Téma: Jang Geun Suk

10/10
eonni 2012 szept. 09. - 18:57:33 10/10
(706/17706)
Hopp, másik képet akartam! :-(
Ezt!
10/10
eonni 2012 szept. 09. - 18:56:23 10/10
(705/17706)
Pont azt akartam kérdezni, hogy mikor indul Japánba! De jó, hogy pihenni is tud egy kicsit! Remélem azért ennél egy kicsit több képet tesz fel! Tudom, magánélete is van...de azért egy kicsivel több kép jöhetne!
Köszönöm az infót! :-))
10/10
eonni 2012 szept. 09. - 18:51:12 10/10 Előzmény Myst-Era
(704/17706)
Ugye, ugye? :-)) Tudtam én, hogy el fogsz veszni, ha egyszer elkezded nézni! :-))
Igyekszem sokat feltölteni, hogy tudjak meghívót küldeni Neked! :-)))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 17:56:57 10/10
(703/17706)
Nem hiszem, hogy a megkérdezés lenne a gond...inkább a válaszra kéne várni 'míg a világ és két nap'.
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 17:54:28 10/10
(702/17706)
Nagyon jó ötlet ;-))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 17:52:46 10/10
(701/17706)
Igen, nagyon szép élmény volt. :-) (bár estére valóban hulla voltam :-/)
No, no a kezében a "titkosüzenetvan" :-D

Amúgy azt elfelejtettem mondani, hogy mindez ingyenes program volt!
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 17:41:21 10/10
(700/17706)
Ááá, nem tudtam tartani magam és már túl vagyok a második részen is...nagyon jókat nevettem.
Go Mi-ranról lesír, hogy lány. Leszorítva is látszanak a mellei. :-/
Azt gyanítom, hogy a kisherceg stílusa mögött valami "ok" húzódik meg amire talán fény derül...az felvonós jelenetben az anyukájával való találkozás ezt sejteti. Ájjjj...a hideg stílusa észbontó. Egyszerre utálom és csodálom érte. Egyrészt nem tudom elképzelni, hogy a való életben õ ilyen. (persze nem tudhatom) Másrészt annyira jól csinálja... :-D

Mindjárt felfalom a harmadik részt is, aztán jön az ínség, mert a negyedik még sehol :-(( Mi lesz velem? :D
10/10
eonni 2012 szept. 09. - 16:57:49 10/10
(699/17706)
Tudjátok Lányok, én meg éppen abba gondoltam bele a társkapcsolatával kapcsolatban, hogyhogy nem fásul bele, amikor van úgy, hogy egy évben két-három filmet is leforgat. Mindig más színésznõvel! Láthatjuk, hogy egy-egy jelenetnél szásztíz százalékosan odateszi magát. Persze, tudom én, hogy azok csak filmek...játék! De lelkileg is azonosulnia kell a szerepével, különben nem tudná igy eljátszani. Nem mehet ez a magánélet rovására? Lelkitársat nehéz lehet így találni! Hazamegy a szerelméhez, és közben zakatol benn a filmbeli szerepe? Na ezt sem fogjuk soha megkérdezni Tõle? :-)) Lehet, hogy most ezért "szingli"?
10/10
eonni 2012 szept. 09. - 16:40:52 10/10
(698/17706)
Már megint majdnem egyre gondoltunk! Csak amikor én megláttam a képet, az jutott az eszembe, hogy én most kb. pont így nézhetek ki. Csak elém senki nem rakott reggelit...Rejucit kivéve! :-))
Biciklis futár is hozhatta volna! :-)
10/10
eonni 2012 szept. 09. - 16:36:07 10/10
(697/17706)
Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat! Egyáltalán nem baj, hogy megosztottad velünk! :-)) Talán egyszer én is eljutok majd! Izgalmas lehetett élõben látni a kiállításokat, és hallgatni a koreai beszédet. Biztos, hogy más érzés, mint amikor filmet nézünk! Jól elfáradhattál tegnap, de szép napod volt! :-)
Tõle kaptad a belépõt...vagy nem az van a kezében? :-))
10/10
eonni 2012 szept. 09. - 16:30:04 10/10
(696/17706)
Szép vasárnap délutánt Nektek!
Nincs meg ez a kép egy kicsit nagyobba, olvashatóbba? Próbáltam megfejteni a feliratot, de a buborékban az utolsó szó számomra olvashatalan! :-)) Nagyítottam is, de akkor sem látom a szó elején a betûket! Valamit nem szabad nem Geun Suk appa-nak csinálni, de mit??? A négy csinos angolna arra kéri, hogy mondja el, jön-e? Vagy valami ilyesmi! :-))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 15:17:17 10/10
(695/17706)
Örülök, ha tetszett és átadhattam egy csipetet az élménybõl :))

