10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 17:58:48 10/10
(4235/22495)
Oh, én nem arra gondoltam, hogy csak úgy itt légy, hanem, hogy esetleg belépsz a Jencarlos-Hungary Hivatalos fanklubba, akik mi vagyunk :)
N!k! 2011 márc. 16. - 17:56:11
(4234/22495)
Elõször azt hittem valami bogárra gondolsz...de úgy látom nem:D
N!k! 2011 márc. 16. - 17:54:53
(4233/22495)
Persze, semmi akadálya, hogy itt legyek. Mostantól majd írogatok nektek...:D
Amúgy azt mondják, hogy a magyar egy nehéz nyelv, szóval nem gond:P
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 16. - 17:53:26 10/10
(4232/22495)
Sziasztok,
Dzsanna, Niki , válasz nélkül eltûntem, mert kártevõirtást végeztem. Sikeres volt a mûveletem, most fejeztem be, csak még nem jöttem pontosan rá mit töröltem. Majd idõ kérdése és kiderül.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 márc. 16. - 17:23:32 10/10
(4231/22495)
A magyart még gyakorolnom kell, úgy látom :)
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 17:22:20 10/10 Előzmény N!k!
(4230/22495)
De ez mostantól változhat, nem? Esetleg belépsz a klubunkba önként és dalölva, fõként nagyon örömmel?
N!k! 2011 márc. 16. - 17:06:00
(4229/22495)
Szia Zsuzsa!
Én nem suliban tanultam a spanyolt, csak beíratkoztam egy 20 hónapos tanfolyamra. Nagyon szeretném tovább tanulni, csak mostanában nem tudom sajnos...de ami késik, nem múlik!:-)
N!k! 2011 márc. 16. - 17:03:05
(4228/22495)
Ó, én nagy Canelista vagyok,fórumra nem szoktam írni, csak figyelek mindent...:P
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 márc. 16. - 17:00:17 10/10
(4227/22495)
Lányok, valami rosszat tettem?
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 16:34:14 10/10
(4226/22495)
Ez a nap viszont OSWALDO PISFIL-é, aki ma ünnepli a szülinapját, ezért a Fanclubunk nevében készítettem neki egy üdvözlõlapot Budapestrõl :)
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 16:31:08 10/10
(4225/22495)
És még egy közelgõ nagy esemény!!!

Ha még emlékeztek, Jencarlos megkapja a CASSANDRA díjat a Dominikai Köztársaságban - 22-én egy gála keretében, ahol még szép, hogy elõveszi dalospacsirta hangocskáját is :)

Most pénteken érkezik oda, tehát dõlnek majd a vidik, fotók :)
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 16:27:18 10/10
(4224/22495)
Lányok, végre valamit ti is tudtok nézni emberi idõben, élõben:

Holnap reggel Jencarlos a Levántate mûsorban lesz, ami reggel 7-10 között van hétköznapokon a Telemundon. Támadjátok le a justintv-t :)

Természetesen, aki nem jutna az élõ adáshoz, megnézheti egy órával késõbb a YT-os csatornánkon, ahová felteszem:

http://www.youtube.com/user/JencarlosCanela1?feature=mhum
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 16:14:03 10/10
(4223/22495)
Canela baby twitcamerát tart- muszájból, mert elérte a 20 ezres kitûzött követõi számot - kérdezi, hogy a Vasárnap megfelel-e nekünk...

jasoncanela Jason Canela
#Twitcam el domingo... Si??
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 16:10:48 10/10
(4222/22495)
Szia Zsuzsa!

Tõled és Ildy druszánktól is várjuk a fordítást!

Hoppá! ebben a pillanatban esett le a tantusz! A három Zsuzsa, a három spanyolos a csapatban!:)
Nem érdekes felfedezés? :)

Milyen érzés lehet, amikor a sztár térdel le egy fan elõtt?
10/10
Zsuzsa17 2011 márc. 16. - 15:46:01 10/10
(4221/22495)
Sziasztok !
N!K! nagyon ügyes vagy. Ha már tanultál spanyolt , ilyen szerencsés voltál, vedd elõ a nyelvet és használd minden nap. A tudásod kincs, de ha nem gyakorlod rendszeresen a nyelvet, elfelejted.
Hol szedted össze " kis " tudományodat, tanfolyamon, vagy suliban volt kötelezõ tantárgy?
10/10
édesmaya 2011 márc. 16. - 14:38:13 10/10
(4220/22495)
Szia NIKI!

