Téma: Igazgyöngy

9/10
napraforgó 2014 aug. 30. - 06:07:43 9/10
(2124/2414)
A meglepetésben az a szép, hogy "meglepetés". Mehmet egész nap várja a köszöntést és nem jön, de ahogy írjátok, nem marad el!Persze ez frusztráló, hogy mindenki úgy tesz, mintha semmit sem tudna. Amúgy kíváncsi lennék, hogy Mehmet éppúgy észben tartja-e nemcsak Gyöngy, de Onur, Pinár, Bahar, Berk szülinapját is, nem beszélve a szüleiérõl és a nagyapáréról? Aztán most már ott van Dilruba és a pereputtya, aztán a kisfia és a lánya, stb, stb. Ha ezt vesszük, szinte minden héten ünnepelhetnek valamt.... Gondolom a muszlimok nem ünnepelnek kersztneveket, mert ennek a szokása a katolikus szentekéhez kapcsolódik, tehát náluk nincs keresztnév, keresztszülõ sem.Esetleg valami hasonló, amire talán nekünk nincs is szavunk.

Én különben nem várok soha ilyen szülinapi bulikat, sõt talán zavarna is, nekem elég egy virágcsokor, vagy egy doboz jobb bonbon...
khajni87 2014 aug. 29. - 20:58:51
(2123/2414)
Látom megint szépen ki lett forditva ez a szülinapozós dolog hiánya Mehmet énközpontúságára , de ez most kivételesen szerintem nem az, én nem vagyok énközpontú ember de mégis rosszul esik ha elfelejti a születésnapomat életem szerelme és ez nem arról szól hogy valaki a középpontban van e vagy nincs a középpontban, ez egyszerüen egy emberi érzés és pont.Ez nem szól szerintem ennél többrõl , még Mehmet esetében sem kivételesen. Meg ezt nem elfelejteni egy alapvetõ dolog ( Mégha késõbb meg is lepik , errõl õ nem tud és ez ténleg furcsa lehet ).
malvinkicska 2014 aug. 29. - 19:15:52
(2122/2414)
Biztos lesz gazdagéknál nagy parti, csak igazi meglepetésnek szánja a család, azért feltûnõ neki, mert mindig a központba van és mikor úgy érzi hanyagolják rosszul esik, ez ebben a formában igaz. Azt meg nem hiszem el, hogy az anyja az imádott fiacskája szülinapját elfelejtette, csak megfelelõ idõre várnak, hogy együtt legyenek.
khajni87 2014 aug. 29. - 18:51:46
(2121/2414)
Az öreg Mehmet ma nagyon durva volt Sereffel ezt azért mégsem kellett volna fõleg Dilruba-Bilúr-Kenán elõtt ilyen csúnyán leugatni....ismeri vagy 30-35 éve minimum, Dilrubáékat meg mióta is, kb 18 hónapja ( mert Gyöngy már igencsak terhes volt mikor megismerkedtek), hol van az öreg értékrendje????Ennyire nem tiszteli azt hogy Seref milyen régóta a családja tagja és a két unokája édesanyja....ezt azért nagyon durvának és feleslegesnek tartom még ha nem is köszönt Dilrubáéknak erre nem volt szükség igy megalázni szegény Serefet ( pedig nem mindig a kedvencem de azért mégis már milyen viselkedés ez )?????

Mehmetet meg értem, persze hogy azért bántja hogy Gyöngy meg sem emliti a születésnapját ( aki nem számit nekem de ismerem az nem izgat , de hát azért mégiscsak õk házasok , de tudom hogy Gyöngy csak megjátsza magát és megint készül valamire)és azért õszintén szerintem bárkinek rosszulesne ha a férje/ felesége nem emlékezne egy napra az egész évben...Egyáltalán nem tartom ezért gyerekesnek Mehmetet ( pedig nem pártolom a viselkedését általában ) de most igaza van , teljesen jogosan szomorú és mérges, úgy érzi mindenki aki fontos neki nem emlékszik erre az egy napra , és Onur is egy zsebébõl kihúzott tollal köszöntötte fel, egyedül Nihán / kisMehmet nem felejtette el.
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 17:36:52 9/10
(2120/2414)
Hétfõtõl 1/2 6-tól!
malvinkicska 2014 aug. 29. - 08:29:46
(2119/2414)
Az öregnek teljesen elmentek otthonról úgy megbolondította az a hölgyemény S-t még megsajnáltam, elég ronda volt vele. B és D meg K egy vasat ütnek egymást lovalják a vagyont illetõen. Gy el van foglalva divat bemutatóval, most az a fontos számára, nem törõdik M szülinapjával. M elég gyerekesen viselkedik az ünnepléssel kapcsolatban, mint egy éretlen tini, kapott egy szép órát a kis M-tõl. B-t elhalmozta virág csodákkal S nem tudja megemészteni, hogy B-nek nem kell, az is eldönthetné már melyiket akarja végül. Ahmet jól van ha teljesen felépül haza látogat.
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 07:37:58 9/10
(2118/2414)
Az elsõ részhez még annyit, hogy az orvos közli Orhánnal, hogy jó hírei vannak, Pinár látogatás után R reagálni kezdett a külvilágra. megengedi, hogy Orhán bemenjen hozzá, hátha újabb javulást érnek el. Orhán megy is R szobájába, aki most az elsõ terheségét vizionálja, de már azért válaszolgat Orhán kérdéseire.

Szegény nõ, talán kijön a depresszióból.
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 07:30:09 9/10
(2117/2414)
Na itt is:
P mérgelõdik egész este a hál volt a téma... = egész este a halál volt a téma.
Nagyapának a fia súlyos balesete kapcsán eszébe jutott, hogy új végintézkedést tesz, amelyben Dilrubáról és a családjáról is gondoskodik. Ezt közölni is akarta a családjával. És mivel a család, meg az igazgatótanács egy és ugyanaz, a cégnél is közölni akarta a változásokat. (P. hogy Dilrubának is beleszólási joga eztánn a dolgokba...)
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 07:24:53 9/10
(2116/2414)
Hát, kora reggel a net..., néha csak egy entert nyomok, és minden elszáll... Ha meg az elõzõ lapot hívom, hát a kezdõlaphoz viaz. Csodás. De mit lehet twenni? semmit...
9/10
napraforgó 2014 aug. 29. - 07:20:41 9/10
(2115/2414)
Mehmet olyan, mint a gyerek. arról próbál információkat szerzni, hogy Gyöngy szervez-e neki szülinapi meglepetésbulit.
Van, ahol, csak átételesen érdeklõdik (van-e még más programod mára?), van, ahol azt firtatja, hogy X-nek van-e még valami programja. Van, ahol nyíltan rákérdez (onur), aki megéepõdik, és gyorsan megöleli és gratulál neki, de többiek semmit sem tudnak, vagy legalábbis nagyon is jól tettetik magukat.
Na ez kedves lesz, ha Gy mégis szervez valamit a háta mögött...