Téma: Il Woo Jung

bori3 2014 nov. 14. - 17:45:11
(1353/1873)
Új képek fotózkodás - interjú.... úgy látom jó passzban van .... :))))

https://www.youtube.com/watch?v=Z7iSxMCOvkI
bori3 2014 nov. 13. - 16:09:05
(1352/1873)
.
bori3 2014 nov. 13. - 16:08:42
(1351/1873)
A két jóbarát közös tulajdonsága, hogy ha vége egy projektnek, csak ülnek otthon, mint egy hulla .... lusták kimozdulni :) JIW pedig nem rég Baliról jött haza - ott vakációzott....

"Igen! Azoknak, akik nincsenek tisztában, Jung Il Woo és Lee Min Ho volt a legjobb barátok, mivel, mint ... örökre! Nos, miután beszélt a dolgok, mint dolgozó non-stop több mint 9 éve, megérintette az õ szintjén tevékenysége alatt idõ. Jung Il Woo adott humoros leírást, hogy mit csinál a vakáció ideje alatt, míg irányító húzza Lee Min Ho a beszélgetést ezzel a kijelentéssel: "Én nagyon lusta és úgy viselkednek, mint egy hulla, amikor nem dolgozom. Igen. Én az a fajta ember. Én nem is találkoznak az emberek, mert én vagyok túl lusta. Lee Min Ho van egy hasonló személyiség, így õ nem megy ki a házból. Mindig azt tervezi, hogy találkozzunk, de mindketten azt mondják, "Nézzük csak találkozni legközelebb, mert én vagyok túl lusta" napján. Nem is tudom, hányszor történt már. "
bori3 2014 nov. 13. - 16:01:04
(1350/1873)
Óvatosan fogalmazott úgy érzem a junior színész társakról ... :))

"Volt egy nagy felelõsség, mint a fõszereplõje, ami a junior színészek? "Ez az, amit én volt óvatos. Az én esetemben, én mindig kérdez: "Mit gondolsz?" ahogy próbálom beállítani magam szerint a többiek. Bár én vagyok sunbae, a hubae szereplõk bizonyos karakterek és eljáró irány a fejükben, úgyhogy próbáltam cselekedni tiszteletben tartja azt. Megbízott nincs válasz, így nehéz megmondani, meg lehet tanítani valakit, és mivel nincs válasz, ez mindig nehéz. " # A már bizonyított magát, mint egy megbízható színész. "Igaz ez? Még mindig hiányzik, és hosszú út áll elõttünk, de én csak szerencsém volt. Az idõ megy nagyon gyorsan. Én lesz 30 hamarosan. " # Te beírása 9. év színészi már. "Így van. Az igazgató azt mondja, a cselekvésre azonban szeretem, mert én már járt közel 10 éve. Õ tényleg nem kaptam semmilyen irányba, amíg a végére, és tiszteletben tartják a játékstílus. Azt hiszem, tudtam, hogy a korábbiakhoz képest több, mert úgy éreztem, õ volt a bizalmát bennem. " # bármi jobb, mint azelõtt szempontjából színészet? "Ha én voltam a folyamat találni az én színem elõtt, én határozottan nyugodt most. Én személy szerint érzem, javul a kiejtés és a kiejtés. # Végül, van még valami, amit mondani akarsz? "Én is csomagolta idén egy ázsiai túra. Szeretném önt a következõ projekt, anélkül, hogy a hosszú szünet. Nem tudom, melyik projekt fogok dolgozni, de még én is szûkült le, hogy akár romantikus vígjáték, vagy a teljesen sötét karaktert. Kérjük, továbbra is mutassa támogatását színész Jung Il Woo növekedését. "
bori3 2014 nov. 13. - 15:56:56
(1349/1873)
folyt...
Q & A, Jung Il Woo # Hogy van, mert a dráma véget ért? "Én már évek óta tartó magam elfoglalt. Meglátogattam Jeju sziget és utazott Sokcho a produkciós csapat és öntött éjjeliõr Journal . Van egy szoros ütemterv, beleértve a tengerentúli tevékenységek és interjúk. " #how érzi magát? Érzés a projekt vége? "Bizonyos értelemben úgy érzi, mintha minden eltûnt hirtelen. Azt hiszem, modern darabok határozottan idõzzön a fejemben tovább. A modern drámák a dolgokat, hogy elõfordulhat az életben, és hordom modern ruhát, így néha nem tudom könnyen kap belõle akkor is, ha ennek vége. Másrészt, amikor film egy történelmi darab, úgy érzem, én utaznak a múlt egy idõgépet. Úgy érzi, ha üres ez a vége.