Én lehetek az elsõ, aki elolvastam Egy rajongó levelét Jencarloshoz lefordítva, és mondhatom, hogy bizony el-elbõgtem magam a meghatottságról!

Igen, ilyen egy igazi Jencarlos Canela-rajongó!
Milyen gyönyörûen, és mégis milyen egyszerûen-meghatóan fogalmazta meg, amit érez Jencarlos iránt!
Mennyire igazi-emberi érzéseket fogalmazott meg a tiszteletérõl, megbecsülésérõl, amit csak ember érezhet egy fiatal bálvány iránt, aki fiatal kora ellenére már ennyire híres, és megbecsült, aki szintén olyan egyszerûen kedvesen-emberi!

Imádom Jencarlos Canelát!
10/10
dzsanna3 2011 márc. 16. - 14:37:41 10/10
(4219/22495)
Szia, nagyon ari vagy, hogy lefordítottad a levelet. Köszönjük. Netán Canelista vagy te is titokban?
N!k! 2011 márc. 16. - 14:14:28
(4218/22495)
Sziasztok!

Amit Dzsanna bemásolt ide levelet, lefordítottam nektek!:-) Én tanultam spanyolt, de nem nagyon használtam, így biztos vannak benne részek, amik nem lettek olyan jók, vagy véletlen félre fordítottam, de igyekeztem a legjobban megcsinálni! Ha valami nem jó így, akkor nyugodtan javítsátok ki, mert tudom, hogy vannak itt azért olyanok, akik sokkal jobban tudnak nálam spanyolul.:-)
Sok szeretettel küldöm mindenkinek, jó olvasást!

