Téma: Igazgyöngy

malvinkicska 2014 ápr. 23. - 12:20:43
(474/2414)
Mankos ami még tetézni fogja a bajt ott a kisgyerek, és sikerült épp olyan szõkét szerepeltetni, mint Mehmet, ha ez nem film lenne bizony nagyon gondolkodtatóba ejtené az embert, mit is lehet tenni ezek után, amilyen nagy szerelem volt köztük.
9/10
gabus53 2014 ápr. 23. - 11:49:49 9/10 Előzmény baba82710
(473/2414)
Ezt a dalt maga Songül Öden énekli. Akit érdekel, errõl a linkrõl mp3 formátumban letöltheti. :-)
http://osztott.com/dvJx/
malvinkicska 2014 ápr. 23. - 11:38:41
(472/2414)
A nyaralás elég balul sült el a végére, Pinar hiába mesterkedett, hogy ne lássa meg Mehmet a nõt végül mégis, így még izgalmasabb lesz a holnapi rész. Amikor már úgy nagyjából jól megvoltak, jött ez, zajlik az élet ebben a családban nincs unalom. Gülsün is elköltözött, Onurék is kibékültek titokban.
10/10
feketeagi 2014 ápr. 23. - 10:30:19 10/10
(471/2414)
Sajnos én nem láttam a tegnapi részt és a mait sem fogom, az elsõ ide vihar letette nyomát, villám becsapott és tönkrement a ruter és a box is amivel rögzíteni lehet a filmet, a viasatra várok, hogy felrakja a részeket......nem igazán kapkodják el. Ma jön a szolgáltató és cserél mindent, tehát holnap már feltudom venni a sorozatot.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 23. - 10:02:08 9/10
(470/2414)
Szerintem is más az, amikor egy gyerek (általában a fiúgyerek) azért marad meg a szülõi fészekben, mert még tanul és ezért eltartásra szorul, vagy már nem tanul, de nem tud elhelyezkedni, nincs egy rendes munkája. Ha még felesége, élettársa, pláne gyereke sincs, hát praktikusabb otthon élnie anyuci szárnyai alatt. Ez az általános helyzet manapság itt nálunk Magyarországon. nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy külön lakást tartsanak fenn a kicsi fiuknak...

De itt, a Sadoglu családban, ahol piszok gazdag mindenki, és megengedhetné magának egy harmincéves családos férfi, hogy önálló lakása legyen, saját háztartást vigyen, stb., ott azért nem kellene ennyire ragaszkodni a szülõi házhoz. Gondolom, Mehmetnek van kis józan esze, így látnia kellene, hogy anyuci nagyon Gyöngy ellen dolgozik, hát megmenthetné a kis feleségét azzal, hogy talál a közelben egy eladó házat és oda költöznek a feleségével, meg némi személyzettel. Anyuból meg bõven elég lenne egy-egy családi ünnepen. Olyan nagyon nem értem Pinárt sem, van egy iskolás kislánya, a férjével alig tud kijönni, pedig szereti, de még csak meg sem próbál önálló életbe kezdeni vele. Pedig az USÁ-ban azért kb. 5 évig azért önálló, családtól mentes élete volt, tehát gyakorlata van.
haverina 2014 ápr. 23. - 09:23:46
(469/2414)
Sziasztok.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy melyik az a vers, amibõl Mehmet a börtön ablaknál állva idézett? A holdról szól és gyönyörû.
malvinkicska 2014 ápr. 22. - 12:19:39
(468/2414)
A mai részben is Seref amit követett már,az öreg Fikri sem birta, az õ kedvére tenni nem lehet, ha félti Gyöngy Mehmetet az a baja, elment Tarik után azért is õt hibáztatta. Az erõszakot gyûlölöm, de már rég képen vertem volna, mivel tudom én is mennyel élek, ezt az énem nem engedné tenni. A tolókocsiban az üdülõben, biztos a halottnak hit barátnõ van, most már kiderül. Onur és Pinár szeretik egymást hátha elmennek kettesben és rendbe jön a házasságuk, szurkolok nekik. Engint olyan nagy tiszteletben tartják, nagy harag lesz még ebbõl úgy szokott lenni, Nagy barátság nagy harag.
Cameron007 2014 ápr. 22. - 10:37:36
(467/2414)
Nekem nem tûnik úgy, hogy Mehmet nagyon el akarna menni a házból, csak az anyja nem engedi. Pinar is saját maga döntött úgy, hogy ott éljenek. És most Bahar is menne már haza, csak senki nem hívja. Szóval a saját döntésük, hogy ott legyenek egy rakáson. Hozzáteszem én sem élnék így, hülyeségnek tartom. Azon meg egyenesen felháborodtam már egy párszor, hogy a szobába is csak úgy benyitogatnak mindenféle kopogás nélkül.

Gülsünt én sem értem, most megint hazudozik az apjának (vagy tudja már a nagyapa, hogy férjhezment? ), nem tanul semmibõl. A kiscsajjal, pedig meg sem próbáltak normálisan beszélni, vagy valami közös programot szervezni, így aztán nem fogja megkedvelni sose Gülsünt, és még csak haragudni sem lehet rá.
10/10
baba82710 2014 ápr. 22. - 10:21:04 10/10
(466/2414)
http://www.youtube.com/watch?v=5Pff0vZ9uUo
Azoknak, akik keresték ezt a dalt... :-) Az elõadó nincs feltüntetve, csak a dal...
Jó zenehallgatást!
9/10
napraforgó 2014 ápr. 22. - 10:19:36 9/10
(465/2414)
Én egyetértek veled. Tényleg szerencsétlen helyzet, hogy mindenki együtt él a nagyházban. Seref mindenkit irányítani akar. Most épp azon kûzd, hogy õ ápolja az apósát, ne Gülszün, a lánya.
Gülszünt sem értem, ha már férjhezment újra, miért nem ragaszkodik a férjéhez. Valahogy azt a kamaszlányt, Levent lányát csak meg lehetne fékezni. Azért nem már egy gyerek mondja meg, hogy élhet az apja?
Gyöngy egyre idegesítõbb az idegrohamaival, ha már õ a szelíd kis naíva, hát mellõzze az ilyen dilis kitöréseket. És Mehmetre valóban ügyelni kell, õ ha dilis, akkor aztán nagyon dilis. Miket mûvelt, amikor Gyöngy után ment és a nõ nem zuhant a nyakába boldogan? Hótrészegre itta magát, totálkárossá nyûtte az autóját, félholtra verette magát mindenféle bûnözõ kocsmatöltelékkel, stb. Igazából nem volt rá semmi oka. Most, hogy van is oka haragudni Tárikra, vajon mit fog mûvelni? Épeszû dolgot semmiképp.