Ez egy utazás a négy hónap, ami nem rövid. "Én filmeztek öntjük én minden négy hónapig. Ez hazugság lenne, ha azt mondom, hogy nem kap lecsapolták az energia. Azt hiszem, itt az ideje a gyógyulás. " # lehetett fizikailag kihívást? "Nagyon kellett eljárnia csípés combom (nevetés). Nem számít, mennyire illik testileg van, a koncentrációs szint alá, ha úgy viselkedsz, alvás nélkül hat éjszaka. Voltak idõk, amikor kellett egész éjjel, hogy egy zuhany, és menj vissza a forgatás. Emlékszem harcok magam csípés combom. Én vadul keményen dolgoztam azért, hogy ne veszítsem el a tudat. " # Van ok inkább fantázia kapcsolatos mûfajok? "Azt hiszem, hogy megfelel nekem is. A Hold a Nap felkarolása volt a fúziós sageuk és 49 nap is benne fantázia elemekkel. Amikor dolgozom ilyen projektek, úgy érzem, én vagyok a játékban. Úgy éreztem, az is, amikor én próbáltam elkapni a szörny kígyót éjjeliõr Journal . (Nevetés) "
bori3 2014 nov. 13. - 15:55:20
(1348/1873)
Másik interjú - szintén érdekes kulissza titkokkal és a saját életérõl - a forgatás után ....

'Három sageuks, õ töltötte a filmmûvészet különbözõ projektekkel, ahogy belép 9. év hatású. Ez az eredmény, hogy jött a kemény munkát. Drama éjjeliõr Journal végzõdött happy end. Figyelembe szerepét szellem látó herceg Lee Rin, Jung Il Woo király lett a végén, hogy az álma valóra, és a szeretet. A múlt hónapban négy nem volt könnyû Jung Il Woo. Nem csak õ szenved sérüléseket a jelenetek, de azt is meg kellett küzdeni ellen alváshiány miatt feszülten menetrend. Azt mondta: "Én már a film csipkedte a combom. A forgatás maga egy szellemi kihívás. " A bizonyíték Jung Il Woo következetes erõfeszítésekre mutattak a projekt. Debütált a film The World of Silence , 2006-ban, Jung Il Woo cselekedett különbözõ karakterek Highkick, The Return of Ildzsime, 49 Days, Flower Boy Ramen Shop, Hold felkarolása a Nap, a Golden Rainbow és több, bõvülõ színészi spektrum és tette egy ugrás át ezt a projektet.'
bori3 2014 nov. 13. - 15:49:02
(1347/1873)
Nyilatkozott a Éjjeliõr visszhangjáról és arról, hogy kész az új feladatra .... azt nem egészen értettem, hogy mikor volt az autóbalesete, de lehet arra gondolt, amit együtt szenvedtek el Li Min Hoo-val ....