El Sentimiento de Ser una CANELISADA - Es taan cierto…

Az érzés „Fahéjasnak” lenni- Olyan igaz
Egy rajongónak lenni, egy igazi rajongónak nagyon szép, de néha ugyanakkor megalázó. Minden ember másképp gondolkodik , másképpen reagálnak és másképpen nyilvánítják ki a szeretet a bálványuk iránt. Az én esetemben, az én bálványom: Jencarlos Canela
Vannak olyanok, akik posztereket ragasztgatnak a szobájukban, több ezer cd-jük van, minden koncerten ott vannak, blogot vezetnek vagy egyszerûen csak a lelkük mélyébõl szeretik õt anélkül, hogy azt a világnak megmutatnák, mert ez a mi világunk.
De valamit már tudok, már megtanultam, hogy egy rajongónak nem könnyû. Mi fanok megértjük egymást, de senki sem szeretheti a bálványát jobban, mint egy rajongó. A mi esetünkben, nem vagyunk többek, mint teljes „Fahéjas”ok. Csak mi érezhetjük ami gyönyörû Jencarlosunkat közel magunkhoz, mert a szívünkben van, pedig tudjuk, hogy messze van. Ez teszi csodássá a mi szeretetünket valaki iránt, hogy nem hisszük, hogy tudunk mindent és nem is tudunk, de ennek ellenére hiszünk benne. Csak mi tudunk órákat eltölteni és nézni ugyanazt a videót újra és újra, egyetlen részletet sem hagyva ki. Felfedezni minden erényt, minden hibát, megpróbálni többet és többet, amíg el nem érkezik az a pont, ahol megpróbáljuk megismerni ugyanazokat a dolgokat, ami neki az, és ami számunkra ugyanaz. Csak egy „Fahéjas” lehet õrült, amikor meglátja egy videón mosolyogni a legnagyobb bálványunkat, Jencarlost. Csak mi gyûjtjük össze az összes képet amit meglátunk vagy vásároljuk meg az összes újságot, a sarokban ott van egy kis kép, vagy egy hatalmas méretû. :-) Szóval csak mi hallgatjuk ugyanazt a számot többször ugyanúgy, mint az elsõ alkalommal, ugyanazzal az izgalommal, ugyanazzal az érzéssel és ugyanazzal a kíváncsisággal. Csak mi szeretünk egy számot úgy, hogy sírni tudunk rajta, vagy mosolyogni. Csak mi hagyunk ott bármilyen fontos dolgot, hogyha láthatjuk a tévében egy percre vagy egy órára vagy egy örökké valóságig, de megteszünk mindent, ha tudjuk, hogy ott van. Csak mi töltünk órákat a telefonhoz ragadva és hallgatva a rádiót, hogy a kért számot lejátsszák és hogy a kiérdemelt helyet szerezte- e meg a listákon. Csak a „Fahéjasok” áldoznak fel mindent érte, csak mi hágjuk át az összes szabályt azért, hogy láthassuk, és teszünk meg mindent, hogy úgy érezzük, hogy közelebb vagyunk azokhoz az emberekhez akik messze vannak. Ha tudná, hogy mit meg nem teszünk érte, ha ott lehetne a rajongók oldalán a tömegben egy pillanatig, megértené miért viselkedünk úgy, ami nekünk egyáltalán nem furcsa. Egy kiáltás olyan, mint egy csók, tükrözi az érzéseinket, amiket szavakkal nem lehet leírni. Ha a mi oldalunkon állna tudná miért van minden könny, minden érzés- mert ez a szeretet irracionális, de tele van reménységgel. Csak mi tudjuk, hogy mit jelent az a szó, hogy: ’Szeretlek’, amit ismételünk milliószor, de minden alkalommal tele van ártatlan álmokkal, ugyanazzal az érzéssel, ami ugyanolyan fontos, mint egy személy, de ugyanolyan megmagyarázhatatlan. Csak mi töltünk este órákat egy képet nézve és sírva, mert messze van és amit érzünk az láthatatlan. „Fahéjasnak” lenni, egy viszonzott szívesség JenCarlosnak, mert a zenéje nekünk egy furcsa érzés, megmagyarázhatatlan, tele van rejtett álmokkal és reménységgel. Nagyon ritka, hogy ne menjen olyan helyre, ahol a rajongók nem kiabálnak és nem sírnak amikor meglátják, de így is a koncertjein minden tõle telhetõt megad. Talán nem tudja vagy nincs tisztában vele, hogy egy koncert magát az életet jelentette egy „Fahéjasnak”. Végülis ez nem változtat semmit egy rajongó érzésein, noha szenved, de ennek ellenére ugyanúgy élvezi amit megtehet érte, és én tudom, hogy nélküle nem élhetek ugyanúgy mint most, nem lehetek ugyanaz, aki ma. Úgy szeretem õt, mint soha bárki mást, néha jobban ismerem, néha kevésbé, de amit érte érzek az végtelen. Egy egyszerû ’Hello’ a világot jelentené számomra, érezni a közelségét, egy fényképet az oldalán, tudni, hogy találkoztam vele és tudtam mondani, hogy ’Szeretlek’, mint egy rajongó és nem mint egy embertömeg, egy egyszerû mosoly a részérõl…ez az oka miden õrültségnek, amit csinálok.
Sokkal többet kell mondanom, tudnék több száz oldalt írni…és bár tudom, hogy az idõ amit vele töltök a második lesz, el kell mondanom, hogy ebben pillanatban a szavak nem árasztanak el, a szívem elkezd dobogni, és ebben a pillanatban bûntudatot érzek minden egyes olyan alkalomért, amikor felakartam adni, elbúcsúzni és a véget vetni ennek az érzésnek. Ugyanúgy, mint a szerelem, egyre erõteljesebbé válik, érzem a csodálatot, én is érzem a szeretetet. Akárcsak õ, én is napról napra nagyobb leszek. De ebben a pillanatban hálát adok, hogy a végére értem. Mindig is mondtam, hogy csak egy „Canelista” érezheti közel magához a bálványát, a több ezer kilométer távolság ellenére is.
Igen, igaz, hogy én csak egy további fan vagyok számára, de az világos, hogy Õ számomra nem csak egy énekes.:)

Szeretettel Jencarlos Canelának
Lebecsesebb bálványom

És Jencarlos válasza:
mi amor muchas gracias! Acabo de leer "El Sentimiento De Ser Una Canelista" Y no eres una fan mas para mi. Te amo demasiado
Nagyon köszönöm, drágám! Csak most olvastam az „El Sentimiento De Ser Una Canelista” levelet ÉS nemcsak egy fan vagy számomra. Nagyon szeretlek
10/10
édesmaya 2011 márc. 16. - 14:11:16 10/10
(4217/22495)
No, de kihalt ez a fórum! Merre csaviztok csajok?
10/10
édesmaya 2011 márc. 16. - 09:44:17 10/10
(4216/22495)
Szia viszlát, Sok puszi!