5/10
napviragi nov. 01. 23:10:36 5/10
(1/1)
Sajnos, távolról sem volt olyan jó a darab, mint amire számítottam, főleg úgy, hogy kb. percek alatt elfogynak rá a jegyek. Teljesen felejthető, és ez rendkívül bosszantó egy 13500 Ft + 900 Ft kezelési költség árért, úgy, hogy az erkély első sorban ültünk, ami annyira messze van a színpadtól, hogy se hallani se látni nem lehetett rendesen. A székek nagyon kényelmetlenek voltak, a mögöttünk ülő bunkó pedig szólt, hogy nem lát tőlünk rendesen, mert előrehajoltunk (mint mindenki az első sorban!). Ezt az ember első körben azonnal, udvariasan korrigálni akarja, de mégiscsak tönkretette a szórakozásom, ráadásul közben rájöttem, hogy ez az eggyel mögöttunk ülő csak 6500 Ft-ot fizetett, ne akarjon olyan jól látni. Én is azért fizettem inkább többet, hogy előttem ne üljön senki. Érthetetlen, hogy a színház miért így határozza meg az ülőhelyek árát- vagy az erkély első sora ér csak 7500 Ft-ot, vagy a második sor 12500-at. A jegyszedő lány az emeleten egy tündér volt, és a ruhatárosok is rendkívül kedvesek. Ebben a színházban csak a földszint max. 5. sorig érdemes jegyet venni. Nagyon szép díszletek, szép ruhák, szép színészek, és úgy egynek elment a darab, de nekem nem érte meg. Nagyon csalódott vagyok.