Mozillát én sem értem :( Próbáltam Opera böngészõvel az lefagyott tõle, IE-t meg alapból nem használok. Nem értem mi lehet a gond. Kerítettem egy kis programot, ami betelepítette magát a Mozillámba és a YT videók alatt megjelenít egy Dowload gombot, amivel le tudom szedni a videót. Így le tudok tölteni :)

Igen, nálam is ugyanígy volt. Megvártam míg teljesen betöltöttem és akkor sem. Az elsõ 1,5 percet tudom csak megnézni belõle a YT is. Ott megszakad a lejátszás is. Sajnálom, mert jó képek vannak benne. Hátha valakinek meglesz ;-)

Olvastam twitten én is a kérést, meg is lepett. De valahogy "jogos". Ha nem "sztárként" érkezik, hanem magánemberként pihenni, akkor jár neki egy kis szabadság, személyes ér, amibe nem tolakszik bele a "sokaság". De azért messzirõl 1-2 fotó jöhetne ;-)) Mint a "Vogue fashion"-rõl.

Jaaaa...látod én ezt nem tudtam. Mmint, hogy 2009-ig volt barátnõje. Abszolút semmit nem tudok errõl az oldaláról. Valahogy nem ebbe mártottam bele magam vele kapcsolatban, hanem a mûvészetébe. Jajj nem is tudom ki mondta - hol olvastam (biztos vmelyik topikban) hogy a koreai férfi nõ nélkül sokáig meg tud lenni, de kimcsi nélkül nem...szóval lehet, hogy Sukkie is kimcsin "él" :-D
A veszett fejsze nyele így sokkal jobban érthetõ! Érdekes infó, de ugye ízlések és pofonok ;-)

Úgy tûnik mindig belenyúlok. :) Eddig minden általam nagyra tartott koreai "sztár" (hülye szó, de jó értelemeben írom) életének része a jótékonykodás, a karitatív tevékenység. Szóval ez nagyon nemes dolog részérõl (részükrõl) példaértékû.
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 13:50:46 10/10
(694/17706)
Nekem ez a kép...Ojjó :))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 13:45:39 10/10
(693/17706)
megzabálom...nagyon aranyosak! :))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 13:15:00 10/10
(692/17706)
***OFF***
- de hátha valakit érdekel :)

Tegnap kora délután a KKK-ban voltam (életemben elõször) egy ún. "Like party"-n. 70 fõig lehetett rá jelentkezni, érkezéskor névellenõrzés, majd mivel viszonylag korán ott voltunk (egy olyan barátnõm kísért el, aki nem osztotta koreai szenvedélyem/érdeklõdésem, de hát ilyen a jó barátnõ ;-) oda is elkíséri az embert, ahová magától nem menne) körülnéztünk - már ami néznivaló volt.
- egy kis kiállítás használati tárgyakból: pl. teaszertatás kellékei, kalapok, levéltartó tokok, csodás ládikák
- szebbnél szebb vázák
- egy nõi esküvõi felsõruha
- volt egy berendezett teaszalon aminek az ajtaja be volt csukva de itt vallom be töredelmesen, hogy galád módon kicsit bekukkantottam oda is :-/
- könyvtár angol, magyar és koreai könyvekkel (fantasztikus élmény) DVD filmekkel és CD gyûjteménnyel. Gyönyörû és igényes albumok, mind kivitelezésben mind tartalmában. Az, hogy a maxi (2-4 számos lemez) mellé tesznek képeskönyvet, szövegkönyvet stb.

volt néhány óriás plazma TV amin a KKK eddigi életébõl/rendezvényeibõl készül fotósorozat futott, egy másikon egy koreai zenés mûsor (nekem amolyan tehetségkutatónak tûnt)

megtekinthettem a konyhát, ahol a fõzõtanfolyam van (ott készültek a mi megvendégelésünkre szánt ételek is) valamint a Judo termet, ahol most noraebang azaz karaoke volt. Volt kézmûves foglalkozás, amit sajnos csak külsõ szemlélõként nézhettem, mert végül nem jutottunk be.

