Téma: Igazgyöngy

10/10
feketeagi 2014 ápr. 05. - 15:01:12 10/10
(384/2414)
Én tökéletesen megértem Gyöngyöt, létrehozott egy vállalkozást, alkalmazottai vannak akikért felelõsséggel tartozik, van egy üzlettársa (akirõl még nem tudja, hogy milyen) aki beszállt az üzletébe, bízott benne, ha most nem csinálná teljes odaadással azt vágnák a fejéhez. Amikor elkezdte a vállalkozást még szüksége volt a megélhetésre. Szerintem Mehmet egy elkényeztetett anyuka kedvence aki meg van sértõdve ha nem körülötte forog a világ. A nagyapa mondta meg az igazságot, az unokáinak amikor Gyöngy nem volt ott a vacsorán, hogy ti ezt nem értitek meg, ti még nem vesztettetek el semmit és nem is hoztatok létre semmit ( õk csak beleültek a kézbe).z
Az sem lenne jó ha Gyöngy otthon malmozna, mint Pínár meg Seref.
Amikor ott vannak Mehmet által szervezett meglepetés vacsorán végre kiderül, hogy mi miért történik. Akkor megsajnáltam Gyöngyöt, Mehmetnek a régi Gyöngy sem volt jó meg az új Gyönggyel is baja van.
Jövõhéten nagyon izgalmas részek lesznek, megint felpörögnek az események szerintem most fog nagyon izgalmassá válni a sorozat.
offtopic
ildimix 2014 ápr. 05. - 11:32:06
(383/2414)
Gyöngybõl már kezd elegem lenni unom, hogy megjátsza a nagy üzletasszonyt és a családjára fõleg férjére nincs ideje. Most 2 résszel le vagyok maradva, mert nem találom felrakva az 54. részt csak az 55-öt.

Szerintem Seref azért ennyire kedves Enginnel, hátha elcsábítja Gyöngyöt és így Gyöngy elhagyja Mehmetet. Remélem hamar felteszik a csütörtöki részt.

Defnét sajnálom, mert ha a szülõk között konfliktus van mindig a gyerekek szívják meg.
malvinkicska 2014 ápr. 04. - 18:37:53
(382/2414)
Mankos aranyos vagy képzeld az54-es rész törökül van felrakva ez nem igaz a jel ma akkor jött vissza mikor vége volt a filmnek, most meg ez szóval nem semmi, nem akarom elhinni, mikor már nagyon sok sorozatot követtem online. Remélem észre veszik felrakják magyarul.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 04. - 14:42:00 9/10
(381/2414)
Gyöngy és Mehmet gyereket szeretne, de mint kiderül, nem azonos okból. Gyöngy gyereket akar és Mehmetnek is szeretne örömet szerezni vele. Mehmet meg titkon azt reméli, hogy Gyöngy akkor abbahagyja ezt az üzletesdit és otthon marad a gyerekkel, mint az összes Sadouglu nõ. Seref nem örül a terveiknek, és érdekes módon Pinár sem. Úgy véli, nem egyeztethetõ össze az üzlettel a gyerek.
Gyöngy meg azt hiszi, menni fog a kettõ együtt. Na de Engin is ideges lett a hírtõl, hogy Gyöngy gyereket akar, szerinte sem fér össze az üzletasszonykodással. A hátsó szándékairól nem is beszélve.
Gülszünre rájár a rúd. Levent kamaszlánya elutasítja és az apja sem akarja látni. Tarik megint kavar, el akarja perelni tõle Dohust és Esrával akar családot alapítani. Kíváncsi vagyok Esra hogy áll a dolgokhoz, vele is nagyon rendes volt Gülszün, nem érdemelné meg, hogy még ez a nõ is elárulja.
Gökhán darázsfészekbe nyúlt a drogmaffia leleplezésére irányuló nyomozásaival, a maffia üldözni kezdi. Berk pedig továbbra is veszélyben van.
A nagyapa engedélyt ad Baharnak a házasságra, megtörténik az eljegyzés.
malvinkicska 2014 ápr. 03. - 20:32:16
(380/2414)
A sorozat 53 54-es része még sehol nincs fen, nagyon jó lenne, ha felraknák elõre is meg köszönöm, mivel kábel tv van és két napja nincs adás a Viasat-on.
9/10
napraforgó 2014 ápr. 03. - 16:19:51 9/10
(379/2414)
Szerintem ezzel még nincs baj, ne adja oda magát senkinek, szerelem nélkül. De legalább elméletben tudnia kellett (volna), hogy mit és hogyan...
9/10
napraforgó 2014 ápr. 03. - 12:49:16 9/10
(378/2414)
Gyöngy is Pinártól kérdezõsködött anno, hogy mit kell csinálni és hogyan... Vagyis õ is ostoba szûzike volt kezdetben. Épp ezért gonoltam, hogy a tapasztalatlan Rukijét, vagy a bugyuta Orhánt csak fölvilágosítja valaki...
9/10
napraforgó 2014 ápr. 03. - 12:39:44 9/10
(377/2414)
Mi köze ennek a hagyományhoz?
9/10
napraforgó 2014 ápr. 03. - 12:09:35 9/10
(376/2414)
Nem lehet, hogy Pinár is terhes, csak nem gondol rá? Talán csak azért ilyen dilis. Hormonok...
9/10
napraforgó 2014 ápr. 03. - 11:35:24 9/10
(375/2414)
Tarik megint össze-vissza hazudozik, most Esrának mondja, hogy Gülszün el akarja venni a gyereküket, elünt vele valahová, pedig csak elengedte a gyereket valami iskolai táborba.
Mondjuk, azt nem értem, hogy Esra miért nem éri el Gülszünéket, ha nem változott a telefonszámuk. Gülszün még mindig azt hiszi, hogy Esra rosszabbul van. Nem is értem, õ miért nem keresi meg Esrát????

Berk is hazudozik a nõvérének, Alival, a barátjával kapcsolatban...
Levent kamasz lánya, Özge, meg nem nagyon örül, hogy az apja talált valaki mást helyette...