják bekötött szemmel és elviszik valahová.
Mehmet és Gökhán az irodába tartanak, hívják Onurt, jöjjön Berkkel õ is. Onur épp a villában van a nagyapánál, azt hiszi viccelnek vele. Amikor megtudják, mi történt, a nagyapa és a család otthon lévõ tagjai aggódni kezdenek. Serefet nem találják, nem értik, merre van. Seref búcsúzik a vacsoránál Dzsihántól és taxiba ül.
Bahart bekötött szemmel kidobták az autóból, megsérült. Kétségbeesetten hívja a férjét. Autóval mennek érte, ájultan találják meg az út szélén. Kórházba viszik. Gökhán sokkot kap, miatta történt az egész.
Seref pont akkor érkezik haza, amikor a nagyapa megkapta az értesítést, hogy megtalálták Bahart. Nem ért semmit, de a nagyapa elfordul tõle, nem ad magyarázatot.
Bahar szerencsére jól van, a gyereknek sem esett baja. Berk nekiesik Gökhánnak, miatta történt az egész.
Gülszün egy iskolai bankettra készíti Özgét, szép ruha, ajándék karkötõ, stb. A fiú kísérõjét arra kéri, éjfélre hozza haza a lányt. Özge nagyon hálás neki, anyja helyett anyja, dícséri.
9/10
gabus53 2014 jún. 02. - 22:30:38 9/10
(862/2414)
Hogy a holnap reggel vidáman induljon... (egy új reklámsorozatban vesz részt: https://www.youtube.com/watch?v=ABjElza0c4U)
9/10
napraforgó 2014 jún. 02. - 19:10:51 9/10
(861/2414)
Szerintem is ez lehet az ok, mivel másnap úgyis megismétlik reggel 6.00-kor, csak utána jön a friss rész. Lehet, hogy nem gondolnak arra, hogy akinek 6.45-kor nem volt jó az idõpont, talán 6.00-kor sem lesz. Sokan munkába utaznak ilyenkor, esetleg még, vagy már dolgoznak.
malvinkicska 2014 jún. 02. - 18:55:20
(860/2414)
Azt gondolom most már mindig ismétli az új rész elõtt lehet azért nem tette fel, lehet tévedek , mostanában rendesen rakták fel.
offtopic
ildimix 2014 jún. 02. - 18:49:51
(859/2414)
Malvin köszi a gyors választ. Sajnos a mai részt még nem tették fel a viasat plajre figyelgetem hátha ma még felteszik. Akkor nemsokára jön a 2. évad vége már várom azt a részt. A csatornát kár volt dicsérni megint nem tette fel idõben a részt de az is lehet, hogy szabadságon van az illetõ.
jakibabu 2014 jún. 02. - 17:32:12
(858/2414)
A mai, 93. rész még mindig nem érhetõ el sehol?
10/10
feketeagi 2014 jún. 02. - 16:50:45 10/10
(857/2414)
Találtam egy érdekes cikket, ha nem zavarlak benneteket vele, berakom, a színészmesterséggel kapcsolatos
http://hvg.hu/plazs/20140602_Bemesz_koszonsz_megcsinalod_koszonsz_kim

nekem nagyon szimpatikus Haumann Mátéról
9/10
gabus53 2014 jún. 02. - 09:41:29 9/10
(856/2414)
Éppen tegnap kezdtem el nézni a Kuzey Güney-t angol felirattal. Ha esetleg még nem kerestél rá, küldöm a linket. https://www.youtube.com/watch?v=XVg0wZdPeq4
9/10
gabus53 2014 jún. 02. - 09:38:40 9/10
(855/2414)
Igen, én is megtaláltam már ezt a filmet (A pillangók álma). A Kurt Seyit ve Sura sorozatot nem szabad kihagyni, egyszerûen ezt a szerepet rá írták, nagyon jól játszik benne. És hát a gyönyörû kék szemei... :))