A programról:
- igazgató úr köszöntõ beszéde koreai nyelven, amit egy koreai lány érdekes kiejtésú kissé pontatlan magyarral fordított. :) Nagyon jó volt élõben koreai beszédet hallani, dallamos nagyon, és fantasztikus élmény volt, hogy megértettem pár szót :)) A lány fordítását nem akarom bántani, szóval félre ne értse senki! Szerintem nagyon szépen beszélte a nyelvet (a magyar nyelv ugye egyáltalán nem könnyû) és nem volt zavaró hogy hibázott, inkább feszültségoldó hatással bírt, mert mindenki megmosolyogta.
- kb. 30-40 perces táncbemutató következett hagyományos koreai táncokból, csodás zenével. A koreai "népzene" elég idegen a fülemnek, és töredelmesen bevallom, volt ami nem tetszett, viszont volt olyan, ami könnyekig megérintett. A táncosok nagyon ügyesek voltak, szépen táncoltak, lágy mozdulatokkal, a legapróbb részletekig figyeltek a kéz, láb, test, arc mozdulataikra és a gesztikuláció és mimika összhangjára. Volt olyan része is az elõadásnak amiben doboltak.
- ramen party - azaz megvendégelték a résztvevõket egy ramennel (hot&spicy és kimcsi változat amivel én találkoztam) illetve kimbap falatokkal, tojástekercs falatokkal és üdítõvel. Persze evõpálcika volt mellékelve és barátnõmmel jókat nevettünk, mert Õ most evett elõször pálcikával :-D
- kézmûves foglalkozás: papírból hanbok ruhás babát lehetett hajtogatni, sajnálom, hogy lemaradtam róla, de valahogy mindig tele volt :(
- noraebang: koreai karaoke. mivel a nyelvet nem beszélem énekelni nem tudtunk, de a többiek elõadását nagyon élveztük! jó hangulat volt, és a nevetés mellett sok kellemes meglepetés volt pl. a karaokét tartó srácnak fantasztikus jó hangja volt! :) Illetve egy magyar lány nagyon klasszul énekelt - koreaiul!
- a végén tombola, ahol kekszeket, tollakat sorsoltak ki (névellenõrzéskor kaptunk számozott tombola szelvényt)

Nagyon pozitív élmény volt, és remélem lesz még lehetõségem elmenni KKK rendezvényekre! Az igazgató úr azt mondta, köszöni, hogy ilyen sokan eljöttek és vigyük jó hírét a KKK-nak mások felé is. Õszinte szívvel megteszem, mert tényleg példaértékû, amit megtesz a KKK a koreai kultúra és Korea népszerûsítése/megismertetése érdekében.

Amíg ettünk egy koreai együttes (2PM - Still albuma) számai szóltak, és az én drága barátném beleszeretett a zenéjükbe, szóval már megérte elhívni magammal, mert szereztem még egy rajongót ;-) Hátha még jobban megfertõzöm és egyszer sorozatokat is nézethetek vele :-D

Elnézést az OFF témáért, remélem senki nem haragszik meg rám, az élménybeszámolóért!

***OFF VÉGE***
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 12:33:41 10/10
(691/17706)
Jó képek, csak nem szeretem a jazzt :-/
Köztük egy magyarországi. :)
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 12:13:52 10/10
(690/17706)
Az én hajam jobb volt ma reggel ;-)))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 12:09:00 10/10
(689/17706)
Éreztem én, hogy jó lesz ez, nem hiába vittem el az ágyba magammal és néztem meg telefonról az elsõ részt éjszakába nyúlóan :-D Hamarosan sort kerítek a folytatásra is, csak a torrent megint szórakozik velem, és összevissza szedi le a részeket, ha pedig belelendülök és nem lesz meg a következõ rész...:-D Szóval még pár részt megvárok, aztán teljesen elmerülök benne ;-))

1.rész számomra legviccesebb jelenete: a "bidés" percek és a mondat a végén: "Egy bidé sokkal veszélyesebb mint gondoltam. Óvatosnak kell lennem."
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 11:55:52 10/10
(688/17706)
rejuci remélem már jobban vagy :) kisherceg mosolya és hangja meggyógyított!

...a hajában az "ág" elég vicces, bár hozzá még ez is illik ;-)

A plakátokat a metróvonalon szívesen megnézném live...Az angolnák úgymond kibérelték a reklámfelületet és így plakátozták ki a metrót? Nem semmi, hogy mit meg nem tesznek Érte. Ez tényleg megható!

Az "összeboronálás" nem lehet hogy megtörtént a 10 év ismeretség során csak nem kötik senki orrára? :)) Nem tudok errõl semmit, de már olvastam, hogy össze akarják hozni õket. Ám ki tudja...elvégre mindent az angolnák sem tudhatnak...? :D

megint csodás képeket és videókat hoztatok, köszönöm!

Ezt azért nem hiszem el :))) hogy mindig mindent tudnak az angolnák. hogy mosz éppen pihen Japánban, hogy részt vesz a Vouge divatshown...hát honnan gyûjtik az infót? No nem mintha bánnám, hogy tudjuk és még fotót is közzétesznek... :)))
10/10
Myst-Era 2012 szept. 09. - 11:52:17 10/10
(687/17706)
Ez a fotó lehet, hogy nektek nem újdonság, de nekem igen és nagyon tetszik, ezért hoztam :))
Nagyon jó összeállítás!

*a kis herceg ezer arca...évrõl évre*