Téma: Igazgyöngy

9/10
offtopic
napraforgó 2014 aug. 22. - 13:03:58 9/10
(2034/2414)
Neked van igazad, már én is bánom, hogy belefogtam.
9/10
offtopic
napraforgó 2014 aug. 22. - 12:52:59 9/10
(2033/2414)
Off
Hogy kinek mi unalmas, az relatív. Itt minden sokkal izgalmasabb, mint a mexikói sorozatokban, ahol 160 részen át rágódnak ugyanazon.
9/10
napraforgó 2014 aug. 22. - 12:47:24 9/10
(2032/2414)
Abban igazad van, hogy sajnos vannak olyan nõk, akik csak azért szülnek gyereket, általában egy tehetõs palinak, hogy bebiztosítsák az életüket. És pont ezért is ragaszkodnak váláskor a gyerekhez, gyerekekhez. Ez elég szomorú, önzõ ember az ilyen, aki a saját javát a gyereke érdekei elé helyezi.
De itt konkrétan nem errõl van szó. Kismehmet az egész eddigi életét az anyjával töltötte, embertelenség kiszakítani a megszokott életébõl, ahol eddig csak az anyja volt a biztos pont. Az apját meg hol látta, hol nem, de biztos, hogy nincs feléje olyan erõs kötõdése. Mehmet nem annyira szeretetbõl, hanem birtoklásvágyból ragaszkodik hozzá.
Én azon csodálkozom, hogy a mindig józan Onur ebben nem ad neki tanácsot. És a család összes tagja mindent ráhagy, nem nyilvánít véleményt. Valahogy nehezen hiszem, hogy mindenki egyetért vele. Mi lenne, ha holnap Gökhán is kitalálná, hogy elveszi Bahartól a gyerekét, mivelhogy kokketált Szelimmel? Hogy állnának hozzá egy ilyen figurához?
khajni87 2014 aug. 22. - 12:34:04
(2031/2414)
Most biztos megint én leszek a h...lye , vagy talán csak túl elfogadó vagyok de nekem nincs ezzel semmi bajom, bár Rukyje nem a kedvencem mert az abióortuszt õ választotta és elég gáz hogy igy bekattanjon, szerintem ez azért kicsit túlzás, õ pusztán abba kattan be hogy Orhán nem ugrál ahogy õ fütyül , nem pedig az abortuszba, az csak ráadás.
Berk-Didem-Dilruba-Bilúr õket nem birom de amúgy nekem még most sincs semmi bajom a sorozatban történtekkel, unalmasabbat is láttam már , meg nem szoktam kritikus lenni ennyire, most ilyen akkor ilyen, lehet ténleg unalmas ember vagyok, vagy ténleg csak megtanultam elfogadni a dolgokat úgy ahogy megtörténnek mind a valós életben mind pedig filmekben-sorozatokban.
Cameron007 2014 aug. 22. - 10:59:14
(2030/2414)
Igen ez az utolsó évad szerintem is felesleges, agyonhúzott sztorik (pedig az elején pont az tetszett, hogy mindent gyorsan lerendeztek, pár rész egy probléma) most pedig egy egész évadon át nyúzzák ezt a Dilruba szálat is, és persze Nihant. Aztán a karakteridegen jellemek. Teljesen kifordították a szereplõket magukból. Rukiye és megbolondulása, vagy Gökhan siránkozása. Szép volt, jó volt, de ideje, hogy vége lesz.
Cameron007 2014 aug. 22. - 10:04:22
(2029/2414)
Még ezzel sem értek egyet, a kisfiúnak az anyja mellett a helye (errõl a konkrét esetrõl beszélek most csak), Mehmetet szinte nem is ismeri, legalábbis a történetbõl nem láttuk, hogy kialakult volna közöttük egy mélyebb kapcsolat, párszor találkoztak, és ennyi. A fia számára teljesen idegen, teljesen megértem, hogy Nihannak csak egy opció létezik, és azért harcol, hogy nála maradjon a fia, hiszen õ a biztos pont a kicsi életében, nem ítélhetõ el, hogy beleroppan, hogy a fia vadidegeneknél kénytelen lenni, eltiltva tõle. Még úgy is, hogy imádják és foglalkoznak a gyerekkel, de mégiscsak majdhogynem ismeretlenek a számára.
Cameron007 2014 aug. 22. - 09:53:16
(2028/2414)
Hogy miért nem rakták fel a részeket, ezt a viasattól kell megkérdezni, bár felesleges, mert úgyis csak annyit válaszolnak "elnézést a késlekedésért, folyamatban van a feltöltés".

Szóval, türelem, nyugalom, eddig minden részt felraktak, valószínûleg a többi is felkerül, maximum várni kell rá még pár napot. Aminek az elõnye: egyszerre lehet megnézni több részt. :)
offtopic
Márta Fazekas 2014 aug. 22. - 09:41:16
(2027/2414)
Szeretném valahonnan megtudni miért nem bõvítik a 147. részrõl az epizódokat?Van aki csak késõbb tudja nézni.Köszönöm
malvinkicska 2014 aug. 22. - 09:23:59
(2026/2414)
Nagyon eltaláltad tied a pont a hasonlat illik rájuk, egyik sem változik.
Cameron007 2014 aug. 22. - 09:14:44
(2025/2414)
Csak van egy kis külömbség közöttük, az egyiknek igazából nem is kell az a homokozólapát, csak nehogy már a másiké legyen.