Téma: Igazgyöngy

10/10
feketeagi 2014 márc. 15. - 13:51:26 10/10
(254/2414)
ismerõs, hajnal 4-ig néztem reggel 7-kor meg ébresztõ, szidtam is magam hogy nem vagyok normális, de én sajna egy jó könyvvel is így vagyok.
10/10
feketeagi 2014 márc. 15. - 09:41:24 10/10
(253/2414)
Igazad van én sem bírtam abbahagyni, egy török sorozat volt még amit végig néztem a Seherezádé, de ott szerintem az utolsó évad nem kellett volna az már nyûglõdést volt, de végig néztem ha már elkezdtem. Tulajdon képen mindent egybe vetve az is egy jó kis sorozat volt. Viszont a Gümüs (Igazgyöngy) ahogy haladunk elõre a sorozatba egyre jobb lesz sokkal pörgõsebb eseménydúsabb mint a Seherezádé volt, tehát nálam 10-es skálán az Igazgyöngy 10 Seherezádé ezek után 8-as.
Más sorozatot nem néztem, elkezdtem egy két brazilt de nagyon hamar feladtam túl mû és a szereplõk nem igazán hitelesek, tehát maradok a török sorozatoknál.
malvinkicska 2014 márc. 14. - 20:06:31
(252/2414)
Mankos köszönöm szépen.
9/10
napraforgó 2014 márc. 14. - 12:30:57 9/10
(251/2414)
Megint nagyon sok minden történt egy epizódban. Megtörtént Dohus örökbefogadása és Gülsün a kisfiú kérésére visszafogadta Tarikot.
Felbukkan Kader halottnak hitt anyja, majd Oszmán meghal szívrohamban. Seref közbenjárására kirúgják Gyöngyöt az új munkahelyérõl. Derin a kierõszakolt találkozón belehazudik Gyöngy szemébe: Mehmet elvenné, ha Gyöngy hajlandó lenne elválni. Gyöngy meg, amilyen hülye, ahelyett, hogy megkérdezné errõl Mehmetet, már rohan is egy ügyvédhez. Seref megint megalázza Gyöngyöt és Bahar lelkesen kontrázik neki. Berk bajba keveredik, a rendõrségen köt ki.

Tarik valószínûleg arra játszik, hogy Mehmetet bajba keverje, be akarja bizonyítani, hogy a fiú nem alkalmas a cég vezetésére.

Izgalmas és szórakoztató sorozat ez.
malvinkicska 2014 márc. 14. - 12:22:22
(250/2414)
Mankos az eredetit kerestem nem találom,a szulejmant megtaláltam de ezt nem, lehetne olyan kérésem megírnád hol keresem elõre is köszönöm ha igen, ha nem.
Márta Mezei 2014 márc. 14. - 11:59:28
(249/2414)
Ti tudjátok, hogy hány részes lesz a film? Nagyon tetszik!!!:-) Bár Gyöngy nagyon naiv:-((
malvinkicska 2014 márc. 14. - 11:48:26
(248/2414)
Nagyon sok minden történt, a család életében meghalt a szeretett sofõr, aztán az a szemét Derin hazudott Gyöngynek, az meg se szó, se beszéd beadta a váló keresetet ezt egy kicsit , most elhamarkodta. Az értesítést megkapta Mehmed és fel van háborodva nem gondolkodik el, egy szál rózsa fecnivel nem oldja meg kettõjük problémáját.Seref egy veleéig romlott szemét nõ, mindenki felett uralkodik, mikor lakol már meg érte.A mondás azt tartja, hogy bûn büntetés nélkül, nem marad a mindennapi életben sem, ennek mindent szabad. Azt egy kicsit túlzásnak találom, ha valakinek problémája van szalad Mehmethez, az meg ugrik és ez lesz a vége, kíváncsian várom neki ki fog segíteni.
offtopic
ildimix 2014 márc. 14. - 09:10:17
(247/2414)
Mankos ha lehet az e-mail címemre küld el az infókat amit tudsz a sorozatról.

Címem: ildiko.varga@t-online.hu

A tárgyban írd oda igazgyöngy hogy tudjam te küldted a levelet.

Tetszett Dafne szülinapi bulija aranyosak voltak együtt.

Berket sajnálom, hogy belekeveredett a kétes üzletbe. Szerintem kábítószer volt a csomagtartóban. Biztos legközelebb lefog bukni.

Tarik is sántikál valamiben lehet tönkre fogja tenni a céget? Várom a sorozat folytatását!

Üdv: Ildimix
offtopic
ildimix 2014 márc. 13. - 20:01:21
(246/2414)
Tetszett az a jelenet amikor a nagyapa rájött, hogy Gyöngy nem is tudott a mûtétjérõl. Rájött, hogy Seref ármánykodik Gyöngy ellen. Jó volt az a beszólása, hogy ez volt az utolsó dobása.

Nagyon megható az is, hogy Tarik kisfia megszerette Gülszünt.

Derint utálom mehetne vissza Amerikába.

Gyöngy helyében nem állnék szóba a férjével.

A mai részt még nem néztem meg.

A 2. évad hogy fog végzõdni?

Üdv: Ildimix
malvinkicska 2014 márc. 13. - 18:10:30
(245/2414)
Mankos igaz az a közmondás, Lágy pásztor elõtt gyepet sz -ik a farkas ha nem volna olyan kis jó lélek Gyöngy másképp lenne az õ sorsa is, de ezt így írták meg, ezt kell játszania.