Téma: Igazgyöngy

10/10
feketeagi 2014 ápr. 16. - 11:15:37 10/10
(444/2414)
A pasi aki az elsõ dalt énekli Orhan a sorozatban Rukié férje, nagyon meglepõdtem. Te jó ég mennyire más ebben a klipben, egész jól néz ki! Nagyon jól adja a filmbe a szerencsétlent.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 16. - 07:37:15 9/10
(443/2414)
A végén, amikor a maffiózók mindenkit lelõttek - csodálkoztam, hogy Gyöngyöt nem. Akkor még élõ tanú sem maradt volna. Még jó, hogy Gyöngy vett néhány órát vezetésbõl, Engintõl, meg talán az autósiskolától is, így azért csak elvezeti azt a kocsit. Vajon Hidayet és Engin túlélik a sebesülést?

Kicsit furcsának találtam, hogy a kis Dohus jelenlétében mondtak el minden rosszat az apjáról. Meg azt is, hogy a gyerek önállóan (???), az utcáról (mert dzsekiben volt) hívta fel az apját, hogy jöjjön azonnal. Én legalábbis nem láttam mellette felnõttet, nem tudni, ki vette rá, vagy rávette-e egyáltalán valaki, hogy a hívásával elõcsalogassa Tarikot a rejtekhelyérõl.
Én nem tartom valószínûnek, hogy egy kisgyerek (most állítólag 9 éves) ilyen "árulást" kövessen el az õt eddig szeretõ édesapja ellen - még ha az apja nem is túl jó ember, törvényt szegett, stb. Ezt egy ilyen korú gyerek nem tudja felfogni, illetõleg nyilván sokkal erõsebb a kötõdés a szûlõhöz, mint a "törvénytisztelethez".
10/10
feketeagi 2014 ápr. 15. - 20:29:40 10/10
(442/2414)
http://www.netd.com/diziler/yerli/gumus/gumus-2-sezon/gumus-40-bolum

ha valakit érdekel 48.30-nál kezdõdik, szerintem gyönyörû
10/10
feketeagi 2014 ápr. 15. - 20:26:25 10/10
(441/2414)
Nagyon mérges vagyok, nagyon elcseszték a szinkront. A törököknél nagyon fontos a zene, amikor a mai részbe a család ott van látogatóba a börtönbe a végén az eredetibe elkezdõdik egy török dal, amit egy férfi énekel, nagyon szomorú érzelmes,fájdalmas dal, gyönyörûen énekel a férfi. Hát erre azt a zenét rakták be ami a sorozat folyamán mindig a pozitív történéseknél megy. Komolyan hogy lehet így elcseszni valamit?
A film egészében a zene nagyon fontos szerepet játszik, az adott hangulatot tükrözi.............
9/10
napraforgó 2014 ápr. 15. - 19:20:30 9/10
(440/2414)
Na igen. Nem lehetne vigyázni az ilyesmikre? Egy ilyen sorozatnál nem írják elõ a színésznõknek, hogy nem eshetnek teherbe, ha a karaktere meddõ? Nem vágathatje le a hosszú haját, vagy nem festetheti be szõkérõl feketére, ha az nincs benne a forgatókönyvben?