"Történelmi dráma egy kitalált csavar és fantázia elemek voltak népszerûek Koreában egy ideje már, de néhány kap vegyes kritikákat. MBC nemrég elkészült "The Night Watchman Journal," a kísérteties dráma meghatározott Korea Joseon dinasztia (1392-1910), a egy példa. A kultúra az elemzõk szerint, hogy a számítógépes grafika slapdash fájdalmas nézni, de hogy Jung Il-woo, a színész, aki játszott a fõszereplõ, Yi Lin, megmentette a show. A 24 epizód dráma is sikerült a rangsorban No. 1 között drámák annak idõrésben és élvezték 12,5 százalékkal értékelés annak utolsó epizód, amelyet késõbb a október 21. Egy interjúban Ilgan Sports, egy affiliate a Korea JoongAng Daily, Jung azt mondta, igyekezett szívét az õ karaktere. Q . Hogy érzed magad a befejezõ "The Night Watchman Journal"? A. Segített nõ, mint egy színész. Az igazgató azt mondta, gyakran jár, mint én érzem, ahogy én szeretnék. Néha nem volt biztos abban, ha én csinálom helyes. De a végén, segített a dráma, azt hiszem. Mint mindig, az én szerepét, keményen dolgoztam, hogy a szívem a Yi Lin karaktert. Ami a minõsítések, én általában nem foglalkozik sokat róluk. És azt hiszem, nem törõdve valóban segít. Van-e olyan dolog, amit tenne másképp? Az emberek úgy tûnt, elégedetlenség a dráma számítógépes grafika. Mivel a szoros menetrend, voltak idõk, amikor nem voltunk igazán figyelt a részletekre. Azt akarom, hogy erre másképp adott még egy esélyt. Én személy szerint elégedett a számítógépes grafika, mégis. Azt hiszem, azért, mert tudom, hogy milyen nehéz a technikusok dolgoztak rajtuk. Nekem is van egy barátom, aki, hogy az üzleti, így tudom, hogy a nehézségeket. A nemrég választották az egyetlen koreai színész, hogy részt vegyen a kínai 2014 Cosmo Beauty Awards és díjat kapott. Milyen volt? megtiszteltetés számomra és hálás, különösen azért, mert én voltam az egyetlen koreai kapni egy díjat ott ebben az évben. Úgy érzem, hogy a díjat segít nekem többet dolgoznak Kínában. Kaptam több ajánlatot, a reklámok és más programok is. Még túl korai megmondani ebben a szakaszban, de én felülvizsgálata az ajánlatokat. Jövõre jelzi a 10. éve a debüt. Mik a tervei? Visszatekintve, annyi minden történt. Talán a legjobb dolog, amit valaha tettem az életemben, ment elõre a forgatás "Highkick" sitcom [MBC] ellenére szenved sérülést egy autóbalesetben. Az orvosom azt mondta, hogy ne menjen el, vagy még mozog, de én csak tolta és dolgozik a sitcom. Ha arra gondolok vissza, azt hiszem, ez volt a szerepe a "Highkick", hogy engem, aki vagyok most. Nem tervezem, hogy minden szünetet, és én alig várom, hogy hozza meg a végsõ döntést a következõ munkát. Hálás vagyok, hogy képes vagyok cselekedni, és így kész."
bori3 2014 nov. 12. - 17:51:49
(1346/1873)
Kávé-projekt a rajongóknak ....

http://m.star.naver.com/jungilwoo/news/end?id=3831853#
bori3 2014 nov. 12. - 17:49:01
(1345/1873)
(The Star)
Koreai színész Jung Il-woo jelentette az online magazin The Star. A képek megjelent kedden, õ visel alkalmi kockás ing és szürke farmer nadrág. Jung megjelent a közelmúltban megkötött MBC dráma "The Night Watchman", és már töprengett a következõ projekt. A Yoon Ji-soo (thankque @ heraldcorp.com )
bori3 2014 nov. 08. - 18:54:37
(1344/1873)
Sorba adja az interjúkat a TV-knek... itt egy újabb.
Bár sok a szöveg, jó lenne érteni, de részletek is vannak az Éjjeliõrbõl :)

https://www.youtube.com/watch?v=cgoVLRNpT-s
szakire 2014 nov. 07. - 19:41:50
(1343/1873)
Sziasztok!

Ez Ti már biztosan láttátok, de ha a kedvencünkrõl van szó, semmi nincs sokszor. :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7fph6gMAJ1rv2d11o1_500.gif

http://data1.whicdn.com/images/32008384/large.gif
bori3 2014 nov. 07. - 17:35:04
(1342/1873)
.
bori3 2014 nov. 07. - 17:34:38
(1341/1873)
.
bori3 2014 nov. 06. - 17:21:37
(1340/1873)
Hoppácska - jól látom???
ezen a videón mintha PSH éppen menne, JIW meg haza érkezik .....

https://www.youtube.com/watch?v=UAtD-zYwUHw
bori3 2014 nov. 06. - 17:14:46
(1339/1873)
8 éve debütált -ebbõl az alkalomból üdvözletet küldött a rajongóknak ....

https://www.youtube.com/watch?v=_PnisHm5HW0
Rhubarb 2014 nov. 06. - 10:27:16
(1338/1873)
Nem lehet lementeni, de majd biztos fent lesz máshol is késõbb. :)

Nagyon jó kis nóta megy alatta. :)
bori3 2014 nov. 06. - 10:16:59
(1337/1873)
A linkrõl te le tudod menteni a képeket, nekem nem hagyja.....
Rhubarb 2014 nov. 06. - 09:49:32
(1336/1873)
Loptam, vittem! :)
Nagyon jók!
De nagyon soványka. :))
bori3 2014 nov. 06. - 09:34:19
(1335/1873)
bori3 2014 nov. 06. - 09:32:18
(1334/1873)
A link alatt jó fotók .... :)

log.naver.com/thestudiok/220171517042