Téma: Igazgyöngy

Cameron007 2014 ápr. 27. - 06:46:14
(534/2414)
Hihetetlen, hogy még mindig nem töltötték fel a heti részeket, most már végképp lemaradok a sorozattal, délelõtt nem tudom nézni, és most még hétvégén sem tudom bepótolni...
Na, mindegy, majd olvaslak titeket, hogy mi is történik a filmben..
10/10
iriszke1 2014 ápr. 27. - 00:49:40 10/10
(533/2414)
Szia! Itt tudod megnézni: http://online-sorozatok.tv
de sajnos ott sem töltötték fel az egész hetit, csak a 69. rész van meg 2 részletben.
Sajnos nem tudom mi az oka. Reméljük majd pótolják a viasat play-re is. Ilyen még nem volt, hogy ne töltsék fel 2-3 napon belül.
ratkaigab 2014 ápr. 27. - 00:29:04
(532/2414)
Sziasztok!
Csak most találtam ezt a fórumot,ezért kérem a segítségeteket,hogy a viasat play-en kívül hol lehet online nézni,mert ott még mindig nincsenek fent a héten lement részek?!
malvinkicska 2014 ápr. 26. - 19:54:44
(531/2414)
Feketeagi fen van az e heti online lehet nézni.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 26. - 19:12:02 9/10
(530/2414)
És az elsõ is Gyöngy gyereke? Vagy netán Mehmeté Nihántól?
10/10
baba82710 2014 ápr. 26. - 19:10:40 10/10
(529/2414)
Sziasztok!

Ti mit hallottatok? Miért nincs május 9-én pénteken már vetítés? Leveszi a Viasat3 a mûsorról? Vagy mondjuk csak hetente 1 részt adnak le?
Valaki hallott errõl valamit?
Jó lenne, ha beadnák a még kimaradt részeket... Amúgy nem értem... A Közel-Keleten ez volt az egyik legnézettebb, legkedveltebb sorozat. Itt Mo-on meg úgy állítják be, mintha megbukott volna... Mindenesetre érdekes, hogy ennyit variálnak a mûsoridõvel.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 26. - 18:46:31 9/10
(528/2414)
Hát én erre a 3 hónapra nem emlékszem, de lehet, hogy ez az én hibám.
De még ha igaz is, akkor is ez nem most volt, hanem akkor, amikor megállapították nála a gyulladást. Aztán kezdte szedni a gyógyszert, stb.
Mehmet már börtönben van, amkor Gyöngy újra ment a nõgyógyászához és az azt mondta, hogy elmúlt a gyulladás, próbálkozhatnak. Na persze. Akkor még nem is tudták, hogy Mehmet mikor szabadul, hamarost, vagy csak sok év múlva. Azért ez sem tegnap volt, hetek teltek el, amíg sikerült kiszabadítani, aztán meg a szülinapja alkalmából elvinni hazulról.

Nem írják ki, hogy 2 hét múlva, meg egy hónap múlva, stb., de azért lehet érzékelni, hogy múlik az idõ.

Na mindegy. Valahol a neten olvastam, lehet, hogy angolul, hogy
SPOILER
a sorozat végén, 13 évvel a kezdet után (!!!) Gyöngy várja a gyermekét (hogy az elsõt-e, azt nem írják) és hogy mennyi minden viszontagságon kellett átmenniük, amíg ide jutottak.

Na, én ezt a 13 évet túl soknak találom, de hát ki tudja? Én ugye nem nézem törökül, meg semmiféle más nyelveken sem. Aki látta, talán tudja.
10/10
feketeagi 2014 ápr. 26. - 18:08:52 10/10 Előzmény napraforgó
(527/2414)
Nekem úgy rémlik amikor Gyöngy az orvosnál van, hogy babát szeretnének akkor azt mondta, hogy 3 hónapja vesztette a babát, de tulajdonképen engem nem zavar ez az idõ kérdés, az események úgy pörögnek, hogy hamar túllépek rajta.
Nem láttam Kivanc másik sorozatát amibe Makranci a magyar hangja, nem tudom megítélni megyeri volt jó, de a mostani szinkronhoz már kezdek hozzászokni, csak Gümüs hangja zavar még mindig, de nem panaszkodom, mert legalább megértem amit elõtte már törökül megnéztem.
Mellékesen Viasat nekem nagy csalódás, még mindig nem rakták fel az eheti részeket, de reklámozni reklámozzák, hogy ott meglehet nézni, facebookon valaki írta, hogy nagyon rossz a vetítés idõpontja, erre a válasz, hogy nem tudnak mindenkinek kedvezni ezért van lehetõség a Viasatplayen vissza nézni, na persze ha fel raknák.
malvinkicska 2014 ápr. 26. - 12:41:54
(526/2414)
Szerintem nem lényeg a gyerek életkora, mivel mindig gondok vannak az idõvel a sorozatokban, hanem pont olyan gyereket találtak aki Mehmet kicsinyített mása, ez azért valami.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 26. - 08:41:41 9/10
(525/2414)
De az nem stimmelhet, valamikor elhangzott, hogy egy év után különmentek. Aztán 2 hónap után kereste föl Mehmet elõször Gyöngyöt Afjonban, de a nõ nélkül ment haza. Még hetek, hónapok teltek el, a nõ próbálkozott helyben munkát kapni, majd Isztambulban. Lakást bérelt, odavette Kadert, dolgozott valamennyit az új cégnél. Amikor kirúgták, beindította a varrodáját, tanult, megismerkedett Enginnel, stb, stb. Jó pár hónap eltelt, mire visszament Mehmethez. És azóta is eltelt jó idõ - látszik, hogy a jó idõ után térdig érõ hó esett (amikor Mehmet kiszabadul a börtönbõl, látszik, hogy szakad a hó). Most már megint jobb idõ van, csak a hegyekben, ahová elutaztak, ott van hó.
Semmi nem stimmel, de mondom, ez mindegy is, tök mindegy, hogy egyéves a gyerek, vagy akár három, vagy akármennyi.
A lényeg, hogy Nihán elrejtõzött, eltitkolta a gyereket, most meg belezavar az idillbe.