A most futó koreai sorozat elõttiben a fõhõsnõ ruháját tévesztették el állandóan. Elment otthonról piros blúzban, hazaért világoszöldben. Kifutott a palota kapuján kék ruhában, mire kiért, már piros volt rajta, stb.
Én nem értek a filmezéshez, de úgy tudom, hogy vannak (vagy kellene lenni) ún. vágóképeknek, és amikor továbbforgatják, meg összeállítják a filmet, akkor igazodnak a vágóképhez és ugyanabba a kosztümbe öltöztetik a szereplõt.
Egy nagy költségvetésû sorozatban ilyesmire kellene néhány petákot szánni. Na, meg az öltöztetõre, kellékesre is...
9/10
napraforgó 2014 ápr. 15. - 18:23:41 9/10
(439/2414)
Azon, hogy most Engin és Gyöngy tegezõdik, én is fennakadtam, csak elfelejtettem szóvá tenni. Szerintem csak fordítási, szinkronizálási hiba.
És az is kis hiba, hogy amikor a rendõrök letartóztatták a Sadoglu ház férfitagjait, Onurnak még hosszabb volt a haja, mint másnap a fogdában... Nyilván nem ugrott be a kedvenc fodrásza... Berk haja viszont szépen megnõtt. Sõt Baharé is, már gyakorlatilag a derekáig ér.
Amúgy Tarik haja is rövidebb lett, de õ szabadlábon volt...
zyro 2014 ápr. 15. - 18:07:12
(438/2414)
Azt szeretném kérdezni, hogy Gyöngy mikor tegezõdött össze Enginnel, nemrég még magázódtak, vagy csak elsiklottam felette, na nem mintha nagy jelentõsége lenne, csak hát ez "közelebb" viszi Gyöngyhöz.Nagyon izgalmas volt a mai rész is, de hát most akkor meg már kocsit is tud vezetni,ha kell!
malvinkicska 2014 ápr. 15. - 17:43:14
(437/2414)
Ki fog ott derülni az igazság, nem sokáig lesz az börtönbe , Tarik és társai meglakolnak remélem.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 15. - 14:21:58 9/10
(436/2414)
Spoiler
Kicsit fura volt, hogy Bahar nem tudott Gyöngybe életet lehelni, az csak bámult bambán, amikor Bahar odament az iratokat keresni.
Na ma is volt épp elég történés.
A nagyapa még nem tért magához, a pasik a börtönt nehezen viselik. Bahar és Gökhán nyomoz, egyelõre sikertelenül.
Váratlanul beállít Esra a Sadoglu házba és jól lehordja Gülszünt, amiért hónapok óta nem tudja elérni sem õt, sem a fiát. Meggyanúsítja, hogy el akarja lopni a gyerekét. Csodák-csodája, épp Seref kel Gülszün védelmére és helyreteszi Esrát. Rájönnek, hogy itt is Tarik áll a háttérben, hazudott mindannyiuknak. Mindent tisztáznak és Esra magával viszi a fiát.
De Tarik eltûnt, ki tudja hová lett. A kis Dohus oldja meg a helyzetet, felhívja az apját azzal, hogy az anyja haldoklik, jöjjön azonnal.
A tárgyalás napja elérkezett. Tarik most érkezik (vajon honnan?), Bahar és Gökhán már várnak rá (a rendõrökkel).
Enginnek meg sikerült kinyomoznia, hol bújkál Hidayet, õ Gyönggyel érte megy. De sajnos Dzsefdet emberei is lesben állnak....

Viszont azt a hülye ügyvédet páros lábbal kellene kirúgni, nemhogy fizetni neki. Nem tudta elintézni a szabadlábon való védekezést, gyakorlatilag semmit nem lehet tudni a vádról, végül azt a baromságot tanácsolja Mehmetnek, hogy valamelyikük vállalja magára a bûncselekmény elkövetését azzal, hogy a többiek nem tudtak róla, akkor azokat elengedik.
Mehmet, meg amilyen hülye, az epizód végén bejelenti hogy megváltoztatja a korábbi vallomását és magára vállalja az összes bûncselekményt, amivel vádolják õket.
Egyszerûen nem értem, hogy miért nem várták meg a vádirat ismertetését, elkezdhették volna a bizonyítási eljárást, a tanuk kihallgatását, stb, stb. Még valamikor késõbb is, ha veszni látszik minden, akkor is megtehette volna ezt a valloást, de õ mindennek elébement. Most majd hozhatják az ellenbizonyítékokat, nem számít, hiszen már beismert mindent.
Istenem, ha a hülyeség fájna....
10/10
feketeagi 2014 ápr. 15. - 12:57:38 10/10
(435/2414)
Nekem is pont ez jutott eszembe:)))